A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Tünci,

Gyönyörű a táblácskád, lécci javits ki engem ma vagyok az 1 cn-on....kezdem a stimut az inszemhez.

Fruzsi

fruzsina32

Ja és a ciklusnap:

ma van a 19.
Vendég

Tűzmanó Kép
Ezen már én is sokat gondolkoztam. Én azt hittem, hogy nekünk azonnal menni fog, mert hogy annyira nagyon borsó meg a héja vagyunk. Sajnos én egy kicsit hajlok arra, hogy fejben dől el a dolog, és remélem az én fejemen (és a Kedvesemében is) már minden megoldódott, ami eddig blokkolta azt, hogy jöjjön a bébi Kép
csepke

Sziasztok,
egy kérdés. nem jön meg egy het....
vettem tesztet már kétszer és mind a kétszer az volt hogy két vonal volt de nem egyforma erősségű van egy kis árnyalatbeli különbség...
az ugye nem probléma, hiszen a második csík csak akkro van ha van a szervezetmeb hcg hormon....
babatszeretnek

babátsz.Kép
A csik az csik,az nem gond ha nem egyforma a kettő lényeg h van,főleg már két + teszted is volt!!!
Erre csak annyit tudok mondani h GRATULÁLOK a bébidhezKép és sok boldogságot!!!
Hivd fel az orvosod és nézétek meg Uh.-al is!
Vendég

Babátsz.
Hát ez tuti baba. Nem baj ha nem egyforma a csík erossége. Az a lényeg hogy ketto van. Gratulálok. Ha most elmennél orvoshoz csak kis pottyocskét látnának. Ha vársz még kb 1 hetet akkor már tobbet tudnának mondani neked.

Wish
Nagyon szorítok hogy végre hozzátok is megérkezzen a gólya. Kép

Tundi
Koszi, nagyon szép zebrácskát adtál.

Csak hétfon azaz febr.27 mehetek UH-ra mert pénteken a doki szabizik.
mili

Csepke Kép 3,5 ev alatt rengeteg minden gyogymodot, analizist, ezoterikat, kineziologiat kiprobaltam. mind jo volt, jot is tett nekem, de terhes nem lettem Kép majd ha itt az ideje,,tudom, hogy osszejon, de nem konnyu a varakozas.

Tuzmano Kép igen, siman lehetsz terhes. remelem igy is van
saci

Sackó Kép Csepke Kép
Kösz az infót. Most pránanandizom egy kicsit, aztán majd meglátjuk. Minden esetre, ha kis tornával jár az aviva, akkor nekem bizti bejönne Kép
Tök "jó" egészen egy álló napig volt meg a mensim. Ma már semmi. Szerintetek ez normális?

Kagyló Kép
Mi van veled? Lombikeredmény?

Kép
Kép
szilva069

Köszönöm válaszaitokat, hívtam az orvosomat és ugyan azt mondta hogy várjak az uh-val kb 1,5 hetet, úgyhogy márc elején megyek.....
babatszeretnek

Szép jó reggelt mindenkinek! Kép

Babátsz.: szerintem is tuti hogy terhes vagyKép pláne ha 1 hete is késik, gratulálok!

Saci:..köszönöm!Kép

Én úgy éreztem, hogy ma reggel alacsony volt az ébredési hőmérsékletem. Mit jelenthet ez?
Én az hittem hogy ciklus 2. felében folyamatosan emelkedik és csak mensi előtt esik le.
Vendég

Babátsz.Kép
Gratula! Ez tuti baba!

TűzmanóKép
Délután beraklak a táblába.

FruzsiKép
Délután javítalak.

SzilcsikeKép
Jó pránanandizást! Hát 1 napos menzi szerintem nem bizti, hogy normális. Nem beszélsz a dokival??

MiliKép
Délután javítom az UH időpontodat.

Tegnap jól megszenvedtem a fejfájásommal. Anyukám szerint a gyomromtól fáj. Mindenesetre a fejem is fájt és hányingerem is volt. Gyógyszert meg ugye nem merek bevenni. De túléltem.Kép
gtünde

Gtündi! Örülök hogy jobban vagyKép
Lehet egyébként a stressztől is. Én is eléggé fejfájós vagyok/voltam az utóbbi években.
Egyébként nekem a citromfű tea vált be legjobban. Eszméletlen jól oldja a stresszt és minden felhalmozott feszültséget...amióta ezt isszuk a párommal, sokkal kevesebbet fáj a fejem és mindketten nagyon jól alszunk. Tényleg ajánlom mindenkinek és ráadásul teljesen természetes, és semmit nem árthat.
Vendég

Szilcsi Kép fura az 1 nap, de amennyi hormont meg mindent beledtettek mostanaban ,csoda, hogy megjott. De kov re emlitsd meg a dokinak. Ha mindig 1 napos lenne akkor szerintem nem gaz, de ha pl 4 napig szoktal menstrualni, akkor igen- de ugye sacika nem orvos Kép

Tuncsi Kép orulok h jobb a fejed,,szornyu lehetett. de hos vagy !!!

Tuzmano Kép koszi a tanacsot,,kiprobalom - citromfu
saci

jezus, nekem meg 10 nap a tesztig ! kibirom?? KépKép
saci

Sackólány Kép
Mondjuk nekem máskor is 2, max 3 napig szokott tartani a mensi, és akkor is nagyon kevéske a végére.
Tüncsibe Kép
Áááááááááááááááááááá ezért én már nem hívok dokit.

Kép
Kép
szilva069

Szilcs Kép ha kov.re ugyis mesz dokihoz, akkor emlitsd meg..de (mar bocsanat) vegul is mit tud ezzel tenni? szerintem ahogy a szervezeted helyreall, igy ez is fog...
saci

Szilcsi- most mondta egy baratnom, hogy neki megvan a "luna-joga" c. konyve, ami az Aviva modszert magyarazza.
o kb 1000 ft ert vette azt hiszem a vaci uton az edesviz konyvesboltban...Allitolag az osszes gyakorlat, abrakkal benne van.
Majd elhozza nekem es beszamolok, h milyen
saci

Sackólány Kép
Köszi Kép

Kép
Kép
szilva069

SzilcsiKép
Szerintem azért lehet még az átlagosnál is kevesebb a mensid, mert ha jól emlékszem elég vékonyka volt a nyálkahártyád (4mm). Talán van valami köze hozzá. Dokihoz mikor mész? Mitől függ, hogy lesz-e fagyibaba?

SackóKép
Tudom mit érzel. Nekem még 7 nap van a 29. napig, de csak úgy vánszorognak a napok, pedig eléggé ki van töltve az időm. Holnap du. megyek síelni, talán ott nem fogok erre figyelni annyit. Egyébként semmi tűnetem. Néhány napja mensisen fájdogált a hasam egy pár órát, de ugye nem lehet megmondani, hogy az jót jelent vagy rosszat. Kitartás, hátha együtt babásodunk. Egyébként lehet, hogy én sem bírom ki és veszek egy tesztet, amire az van írva, hogy a fogamzás után 12. nappal kimutatja, de még az is 5 hosszú nap.

Kép
Kép
tiza

Iza Kép jo sielest,,ott majd el lesz terelve a figylemed...
a napok, meg csak eltelnek..Kép
saci

sziasztok,
Úgy be vagyok zsomgva, holnap megyek dokihoz, és holnap nézi meg hogy hány tüsző lett és , hogy mekkorák. Holnap dől el az is hogy mikor lesz az inszemKép Olyan jó lenne , ha minden rendbe lenne.
Olyan jó lenne ha sikerülne, bár cs
kka az első lesz és az első nem igazán jár sikkerrel ahogy halltottam, de talán mégisKép
pbj12

JuditKép
Biztosan lesznek szép kis tüszőcskéid. És az első inszem is sikerülhet. Nekem van ismerősöm, akinél bejött és ráadásul ikrek.

Kép
Kép
tiza

Jutka- drukkolok, es biztos rendben lesz minden. Igyal sok vizet, h a nyh.vastag legyen...
saci

SaciKép
a vizet iszom mint egy álla...-tKép szilvi mondta már korábban hogy az nagyon kell, így meg sem állok napi 2l nélKép
pbj12

j- szupi !!
saci

Sziasztok!
Olvasok, csak nincs időm írni, majd jövök!
Megy a drukk++++++++++++Kép

Kép
Kép
Kép
amica

TizaKép
Jó síelést és KIKAPCSOLÓDÁST!!!

JuditKép
Biztos szép tüszőket fogtok látni. És ige, az első inszem is sikerülhet!!

TáblaKép

Kép
Kép
gtünde

ige=igenKép
gtünde

HellóKép

TüncsiKép
Köszi a táblát. Megint mászhatok fel a létrán...

TizaKép
Síelni mész? De jó Neked!!! Merre mentek? Szerelmese vagyok a ropogós lejtőknek!

Saci, JuditKép
Csak a víz jó vagy bármilyen folyadék megteszi?

SzilcsiKép
Egy nap és kész? Semmi barna vagy rózsaszín? Lehet, hogy tényleg a vékonyka mnyh miatt van.
Nekem nagyon rövid szokott lenni. Egy nap + 2 nap alig-alig. (Nem is estem teherbe...Kép)
Most fura, hogy már 3. napja VAN. De örülök neki.

Többieknek is Pussz!KépKép
Vendég

Gyugyi Kép neked a viz Kép - csak viccelek Kép
ha mar -6 nal vagy, akkor ne igyal pl colat..
de felre a trefat, mindegy..pl gyogytea, limonade is jo..
meg allitolag a joghurt is jot tesz.
saci

koszi tuncsi Kép olyan jo h van tablank ujra !!!!!
saci

SaciKép
Lájtos kóla nem jó? Függő vagyok. Most is azt iszom. (Meg egy kis tojcilikőrt.Kép)
Vendég

Sziasztok!

Én is köszönöm TündiKép hogy belevettél a táblába!
Pb: sok drukk Neked holnapra a dokihoz! Ne aggódj minden rendben lesz.

Tiza: nagyon jó síelést kívánok! Gondolj arra, hogy addig is mennek a napok...mikor is tesztelsz? 7 nap?

Képzeljétek olyan jó kedvem lett: több topikban kérdezgettem Tarnóczy dokiról (Péterfy-s ) mert ugyan nagyon kevés véleményt hallottam róla, de abból mind mind nagyon jót - végül írt nekem egy jó hosszú mailt az egyik lány, és részletesen mesélt róla!!
Úgy örülök, mégha nem is vagyok terhes legalább tudom kihez szeretnék majd menni!

Legyen nagyon szép délutánotok és babásodós estétek!
Vendég

gyugyi- tojcilokor lehet - de a light cola ..? hmhm haaat, annal nagyobb merget nehezen tudsz magadba tenni..Kép szorp se jo, de megse mergez annyira. Azokat nem szereted? Inkabb igyal piat Kép Kép az legalabb fel is dob Kép

Tuzm - mitol jo a T.doki?
saci

SaciKép
Meggyőztél.KépKépKép
Vendég

gyugyikam Kép imadlak :Kép
a tegnapi cikket probaltam neked atmasolni, de nem megy. A savas verrel kapcs. cikkben olyanokat irtak a colorol, hogy soha tobbe nem fogod meginnni. garantalom. Gondolj arra, hogy az usaban, a helyszineleseken az asztfaltrol a vert colaval mossak le,,mert az jol lemarja !!! durva !!!!!!!
saci

Kérdés: Még mindig nem esett le a hőm. (3.cn) Csinálhat ilyet a closti, vagy hülyeséget kérdezek?
Vendég

GyugyiKép
Szlovéniába (Maribor) megyünk, de az időjárás előrejelzés szerint nem lesz valami jó idő. Hát majd meglátjuk. Én is imádom a síelést.
A closty nekem is feljebb vitte az alaphőmet egy kicsit, úgyhogy ne izgulj.
A colával kapcsolatban nekem is hasonló a véleményem, mint Sacinak, habár az nem igaz, hogy mérgező, de semmi egészséges nincs benne. Ha iszonyú mennyiségben fogyasztod, akkor tényleg lehetnek káros következményei, de ha annyira imádod napi 2 decit megihatsz. Egyébként ez mindenre igaz, mértékkel lehet.

SackóKép
Tudom, hogy a köztudatban az van, hogy az USA-ban vért mosnak a colával, de ez nem igaz. A bátyám ott él és amikor kérdeztem halálra röhögte magát. Szóval ez is egy olyan, mint amikor az E számokról keringett körlevél, hogy valamelyik német klínika kutatja és közzétette a károsakat. Végül a klínika nem bírta tovább és közleményben közölte, hogy ilyen irányú kutatásokat nem is folytatnak. Ráadásul olyan természetes anyagok is a károsak között voltak felsorolva, mint a citromsav v. a c-vitamin csak persze az E-s jelükkel.
Azért én is csak nagyon ritkán iszom colát, és nem is szeretem annyira.

TüncsiKép
Nagyon szépek a tábláid.

Kép
Kép
tiza

Sziasztok!
A napokban nem voltam valami beszédes, de olvaslak ám benneteket.
Nálunk hangyányi fejlődés van ovis ügyben. Apával reggel minden gond nélkül elmegy. Tegnap délután meg kifejezetten vidám volt, ma kalóz lesz a jelmezbálbanKép. Már az óvónénik is mondták, hogy kicsit oldódik. Utál ott enni, amit nem akarnak valahogy elhinni, de ha már játszik annak én nagyon örülök.
Tegnap elkapott a kismamás lázKép. Idáig higgadt voltam, nem akartam rögtön előkapni a rugdalózókat kisruhákat, de babakocsi ügyben teljesen elvesztettem a fejemKép. Boldog voltam, ami mostanában nem volt rám jellemző, még egy éjjeli kétórás folytonos gyerekvígasztalás sem készített kiKép.

Tüncsi, nemsokára teljesen felborul az életed!!!!!!!!!!!!!

Drukk mindenkinek! Manda én meg a 20hetes genetikai uh-ra megyek hétfőn...

Kép
Kép
Kép
amica

Amica Kép de jo, hogy valtozik vmi,,es hogy elore !! en megertem, hogy elfogott a laz, engem mar szerintem a 4. heten elfog..Kép

Iza Kép biztos sok minden hirt felfujnak,,es valoszinu a batyadnak is igaza van,,de a lenyeg, hogy Gyugyi ne igyon colat Kép

Manda, Wish - hogy megy a varakozas??
saci

AmicaKép
Gratulálok, már 20.hétnél tartasz, nem semmi! Egy picit irigyellek, hogy én eljutok-e valaha oda, de ez csak amolyan egészséges irigység, semmi egyéb. Remélem nem haragszol érte!
Drukkolok hétfőre neked és sok-sok kitartás küldök a 40.hét végéig ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++
A gyermekeidnek meg féltékenység üzőket (mintha írtad volna, hogy kicsit azok a pocakod miatt) -------------------------------------------------------------------------------- --------------------

Puszi!!!

manda

Köszi SaciKép az érdeklődést!
Valahogy elmegy, változó! És te hogy vagy?

manda

Sziasztok!

Nem tudom ki küldte nekem Pirit, de köszi szépen, tegnap váratlanul megérkezett. Igaz annyira nem meglepő, végülis 28. napon voltam, csak azt hittem később jön! Na nem baj, nagyon örültem neki. Nem is jöttem dolgozni, bár most annyira nem görcsöltem, de nem adtam neki esélyt, hogy a munkahelyemen legyek rosszulKép

TüncsibeKép
Akkor ma vagyok 2. cn.-on. KösziKép

SzilvaKép
Te mikor mész a BMC-be? Márc. 3.-án vagy 6.-án? Én 6.-án, hát megint nem tudom elképzelni, hogy ha lesz tr., hogy jön kiKép 6.-án a 13. napon leszek, pénteken a 17.-en. Sztem legkésőbb pénteken meg kell csinálni, mert a hétfő már megint necces! De hogy addig a tüszőm is megrepedjen, meg +3 nap rá, hát érdekes leszKép

MandaKép
Már csak 4-et kell aludni!!! Érzel valamit?
mary78

Szia MaryKép
Örülök nagyon, hogy a Piri elkapott!Kép
Gyomrod fáj még? Remélem már nem?!Kép
Nem tudom már, hogy az a jó, ha érzek valamit vagy az, ha nem?!Kép Fájdogál a hasam alja továbbra is. Mindennap érezem kicsit vagy nagyon, változó. De hát valszeg nincs jelentősége! Hason feküdni nem nagyon tudok, sokáig ülni sem, mert érzem! De hát nem hiszem, hogy jelentene ez valamit?! Hát ez van, majd hétfőn meg tudjuk, mi újság? Azért még bízom benne!Kép

Na, jól össze-vissza írtam!Kép

manda

MaryKép
A napok miatt meg ne agódj! Igaz nekem a 20.cn-on volt a beültetés, de hát ugye nálam hosszú a ciklus.
Biztos megtalálja Sz.ügynök a legoptimálisabb és legjobb időpontot és még mindig lehet, nemet mondani, ha úgy érzed, hogy nem az a jó!Kép

manda

Manda Kép
Gondolom egyre nehezebben viseled a várakozást. Kitartás, nagyod drukkolok hogy ezúttal a legjobban alakuljanak a dolgok Kép

Mary Kép
Örülök, hogy Piroska megtalált téged is. Én márc.3-án megyek Sz. ügynökhöz. Most nem tervezek előler semmit, nem nézem a naptárt, lesz ahogy lesz. Arra is készítem a lelkem, hogy most sem kapom vissza a babókat. Úgy érzem muszáj felvérteznem magam, nehogy megint pofára essek, ahogy az elmúl hónapok mindegyikén.
Szerintem neked a pénteki 17. cn. jó lehet. A hétfő már nekem is úgy tűnik, hogy késő. De igaza van Mandának, majd Sz. ügynök "belövi" a legalkalmasabb időpontot.

Amica Kép
Én is nagyon irigyellek, és téged is Tüncsike Kép

Wish Kép
Hogy vagy? Barnázás elmúlt? Mikor kell menned dokihoz eredményért? Természetesen neked is nagyon szurkolok és drukkolok!

Kép
Kép
szilva069

Hát MandaKép, nekem ez a hasfájás elég gyanús ámKép
Én amondó vagyok, hogy ha érzel valamit, akkor legalább történik odabent valami, nem igaz?
Húúúúúúúú, de jó lenneKépKépKép Ja köszi, a gyomorfájásom elmúlt (kopp-kopp). Helyretettem az agyamatKép

SzilcsibeKép
Igen, végül is a 3.-a jó neked, hiszen 6.-án már a 14. napon lennél. Sztem én fogok kapni tüszőrepit hétfőn, és esetleg akkor összejön a péntek! Na mindegy, nem agyalok, ez ügynökünk dolga!
mary78

Itt vagyok megintKép csak hagymás tojás rántottát ettemKép, kicsit sok lett az olaj, igaz oliva volt.Kép

SzilcsiKép
Köszi szépen, nagyon jól esnek a drukkjaid! Én meg azért szurkolok neked, hogy jókat mondjon majd Sz.ügynök 3-án!Kép

MaryKép
Köszi, bárcsak a próféta szólna belőled?!Kép
Valami biztos történik, csak azt nem tudom, hogy jó vagy rossz hír lesz az eredménye?!KépKép

Azt hiszem azt nem írtam nektek, hogy transzfer előtt Erika mondta, hogy Andrea ennek már sikerülni kell, három a magyar igazság! (Bár van ugye a ráadás?! ezt én mondtam) Õ szerinte sikerülnie kell! Bárcsak mindenkinek igaza lenne és a jövőbe látna!

manda

Manda Kép jol elvagyok, nem fuzok nagy remenyeket ehhez az utolsohoz, lelkiegben mar a lombiknal vagyok...azt viszont varom !! jo, mi?? Kép Neked hetfon mar teszted lesz? akkor kiderul h sikerult-e? nagyon drukkolok !!!! ++++ a szurkalas jo jel !!Kép az Amicanak is mindene fajt,amikor babasodott
saci

Szilcsi Kép lehet, hogy igy lesz a legjobb, hogy nem tervezel..csak hat ez is embert probalo feladat. Kivanok sok sok erot hozzza !!!! Kép +++mar csak 8 nap mehetsz..
saci

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?