A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2006. tavaszi babák

INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Mariann-történetet, tábla-linkeket vki, plííízzz! Renoválták a gépet, semmim sincsKép

KösziKép

Anita
Kép
Kép
_anita_

Vendég

Sziasztok Kép
Mesi Kép
Gratulálok Hannához Kép
Sok boldogságot nektek Kép

Lyly Kép
Nem semmi méretei vannak a pici fiadnak Kép
Mi lesz így a végére Kép
A dokid szerint is már érett újszülött, akkor már bármikor megszülethet Kép Drukkolok!

Babetta Kép
Azért kicsit mindenképp sétálgass napközben, mert avégén jártányi erőd sem lesz a szüléskor Kép
Nekem rohangál a lábam alatt egy csemete, így feltünés nélkül repülnek a hetek Kép Szerintem neked is menni fog majd a második harmadiknál Kép

Vikó Kép
Klassz, hogy Eszterrel el tudtatok menni vásárolgatni Kép Így legalább nem csak otthon ültél egész nap Kép Neked is többet kellene sétálgatnod, pláne ilyen szép napos időben Kép

Nicika Kép
Nagyon szép a kis Szintike Kép Apa milyen gyengéden öleli át Kép
Gratula a kilókhoz, nagyon ügyi vagy Kép

Ildi Kép
Nem semmi a védőnőd Kép Még jó, hogy kötelező járni hozzá Kép
Köszi az olajos tippet, megrendelem ha tényleg két nap alatt kihozza a postás Kép
A postással meg beszélgess el, hogy a levelek helye a postaszekrényben van és nem a földön Kép

Bartika Kép
Sajnálom, hogy a kis csajod csücsül, de ne aggódj Ildi is írta, hogy még van ideje visszafordulni Kép
Sőt, ma a felkészítőn a doki mondta, hogy simán vállalják a medencevégű babákat is természetes úton világra hozni Kép
Fincsi lett a zserbó?

Szisz Kép
Nem semmi, hogy még mindig semmi jele a szülésnek. Hogy bírod?

Mariann Kép
Gratulálok Istvánka gyarapodásához Kép Szépen fejlődik Kép
A babakocsi cipelést tényleg ne vállald még most, nehogy valami bajod legyen Kép

Alina Kép
Nagyon drukkolok nektek Kép
Ügyesek legyetek Kép Várom ám az sms-t Kép

Annácska 34+1

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

JÓ reggelt!

Sikerült aludnom talán 2órát. KépMa megyek Nst-re remélem már nem jövök haza.Kép

Annácska
Ilyen alvások mellet már semmire nincs erőm. 5 nap alatt kb. 10 órát aludni, szerintem király, és azt is ülve, mert feküdni nem birok 5 percnél tovább, mert sírva fakadok a fájdalomtól. Na ennyit a panaszkodásról már így hajnalban.

Kórház után írok majd. Remélem jó hírekkel jövökKépKép

Babetta és Levi 38+4

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Sziasztok lányok,

több mint fél órája 3-5 perces fájásaim vannak, ha még fél óráig ez lesz, akkor indulunk a kórházba.
Egyébként tegnap este 8 óta indult 10 percessel, egy picit aludtam is éjszaka, persze a 10 percek között.

Egyébként jól vagyunk, baba nagyon mozog, amúgy nekem meg fainul fáj. Kép

Puszi nektek, jelentkezem, amint van valami.

Eszti
39+6
Vendég

Sziasztok!

Eszti: nagyon drukkolok! Ügyesek legyetek Kép

Tegnap este a front rám is hatott erősen. Azt hittem, én is szülni megyek. 2 órán keresztül 20 perces fájásaim voltak, aztán szerencsére simán belealudtam, úgyhogy csak jóslók voltak. Most meg mondogatom neki, hogy még legalább 1 hét jár nekem Kép Akkor már március lesz Kép

cory 36+6

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Sziasztok!

Én is azt hittem, hogy szülni megyek ma, de nem a front miatt, hanem mert tegnap este akkorát estem az utcán, hogy majdnem biztos voltam benne, hogy elindul a szülés. Nem is tudom, hogy hogy történt, egyszerűen kiment alólam a lábam, persze ez az úttest közepén volt a zebrán. Még jó, hogy a férjem velem volt és felkapott. Nagyon megijedtünk, bár nagyon ügyesen estem, mert az esés közben oldalra fordultam, hogy nehogy a hasamra essek. Remélem nem lesz semmi gond. Holnap megyek UH-ra, majd meglátjuk mi van.

Scullyx
38+2

KépKép
KépKép
scullyx

Scullyx: ha nem estél a pocakodra, és nem vérzel, akkor tuti minden okés. A babák nagyon jól be vannak párnázva Kép

cory
Budapest

Eszti írt sms-t! Elindultak a kórházba 3 percesekkel!KépKépKép
HAJRÁ ESZTI ÉS KISBENCE!!!Kép

Anita

Anita
Kép
Kép
_anita_

<font color="aa00aa">Jól van, Eszti, erre vártál, akkor most mindent beleKépKépKép

ScullyxKép akkor ma teljes pihi neked is , gondolom... vigyázz te is magadra, azért csak az az igazi, ha nem ijedtség miatt indul ele ababa.. Drukkolok érted isKép

BabettaKép Mi fáj olyan nagyon neked? Nagyon sajnálom, hogy ilyen nehéz a vége.... Remélem, ma kapsz jó híreket az NST-nKép</font>

indianyo

Eszti, Babetta DRUKK!Kép
Én szerintem meg várom a nyarat.........
Becsi
becsi
Iklad

Barti: köszönöm a mail-ketKép

Mariann: Bartitól kaptam meg a szüléstörténeteteket! Csodálatosan írtál mindenről, köszönöm NekedKép

Scullyx: Pihenj sokat!

Babetta: Kitartás! Hátha lesz már valami...Kép

Anita
Kép
Kép
_anita_

Jó reggelt Mindenkinek!
Hű, tudtam én, hogy korán kell ma benézni! Nem mintha nem tudtam volna ma reggel még aludni, de na ná, hogy most jöttek a kéményt ellenőrizni... én meg kitámolyogtam kómásan - gondolom néztek nagyot!!! Kép

ESZTI!!! Hajrá!!! Nagyon drukkolok! Istenem, csodálatos, hogy ma este már ott lesz a karjaidban kis Bence! Kép

Babetta! Jelentkezz, hogy mi volt NST-n, persze csak ha hazaengednek! Igen, ez már nekem is megfordult a fejemben, hogy azok a kismamik, akik az utolsó heteket már álmatlanul töltik, azoknak hogyan van erejük még szülni is? De a gyakorlat azt mutatja, hogy valahogy mindig kerül elég erő! Úgyhogy kitartás!!!! Levikére gondolj!!!! Kép

Scullyx, fáj is valamid? Szegénykém! Kép

ANita! Nincs mit! Kép

Annácska! Te hogy vagy? Írj magadról is! A zserbósütés elmaradt, leragadtam a TV előtt. Kép Majd ma sütöm meg, mert a vajat már kitettem. Kép

No megyek reggelizni. Kép Ja és ma nekivágok a városnak és megpróbálom beszerezni a házassági anyakönyvi kivonatunkat. Ma legalább szép idő van!

Puszi mindenkinek, és hajrá a szülő kismamiknak!!! A február 22. tök jó szülinap! Kép

Puszi:

Barti+Pötty
34+2

KépKép KépKép
Kép
bartika31

ESZTI!!! Hajrá!!!! Megy a drukk nektek!!!!! KépKépKépKép

Eszter
Kép
Kép
vok

Eszti:
Nagyon ügyes leszel meglátod! Kép DRUKK!!!!!!!!

Tünde:
olyannyira nem hasfájós Kincső, hogy már szinte mindent ettem kelkáposzta, bab, borsó, kukorica, kivi, narancs, szőlő....és semmi gond Kép

Angi, Tünde:
nekem a száraz bőrre a doki egyszerűen popsikenőcsöt mondott. Azt mondta felesleges anyi féle kence-ficét beszerezni, mikor ez is tökéletes rá.

Titati
titati

Anita: anno nekünk is a popsikrémet ajánlották száraz bőrre. Abszolút bejött.

cory
Budapest

Sziasztok Lányok!

Először is Esztinek hip-hip-hurrá! Hatalmas drukk a szüléshez!

Scullyx!
Vigyázz magadra és pihenj sokat!

Nekem olyan éjfél felé volt mensis görcsöm, de csak enyhe, viszont folyamatos. A baba mocorgott nagyon, aztán úgy gondoltam alszok egyet rá. Mármint nem a babára, hanem a görcsre. Kép

Megyek tanulni, mert holnap vizsgázok.
Jók legyetek! Azért este még rátok nézek! (meg napközben is, ha már tele van a fejem.)

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Sziasztok! Drukkolok nagyon Esztiéknek! Tuti ügyes lesz!

KépKép
nicika

<font color="119911"> Sziasztok,

de jó benézni ma reggel.
ESZTI,
nagyon-nagyon drukkolok Nektek!!! Hamarosan meglesz Bence baba! Nagyon izgi. Kép
Alina,
Neked is nagyon szorítok ám.
Titati,
kenegetem Lidit a fürdetővel, remélem javul.

Puszi.</font>
angi79

Jujj Eszti valahogy éreztem! Kép
Nagyon rendes vagy a dokinkhoz, hogy a szerdai napján mész szülni... Kép Ráadásul délelött!

Megyek visszaolvasok... én még nem is láttam Szintibabáról képeket.... remélem megtalálom! Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok!

Titati és Nici
ügyesek vagytok, hogy csak úgy húznak el a kilók rólatok! Kép

Nici,
nagyon jó a kép Szintiről és Patrikról! Kép Aranyosak. Kép

Barti,
az én lánykám is forgolódik, mintha muszáj lenne. Kép Medencevégűvel indult, aztán volt kb 2-3 hétig koponyás, most meg megint faros. Hacsak azóta nem történt változás. Kép Hétfőn kiderül. Kép

Eszti,
megy a drukk, ügyesek legyetek, sok szerencsét! Kép Kép

Scullyx,
húú, vigyázz magadra! Jó, hogy megóvtad a pocakot! Kép

Nadine 31+6 Kép

Kép

nadine81

Nagy-nagy drukk Esztiéknek!!!!!!!
Lehet, hogy már babáznak is??????

Ildi 34+5

KépKépKépKép
vas

Nici
Megtaláltam a képetSzintikéről! Kép
Rengeteget változott!
Olyan kis szép formás! Kép
Gratulálok!
A kilók miatt irigykedem! Kép Kép Kép Kép

Viko
Képzeld a babáddal álmodtam! Kép
Gyönyörű volt és nem szőke!!!!!

Kép
Kép
Kép
mamacka

MamackaKép De jóKép Valami lehet akkor a levegőben, mert Eszter is vele álmodottKép A szőkén mondjuk nagyon meglepődnékKépKépKép

indianyo

Sziasztok!

Pár napja akadozik a net, így nem tudtam jönni hamarabb.

Óriási gartula az új mamiknak és a gyönyörű babáknak!!KépKép

És persze nagy-nagy drukk az éppen szülés előtt állóknak!KépKép

Ne haragudjatok, de ennyi mindent nem tudok visszaolvasni, ezért most nem írok mindenkinek külön. Ha többet tudok jönni, belerázódom talán én is a topikba.Kép

Elkezdtem a nagytakarítást, közben függönyöket varrok, úgyhogy lefoglalom magam elég rendesen. A kórházi csomagot is félig-meddig összepakoltam.
Szóval rámjött a tüsténkedésKép, és ezt kihasználom, mert kezdek nehezen mozogni már.Kép

Ja, apuci kreált egy saját honlapot magunkról, akit érdekel, itt a link:
http://boda.gportal.hu
Még nincs teljesen kész, még fejlesztgeti, de már szerintem elég jó. Kép

Mindenkinek további szép napot, jó babázást és jó babavárást!Kép

Adri+Levike
32

Kép

Kép
adriana

Viko Kép

Adriana
Aranyos az oldal! Kép nekünk is van: gportal.hu/portal/macka

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok!

Úgyl átszik én fogom jelezni a frontot, mindenkinél előbb éreztem megKép Szólok legközelebb is, jó?KépKépKépKépKép

Eszti, Babetta, Alina, Becsi, meg mindenki aki szülni akar, annak óriási drukk!!!!

Én még nem akarokKép Igaz, szeretném kihordani és március 13-án szülni, de lehet hogy jövő héten már felülbírálom magam, mert annyira nem bírom márKép Most is kivagyok, tiszta mocsok a lakás, és képtelen vagyo ktakarítani. Úgy begörcsölök, és nem kapok levegőt. És a 160 nm az 160 nmKépKépKépKép: Egyszerűen ne mjtuok a végére, és hiába csinálok minden nap egy kicsit, mindig kosz van. Kép Na majd ha nagyo nszülni akarok akkor kitakarítom az egészetKép Csa kakkor meg elfáradokKép

LÁnyok, hogy én mit álmodtam az éjjel!!!!

Elmentem szülni, megkértem a dokimat, hogy tágítson már egy picit, mert nem akar indulniKép Megpróbálta, azt mondta sétáljak amennyit csa ktudok, ha holnapig semmi akkor megcsászározKép Estére már jó kis fájásaim voltak, elkezdtem tágulni is. Doki mondja feküdjek le nyugodtan, majd ők alvás közbe nellenőriznek. Reggel kelek fel, látom hogy teli van véres karmolásokkal a lábam. Kérdem a dokimat hogy mi ez, erre azt mondja hogy az éjjel jönnie kellett menteni, mert beszabadult a szülőszobára egy barnamedveKépKépKépKépKép És az karmolta össze a lábam. De az én hős dokim megmentettKép És aztán a hős dokim világrasegítette a kislányomatKép

Olyan jót nevettem mikor felkeltemKép Elmeséltem a páromnak, erre ő: Talán mégse kellett volna ilyen jóképű orvost választani mert állandóan vele álmodok! És közben tényleg...álmomban már randizni is voltam veleKép Olyan lelkiismeretfurdalásom is volt emiatt az álom miatt, pedig tudom hgoy senki más ne mérdekelne valójában csak a párom, mégis saját magamnak okoztam fájdalmatKépKépKépKépKép Na ezen már az uram is röhögött hogy nem kéne ezt olyan komolyan venniKép

Na jó jövök majd még, most pakolok egy kicsitKép

Zsu
37+2

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Képzeljétek kismamik tegnap mekkora ajándékot kaptunk... a meghatottságtól elbőgtem magam...

Anyukám kórházban dolgozik és általában a betegek nagyon megszeretik kedvessége áldozatossága miatt...
így történt ez Terinénivel is, aki bár minket nem ismert Áronnal, anyukámnak megígérte, hogy köt az unokájának ruhácskát ahogy egészségi állapota megengedi.
Tegnap érkezett meg egy csomag benne gyönyörűséges kis holmikkal és egy levélkével amelyből megtudtuk, hogy Terinéni már nincs köztünk de utolsó kívánságai között szerepelt, hogy ezt a kis ruhát a rokonai eljuttassák Áronnak.

Annyira megrendültem, hogy egy idős néni aki tisztában volt vele, hogy nemsokára meg fog halni nekiáll egy számára ismeretlen, még megsem született kisfiúnak kötni.... és ami ebben a legcsodálatosabb, hogy Terinéni nem a halálra készült hanem az életre... Kép ...el is nyerte...

Ilyen szép ajándékot még soha nem kaptam!
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Adri,
én is megnéztem az oldalatokat, nagyon jól sikerült! Kép
Nagyon szépek voltatok az eskembeskem-en és látom a szeptemberi idő is nektek kedvezett! Kép
Egy ismerősömnek is van fehér cicája, őt Hópiének hívják! Kép
Én is így a 32. hét felé érzem, hogy egyre inkább "útban" van a pocak! Kép Ez persze nem baj! Kép Tök jó! Kép
Ja, és először mi is azt mondtuk, hogy majd a nyuszi hozza! Kép

nadine81

Mamacka,
erre nehéz mit írni...
Így most csak ennyi: gyönyörűek a ruhák! Kép

nadine81

<font color="aa00aa">MamackaKép Nagyon köszönöm, hogy megosztottad ezt a történetet. Nekem ez most nagyon sokat jelentett. Hiába, a rokonlelekek egymásra találnak - legyen köztük bármilyen távolság is. A ruhbáécskák pedig történettől függetlenül is gyönyörűek.

Isten áldja a drága nénit! És benneteket is! megérdemlitek midnannyian.</font>

indianyo

Adri: nagyon jó a honlap! aranyosak a képek!
8 hét múlva már a baba is rajta lesz.)Kép

Eszti: HAJRÁ!!! Kívánok könnyű szülést!! Lehet, hogy már túlvagy rajta?? Nagyon kíváncsi vagyok!!KépKép DRUKKK!!!

Mamacka: mi a helyzet a lakással, apósék megyugodtak??

Titati:akkor nagy szerencséd van azzal az édes babával, hogy ennyire kis nyugodt!
Nekünk is csak kb. napi egyszer-kétszer van olyan, hogy szopi után nyüglődik, de amúgy nyugodt.

Szelivi: Drukk a vizsgához!!!

Scullyx: remélem nincs bajotok!! Tényleg jól bírják odabent a babák a gyűrődést!!

Cory: még mindig van hányingered?

Babetta: kitartás!! Most már nincs sok hátra!!

Mamik: hason vagy hanyatt altatjátok a babákat??

Tünde

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Mamacka: én is nagyon meghatódtam, ilyet még soha nem hallottam! édesek a ruhák, Isten emlékezzen meg Teri néniről!!

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Tünde, én hason. Eddig is hason-alvó párti voltam, mert a családunkban az összes gyerek refluxos, de tegnap mesélt egy anyuka egy történetet a babaszobán, ami után 100 %hogy nem fektetem hanyatt a gyereket. Sőt, kórházban se hagyom egy pillanatra sem magára...

Bemásolom ide:

(parázós mamik ne olvassák!!!)

A story röviden, tüdőgyuszival kórházban kötöttünk ki, ahonnan hazaküldtek cuccokért..... 20 percalatt megjártam (2sarokra lakunk), amíg távol voltam,szondán keresztül megetette a nővér, majd hanyatt betette a kiságyba és otthagyta. AnniPanni visszahányta és majdnem belefulladt a hányásába. Szerencsénkre egy doki pont arra járt és észrevette. Így is újra kellett éleszteni, intubálták és gépeken volt 4 napig....... ebből két napig senki, semmi bíztatót nem mondott.....

Röviden ennyi. Persze, mikor visszaértem, nem ezzel álltak elő, számomra az igazság másnap derült ki, merő véletlenségből.

----

Tegyük hozzá hogy nekem van légzésfigyelőm. Íg totál nyugodt vagyok.

Zsu
37+2

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok lányok!

Hajrá Alina, Eszti, megy a drukk ezerrel!!!!

Scullyx,
vigyázz magadra, még szerencse hogy nem ütütted meg a hasad. Emlékszem én is az első babámmal voltam terhes és szülés előtt 2 héttel akkorát estem mint egy béka előre aztán oldalra, nagyon megjettem de a babaám is mert nem akart utána mozogni. Másnap mentem pont NST-re, ment Uh-ra. De hál Istennek nem történt baja azt mondták nem kell megijedni nagyon sok minden vigyáz ott bennt a babára.

Mamacka,
Tényleg nagyon szép ajándékot kaptál, nagyon szépen van megkötve.

Zsu69+Martin(2006.03.14)
KépKép
Joanna Michele, 1996.12.18
Bence Ricardo, 1999.10.26
zsu69

Mamacka: tényleg nagyon megható történet, és csodaszép ruhácskák Áronbabának!

Adri: klassz a honlap!

Tünde: én oldalt fektetem Botit, bár most épp hason van, mert nagyon fáj a pocija. Adtam neki Infacolt-t. Pedig ma szinte még semmit nem ettem, tegnap is odafigyeltem... Túl mohón eszik, az lehet a bajKép
Boti meg szipog, meg egy kis váladék is volt az orrában. Kitöröltem, de szerintem ki kellene szívni, ugye? Mindjárt jön Apa, aztán megpróbáljuk szerintem, ha felkel a kicsi!

Nici! Nagyon kedves kép apáról és lányáról! Nagyon szép kislány Szintike!

Eszti még nem írt! Ha van vmi újság, írok!Kép

Anita

Anita
Kép
Kép
_anita_

Köszönöm a dícséreteket az oldalhoz! Most nagyon belejöttem, és rakok fel még néhány képet!KépKép

Mamacka!
Megnéztem az oldalatokat! Nagyon jó!
Éz ez a történet a ruhácskákkal...valóban nagyon megható!

Tünde!
Alig hiszem, hogy már csak 8 hét...Kép

Nadine!
Néha valóban bálnának érzem magam, és még nőni fog... KépKép
Fura, mert várom is meg nem is azt a nyuszit. Egyrészt imádom a pocakomat, másrészt jó lenne már látni és fogni a kisfiamat!Kép
Gondolom ezzel más is így lehet.

Adri

Kép

Kép
adriana

Kép

<font color="119911"> Ez itt SZOFI! Csema írt, hogy jól vannak és pénteken már mehetnek is haza.

Adri,
nagyon klassz az oldal.
Anita,
én oldalra fektetem Lidit. Nem szeret hason. Néha viszont átfordul és akkor háton alszik. Szörcsögni ő is szokott, szopi után. Én nem szivattam le. De ha nálatok mindig csinálja, akkor muszáj lesz. Te meg egyél ám, mert kell a tejcsi miatt!! Sajnálom Botit, a pocifájás miatt.
Várom a híreket Esztiékről.

Mi meg vettünk egy párásítót, mert rájöttünk, hogy azért kelt fel sűrűn, mert szomjas lesz. Ez most úgy tűnik jó. Kép

Mamacka,
édesek a ruhák! Kép</font>
angi79

Mamacka! Nagyon gyönyörűek a rucik amit a Teri néni kötött! Igazán megható!

KépKép
nicika

Én is oldalt fektetem Szintit! Utál hason feküdni, még a büfiztetést is utálja! Amúgy már felemeli hasonfekvés közben a fejét és egyik oldalról átfordítja a másik oldalra! Kép Ja és Szinti is szürcsög a nózijával néha, de talán annyira még nem vészes hogy le kelljen szívni!

KépKép
nicika

Hát megvagyok! De folyamatos fájásokkal szünet nélkül. 70 néha lement 50 ig. Azt mondták a nővérkék, akik csinálták, hogy szerintük reggel találkozunk.. A doki úgy szedett le a vizsgálóról, én mondtam neki, hogy nem birok felkelni. a lefekvésre is 5 percet várt mire sikerült. Azt mondta a doki hogy nagyon lent van a feje, biztos érezte is. Ezért szenvedek ennyire. Mikor az asszisztens megfogta a hasam teljesen kiakadt, hogy milyen kemény, mondtam ez éjjel óta ilyen, és folyamatosan fáj is. Erre a doki, hogy nyugodtan bennmaradhatok ha gondolom. Vagy van aki bevisz ha bármi van.? Én azért inkább itthon kitudja lehet hogy ma ,de lehet hogy 10 nap. A front megtette hatását ,mert rengeteg volt a baba és a látogató.

Eszti
Megy a drukk!!!!! de már lehet ,hogy megszületet Bence baba.KépKépKép

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Drága BabettaKép Akkor ugye már össze is pakoltad a kórházi csomagot? Nagyon sok erőt kívánok neked és boldog szüléstKépKépKép

indianyo

Sziasztok!

Mamacka: ez tényleg gyönyörű Kép Teljesen meghatódtam Kép

Tünde: vannak Kép
Én oldalt altatom majd a gyerkőt.

Anita: a hasfájásnak nem mindig van "oka". Vannak olyan babák (többségében fiúk), akik nehezebben állnak át erre az életmódra, és a normál bélmozgást is fájdalomnak ítélik. Õk azok, akiknél sem diéta, sem csodaszer nem hat, viszont általában 3 hónapos korukban mintha elvágták volna a gondokat.

Babetta: hajrá Kép

cory

cory
Budapest

Sziasztok Lánykák!

Még élek.Kép
Elköltöztünk okosan, még minden tiszta káosz, de majd egyszercsak.Kép
Nem igazán tudok visszaolvasni, mert rohanunk mindenfelé, csak beugrottunk anyósékhoz, mert kellett a net.Kép

Szal jól vagyok. Tegnap valami volt, mert nagyon fájt a hasam, kicsit para volt, de biztos a 4 napja tartó pörgés miatt volt, és sajna ez még a héten így is lesz.Kép Most tök jól vagyok, CTG-n is minden rendben volt ma. Labor eredményeim is okésak, csak egy kis vasat kell szednem. És pihennem kellene, de mondtam a dokinak, h ez most ebben a formában nem fog menni.
Látom Csema Szofikája megvan! Nagy nagy gratula nekik.Kép Más valaki? Eszti? Drukk mindenkinek!

Nah, csajok most viszont lépek, mert rohanunk a földhivatalba!

Csók mindenkinek!

Nancsi & Alexbaba 36+2 (asszem)

Kép

Kép
nancsika

Viko
Kép

Terinéni biztos jó helyen van! Nagy szeretettel gondolunk rá így ismeretlenül is a ruhácskákat pedig eltesszük örök emléknek! Kép
Ha jó lesz rá akkor és az időjárás is engedi ebben fogjuk Áront keresztelni! Kép

Babetta
Minden jót nektek! ...ez már nagyon úgy hangzik, hogy eljött a nagy nap! Kép

A babócákat a bölcsőhalál miatt nem ajánlják hason fektetni... az oldalt fektetést mondják a legjobb megoldásnak... de én még nem vagyok tapasztalt anyuci! Kép

...még néhány kép...
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamacka ez nagyon meghatóKép
becsi
Iklad

Mamacka:
Gyönyörű történet! Nem avgyok egy sírós, de ezt a történetet megkönnyeztem.
Szépen nő a pocid!
Az oldalt fekvés több okból is jó. Pl ha bukik, akor kifolyik a szájából, vagyis nem okoz gondot.
Hason fekve túlmelegedhet a lehelletétől, és ez okozhat gondot. De persze időnként érdemes hasra fektetni, hogy erősödhessen a baba.

Titati
titati

Sziasztok!

Bocsánat, hogy így betörök közétekKép
Én sajnos nem szülök idén tavasszal, de néha olvasgatlak benneteket, mert olyan jó nosztalgiázniKép

Vikó!
Tudom, hogy a pofátlanság legteteje amit éppen csinálok, de a számomra két legfontosabb pasit (öcsikém, férjem) szeretném meglepni, és szeretnék kérni Tőled egy kis szivességet. Írhatok egy mailt?

Köszönöm, és mégegyszer bocs...

Gratulálok a gyönyörű babákhozKép

Bea
Vendég

Mamacka, nálunk az intenzíven sose rakják hanyatt a babákat. Viszont nálunk az oldalfektetés is tilos, mert én cipőficamos voltam, és ugye öröklődik. Az oldalfektetés meg hajlamosít a csípőficamra. Nos én elég borzasztóan néztem ki annak idején a Pavlov-kengyelben, nem szeretném ennek kitenni a jányomatKép Úgyhogym i hason fogunk aludni.

Az meg hogy a baba "nem szeret" olyan nincs. Ha egyszer se fekteted máshogy akkor honnan tudná hogy mást szeret? Lehet egyébként hogy emiatt a logikám miatt fejlődnek a mi családunkban a gyerekek olyan gyorsanKép Mert a hasonfekvő babák gyorsabban fejlődnek.

De tegyem hozzá, nekünk van légzésfigyelőnk!!!! Én ezért voltam, és leszek nyugodtKép

Zsu
37+2

www.mamami.hu
zsuzsófi

Itt a hiper-szuper zenélő-forgónkKép

Kép

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?