A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » "Friss" kismamák topicja

Sasha!

Pihenj sokat, vigyázz magatokra!KépKép Nagyon aranyos a párod!Kép
Azért küldhetem a képet magamról? Látom elég gyakran felkelsz a géphez...Kép

Törpinek és Vikinek is gratulálok és sok boldogságot kívánok!!KépKépKép

Zsanci
31
zsanci

Viki!!
KépKépKépGratula a szép fiukhoz, kívánom hogy minnél elõbb haza tudjatok menni!

Csipkebogyó!
Örülök hogy sikerültek a vizsgáid, és mindgyárt itthon leszel biztos nagy meglepi lesz a pocid!Kép
Szioo Kato 39

ui: Sasha csak nyugottan élvezd ki a kényesztetés minden pillanatát!
katalinka

Sziasztok

Törpi és Törpapa
Nagy-nagy gratula a kislányotokhoz. Sok boldogságot nektek!

Viki
Szintúgy gratula az ikrekhez! Kép

Forti (31)

Kép
Kép
forti

Viki!

Nagyon sok gratula az iker fiucskakhoz! Jo egeszseget!

Torpi! Toprapa!
Nagy gratula Torpikehez! Jo egeszseget!

Andi+Madison, 10 hetes
andysj

Törpi! Kép Törpapa! Kép
Óriási gratula!!!

Viki! Kép
Nked meg dupla gratula jár!!!

Zsanci Kép, Szilcsike Kép, Petra Kép!
Szóval Ti is jártok a MÁV-os szülésfelkészítõre! Ugye jövö héten szerdán lesz 6-kor? Én is megyek!

Kataa! Kép
Már nekem is egyre rosszabb ülni. Nemcsak a tömeg miatt, bár azt én is egyre rosszabbul tolerálom. De van úgy, hogy maga az ülés is szinte fáj. Mintha én lennék a Piroskából a farkas, akinek köveket varrtak a hasába, azzal a különbséggel, hogy még folyton mozognak is...

Gumicukor! Kép
Írtál valamilyen "tartásjavító" tornáról. Jársz valami spec tornára? Vagy valami kazi? Nekem is el kellene kezdeni már valamit tornázni, csak foggalmam sincs mit. (meg marha lusta lettem...Kép

Kép
Kép
iancsa

sziasztok lányokKép
ma voltam UH ugynézki fiu lesz de ez sajna még most sem biztos mert az egész UH anyit mozgot hogy nem lehetet pontosan kiveni hogy mien nemü Kép ugy hogy magamban el is kereszteltem örökmozgonak Kép söt alig tudták a töbi méretét is meg mérni.na volta terhestornán nagyon jo volt bár van amit nem tudok már megcsinálni de igy is jo volt Kép
puszi mindenkinek Csics 32 hetes Kép
csics

Csipkebogyó! Kép
Gratulálok! Mostmár tényleg lehet lazítani! Használd ki jól a nyarat, mert lehet, hogy jövõre nem lesz egyszerû összehozni a nyaralást! Kép

Mindenkinek PUSSZ!

iancsa
21+4

Kép
Kép
iancsa

Bocsi, hogy kétszerre küldtem, de mostanában folyton ledob a háló, úgyhogy nem akartam kockáztatni. Látom, sajnos az elsõt alá sem írtam Kép
Milyen modortalan vagyok!

Még egyszer bocs!

iancsa

Kép
Kép
iancsa

SziasztokKép

Törpiapu!

Javitom a kicsi születési paramétereitKép Lehet hogy már irtam, akkor nézd el nekemKép

Csipkebogyó!

Lemaradtál az ikrek születésérõl és majdnem mindenki! De ha jól emlékszem Gumicukor irta hogy megszülettek, olvasta egy másik forumon. Én meg elmentem kérdezõsködni arra a másik fórumra és ott voltak olyan kedvesek a lányok, és elárulták a csodátKép

cupp
sasha
23+1

Kép
sasha

Törpi!
Nagyon gratulálunk NektekKépKépKép

Vikiék!
Sok örömet és egészséget NektekKépKépKépKépKép

Lányok!
Adjatok tippeket az alváshoz!!! Egyszerûen sehogy sem kényelmes, lassan oda jutok, hogy ülve alszom, de az mégsem az igazi. Ha vannak praktikáitok, adjátok közre légysziKép

Csipkebogyó!
Éljen a megérdemelt pihenés!

SziasztokKép
Pemeske(26+4)
pemeske

Pemeske
én oldalt fekve alszom, és a felsõ térdem alá párnát teszek, így a legjobb nekem, mert a hasam nem lóg. Kívánom, hogy te is gyorsan találd meg a megfelelõ pózt, mert kialvatlanul nehéz átvészelni a napokat Kép

Csipkebogyó
De jó neked! Nekem még egy dolgozatom hátra van, de ma is egész nap fájt a hátam, se nem tudtam írni. De aztán nekem is vége! Kép

Sasha
Csak pihenj kitartóan! S gratula a párodhoz Kép

Martinával mi lehet? Annyit gondolok rá, hogy bírja? Nem tudtok róla?

Pucúr hol vagy?

Forti
A párod feladta a kispapás topicot?
Kitartás a diétához!

pussz,
bringa (29+2)
bringa

Pemeske!Kép

Én egy nagy diszpárnát rakok magam mellé. Oldalra fodulok és amelyik lábam felülre kerül azt rárakom a párnára. Egy kispárnát fogok és magamhoz ölelek, mintegy kitámasztva a felsõ testemKép Mondjuk ehhez hozzá kell tenni, hogy én csak hason birok elaludni és ez a mód hasonlit a legjobban hozzáKép De ha most nem tudsz aludni mi lesz késõbb?Kép Remélem tudtam segiteniKép

puszi
sasha
23+1

Kép
sasha

BringaKépKépKép

Pemeskének egyszerre irtuk ugyanazt a tanácsotKép Egyébkém párom most elaludt ugyhogy garázdálkodom kicsit!
Ehhez hozzá kell tenni, hogy ma megijedtem, mert 1-kor levittem a kutyit és elkezdett fájni a hasam mensi szerüen és azon nyomban mentem a dokihoz. Egybõl közöltem vele, hogy azért jöttem, mert inkább ne legyen semmi, minthogy legyen és nem jövök... Még jó hogy mondtam, különben nem igy állt volna hozzám. Megvizsgált a méhszáj tényleg 1 cm-el rövidebb és közölte,hogy egy kis séta még nem ártott meg senkinek. Ja és ez a doki is mondta hogy 1-2 héttel idõsebbnek tünik a terhességem. Mert ugye egyszerüen nem tudom mikor volt az utolsó mensim... nem emlékszem rá. Csak a hasamra csaptam és úgy mondtam neki egy megközelítöleges idõt...Kép Szóval lehet hogy októberbõl szeptember leszKép Igy tuti nem hordom túlKép

cupp
sasha
23+1

Kép
sasha

Sziasztok

Bringa
A diéta jól megy, köszi.
A kispapám nem adta fel a topikot, de ha senki nem irogat rajta kívül, akkor minek írjon. A többi kispapának úgy látszik nincs kedve beszélgetni. Vagy valami ilyesmi. Bizti gátlásosak. Kép

Alvással kapcsolatban hála az égnek én még tudok aludni, nincs szükségem segédeszközökre. Pemeske sajnálom hogy nálad már ilyen korán jelentkezett ez a dolog.

Lányok holnap délután nagyon drukkoljatok. Holnap kell visszamennem a dokimhoz ellenõrzésre, és holnap derül ki, hogy eleget feküdtem-e vagy sem. Nagyon nem szeretnék kórházba menni!! Szorítsatok hogy okés legyen minden.

Jó éjszakát mindenkinek, holnap du. jelentkezem. (remélem)
Forti (31)

Kép
Kép
forti

Forti!Kép

Szurkolok értetek és hogy minden okés legyen! Azért a kontroll után még csak hazajöhetsz és nem tart ott azonnal!

Na jó én is megyek aludni, mert már igy is sokat ültemKép
sasha
23+1

Kép
sasha

Sasha
Kép
Pihizzél sokat, nehogy aztán a szeptemberbõl július legyen!
Én is már voltam úgy a szülészeten, hogy valójában nem kellett volna, de szerintem inkább menjünk, mint aggódjunk! Kép

Forti
Nagyon szorítok neked, feltétlenül írjál, hogy mi történt!

bringa
(29+2)
bringa

Jo reggelt mindenkinekKép
Forti
drukolok neked hogy ne kelyen korházba mened Drukk KépKépKépKépKépKép
Pusz mindenkinek Csics 32 hetes
csics

Lányok !
Nagyon ritkán férek mostanába net közelbe, így bocsi, hogy letámadlak benneteket kérdéseimmel.
Most vagyok 20 hetes, és a doki a kiskönyvbe C2000 írt be a múl hónapban C 3000 volt. Ez mit jelent? Jól megijesztett, mert azt mondta, hogy ha így folytatom akkor ki fog nyílni a méhszájam.

Szami
Szami

Sziasztok Kismamák!
Martina és a baba jól van, jövõ hét közepe körül jönnek haza a kórházból. Nincs semmi baj, csak alaposan kivizsgálják a babucit - megnyugtatásul. A kis partizán bûbájos, tejcsi van rendesen, 70-80 gr-okat szopik.

Ja! egy kis javítás a babatáblázatba: Kristóf Gergely a neve. A Fülöp vezetéknév Kép)

Minden babához gratulálunk, beszámolok róla.
tyúkanyó

Szami
ha jol sejtem akor a doki azt irta a könyvedbe hogy 1honal ezelöti álapotodhoz képest a méhszájad 1cm megrövidült és ezért mondta hogy ha igy fojtatod kifog nyilni a méhszájad ha jol tudom akor enek egyetlen elenszere van a sok sok pihenés ágyban .a doki nem akart megilyeszteni csak figyelmeztete hogy joban kell vigyáznod magadra .
ha töbet szeretnél megtudni kérdezd meg Sashát,Fortit.

puszi Csics 32 hetes Kép
csics

Lányok
most olvastam hogy mit jelent az általam választot kereszt nevek Méltoságos kösziklát mivel ha fiu lesz és ugy nézki hogy fiu lesz Géza Péter lesz szerintem elég Vicces a jelentésük igy a kettöt egybe olvasva Kép mondjuk a lánynevek nem ilyen furcsák az Csilla Virág Kép

Bocsi az idenem valo témáértKép
CSics 32 hetes Kép
csics

Szami!

A jó hír, hogy a méhszájad (C= cervix) teljesen zárt (000 ezt jelenti a számból, hogy a külsö méhszáj, nyakcsatorna, belsö méhszáj zárt (ha valamelyik nyitva lenne, akkor 1-et irnának).
Viszont megrövidült, mert nagyon sokáig 3-nak kellene lennie az elsö értéknek. (Nekem pl. csak most a 36. héten mondta elöször, hogy picit megrövidült, eddig 3 cm volt nekem is, de hát nálam azért itt az ideje.)
Sok-sok pihenés, hogy ne rövidüljön és nehogy kinyiljon!
Ha nagyon zürös a munkád, akkor tessék elmenni táppénzre (ilyen körülmények közöt a dokid simán kiir)!

Beszti
35+6

KépKép
KépKépKép
beszti

Sziasztok,

Ezer gratula Vikinek a pici fiúkhoz!!!Kép

Forti,

Nagyon szurkolok ám, hogy minden OK legyen...Kép Kata is milyen sokáig kihúzta!

Pemeske,

A párnás trükk nekem is bejött.Sajna nekem is nagyon korán ketdõdött a nem alvás, pont a Te korod körül, akkor még viszonylag kicsi volt a pocim. Most viszont, hogy már vaskosabb benne Kisnyuszi..Kép(kb 2kg lehet, de majd kedden meglátjuk Kép) nem is kell néha a párna, mert nem csúszik félre a pocim.

Törpi,

A tapasztalataid persze továbbra is érdekelnek, sõt, most még jobban...Kép nekem is ird meg magánban, ha majd lesz idõd. A cimem
aginyuszi@hotmail.com

Gumicukor,

Úgy néz ki Te is elõbb végzel vagy jó 3 héttel nálam- megteszed, hogy Te is elküldöd a Kútvölgyis élményeidet? Kép Nagyon hálás lennék érte...elõre is köszi.

Jó gömbölyödést!

Nyuszi
33.
Nyuszi

Forti,
Drukkolok!!!!

Sasha,
Vigyázz magadra, és élvezd ki, hogy a kispapa kényeztet!

Szami,
Pihenj sokat! Ha nem muszáj, ne dolgozz!

Érdekes, az én dokim nem irkál semmiféle C-értékeket a könyvbe, de még csak szó sem volt róla, csak egyszer mondta, hogy a méhszájam szép zárt. Legközelebb majd rákérdezek...

A párnás módszer alváshoz nekem is bevált: egyik oldalon a párnával, a másik oldalon a kispapával szoktam megtámasztani magam...Kép

Zita
25
ParaZita

Sziasztok,

Alvasugyileg en meg eleg jol allok,es oldalt fekudni is kenyelmes,de majd en is kiprobalom a parnas dolgot,amit mar masoktol is hallottam,ugyhogy csak jo lehetKép
Viszont tegnap 3x begorcsolt a vadlim,azt hittem bepi...ilek.Ugyhogy ma iszogatok amegint a kalcium pezsgo tablettat.

Forti,
Biztos minden rendben megy a dokinal es megdicser hogy mennyit fekudtel.

Csics,
Gratula a fius ultrahanghoz.

LAnyok,
tegnap a Szulesi,Anyasagi tanfolyamon kaptunk egy papirt hogy mit kell elintezni a szules utan(TB kartya,TAJ szam,,GYAS,GYED stb)es mindennek a cime ,ugyfelfogadasi ideje,a kert papirok felsorolasa is benne volt.
Ha szeretne valaki megkapni akkor irjon egy fax szamot es szivesen elkuldom.

Kataa
20+3

Kép
Kép
kataa

Sziasztok! Szép napot mindenkinek!

Iancsa!
A spec torna csak egy egyszerû kismama torna, de van tartásjavító is, hogyan tartsuk a pocakunkat, ill. tehermentesítsük a gerincoszlopot, válltartás stb. Mondjuk nekem nem nagyon szokott fájni semmim, csak nagyon ritkán a hátam, de az is csak akkor, ha nagyon sokat ülök egy helyben. Olyankor mindig sétálgatok egy kicsit, egyik irodából a másikba, meg nyújtógyakorlatozok és akkor jobb + párna van a derekam mögött a lábam meg egy monitoros dobozra van felpolcolva.

Alvás:
Nekem szerencsére a terhességem alatt eddig 3 nem alvós éjszkám volt, az is hidegfront miatt, de én még most is olyan jókat alszom így a 36. hét végén is, hogy csak na. Nekem is van a fejem alatt egy anatómiai párna, a csípõm alatt egy lapos párna, így a derekam nem törik be, a vádlim alatt pedig egy gurigapárna. Ha oldalra fordulok, akkor meg a cicim alá szoltam begyûrni a takaró egy részét, hogy ne húzódjon. Ennyi segédeszköz mellett is nagyon jól tudok aludni, nem zavarnak egyáltalán. Talán azért van ez, mert én régebben is képes voltam bárhol aludni, egyszer egy spanyol körút alkalmával Ikarusz busz ülések közötti folyosólyán ágyaztam meg magamnak és olyan jót aludtam, meg mikor jártam fõsulira 160 km-re, akkor sokat aludtam a buszon is mindenféle pózokba tekeredve. Szerintem az lesz az elsõ szülés után, hogy hasra fekszem és alszom egy jót, ugyanis ez a kedvenc alvási pózom, kivétel ha nem leszek császáros.

Sasha!
Köszönöm a mailt, megkaptam, küldtem képet, remélem átmegy, mert a mérete nem a legkisebb.

gumicukor 35+6

KépKép
KépKép
gumicukor

Sziasztok!

Ne haragudjatok, hogy belekotyogok, nem vagyok itt topik tag. Kataa ikrekrõl szóló írása indított engem az írásra. Való igaz, hogy ikreknél nagyon gyakori a 30. hét vagy valamivel azutáni szülés, és ritka a 37. vagy késõbbi. (az enyémek is 37. hét betöltése után születtek, 2.25 és 2.60-al, 7 éve) Viszont ettõl még a babáknak ugyanúgy szükségük lenne a pocakban töltött 37-38 hétre, mint az egyes babáknál. Attól, hogy õk ketten vagy többen nõnek odabent, attól még nem fejlõdnek gyorsabban. Szerencsére az orvostudomány sokat fejlõdött, és a veszélyeztetett babáknál sok mindent tud tenni, hogy a (tervezhetõ, számítható) koraszületés ne járjon tragikus körülményekkel. De ettõl azért még koraszülöttek, picik és sérülékenyek ezek a babák. Ilyen értelemben a "31. hét már jónak számít", az csak annyit jelent, hogy minden hét nyereség, de egyébként egy ugyanolyan rossz dolog a babának, mintha egyedül születne a 31. hétre.
Mégegyzser bocs a beleszólásért, lehet, hogy én reagálom túl érzékenyen a dolgot.
További jó babavárást, sziasztok:
Ildi

Ildi
pildi

Nyuszi!

Persze, hogy megírom, hogy mi volt, sajnos én még vadászom, hogy kb. mi vár rám, de eddig csak jókat hallottam a kórházról. Régebben a Kútvölgyis anyukák beszámolójából merítettem, de az valahogy most nagyon leült.
Te jársz, vagy fogtok járni szülésfelkészítõre? Nekem a dokim mondta, hogy szülés elõtt pár héttel majd mindent meg fog mutatni nekem is és a férjemnek is, ami már jó lenne,mert már csak 3-4 hetem van vissza.

Azokon a munkahelyeken, ahol több, mint 100-an dolgoznak, az TB kifizetõhely, ott adnak a GYÁS, GYED, eygszeri anyasági támogazáshoz igénylõlapokat, ott is kell leadni és a többit már a melóhely intézi, így nem kell rohangálni mindenfelé a szülés után.

Parazita!
Lehet a dokid nem úgy írja a méhszáj értékeket, hogy C-vel kezdi, de ha megnézed a kiskönyvedben a táblázatot, ott kell lennie egy Hüvelyi vizsgálat (Cervix Score) rublikának. Nekem oda már csak annyit ír a doki, hogy 3000, de most már csak 1000-esen állok.

gumicukor 35+6

KépKép
KépKép
gumicukor

Ildi,

Eloszor is gratulalok az iker gyermekeidhez.Mar amar biztosan szep nagyokKép
Orulok hogy valaszoltal.En sem vagyok nagyon kompetens a temaban,csak a noverem eseten irtam le ezeket.Minvel en is megijedtem nagyon ahogy beindult a szules,de aztan az orvosok egyaltalan nem izgultak es nyugtattak minket hogy ez nem baj,mert igen az orvostudomany erre fel van keszulve.
(Bar ok kulfoldon elnek,es ott meg minden sokkal korszerubb a koraszulott osztalyon).
Teljesen igazat adok neked hogy kell a babanak az a 37-38 het a pocakunkban,de ha mar igy esett a lenyeg az hogy egeszsegesek es gyonyoruek.
Minden jot neked is.

Kataa
20+3

Kép
Kép
kataa

Szia Kataa!
Én fõleg csak olvasgatlak Titeket, már a 3. harmadban járok egész pontosan most töltöm a 31. hetet.
A GYÁS, GYED, TB-kártya infókat szívesen veszem, ugyanis az én munkahelyem sajna nem TB-kifizetõhely.
A faxszámom (egyben telefon is: 201-7137) a nevemet légyszi írd rá és elõre is köszi:
Korbacskáné Varga Judit
Judit

Sziasztok!
Köszönöm a gratulációkat, a közben megszült kismamáink teljesítményével az enyém aligha ér fel.Kép
Bringa!
Nemsokára Te is túl leszel rajta és Te is megengedheted magadnak, hogy CSAK a babán járjon az eszed! "ó, ió, ció..."

Lányok!
Ismertek valami hangkazettát terhestornával? Vajon hol lehetne ilyet beszerezni? Nálam az a gond, hogy sem itt, sem otthon nem éri meg bejelentkeznem egy csoportba, mert össze-vissza vagy itt, vagy ott vagyok. A terhesfelkészítésre már most, a nyaralás elött fel kell iratkoznom, hogy legyen hely, de a tornát szívem szerint otthon csinálnám reggelenként. Tán a videókazetta is megtenné, de ahhoz még egy lejátszót is be kéne szereznem, a hangkazettát pedig bárhol használhatnám. Szerintetek hol lehet beszerezni? Patikában??? Ha valakinek van ilyen otthon, írja már meg a címét, hogy direkt azt kereshessem! Köszi szépen:

Csipkebogyó 19+1
csipkebogyó

Gumicukor,

Megnéztem tüzetesebben a kiskönyvet, és hát igen, van valami kukacforma krikszkraksz a Cervix rovatban Kép, de amúgy teljességgel olvashatatlan a doki írása mindenhol, még a dátumot is alig lehet kisillabizálni. Gondolom, szól, ha van valami "porbléma"...

Zita
25
ParaZita

Kedves Kataa,

Majd elfelejtem, én is köszönettel venném a "pénzügyi" infókat, faxom: 214-1755. Elöre is köszi!

Zita
25
ParaZita

Sziasztok!

Szami!

Annyit tudok, hogy a 2 az elején azt jelenti, hogy a méhszáj 1 cm-el megrövidült. A 0-ák meg azt hogy zárt minden más!!! Ha 1 lenne a 0 helyén akkor van kinyilva! Nekem is megrövidült a méhszáj, és a doki felirt magnéziumot és sok pihenést. Felesleges halálra aggódnod magad, inkább pihizzél sokatKép Na azt nem mondom hogy nem történt baj, de nem katasztrófa, pihenjél nagyon sokat! Nekem a lányok itt azt mondták, hogy az ülés sem jó, mert ugyanaz mintha állnék, mert a baba akkor is ránehezedik a méhszájra...Kép Csak nyugiKépKépKép A magnézium meg a keményedések ellen nagyon jó, elernyeszti a méh izomzatát, amitõl kevesebb, vagy teljesen megszünik a méh összehúzodás.

TyúkanyóKép

Örülök hogy jól vannak és hogy minden okésKép Hát szomoruan töröltem ki a Fülöp nevet, olyan jól csengett igy egybenKép

Gumicukor!

Megkaptam köszönöm, igyekszem felrakni, de ha olyan nagy akkor le kell picit kicsinyiteni, majd mindjárt megnézem. Nem bizti hogy menni fog egyedül a zsugoritás, pedig csináltam már, de olyan lukas az agyam...Kép

PildiKép

Köszönjük az információt és nem volt sértõ a hangnem és szerintem nem reagáltad túlKép És mi az hogy nem vagy topik tag?Kép Szivesen fogadjuk az okosabbtól a "kioktatást", hiszen mi sem vagyunk mindentudók!!!KépKépKép
Remélem lányok nem baj hogy többesszámban irtam, de elkel néha a kisegités!!!!KépKépKép

Kataa!

Ugye nem harizol hogy Pildinek a fentebbieket leirtam. Nem ártó-bántó szándékkal tettemKépKépKép

Puszi és mindjárt jön a táblaKép
sasha
23+2

Kép
sasha

Judit,

Hetfon faxolom neked,mert amilyen ugye fogyi vagyok mostanaban a papirt otthon felejtettem.

Hat igen eleg keves a TB kifizetohely,ugyhogy tobbsegunknek(vagyis a kispapaknak)marad az utanajarasKépKép

Zita,
Az en orvosom is szornyen ir,de egyszer be van irva c3000.Akkor ez biztos az.De emliteni sose emlitette nekem.Ezt is csak innen tudom.

Kataa
20+3

Kép
Kép
kataa

Gumicukor,

Én ugyan Császáros leszek, ez 100% és nem tudom hogy azért kell-e valamilyen tanfolyásra járni, de kedden úgyis megyek be és megkérdezem. A KÚtvölgyirõl eddig én is csupa jókat hallottam.Kép Reméljük ez igy is marad.Kép

Nagypocisok ( mostmár én is ide tartozom....Kép...?!)

Ti mertek még autót vezetni? Nekem még nem okoz gondot, meg van ilyen biztonsági öv merevitõ micsodánk...csak érdekelne. Valahol azt hallottam, hogy a 30. hét után a dokik nem javasolják...pedig én imádok vezetni.Kép
Mi a véleményetek?

Nyuszi
33.
Nyuszi

Zita,

Neked is faxolom akkor hetfon.

Egy tenyleg feledekeny Kataa

Kép
Kép
kataa

Itt a friss pocakos táblázat!Kép

<pre>
[size=-2]Ssz.[/size] [size=-2]N i c k n é v[/size] [size=-2]Hetek/napok[/size] [size=-2]Életkor/gyermek[/size] [size=-2]L a k h e l y[/size] [size=-2]Szülés v.i.[/size] [size=-2]Szülés tervezett helye[/size]
[size=-2]1.[/size] Marcsi 39 / 4 31 év/2.b. Budapest 06.09 [size=-2]Szent István Kórház[/size]
[size=-2]2.[/size] Blano 38 / 6 24 év/1.b. Mezõkövesd 06.15 [size=-2]Eger Markhot F. K./Dr. Wernigg[/size]
[size=-2]3.[/size] Any 38 / 4 34 év/2.b. Debrecen 06.17 [size=-2]Debreceni Kenézy Kórház[/size]
[size=-2]4.[/size] Kato 38 / 4 27 év/2.b. Budapest [size=-2]XIII.[/size] 06.17 [size=-2]Szent Margit K. / Dr. Szép[/size]
[size=-2]5.[/size] Pucúr 38 / 2 29 év/1.b. Budapest 06.15 [size=-2]Sote II.sz. Nõi K. / Dr. Radványi[/size]
[size=-2]6.[/size] Katesz 36 / 4 26 év/1.b. Budapest 06.30 [size=-2]Nyírõ Gyula K. / Dr. Szakonyi[/size]
[size=-2]7.[/size] Gumicukor 36 / 1 26 év/1.b. Budapest 07.05 [size=-2]Kútvölgyi K. / Dr. Mészáros[/size]
[size=-2]8.[/size] Beszti 35 / 6 27 év/2.b. Szigethalom 07.06 [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Harsányi[/size]
[size=-2]9.[/size] Dió 35 / 1 27 év/1.b. Budapest [size=-2]XIV.[/size] 07.10 [size=-2]Szent István Kórház[/size]
[size=-2]10.[/size] Conti 35 / 0 34 év/2.b. Budapest [size=-2]XVIII.[/size] 07.12 [size=-2]Szent Imre Kórház[/size]
[size=-2]11.[/size] Ilke 34 / 4 26 év/1.b. Budapest [size=-2]IV.[/size] 07.15 [size=-2]Szent Margit K. / Dr. Szigeti[/size]
[size=-2]12.[/size] Halacska 34 / 2 30 év/1.b. Kistarcsa 07.17 [size=-2]Kútvölgyi K. / Dr. Mészáros[/size]
[size=-2]13.[/size] Ágota 33 / 5 30 év/1.b. Székesfehérvár 07.17 [size=-2]Mór[/size]
[size=-2]14.[/size] Sziszike 33 / 1 29 év/1.b. Budapest [size=-2]XVIII.[/size] 07.24 [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Petõ[/size]
[size=-2]15.[/size] Kryss 33 / 6 31 év/2.b. Bécs 07.27 [size=-2]Bécs; Szent József Kórház[/size]
[size=-2]16.[/size] Nyuszi 32 / 4 32 év/1.b. Budapest [size=-2]XIV.[/size] 07.28 [size=-2]Kútvölgyi K. / Dr. Bábinszki[/size]
[size=-2]17.[/size] Zsanci 31 / 4 28 év/1.b. Budapest [size=-2]XIII.[/size] 08.05 [size=-2]MÁV Kórház/Dr. Mészáros Márta[/size]
[size=-2]18.[/size] Hetty 31 / 4 24 év/1.b. Eger 08.05 [size=-2]Péterfy Kórház[/size]
[size=-2]19.[/size] Malacka 31 / 1 36 év/2.b. Budapest 08.08 [size=-2]Szent István Kórház/ Dr. Petik[/size]
[size=-2]20.[/size] Csics 32 / 0 26 év/1.b. Budapest [size=-2]XIX.[/size] 08.08 [size=-2]Szent István Kórház[/size]
[size=-2]21.[/size] Forti 31 / 1 30 év/1.b. Budapest [size=-2]XIII.[/size] 08.09 [size=-2]Margit Kórház / Dr. Tûzkõ[/size]
[size=-2]22.[/size] Pszi 30 / 5 26 év/1.b. Budapest [size=-2]VI.[/size] 08.11 [size=-2]Péterfy Kórház / Dr. Abkarovics G.[/size]
[size=-2]23.[/size] Djeszter 30 / 4 29 év/2.b. Budapest 08.12 [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Petõ[/size]
[size=-2]24.[/size] Zsani 29 / 5 28 év/2.b. Budapest 08.15 [size=-2]?????[/size]
[size=-2]25.[/size] Bringa 29 / 3 27 év/1.b. Veszprém 08.15 [size=-2]Megyei Kórház / Dr. Pfund[/size]
[size=-2]26.[/size] Anda 28 / 3 27 év/1.b. Budapest 08.16 [size=-2]?????[/size]
[size=-2]27.[/size] Petra 30 / 1 27 év/1.b. Budapest 08.20 [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Koós-Hutás[/size]
[size=-2]28.[/size] Viktória 29 / 2 23 év/1.b. Budapest 08.23 [size=-2]Csepeli Weiss Manfréd Kórház[/size]
[size=-2]29.[/size] Iddi 28 / 3 36 év/2.b. Budapest 08.28 [size=-2]Szt. János Kórház / Dr. Zeke[/size]
[size=-2]30.[/size] Nóra 26 / 2 24 év/1.b. Miskolc 08.29 [size=-2]Miskolc Semmelweis K./Dr. Dobos[/size]
[size=-2]31.[/size] lomis 27 / 2 26 év/2.b. Érd 09.04 [size=-2]?????[/size]
[size=-2]32.[/size] Zsóka 25 / 2 24 év/1.b. Budapest 09.12 [size=-2]MÁV Kórház[/size]
[size=-2]33.[/size] Kriszti 25 / 5 30 év/3.b. Galgamácsa 09.15 [size=-2]Szent Margit K. / Dr. Fábián[/size]
[size=-2]34.[/size] Nyusza 25 / 3 26 év/1.b. Budapest 09.17 [size=-2]Sote I.sz. Nõi K. / Dr. Ádám[/size]
[size=-2]35.[/size] Dec8 25 / 4 24 év/1.b. Budapest [size=-2]XXI.[/size] 09.17 [size=-2]Szent Imre Kórház[/size]
[size=-2]36.[/size] Pemeske 26 / 4 25 év/1.b. Budapest 09.17 [size=-2]Szent István Kórház[/size]
[size=-2]37.[/size] Gyöngyöske 25 / 2 30 év/2.b. Miskolc 09.19 [size=-2]Miskolc Semmelweis K./Dr. Sándor[/size]
[size=-2]38.[/size] Katka 25 / 0 30 év/2.b. Jászberény 09.20 [size=-2]Rókus Kórház / Dr. Gombos Sándor[/size]
[size=-2]39.[/size] ParaZita 25 / 0 30 év/1.b. Budapest 09.21 [size=-2]Sote II.sz. Nõi K. / Dr. Gimes[/size]
[size=-2]40.[/size] Ancsi 24 / 6 28 év/1.b. Gyöngyös 09.21 [size=-2]Bugát Pál Kórház[/size]
[size=-2]41.[/size] Lella 24 / 5 33 év/2.b. Tripoli 09.21 [size=-2]Oil Clinic[/size]
[size=-2]42.[/size] Edina 23 / 5 24 év/1.b. Portugália 09.30 [size=-2]Maternidade Daniels de Matos[/size]
[size=-2]43.[/size] Mona 23 / 5 27 év/2.b. Budapest 09.30 [size=-2]Sote I.sz. Nõi K. / Dr. Csatlós[/size]
[size=-2]44.[/size] Sasha 23 / 2 23 év/1.b. Budapest [size=-2]XIX.[/size] 10.04 [size=-2]?????[/size]
[size=-2]45.[/size] Bolegajudit 22 / 3 28 év/2.b. Szomolya 10.09 [size=-2]?????[/size]
[size=-2]46.[/size] Sch_moncsi 20 / 1 25 év/1.b. Bécs 10.12 [size=-2]Wilhelminen K./Dr. Peter Taussig[/size]
[size=-2]47.[/size] I_ancsa 21 / 5 30 év/1.b. Budapest [size=-2]VII.[/size] 10.13 [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Herczegh Sz.[/size]
[size=-2]48.[/size] Kataa 20 / 3 27 év/1.b. Budapest [size=-2]IX.[/size] 10.22 [size=-2]Nyírõ Gyula Kórház[/size]
[size=-2]49.[/size] Lora 20 / 1 25 év/1.b. Várpalota 10.27 [size=-2]Dr. Bikkes József[/size]
[size=-2]50.[/size] Krizsi 20 / 2 30 év/1.b. Ócsa 10.24 [size=-2]Sote II.sz. Nõi K. / Dr. Vermes G. Gy.[/size]
[size=-2]51.[/size] Szilcsike 19 / 1 26 év/1.b. Budapest [size=-2]XXI.[/size] 10.26 [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Koós-Hutás[/size]
[size=-2]52.[/size] Csipkebogyó 19 / 1 26 év/1.b. Németország [size=-2]XVII.[/size] 11.03 [size=-2]Dr. Engelhardt[/size]
[size=-2]53.[/size] Bmaass 19 / 1 25 év/1.b. Stuttgart 11.09 [size=-2]?????[/size]
[size=-2]54.[/size] Mj (Móni) 16 / 3 29 év/1.b. Törökbálint 11.19 [size=-2]Margit Kórház / Dr. Fábián Sándor[/size]
[size=-2]55.[/size] Pilinke 16 / 0 26 év/1.b. Budapest 11.20 [size=-2]?????[/size]
[size=-2]56.[/size] Kamelia 15 / 3 23 év/1.b. Helsinki 11.23 [size=-2]Helsinki Nõgyógyászati Klinika[/size]
[size=-2]57.[/size] Kisvakond 11 / 5 32 év/2.b. Budapest 12.20 [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Petõ[/size]
[size=-2]58.[/size] Gömbölyü 12 / 0 29 év/1.b. Budapest 12.20 [size=-2]Szabolcs utcai Kórház[/size]
[size=-2]59.[/size] Orsoly 9 / 6 27 év/1.b. Budapest 01.07 <FONT SIZE="-2">SOTE II / Dr.Radványi Krisztina)
[size=-2]60.[/size] Kamilla 9 / 1 26 év/1.b. Budapest 01.10 [size=-2]Rókus Kórház / Dr. Barabás Gábor[/size]</FONT></pre>

Pusszancs
sasha
23+2

Kép
sasha

Nyuszi!

Ha szeretsz vezetni és birod akkor miért ne vezethetnél? Ha nem érzed úgy hogy eltereli valami a figyelmed...Kép Van aki a munkahelyérõl megy dolgozni, van aki nem. Ugyanigy lehet a vezetésselKépKép Vezess, ha szeretnél, csak nem árt odafigyelniKépKépKép

cuppp
sasha
23+2

Kép
sasha

GombócKép

Olvastam a jó hirt a másik topikban!!! Nagyon szoritottam nekedKépKépKép Úgy örülök ennek az eredménynekKép

puszi
sasha

Kép
sasha

Gumicukor!

30 hetes pocis képet felraktam a képtárunkbaKép Sikeresen felhivtam a kispapát és elmagyarázta hogy kell zsugorgatniKép
Nagyon csini pocid vanKép

cupp
sasha
23+2

Kép
sasha

Sziasztok Lanyok!

Azt hittem,hogyha itthon leszek olyan sok idöm lesz majd magamra es igy pl. a netre is,de ez aztan a nagy tevedes!
Ket napja alig jutok gep közelbe,szegeny kocsim "kicsit" javitasra szorul.

Nyuszi!
En is meg a 33.-ik heten vagyok,de en minden tovabbi nelkül vezetek,ha a kocsi vezethetö allapotpan van.
Tudom,hogy szoktak mondani,hogy a vege vele nem ajanlatos,de nekem eddig es az elözö terhessegemnel se mondott semmit a doki.
En bizony meg egy hettel a szüles elött is vezettem.Az persze fontos,hogy a biztonsagi övet (nem tudom mifele merevitöre gondolsz,nekem normal biztonsagi övem van) a pocak alatt es a pocak felett vezesd.Ha esetleg valami van, akkor szinte egyaltalan nem nyomja meg a babat!

Viki!
Mi nem ismerjük egymast,de gratula a picinkekhez es minden jot!Remelhetöleg tudod öket szoptatni es sokat lehetsz velük,a korhazban is!(Gondolom meg ott vannak)

Törpicsalad!
Ha kicsit kesöbb is,de csak megerkezett a varva vart!Gratulalok es sok örömet!

Forti!
Szoritok Neked,hogy jo hireket halj a dokidtol!

Pemeske!
En nekem van egy szoptato parnam es mivel az hosszu es mondhatni banan alaku,jol ki lehet hasznalni!Az egyik vege a fejem ala kerül,a közepe reszevel a pocakot tamasztom meg - tehat kicsit ala gyömöszölöm,es a masik veget a ket terdem köze szoktam befogni.Szerintem eleg jo igy aludni,bar en a derekam szinte mindig erzem,es ugy forgolodok az agyban,hogy neha "elszedülök"!
A hatamon nem tudok egy fel percnel tovabb feküdni,de a fejem alatt igen lapos anatomiai parna van.Nem szeretek nagy,magas parnaval aludni.Tehat jobb oldal es bal oldal es ide es oda!Kép
De ne izgulj,igazan csak egy valaki tud Neked ebben igazan segiteni es az pedig meg jo,ha inkabb nem segit!Ez lehet,hogy nem egeszen ertelmes,de a pocaklakodra gondoltam!

Csipkebogyo!
Jo,hogy mostmar a költözesen kivül nem kell masra koncentralnod!Meg többet tudsz a pocira figyelni!
Gratulalok!
Sajnos kazetta ügyben en nem tudokneked tanacsot adni!

Csics!
Igaz,mar reg volt,de kerdezted,hogy magamtol mentem,vagy küldtek-e a terhestornara.Itt Ausztriaban be van csak irva a kisköbyvembe,hogy ajanlott es ha akarok megyek.Pl. oda a korhazba,ahol szülni is szeretnek.Ez persze azert is jo,mert hasonlo idös terhesekkel is talalkozom es ki tudja,talan ha epp bent vagyunk a picinkevel mar csupa ismerösökket fogok ott talalni!Ez ket es haronegyed eve mar egyszer bejött!Kép

Azhiszem most elega regenyirasbol!
Bocs hogy ilyen hosszura sikerült!

MINDENKINEK JO POCAKOSODAST!Kép Kép Kép

Kryss(33+7)

Szep napot, jo kedvet!
Kryss
Aaron (1999.X.13.)
Rebecca (2002.VII.23.)
Lea (2008.VI.19.)
Miriam (2010.X. 8.)
kryss

Törpi!
Gratulálok, és sok boldogságot!

Viki!
Neked tényleg dupla gratuláció jár! Sok boldogságot a picikhez!

Lányok, ma reggel fordult elõ elõször, hogy nem tudtam elindulni otthonról, szédültem, stb. Igaz, hogy éhgyomri vérvételre kellett volna mennem, de egyszerûen nem vállaltam, hogy majd egy órát vezessek. Szerencsére hétfõn el tud kisérni a kispapa. És azt is nagyon várom, hogy véget érjen a suli, mert a gyerekért is minden nap menni kell, szintén egy óra vezetés.

Gumicukor!
A hugom 1 hónapja szült a Kútvölgyiben, mindennel meg volt elégedve, kaptak mindennap hálóinget, és eü. betéttel is ellátták õket. A kicsik nagyon ari rugdalózókban voltak.

Forti!
Szurkolok, hogy rendben legyen minden!

Conti (35)

Conti :) :) Barbi 22éves Betti 9 éves
conti

Sziasztok!

Tegnap beszereztem a babaülést, és bekötöttem a kocsiba, ugy mászkáltunk a városban, mintha ott lenne a baba (persze nem vettem ki az ülést, csak itthon)!Kép Kicsit lökött vagyok?Kép (Itthon azért kicsit furán nézhettek a szomszédok, hogy nagypocisan mit cipelgetem azt a babaülést ki-be a kocsiba!KépKépKép)

Nyuszi!

Én nagyon szeretek vezetni, szoktam is (van aki tapasztalta is, ugye Lora?Kép), azt hiszem tudok isKépKép.
Azért néha van, hogy mostanában nem akarok (ha nem kötelezö), mert idönként a picuri igen kellemetlen helyzeteket tud felvenni, vagy az se kellemes, ha épp vezetés közben rugdossa valamimet.
Nem tudok ellenjavallatról (igaz nem is kérdeztem a dokimat, mert annyira nem hinném, hogy lenne ok arra, hogy ne vezessek, ha élvezem).
Nekem is van övterelömKépKép, és azt sem tapasztalatam (amit itt többen), hogy kalandozna a figyelmem.
Ugyhogy vezetek!!KépKépKép (Hát nem is tölem kell félni senkinek, viszint tegnap láttam egy autóst, aki kétszer is sikeresen életveszélybe sodorta magát (elözéseknél) és nem rajta múlt, hogy nem történt baj! Aztán (ahogy az már csak lenni szokott), a következö lámpánál persze neki is meg kellett állni, semmivel nem jutott elörébb, mint én.)

Sasha!

Bent vagyok az elsö 10-ben???KépKép
Akkor jól éreztem, hogy itt az idö készülni a találkozásra!Kép

Pucurról mit lehet tudni azon kivül, hogy már bent fekszik a kórházban? Nem találkozott valaki vele szüléselökészitön a kórházban?

Orsoly!

Halihó, veled mi a helyzet?
Pucurról nem tudsz valamit???

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Csipkebogyó
Én még kazit nem láttam, de lehet, hogy ott felétek lehet kapni. Védõnõt nem tudsz megérdezni?
Én videókazit használok (mostanság ritkán...Kép )

Nyuszi
Igaz, én még csak a 30. héten vagyok, de én állandóan vezetek, s, hí bírom végig fogok!

Sahsa,
írd meg mi a helyzet Gombóccal! Annyit gondoltam rá, bár sejtem, hogy mi a jó hír! Kép
Tök jó nagyot ugrottunk a táblicskuban! Kép Kép

Petra
Mekkora a babád? Vagy még nem voltál a mérésen? Én úgy emlékszem, hogy már igen. Írd meg a részleteket! Kép

pusssz,
bringa (29+3)
bringa

Beszti,

Úgy tudom, a vezetést azért nem javasolják, hogy a kormány ne üsse meg a kiálló pocakot hirtelen ütközés (koccanás) esetén. A légzsák sem feltétlenül tesz jót ilyenkor...

Ami Pucúrt illeti, kedden voltam a klinikán tanfolyamon, és azt ígérte, hogy lejön hozzám, de nem jött, úgyhogy talán már babázik is.... (de lehet, hogy csak éppen nem ért rá).

Üdv:
Zita
25
ParaZita

Sziasztok!

Koszonom szepen annak, aki valaszolt, es probalt megnyugtatni. Ma reggel mar hivtam a labort, nos, hetfohoz kepest szerdara a HCG eredmenyem megduplazodott. (2534-rol felment 5339-re. KépKépKép

Beszeltem az orvosommal is, delutan be kell mennem, mert ugyan ez egy jo hir, de szerinte meg mindig keteselyes a dolog. Huhhh. Nem kivanom senkinek ezt az idegorlo varakozast. Szerintem eletem eddigi melypontjat el(t)em at ezekben a napokban.

Kivanom, hogy nektek sohase legyen ilyenben reszetek!
Nagyon boldog, bekes babavarast kivanok mindenkinek! KépKépKépKépKép

Meg egyszer mindent koszonok,
Gombóc
gombóc

Sziasztok!

Nyuszi!
Én is vezetek, engem nem zavar egyelõre a bizti öv. Bár gondoltam rá, hogy veszek egy ilyen terelõt, de lehet, hogy mégse lesz rá szükség, mivel én elég keveset vezetek mostanában, mert szinte mindig itthon vagyok. Nem hiszem, hogy abba kellene hagyni csak azért, mert valaki betöltötte a 30. hetet... Többen azt írták, hogy azért nem vezettek/vezetnek a terhesség alatt, mert nem tudnak odafigyelni, de én nem vettem észre, hogy koncentrációs problémáim lennének.

FortiKépGombócKép! Nagyon drukkolok!Kép

Sasha! Már kérdeztem, de biztos nem vetted észre, hogy küldhetek-e neked képet, hogy feltedd a képtárba? Nekem sajnos csak esküvõi van.

Zsanci
31
zsanci

Gombóc,

Hajrá!!!! Én is átéltem annakidején valami hasonlót: nekem is azt mondta az orvos, hogy a pozitiv teszt szinte semmit sem jelent, és elsöre az UH-n nem láttak semmit. Egy hétig izgultam, a következö UH-ig...

Üdv:
Zita
25
ParaZita

Kataa
köszi a grt sajna még nem biztos tejesen hogy Fiu lesz a pocaklako Kép csak anyi a bizonyos hogy makacs és imád bujkálni fökép az UH elöl Kép a doki csak nagyon nehezen tudta megmérni ökelmét Kép mert öröké odéb ment ha meg akarta mérni valamiét és hiába kértem hogy maradjon egypicit nyugton csak nem maradt Kép makacs mint anyukája és mozgékony mint apukája egy igazi örök mozgoKép már most nagyon imádom Kép csak gyözek utána szaladgálniKép

Gumicukor
megnéztem nekem is van valami beirva C:harmadfoku de nekem csak egyszer irtak ilyet bele

pusz mindenkinek megyek tejberizst enniKép
Csics 32 hetesKép
csics

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?