A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

Jó éjszakát mindenkinek!

Bújunk össze apával, remélem, most sikerül megnézni valami filmet, már két hete folyton elalszunk Kép

Szép álmokat!

Sisotris, Máté és Apa

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

And!
A nyelvi beállításoknál kell beállítani a magyart az alaértelmezett nyelvként. Úgy néz ki most nektek az angol az alapértelmezett.

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
manka7

Manka,
én is erre gondoltam, de akkor az ékezetes betűk sem ott lennének, ahol, illetve a pont, vessző, egyéb sem.

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Prüntyi,
De aranyos vagy, hogy kérdezed! Nemtom mikor teszteltem a hasfájást, akkor még fájt. Ha a tejallergia miatt van, akkor még bizti fájna, mert még mindig nagyon sokat bukik. Kép
Nálatok elmúlt teljesen?
Én csak Apa ingjet vasalom, Zita ruhái csak a legelső mosás után láttak vasalót. Kép

Ayse,
nemá'! Tényleg alsógatyát is vasaltál?! Én eddig azt hittem, erre csak a fiukat féltő anyukák (anyósok)képesek! hihihihhihihhihiKépKépKép
Andris min csodálkozik annyira? Vakuztál? Nagyon cukipofi! Kép

Benianyu,
nagy gratuláció Daninak! Biztos felolvastad neki a topicot, és beindult a küzdőszellem! KépKépKép

Nyúlné,
Kisnyúl nyuszipofiján nem látszik, hogy fogyott volna! Az a hasonfekvős-lábkulcsolós kép nagyon tuti! Kép

Manka,
Jack:
Kép

Angelani,
ErhardKép

Dóri,
helyesek vagytok a képen!
Vendég

Sis!
Igazad van, én erre nem is gondoltam. Akkor viszont nincs ötletem.

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
manka7

Sis,
KépKépKép
én az elejétől (vagyis a legeslegeslegelső nem) együtt mosom a gyerekruhákat a miénkkel. Nem tartottam magunkat fertőző bőrbajosnak, sőt, nekünk a hígf.s sem folyik ki a pelusból. KépKép

Majola,
már akartam kérdezni, de mindig elfelejtettem, tökhülye vagyok.
Naszóval: Te észrevetted Julcsin, hogy hiányzik neki az Apja?
Én úgy látom, Zita mintha kicsit olyan szomorkás lenne, de lehet, hogy csak a saját hangulatomat látom benne. Kép
Apa még mindig wc-papír nagyfogyasztó? Kép/Kép
Vendég

Sziasztok!

Ez a hét nekünk is nagyon húzós és csak visszaolvasgatni tudok, azt sem mindig az egészet.

Azért én is küldük pár kedvenc képet.

Egyet a potenciális csajszi jelölteknek:
Kép

És egyet az én kis Superman-emről:
Kép

Kép
Kép Kép
sildike

Jucc!
Szegény Balázs, úgy megsajnáltam, ahogy látom bekötve a kis kezét......
Fiúk nagyon édesek!

Dóri!
Nagyon szép cslád vagytok, már csak Apa hiányzik a képre!

Zsóf!
Hát Bubus se semmi, főleg így farmerban! Nagyon sokat nőtt, a talin lehet meg se ismerem már!
Édesek a fiúk, ahogy szeretik egymást!
Nálunk is ilyen nagy a szerelem, de csak addig, amíg Leon ráveti magát Nolcsi legójára, autóira.......

Tünde!
Zitának még a szeme is belepirosodott a nagy erőlködésbe!
Õ is olyan segítség a főzésben, mint nekem Leon a takarításban........

Prüntyi!
Én nem vasalok semmit, textil pelust is ritkán használunk már, úgyhogy azt se kell.

Ayse!
Jobbulást neked! Nekem is elkezdett kicsit fájni ma a torkom, remélem nem lesz belőle semmi komoly!
Andris csuda szép az alsó képen. Na ezzel meg Ti előztetek be Esztinél.....

Benianyu!
Mozi biztos szupi volt, irigyellek érte.
Mi is megyünk jövő héten buliba, utána meg színházba is.

Nyúlné!
Kisnyúl cuki nagyon, főleg a hasonfekvős, keresztbetett lábas képen!
-2 kg-hoz gratula, de hova fogysz????? Már így is olyan csini és sovi vagy!

Manka!
Remélem Jack hamar túl lesz ezen a fogzáson, nagyon megviseli a szülőket is, az biztos! Kitartást hozzá!

Angelani!
Örülök, hogy Erhard meggyógyult!
Nekem kéne a sudocream, ha a talira el tudnád hozni, az szupi lenne!
De írok emailt is!

Sis!
Jóóóóó sokat írtál, az biztos. Hogy tudsz mindenkinek válaszolni???
Én is egy másik ablakban írom a válaszokat, ahogy olvasom, de még így is kimarad egy csomó minden.........

Na megyek olvasok egy kicsit, aztán alvás,
Jó éjt mindenkinek!

Barbi&Leon&Noel

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Barbi,
már jó, hogy írtad, hogy Te sem vasalsz, kezdtem rosszul érezni magam, hogy egyedül vagyok ezzel. Kép

Átcsempészem a kiscsajom Apa helyére, hogy én se aludjak egyedül. Olyan édes reggel, ahogy meglát, vigyorog telipofával, és mondja, hogy "hööööööööö"!

Jóéjt!
Vendég

KépKép
KépKép
KépKép
KépKép
Egy kis vegyítés:Nyúlné régen és Kisnyúl mostKép!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Manka7,
bizony növesztjük!
Sildike,
micsoda pasik!Képnagyon csábosak!
And,HavtundeKépköszönjük
Sisotrisnak is és gratula a hernyózáshoz!
Barbi,
de édi vagy ,köszönöm!Képde tényleg nem fogyóztam csak most nem 4szájat etetekKép!

majd próbálok beszkenelni(?Kép) régi képeket,mert vannak olyanok,ahol tényleg olyan vagyok mint Kisnyúl! de azért egyveleg,mert van apáról is egy kép.ahol nagy a hasonlóság(csak kevéske fotó van róla nagyon)
Én jó fiús voltam,ennyi erővel Kisnyúlra is húzhatnék fodros sapit....KépKépKép!sőt,őt lehet elöbb hinném lánynakKép!
Nyúlné

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Ja és SILDI!Kép
végre vlki,akivel vannak közös ismerőseink!KépKépKép
Nyúlné

Emese és MarciKépKép
nyúlné

HAHÓÓÓÓÓÓÓ!!!!!!
ÉBRESZTÕÕÕÕÕ!!!!!!
Vagy mindenki a gyerekével van elfoglalvaKép?

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Naaaaaaaaaaaaa!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Kisnyúl még mindig tüneményes, a fürdőkádas képen már olyan érett nagynyúl arcot vág.

Tünde (Zita nagyon komoly nő már, ahogy erőlködikKép), én nem tudom, hiányzik-e neki apa olyankor már. Néha úgy látom, igen, máskor nem. Mindenesetre amikor hazajön, Julcsi nagyon örül, és nézeget minget, felváltva hol engem, hol apát.
Tegnapelőtt elmentem társasházi közgyűlésre, mert ki kellett járni a parkolóhelyet, apa meg még az elemekkel küszködött (már nemKép), másfél órát voltam távol. Amikor megjöttem, Julcsi majd kiugrott a bőréből, olyan édes volt. Biztos félt, hogy nem leszek vele este.

Sildilke, csinosak nagyon a fiúcskák!

Ayse, Andris is nagyon édes, milyen komoly tudományos érdeklődéssel nézi a kamerát. Neked jobbulást!

Manka, Jack, kitartást a fogzáshoz!

Vasalás: én sem vasalok most már semmit, kezdetben párszor vasaltam a ruhákat, a pelusokat tovább. Én úgy vagyok ezzel, hogy nem szeretném, ha háztartási munkával telne az életem, próbálom minél jobban lecsökkenteni, csak ami szükséges, hogy azért tisztaság legyen. Ha van egy kis időm, inkább beszélgetek (mostanában inkább telefonon), olvasok...

Zsuzsa

KépKép

KépKép
majola

jó reggelt!

Nyúlné! Kép
Hasonlítotok. Kép

Sildi!
Superman Kép Szépek a gyerekeid!

Ayse, Manka, Barbi, Sis, Tünde!
köszi! Kép Apa fotózott. Kép

Sis!
Bioparox- köszi, megyek de, és veszek is!

Dóri&Viki 18+6 (oltásnak még mindig nyoma sincs semmilyen szinten, tökjó! Kép)
Vendég

NyúlnéKép

De ügyi vagy és nagyon hasonlítotokKép

Minden baba képe nagyon édesKép

Mi jól vagyunk, bár Lívi nehezen alszik el igazából napközben csak a babakocsiban kintKép

Éjjel alszik szerencsére végig.

Nőnek a kis fogai alul, már tök jól látszódnak.

Mea
mea

Sziasztok!

Zsuzsa!
Úgy látom, sajnos újra itt a tél, mi legyen a sétánkkal?
Julcsika remélem jól viseli majd a szurit!Kép

Minden gyermek zabálnivaló a képeken!KépKépKépKép

Ayse!
Jobbulást neked!
Köszönjük, hogy leírtad, mit üzent Megann! Remélem nincs baj náluk!

Manka!
Szegény Jack! Remélem hamarosan jobb lesz neki!Kép
A másik topikban láttam a hűthető-cumis csámcsogót.KépKép Hol vettétek?

Tünde!
Nálunk is dög meleg van a lakásban. Elzárt fűtőtestekkel is 25fok van.Kép
Zitáról eszméletlen jó a kép!Kép

Nyúlné!
Irigykedem a 2kg mínusz miatt!
Kisnyúl nagyon édes és tényleg hasonlít rád!Kép

Sildike!
Sikerült a vásárlás és a nőbuli?Kép

Prüntyi!
Nati 3hós koráig vasaltam, akkor viszont elegem lett belőle. Azóta semmit sem vasalok!
A ruháit külön mosom a miénktől sensitive géllel és öblítővel és eddig nem volt gond szerencsére.
Szerintem, ha nem muszáj, ne csinálj magadnak plussz munkát!KépKépKépKép

Andi&Nati 28+4

Andi&Nati

KépKép
duda

Sziasztok!

Nyúlné,
szupik a képek, bár le mertem volna fogadni, hogy Apanyúl van a képeken. Kép

Idesüssetek, milyen bodym van, és milyen jó a kedvem reggelente:
KépKép
Vendég

Haaahóóóó!
Akik már voltak, most visszamentek aludni?
én már hajat is mostam, és porszívóztam is.
Vendég

Majola,Kép
ott én fürdök komolyan a kádban!
Havtunde,
hát ez az,hogy én egyáltalán nem hasonlítok a gyerekkori kinézetemreKép!Zitababa nagyon csinos a hímzett(?)bodyban!
Többieknek is köszi!
VASALÁS!
én is csak akkor vasalok,ha éppen olyanom van,de egyre ritkábban van olyanomKép!

Bocsike,de rajta vagyok a témánKép!szóval itt van a páromról 3kép és rólam is még párKépAnnyira jó dolog,hogy a kettőnk egyvelege Kisnyúl,annyit ábrándoztunk azon,hogy hogy fog kinézniKép!KépKépKépKépKépKépKép
Nyúlné(és most befejezem a helyfoglalást,pláne a múlttal!)

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Jó reggelt lányok,

Köszi a sok választ! Így már nem lesz bűntudatom...Kép

Ayse, Sis, naaaaaaaaaa azért apa ruháit nem vasalom, a polóit régen vasaltam, de mikor láttam, hogy egy egy kivét után hogy állnak a polói a szekrényben, és nem igazítja meg soha, így mondtam neki, hogy feleslegesen nem vasalok, hogy a szekrénybe újra összegyűrje (régen kaptam is a fejemre anyósomtó, mert ő mindent vasalt! Kép)
Csak az ingeket vasalom ki, de azt is előző este, mielőtt felveszi.
Csak a gyerek ruciaira gondoltam, de lehet,hoy rosszul fogalmaztam. Kép

De akkor gond nélkül összehajtom azokat amik nem annyira gyűrődősek. Kép

Pr.

Kép

Kép
prüntyi

Jaj, Nyúlné, mostanában csak átfutok a szöveges részeken. Akkor tényleg nagyon hasonlitotok és te vágsz nagynyulas arcotKép

Andi, ha hideg lesz holnap, akkor talán halasszuk el a sétát, nem?

KépKép

KépKép
majola

Sziasztok!

Köszönjük a dícséreteket.

Igazából mindegyik baba megérdemli, mert annnnnyyyyyira édesek mind.

Nálunk is feltűntek a vándorgojcik. Fürdés után, amikor fázik egy kicsit a Lacika akkor felkúsznak a pocakjához, a jó meleg pisis pelusban pedig a helyükön vannak.Kép Holnap megyünk doktornénihez, majd megkérdezem, és elmondom, hogy mi volt a válasz.

Lányok! Felrakom a kedvenc képsorozatomat Bazsikáról. Ez akkor készült, amikor 3 hónaposan meghallotta a Neoton-Ha szombat este táncol című dalát. Hosszú ideig nagy kedvence volt.Kép
Kép

Kép

Kép
Kép Kép
sildike

Hát csajok, úgy látszik, hogy már csak visszaolvasni tudok! Egyszerűen tényleg nem tudok már hozzászólni a sok-sok gyönyörű babához!

Annyire le vagyok maradva, hogy már nem is próbálkozom!

Tünde!
Zita body-ja fantasztikus! HÁzilag készült, vagy csináltattátok?

Nyúlné!
Kép Kép Kép
Nagyon tetszik ez az összehasonlítós, pláne, hogy hétvégén anyuéknál én is előkapartam öcsém gyerekkori képeit, mert szerintem most nagyon hasonlít rá Gergő. Legalábbis, néhánn képen. Ha megengeditek, én is felteszem ide, aztán döntsétek el ti!

(Gergő, és Öcsém kb. 21 évvel ezelőtt... )

Kép

Amit nem hagyhatok szó nélkül:

Barbapapa!
Fantasztikusan szépek a fiaid, Noel a szívem csücske! Varázslatos kisfiú! Hjaj, ha 25 évvel fiatalabb lehetnék... Kép Kép Kép

kuha

Kép
kuha

Tünde, nekünk úgy tűnik már elmúlt...már 3-4 hete hogy nem adok neki GW-t és nem tudom a sírásait egyértelműen a hasával összehozni, így inkább nem adok már neki, éjszaka meg így is úgy is felkel...

Pr.

Kép

Kép
prüntyi

NyúlnéKép

De ügyi vagy és nagyon hasonlítotokKép

Minden baba képe nagyon édesKép

Mi jól vagyunk, bár Lívi nehezen alszik el igazából napközben csak a babakocsiban kintKép

Éjjel alszik szerencsére végig.

Nőnek a kis fogai alul, már tök jól látszódnak.

Mea
mea

Sildike!Kép

Nagyon édike BazsikaKép

Kuha!Kép

Tényleg hasonlítanak és nagyon helyesek mindkettenKép

Mea
mea

Szépjóreggelt!Kép (De hol van a napocs?Kép)

Köszönjük a szép szavakat, nagyon jól estek.Kép
Jelentem, a kis tüske még mindig ugyanúgy érezhető Maja szájában semmi változás (szerencsére a kedélyállapotában semKép)

Nyúlné!
Húúú... eszméletlen a hasonlóság, főleg a tekintet terén.Kép Nagyon klassz összeállitás. Kisnyúl tegnapi killer képét hosszú percekig bámultam, annyira édes.Kép Tuti após feleséget is egyből meggyógyitotta. És, jól látom, hogy nyuszifüle is van (lagalább egy)? Különben Maja nagyon bukik az erős kispasikra főleg aki igy tud nézni, teljesen meg van igézve.Kép

Ayse!
Andris gyönyörű és nagyon kifejezően tud rácsodálkozni a világra. Majának is van olyan zümije (naná, de én horrorzüminek hivom,mert olyan rohadt falsul jön belőle a musicKép)

Sildi!
Tündériek a fiúk.

Tünde!
Nagyon király Zita bodyja, nagyon vidám, szines nemcsoda, hogy ő is fülig vigyor benne. Zita képei mindig olyan vidámak, öröm nézegetni őket.Kép

Dóri!
Nagyon szépek vagytok együtt. Viki nagyon hasonlit rád.Kép

Márti!
Bendegúznak is nagyon huncut a mosolya. És úgy látom, ő is simán csatlakozhat az őszibarackos fejűek csapatához.Kép

Benianyu!
Gratulálok Daninak az oda-vissza forgáshoz (nem semmi egy nap alattKép). A virágevős sorozat nálam a fődijnyertes.Kép

Prüntyi!
Én sem vasalom Maja ruháit, csak külön mosom sensitive gel-lel, de azt sem higiéniai okokból már, csak azért mert úgy megszoktam az illatát Maján.Kép

Cleo

Kép
CLEO&MAJA
cleo

Sildike!

Bazsi nagyon helyes, főleg a csápolós képek tetszenek!
Hmm... de mik azok a vándorgojcik?

Kuha,
télleg hasonlít!
A bodyt én kreáltam tegnap este, hőre puffadó festékkel. Vasalóval kellett puffasztani. Kép

Itt esik a hó. KépKépKép
Vendég

Tünde!

Hát ez tök jó! Ilyen kreatív boltban vetted a hozzávalókat? Tök jó ötlet! Én is mintákat fogok festeni Gergő body-jaiba!!! Kép Kép Kép

Ne mááááááá' ! Tényleg esik a hó nálatok? Pedig már annyira bíztam az öregfiúban odafönnt, hogy esetleg már ránkereszti a tavaszt. Kép Kép Kép

Cleo!
Itt sem süt a nap, de legalább tavaszias illatú idő van. Tárva nyitva van az ablak, és úgy vasalok. Nagyon élvezem.
(Csak a szomszéd kutyatenyészete foghatná már be a pofáját, mert Gergő végre elaludt...) Kép

Kép
kuha

Kutyákról jut eszembe!

Akinek van kutyája , esetleg bazi nagy testű kutyája van, az hogy áll a gyerkőc-kutya dologhoz? Én már most be vagyok parázva, hogy mi lesz, ha Gergő elkezd járni? 2-3 éves korában is nagyobb lesz a kutyánk, mint Gergő.
Ráadásul a német dog (aki egy jámbor jószág, és a másik is) örömében össze vissza csapkod a farkával, ami kb. olyan érzés, mintha gumibottal csapnának meg. Szóval féltem a gyerek szemét, fogát stb.
Ti hogy vagytok ezzel?

Mea? Tudom, hogy nektek is egy olyan típusú kutyátok van, aminek hallatától és látványától (és a hírétől) az emberek általában összerezzennek... Te hogy vagy vele?

Kép
kuha

Sziasztok!
Csak gyors bekukk, mert megyünk dokinénihez, oltásra!Kép
Próbáltam visszaolvasni a tegnapi termést, de még nem végeztem teljesen.

Cleo!
Nagyon édes a kis Maja, a fürcsis képen meg tiszta kis "horgászcsemete&"Kép

Benianyu!
De jó, hogy Danigombóc jobban van!KépKépKép
Gratulálunk az ügyes kis Hempergőnek!!!!
A "virág-csontos" sorozat zabálnivaló!!!!
S milyen jó, hogy ilyen kreatív Anyukája van! Igenis tessék feltenni az összes klassz képet, na meg a kevésbé klasszat is!!!!

Ayse!
Andris nagyon aranyos, hogy eddig aludt.Kép Nyilván Te is megérdemelted ezt a gigahosszúságú pihenést!!!
Fincsi lett a norbisüti??? Mindmegette.hu???KépKépKép

Én is utálok Pesten vezetni, s nem is vezetek ott, ahol nem ismerem az utakat.
Gyógyulj meg mihamarabb!!! Lilinek jó farsangozást!
Andris rácsodálkozós képe, nagyon édes! Gyönyörű szempillái vannak!!!KépKépKép

Márti!
Bendegúz nagyon aranyos, s ezek szerint okos is, hogy a savanyú almát nem annyira priorizálja!Kép

Ancsi!
Melike "űrhajós" képe nagyon cuki!Kép

Dóri!
Jobbulást Neked!
Öltözködésnél Réka is sír. Számára ez fizikai fájdalom.Kép Sapkafelhúzásnál jobban ordít, mint mikor oltást kap!
A családi fotóról APA HIÁNYZIK!!!!Kép Különben nagyon édik vagytok!Kép Olyan furi, hogy Neked már ilyen nagy Fiad is van!!! Biztosan klassz lehet, Õ már azért sokat tud Neked segíteni, nem???

Barbi!
Gratula Leon oltásához, hogy olyan kis hős volt! Meg persze a méretekhez is!!!KépKép
Dehogy unjuk a képeket!! Tessék felrakni minél többet!!! Nagyon édesek a Fiúk!!!Kép

Jucc!
A Te Fiaid is nagyon édesek!!!KépKépKép
Gergő biztosan az igazak álmát alussza!Kép

Göndörzsóf!
Nagyon aranyosak a Fiaid! A birkózós kép nagyon édes!KépKépKép Persze külön-külön is nagyon helyesek!!! Ayse mellett, mi is rajonghatunk a Fiadért???Kép

Tünde!
Zita lányod, nekem még mindig egy kis Grófnő!Kép S azért a grófok is erőlködnek rendesen, ha szükségét érzik!!!Kép

Thomasanne!
Szorítunk, hogy Tomi lábáról végleg lekerüljenek a cipőcskék!!!!

Nyúlné!
Kisnyulad, mint mindig, most is zabálnivaló!
Gratula a -2 kg-hoz!!!

Manka!
Szegény JackKép, szorítunk, hogy mihamarabb kibújjon az a fogacska!
GRATULA A FRIGYHEZ ZITA GRÓFNÕVEL! Szerintem jó választás volt!Kép

And!
Gratula Eszti baba "megjavulásához"!Kép

Na most rohanunk, de du. még igyexem behozni a lemaradásomat!Most látom, hogy megint mennyi klassz kép került fel!Kép

C.

KépKép
cinka

Kuha!

Nekünk kicsi kutyánk van és nem igazán jön ki Bazsikával, szerintem azért, mert még nem tud vele finoman játszani és kiskorában nem mindig voltunk résen, amikor elkapta a kutyát. Egyszer összevesztek egy virslidarabon. Apa helyre tette a kutyát és azóta igazából nem nagyon keresi a gyerek társaságát.

Anyukáméknál viszont 2 nagytestű kutya van egy dalmata (nem igazán szereti a gyerekeket) és egy angol szetter (nagyon kajla). Nekik semmi bajuk a Bazsival. Eleinte mindig ott voltunk mellettük - igazából a kutyákat féltettük jobbanKép - de most már ott lehet hagyni őket együtt. Van a garázs előtt egy kis rész, ahol a kutyák sütkérezni szoktak és nyáron a Bazsi is édesen odafeküdt közéjük. Inkább arra kell figyelni szerintem az elején, hogy a kicsi szépen bánjon a kutyával és a kutya nagyszeretetében ne lükje fel a babát.

Havtünde:
A vándorgojcik azok a kistojglik, amik pl. Ayse-eknél is csatangolnak. Hidegben a zacsiból a hasba, melegben pedig vissza a zacsiba.Kép

Kép
Kép Kép
sildike

Sziasztok!

Kicsit benéztem, mi újság. Nincs túl sok időm, a héten átmentem házitündérbe: sütök, főzök, takarítok, mosok, vasalok.
Nem is tudtam rendesen átovasni az eddigieket, csak átfutottam, képekre fókuszálva. Gyönyörűek!Kép
Marci a hétvége óta már mindkét irányba megtud fordulni, bár a hátról hasra fordulásnál még az egyik keze alatta marad. Annyira tetszik neki a forgolódás, hogy azóta általában oldalra fordulva alszik. Meg bírnám zabálni!Kép

Nyúlné!
Kisnyúl sérója egyre komolyabb!Kép
Az Urtica D12 miben másabb a CH5-nél? Én eddig azt szedtem.

Tünde!
Nálam most a kisasszony erölködős-főzős képe a best of!Kép

Davallia!
Tuti a lámpaTKép

Ancsi!
Melike egy tündér! Igazi kis csajszi.Kép

Sildike!
Ilyen huncut vigyort...Kép

És persze az összes többi baba is tündéri.Kép

Ja, túléltük a 4hós oltást (a régit kapjuk), Marci nem lázasodott be, de a tegnapi napot végigaludta.
És átléptük a 7 kilós álomhatárt! (Ahhoz képest, hogy 2,74-gyel hoztuk haza négy hónapjaKép)

Katka
katka12

Jó reggelt Kép

Máté Babazenét hallgat, rágja a kezét, és csak néz csodálkozva, nem gondoltam, hogy ilyen hatással lesz rá Kép Még hathetes kora körül hallgattuk párszor, akkor nem taglózta le ennyire Kép Olyan éééédes, ott fekszik, és csak a lábai mozognak néha Kép

Tünde,
mosástéma jogos, hiszen össze is bújunk a babáinkkal, mégsem lesz semmi bajuk Kép
Zita Zitás bodyja csinos darab! Ügyes vagy!

Sildike,
visszaigazoltalak iwiwen! Srácok csudaszépek! Bazsi vagány a kendőjében!Kép

Barbi,
én is így tudok válaszolgatni, ahogy te teszed. Böngésző mellett nyitva van egy notepad is, abba írom párhuzamosan, ami eszembe jut, aztán bemásolom az üziküldő ablakba. Kép

Nyúlné, ez cseles volt! A képek után került a szöveg, én meg azt hittem a te régi képeidre is, hogy Kisnyuszit ábrázolják valami furfangos fotótechnikával Kép Kép
Nyúlapa is rendesen benne van Kisnyúlban Kép
És Nyúlnagyapa irtó dögös pasi volt anno!!

Zsuzsa,
jól teszed, hogy magadra is szánsz időt! Én is így teszek, nem akarok olyan morci lenni, mint egy-két ötven körüli nő, akiket az utcán látni, hogy magukban puffognak KépKép

Dóri,
oltásnak nagy valószínűséggel nem is lesz semmilyen nyoma! Máté is megúszta egy kis sírással Kép

Mea,
rég hallottunk felőled, gyere sűrűbben, és kérünk képeket kakastaréj-királykisasszonyról!

Kuha,
öcséd tényleg Gergős nagyon Kép
Nálunk nagy kutya van, nem hinném, hogy össze fogom ereszteni őket, lévén már 12 éves, és csak most kerültünk ide... Anyukáméknak tacsi+terrier keverék van, rá szívesen bízom majd Mátét, már az első találkozásoknál jött hozzám, ha Máté nyafogott a babakocsiban, mert ő előbb meghallotta Kép

Cleo,
jelentem, a napocska nálunk sziesztázik Kép Mindjárt küldöm oda is.

Katka,
Marci nagyon ügyes, és tényleg, amióta Máté forog, ő is az oldalán alszik Kép
Súlyhoz is gratulálunk!

Az üzenetet egyébként reggel fél nyolc óta írom... KépKépKép

Pusztok,

Sisotris és Máté
19.0

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Halihó!

Megjöttünk az összes dokitól. Reggel cipőkontroll, sajnos a jobb lábán még 5 hétig marad, félcipős Kép
Aztán irány a Madarász kh. sebészet ahol a lenőtt nyelvét vágták fel, nem néztem oda Kép, szerencsére a doki és a nővérke is nagyon profi volt, Tomi alig sírt. Ha már ott voltunk megmutattuk a popsit is. (korábban tályog volt a popóján, ami mindig kiújul) Semmi jóval nem kecsegtettek, valószínűleg sipoly(?) lesz belőle, fél év múlva műtét. Kép
Szóval csupa jó dolog történt velünk, de nem kámpicsorodunk el. Kép
Ja, a sebész szerint krupp gyanúsan sír.......
Valaki írna erről valamit?

And
Mi 4 hétig hordtuk, de 6 lett belőle a betegség miatt, most a jobb lábon még 5 hét a biztonság kedvéért. Valóban gyorsan javult, már 1 hét után láttam a különbséget.

Dóri
A bioparox tényleg jó, pocakosan használtam.

Sis
A Madagaszkár alapmű!
Gratula a hernyózáshoz!

Sildike
Supermen Kép Nekünk is van ilyen pizsink, de a cipő miatt nem hordhatjuk, mire lekerül kinőttük. Kép

Benianyu
Gratula a forgáshoz!
Nem voltál véletlenül ma reggel Danival a Jókai utcában? A babó akit láttam nagyon hasonlított rá!

Nyúlné
Köszi kipróbálom!
Kisnyúl Kép Kép Kép

Havtünde
Ez a body csúcs!

Ayse
Bár nekem is fiam van, de Andrisért lehet rajongani?

Cinka
Köszi!

Roki
Mail ment.

Jó étvágyat mindenkinek!

Thomasanne

Kép
Kép
thomasanne

Sildike sorozata BazsikárólKépKépKépnagyon huncut gyerek!

Kuha,
tényleg eszméletlen a hasonlóság,öcséd simán mutogathatná Gergő fotóit.hogy ilyen volt régen!De a szeme,orra,szája is....nagyon komoly!

CleoKép
az nyuszifül,igenKép!

Katka12,
megkérdezem neked!

Cinka,kösziKép

Sisotris,
szerintem is egyveleg ám!És apukám tényleg jó kis pasi volt!

Vicces,mert szerintem többen is vannak,akik csak átfutják a képeket és azért dicsérik pl:Kisnyúl haját,hogy hogy megnőtt!!!!KépKépKép
Próbáljon meg mindenki,aki tud feltenni ilyen összehasonlítós képeketKép!
Nyúlné

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Sziasztok Lányok!

Csak gyorsan bekukkantok, jó sokáig nem jártam erre. Nem voltam túl jól, egy kis hányinger+hasmenés, de ma már tűrhető az állapotom. A visszaolvasást azt hiszem, majd estére hagyom, amikor itthon van apa is, most csak a 2 utolsó oldallal sikerült megbirkóznom.

Thomasanne,
Mi voltunk reggel 1/4 9 körül csípőszűrésen a Jókai utcában. Ti is ott voltatok? TOFINAK RENDBEN VAN A CSÍPÕJE!!! Annyira megkönnyebbültem! Ultrahangozták is. Anno a Gyöngyösi utcai rendelőben csak kézi vizsgálat volt.
Szegény Tomi, mennyi probléma! Ügyes kispasas, hogy ilyen jól viselte a megpróbáltatásokat!

Nyúlné,
Ugyanazt gondoltam a képekről, amit Sis is, hogy valami új effektekkel bolondítottad meg a Kisnyúl képeket. Elképesztő a hasonlóság!!! Nagyon csini Kisnyulacska, mint mindig!

Tünde,
Nagyon édes Zita az egyedi tervezésű, szép cuccosban! Tofi is mindig ilyen jókedvű reggelente! Én is egyből derűs leszek, még ha fizikailag úgy is érzem magam, mint a mosottsz@r. Valahogy soha nem sikerül kipihiznem magamat.

Sildike,
Tetszetősek a fiaid! Bazsika nagyon kis huncut!!!

Kuha,
Gergő tényleg nagyon hasonlít nagybátyusra! Helyesek mind a ketten!

Katka,
Gratula Marci forgolódásához! Nálunk még mindig semmi próbálkozás nincs ezen a téren.

Sis,
Mi is Babazenét hallgatunk, Tofi is szereti! Megvan mind a három CD. Eleinte jókat derültünk apával, hogy rockzene helyett most ilyen szól nálunk, de már megszoktuk. Kisfiúnkért bármit!!!

Jucc, Göndörzsóf, Ayse,
Fiúk nagyon jóképűek!!!

Dóri,
Nagyon szép kis család vagytok! Kisfiadnak csudaszép arca van!

Manka,
Reméljük, hamar kibújnak azok a kis fogacskák, és nem kell már sokat szenvedni velük!

Prüntyi,
Én már nagyon régóta nem vasalok. Talán akkor vasaltam utoljára, amikor először kimostam a babarucikat. De igazából nem is látszik rajtuk, hogy vasalatlanok lennének. Teregetéskor ügyelek arra, hogy szépen helyezzem el a ruhaszárítón a dolgokat és az szinte felér egy vasalással.

Két kép az én kis lurkómról:

KépKép

Bab és Tofi

Kép
Bab és Tofi
bab

Sziasztok! Kép Kép Kép

Csak most jutottam ide a géphez, ma voltunk ortopéd kontrollon is és a pulmanológusnál is.
Szerencsére mindent rendben találtak az ortopédián. Itt a Jókai utcában meglepően profin megy a vizsgálat, nem csúsznak időben sem.
A pulmanológus is meg volt elégedve velünk, Dani szépen javulgat, még pár napig kell folytatni a kezelést, aztán vége. Remélhetőleg, nem fog újra előjönni.

Nagyon köszönjük az összes dicséretet, amiket írtatok, jól esik olvasni. Kép Kép Kép
Ma fogom a hasról hátra forgást fényképezni, majd holnap teszek fel új sorozatot. Dani ezt a produkciót a szüleimnek adta még csak elő, én még nem is láttam! De majd ma, ha felébred, megkérem, hogy mutassa meg nekem is Kép

Zsóf,
Nagyon jók a képek! Kép Remélem, már jobban vannak a fiúk. Bubus egész jól tűri a bátyus rohamait. Dani is hasonlóan! A vakondos mesekönyv nálunk is nagy kedvenc. Kép

Jucc,
Balázs jobban van? Nekem is rögtön feltünt a kötés a kezén. Gergő nagyon aranyosan alszik a kocsiban. Kép

Dóri,
Szépek vagytok! Kép Gergő jóképű kissrác. Kép
Vettél Bioparoxot? Tényleg nagyon jó. Mi már Benivel is használtuk, kétéves kortól lehet.
Az öltözködés nálunk is balhéval jár. Dani igen nyugodt baba, de az overáltól dühbe jön. Kép

Prüntyi,
Én sem vasalok semmit Daninak, kb. két hónapos kora óta. Sőt az össze ruháját együtt mosom a mienkkel. Eddig nem lett baj belőle, valószínűleg már nem is lesz.

Ayse,
Jobban vagy? Andris nagyon édes! Kép Kép Lilinek jó farsangozást! Nálunk jövő pénteken lesz, Beni oroszlán lesz, majd lefényképezem és felrakom. Kép

Nyúlné,
Kisnyúl még mindig zabálnivaló és kész! Mennyire hasonlít rád, bár kicsit Apára is!!! Kép

Manka,
Drukk, hogy hamar kibújjon Jack foga és ne kínozza őt! Kép

And,
Gratula Eszti tegnapi hosszú alvásához! Mára is ilyen jól aludt? Kicsit el vagyok késve a visszaolvasásssal. Kép

Sis,
Máté nagyon ügyes kissrác, te meg tök jó fej vagy. Halálra röhögöm magam az írásaidon. Kép

Sildike,
Bátyus nagyon édes a kis kötntösében! Superman pedig nagyon helyes, a táncolós sorozat is nagyon jó! Kép

Tünde,
Tök jó ez a body!
Nekünk van Benjaminos, Dani méretében, néha ráadom éjszakára, remélem, nem lesz személyiségzavara. Kép Kép Kép Majd veszünk neki Danisat is.

Kuha,
Tényleg hasonlít Gergő az öcsédre!

Hétvégén hozok régi képeket az Anyuéktól és én is teszek fel összehasonlítósat!

Katka,
Gratula a 7 kilós súlyhoz! Kép Tényleg nagyon pici volt, mikor hazahoztátok!

Thomasanne,
Sajnálom a kiscipőket Kép! De biztos szükséges, hamar túl lesztek rajta.
Voltunk ma a Jókai utcában mi is! Miért nem szóltál rám? Én nem vettelek észre.

Benianyu

benianyu

Sziasztok!

Úgy tűnik ma egy kis találkozó is összejöhetett volna a Jókai utcában!

Benianyu
Nem voltam biztos benne, téged csak háttal láttalak, mi már kifelé mentünk.

Bab
Akkor ezért volt ismerős a baba a vizsgálóban...
Persze mondhattam volna...jé téged már láttalak a babneten! Kép
Ha minden igaz éppen öltöztetted Tofit, mikor mi berobogtunk. Valamelyik néni segített Neked a babakocsival, jól gondolom?

Sajna a képek egy részét nem látom, Így nem látom Nyuszi szüleit sem, hülye mobilos internet Kép, de még próbálkozom.

Sildike
Bazsi nagyon édesen bulizik!

Kuha
Már látom a képeidet, tényleg nagyon hasonlítanak!

Valakinek van tapasztalata, vagy inkább remélem csak infója a milyen kruppos roham? (újabb para)

Thomasanne

Kép
Kép
thomasanne

Thomasanne, Bab
Tényleg összejöhetett volna egy minitali a Jókaiban. Kép Mi 8:35-re értünk oda, 8:40-re volt időpontunk.

Ha a sebész úgy gondolja, hogy kruppgyanúsan sír a baba, akkor miért nem küld fel a csecsemőosztályra a szakorvoshoz? Érthetetlen. Bár, lehet, hogy jobb, hogy nem keveredtetek a Madarász csecsemőosztályára. Nem vagyok túl jó véleménnyel róla. Kép
Sajnos/szerencsére kruppos rohamról nem tudok semmit.

Benianyu

benianyu

Sziasztok!

Kezdek kifáradni, és lassan meg is bolondulok Kép Gergő napok óta szinte folyamatosan nyafog, sír, morog, semmit nem tudok tőle csinálni. Tegnap is úgy főztem meg teregettem, hogy magamra kötöttem, így elvolt legalább. Leginkább a fogaira gyanakszom, állandóan rág valamit, ömlik a nyála, és nagyon hálás, ha masszírozom az ínyét.Persze lehet, hogy az időjárással van gondja, bár eddig ilyesmi nem zavart be nála. Éjszaka is iszonyat rosszul alszunk, ma hajnalban már oda kellett vennem magamhoz, de így sem volt nagy pihenés, hiszen négyünknek már nem túl tágas az ágy...

Prüntyi Kép Épp tegnap végeztem ki az összes vasalnivalót, de sajnos múlandó az örömöm, hiszen már száradnak a következők, és a mosógép is melózik. Én is szelektálok, ágyneműt és a saját pólóimat már rég nem vasalom, Apa sajna ragaszkodik az ő pólóinak vasalásához, de le fogom szoktatni... Terítőket, ingeket és gyerekruhákat vasalok csak, alapjában véve én szeretek vasalni, inkább az időhiány miatt szortírozok.

Ayse Kép Jobbulás Neked! Túl vagytok a mai intéznivalókon? Farsang jól sikerült? Lili minek öltözött?

Ancsi Kép Gergő is megőrjít a legújabb szopási szokásaival, folyton fölül, rángatja a cicit, abbahagyja, ráharap és húzza, mint a rágógumit... Úgy kell megtömnöm, hogy egyen még. Húgom kislánya is ezt csinálta, ha a foga jött, vagy fájt a torka, ezért is gondolok a fogzásra.

Angelani, mail ment!

Találtam egy érdekes cikket az új, és általában az oltásokról:

http://www.natursziget.com/page.php?show/articles/view/topic/itthon/artid/200602 06korszeruoltas

Lányok! Valaki emlegette a Weledát nemrég. Nagyon úgy rémlik, hogy valaki külföldről írta, de hátha tudja valaki: itthon hol lehet beszerezni? Illetve rendelni nem lehet valahol? A neten találtam helyeket, de mindegyik messze van tőlünk, és egy bioboltban sem ismerik Kép Újpestem tudtam venni, amíg ott laktunk, végső esetben tali előtt bemegyek oda, de jó lenne egyéb beszerzési lehetőség is.

Mai Balázs-"gyöngyszemek":

Balázs elzavarja a macskáta kanapéról, és közli, hogy a meleg helyére kell feküdnie, mert fázik. Mondom, hogy akkor takarózzon be. Mire ő: " De nekem a macska meleg izzadása tetszik".Kép

Mostanában egész nap ilyeneket kérdez: A meglepetést miért hívják "meg"-nek? Miután próbálok valamit válaszolni, újabb kérdés: " jó, de akkor a lepetést mért hívják lepetésnek????"

Na, végre kisütött a nap, sétálunk kicsit.

Judit

[color=#0000ff:97cc209566]Judit+Gergõ+Balázs[/color:97cc209566]
jucc73
Érd

Íme a kért táblázat. Kép

<pre>
Anyuka Baba neve Baba szülinapja Súly, hossz Kórház Tesó (ha van) Kor / Lakóhely Baba kora
Aniko47 Balázs Született 2005.07.27 3300 gr, 49 cm 5 éves bátyó van 30 hét + 1 nap
Helga Botond Született 2005.08.01 3500 gr, 55 cm Első baba 30 év / Bp. 29 hét + 3 nap
Szmercsa Bátor Született 2005.08.06 2800 gr, 49 cm Szt. János Első baba 25 év / Budakalász 28 hét + 5 nap
Falina Jázmin Tímea Született 2005.08.07 2850 gr, 52 cm Schöpf-Mérei Első baba 27 év / Bp III. 28 hét + 4 nap
Duda Natasa Született 2005.08.07 3250 gr, 54 cm Schöpf-Mérei Első baba 29 év / Bp XIII. 28 hét + 4 nap
Zsófy Lilla Katalin Született 2005.08.10 3100 gr, 53 cm Pándy Kálmán Első baba 22 év / Bcsaba 28 hét + 1 nap
Vrucsincá Olivér Született 2005.08.16 3080 gr, 49 cm Pécsi Szül.Klinika Első baba 28 év / Baja 27 hét + 2 nap
Évianyu Ákos Született 2005.08.16 4430 gr, 53 cm Bajai kórház Virág 1999.05.04 33 év / Baja 27 hét + 2 nap
Malvinka Zsanett Viktória Született 2005.08.19 3600 gr, 54 cm Szt. István Első baba 28 év / Bp XVII 26 hét + 6 nap
Baby20 Petra Született 2005.08.22 3740 gr, 53 m Sárvári Önk. Kórház Első baba 21 év / Bő 26 hét + 3 nap
Kóbor Csaba Született 2005.08.23 3080 gr, 52 cm Szt. István Gabriella 2003.08.28 30 év 26 hét + 2 nap
Nemesek Kornél Született 2005.08.23 3100 gr, 53 cm Bajcsy-Zs Trisztán 2000.06.15 27év / Budaörs 26 hét + 2 nap
Csillám Dávid Született 2005.08.29 4100 gr, 51 cm Jahn Ferenc Első baba 27 év / Táborfalva 25 hét + 3 nap
Pocakpacni Bálint Ádám Született 2005.08.29 3400 gr, 56 cm Szent Imre Daniella 1998.11.20., Marcell 2004.04.21. 25év / Bp.XIII 25 hét + 3 nap
Csillahbabe Bulcsú Született 2005.09.01 3600 gr, 53 cm Soproni Erzsébet Kórház Első baba 26 év / Sarród 25 hét + 0 nap
Csikken Roland Született 2005.09.01 3055 gr, 55 cm HIETE Első baba Dunaharaszti 25 hét + 0 nap
Barbapapa Leon Született 2005.09.01 4070 gr, 54 cm Péterffy Noel 2004.04.17 29/ Bp. XI. 25 hét + 0 nap
Kuha Gergő Született 2005.09.03 3700 gr, 57 cm Kútvölgyi Első baba 26 év / Mogyoród 24 hét + 5 nap
Kismama2004 Márk Született 2005.09.04 3300 gr, 54 cm Veszprémi Első baba 30év / Veszprém 24 hét + 4 nap
Mea Lívia Született 2005.09.06 3950 gr, 56 cm II. Női Klinika Első baba 27 év / Verőce 24 hét + 2 nap
Angelani Erhard Született 2005.09.06 2720 gr, 51 cm HIETE Első baba 28 év / Újpest 24 hét + 2 nap
Nedinabp Márk Született 2005.09.06 3780 gr, 57 cm SOTE II. Bálint 2004.03.08 28év / Bp XVII. 24 hét + 2 nap
Rokica Zsuzsanna Született 2005.09.07 3950 gr, 58 cm Szt. István Első baba 30év / Újpest 24 hét + 1 nap
Tüncs Bogi Született 2005.09.07 3450 gr, 55 cm Szt. János Első baba 31 év / Bp. 24 hét + 1 nap
Cirmike Réka Született 2005.09.08 2400 gr, 46 cm Tatabányai Roland 2003.05.28 27 év/Vértesszőlős 24 hét + 0 nap
Christinbaba Krisztián Született 2005.09.08 3860 gr, 55 cm Bajcsy-Zs Első baba 26 év/ XVII. ker 24 hét + 0 nap
Minimi Natalia Született 2005.09.08 3200 gr, Basingstoke/ Anglia Első baba 27 év 24 hét + 0 nap
Cleo Maja Született 2005.09.08 3000 gr, 53 cm Szent István Első baba 32 év 24 hét + 0 nap
Juci6 Márton Született 2005.09.09 4200 gr, 60 cm Schöpf-Mérei Első baba 26 év 23 hét + 6 nap
Lucretia Bence Született 2005.09.09 3850 gr, 56 cm SOTE I. Első baba 25 év 23 hét + 6 nap
Bab Kristóf Született 2005.09.09 3200 gr, 53 cm Szent István Első baba 27 év / Angyalföld 23 hét + 6 nap
Majola/ Tzsuzsa Júlia Sára Született 2005.09.09 3290 gr, 53 cm Szent István Első baba 35 év 23 hét + 6 nap
Ancsi Melitta Született 2005.09.11 2950 gr, 53 cm Miskolci Semmelweis Első baba 26 év / Miskolc 23 hét + 4 nap
Picur 4 Péter Született 2005.09.12 3800 gr, 51 cm Szegedi Női Klinika Noémi 1992.09.11, Emma 1996.10.22 és Eliza 1998.07.02 37 év 23 hét + 3 nap
Bodza Sarolta Született 2005.09.13 2940 gr, 54 cm Szent István Első baba 25év / Bp XIII. 23 hét + 2 nap
Bkriszta Kincső Emese Született 2005.09.13 3740 gr, 55 cm Schöpf-Mérei Ivett 1994.02.02 36 év / Csepel 23 hét + 2 nap
Prüntyi Tünde Enikő Született 2005.09.13 3990 gr, 60 cm Szent István Első baba 26 év / Veresegyháza 23 hét + 2 nap
Megann Léna Született 2005.09.14 3050 gr, 53 cm Szent István Első baba 26év / Budapest 23 hét + 1 nap
Spanci Kevin Született 2005.09.14 4160 gr, 54 cm Győr Első baba 29 év / Győr 23 hét + 1 nap
Cinka Réka Született 2005.09.15 3090 gr, 52 cm MÁV Első baba 33 év/ Szigetszentmiklós 23 hét + 0 nap
Viki27 Péter László Született 2005.09.16 3850 gr, 53 cm Pécsi Szül.Klinika Első baba 27 év / Pécs 22 hét + 6 nap
Humi Márton Ábel Született 2005.09.16 3260 gr, 54 cm Szent István Lacus 1987.02.28. és Kristóf 2004.04.30 40 év / XX.ker 22 hét + 6 nap
Cipó Emma Született 2005.09.18 3180 gr, 53 cm Baja Bori 10 éves és Bodó 7 éves Baja 22 hét + 4 nap
Thomasanne Tamás Született 2005.09.19 4100 gr, 57 cm Szent István Első baba 27 év /XIII. ker 22 hét + 3 nap
Norege Gergely Született 2005.09.19 3750 gr, 58 cm Sote I. Nóra 2002.02.20. és Réka 2003.06.26 29/Szigethalom 22 hét + 3 nap
Dudukly Pálma Született 2005.09.22 4050 gr, 60 cm MÁV Első baba 34 év / Isaszeg 22 hét + 0 nap
Óréka Ágoston Született 2005.09.22 4250 gr, 61 cm Sote I. Első baba 29 év 22 hét + 0 nap
Tibicsoki Fanni Született 2005.09.22 2750 gr, 50 cm Dél-Pesti K. Első baba 30 év 22 hét + 0 nap
Manka7 Jack Született 2005.09.22 3630 gr, 57 cm Schöpf-Mérei Első baba 31 év / Bp. IX. 22 hét + 0 nap
Tmarie Mirabella Született 2005.09.23 2740 gr, 49 cm Péterffy Első baba 25év / Bp XIII. 21 hét + 6 nap
Havtunde Zita Született 2005.09.23 3740 gr, 52 cm Győr Első baba 31 év / Győr 21 hét + 6 nap
Anina Ádám Született 2005.09.23 3500 gr, 57 cm Szent Imre Első baba 31 év / Dunakeszi 21 hét + 6 nap
Márti27 Péter Bendegúz Született 2005.09.23 2850 gr, 51 cm Keszthelyi Városi Kórház Első baba 33 év / Budapest 21 hét + 6 nap
Nyúlné Márton Született 2005.09.28 3360 gr, 50 cm Péterffy Első baba 28 év / Bp XI. 21 hét + 1 nap
Jucc Gergely Született 2005.09.29 3500 gr, 56 cm MÁV Balázs 2002.07.05 33 év / Bp XX. 21 hét + 0 nap
Penna Tamara Született 2005.10.02 4350 gr, 54 cm MÁV Kevin 2003.06.13 31 év / Újpest 20 hét + 4 nap
Ayse Andris Született 2005.10.02 3800 gr, 56 cm MÁV Lili 2001.04.28 35 év / Nagykovácsi 20 hét + 4 nap
Davallia Anna Katalin Született 2005.10.04 3050 gr, 50 cm Miskolc Megyei Első baba 27 év / Miskolc 20 hét + 2 nap
And Eszter Született 2005.10.04 2400 gr, 49 cm I. Női Klinika Első baba 30 év / Bp 20 hét + 2 nap
B_brigi Barnabás Született 2005.10.04 2850 gr, 52 cm MÁV Marcell 2003.10.24 34 év / Dunakeszi 20 hét + 2 nap
Göndörzsóf Bulcsú Született 2005.10.07 3890 gr, 59 cm MÁV Gergő 2004.01.24 27 év / Budakalász 19 hét + 6 nap
Jatka Dóra Judit Született 2005.10.07 4050 gr, 53 cm Péterffy Első baba 28 év 19 hét + 6 nap
Sisotris Máté Bendegúz Született 2005.10.12 3650 gr, 58 cm Szt. Imre Első baba 26 év / Bp. III. 19 hét + 1 nap
Ppanna David Született 2005.10.12 3300 gr, 50 cm Algír Első baba 25év / Algír és Bp 19 hét + 1 nap
Napsugár012 Dorka Napsugár Született 2005.10.12 3250 gr, 52 cm Miskolc Megyei Első baba 27 év / Miskolc 19 hét + 1 nap
Katka Marci Született 2005.10.12 2950 gr, 50 cm Miskolc Megyei Első baba 27 év / Miskolc 19 hét + 1 nap
Judy68 Dominik Született 2005.10.13 4250 gr, 52 cm Dél-Pesti K. Edina 1997.03.12 és Martin 2001.10.18 37 év / Csepel 19 hét + 0 nap
Dóri_bp Viktória Dorottya Született 2005.10.14 3550 gr, 56 cm Uzsoki Gergő 1998.07.03 28 év / Újpest 18 hét + 6 nap
Hari Lili Dóra Született 2005.10.14 4200 gr, 58 cm Szt. István Első baba 30 év / Bp. XIX 18 hét + 6 nap
Benianyu Dániel Született 2005.10.15 3050 gr, 52 cm Szt. Imre Benjámin 2001.08.24 34 év / Bp. IV. 18 hét + 5 nap
Uxi Emilía Nóra Született 2005.10.28 3100 gr, 53 cm Nyírő Gy. Első baba 26 év / Bp.XIII. 16 hét + 6 nap
Heni Ajsa Csenge Született 2005.10.30 2720 gr, 53 cm Schöpf-Mérei Első baba 29 év / Erdőkertes 16 hét + 4 nap
Annamami Márton Áron Született 2005.11.09 3230 gr, 56 cm Budai Honvédkórház Első baba 30 év / Bp. II. 15 hét + 1 nap
</pre>

benianyu

Sziasztok!

Most csak benéztem és megnéztem, hogy még ki kérte a krémet.
Elsőnek Barbapapa (ha jól emlékszem).
Tegnap este még küldött Davallia is E-mailt, most meg Jucc isKép

Lehet, hogy lesz 3db isKép
Jucc lefoglalta az egyik ActivaltKép

Valószínű, hogy lesz még sudocrem is.
Sajnos, csak a 125g-os kiszerelésben. Elileg van nagyobb is, de azt nem tudnak hozni.
Nekem is ennyiért hozzák, úgyhogy nem akarok rajtatok keresniKép
Ha valakinek esetleg majd postázni keell, akkor felezzük a postaköltségetKép
Mi is ezt használjuk, mert nagyon bejött.
Tök kevés kell belőle és elmúlt a kiütés amit (nálunk) a pampers és a gagyibb huggies pelenka okozott.
Lehet, hogy hoznak valami "csodavitamint" is.

Majd még érdeklődömKép
Persze ezek is "leesnek" a kamionról.
Tehát előre nem tudok ígérni semmit, de megpróbálom beszerezniKép

Annyira tündériek a BabákKép
Majd teszek fel én is képet.

Sis!
Köszönjük a bókotKép
Milyen pasi volt Erhard 30 évesen?
Pajeszos?
Remélem, nem volt annyira elrettentőKép

Most mennem kell, mert apa elindult a tárgyalásra.
Tök ideg vagyok.

További szép napot MindenkinekKép

Puszi!
Sziasztok!
Angelani&Erhard

Kép
angelani

Thomasanne,

Babakocsi nem volt velünk. Kézben vittem be Tofit a vizsgálóba. Lehet, mégsem mi voltunk azok odabent? Kép Ti is 1/4-1/2 9 körül voltatok ott?

Kruppról nem tudok semmit, de találtam egy ilyen cikket, hátha segít:
http://www.babaszoba.hu/topics/articles?aid=502

Bab

Kép
Bab és Tofi
bab

Basszus csajok, senki nem szól, milyen hülye vagyok???

Ezt írtam tegnap:

"Elküldve 2006 Február 22 szerda - 22h 15:

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Zsuzsa!
Hát, nem tudom, mi legyen.
Döntsünk reggel? Ma végül is nem lett rossz idő.Kép

Bab!
Tofi nagyon drága! Olyan csini ezekben a gatyókban!Kép
Örülök, hogy ok. a csípője!Kép

Benianyu!
Köszönjük a táblit!Kép

Angelani!
Apa miről tárgyal?

Kuha!
Jók a képek, Gergő tényleg tiszta öcséd!Kép

Sildike!
Bazsi képei nagyon tetszenek!KépKépKép

Andi

Andi&Nati

KépKép
duda

Hál' Istennek elaludt Réka, folyt.köv.

Sildike!
Nagyon aranyosak a Gyerkőceid! S a kis Superman meg a hordozóban táncolós is haláli!KépKép

Zsuzsa!
Aranyos lehetett Julcsi, mikor megörült Neked, hogy visszatértél!Kép
Róla mikor látunk újabb képet???

Nyúlné!
A "Nyúlné régen és Kisnyúl most", nagyon édes összeállítás, s tényleg hasonlítotok!!!!KépKép

Kuha!
Gergő is nagyon helyes Kispasi, s Nálatok is nagy a hasonlóság az Öcséddel!KépKép

Katka!
Gratula Marci forgásához!

Sis!
Nem fényképezed le Mátét, ahogy csápol a zenére????

Bab!
Jobbulást Neked!
Nyálcsorgató kis Tofid nagyon édes!!!KépKépKép Õ érte is lehet rajongani????

Jucc!
Szegény Gergő!Kép Ahogy leírtad, lehet, hogy a foga jön!
BalázsszájKép Hát az ilyen kérdésekre nem is lehet igazán válaszolni!!!

Benianyu!Kép
Örülök, hogy Dani szépen javulgat, s az ortopédián sem volt semmi gáz!
Köszönjük a táblát!

Sis!
Én észrevettem az időzavart, de gondoltam majd IDÕVEL Te is észreveszed!Kép
Amúgy meg sztem senkit sem zavart.

Thomasanne!
Szegény kis Tomi! Hát Neki most tényleg kijár a szenvedésből!Kép

Sajnos most Réka is egy kis "anyátlancsirke"!
Ma voltunk 5 hós oltáson, s félő volt, hogy nem fogja megkapni, mert a BCG hege nagyon begyűlt és elég csúnyaKép.
Itt egy kép róla, gyenge idegzetűek ugorjanak tovább!
Kép

Aztán a dr. néni mégis beadta a mai oltásokat, s azt mondta, hogy örüljünk, hogy legalább nagyon jó immunrendszere van a kislánynak. Hát én ennek örülök, de azért nagyon sajnálom a kis ázott Madárkámat. A legszörnyűbb az, hogy nem tudok Neki segíteni. A dr. néni azt mondta, hogy meg kell várni, amíg magától kifakad, s ez akár még hetekig is eltarthatL
Mondjuk Õ nagyon hősiesen tűri, s tényleg csak az öltözködésnél nyafizik.
Íme egy kevésbé kiábrándító képsor Róla!
Kép
Kép
Kép

Cinka + Réka 23

KépKép
cinka

Húú, Cinka, nem semmi az oltás helye.
Nem fáj Rékának?
Mitől lett ilyen?
Látom, ő is szeret pucérkodni!KépKép

Thomasanne!
Szegény Tomi! Biztos, műteni kell?
Nyelv felcsípésKépKépKép Belegondolni is rossz.
Kis hős!KépKép

Andi&Nati 28+4

Andi&Nati

KépKép
duda

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?