A Margit körúton/Mártírok útja van. Ahogy lejösz a Mechwart ligetnél ott balra a Margit körúton. És alig kell menni rögtön ott lesz. Alena biztos tudja a címet is, mert Õ vásárolt már ott, én csak kocsiból láttam a boltot.
Edi
Szupppper!
Cat
2006.02.12 19:21
Sampdoria rajongó apuka???

2006.02.12 22:07

Időpont naptárba bejegyezve, elvileg mi megyünk!
2006.02.13 15:46
2006.02.13 18:09
Kíváncsi vagyok, mikor fogja mindezt tudatosan is csinálni...

2006.02.14 00:16
(Sokakban felmerülhet a gondolat, hogy eltévesztettem a topicot
) Közben 2 ciklusban nem próbálkozhattunk, mert a pajzsmirigyemben cisztát találtak és izotópos vizsgálatot kellett csinálni. Szerencsére nem hormontermelő és a prof szerint semmi teendő nincs vele, időnként nézni kell nem nőtt-e, áprilisban kell mennem kontrollra. Bár amikor kiderült eléggé meg voltam ijedve pár hétig. A maradék 2 ciklusban meg nem estem teherbe. Szerintetek elmenjek dokihoz az én előéletemmel? Vagy várjunk még? Normális, hogy ennyit változik még a mensi intenzitása és hossza? Ja és mosatanában elég erős görcsökkel is jár, az első napon, pedig Dana előtt nem fájt. Úgy vagyok mint Szöszi, hogy már annyira szeretnék babát, hogy ide nekem azonnal, és attól félek megint ott folytatom ahol abbahagytam, nem tudok türelmesen várni, és lelkileg lesznek gondok. Tudom, hogy nem szabad, de hát ti tudjátok milyen ez, hiába akarok lazítani...
Az egy dolog, hogy maradt rajtam 8 kg felesleg, de ez mind a hasamon van. A derékméretem 20 cm-el több mint a terhességem előtt volt! Pedig szülés után nem erőltettem magam, fájt is a sebem (császáros vagyok) de aztán szépen begyógyult. Valamennyit azért mozogtam is, mert Dana hasfájós lett, rengeteget masíroztam vele körbe-körbe a szobában, meg ringattam, táncoltam vele. Eddig nem akartam belekezdeni komolyabb testmozgásaba, először a tejcsi miatt, aztán nehogy a kistesó ne jöjjön, de mostmár nagyon utálom a helyzetet, nem tudok megbarátkozni az alakommal. Másfél hete bálban voltunk, alig találtam magamra valami ruhát, és bármi ilyesmit kell vásárolni mindig nagyon elkeseredek. Most azt fontolgatom, hogy mivel múlt héten megjött, nekikezdek egy kis tornának hasizom erősítéssel. Hátha változik valami. Csak a baba-projectnek sem szeretnék ártani.
, te még mindig tudod tartani azt a tuti jó rendet amiért a férjed is megdícsért?)
Ha rajzolunk előbb-utóbb kéri hogy konkrét betűket is rajzoljak le neki. Nem én tanítottam, hanem van olyan Micimackós tányérja, amin körben a betűk vannak, közöttük pedig zöldségek és gyümölcsök. Nálunk az evés úgy megy, hogy le kell kötni a figyelmét, régebben énekelni kellett neki, mostanában inkább beszélgetünk. Mutogattam neki a zöldségeket, hogy miket ismer fel, ő meg elkezdte kérdezgetni a betűkre, hogy ez mi? Elég hamar meg is jegyezte a B, baba, D, Dana és A, apa betűket, aztán már nem bírta abbahagyni, egyre csak kérdezgeti az újabbakat. 2006.02.14 09:35

Pedig lehet, hogy a fogyással azonnal teherbe esnél. 2006.02.14 15:48
de én 2 gyerekkel megyek
a rosszabb napok engem még mind1ik fogyókúrából kibillentettek, így nem sok sikerem van... 

2006.02.14 18:15
2006.02.14 19:08
2006.02.14 19:09
Nagyon ugyes vagy a hazimunkaval es hogy egesz nap egyedul allsz helyt!!! Az en ferjem (aki szinten informatikus, bar nem abban dolgozik, de nem en kerdeztem
) nyaron jar nagyon keson haza es akkor en is nehezen viselem, pedig olyankor meg konnyebb is elutni a delutant a homokozoban...Es en egesz nap pakolgatok, teszek-veszek, de Balazs olyan mint a tuz, mire elmosogatok szetnyomja a gyurmat a falon, mire levakargatom letekeri a wc papirt...
Teljesen maskepp nez ki a lakasunk, mint gyerek elott, de igazandibol sztem ez termeszetes. Vagy mas gyerekek szepen elrajzolgatnak az asztalnal???? Most ijedjek meg, hogy ez nem termeszetes? Balazst foglalkoztatni kell, mellete lenni, jatszani vele, leginkabb beszelni hozza, iszonyatos tudasszomj van benne...takaritani is egyutt szoktunk, nehezen is haladunk
.
Veled ellentetben nekem nincs (nagy) hasam, az egesz a fenekemen van !!!! Es ez sem jobb semmivel, a bnommel mindig ezen vitazunk, hogy az alma vagy a korte forma az elonytelenebb
.
Emlekszel meg a Leone-fele koktelra??? En a mult honapban az arhivumban belebotlottam vmiert es elkezdtem szedni (Ca-Mg-Zn) es nekunk megint bejott. Persze, lehet hogy veletlen. A homero elovetelen en is gondolkodom , de nekem most minden olyan bizonytalan... 2006.02.15 14:08
De tudod, mi következik a biokémiai után!
2006.02.15 14:27
pedig megtarthatja a jóslási engedélyét: tényleg kisfiam lesz megint.
Meglepő módon az AFP-m is jó lett, 1,0. Mondjuk erre a Praxisban csak legyintettek, hogy az nem fontos.

2006.02.16 15:22

- mindig is az volt!
Szerintem is tornázz nyugodtan! Amikor én terhes lettem épp hastáncra jártam!

Gondolom még mindíg jókat eszik!
Ezt a pechet! igazán várhatott volna még pár hónapot!
:
2006.02.16 19:53
Illetve pasival megyek, csak kispasival
. KiköpöttLeone1 csodaédes, egyre szőkébbnek tűnik
2006.02.17 19:09
??? még mindig imádnivaló! Cikkeket megpróbálom elolvasni, kiváncsivá tettél.
2006.02.19 17:54
2006.02.19 19:08
Dana annyira gyönyörű, ez hihetetlen! Nagyon drukkolok a kistesóhoz!
Zituska
a fiúk eszményiek! Olyan hihetetlen, hogy a mi pocaklakónk is ilyen szép lesz, ugye?
vigyázz magatokra, nagyon szépen kihúztad eddig. Továbbra is drukkolok!
te kis boszorkány
kisfiunk lesz! 

Nagyon örülünk neki, Daninak fogjuk hívni. Naggyon köszönjük a jóslásokat!
gratulálok a ti kisfiatokhoz is!
.
mi se voltunk még együtt mióta babát várunk, de lassan már szeretnék, nehogy másfelé menjen a párom
. Viccet félretéve, a problémákat szerintem nyugodtan kérdezd meg a dokidtól, mi is ezt tettük. 
2006.02.19 19:51

2006.02.19 19:57
érdem az övé) és vannak akiknek viszont elmegy minden kedvük. HA pl menstruáció alatt tapasztaltál hasonlót az lehet pl attól, hogy a nem totál tele tampon megsérthette a nyálkahártyádat és most is az együttlétek alkalmával megsérülhet a nyálkahártya. Próbáljátok ki esetleg a síkosító gélt, ha létezik terheseknek. 

2006.02.20 14:45
".
2006.02.20 15:07

2006.02.20 15:35

2006.02.20 19:21

Képzeld januárban beíratkoztunk a bölcsibe, így van helyünk szeptembertől, de szívesen veszem ha legalább megadnád a nevét és az elérhetőségét a b. vezetőjének, így bármi van ezzel kapcsolatban vele tudunk közvetlenül beszélni. Meg tudod nekem írni a filu@freemail.hu címre ?
2006.02.20 21:09
Dana nagyon szép kislány. Kistesóhoz szorítok nagyon. Amikor nekünk Bálint összejött én a teljes reménytelenség tudatában izomból edzettem, nagyon keményen kardiogépeztem (futás, bringa, taposó) és rengeteg hasizmoztam meg spinningeltem, ami ugye egyik sem egy lightos mozgásforma. Szóval, ha van erőd-kedved a babaterv ne fogja vissza a mozgásigényed.
Jobbulást neki. Dolgozhatsz 4 órában?
2006.02.21 10:19
, de kíváncsi vagyok véleményetekre!
2006.02.21 16:08

2006.02.21 17:05

2006.02.21 18:56
2006.02.21 19:24
Zsozsó olyan cuki, hogy azóta is emlegetjük (szüleim is). Örülök, hogy nem fenyegeti a lefogyás réme!
2006.02.21 20:45
ortopéd visszarendelésére. Látod Virág
??!! Így járnak a csinos anyukák
Tököseid dumálgatnak már?
2006.02.21 23:20

Én mindkettőtöknek ezt gondoltam. Mit szólnak a papák?
2006.02.22 08:12

Majd kézenfogva visszavezettem az Anyukájához, persze Samut nem engedte el, és vitte be a lakásukba. Hívtam Samut, hogy jöjjön, persze rám se bagózott, csak ölelgette a kisfiút. Na itt csak az erőszak győzhetett, így ölbe kaptam és vittem el onnan. Akkora ordítást vágott le a 2 gyerkőc, mintha verték volna őket.
Ez volt Samu első barátsága.

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|