Itt bénázgattam, de most már rájöttem. Nagy nehezen... sok tehetség kellett hozzá, de sikerült

köszi
Monka
Azt mondanám, hogy megbízhatatlanabb. Ugyanakkor tudok olyan lányról, aki szájban mérte a hõjét és jól kivehetõ volt a péje is. Neki így sikerült a baba. Nálam mindenesetre nem vált be.
A szájban mért hõm alapján is 2 fázisú (vagy valahogy így hívják szaknyelven) volt a görbém, ami azt jelenti, hogy volt pém. Számomra azonban nem volt olyan szembetûnõen megállapítható, hogy pontosan mikor. A hüvelyi hõmérséklet alapján abszolút kivehetõ. Amennyiben normálisak a ciklusaid péd biztos, hogy volt (szerintem). Jövõ hónaptól a hõmérõzést kombináld méhnyakváladék és méhnyak vizsgálattal. Ezek kombinációjának alkalmazása nem hiszem, hogy valószínûtlen értékeket fog mutatni.
Ebben a hónapban se add fel a méricskélést, mert azt meg tudod állapítani, hogy most eljön hozzád Piroska vagy nem látogat meg és végre pocaklakóval gazdagodsz
. Egy könyv azt írta, hogy a mensi elõtti idõszak minden nõnél állandó, tehát valamikor a mensi elõtt 12-16 nap között kell lennie a pének. Nézegesd meg a rendelkezésre álló adataidat és számolj vissza. A mensi napja nem számít bele a számozásba (tehát 1 a mensi elõtti nap). Szerintem így nagyobb eséllyel ki tudod számolni a nagy napot, persze, ha állandóak a ciklusaid.
Remélem azért szolgáltam használható infoval
. Sok sikert!!
üdv,
Bogár