A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Bera3
Itt bénázgattam, de most már rájöttem. Nagy nehezen... sok tehetség kellett hozzá, de sikerült KépKépKépKépKép
köszi

Monka Kép
Azt mondanám, hogy megbízhatatlanabb. Ugyanakkor tudok olyan lányról, aki szájban mérte a hõjét és jól kivehetõ volt a péje is. Neki így sikerült a baba. Nálam mindenesetre nem vált be.
A szájban mért hõm alapján is 2 fázisú (vagy valahogy így hívják szaknyelven) volt a görbém, ami azt jelenti, hogy volt pém. Számomra azonban nem volt olyan szembetûnõen megállapítható, hogy pontosan mikor. A hüvelyi hõmérséklet alapján abszolút kivehetõ. Amennyiben normálisak a ciklusaid péd biztos, hogy volt (szerintem). Jövõ hónaptól a hõmérõzést kombináld méhnyakváladék és méhnyak vizsgálattal. Ezek kombinációjának alkalmazása nem hiszem, hogy valószínûtlen értékeket fog mutatni.
Ebben a hónapban se add fel a méricskélést, mert azt meg tudod állapítani, hogy most eljön hozzád Piroska vagy nem látogat meg és végre pocaklakóval gazdagodsz Kép.
Egy könyv azt írta, hogy a mensi elõtti idõszak minden nõnél állandó, tehát valamikor a mensi elõtt 12-16 nap között kell lennie a pének. Nézegesd meg a rendelkezésre álló adataidat és számolj vissza. A mensi napja nem számít bele a számozásba (tehát 1 a mensi elõtti nap). Szerintem így nagyobb eséllyel ki tudod számolni a nagy napot, persze, ha állandóak a ciklusaid.
Remélem azért szolgáltam használható infovalKép.
Sok sikert!!

üdv,
Bogár
bogár

Eni, ne aggódj. Az unokatesóm azt mesélte, hogy õk napi 5x is együtt voltak (nem tervezték a bébit) mégis összejött.

Doris, Edi vagy valaki. Én is szeretnék talis képeket, de a mailboxomba ha lehet, mert a zebrafarmra nem tudok felmenni.

Sien nyaralni ment, ha jól emlékszem Francia országba. 2 hét múlva lesz, ha minden igaz, akkor jó hírekkel :-)

Köszike, Lora
lora

Gomboc!
Koszi a valaszt. Egyaltalan nem adtam fol a homerozest, csak valtoztattam a helyen, ciklus kozben, szajbol atkerult a homero huvelybe. Csak tudom, hogy igy az egesz ciklust tekintve ertekelhetetlen gorbet kapunk, de azert nem zavar, mert ez a honap nem valoszinu hogy sikeres lesz.
Figyeltem a peteerest jelzo nyakot, de nem nagyon passzolt a homersekletemmel.

Egyebkent kivancsisagbol delutan is megmertem a homet es egy kicsit megdobbentett az eredmeny. Lehetseges hogy a reggelei 37-rol felugorjon a ho 37,6-ra?? Tudom hogy a delutani meresnek nincs ertelme, nem is azert kerdezem, hanem hogy lehetseges-e ekkora kulonbseg a ket idopontban mert adat kozott. Vagy valami bajom van...
Jo lenne ha tudna ra valaki valamit mondani.

Koszi
Monka
szmonka

Szép jó reggelt MindenkinekKép
MonkaKép
Jól tetted, hogy áttértél a hüvelyi hõmérõzésre, mert igaz, hogy nem értékelhetõ utólag a teljes görbéd viszont megbízhatóan fogod tudni, hogy mikor jön meg a menzid ha megjön egyáltalán...Kép A menzi napján vagy elötte 1-2 nappal leesik a hõmérséklet néhány tized fokkal. Reméljük Nálad nemKép Nekem vannak szájban ill. hüvelyben egyaránt mért hõmérsékleteim. Ha gondolod szívesen elküldöm Neked a görbémet csak viszonyítás gyanántKép Egyébként elõfordulhat, hogy a ciklus második fele hosszabb mint az elsõ, tehát száz százalékosan erre sem lehet alapozni... Nálam is így van többnyire de úgy emlékszem Edelweiss görbéi is így alakultak.
LoraKép
Megpróbálom lementeni Edi talis képét a gépemre és ha sikerül akkor elküldöm NekedKép
VandaKép
Remélem minden rendbenKép
EdiKép
Irigykedem, hogy Ti kimentek ma a telekre, remélem nem fog esniKép

Puszi: Doris
doris

Sziasztok!

Gombóc
A szorítás még mindig nagyon megy!!! ++++++++++++++++ Aztán szólj ám, ha van valami jó hír. Kép

Monka
Igaza van Dorisnak, nekem mindig hosszabb a ciklus második fele, mint az elsõ, de ez szerintem a ciklus hosszától függ. Általában az ov. után kb. 14 nappal van a mensi. Az én ciklusaim általában 24-25 naposak és az ov. a 10-12 nap között szokott lenni. Eddig. Hogy most hogy lesz, nem tudom, de ez nem is egy spontán próbálkozás lesz. Kép

Gyerekek, én úgy izgulok. Teljesen be vagyok sózódva. KépKépMár alig várom, hogy elkezdjék a kezelést. Épp tegnap hagytunk ott a patikában 36.000 Ft-ot a mindenféle gyogyikért, és ebben még nincs benne az Elevit és a mindenféle egyéb encsem bencsem apróság. Meg az sem, amit a stimuláció után kapok majd. Kép

Puszi,
Edelweiss
edelweiss

EdelweissKépKép
Elhiszem, hogy be vagy sózva, de csak bátran!!KépKép Kirõl vegyünk jó példát?Kép

doris

Edelweiss!
Nyugi, eddig te nyugtattál engem, én is várom már hogy meglegyen az edeményed azután meg hogy teljen az idö és az enyém is. Szerintem ez nagyon jó orvos, nyugodt lehetsz. Engem lealabbis sikerült szinte teljesen megnyugtatnia.

Naponta hány szurid lesz?
Nekem csak azt tudom hogy 25 napon keresztül.

Puszi: Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

BesztiKép
OFF: Megírnád, hogy hogyan kell csinálni a tésztasalátát? Nagyon fincsi volt a talinKép Ha gondolod jöhet magánban is, hogy ne terheljük itt a topikotKép
CipómamaKép
Mi hír Rólatok?
AlmaKép
Merre vagy?

doris

Szmonka
Ne aggódj. Semmi bajod. Egyszer én is megmértem este és 37-et mutatott. Majd megmértem reggel és 36,6 volt. Úgy tudom, hogy a hõmérséklet reggel óránként 0,1 fokkal emelkedik (ezért is mondják, hogy mindig azonos idõben kell mérni), aztán valamikorra beáll.
A méhnyák pedig mindenkinél változó állagú lehet. Akinek általában kevés a nyákja, annak az a kevés is megmutathatja a középidõt. Az a lényeg, hogy gyakorlatot szerezz benne. Igazából van egy könyvem, ami a természetes fogamzásgátlásról ír és csak ilyen témákat feszeget. Különbözõ görbéket elemez stb. Szívesen megadnám a címét, de most költözünk és bepakoltam valamelyik dobozba. Megpróbálom kideríteni mi lehet a címe és megírom.Kép

Edelweiss
Gondolunk rád. Szorítjuk a kezed KépKépKép

üdv
Bogár
bogár

Szmonka
Semmi ok az aggodalomra. Nekem reggelente 37,2 (ma 37,3) és este kíváncsiságból megmértem az elmúlt 3 napban és 37,5 és 37,7 között mozog. Szerintem ez normális.
Lujza
lujza

LujzaKép
A ciklusod hányadik napján vagy? Ez a 37,3 elég jól hangzikKép

doris

Karmen
Egyszer adják be naponta, de vagy 3 fajtát. Nekem még csak 10 napos menetrendem van eddig. Szurit a menetrend szerint csak 5 napig kapok, akkor UH és utána gondolom döntés a folytatásról. Azt mondta a doki, hogy valószínûleg minden lezajlik még ebben a hónapban, de legkésõbb július elsõ napjaiban. Aztán lehet szurkolni, hogy megtapadnak-e a kis pocaklakó(k). KépKép

Bogár
Köszi, aranyos vagy. KépKép

Beszti
Az a tésztasali engem is éredekelne. Kép

Puszi,
Edelweiss
edelweiss

Sziasztok!

Egy óra volt mire végig olvastam két napi adagot. (kisebb megszakításokkal).

Edelweiss!Kép
Nagyon-nagyon szorítok Neked és irigyellek, hogy már nemsokára elkezdik a felkészítést. Fogamzásgátlót miért kell szedni lombik elõtt? Vagy nem azért kellett szedned? A napi 10 injekció azt jelenti, hogy minden reggel oda kell menned a rendelõbe, hogy beadják? (Vagy esetleg Te is beadhatod magadnak otthon) Bocsi, hogy így rád zúdítom a kérdéseimet, de mi is hamarosan elkezdjük (remélem).

Karmen!Kép
Neked is szorítok a lombikra! De miért kell olyan sokáig várni? Júli 17. ha jól emlékszem.

Gombóc!Kép
Nagyon-nagyon drukkolok Nektek.+++++++++++++++++++
Egyébként a régi orvosomtól én is azért jöttem el, mert 5 év után megkérdezte, hogy "kezeltem én már magát?" Igaz, hogy ritkán jártam hozzá, de azért ennyit elvárna az ember a kezelésenkénti 4-5000,- Ft-ért.

Lujza!Kép
Holnap meglesz az eredmény ugye? Rögtön írd meg a jó hírt!!!KépKépA sok simogatásnak biztos meglesz az eredményeKép

BeaKép
Voltatok már természetgyógyásznál a Párocskáddal? (Bocsi, ha írtad már, de sokat olvastam végig)

LányokKép
Használ valaki közületek termékenységi tesztet?
Érdemes venni szerintetek? Én ugyanis nem hõmérõzöm és kíváncsi lennék, hogy mennyire megbízható. A PG53-at ismerem, a termékenységi teszt is olyasmi?

Bocsi, hogy hosszú voltam.

Tidet
tiddet

két napi=kétnapi
tiddet

Doris
Most vagyok a 23. napon. Ma ment feljebb 0,1 eddig 37,2 volt. Remélem így is marad Kép
Tidet
Feltétlenül megírom. Remélem nem lesz még korai ez a teszt.
Lujza
lujza

Tidet
Nem napi 10 szuri lesz, hanem ha jól számoltam 5 napig 2-3 féle. Minden nap be kell majd mennem a szurira. Azt mondta a doki, hogy más is beadhatná, de a nõvérek már nagyon rutinosak és biztos aoda fogják beadni, ahova kell. Az 5. napon UH, és gondolom utána dönt róla, hogy kapok-e még szurit vagy hogyan tovább. Attól függ hogyan reagálok rá. A fogamzásgátlót most azért kell szednem, hogy a petefészkeim mûködése lecsillapodjon, utána hatásosabb a hormonkezelés.

Puszi,
Edelweiss
edelweiss

LujzaKép
Nem lesz kicsit korai a holnapi teszt...? Csak azért kérdem, mert sokaknál még az elmaradt menzi utáni napokban sem mutatott ki babát, pedig már babásak voltak. UH-on is meg fog nézni a dokid vagy oda nem kell menned?

doris

Sziasztok Lányok!

Nem tudom, hogy ki emlékszik még rám.
Májusban elkezdtük az elsõ lombikbébis felkészülést, szurikat meg ilyesmit, de az elsõ uh.-n mondta a doki, hogy abba kell hagyni, mert nem reagálok a hormonokra.
Így 3 hétig fogamzásgátlót szedtem, és most újra kezdjük a stimulációt, de ez már nagyobb dózis, mint az elõzõ.
Hát ez van sajnos.
Amúgy ma van a ciklusom 3. napja, nem tudom írjátok-e még a listát, ha igen, akkor javítsatok már ki, legyetek szívesek.

Edelweiss!
Neked is lombik lesz? Vagy inszemináció? Milyen injekciókat fogsz kapni?

Karmen!
Te is inszem.-re vagy lombikra készülsz? Bocs, ha nem jól értelmeztem az írásod, de nekem már szinte itt mindenki új.

De azért vannak még "régi arcok" is.

Mindenkinek szorítok!!

Puszi: Éva
Éva

ÉvaKép
Persze, hogy emlékszem RádKép És nagyon sajnálom, hogy nem sikerült az elõzõ felkészülés de most hidd el minden rendben leszKép Válaszolok mert Edelweiss ritkábban tud benézni Õk is lombikra készülnekKép Nagyon drukkolok Nektek is és légyszi jelentkezz mindenképpKép A táblicskut Vanda írogatja, csak mostanában nagyon be van havazva...

doris

Kedves Doris!

Köszi a tájékoztatást Edelweissrõl. Nem tudod, nekik is ez lesz az elsõ?

És ti hogy álltok?

Köszi a rámgondolást és a szorítást!

Minden jót nektek!

Éva
Éva

ÉvaKép
Igen, Edelweissnek ez lesz az elsõ és most még a fog.gátlókat szedi de utána (jövõ héten) indul a mandulaKép
Mi úgy állunk röviden (mert nem tudom mennyire emlékszel): Januárban kaptam az utolsó endometriosises kezelést. Sajna sikertelen volt mert az endom nem sorvadt, talán azóta már növögetett is... Múlt héten hétfõn volt hsg-m. A bal petevezetõm teljesen el van záródva, a jobb mûködikKép A Párocskám lelete (szintén múlt heti) tökéletesKép A nõgyógyászom 3 sikertelen ciklus (jelen esetben 6 hónap) múlva laparoszkópiát csinál. Közben az Andrológus javasolta a lombikot és ezt írásban is megerõsítette. Most ott tartunk, hogy jövõ héten szabadságra megyünk, pihenünk, kikapcsolódunk végre, nyáron lazítunk és ha nem történik "csoda", akkor szeptemberben bejelentkezünk lombikra. Mire idõpontot kapunk és meglesznek a kivizsgálások addigra már a laparoszkópia eredménye is a kezünkben leszKép
Egyébként Edelweissnek bátran írhatsz magában is, mindig szokott válaszolni csak a net-re ritkábban tud bekukkantani.

doris

Sziasztok Lányok!

Én sem gyõzöm bepótolni a sok lemaradást az olvasásban, pedig csak 1,5 napot nem voltam.

BesztiKép DorisKép
Még ma küldöm magánban a süti receptet.

GombócKép
Nagyon sokat gondolok Rád. És ahogy a többiek, én is nagyon szorítok Neked.
Szerintem azonban, mihelyt kiderül az eredmény (reméljük csak csupa jóKép) hagyd ott ezt a dokit. Amit írtál az felháborító. Hidd el van nagyon sok rendes doki, aki észben tartja a pácienseit, fõleg ha gond van.

EdelweissKép
Nagyon örülök, hogy így beindultak Nálatok az események. Szorítok nagyon érted!Kép

LujzaKép
Neked is drukk. a hõd nagyon szép magas és a férjed "hasbûvölése" is jót tesz szerintem. A teszt azonban még szerintem is nagyon korai lenne.

VandaKép
Javíts ki légyszi a táblában:
Ma van a 6c 2cn.

A 29. napra jött most meg, aminek örülök, hiszen mégiscsak a 28 nap az ideális, ez pedig már majdnem annyi.
Tegnap elkezdtem a Clostit. Napi egy szem 10 napon keresztül, utána vérvétel, hormonszintmérés. Remélem jól reagálok majd a closti-ra. Azt ugynis még nem lehet tudni, hogy nálam a bibi a petefészek mûködésénél van, vagy pedig a hipofízisben. Ha a hipofízisben, akkor a Clost annyi, mint halottnak a csók.
Azért én reménykedem, hogy minden rendben lesz.

Lányok, Nálatok volt valami mellékhatása a Clostinak?
Nagyon fáj a fejem most, de lehet, hogy a hülye front miatt.

Vanda
A táblába azt is beírhatnád, hogy Clostit szedek.

Köszi, puszi Mindenkinek:
Zsuzsu
zsuzsu

Sziasztok!

Irtam az Indexes Mr. Spock-nak, ezt a valaszt kaptam tole ma reggelre:

>>>

Ugy tunik, nincs mit tenni, holnap megtudom a szerdai HCG eredmenyemet, azt ossze tudjuk hasonlitani a hetfoivel, es talan megprobalok kieroszakolni holnap is egy vervetelt.

Pusszantas,
Gombóc
gombóc

Jajajajj, valamit benaztam. Mr. Spock levele kimaradt. Akkor ujar bemasolom:

Mint a tobbiek igazolhatjak, nagyon ritkan mondom amit most fogok mondani: NEKEM higyjel.

Aprilis 20.-i utolso menzesz szerint ma lennel 6.5 hetes terhes, 4.5 hettel a valoszinu fogamzas utan. Ebben a stadiumban semmit nem lehet pontosan tudni, sem ultrahanggal, sem egy beta HCG-vel. Abszolut semmi ok nincs arra, hogy most hirtelen, sebteben kellene akarmit is csinalni, kiveve persze ha mehenkivulit diagnosztizalnanak, de errol nem emlitettel semmit. Tehat nyugodtan VARJAL 2 hetet, ne engedjel semmifel kaparast. Ha normalis terhesseg, kb 2 het mulva mar tenyleg kell az ultrahangon valaminek mutatkozni ami egy elo magzatra utal. A beta HCG, mivel abszolut szamokban notoriusan pontatlan, csak valtozast lehet igazan ertekelni. En altalaban 3-at rendelek el, két napos idokozokben. Ha a mind a ketto (masodik, harmadik) kevesebb mint az elozo, akkor sajnos tenyleg nem valoszinu hogy egeszseges normalis terhessegrol van szo. Ha novekszik, legalabb az egyik, akkor varni kell es kesz. Idealis korulmenyek kozott 48 ora alatt kb duplazodik a szint, de szamtalanszor lattam hogy nem duplazodott, csak ment fel egy picit, es megis normalis terhesseg lett belole.

A lenyeg az, hogy semmi ok nincs a kapkodasra. Nem vagy veszelyben, nem megy el a vonat, minden jozanul elvarhato kovetkezmeny nelkul lehet nehany napot, akar egyket hetet is varni. Azalatt lehet hogy kiderul hogy minden rendben van, sajnos az is kiderulhet hogy nincs rendben. De nincs vesztenivalo a varakozassal.
gombóc

Zsuzsu!

Én most fogom elkezdeni az 5. adag Clostit. Elõször (3x)2x1-et szedtem 5 napon át, most pedig 3x1-et. Nagyon rossz volt a közérzetem, fájt a fejem és esténként éjjeli lámpánál furcsa villódzó fényeket tapasztaltam. Sokszor volt olyan tipikus elájulós érzésem is. De ez nem törvényszerû, mindenki másképpen reagál. Szerintem sokat segít, ha étkezés után veszed be.

Puszi
Nyuszat
nyuszat

GombócKép
Ez a válasz nagyon reálisnak tûnikKép Szerintem is várd ki a biztos eredményt... Nagyon drukkolokKép
ZsuzsuKép
Köszi a receptet elõre isKép

doris

Lányok
Clostit olyan valaki is szedhet, akinél minden rendben? Milyen mellékhatása van? Ez a téma nagyon érdekelne, ugyanis normális értékeket mutatott a hormonvizsgálatom (meg más vizsgálatok is), de az orvos felírt ettõl a hónaptól napi 1-et + Profasi 5000-et. Én azt mondtam várjunk még vele és ha gyógyszer nélkül nem jön össze, akkor pár hónap múlva elkezdhetjük a kezelést. a gyógyszer szedésével csak gyorsítani akarta a folyamatot. Nem borul fel a hormonháztartásom? Szóval igazából nem tudok errõl és az a baj, hogy a neten sem találtam használható infot ezzel kapcsolatban.

Gombóc
Nagyon örülök az eredményeidhez és remélem csak jó dolgok történnek továbbra is Veletek KépKépKép

Bogár
bogár

NyuszatKép

Köszi szépen a választ. Majd akkor vacsora után fogom mindig bevenni.
Azért félek egy kicsit attól, hogy nehezen fogom viselni, mert az ilyen erõsebb gyógyikat soha nem bírtam. például a fogamzásgátlót is mindig abba kellett hagynom, olyan rosszul voltam tõle. Na azért megpróbálok most arra gondolni, hogy talán csak a front az oka a mostani rosszullétemnek.

Nálad a Closti milyen eredményt ért el? Miért emelték az adagot? Nem volt elég nagy a tüszõ?

Puszi: Zsuzsu
zsuzsu

Zsuzsu!
Nem is néztek UH-val, így nem tudom, hogy milyen volt. Egyébként mióta figyelem magam ( kb. 8 hónapja ), azóta érzem a pé-t. A Closti miatt nem is tudnám elfelejteni, hisz középidõben kb. 2 napig elég erõsen fáj. Hormonok jók voltak. Most az 5. adag után ismét vérvétel (19-21-23 napokon), 11-13 napon UH, aztán megyek vissza a dokinénihez. Párom eredménye februárban elég gyenge volt (20 millió/ml, 70 % ), holnap megy vissza, hogy változott-e. Egyébként semmit nem írt fel neki az andrológus. Ha most is ilyen gyengus lesz, akkor kap valami gyogyit.

Bogár!

Keress rá a baloldali keresõvel ( kb. így Clost ), nagyon sok hasznos dolgot olvashatsz a többiek tapasztalataiból.

Puszi
Nyuszat
nyuszat

Nyuszat
Én most fejeztem be a Clostit, szerencsére. Nagyon rosszul voltam tõle, fájt a fejem, hányingerem volt és híztam is.
A legrosszabb a szédülés és a látási zavarok voltak , néha napközben is. De ez inkább már a napi 3 szemnél. Két hónapig kaptam 5×1 szemet , egy hónapig pedig 5×2 szemet végül 5×3 szemet. aztán hétfõn az orvosom közölte, hogy semmi bajom és behívta a férjemet vizsire. Na mit szóltok ehhez? Fogalmam sincs mi lesz a következõ lépése a dokinak. Ha rossz a férjem eredménye akkor tudom, ha viszont nincs baja, akkor ??????

Nina
nina

Nyuszat
Én most fejeztem be a Clostit, szerencsére. Nagyon rosszul voltam tõle, fájt a fejem, hányingerem volt és híztam is.
A legrosszabb a szédülés és a látási zavarok voltak , néha napközben is. De ez inkább már a napi 3 szemnél. Két hónapig kaptam 5×1 szemet , egy hónapig pedig 5×2 szemet végül 5×3 szemet. aztán hétfõn az orvosom közölte, hogy semmi bajom és behívta a férjemet vizsire. Na mit szóltok ehhez? Fogalmam sincs mi lesz a következõ lépése a dokinak. Ha rossz a férjem eredménye akkor tudom, ha viszont nincs baja, akkor ??????

Nina
nina

Sziasztok!

Éva!

De rég hallottam már rólad. Nagyon szorítok neked már igazán megérdemlész egy babát.Kép

Lányok!
Meguntam a mensire való várakozást és az elõbb bejelentkeztem a dokihoz hétfõre.

Gombóc!
Akkor nem tudsz mást csinálni mint várni. Holnap lesz akkor vérvétel?

Tidet!
Felejtsd el a PG/53-at, mert nem jó.

Puszi

Andy
Andy

Doris!

Hát úgy látom már ti is sokmindenen keresztülmentetek. Jól teszitek ha a nyáron elõbb pihentek és utána mentek esetleg neki a lombiknak. Erõ az kell hozzá az biztos, fõleg lelkierõ. De remény az mindig van. És lehet, hogy még a nyáron a nagy nyugalmas vakációban még össze is jön nektek.
Ez lenne a legjobb. Én szorítok nektek. De ha mégse, akkor a lombik az bizti sikerül. Úgy hogy tessék erõsen bizakodni.

Köszi a tanácsot, lehet, hogy írok Edelweissnek.

Éva
Éva

AndyKép
Nagyon örülök, hogy végre rászántad magadKép
ZsuzsuKép
Köszönöm a receptetKép

doris

ÉvaKép
Köszi és bátran írj EdelweissnekKép Nagyon kedves és egítõkészKép
VandaKép Most már nagyon izgulok... Mi van Veled? Hiányzol!

doris

Sziasztok Lányok!

Zsuzsu Kép
Én is szedtem Clostit 3 hónapig, én nem voltam rosszul tõle, lehet csak szerencsém volt. Viszont 2 hónapja a ciklus második felében 3-4 napig elég furcsa érzésem volt, szédülés, és valami furcsa nyomás a hasamban, aztán elmúlt és pár napra rá megjött. Nem tudom, hogy a Closti okozta-e.

Bogár Kép
Ismét csak Closti. Kép Nekem úgy írta fel az orvos, hogy nem kért elõtte hormonvizsgálatot. A progeszteron szintem 3 havi Closti után nagyon magas lett. Kérdeztem tõle, ennek mi a hátránya, akadályozza-e ez (vagyis az esetleges fölösleges alkalmazás, ezt nem mondtam neki) a babásodást. Azt mondta, minél magasabb a progi elvileg annál jobb. Ezek szerint ártani nem árt...

Sajnos nem küldte el senki a zebrafarm címét Kép Kép Kép

Azért még egyszer próbálkozok, hátha mégis... Kép

bera3@egon.gyaloglo.hu

bera3
bera3

ÉvaKép
Bocsi elütöttem, szóval Edelweiss nagyon segítõkészKép

doris

Sziasztok!

Mindenkinek aki kérte: amit sikerül, leirom a tésztasali készitését.
Kedden nem lett teljesen tökéletes a CTG (ma mentünk, ma jó lettKépKép), de rájöttem, hogyha most jönne (vagy jönnie kellene) a babának, akkor még sehol sem állok, ugyhogy villámléptekkel kell dolgokat csinálnom.KépKép Emiatt bocsi, ha nem tudom azonnal leirni a receptet. Amint tudom, küldöm!KépKépKép

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

BesztikeKép
Semmi gondKép Várunk türelemmelKép Mondjuk Nekem jól jönne a hétvégére de nem tragédia, ha csúszik a dologKép Örülök, hogy jó lett a CTG-dKép
Bera3Kép
Küldtem Neked mailt magánbanKép Remélem megkaptad...

doris

Beszti!
Nekem is küld el légyszi a tésztasali receptjét. Én is tudok egyet de lehet hogy ugyanaz mint a tied.
Az emilcímem a nevemnél.

Doris!
Hát rászántam magam végre.

Andy
andy

AndyKép
Nem küldenéd el nekem a Te salid receptjét? Akkor tuti lenne egy a hétvégére, mert lehet, hogy Besztinek nem lesz rá ideje...

doris

Doris Kép
MegkaptamKép VálaszoltamKép

bera3
bera3

Andy! Jól teszed hogy elmész a dokihoz.

Tidet, Andy! Nekem több ismerösöm is van, aki a PG53 használata mellett lett terhes. Ök esküdnek rá.

Tidet! Azért csak jul. közepén lesz a lombik kezelésem kezdete, mert jelenleg az endora kapok szurit, és a doki szerint az utolsó szurit (ami jun.28) nagyon jól fel tudják
használni a lombikhoz, azt mondta az orvos van amit direkt az endora alkalmaznak olyan kezelés. Hát ezért kell még ilyen sokat várnom.

Éva! Nekem nem volt inszem, mi egyböl a lombikra megyünk.

Holnap szabin leszek, igy elköszönök hétfõig.

Puszi: Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Tidet!

A PG 53-t en is megvettem, es nekem bevalt, bar tudom, hogy vkinek nem annyira, pl Andy. Fura, nekem tok jol latszodtak a pafranyok ovulaciokor.
Ez a szerkentyu egy kis kerek kek szinu muanyag nagyito es targylemez tulajdonkepp, semmi tobb, nem tudom miert hivjak mikroszkopnak. A targylemez reszere kell rakni egy pici nyalat, varni nehany percet mig raszarad, es le is lehet rola olvasni az eredmenyt. Ha ovulalsz, olyan jegviragszeru rajzolatokat latsz a kis ablakban amit pafrany jelzovel szoktunk illetni.
Ket dolog is mellette szol, hogy nem egyszer hasznalatos, es, hogy olcso. Kb 1000-1200 ft kozott lehet kapni, viszont csak keves helyen. Szolni kell a patikusnak, hogy rendeljenek neked, es csak akkor hoznak, mert nem tul keresett termek, nincs benne a koztudatban. En hasznaltam, es tok jo erzes volt latni a pafranyokat Kép

kamilla
kamilla

Doris
Nem lesz UH, csak vérvétel. Megkérdeztem tõle hétfõn, hogy melyik az a legkorábbi idõpont, amikor vérbõl kimutatható a terhesség, azt mondta, hogy pénteken (az lesz a 10. nap)reggel menjek vérvételre. Sokat dilemmáztam rajta (és még most is), hogy elmenjek, vagy ne. Tulajdonképpen van olyan vizelet teszt (pl. Gabriel), ami már egész korán kimutatja, még a menzi megjövetele elõtt, akkor a vérbõl csak hamarabb, meg biztosabb. Vagy nem? Jaj, nem tudom mit csináljak???? Menjek, vagy ne menjek???
Lujza
lujza

Karmen!

En nem tudom azert lettem-e terhes, mert hasznaltam, de az ebredesi homerseklet meres es ennek kombinalasaval mar sokkal korulhatarolhatobb az ovulacio.
Ja, arra odafigyeltem, hogy ne semmikepp ne eves ivas utan hasznaljam, mert akkor tuti nem latszik semmi a targylemezen
a pafranyokbol. Azt javaslom, mindig reggel hasznaljatok, akkor nekem nagyon latszott Kép

kamilla
kamilla

Elfelejtettem, de van meg egy ilyen fertility tester a PG 53-n kivul, ez a Maybe Baby, ami ugyanezen az elven alapszik, csak designosabb, ezaltal joval dragabb is vmi 8000 ft, ami lenyeges kulonbseg...

kamilla
kamilla

KamillaKép
Köszi az infót, ilyen PG53-at vettem, csak én nem láttam rajta soha semmi kivehetõt. Igaz, hogy nem reggel próbáltam. Ebben a hónapban majd ébredés után fogom nézni.

LujzaKép
Én a helyedben biztos, hogy elmennék a dokihoz is, meg tesztelnék is, biztos, hogy nem bírnék várni vele. Nagyon drukkolok Neked.

DorisKép
A HSG utáni tüneteid elmúltak teljesen?
tiddet

Bera3Kép
Megkaptam és választ is küldtemKép
LujzaKép
Persze, a vérvétel az egész más! Menny csak el mindenképpKép Én a házi tesztekre gondoltam amikor írtam, hogy túlságosan korai mégKép

doris

Doris, Tiddet
Reggel megyek Kép Kép Kép
Lujza
lujza

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?