sajnos nem tudom, de megkérdezem az egyik barátnémat, aki profi ebben a témában
v
2006.02.21 15:04

: amikor az ember dolgozik a baba mellett, az már nem "ugyan az". az agya a munka körül forog, és a gyerek a munkához képest mindig szív, hiába is igyekszik az ember ugyanúgy őt tenni első helyre, nem megy. és én mindig is sajnálom/lelkifurdalást érzek, hogy nem voltam CSAK vele, amikor semmi mással nem foglalkoztam volna, csak hogy vele játsszak, sétáljak, etessem-itassam. ugyan szerencsém van Istivel, mert eléggé önálló, sokszor órákat is el tud játszani magában. de közben érzem, hogy nem igazán így kellene lennie. persze pl a két-háromgyerekeseknél se jut 100% figyelem egy gyerekre, de ott meg a gyerkők figyelnek egymásra. a nagyik aranyosak, kedvesek, de nem egyenlőek az édesanyával. szóval én azt mondom, ha megteheted/ ha nem vagytok nagyon rászorulva a pénzre, inkább maradj főállású édesanya. a pénz, amit munkával kereshetsz, nem ér annyit, amennyit ez az első pár gondtalanul együt töltött hónap/év. mondom én, aki már "elcseszte"...2006.02.21 15:13
2006.02.21 16:44
Én a bébinek a hozzátápit kezdettől fogva kiskanálból kínáltam, mert ő meg cumisüvegből nem tud enni/inni...
Bár tény, hogy a kanál jobban érdekli Bálintot, mint a rajta lévő kajcsi.
A fürdőrucija nagyon sikkes.
Ilyet én is akarok... 
2006.02.21 17:05
2006.02.21 17:39
De hála már ezen is túl vagyunk! 2006.02.21 18:00
Munkaval kapcsolatban csatlakozom Votiv velemenyehez.
De csak rajott,hogy kanallal is lehet enni
2006.02.21 18:49
Ujjacskák rendesen gyógyulgatnak - mondtam nekik, hogy nem kapnak kenöcsöt, úgyhogy szépen lassan össeszedik magukat
Sajnos nekem is kell, legalábbis most még úgy tünik, de közben meg büntudatom van... Gondolom, ez a legnagyobb dilemma mindenkinél... 2006.02.21 18:54
2006.02.21 19:48

de ezt inkább feladtam, mert nem tudtam volna mind2-őt jól megcsinálni. néha írok még publicisztikákat, készítek nagyinterjút - régen kéthetente csináltam, most kb félévente egyet bírok, és akkoris bedöglik a magnóm
és mivel decemberben meghalt a szinikritikus kollégám, január óta a kultúra rovat fele is az enyém, mert a kultszerkesztő átvette a kritizálást - mivel én nem tudok színházba/moziba járni heti 2x (se
) - na és minden szombaton reggeltől lapzártáig ügyelek, azaz gyöngyszemek után kutatok a világsajtóban. néha sikerül találni is, és akkor nagyon megdícsérnek
és ráadásul hallom a rádióban/a híradókban/olvasom az újságokban a munkám gyümölcsét
persze nem névvel, jó, ha odateszik a lapunk nevét, de már ez is dicsőség
(muszáj is, mert jó szarul keresek!
)2006.02.21 20:03

április 20-ra van "kiírva". de mivel ikrek, nem lenne meglepő, ha kicsit korábban jönnének. természetes szülésre számítanak, vagyis azt szeretnék
és neked mi volt a bajod tegnap?2006.02.21 20:08
2006.02.21 20:16
úgy szeretnék mér találkozni veletek! és nem írtad, hogy Vince totyog-e már? Cicával még mindig olyan békés a kapcsolat?

2006.02.21 20:31
Jó volt, hogy nem kellett rá figyelni, és egy kicsit "kiszabadultam", ugyanakkor furcsa is, hisz annyi sok baba volt körülöttem, és épp az enyém nem ... szóval alig vártam, hogy magamhoz ölelhessem.
Néha tessék helyzetjelentést tenni, mert úúúúúúúúgy hiányoztok! 2006.02.21 20:46
, meg főleg te otthon melóztál, az nem ua., mint elmászkálni otthonról. szóval semmi lelkifuri! inkább nyüstöld Nagyistit, hátha rááll, h legyen tesó.
2006.02.21 20:59
és kérdéseket tesz fel (a testemnek), amire az izmaim válaszolnak, ezt ö érzékeli. Hogy hogyan, az számomra is rejtély
Mindenesetre sok érdekes dologra fény derült, és ezzel fel lehet oldani bizonyos érzelmi stresszt, ami régebbi negativ események során "lerakodik" bennünk, és a testünk megöriz mindent. Bocsánat, ennél értelmesebben nem tudtam leirni
Akit részletek is érdekelnek, szivesen válaszolok mélben
Viszont elkezdett egyedül enni, és felmászik a kanapéra, majd lecsuszik, és integet maganak a tükörben, és folyamatosan telefonál minden elérhetö tárggyal, és brümmög ha autot hall
Levelem megkaptad, amiben a BT-röl kérdeztél? Vagy az is eltünt az éterben?

2006.02.21 21:11
köszi, felvettelek, majd kérdezek is mindjárt
Éjszakára egyébként én is eldobható pelust - kukoricát - terveztem, de majd csak kipróbálás után fogom eldönteni, hogy melyiket szeretjük mi
Lábujjam lassan javulgat, most már megmaradunk
Láttam az előbb, micsoda ruhakollekciókban vonul a nagyérdemű az operabálon, hát... jól fogsz mulatni
Majd tegyél fel magadról egy képet, jó
2006.02.21 21:30
Próbálok gyakrabban jönni, ahogy Emma meg a programjaink engedik. 2006.02.21 21:35
Azt hiszem, ezt tényleg csak úgy lehet csinálni, h szereted. Azt már meg sem merem kérdezni, h mi lesz , ha Istinek kistesója lesz (persze nem tudom tervezitek-e)
Egyébként megértem, h nem akartad veszni hagyni, amit eddig elértél. (Én a konkurenciát ajánlom, ha vki megkeres...
)
Mosható pelus ügyben én hasonlóan jártam, mint Votiv. Még szülés előtt kitört rajtam a környezetvédelem és vettem (szerencsére csak pár db) Monapeles vízzáró külsőt. A belső helyett én hagyományos textilpelust használtam, mert úgy írták azt is lehet és sokkal olcsóbb is volt. Szóval anyám megmutatta hogy kell hagyományosan pelenkázni, ráhúztam a külsőt, és kaptam egy óriási pelenkagolyót a babán, ami semelyik rucijába nem fért be, csak a hálózsákosba. És Bálint rövid időn belül tiszta pisi lett, mert ez a textil nem tartotta magában a folyadékot és sajna a külső sem állt a helyzet magaslatán (bár lehet, hogy a saját belsőjével más lett volna a helyzet). Ezzel csak azt akartam írni, hogy szerintem is először próbáld ki néhány darabon, hogy Nektek melyik jön be, aztán szerezd be a szükséges mennyiséget.
2006.02.21 21:56
!
Miután felszedtem az államat háromszor is visszakérdeztem, hogy jól hallom-e mit mond, de jól hallottam
- lehet vele labdázni!!!
Ül velem szemben felemeli a labdát (egy kézzel!!!), és teljesen jól eldobja. Hatalmasat kacag mikor visszadobom neki, és dobja újra...és nem unja meg
Zabálnivaló!

2006.02.21 22:15
Tehát, valszeg jól vannak! Már messziről kiszúrtam őket, meg a 3 kerekű kocsit, de nem kezdtem el dudálni, mint a meszes, mert úgysem ismert volna meg!
2006.02.21 22:22
Köszi a mélt
Holnap majd lefotózom

2006.02.21 22:26
2006.02.21 22:44
majd holnap olvasok alaposabban is, most csak atfutottam, mert delelott az ikeaban pihentem meg foztem
egyik baratnemmal. tudjatok, hogy a heten ket husgolyo fozheto egy araert? de csak a 10 darabos adagra vonatkozik, azert ez nem igazsag, en nagyobbat akartam volna... es meghoztak flexaagy meg alexandras konyvek meg hugommal setaltattuk nyuszit (meg o is alig birt rohanni utana), tokjo, de apa ma keson jott, ez meg nemtokjo. Ja, Juc, orulok, hogy flexat vettem, es biztos akkor is ezt vettem volna, ha elobb latom azt a 30ezrest, csak akkor jobban huztam volna a szamat... most csak azert huzom, mert ahogy elnezem, valszeg befert volna a kocsiba es nem kellett volna 9ert kihozatni, ja meg hogy bezzeg most learaztak a slozuloket, amit kethete vettem naluk... ja es jovo heten megyek proktologushoz meg nodokihoz is.2006.02.21 22:59
ordogi kepek tokjok, nekem a "buddhista nyullal" meg a "hesszelek a haverommal" sokkal jobban tetszik am 
2006.02.21 23:16

2006.02.21 23:58
). 2006.02.22 08:26
10%. ... Kedves
és legalább 1-2 napra beadni a csajt ősszel a helyi bölcsibe, amikor diplomázom... 2006.02.22 08:31
2006.02.22 08:41
Ezt csak azért írtam le, hogy ne őssze próbáld elkezdeni a dolgot te sem... 
2006.02.22 08:46
és kevés a hely meg a píz (mi hárman a kedvesem felefizetéséből meg az én egészemből
élünk), és vén a pasim, és nem akar itthagyni egy fészekalja kölökkel, pénz nékül. szóval nem nagyon lehet(ne) Istinek kistesó, hacsak nem egy másik, gazdag pasitól
de azért én még nem zártam ki a lehetőséget, mert ha kizárnám, az kb olyan lenne, mint az élve eltemetés. szóval kell az a kiskapu az agyamban, hogy talán mégis sok gyerekem lesz egyszer, ha mocskosul meggazdagszunk, de még sürgősen
2006.02.22 09:04
, és van életbiztosítás is a világon, meg az ilyen jó pasik úgyis ezer évig élnek.meg a babakötvény, kiegészítve...Ráadásul te tök fiatal vagy, benne van a pakliban még 1-2 szerelemgyerek. ;-)
. hamarabb kellett volna kezdenem
...ö, bocs, csak 48
. matek egyes, leülhet. 

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|