A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

Cinka!
Nagyon helyes Réka baba, éppen kiabál? Kép

Viki

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Dóri, Tünde, Sis, Cinka, Viki!
Köszönjük a dícséreteket!

Dóri!
Remélem Gergő jobban van már, jobbulást neki. Vikinek meg az oltáshoz!

Tünde!
Biztos jó lehetett a kiruccanás, ránk fér az ilyesmi néha!

Cinka!
Olyan szép a Ráka baba, nekem nagyon tetszik, főleg a kék szemei!

Sis!
Apa haját nem lehetett semmi kifésülni! Jó kis éjszakai progi.

Na megyek takarítani, Noelt elvitte a Dédi magával, mennek piacra, ma nála lesz. Ez az első alkalom, kíváncsi leszek, hogy bírja. Itthon már vigyázott a gyerekekre, egyszerre mind a kettőre is, de most először lesz, hogy ő viszi el magához.
Nagyon jó fej a nagyim, 77 éves, de simán bevállalja, hogy elviszi a gyereket magához. Reggel jött érte. Mondjuk csak egy vili megállóra lakik.

Na pusztok: Barbi

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Sziasztok!

Dóri KépJobbulást Gergőnek! Minden beteggel nagyon együttérzek, de nekem mumus a hányás. Eygrészt frászt kapok, hogy kiszárad a gyerek, és tudom, hogy milyen rossz is hányni, ráadásul meg is ilyednek tőle szegények. Másrészt rosszul vagyok tőle. Kábé egy évvel ezelőtt hányt először Balázs, hát vévigöklendeztem a takarítástKép Még szerencse, hogy nem gyakori ez nála. / egyszer ált.isk. koromban együt mentem reggel suliba a barátnőmmel, és ő el kezdett hányni. Kérdezte, van-e pzs-m, közelebb mentem, hogy adjak, és én is kitettem a reggelimetKép Kép /
Egyébként elkezdtem agyalni, hogy mi legyen az ovikérdéssel. Ugyanis most, hogy kiderült Balázs immunhiányos betegsége, lehet, hogy nem tud jól megbírkózni majd az óvodai betegségekkel, és állandóan itthon lesz, ráadásul Gergőnek is hazahoz minden vacakságot. Nemtom, hogy ebben az esetben erősödik-e a betegségektől az immunrendszere. Rákérdezek majd a dokinál.

A mi hétvégénk is elég mozgalmas volt, szombaton még itt volt anyukám, és a francia barátaink is egy darabig, együtt kimentünk mindannyian a Margit szigetre. Még a nyáron volt szó az új játszótérről / igaz, Benianyu?/, na most ki is próbáltuk, hát szuper! Rengeteg játék van, egy csomó olyan, amilyet még nem is láttunk, nagyon élvezetes Kép Nekem legjobban az a hinta tetszik, amelyiknek nagyon hosszú lánca van, és csak úgy repül benne az ember Kép Kép Kép
Tegnap meg állatkertbe indultunk, de sajna már bezárt a pénztár, mire odaértünk Kép Így sétáltunk kicsit a Ligetben, de rettentő sáros, latyakos. Aztán irány az állatkerti játszóház / az 8-ig nyitva van/, megint nagyon jól érezte magát Balázs. Egy ideig Gregő is elvolt, de aztán szerintem sok lett neki a zaj, így hazajöttünk / így sem voltunk keveset!/

Ayse Kép Mi is Pukimonnak hívjuk Balázst, mióta van nála ez a hasfájós-puffadós-pukizós nyavalya Kép

Péntek éjjel nagyon rossz élményem volt: anyukám ébresztgetett, hogy Gergő már régóta sír. Gergő bölcsője mellettem van, anyukám meg a lakás másik végében aludt, és ő hallotta meg Kép Kiakadtam, hogy lehet, hogy ezt már egy csomószor megcsináltam vele? Anya szerint ki vagyok merülve. Szombaton megpróbáltam korán lefeküdni, de nem tudtam elaludni, hozzá vagyok szokva az éjfél utáni alváshoz Kép Reggelenként persze alig térek magamhoz. Most már teljesen az ágyamhoz húzom éjszakára a bölcsőt, ma éjjel minden alkalommal már a nyöszörgésére is fölébredtem Kép Tény, hogy 3 óránként kel, és eleinte ezt nem csinálta, én is a fogára gyanakszom.

Benianyu Kép Jó, hogy Dani jobban van, további gyors gyógyulást!

Napsugár! Napok óta akarok írni Neked, de mindig csak kevéske időre tudtam jönni. Közben látom, hogy kicsit alakulnak a dolgok, legalábbis van már segítséged, támogatóid, és férjed sem akar mindenből kifosztani talán. Tudom, milyen nehéz ez a helyzet, nagyjából volt hozzá "szerencsém". Balázs kisebb volt, és nem volt még pocaklakóm. Nem volt megcsalás egyikünk részéről sem, egyszerűen párom rájött, hogy "nem ilyen lovat akart", és csalódott volt. Fáradtak voltunk, türelmetlenek, és ő erre nem számított, amikor gyerekeről álmodoztunk... Elköltözött, de néhány hónap után nem bírta tovább, és hazajött. Mindvégig tartotta velünk a kapcsolatot, majdnem minden nap jött Balázshoz, és mindent itthagyott nekünk, anyagilag pedig támogatott. Házzasági tanácsadóhoz is jártunk, és ő még egy csomó más helyre is eljárt / asztrológustól elkezdve mindenféle hókuszpókuszra Kép / Sokat beszélgettünk, és megpróbáltunk tenni valamit, hogy jobb legyen minden. Aztán újra bekattant valami nála, és felbukkant egy nő is. Úgy érezte, ha nem próbálja ki őt is, egész életében bánni fogja, így megbeszéltük, hogy elköltözik újra, és a válópert is beadta, hogy időt nyerjen. ( mondván egy ilyen per évekig is húzódhat, és közben nem tud új életet kezdeni egyikünk sem...) Ezzel egyidőbe esett, hogy munkahelyet is váltott, céget alapított, és el kellett adnunk a lakásunkat is. Nem volt könnyű, de én megpróbáltam megértő és higgadt lenni, semmi hiszti. Asszem, ez sokat számított. Anyósom maximálisan mellettem állt, fiát pedig jobb belátásra próbálta bírni. Közben a nőjéről kiderült, hogy agyilag kicsit beteg, és megpróbálta lekoptatni, de nehéz volt. Október elején költöztünk az új lakásba, Apa novemberben költözött hozzánk, de a csaj még hónapokig nem tudott erről. Kissé féltünk, hogy megkeres és bánt bennünket, annyira beszámíthatatlan. De ennek is jó lett a vége, ő mondta ki a szakítást végül. A békéltető tárgyalás még a nyáron megvolt, az szörnyű volt, pedig nevetve mentünk be... Végül Gergő január elején megfogant / igaz, nem így terveztük, hiszen még van mit javítani a kapcsolatunkon/, és Apa is tudja már, hogy nem menne el többet. Amikor Balázs született, tényleg nehezebb volt, most sokkal több időnk van egymásra, de így is vannak veszekedések nyilván.
Kívánom Neked, hogy hasonló jó legyen a történetetek vége, akár férjeddel, akár mással!!!!

Na, megint nem bírom befogni...

Judit

[color=#0000ff:97cc209566]Judit+Gergõ+Balázs[/color:97cc209566]
jucc73
Érd

Sziasztok!

Szar a helyzet. Kép
Ma voltunk a vesemedencetágulat miatt kontroll uh-n. A bal vesében nagyobb lett, és a jobb vesében is van egy pici, ami a múltkor nem volt. Kép Gyanús volt, amikor az uh-s doki elkezdett méricskélni. Kép
Jövő hétfőn kell mennünk vesefeltöltésre. Kép Apának mondtam, vegyen ki szabit, azt már nem tudnám egyedül levezényelni, már most totál kész vagyok. Kép Zita az uh-n végig üvöltött, mint a sakál, pedig az nem is fáj, mi lesz a vesefeltöltésen, amikor megkatéterezik??? Kép Nem is kérdeztem, de remélem, elaltatják, vagy elbódítják egy kicsit.Kép
Én mindig azt gondoltam, hogy az én gyerekemnek nem lehet semmi baja, erre itt van ez a dolog, a tehéntejallergia, a köldöksérv.Kép

Tünde&Zita 21+3
Vendég

BarbiKép Ez tényleg tök jó, hogy Dédi válallni tudja a srácokat Kép Az enyémre már nem merném rábízni őket, sajna egyre szenilisebb. Pár éve még rábízta húgom a gyerekeit, aztán arra jött haza, hogy a gyerekek egyedül játszanak az udvaron, Dédi meg rá van kattanva valamelyik sorozatára, és sehall, selát...
Nagyon édesek a srácok!!!

Cinka Kép Réka is egy tünemény Kép
J.

jucc73
Érd

Tünde, együttérzek! Én is azt hittem, velünk ilyen nem történhet. Nagyon nehéz, mindenki szorítani fog Nektek, az biztos!!!!
J.

jucc73
Érd

Sziasztok!
Jucc,ha nem tudod befogniKép szeretettel várunk oda át is.Régen voltál.
Pusza

Kép
flocika

Jucc!
Az állatkerti játszóházat Noel is nagyon szereti, mi is szoktunk oda járni. Szerintem ez az egyik legjobb.
Hát nem semmi, Te is min mentél keresztül férjeddel. Annak örülök, hogy rendeződött a helyzet és ismét együtt vagytok, a gyerekeknek is jobb így. Mármint hogy kibékültetek és együtt akarjátok folytatni!
Dédi még tök aktív, remélem egy darabig még az is marad!

Tünde!
Nagyon sajnálom Zitát, biztos nem volt kellemes neki az uh, azért sírt. Sok kitartást a többi vizsgálathoz, remélem kiderül, hogy nincs semmi komoly!!!

Dóri!
Most néztem meg a honlapjukat, mi is ebben a múzeumban voltunk. Tényleg ingyenes, de akkor mi mire fizettünk 650 Ft-ot????
Az időszaki kiállításra, gondolom, de azt meg se néztük. A pénztárnál ezt senki se mondta, csak kérdezte a nő, hogy hány jegyet kérünk! Legalább szólhatna, hogy fizetni mire kell!

Na megyek a takarítást folytatni, csak magálltam egy szóra........

Barbi

Kép
Kép
Kép
barbapapa

mindjárt folytatom a visszaolvasást, csak gyorsan írok, mielőtt felébred türelmetlenkeKép

csütörtök óta tök nyűgös nappal is, sokat sír, még a kezemben is, éjjel meg 2-3 óránként ébred. kb 5-6 órát alszom 3-4 részletbenKép jó, hogy jött egy hétvége, tegnap du aludtam plusz másfél órát. nem tudom mitől: ortopéd cipő, melegfront, vagy mindkettő, vagy egyik sem.
remélem hamar túl leszünk ezen.

viszont imádom, hogy süt a nap!!Kép minden nap a sétára várok, aztán meg a fürdésreKép

Sis, Davallia, én is jót röhögtem azon, amit írtatok.

tegnap éjféli mosolygós képet teszek felKép tegnap este fél7-től hajnali egyig nem lehetett lelőni...:
Kép
Kép

Benianyu, remélem Dani most már tényleg jobban van!én sem tudnék aludniKép drukkolok, hogy ne legyen több ilyen szörnyűség!

folytatom a visszaolvasástKép

and, eszter 20-1 asszem.
Benianyu, dobsz majd egy táblát, ha ráérsz?

KépKép
KépKép
and

Tünde!
Kép Basszus... KépKépKépKépKép Azt hiszem nálam jobban senki nem érzi át ezt a dolgot. Sajnos nálunk is nőtt a tágulat. Mindez úgy derült ki, hgy a bethesdás doki megkukkantotta a bal veséjcsékéjét, mert Gergőt vittem el, hogy lássauk legalább ő rendben van. Így is lett. És vittem magammal Vikit, igaz márc. 6 a mi napunk. Kép "nem kiált rögtön sebészért", de valszeg kell az izotóp mindenképpen. Kép Leletet sem adott, csak szóban mondta, csupán mindezt látva a z aggódó fejemet. Kb 10-et nőtt. Kép

Mi az a vesefeltöltés, elmondták Neked? Mondd el légyszi, én nem tudom.

Gergő megint hányt 2x, a vizet. Most kortyonként itattam vele teát, hátha bennemarad. (reggel az is kijött), most elaludt megint. Apa szabit vett ki, lement Vikivel sétálni.

Dóri
Vendég

Lányok köszi az együttérzést Gergőnek. Kép Tényleg nagyon kivan, ha már így elfekszik és alszik... Kép

Jucc!
Nem semmi a Te sztorid! Minden jó, ha vége jó. Én le sem merem írni az enyémet Kép, de lényeg, hogy amennyire nem akartam ezt a babát, annyira imádom.
Sajnos Gergőnek nagyon kényes a gyomra (egyébként Rák jegyű), a nátha is pillanatok alatt a gyomrára megy és máris hány. Mondjuk hamarabb kijön belőle, csakhát milyen áron.. Sajnos még kicsi korában volt szerencsénk a kórházi tartózkodáshoz, pontosan a kiszáradás végett, és infúziót kapott. Hát az tényleg rémálom. Az eltakarításáról meg annyit, hogy férjem, ha hányás szagot érez vagy szembesül vele Kép, akkor rögtön ő is hány. Én sem kedvelem, de vkinek meg kell csinálni, és engem tényleg kevésbé zavar. Mondjuk gumikesztyűt vettem fel, a "nagyja" eltakarításához. Na jó, nem undizok, tudom, hogy sokan nem bírják.

Barbi!
szemétség tényleg, nekünk mondjuk mondták miért kell a lóvé.

D.
Vendég

Jaj, lányok, a franc vinné el az összes betegséget! Szegény babák olyan aprók még, miért kell nekik ilyesmit kiállni?KépKép

Tünde!
Remélem Zita gyorsan túl lesz ezen a beavatkozásonKép
Neked sok erőt kívánok!

Dóri!
Jobbulást kívánok Gergőnek és Vikinek is!

Barbi!
Tök vagyány a Nagyid!KépKép
Nagyon szépek a fiúk!Kép

And!
Eszti nagyon aranyos!Kép

Jucc!
Nem semmi a storyd! Örülök, hogy rendbe jöttetek!Kép
A Margitszigeten hol van az új játszó?
Az állatkerti játszóba pici babákkal is lehet menni? Mennyi a beugró?

Andi

Andi&Nati

KépKép
duda

Dóri,
katéteren keresztül kontrasztanyaggal feltöltik a vesét, és röntgenezik, miközben "kipisili", és így látszik, van-e vhol a húgyvezetékben szűkület. Én észrevettem már régebben, hogy Zitának kellemetlen, ha pisil. Néha sikerült elcsípnem a pillanatot pelenkázás közben, vagy a múltkor és most is a Nephrológia előtt a zacskóba. Pisi előtt mindig nyafog, amikor végez, már el is felejti.
Nem tudom, mennyivel nagyobb, mert a múltkor csak az űrtartalmát mérték le. Most viszont már a kehelyszárak is tágabbak. Kép
És az izotóp (a szót tudom) az mi? Ott mit csinálnak? A mi dokinőnk is azt mondta, hogy meglátjuk, mi lesz hétfőn, és akkor lehet, hogy izotóp lesz. Addigra már romokban hevertem, és nem is tudtam figyelni a mondandójára.
Gergőnek jobbulást!
Vendég

valaki írta múltkor a margitszigeti együtt sétát, én már nagyon váromKép ha majd egyszer sikerül lenyúlni a kocsit, usgyi, megyünk isKép

Jucc, tényleg nem semmi sztori, de tényleg, minden jó, ha a vége jó, és külön le a kalappal előtted a türelmedért, és, hogy higgadt tudtál maradni, nekem nem ment volna hiszti nélkül. de nem szeretném megtudni, hogy mennyire lennék erős.

Tünde!!
jajj, nagyon sajnálom! remélem hamar túl lesztek rajta, és jó lesz az eredmény. nagyon szorítok nektek!!!

Dóri!
Gergőnek is jobbulást! szörnyű lehetKép hányással én is úgy vagyok, ahogy Jucc, és a férjedKép saját férjemet már egyszer leteszteltem, ő bírjaKép

Andi Kép

Barbi!
annyira helyesek a fiaid! nem is tudom hogy bírtad ki eddig ilyen gép nékül! szuperek a képek!

na megyek, mert most jó kedve a lányomnak, és ki szeretném használniKép

Megann, Annamami! kérünk életjelet!!

KépKép
KépKép
and

Tünde!
A francban van már a dokinő??! Kép Mondjuk alszik szegényem még. Köszi a jobbulást Gergő nevében. Kép

Nekünk ilyen feltöltésről nem volt szó, az izotópos vizsgálat arról szól majd (remélem még titkon, hogy megússzuk), hogy kontrasztanyagot (izotópot) adnak a babába, asszem intravénásan, és az valahogy Kép eljut a veséjéhez, és azt rögzítik vmi speckó eszközzel (mit tudom én vmi röntgen féleség), tehát kép lesz belőle, amin kiderül, hogy a megnagyobodott vese ellátja-e a funkcióját, vagy nem. Kép Ha nem, akkor van a nagy gáz. Ha igen, akkor a kisebbik, de a részleteket mindig az adott helyzetben mondja meg a doki.
Nem vagyok orvos, de nekem mindkét orvos azt ecsetelte (bethis, meg a klinikás is), hogy a vesemedence megnagyobodott, benne ugyebár pang a pisi, ami visszafolyik, és a húgyvezeték ahol "találkozik" a vesével, ott az szűk. Magyarán van egy szűkület meg egy tágulat is egyben, és a kettő egymásból adódik. Szerencse, hogy a vizelet negatív volt, semmi baci.
A kelyhek nálunk is tágultak már sajnos, ezért a 3-as fokozat. Kép A remény hal meg utoljára, hiszen, ha ránézek, kicsattan az egészségtől, annyira jókedvű kisbaba (leszámítva a fogzási nyünyögést időnként bizonyos napokon, de ez tök normális), pisi is okés, én fájdalmat sem látok rajta, szépen szopizik, éjszaka felébredés nélkül alszik, szóval semmi, de semmi a világon nem látszik rajta,hogy gond lenne és mégis. Kép Kép

Ezekhez a macerákhoz bódítják őket? Mert erre én sem kérdeztem rá. Kép

Ja még annyit, hogy mind azt szajkózta, hogy tágulat oké van, azt látják, de az a fő kérdés, hogy funkcionális-e vagy sem. Ha nem funkcionális, akkor kinövi jó eséllyel, kontroll hegyek stb. Ha azonban funkcionális, akkor van a gond, ha a vese nem úgy műkszik, mint ahogyan annak kéne. Kép
Vendég

Most meg azon agyalok, hogy én egy önző dög vagyok! Apát akarom beküldeni majd a rtg-be, (ha bemehetünk egyáltalán) mert az ő ivarsejtjei ugye nem örök életűek, mint a mieink. Párszor küldik majd a sugarakat, szegény Zitám világítani fog a sötétben. KépKép/Kép
KépBasszus, képes vagyok még most is poénkodni. Esküszöm, régebben volt lelkem.
Felhívtam Zita gyerekdokiját, ő bízik abban, hogy még kinövi. Kép

Köszönjük az együttérzéseket!

Jucc,
remélem, nem haragszol meg, hogy ezt írom, de vhogy gondoltam, hogy volt Nálatok vmi kalamajka, hogy Balázsnál lett ez a lisztérzékenység/hasfájás. Örülök, hogy mára rendeződött a dolog! Nagyon erős voltál, én erre nem lennék képes.
Vendég

Dóri,
na ja, én is utánaolvastam, hogy a szűkülettől van a tágulat, meg műtét, brrr, kész vagyok. A gyerekdoki is azt mondta, hogy szépen fejlődik, nem látszik rajta semmi, ne aggódjak, de majd hívjam fel a vizsgálat után is. Mivel még nem volt lázas 1x sem, bízom benne, hogy nem pang a vesében a pisi.
Apának megtiltottam, hogy az anyjának elmondja. Hétvégén megyünk KépKép, tuti könnybe lábadt szemekkel sajnálná 2 napig. Én meg hülyét kapnék tőle.
Vendég

And!

Már le sem merem írni, hogy kitörlődött az emailed, egyszerűen egyszerre kábé 50 email jön és nem tudtalak kiszelektálni. Nem jellemző rám a bénaság, de most jól üzön, köszi a megértésed, és ha még nem fáradtál bele akkor küldd el nekem lécci,

CSajok!!

Ma beszélek délután az Sote-s főorvossal a helyzetünkről!!

Majd beszámolok hogy mit mondott

Üdv
Zsuzska

Kép
pgsuska

Tünde, megértelek a hírzárlat miatt. Sajnos én már későn eszméltem ezügyben, és tényleg irritáló. Kép Szerintem jó jel, hogy Zita is és Viki is jól vannak, egyikük sem volt lázas! Kép
Ezek szerint remek hétvége van kilátásban. Kép de tudom inkább Kép
Vendég

Tünde, nagyon sajnálomKép Remélem, nem lesz komolyabb baj.
Biztosan felhivom majd Dóri dokiját, én is megijedtem. Talán inkább pár hét múlva, hogy ne rögtön egymás után legyen a két vizsgálat.

Dóri, jobbulást Gergőnek!

Jucc, milyen erős és ügyes voltál! Én biztos nem lettem volna ilyen higgadt.

RékaKép
EsztiKép
Mindketten is tündérkék!

Noel és Leon is tüneményesek, Dédiről nem is beszélve. Én csak irigykedem, nekünk sajnos senki nincs, akire rá lehet bizni a babát. Illetve apukám, de ő messze van és nem is tud pelenkázni. Legalábbis még sosem próbálta és önként még nem ajánlotta fel, hogy kisérletezik veleKép Majd ha Gyömrőre költözünk, keresek egy pótnagyit.

Lányok, irány a Margitsziget! Menjünk majd együtt is (ugye Andi)! Nekem persze könnyű, mert gyalog negyed óra.

Apa itthon van. éljen! Azért izgultam rendesen, hogy ennyit repült. Elképesztő helyeken járt Indiában, megigértettem vele, ha az utolsó gyerekünk is leérettségizik, engem is elviszKép

Zsuzsa és Julcsi, aki 5 hónapos és 11 napos

KépKép

KépKép
majola

Tünde Kép Dehogy haragszom meg! Az az igazság, hogy sokat agyaltam, mi lehet az oka ennek a betegségnek, én is lelki dolgok után kutattam, de túlságosan távolinak gondoltam a házassági válságunkat ehhez. A tesó nem lehet szerinted?

AndiKép az új játszó a szökőkút felőli végén van a szigetnek, a járdáról látszik. Volt ott eddig is játszótér, csak átépítették.
A játszóházba fél éves kortól kell fizetni, van babasarok, nekik való játékokkal, és játszószőnyeg, tornázó. Én hétvégén nem mennék többet, mert olyankor sokkal többen vannak, és a bacik ugye..., meg a zaj, és eszetlenül rohangálnak a nagyok, állandóan vigyázni kell a picikre, nehogy eltapossák.Mondjuk azon is csak utólag gondolkoztam el, hogy ezeket a játékokat más babák is megnyalogatják, és el is ment a kedvem az egésztől... Csak a hétvégi árakat tudom, nemrég emelték, nagyon durva: ha az állatkertből jön az ember belépővel, akkor 500/óra, ha kintről, akkor 1000! Hétköznap valamivel kevesebb, de nem néztem most.

Lányok, aranyosak vagytok, hogy erősnek, meg mindenféle hősnek gondoltok, de ha Balázs nem lett volna, nem ment volna nekem sem. /mondjuk akkor lehet, hogy nem is gondolkodunk ennyit a dolgon.../ Miatta voltam nyugodt, amennyire lehet, hogy ne zakkanjon meg teljesenKép

Judit

jucc73
Érd

And!
Lehet, hogy Eszti nem alszik éjszaka, de valami tündéri! Ez a mosoly! Nem is merem Leonnak megmutatni.......

Rakok fel én is képet, hogy segített Leon a takarításban:

Kép
Itt már nagyon elfáradt:Kép

KépKép

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Jucc!
A tanárom azt mondja, hogy a gyerekek betegségei 7 éves korig az anyáról szólnak. Sajna Zita bajait simán vissza is tudom vezetni magamra. Amennyire eddig láttam, mindig akkor jönnek a gyerekeknél a hasam fáj bajok, amikor vmi nem stimmel. Gondold csak el, egyszer Apa elmegy, innentől Anyának én vagyok a legfontosabb, szinte belém kapaszkodik, rajtam csüng a szeretetével; és szomorú Apa miatt. Aztán Apa visszajön, kicsit kevesebb jut Anyából, születik kistesó, aki szép és aranyos meg minden, de így még kevesebb jut Anyából. Lehet, hogy ez így sok volt Balázsnak, és ezt nem tudta "megemészteni". Biztos érzékenyebb a változásokra.

Majola,
végre teljes a család! Kép

Dóri,
asszem majd sokat sétálunk, és sokat alszunk. Úgy hamarabb telik az idő.
Vendég

Tünde.
Nagyon drukkolok,hogy Zita ügyesen átvészelje ezt a fránya betegséget.
A szivem szakad meg ha egy picibaba beteg és még elsem tudja mondani hogy mi fáj neki.

Jucc.
Te aztán türelmes nő lehetsz.Örülök,hogy végül minden jól alakult.

Minden baba gyönyörű a fényképeken.Kép
Én is rakok majd már Meliről képet.

Olyan szép idő van.KépSétáltunk egy nagyot és az én drágám még mindig alszik.Kép

ancsi26

Barbi!
Leon nagy segítség lehetett!KépKépKép
Édes nagyon!Kép

Zsuzsa!
Ha ilyen jó idő van, tőlem bármikor sétálhatunk!Kép
Csak a szerdák nem jók, akkor tornázni járunk.

Tünde!
Érdekes amit írsz!
Mióta Nati megszületett, én is sokat agyalok ilyesmin.
Régen azt gondoltam, ha egy terhesség simán zajlik 9 hónapig, minden rendben. Ma már tudom, hogy ez így kevés és rengeteg múlik azon, hogyan sikerül világra jönnie a babának. És itt most nem arra gondolok, hogy császárral, vagy sima szüléssel.
Ez nem egészen a témához tartozik, csak úgy eszembe jutott.

Andi&Nati

KépKép
duda

na, dokinő szerint nem vírusos. Nincs se láz, se hasmenés (szerencsére). Azóta is számtalanszor hányt, a teát is kifelé, beszereztük a gyógyszereket meg 2 fajta homeós bogyót is hagyott itt a doktornő. Most is alszik, ha felébred kiváncsi vagyok hogyan lesz. És megetetem vele a bogyikat, hogy megmaradjon végre benne vmi folyadék. Csütörtökig nincs suli.
Olyan mérges vagyok, hogy nem látok a pipától!!!!! Jól le is fogom b...ni a volt férjemet hogy tehett ilyet. Elvitte Gergőt vasárnapra szombat estétől és a gyerek elmondása szerint 5 szelet lazacot evett, csokitortából a jó ég tudja mennyit, és még mi mindent. Kép Jól bezabáltatja a gyereket, persze ő eszik, mint a güzü, aztán meg én ápolom szegényt, meg látom ahogy szenved! Na este felhívom és irgalmatlanul leteremtem! Hogy lehet vki ilyen felelőtlen felnőtt ember létére??!! Hát ennyi esze van? Látszik, hogy nem nevelt és ápolt gyereket soha életében. (- egyébként teljesen normális a kapcsolatunk így a távolból, csak ne kelljen együtt élni, és elképesztően rosszul cselekszik sokszor, lsd most Kép.)

Áááá, mérges vagyok nagyon, nem is hergelem magam miatta.

Vikit sajna nem lehetett beoltani, hiába figyel itt a hűtőben a vakcina, mert kell hozzá Sabin csepp, és azt nem mondtam reggel az orvoshíváskor, így nem hozott magával. No mindegy, majd holnap du leviszem a rendelőbe.

Dóri
Vendég

Dóri!KépKép
Megértelek! De legalább nem vírus.
Biztos jobban lesz nemsokára szegényke!

Jucc!
Köszönöm! Azt a játszót ismerem, de nem tudtam, hogy felújították. Majd tavasszal szemrevételezzük!Kép
Az állatkerti játszóház ezek szerint tényleg nem nekünk való még. Az ára tényleg horror!Kép

Cinka!
Réka nagyon helyes!Kép

Ma megint alig vagyunk itt. Csajok, megy az iwiwezés???

Andi

Andi&Nati

KépKép
duda

Duda!
De legalább nem hátráltatott......

And!
Most mutattam meg Leonnak az Eszti képét, hááááát úgy bepörgött, hogy egy hosszú nyálcsíkot eresztett a billentyűzetre.........

Kép
Kép
Kép
barbapapa

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,7z mzmnbvgvvc zgcccc bc v

Ezt Leon üzeni az Esztinek.....hátha Õ érti...

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Ahogy igértem rakok pár képet.
Igy szeretek ülni:
Kép
Kép
A sétában igy kifáradtam:

Kép
És séta után ilyen jókedvűen ébredtem:
Kép

ancsi26

Ahogy igértem rakok pár képet.
Igy szeretek ülni:
Kép
Kép
A sétában igy kifáradtam:

Kép
És séta után ilyen jókedvűen ébredtem:
Kép

ancsi26

Lányok!

Mi ez a pangás? Hol van mindenki?

Barbi,
Nolcsi elvolt a Dédivel?
Vendég

Barbi!
Leon édesKép gyere, takaríts nálunk is! Eszti és én is én szívesen "segítünk" NekedKép bár Eszti a 2. és a 3. ujját szereti szopizniKép
az üzit feltétlen megmutatom Esztinek!

Zsuzska! úgy érted a másodszorra elküldött is kitörlődött?Kép nem baj, csak most másik gépen vagyok, majd este igyekszem elküldeni újraKép

Ancsi! Meli jókedvű ébredése zabálnivaló!Kép

mi is sétáltunk ma nagyot, több, mint másfél órát. annnnyira jó idő volt!!

egy hete vettem egy könyvet: "minden gyerek megtanul aludni" a címe. ennél gyorsabban csak akkor raktam volna be a kosárba, ha az lett volna ráírva: "még az Eszti is"Kép
kifejezetten tetszik. egy német gyerekorvos és egy háromgyerekes pszichológusnő (ha jól emlékszem) írták. az első pont, a gyerek legyen 6 hónapos. bár már ekkora korban is lehet mit tenni. van egy menetrend, hogy hány percig hagyjuk sírni, mikor és mennyit legyünk bennt nála, amikor sír, stb. asszem Esztinél ez az egyetlen esélyünk. bár mondtam apának, hogy én ebből is csak a stopperolásra vagyok alkalmasKép
ha valakit még érdekelnek részletek, írok

megyek, felébresztem a kiscsajt..

KépKép
KépKép
and

And!
Engem érdekel, mesélj ha van időd!Kép

Ancsi!
Melike nagyon édes! Legközelebb nem raksz fel nagyobb képeket? Abban jobban tudnánk gyönyörködni!Kép

Andi&Nati

KépKép
duda

Tünde!
Tök jól sikerült az első napjuk. Szó nélkül lefeküdt, mondjuk csak 1,5 órát aludt, de az jó elsőre. Szépen evett, játszott, nem volt semmi hiszti. Most jöttünk haza.
Megyünk is fürödni, majd még benézek.

Barbi

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Istenem, azt hiszem, én soha nem mondhatom majd el egy délutáni alvásról, hogy "csak" másfél óra volt! De jó neked, Barbapapa, hogy ilyen jó alvók a gyerekeidKép
Na, azért Julcsit semmiféle tündérre nem cserélném elKépKépKép

KépKép

KépKép
majola

Zsuzsa!
Hát én is nagyon örülök neki, de minden gyerek változik, lehet, hogy majd ők lesznek egyszer rossz alvók, Julcsi meg szuperul fog aludni.
Barátnőm kisfia csecsemőkora óta nem aludt napközben 3/4 óránál többet. Most egy éves és min. két de inkább 2,5-3 órákat alszik!!
Szóval minden gyerek változik folyamatosan.

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Zsuzska! küldtemKép

Duda! majd igyekszem összeszedni a lényeget, még csak részeket olvastam belőle. van benne egy jópofa eset: egy 4 éves kislány kezdettől fogva a szülei ágyában aludt, egyszercsak közölte, hogy ő már elég nagynak érzi magát, és szeretne saját ágyában aludni. de amikor elaludt, az apukája visszavitte a nagyágyba, mert ő (mármint az apuka) csak úgy tudott aludni, hogy a hátuk összeérKép egy ilyen apuka mellett hogyan tud ennyire okos érett lenni egy 4 éves kislány?Kép persze a lányok előbb érnekKép

KépKép
KépKép
and

Jaj, nem is panaszkodom a kis tündérkémre, hiszen este meg olyan szépen két perc alatt elalszik, hogy csudaKép
Meg a délutáni alvást is gyakoroljuk: most apával együtt aludtak, egész jól ment. Aranyos volt, 10 perc után, már nagy csend volt, benéztem hozzájuk, apa aludt, Julcsi meg némán, tágra nyilt szemekkel pislogott körbe. Olyan helyesen tud pislogniKép
And, milyen lehet az az apukaKép Szegény kislány.

Andi, te mikor szoktál sétálni menni?

KépKép

KépKép
majola

Hello Kép Kép Kép

Ma voltunk újra kontrollon Danival. Javul az állapota, bár nagyon lassan. Kép Csak a hörgőnyugatató kúp mennyiségét emelte meg a doki, nem adott más gyógyszert. Sok türelem, levegőzés és meg fogunk gyógyulni!!! Remélem, már a mai éjszakánk is jobb lesz! (Jó lenne már egy jót aludni nekem is)
Ma sétáltunk is egy jó nagyot a szép napsütésben.

Kuha,
Nagyon király Gergő gumijátszótere. Kép

Prüntyi,
Remélem, jobban vagy!!!

Sis,
Apa beszólása és rasztás haja Kép Kép Kép. Máténak hajrá a fogakhoz!
Dani is kacag, annyira édes, megzabálom.

Barbi,
Nagyon helyesek a fiúk. Tetszik, hogy sokszor adsz rájuk piros ruhát. Jól áll nekik. Kép
Irigyellek, hogy még él a nagymamád és még ennyire aktív, hogy bevállalja Noel egész napra.

Dóri,
Gergőnek jobbulást kívánok! Jobb, hogy nem vírus. Talán most már meg fog benne maradni a folyadék! Az alvás gyógyít, jó, ha sokat alszik!

Cinka,
Köszi, hogy felhívtad a figyelmemet a cikkre, el fogom olvasni. Minden info érdekel a témában. Réka olyan édesen mosolyog! Kép

Jucc, Kép
Hányás detto. Beni mindig hány, ha lázas. Utoljára szombaton tette. Kép De most már jól van, ment ma már oviba.
A Margit szigeti játszótér tényleg király, Beni is imádta. Kép

Tünde,
Drukk, hogy Zitával minden rendben legyen és jól átvészeljétek a vizsgálatokat. Kitartás!

And,
Köszi az együttérzést, igen, Dani jobban van. Eszti nagyon édes a képeken, remélem jobban fogtok éjjel aludni! Talán, mire 6 hónapos lesz, már simán fog aludni és nem fog kelleni a könyv sem! Kép

Majola,
Jó, hogy Apa épségben hazajött hozzátok!!! Kép

Ancsi,
Nagyon édes, mosolygós a kislányod!!! Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Sziasztok,

Zsuzsa megint átaludta a fürdetést, ezúttal az én rásegítésemmel, mert már totál zombi voltam, alig vártam hogy elaludjon, és mentem vele aludni én is... olyan jól sikerült, hogy fürdetésre fel se keltünk.

Minden babának mihamarabbi gyógyulást. Kép Csak néztem nagyokat milyen történetek bukkantak ma elő. Mindjárt megpróbálok tüzetesebben visszaolvasni és reagálni.

Margitszigeti séta:

Én is benne lennék! Ma is gondoltam rá, mikor verőfényes napsütésben (ámbár zombiként) haladtam el mellette a villamoson kliensezni ma délelőtt. Visszafelé is gondoltam még rá, de aztán még a környékre se volt lelkierőm kimenni sétálni. Hálistennek David kivitte egy picit Zsuzsát amíg én nem voltam itthon, úgyhogy egy picit látott ő is a jó időből. Remélem holnap is ilyen lesz, mert biztos nagyon élvezné(m) a sétát ilyen időben.

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Hihetetlen,mennyi szomorú dolog történik a világban,különösen,ha kicsiket is érintKépKépKép!
Még az a szerencse,hogy annyi,de annyi jó dolog is történik,hogy azok valamennyire feledtetik a rossz napokat!
Remélem mindenki csemetéje egészséges és boldog életet fog élni és ugyanezt kívánom az anyukáknak isKép!

Cinka,And,Ancsi babái: KépKépKépKépKépKépKép
Képek nagyon tetszenek!!!!!!!!!!!
Kuha,
eszméletlen jó fej apa nálatok,hogy szerzett egy gumiváratKép,bár úgy néz ki,mintha ő élvezné a legjobbanKép!Gergő popóját megzabálom....HAMMM!
Barbi,
Leon képei is szépek,olyan kékekKép!Rengeteget nőtt már a kis Nyúlágy-bitorló!
Noel ifjú úrfi pedig a sapkájában.......micsoda pasiKép!

Lányok!
Fanni-mama kérdezte tőlem,hogy ki kinek adhat tejet,nekem meg fogalmam sincs!Mert,hogy neki van bőven.....
Hogy van ez?Vércsoport?

Nagyon nagyot sétáltunk Kisnyúllal,teljesen kiütöttük,még az esti pancsi se tudta igazán feldobni,békésen horkolgat az ágyában!Kép
Viszont pelenkázhatatlanKép,úgy forog át hasra,hátra,hogy mire észbekapok már a pelus nincs is alatta!dobálja magát megállás nélkül és hasizmozik is!mindenféle helyzetből fel akar ülni és valahonnan fel is ül,persze közben ordít,mint a súlyemelők(nehéz a fejeKép),a járókában meg felfedezte,hogy ha háton van és megkapaszkodik a rácsban,simán felhúzza magát,mit neki láblendítés!KépMi lesz még itt....KépKépKép!!!!!!Én meg csodálkozom,hogy nem hízik!Reszkess FitnessNorbi és Réka,jön FitnessKisnyúl!!!!!!!!!!!Kép
Nyúlné és Kisnyúl20+5
KépJó éjt!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Sziasztok!

Máténak kint van egy milliméternyi foga! Kép Olyan aranyos vele, a nyelvével taperolja, és mümmög közben Kép Mellette jön a másik, most ott lyukas az ínye, remélem max ennyi baja lesz az összessel.

Tünde Kép
Remélem, hamar túl lesz rajta Zita, és nem kínozzák meg nagyon.

Cinka,
Réka csudaszép! Honnan lett ilyen szép szeme? Kép

And,
kitartás, semmi sem tart örökké! Séta és fürdés nálunk is námberván, akkor nyugi van és kacagás. Kép
Eszter édibébi Kép
érdekelne majd, hogy mire mentek alvásügyben a könyv segítségével. A kislány sztorija jó, persze, pasik... KépKép

Dóri,
szegény kölkőcök Kép Nem tudok okosat mondani, de megy a drukk nektek! Apa meg sok ésszel van megáldva... Kép

Egyébként én is hányok a hányástól, eddig még mondjuk nem volt bajom Mátéval, talán azért, mert ez még csak savanyútej-szagú, de lettem már rosszul ilyesmitől.

Duda,
egyetértek, mondta is Apa a múltkor, mikor Máténak görcsölt a pocakja, hogy:
- Qrva isten, miért kellett a piciknek is szenvedést teremteni, legszívesebben szétb@sznám azt a rohadt szakállas fejét! Kép Kép

Majola,
Indiába mi is akarunk menni, nem is biztos, hogy feltétlen érettségi kell hozzá, lehet, hogy elég a jó karma, meg egy lottó ötös KépKépKép

Jucc,
most, hogy Tünde rávilágított, valóban pszichoszomatikusnak tűnik Balázs betegsége. És tök logikus a 7éves feltételezés. Én is úgy hiszem, hogy az ember személyisége, lelke, sorsa hét évenként változik. Azaz nem csak hiszem. Tapasztalom Kép
Játszóház juuuuuuj..... Tényleg, az ember ha hagyománykövető, fél évig fertőtlenítget, ott meg mindenki összenyalogatja egymást... brrr... Kép

Barbi,
Leon nagyon aranyos! Kép Rendi, hogy ennyit fárad érted! Olyan MAM rágókája Máténak is van, csak sárga-zöld. Szereti Leon? Máté ezt hajlandó a szájába is venni... Kép

Ancsi,
Meli nagyon ügyi Kép

Nyúlné,
Kisnyúl mennyire ééééédes! Kép Pelenkázás dettó ugyanaz, mint Mátéval, felülés kész röhej, ma a hintaszékéből szedtem össze, mert félig ülő helyzetből felhúzta magát, aztán továbblendült, és a lábaira hajolt, vissza meg persze nem sikerült neki Kép Háton nem marad meg, forog hasra ezerrel, aztán meg reklamál Kép Ja, hízás nála is lelassult, mondjuk nem mértem, de szemmel látható, úgy megnyúlt keze-lába.
Tényleg, mi újság a bújócskázó fogacskával?

Na, megyünk apával filmezni, kb ötödszörre próbáljuk végignézni a Life Aquatic With Steve Zissou c. filmet.. KépKép

Pusztok!

Sisotris és Máté, az egyfogú Kép

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Lányok! KépKép

Képzeljétek, kiderült, hogy enyémférj olvassa (ha nem is napi rendszerességgel) a babanetet! Kép És azt reklamálta, hogy őt sosem írom az aláírásomba! Mintha nem is lenne! Kép Hogy mindig csak a Vikit, Gergőt meg ugyebár magamat írom oda, őt szegény férjet meg sosem. Kép Kép

Úgyhogy lányok, ezt csak Apa kedvéért!
Dóri&Peti&Gergő&Viki KépKépKépKépKép
Vendég

Sisotris:

Apa beszólásai nekem is nagyon bejönnek. Kép Közös hálóból volt elég, azért került Zsuzsa a saját szobájába. Valószínűleg kompromisszumos megoldás fog születni amig nem alussza át az éjszakát, mégpedig az, hogy oda rakom le, aztán első ébredés után viszem át hozzánk. Így kecske is jóllakik (mi), káposzta is megmarad (idegeim).

Raszta: én nagyon rühellem, előre is elnézést attól akinek tetszik, de én borzasztóan idegenkedem tőle, és soha semmi nem fog meggyőzni arról, hogy az nem koszos haj. Egyszer egy ex-barátom csinálta meg ugyanezt, amit a férjed, gyönyörű loknis-hullámos hosszú szőke haja volt, amit lustaságból elkezdett nem kifésülni zuhanyzás után. Mire a kezeim közé került (a szó szoros értelmében), már lógtak neki hátul a rasztásodott tincsek, de én leültettem és kifésültem neki! Aztán levágtam! Úgy kell neki.

Dóri:

Jobbulást Gergőnek! A lazaccal rontotta el a gyomrát?

Kuha:

A "dühöngő" nagyon tuti! Meg apa is benne. Kép

Cinka:

Nem Zsuzsa viselkedése volt más mint eddig, nála nem kirívó eset, hogy éjjel akár 4szer is felébred szopizni. Ami más volt, hogy ezúttal nemcsak kikaptam a bölcsőjéből (első alkalommal) vagy odafordultam (a többi alkalommal) hogy szopizni tudjon, hanem ingáztam a két szoba között alvás helyett. Magyarul magammal szúrtam ki. Valahol azt reméltem, hogy talán ha nem zavarjuk egymás köreit (nem hall meg érzi a tejszagot), akkor nem ébred fel szopizni, de hát ez nem jött be.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Viki, Barbapapa, Jucc, Majola, Andi, Benianyu, Nyúlné, Sisotris! NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNJÜK A BÓKOKAT! Hízik a májunk rendesenKép

Barbapapa!
Szuper Srácaidnak dukál a Szuper Dédi!KépKép Tök jó, hogy még Rá is számíthatsz!
Leon baba meg zabálnivaló, hogy így segít a háztartásban. Azt hiszem Eszti baba tényleg nem panaszkodhat majd!Kép

Ja, And! Eszti is nagyon édes.Kép Klassz lehet az a könyv, kérjük majd a további részleteket!

Tünde!
Sok erőt Nektek Zita baba vizsgálataihoz!

Benianyu!
Örülök, hogy jobban vagytok!Kép Próbálj meg Te is egy kicsit pihenni!

Sis!
Gratula Máté fogacskájához!Kép és kitartás a többi kibújásához!
Réka a szemét állítólag tőlem örökölte...

Nyúlné!
FitnessKisnyulad tényleg fáradhatatlan, és nagyon vagesz kispasi, de azért Fitness Rékát még ne zavard olyan messzire, mert Õ meg az én lányom!KépKépKép!
Az egyik kolléganőm szintén ad le anyatejet, Tőle ezeket hallottam: 5 vizsgálatra van szükség: HIV teszt, tüdőszűrés,Wassermann teszt, Hepatitis B és székletvizsgálat, valamint a védőnő megnézi, hogy a melleken nincs- e valami bőrbetegség. Ha ez mind megvan, akkor lehet tejet leadni. Ehhez adnak edényeket, tisztítószereket,fertőtlenítő oldatokat, szappant, igény esetén mellszívót és 2-3 naponta
eljönnek a tejért. Literenként adómentesen 1800 Ft fizetnek.

Nyugodalmas jó éjszakát Mindenkinek!

C.

KépKép
cinka

Viki:

Nem az a baj, hogy Zsuzsa felébred, az a baj, hogy messzebb van mint megszoktam. Kép De ezentúl nem leszek olyan makacs, és egyszerűen áthozom hozzánk első ébredés alkalmával. Általában 8-kor alszik el, és éjfél után ébred.

Jucc:

Remélem neked is sikerül mihamarabb kipihenni magad, amit leirsz azt még olvasni is sok programnak, plussz a betegség, nem csoda ha ki vagy merülve!!!

Havtünde:

Szegény Zita baba, remélem mindannyian mihamarabb átvészelitek ezt a műveletet, és minden rendben lesz. Most hogy írjátok többen, elkezdtem aggódni, hogy én még nem is vittem Zsuzsát ilyen UH-ra...

And!

Én kiváncsi vagyok, hogy válik be a könyv. Kép

Nyúlné:

A tejet, ha jól tudom, leginkább a babák kora szerint szokták csoportosítani, tehát legjobb ha hasonló korú baba kapja mint amilyen idős a fejő anyuka babája, mivel a tej összetétele a baba kora szerint változik.

Ha hosszúcombú Fanni baba anyukája tejet szeretne adni, hivatalosan be kell vizsgáltatnia magát, AIDS szűrés meg miegymás, a védőnő tudja útbaigazítani, hogy mi minden kell. Vagy ha ez túl macerás, van az Eszterlánc hálózat, az egy nonprofit tejadó közvetitő rendszer, a Kismama hátuljában meg lehet találni az elérhetőségüket. Vagy egyszerűen szétkürtöli a Babaneten, hogy hajlandó tejet adni, engem is így találtak meg.

Viszont a baba 4 hetes koráig érdemes várni a fejéssel (mármint az ilyen nagymértékű fejéssel), amíg be nem áll a teje.

Zsuzsát is egyre nehezebb mutatvány pelenkázni! Általában a figyelemelterelő hadjárat válik be, a kezébe kell adni valami nagyon érdekeset (pl a popsitörlő kendő zörgő zacskóját) különben seperc alatt hason van, meztelen fenékkel, és próbálja lekaparni a pelenkázószivacsról a kacsamintát... Kép

Most épp bementem hozzá, mert felébredt megint szopizni (úgy tűnik ez a 11 egy most már menetrendszerű), és majd elröhögtem magam ahogy beléptem hozzá, mert pont fejjel lefelé volt az ágyban ahhoz képest ahogy beleraktam! Kép Az még hagyján, de félórával azelőtt kukkantottam be hozzá, és akkor még fejjel jó irányba volt. Nem tudom, félóra alatt síri csendben hogy oldotta meg ezt a mutatványt, de a lábai a fejéhez (eredetileg) rakott szopipárnán kalimpáltak. Nagyon édes volt. Relatíve hamar visszaaludt szopival. Én meg nemsokára megyek be az apja mellé, mert ő már kidőlt.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Nyúlné:

Zsuzsa is hasizmozik! Mondjuk az ő pociján nem látszik! Kép De mindenhonnan ülésbe erőlködné magát. Egyre ügyesebben egyensúlyozza magát, ha sikerül ülő helyzetben találnia magát, már azt is megoldotta egy párszor, hogy ha felültetem és a karjait elrendezem, hogy egykézzel valami után nyúl anélkül hogy feldőlne! Kép

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Sziasztok LÁnyok!

Köszönjük a dícséreteket Gergőre, Apára és a gumivárra vonatkozóan.

Valaki kérdezte - azt hiszem, hogy Ancsi26 - , hogy hol vettük.
A Gulliver játéknagykerben, az M3-as Metró mellett.
De lehet, hogy van máshol is ilyen.

Egyébként Gergő valószínűleg akkor fogja igaziból élvezni, ha már tud ülni. Most időnként még görbül a szája, amikor beletesszük. Úgyhogy inkább kívülröl ismerkedünk vele. Kívülről nagyon tetszik neki, hahotázik, csapkod, köpköd örömében...

MEgint annyi mindent írtatok, hogy mire a végére érek, elfelejtem az elejét. Ilyenkor szoktam tollat ragadni, és jegyzetelni... Kép
Most erre ninc időm, képzeljétek, végre megint fodrászhoz megyek (Vácra). Apa itthon van, ő vigyáz Gergőre.

Ezt a képet ma reggel készítettük, mikor bementünk Gergőhöz:

Kép
Kép

Üdv: kuha

Kép
kuha

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?