Sziasztok!
Roz,
ez a gyávaság jele sztem, hogy nem mondja meg az igazat. Hazudni persze, h könnyebb

A gyerekek mindent megértenek, csak le kell fordítani az ő nyelvükre. Jó lenne, ha nem csak a szart kavarná, hanem a kötelességét is teljesítené. Bocsánat, h durva vagyok, de az ilyet nagyon utálom. Nem érdemled meg sem te, sem pedig a gyerekek, hogy még ezt is neked kelljen "elintézni". Vállalja már a felelősséget a tetteiért! Úgy látszik, ehhez (még) nem nőtt fel

Nagyon sajnálom ezt az egészet!
Lina,
ezt nem is tudtam a szemedről. Szar lehet. De mi van vészhelyzetben? Ha mégis muszáj éjjel vezetni?
Kob,
Kamilla még mindig nagyon aranyos és szép és ügyes és ...De ezt úgyis tudod
A kifelé döntött talppal van, aki egyetért (én is) és van, aki azt mondja, h pont azáltal, h a cipő tartja ilyen helyzetben a lábát, nem készteti munkára az izmokat. Tény és való, h a legjobb lenne, ha nem lenne cipő a lábunkon, csak sportoláskor, ugráláskor betonon...
Egyébként szinte minden gyerek csinálja azt állás közben játékból, h a külső talpélén áll, azaz megemeli a belsőt, így pontosan azt az izmot edzi, ami a hosszanti boltozatot tartja. A szülő meg szidja a gyereket, h tönkreteszi a cipőt. Ez igaz is, de a lábának meg jót tesz.
Seriff,
Az első mesekönyvemből (még a nővéremé volt) olvastam egy kis rövid mesét. Érteni nem fogja úgysem, de a hangsúlyozás más. Vmikor el kell kezdeni ezt is.
Az esti elalvással mostanában nincs gond, általában 5-10 perc alatt elalszik a hintaszékben, a fél óra már nagyon soknak számít.
Robi alszik a nappaliban, nem én. És ez addig így is lesz, amíg horkol.
Hanci köhög még?
Balim,
nem váltottam még ki kajcsival a szopit, nem is igazán tervezem. Néha csak néhány kanállal kér szopi után enni. Majd ő eldönti, h mikor érett meg a szopi elhagyására. Persze nekem ez a nehezebb út, de neki legyen jó.
Egyébként senkit nem fogad el hosszabb időre, bár igazából még nem próbáltuk ki. Múltkor 1 és 1/4 órára hagytam itt Robival, akkor nem volt gond, mert telezabáltatta banánnal. Azzal is ment az idő. De itthon nem maradhatok, mert azt tudja a kis rafinált és akkor én kellek neki, elmenni vele nélkülem meg necces, mert utál autózni, nem szeret "kirándulni" és sokszor csak cicivel lehet ilyenkor megnyugtatni. Nagyon anyabolond és az is lesz még sokáig. Nálunk pl. nincs olyan, h nekem ne örülne annyira, mint Robinak, amikor hazajövök.
A műsor legelejéről lemaradtam, -mert Manó éppen a mellemen aludt, mit szólt volna hozzá ez a nő...-, így nem tudom, ki volt ez, de gondolom, vmelyik Madarász utcai alvásszaki. No ez az a módszer, amire sosem leszek hajlandó. Sírjon ő reggelig! Remélem, ő sem megy dokihoz, ha mondjuk fáj a feje és gyógyszert sem vesz be. Merthogy szerencsétlen babák csak segítséget kérnek a sírással, amit én tagadjak meg tőle??? Akkor a felnőtt se kérjen segítséget, ha neki van vmi baja. Na most ezt össze-vissza írtam le, de biztos érted, mit akarok vele mondani.