A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Fibi!
Szerencsés vagy: a férjednek jó a humora... Így sokkal könnyebb! Kép

Kép
Kép
denizsa

Fibi!
Boldog szülinapot!
Nekem is csak pár napom van már hátra a 30-ig, habár az idén nincs február 29., így akár le is tagadhatnámKép

Zsanci!
Én is gumiztam, és méteráruboltban biztos van.
A körúton, a Baross utcánál van egy tuti jó fajáték bolt.

Lindi!
Pedig vinni akartam vissza a dvd-t, de akkor még itt parkol egy darabig.

Kép
Kép
manoka11

Manóka,
ezt a pechet Kép pont szökőnapon Kép
előnye, hogy te egyszerre öregszel négy évet,viszont négy évig vagy pl.28 Kép nekem tetszene Kép Kép
macskanyu

Macs,
mi az a coffea? Azt hittem, valami kávé... kinek kell beszedni? A dednek, vagy nekem, h akkor is durmoljak, amikor üvölt? Kép
neet
neet

Fibi: Nagggyon Boldogot!!!!! És hurrá, hogy újra itt!

Szeretlek titeket!!!!!!!

Pocak

Pussz: Pocak
pocakpacni

Nocsak, Pocak.
Terheshormonok? Kép
neet
neet

Neet,
homeós bogyó, kifejezetten alvásproblémákra Kép ha gondolod, te is beszedhetedKép Kép bár gyanítom, hogy te tudnál aludni.. Kép Kép Kép

Pocak,
ez evidens, de hogy jöttél rá? Kép Kép
macskanyu

Macs, Beet, Gabi, Pocak,
kösziiiiiiiKép

Deni,
igen, kiváló a humora, imádom a pasitKép

Manoka,
nocsak, akkor Te is Halak vagyKép

Dejo ez a mai nap, ennyi tortát egy helyen, csorog már a nyálamKép Legalább lesz hova felszednem, az "elvesztett" 5 kilom helyéreKép És még a nap is kisütöttKép

KépKép
fibi

macskanyu

És Neet,
szerinted Pocak örülne neki, ha a hasába dumálnál egy negyedik gyerkőcöt?? Kép Kép

Macsakineknemésnemakaraludniagyereke
macskanyu

Macs,
a terheshormonok nálam sokáig kitartottak szülés után is. Kép
neet
neet

Kép más se hiányoznaKép

KISVAKOND: http://www.tesz-vesz.hu/show_item.php?item=88022696 extra gyorsan!!!!!!!!!!!

pocakpacni

Macs: bombázlak ámKépKépKép

pocakpacni

Pocak

jajjj Kép Kép Kép
macskanyu

Senkinek nem kell kisvakond??? Én szívesen licitálok, de nekünk nem kell!

pocakpacni

Fibi!

Jé,téged úgy hívnak!És boldogot neked is!

MAcs!
Hol óviban?Hát azt úgy kell csinálni,hogy neked legyen.Aranyosan,hasraesősen ,mosolygósan...stb

Juc
20170114224602

Votiv,
jól lemaradtál Delon-ról, mégse jön.
Legalább nem kell K.T.-vel megharcolnod érte Kép Kép
macskanyu

Pocak, ez nem az eredeti cseh levedett vakondpofa, hanem valami masolat, ahogy elnezem... majd elokerulok...
moose

Moose: jóvanna, de nem mindenkinek kell feltétlenül az eredeti, mert az iszonyat drága KépKép

pocakpacni

Szasztok Csajok!

Kicsit eltűntem, apázok meg Vincsenzózok. Kép
Ugyanis zapa itthon van pihizni. Nagyon jót tett neki ez a néhány nap, ma azt kérdezte dél tájban, hogy nem megyünk-e el sétálni, hiszen olyan szépen süt a nap, meg nézhetnénk neki nadrágot is ... az állam kétszer esett le, egyszer azért, mert Õ javasolta a sétát, másodszorra meg, mert szintén Õ javasolta a vásárlást. Erre asszem eddig még nem volt példa. Kép

Szóval nagyot sétáltunk, Vincsenzó jót szunyt, lett nadrág is, és én is beszabadultam az egyik kedvenc boltocskámba. Kép

Most se nagyon tudok visszaolvasni, remélem, Mindenki jól van!

nagynagycupppppp,
fic
ficánka

Engem annyira izgat, hogy mi történt Manóval! Tudja valaki? Votiv? Bogárka? Vagy titok?
Manó!!!!!!!!!!!!!

Pannikónak jobbulást!

Fibinek boldogságos születésnapot! Kép Én is idén töltöttem be. Azóta soxor dúdolgatom: Nem csak a húszéveseké a világ ... Kép

Kláribaba gyönyörűséges kislány, a kakkantyú nem semmi!
Bálint nagyon menő kiskrapek!

Den!
Ez a mögé ülés nagyon jó módszer, én is csináltam korábban, amikor még nem ment ilyen jól Vincének, és nagyon imádta. Meg olyan jó a testi kontaktus. Kép

Pocakok gömbölyödjenek, gyerekek legyenek jóóóóók, anyukák és apukák meg boldogok! Kép

cupp,
fic
ficánka

Neet, mi!? hiszen mar itt vannak! vagy ujabbakat akarsz kuldeni!?Kép

Zsanci, csak nem te irtad a cikket?Kép

Indi, igaz. en sem csak (v. elsosorban?) az esetleges jovobeni kakaohianyon akadtam ki, hanem ezen a gyerek-munka dolgon. hiaba tudja az ember, az mas, amikor igy szembesulKép

Den, hat ez az. en is csak probalkozni szoktam. aztan amikor vegre belatom, h remenytelen, mert nem lehet/erdemes nelkule elni, akkor jon egy ilyen. es minden kezdodik elorol...

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Zsanci, en B nagy napjara ajandek gyanant igazi gyerek-napot tervezek. kezdve (v befejezve) a tortaba ket kezzel tapsikolassalKép. mas (targyi) ajandekot (egyelore?) nem igazan. minek vegyunk meg egy labost?KépKép

Coolio
recca

Recca,
sztem a megfelelő ajándék, egy szamovár... Kép
macskanyu

Macs, hat nem is tudom. de ha azzal vagja (veletlenul) fejbe a macskat...

Coolio
recca

Recca!
Ez a tortába nyúlás nagyon jó dolog, nálunk családi hagyomány már. Mindig készítünk egy kicsi tortát, amivel aztán azt csinál az ünnepelt, amit csak szeretne.
A tanfolyáson azt javasolták, hogy az első szülinapi egy gyertyánál érdemes tanítani, hogy a láng forró. Hát ezt nemtom, de az elsőt biztosan mi is így csináljuk! Kép
ficánka

Recca,
de nem engem, ugye? Kép na jó, végül is Benke, nem Ványa bácsi..Kép
macskanyu

Fic, de azert gondolom, bizonyos kor utan mar nem ket kezzel kotorasz benne az unnepelt, h mindenki mas is nyakig tortasKép v esetleg torta-dobalas van? az se rosszKép
amugy aranyos szokasKép tetszikKép

Coolio
recca

Nem láttátok véletlenül a Narnia krónikáit? Én még nem láttam, de olvasgattam a kritikákat és annyira ellentmondóak,amilyet még egy filmkritikánál sem olvastam. Ha látta valaki, elmesélné, hogy tetszett?
macskanyu

Fibi: boldog születésnapot.

Jaj, Fanni lebontja a fél lakást és már éhes is. Csak egy gyors kérdés. van ugye holnap tali, és 10körül a momban?

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Macs, nem rad gondoltam, de azert egyutterzel, nem? ja, es tenyleg nem Vanya bacsi, meg nem is teazik. viszont a kislaboskajaban ma "megfoztuk" a kiszoknikat, meg a popsikremet, meg nemistudommarmegmitKép

Coolio
recca

Johi, nagyon ugy nez ki. sot. varhatoan egesz szep torlasz fog kialakulni a mozi elottKép

Coolio
recca

huuu, nagyon gyurok az 1000-reKép

Coolio
recca

it's...

Coolio
recca

Recca,
valami magvas, szép gondolatot... Kép Kép
macskanyu

És ezen sokat gondolkoztál? Kép
macskanyu

ja. es raadasul idezetKép

Coolio
recca

Sziasztok!

Bocs, most nem olvasok vissza!

Rec: Gratula a "törzstagsághoz" Kép

Fibi: Boldogat! Lassan én is... Milyen érzés? Kép

És akkor itt is: ADAAAAAAAAAAAAAAAAAA! Kétségbeesve kereslek, írtam mailt!

Oxi

KépKép
oxigen
Györköny

Oxi, sziaKép. kosziKép. Ada eleg szorvanyosanKép jelenik meg ittKép

Coolio
recca

Zsanci,
fajáték: itt a Villányi úton van a Holnembolt (közben látom, Ancsi is írta már), az kifejezetten fajátékokban utazik (Villányi út - Ábel Jenő sarka, beugorhatsz hozzánk is Kép). Brednonban is vannak tökjók (PlanToys), csak elég drágák Kép Dócinak van olyan, ahol kalapáccsal kell fagolyókat átkalapálni lyukakon KépKép és IMÁDJA Kép kis agresszív...

Manóka,
akkor te csak 4 évente öregszel 1 évet KépKép

Recca,
könnyek közt majszolom a csokimat... üdv az ezresek táborában Kép

Fic,
nálunk gyertyába nyúlás a nagy családi hagyomány, rólam és öcsémről is vannak előtteboldog és utánabőg képek Kép el sem tudom képzelni, hogy milyen mély lelki sebeket szerezhettünk ezzel Kép

Neet,
nekünk sem volt ma jó éjszakánk, Dóci 3-5 közt nagyon nyugtalanul aludt, ébren is volt egy ideig, szerintem érzi az időjárásváltozást Kép

vera (21+3)
kisün

sziasztok! Kép
először is, Fibinek sok boldog szülinapot!!! Kép

Zsan, ejnye, hogy utolsó pillanatra hagyod az ajándékvásárlást Kép de van tippem: Ikejában 3 db nem szétrágható, szép színes gumilabda 275 ft. Istinek ez volt a legutóbbi ajándékja, tegnapról, és vihogva ugrál a pattogó labdacsok után Kép
nem nézted meg a képet, amit Jucus felrakott a nevemben? pedig RÁD számítottam, hogy észreveszed a furcsaságot Kép de 2 archívval hátrébb van már Kép

votiv 8)
votiv

Manóka, és akkor Te mikor ünnepelsz? én még nem ismertem soha senkit, akinek szökőnap lett volna a szülije Kép de most már igen Kép

Kisün, de piromán nem lettél, ugye?
és én személy szerint teszek a gyertyákra, csak a marcipán érdekelt mindig is! Kép

Recca, üdv az Ezren Túliak Társaságában! Kép és hajrá 2000! Kép

votiv 8)
votiv

Votiv,
én azért nem szóltam, mert már személyesen láttam a corában, igy nem ért akkora sokként, mint a többieket!!KépKépKép
éééén is mosolyogtam ezerrel...
egyébként azt akartam volna Kép irni viccbűl, h Jucus FORDITVA rakta fel a képet...Kép
Vera,
mi is pont arra a plantoys golyós-ütögetősre gondoltunk...brendon??
Recca,
torta LESZ, és ő osztja majd a szeleteket!!!Kép

mindenkinek köszi a gumis, és ajándékos ötleteket!!!Kép

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Macs, ezt a Delont bebuktam. bár, akkor is tuti bekerülnék a híradóba, ha Ornella Muttit smárolnám le a bálon! Kép sőt...

Oxi, elcsíptem Adát, amint a messengerre épp bekukk, altatás előtt, és üzeni, hogy este majd válaszol neked! Kép Ti nem jöttök MOMba? tudom, hogy messze Kép

votiv 8)
votiv

Zsanci, hát puszillak, ezt vááártam!!!! KépKépKépKép ju méjd máj déj Kép

votiv 8)
votiv

Fic, mikor terveztel indulni holnap a MOM-ba? Lehet, hogy veled tartanank.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Juc, mire gondolsz Isti kikerekedett kis képével kapcs? egyébként tényleg meghízott, kicsit. pedig csak két hétig tartott a "jó világ", amikor szinte mindent ehetett Kép most megint csak normál kajákat kap, sok gyümölcsöt, rengeteg tejterméket (tejet nem) és soksok főzeléket. de mindenből kér, ma is felmászott a nagyágyra, hogy beleharapjon a vajaskenyerembe Kép hihetetlen, milyen erős, hogy felküzdi magát! Kép

és mit vétettek ezúttal a kis kakamatyi postások?

votiv 8)
votiv

Manoka,
nekem egy nagyon jó barátnőm volt 29-i. Te is '76????Kép
Votiv,
Kép <blink>NEM JÖN DELON!!!</blink> Kiszel Tünde összeesküvést sejt...Kép

de semmi baj, Igi egy éves lesz.Kép a ki' stünci! Olyan jókat sétálok ezzel a mackóval, de SEMMI ESTRE nem aludna el. Ha már fáradt, inkább elkezd kimászni, és siiiiir....

ééééés, ikejás gumilabda is van már...Kép

csak a toronyórát szépséges lánccal nem sikerült még beszereznünk...Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Beet,
tényleg olyan takarótok van???KépKép
ez annyira édes!! majd mesélek...Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Na jó, ezzel elkéstem...Kép bebuktam...

előbb akartam irni, de a hüje családom lefoglalt...KépKép
szóval már nem Kép a hirem A. Delonról...Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?