Sziasztok!
Kancellárka!!!!
Juhéééééééééééééééééééééé!!!! Ugye többen is mondták, hogy a 2006-os év túl pocakos ahhoz, hogy ne sikerüljön???

Nagyon-nagyon-nagyon nagy gratulációm Nektek!!! Problémamentes hónapokat kívánok!!!!! Apa is örült, igaz? (Egy kérdés: jól emléxem, hogy győri vagy?) Egyébként igen, innentől kezdve egy kisebb család vagytok, aztán nemsokára egy kicsit nagyobb család lesztek... Én még beszélni is szoktam Mazsolához.
Cinca!
Mikorra kellene, hogy megjöjjön? (Illetve, nem kellene

).
Küldök egy kis pozitív energiát:++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Egyébként tényleg nem szabad a kínai dolgokban megbízni, főleg ilyen esetekben!
Kivi!
Neked is megy a drukk, hogy jól sikerüljön a "csata"!

++++++++++++++++++
KorekRéka!

Csibe!
Gratulálok a szívhanghoz, 140-es az tökéletes! Nemsokára a kezedben tarthatod a kicsi babádat!!!

Mikorra vagy kiírva?
Ja, és ezt találtam Neked: (remélem, nem baj

)
"Babánk elképesztő ütemben fejlődik, ekkor már 2-3 mm-es nagyságú. A szívcső már elkezdett pulzálni, 80-90-szer húzódik össze percenként. A pulzálás - amely jó ultrahang készülékkel már kimutatható - még a tizedik hétig frekvenciájában növekedni fog, 180-190 percenkénti értékig, majd fokozatosan csökken a megszületésig. Beindul a szikkeringés, amely a vérkeringés elődje. Elindul az arc fejlődése is, a fej oldalán két kopoltyúív látható. Az embrió teste már szinte teljesen kiegyenesedett, a velőcső elkezd zárulni. A hét végére záródik az elülső neuroporus, amelyből majd az agyvelő fejlődik ki. 4-14 szelvényre (somita) tagolódik az embrió, ekkor már 3,5-4 mm-es. A hét vége felé felismerhető a hasi görbülés."
Mohácska!
Szerintem én még nem üdvözöltelek, de akkor pótolom: SZIJJJJA! Szóval a baba-dologról annyit, hogy nem értem, hogy a férjed miért nem akar testvérkét. Ki is jelentette kerek-perec? Mindenesetre az tuti, hogy egy nőnek akkor nem lesz gyereke, ha ő nem akarja...

Tehát mindent bele, női praktikákat elő és akkor jöhet a tesó!
Duddu!
Mikor mész dokihoZ???
Nálunk a helyzet a következő:
Tegnap voltunk doktorbácsinál, és talán emlékeztek, hogy legutóbb nagyon megijedtem, mert 3000-ről 2000-es lett a méhnyak. Na, az most maradt is úgy, szerencsére, meg a sok pihenésnek köszönhetően, és a méhszáj is teljesen zárt.

A vizeletemmel és a vérnyomásommal is minden oké, ezt még délelőtt mondta a védőnéni, és a súlyom is rendben: mindössze három kilót(!) híztam szeptember óta. Pirospontokat begyűjtöttem

, adminisztráltam.
Jutalmul most ettem meg egy nagy adag Vienettát, Mazsola is örült neki, mert ficergett közben nagyon...
Ja, és tegnap megint meghallgattuk a szívhangját: nagyon-nagyon-nagyon jó érzés volt hallani, és miközben hallgattuk, egy jó nagyot bokszolt a Dopplerbe, aztán ahogy mocorogni kezdett, felgyorsult a szívverése: a doki szerint ez így van rendjén. Nagyon megnyugodam, úgy látszik, tényleg jó, ha az ember itthon van, a baba mindennél fontosabb.
Ha jól emléxem, a legutóbbi sztárfotót

még nem mutattam, ekkor voltunk 18+6-osak. Azóta meg... ma vagyunk 22+5!
No, befejezem, mert betöltöm a képernyőt, így jár, aki lusta írni 2-3 napig!!!

Pusszancs mindenkinek, és Niki, Neked még egy nagy ölelés:!!!!!!!!!!