A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Doris!
OK! Mindjárt elküldöm az én receptemet.

Lujza!
Szerintem menj el reggel vérvételre az biztosabb.

Tiddet, Kamilla, Karmen!
Nem tudom nekem nem jött be a PG/53. Pedig volt peteérésem és nem tudtam kivenni a páfrányokat. Én inkább maradok a hõmérõnél meg az UH-nál az biztosabb.

Puszi

Andy
Andy

Beszti!

Én is kérek szépen tésztasaláta receptet.Kép

Marcsi
Marcsi

TiddetKép
Köszi kérdésedKép Teljesen rendben vagyok, minden tünetem elmúlt és a hõm szépen 3 nap alatt elérte a 37-tKép Hétfõn megyek 24. napi UH-ra és akkor a nyálkahártya ideális vastagságát is megkérdezemKép
AndyKép
Elõre is köszönömKép
LujzaKép
Jól teszed a tesztet pedig attól tedd függõvé, hogy kibírod-e még néhány napigKépKép Nagyon drukkolokKépKépKép
LányokKép
Az AVIVAS könyv fénymásolásával kapcsolatban nem emlékszik senki? Kitõl kérhetném kölcsön? Talán segíthetne rajtam...most mindent ki szeretnék próbálni a lombik elöttKép

Puszi: Doris
doris

Tidet, Andy, Carmen, Kamilla
Én nem tudom, hogy nekem miért nem, de ez a fránya PG/53 sem vált be. Az volt a legmurisabb, amikor együtt néztük az orvossal (õ az övén, én pedig az otthonin). Õ természetesen látott páfrányokat a bizonyos napokon, én meg ugyanaznap semmit. Igaz más típusú kütyüt használt (én azt a lapos kék kerek alakút, a doki pedig a Maybe Baby-t).
Hozzáteszem, hogy a használati utasítást betartottam, tehát evés, ivás elõtt, rögtön ébredés után stb…de semmi, Úgyhogy én ennek a nézegetését be is fejeztem. Csak felidegesítettem magam. Azt hiszem maradok a hõmérõzésnél, eddig ez mûködik. Igaz, most a 9. napra felugrott a hõm 36,6-ról 37-re. Nem tudom, hogy mire véljem. A 9. napra még nem emelkedett meg ilyen magasra soha. Ilyenkor még nagyon távol állok a középidõtõl. Ti mit gondoltok? Lehet, hogy most felkúszott, holnapra meg leesik. Ez lehet a pé elõszele?

Üdv
Bogár
bogár

BogárKép
Pontosan nem tudom, hogy Neked hány naposak szoktak lenni a ciklusaid de az biztos, hogy ha mondjuk rövidebb (24 nap) akkor nyugodtan lehet ez a pé-ed idõpontjaKép
MarcsiKép
Szia-sziaKép
Nem tudtok valamit Vandáról?

doris

Doris!
Koszi a valaszt. Orulnek a gorbeidnek!Kép A homersekletem miatt meg nem aggodok, megnyugtattatok.Kép

Edelweiss!
36.000 Ft-ot hagytal a gyogyszertarban?? Elkepeszto osszeg. Oszinten kivanom hogy hamarosan babaruhakra kelljen hasonlo osszegeket koltened.KépEn is szoritok am Neked!!!

Bogar!
Nagyon aranyos vagy, ha megtalalod a konyv cimet, akkor kuldd el legyszi!Kép

Lujza!Kép
Ez mar tobb mint gyanus! Kép Szoval izgulhatunk erted? A teszttel en is varnek, bar tudom hogy ez ilyenkor nagyon nehez. Erzel egyebkent valamit? Van valami egyeb jel a hodon kivul ami babara utalhat?

Lanyok
Ez most lehet hogy hulyen hangzik, de ahogy olvasgatlak Benneteket elfog az irigyseg. Szeretnek en is hetente orvoshoz jarni, vervetelre menni, injekciokat kapni, gyogyszereket szedni, ha kell kes ala fekudni. Most biztos elkepedtetek, de megnyugtato lehet az a tudat hogy figyel Ratok valaki, kezbe vette egy jo orvos az ugyeteket. En igy teljesen eselytelennek erzem magam, mintha csak lognek a levegoben, sot olyan mely gondolataim is tamadtak, hogy en semmit nem teszek meg a meg meg sem szuletett gyermekemert. Tehetetlen vagyok. Nem tehetek mast, csak varok es varok...
Mintha egy kicsit ki is lognek kozuletek, mert en nem tudok beszamolni orvosnal tett latogatasomrol, gyogyszerszedesrol, es a tobbi dologrol.
Mar szinte hallak is Benneteket, igen, oruljek hogy ilyenekben nincs reszem, csak az a gond, hogy sajnos nekem is szuksegem lenne hasonlo beavatkozasokra, mert siman, beavatkozas nelkul en nem leszek babas. Sot ha megis osszejon, akkor meg attol rettegheteg, hogy ujra elveszitem.
Sovarogva nezem Lujza 37,3-as hojet a 23. napon. Ugyan mikor lesz nekem ilyen klassz kis hom?
Tudom hogy ti nem elvezetebol jartok orvostol-orvosig, s legszivesebben csak terhesgondozasra mennetek. Remelem nem is ertettetek felre az irasomat.

Bocs a lelkizesert, mar be is fejeztem, negativ gondolatok torolve a fejembol, de ehhez jo volt mindezt leirni Nektek.

Bar mar irtam, de lehet hogy nem vettetek eszre, a zebrafarmra szeretnek en is bejutni, de nem tudom hogy tehetem ezt meg. Tudna ebben segiteni valaki?

Udv.
Monka
szmonka

Doris Kép
Eddig mindig 28-30 naposak voltak, ezért nem is gyanakodtam. Lehet, hogy csak megtréfál a természet?! Holnapra kiderül...de nagyon kösziKép

Bogár
bogár

BogárKép
Lehet, hogy tréfa, de ez egy-két napon belül kiderül a hõmérõ értékeibõl. Ugye higanyossal méred és alul?
MonkaKép
Mi az oka annak, hogy Te nem jársz kivizsgálásra? Bocsi, ha már írtad, de sokan vagyunk és nem igazán vagyok képbe... Egyébként mailt küldök magánbanKép

doris

BogárKép
Lehet, hogy tréfa, de ez egy-két napon belül kiderül a hõmérõ értékeibõl. Ugye higanyossal méred és alul?
MonkaKép
Mi az oka annak, hogy Te nem jársz kivizsgálásra? Bocsi, ha már írtad, de sokan vagyunk és nem igazán vagyok képben... Egyébként mailt küldök magánbanKép

doris

Doris,
Marcsinál vannak az Avivás könyvek.
Bocs, de többre nincs idöm. Holnap vizsgázom. Pusszancs,
Moni
mj

Sziasztok!

OFF:
Itt a recept.KépKép Aki kérte, annak mélben is elküldtem (remélem, hogy nem hagytam ki senkit, de ha mégis...)

Doris!
Neked sajnos nem menne át, ugyhogy a kedvedért leirtam ide is. Remélem a többiek nem haragszanak meg érte.

Tésztasaláta

Hozzávalók:

30 dkg tészta (spagetti, csavartcsõ, stb.)
4 evõkanál tejföl
6 evõkanál majonéz (kész vagy fözött)
1 evõkanál ketchup
só, bors
20 dkg sonka
3-4 uborka
1 kaliforniai paprika

Elkészítés:

Tésztát kifözzük (ne teljesen puhára), leszûrjük és lecsepegtetjük (vízzel lehûtjük).
A sonkát, uborkát és a paprikát vékony csíkokra vágjuk. A tejfölt a majonézzel, ketchuppal összekeverjük. Sóval és borssal ízesítjük, majd a összevágott hozzávalókat belekeverjük. Végül a tészát is beleforgatjuk. Az egészet lehütjük.

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Doris!
Az ok az, hogy Kanadaban vagyok, ahol eloszor haziorvoshoz lehet menni, nogyogyaszhoz o kuldhet, ha ugy latja szuksegem van ra.
Amikor en elmentem a haziorvoshoz, elmondtam neki a bajomat, aggodalmamat, akkor kicsit hulyenek nezett, hogy mit akarok en ott terhesseg elott. Megkerdezte volt-e a csaladban tobbszor veteles, amire azt valaszoltam, hogy nem tudok rola(persze attol meg lehetett), erre hazakuldott hogy majd akkor menjek vissza hozza ha mar terhes vagyok, nem lesz semmi baj a kovetkezo babaval.
Na ez egyaltalan nem nyugtatott meg, de egyszeruen nem tudok mit csinalni, igy is kinos volt a helyzet, mert itt a noket 12 hetes terhesseg elott nem vizsgalgatjak.
Szoval varnom kell addig amig hazamegyunk, augusztusig, de csak 1 honapot leszunk otthon, ami nem igazan elegendo egy teljes kivizsgalasra, bar a Lanyok adtak otleteket hogy hova mehetek.
Utana azonban ujra visszajovunk es megint szembedulhetek az itteni orvosi rendszerrel.
Hat ez az en nagy gondom, hogy itt ugylatszik joparszor el kell vesziteni egy nonek a babajat hogy valoban elkezdjenek vele foglalkozni. En viszont ha lehet szeretnem elkerulni az ujabb vetelest, szeretnek mindent megtenni amit csak lehet. Persze meg akkor sem kizart a dolog, de akkor legalabb tudom hogy tettem lepeseket, nem a veletlenre biztam a kicsi sorsat.
Szoval ez a helyzet velem.

A mailt pedig koszonom szepen!Kép

Monka
szmonka

BesztiKép
KösziKép
MonkaKép
Bocsánat, már mindenre emlékszem...sajnálom de reméljük esetleg magától is sikeredikKép Mail magánban ment de csak holnap tudok majd válaszolni ha írnálKép
MóniKép
Jó vizsgázást, egy szekérrel!!
doris

Gomboc,
Ne add fel a remenyt. En a ciklusom 25. napjan csinaltam tesztet ami + lett, majd hivtam a dokit, hogy ez a helyzet, aki kerte, hogy csinaljak meg egy tesztet 4 nap mulva es utana hivjam. Majd ezt kovetoen 2 hettel kesobb kaptam ay elso huvelyi UH-ra idopontot. Akkor alig talalta meg a peteszakot leven, hogy nagyon kicsi volt meg a terhessegem. Lehetseges, hogy Te is nagyon fiatal terhes vagy meg, ne aggodj!!!!!!!
A nev megjegyzeshez az en comment-em: Valo igaz, hogy latasbol megismer, de nem ugrik be a nevem es a teljes kortortenetem, ezt azonban megbocsathatonak tartom annal is inkabb mivel egyreszt nagyon sokan jarnak hozza, masreszt nala hosszabb a rendelesi ido (en eddig soha nem voltam nala egy oranal kevesebb ideig) es van ido a beszelgetesre, ahol kiderul es beugrik minden. Teny hogy ez neha lehet zavaro.
Nem vedeni akarom a dokit (hisz en is odajarok), de nekem nagyon sokat segitett es ez is teny.
Sajnos az en munkamban is elofordul, hogy nem emlekszem mindenkinek a nevere es ugyere, de ettol meg sem rosszabb sem jobb jogasz nem leszek. Vannak jegyzetek, kortortenetek, leirasok, memo-k azert, hogy emlekeztessenek.

Remelem, hogy Veled minden rendben lesz es csak felesleges aggodalom volt ez az egesz!
Viszont ha ezek utan - mert nem emlekezett Rad - nem bizol benne akkor en is csak azt javaslom, hogy mindenkeppen keres valaki mast, mert a bizalomra az egesz terhesseged soran nagyon nagy szukseged lesz.
Drukkolok!
Breki
breki

Sziasztok lányok!
Ne haragudjatok, hogy nem volt táblánk sem ma, sem tegnap, sajnos egyáltalán nem tudtam eljutni idáig a munkám miatt. Valószínûleg holnap sem tudok netközelbe jutni, de az e-mailjeimet megpróbálom megnézni.

A hozzászólásokat is csak átfutottam, nem tudtam belemélyedni Kép.

Doris! Kép
Köszönöm érdeklõdésedet, nagyon jól esett. Örülök, hogy jól éreztétek magatokat a talin! Kép A mostani ciklusomban eddig nem mértem a hõmet Kép valahogy most nem tudom rászánni magam (tudod miért), de végre meg vannak a várva várt múlt ciklusom hormoneredményei. Leírtam E. rovatába, kukkants már át légyszi, mi a véleményed róla! Veletek mi újság van? Hogy sikerült a tésztasaláta?

Beszti! Kép
Ha olvasgatsz minket: megígértem, hogy megírom a hormoneredményeimet értékelésre. E-nek most leírtam, megkérhetlek hogy nézd meg Te is?

Gombóc!
Kérve kérlek ne csüggedj! Amíg sem azt nem tudják 100%-al hogy nincs baba, sem azt, hogy van, addig nem szabad feladni!!

Puszi
Vanda

Vanda

Kép
vanda

Monka!

Szerintem 1 honap alatt eleg sok mindent ki lehet deriteni. Talan elore fel kene venni a kapcsolatot egy dokival, igy ha erkezel azonnal el tudj menni. A szuleid, vagy baratok biztos tudnanak segiteni, akar mi is.
Az altalanos hormonvizsgalatnak szerintem megvan ennyi ido alatt az eredmenye, es el kene menned a ciklus masodik feleben is. Ez mar nehezebb ugy, ha nem pont ugy jon ki a mensid, de ha akkor lesz meg az eredmeny, amikor mar nem leszel itt, megkaphatod postan, vagy e-mailen. A gyogyszert is, ha kell, el lehetne kuldeni postan, ha kinnt nehez hozzajutni. Olyan doki kene talan, akivel tudsz e-mailen erintkezni. Bocs, hogy ilyen sokat irtam, de csak "hangosan" gondolkodom, nagyon aterzem a helyzetedet, mert igaz, hogy nekem "mar" az 5. ciklusban osszejott, de nekem ez is hosszunak tunt.Azert is sikerult, mert nem hagytam annyiban es orvoshoz jartam mindenfele vizsgalatokra. Ha a ferjeddel josz, egybol ot is meg kene nezetni, meg az ellenanyagvizsgalatot, ezek nem tartanak sokaig, csak 1 nap.
Na szia, es fel a fejjel augusztusig, addig csak lazan, ugy spontan hamarabb sikerul.
pusz
Kakukkfu
kakukkfu

Sziasztok!

Jó reggelt mindenkinek! Kép

Sajnos tegnap nem tudtam jönni. Kép

Lenne egy kérdésem. Elõfordult már valakivel olyan, hogy a vetélést követõ elsõ menzi után a 12 napon még idõnként vérezgetett? Úgy kb 1 csepp csak az egész, de nagyon nyugtalanít. Még a barnásozás sem maradt abba (az is csak 1 csepp), pedig a múlthét hétfõn volt az elsõ napja. Ma megyek du vissza a dokimhoz, de azért érdekelne a véleményetek. A hõgörbém is elég fura, 5 nap alatt szép kis íveket produkál. Fejbõl nem tudom de kb 3 napig esik 36,8-ról 36,5-re és visszamászik, majd kezdõdik elölrõl az esés. Szerintetek ez normális? Bocs, lehet hogy hülyeségeket kérdeztem, de én most kezdtem el a hõmérõzést elõször. Kép

Remélem mindenki jól van! Kép

Üdv:
Gitta
gitta

LányokKép Szép jó reggelt MindenkinekKép
VandaKép
De jó, hogy jelentkeztél, már írtam Neked magánban is de nem jött válasz...gondolom nagyon be vagy havazva. Nem baj, bajd dumcsizunk, ha kicsit több lesz az idõdKépA hormonjaid eredményét megnézem csak az a gond, hogy én egyáltalán nem értek hozzá...nekem még nem csináltak ilyen vizsgálatot. A salit hétvégére készítem majd elKép
EdiKép
Megkaptam ám a leveledKép Köszi a dícsérõ szavakatKép Mailt küldöm magánbanKép
MonkaKép
Megkaptam a leveled és írok Neked is hamarosanKép Úgy jobban meg tudjuk dumcsizni a részleteketKép
Lujza, GombócKép Rátok gondolok ám nagyon erõsen és remélem segítKép Itt egy kis ++++++++++++++++++++++++++++++ energiaKép

doris

Sziasztok! KépKépKépKépKépKép

Felhivtam a dokit a HCG eredmenyemert, azt mondta, delutan hivjam, mert most nincs bent (pedig tenyleg azt mondta, hogy ma REGGEL hivjam Kép ) NA mindegy, szegenyt jol felkelthetem, de mar nem birtam tovabb varni, ejszaka is alig aludtam, ezert megkerdeztem tole a Labor kozvetlen telefonszamat.

A Beta HCG eredmenyem:
Hetfon 2534,1
Szerdan: 5339,3 KépKépKépKép

Ez most igy duplazodott, es most ugyi, van meg remeny...Kép

Nemsokara Apucit elkuldom dolgozni, akkor vegigolvasom az egesz topicot. KépKép

Pusszantas,
Gombóc
gombóc

Sziasztok Lányok! Jó reggelt!

NyuszatKép NinaKép BeraKép
Köszönöm, hogy leírtátok a Clostis tapasztalataitokat. Tegnap nagyon rosszul voltam - fejfájás, szédülés, hányinger - ezért aztán féltem, hogy a gyógyszertõl van. De ma már nagyon jó vagyok, szóval csak a fronthatás volt az oka.
Remélem, jól fogom viselni a gyógyit és hatásos lesz. Egy kicsit megijedtem, amikor írtátok, hogy hogyan emelkedett az adag.

Azt azonban nem értem, hogy a dokik mi alapján döntik el, hogy hogyan kell beszedni. Nekem ugyanis az elsõ ciklusnaptól kezdve naponta 1 szem, 10 napon keresztül. Másoknak 5-10. ciklusnap 1 vagy 2 szem.
Végülismindegy, csak használna már!Kép

Nyuszat, az számomra elég furcsa, hogy nem néztek uh-gal. Nekem a 15. napon mennem kell a dokihoz vizsgálatra. Elõtte két nappal pedig vérvételre. Hiszen csak így tudják megállapítani, hogy hogyan reagál a szervezetem a gyógyira.
Szerintem Nálad is kéne egy uh.

MonkaKép
Nagyon sajnálom, hogy ilyen az orvosok hozzáállása a terhességhez Kanadában. Én is csak azt tudom javasolni, hogy amíg itthon vagy, csináltass meg minél több vizsgálatot. Budapesti vagy? Mert akkor több orvost és kórházat is tudunk Neked ajánlani és segíteni a szervezésben.
A férjed is elmehetne egy vizsgálatra, van olyan hely, ahol 1 nap alatt kész az eredmény.
Ha kell segíteni, szólj!

LányokKép
Képzeljétek el, a kisbabámmal álmodtam. Láttam az arcát, a testét és a karomban tartottam. Nagyon szép álom volt.
Eddig életemben 2-szer vagy 3-szor álmodtam ilyet.
Nektek is vannak ilyen álmaitok?

Puszi: Zsuzsu
zsuzsu

Breki,

En is baromi jo orvosnak tartom, es nem is azt varom, hogy nevrol ismerjen, de elozo vasarnap a parommal egyutt voltunk nala (akkor kezdodott a verezgetes), aztan kovetkezo hetfon megint egyutt, majd szerdan. Hetfon mondta a veteles dolgot, ezert kellett szerdan visszemenni hozza. Szerdan reggel ott alltunk mindketten a parommal, rank nezett, es azt kerdezte: Onok miert is vannak itt? Kép

Ez azert elegge mellbevagott. KépKépKép

Lanyok, mindjart jovok, most Apuci dolgozni akar a gepnel. Kép KépKépKép

Gombóc
gombóc

GombócKépKépKépKépKép

Ez nagyon jó hír! Annyira örülök. A doki mit mond? Beszéltél már vele?
Az alapján, amit Spock írt, ez nagyon jó eredmény!!!
Vigyázz Magadra nagyon. Drukkolok nagyon továbbra is!

zsuzsu

Gombóc!

Ugye megmondtam! Kép Örülök neki, remélem nem lesz semmi baj!

Üdv:
Gitta
gitta

BobócKépKépKép Hurrá, hurrá, és hurráKépKépKép Akkor nem fogjátok ma megismételni a vérvételt? Mikor néz meg újra az orvosod?
EdiKép
Egy "regényt" írtam NekedKépKép Bocsika...
MonkaKép
Ha hazajöttök szerintem is elõre egyeztessetek idõpontot valahol, csak megértik, hogy miért SOSKép A Párod kivizsgálására egy nap is elég. Pontosabban a vizsgálattól számított egy órán belül már a kezébe adják a leletetKép
GittaKép
Teljesen normális, hogy a hõmérsékleted a ciklus elsõ felében ingadozik. Az a lényeg, hogy pé-után a második fél már kevésbé ingadozzon és ne menjen 37 aláKép Lehetséges, hogy nem volt még pé-ed... A vérezgetésre nem tudok mit írni.

doris

Gomboc!!!! Kép Kép Kép

Annyira megkonnyebbultem en is veled egytutt... Kép
Kivancsi vagyok mit fogtok latni a kovetkezo UH-n Kép, addig mar tuti verni fog a kis szive Kép

kamilla
kamilla

Gombóc,
Ez nagyon jó hír. Valóban lehet, hogy ikerterhesség és az egyik elhalt és azt látják az UH-n. Ne aggódj, minden rendben lesz. Nagyon drukkolok nektek.

Tudod, tényleg vannak olyan napok az ember életében, hogy nem emlékszik ki, miért és hova. Nem kell az orvosra mérgesnek lenned, vagy mellbevágottnak érezni magad, hisz ö is csak egy ember attól, hogy még orvos. Jó, tudom illett volna emlékeznie Rád, de nem tette. Ez még nem tragédia, söt, számomra elfogadható, hogy nem tudja miért vagyok ott. Azt hiszed az én orvosom emlékezett rám amikor HSG-re készültem? Nem. Ismert, de azt sem tudta esznek vagy isznak. Mégsem éreztem magam kevesebbnek, rosszabbnak, vagy kevésbé figyelemmel kísértnek. Elmagyaráztam a helyzetet és rögtön beugrott neki.

Szóval Te se vedd annyira tragikusan ezt a dolgot. Most sokkal érzékenyebb vagy mint máskor, sokkal jobban fájnak a beszólások, a jelentéktelen megjegyzések stb. Ne rágd magad ezen, tedd túl magad rajta. Most már amúgy is biztos vagyok, hogy a doki emlékszik rád Kép

Mindenkinek ezer puszit küldök, sajnos most már csak hétfön jövök. Még tanulnom kell ezerrel.
Jó lett a csoportkép a zebrafarmon Kép

Puszika,
Moni
mj

Doris!
Köszönöm! Akkor megnyugodtam egy kicsit, hogy a hõmmel talán nincs baj! Kép A többit meg majd meglátom este.

Üdv:
Gitta
gitta

Gombóc!

Ez nagyon jó eredmény. Nem lesz itt semmi baj!Kép

Bogár!
Elképzeltem hogy együtt nézegetitek a dokival a páfrányokat.Hát ez tényleg elég muris. Ugye nem haragszol ha most nevetek rajta egy kicsit.Kép A peteérés nem mindig a 14. napon van. Lehet hamarabb, sõt nekem mindig késõbb volt. Szóval szerintem el kellene kezdeni az akciókat!

Doris!
A magánon nincs UH-ja, csak a klinikán tud megnézni. Mindegy most már hétfõn elmegyek hozzá és majd megbeszéljük.

Puszi

Andy
Andy

GittaKép
Persze, nyugodj csak meg bátran, hisz a görbék többnyire csak utólag értékelhetõek ki teljes egészébenKép
AndyKép
Értem, ezek szerint a magánba mész hétfõn? Lehet, hogy nem is akar megnézni UH-on... Majd kiderül csak tartanánk már a hétfõnélKép
LujzaKép
Drukkolok-drukkolok-drukkolok kitartóanKépKépKép

doris

Jó reggelt Lányok! Kép

DorisKép
Köszi az „ízelítõt”, nagyon helyesek vagytok a képen. Kép

Szmonka Kép
Ne legyél elkeseredve, hiszen a következõ hónapokban nálad is beindulnak a dolgok!!! Jössz haza, elmész orvoshoz, ahol szépen kivizsgálnak, és hát a hõddel kapcsolatban, ha szájban mérve 37,3 lenne az nem baba lenne hanem influenza! A jövõ havi hõgörbéd is sokkal szebb lesz! Szóval fel a fejjel! Kép Hányadik napon is tartasz? Mikor kezdõdik az izgalmas idõszak( félidõ, ciklus vége)?
Egyébként én is érzem, hogy nem tudok nagy dolgokat írogatni. Nálam nincsenek beavatkozások (persze ez inkább jó dolog), néhány vérvételen kívül, meg a 3 hónapommal még mit ugráljak? De olyan jó titeket olvasgatni! Kép

Zsuzsu Kép
Az álommal kapcsolatbanKép. Egyszer pát hónapja nekem is volt egy hasonló álmom, egy szõke kisfiú volt benne, de olyan furcsa érzésem volt, hogy én ezt a kisfiút ismerem, õ hozzám tartozik. Én hiszek benne, hogy egyes pillanatokban megérezzük a jövõt, hát majd meglátjuk Kép

GombócKép
De jó Kép Ez egybevág azzal, amit a doki mondott neked a neten, és a jobbik változat Kép

Vanda Kép
Megnéztem a hormonadataidat. Bocsi, hogy belekontárkodom, de múlt hónapban én is voltam, és most is megyek hormonvizsgálatra, és úgy belejöttem ezek, és a hõgörbék nézegetésébe! Lehet hogy pályát tévesztettem? Szóval azt tudom, hogy a progi szinted kicsit alacsony (szerintem ez a hõgörbébõl is látszik) 64 nmol/l az alsó határ. Szedsz valami gyógyszert?

bera 3
bera3

Sziasztok, Lányok!

Tegnap szabin voltam, és alig gyõztem végigolvasni a sok irást Kép

BOGÁR,
én úgy tudom, hogy a ciklus napjaiba bele kell számolni a vérzés napjait is, tehát az 1. nap az a vérzés megjövetelének napja, ezek szerint kell számolni a többit is. Szerintetek én rosszul tudom???

ANDY,
örülök, hogy végre mégy a dokihoz Kép Én még nem beszéltem az enyémmel, de valszeg a mai napon megteszem. Végre megjött férjecském Kép, megbeszéltük a dolgokat, jobban mondva elmondtam neki a szitut, és megállapodtunk, hogy akkor irány a doki. De lehet, hogy hétfõre halasztom a telefont, mégegyszer beszélünk elõtte róla.

GOMBÓC,
Kép Kép

ZSUZSU,
én is álmodtam már, hogy van egy kisbabám, aki egy kislány volt, de csak a nagyon jó érzésekre emlékszem álmomból (hogy milyen jó volt a karomban tartani például), arc és test képe valahogy nem maradt meg bennem, de nagyon jól ébredtem akkor reggel Kép Kár, hogy azóta még nem realizálódott ez a kellemes reggeli állapot Kép Bár lehet, hogy a kismamik megcáfolnak, hogy mennyire kellemes a reggeli állapot Kép ami egész nap tart Kép Azért, hogy õszinte legyek, nagyon szivesen átélném már Kép

LUJZA,
a hõd elég biztatónak tûnik, jól emlékszem, hogy ma mégy vérvételre? Kiváncsian várjuk az eredményt (ha még meglesz ma)

Megyek dógozni, mert munka is van a világon Kép

Puszi mindenkinek!

KnéRita
knérita

Bera3Kép
Nagyon köszi a kedves szavakatKép Ha visszajövök majd szabiról (a jövõ héten indulok) akkor írj légyszi magánban levelet mert nem direkt nem jelentkezem a képek ügyében hanem véletlenülKépEgyébként az írásodhoz csak annyit fûznék hozzá, hogy mi is voltunk "csak" 3 hónapja próbálkozók, tehát komolyan kell venni a dolgokatKép
ZsuzsuKép
Néhány hónapja én is álmodtam mindössze egyszer egy gyönyörû babácskávalKép Az volt a különös, hogy álmomban egészen nagy pocim volt már és utána a következõ kép az a baba velem a hálószobában és azt furcsáltam, hogy meg kéne szoptatnom de hát én még teherbe sem tudtam esni... A Férjecském munkába indult és én úgy döntöttem megszoptatom... Erre felébredtem.
Örültem ennek az álomnak, mert az a babácska nagyon "kisimult" és nyugodt voltKép
BogárKép
Rita teljesen jól tudja. A menzi elsõ napja a ciklusod elsõ napja amit természetesen bele kell számolni a ciklusok hosszábaKép
RitaKép
Jól tetted, hogy beszéltél a PárocskáddalKép Így már egyenesben lesztekKép

doris

Sziasztok Lányok Kép

Elég régen írtam már utoljára, inkább csak olvasgatlak titeket, de most úgy érzem, tanácsra van szükségem. Leírom röviden az elmúlt hónapok eseményeit.

Tehát: tavaly május környékén határoztuk el a párommal, hogy itt az ideje, hogy babánk legyen. Mivel semmi eredmény, februárban elmentünk a SOTE I-re. Voltunk olyan bolondok, hogy bevallottuk, hogy még nincs egy éve, hogy próbálkozunk, úgyhogy elküldtek, azzal, hogy jöjjünk vissza, ha letelt az egy év. Annyit tettek, hogy ajánlottak ovulációs tesztet, (errõl itt már esett szó párszor). Ez alapján úgy látszott, hogy nálam pont félidõben van tüszõrepi. Közben a párom megcsináltatta az andrológiai leletét (az elsõt, mert kettõt kell), ami aránylag jól sikerült. Megnéztem az infertility honlapján, és mintha az övérõl írták volna. Vagyis határeset, de megfelelõ. (Tehát valószínû, hogy a probléma nálam keresendõ)
Áprilisban, mikor már majdnem letelt az egy év, visszamentünk a klinikára, és megcsinálták a hormonvizsgálatokat. (vérvétel a ciklus meghatározott napjain). Utánna megbeszéltünk egy idõpontot, hogy mikor mehetünk az eredményekért, és a továbbiakért. Ez a tegnapi nap volt (áprilistól!!!). Mivel túl hosszúnak tünt az idõ, egyszerûen csinálni akartam közben vmit, hát elmentem az SZTK-ba nõgyógyászatra, és ott is elõadtam a problémám. Vizsgálat szinte alig volt, közölte az orvos, hogy gyulladásom van, biztos van folyásom, esetleg fáj vagy viszket. Mondtam, hogy semmi, erre felírt Klion kúpot. Ezt nem használtam, mert tényleg semmi tünetem nem volt, helyette vettem Colpo Clean-t. Gondolta az nem árthat Kép
Tegnap, a megbeszélt idõben visszamentünk a klinikára, ahol mivel a párom második matyivizsgálatáról teljesen megfeletkeztünk Kép , elmaradt a konzultáció a dokival. Az asszisztensen túl nem jutottunk, sem egy vizsgálat nem volt, sem a hormoneredményemet nem tudtam meg, semmi.
Ettõl eléggé kiborultam. Végül jobb ötletem nem lévén, visszamentem az SZTk-ba, de most egy másik dokihoz. Õ megvizsgált (megnyomkodta a hasam), gyulladásnak persze nyoma sincs, rákszûrést csinált, és végül felírt Serophene-t, minden további vizsgálat nélkül! Ezt azután, hogy megbeszéltük, hogy a ciklusom rendben, az LH teszt jól mûködött (tehát a megfelelõ idõben pozitív volt) és hogy bármit is tudna a hormondjaimról. (szerintem a peteéréssel nálam nincs gond....)
Ez volna az egyik kérdésem, hogy szerintetek elkezdjem-e szedni a köv. ciklusban? Igazából semmi problémát nem jelentene ha ettõl ikreim lennének Kép , a kétségem inkább attól van, hogy ha ettõl sem jön össze a baba, akkor késõbb, ha abbahagyom a gyógyszert, nem lesz-e olyan visszahatása, hogy a normális peteérésbe bezavarna?
Attól vagyok leginkább elkenõdve, hogy már februárban elindultunk dokihoz, és a mai napig nem jutottam el vkihez, aki rendesen kivizsgálna. Gondolok itt ultrahangra, bacivizsgálatra, stb. áprilisban mérték a hormonjaimat, és még mindig nem tudom, hogy milyenek az eredményeim. Sõt úgytünik, még több hét (talán hónap Kép ) amig oda is visszajutok.
És van még egy akuttabb problémám is. Tegnap óta a bal oldalamon a medence csont mögött enyhe görcs szerû fájdalmak jönnek hullámokban. Nem tudom, hogy a petefészkem, a vesém, esetleg vakbél. (még mindig nem tudom, hogy nálam mi hol van pontosan Kép )
Nektek volt már ilyen? Szerintetek menjek el dokihoz? DE HOVA?
És szerintetek mi legyen a köv. lépésem? Vhogy úgy tünik nekem, hogy hónapok óta egyhelyben forgok eredmény nélkül Kép

Bocsi a hosszú levélért, csak már úgy kikivánkozott belõlem.
judit
Heves

Sziasztok Lányok!

Elnézést, hogy ritkán jövök,de dolgoznom kell.

Beszti!
Köszi a receptet megkaptam.

MJ,Doris!
Köszönöm szépen az Avivás könyved, én már a Doriséknál töltött tali után lefénymásoltam, és odaadtam a könyved (2. kötet) és az 1. kötetemrõl Dorisnak készített fénymásolatot Orsolynak, azzal hogyha lefénymásolta õket adja tovább Dorisnak. Ez valamikor tavasszal volt (emlékeszem még kabátban jártam).
Doris esetleg fel kéne hívnod Orsolyt, mert úgy látom mostanában hanyagol minket. Remélem nincs semmi bajuk!

Marcsi
Marcsi

MarcsiKép
Köszi, akkor majd megkérdezem OrsolytKép
JuditKép
Teljesen megértelek és semmi értelmes javaslatom nincs pusztán annyi, hogy azonnal keress egy másik orvost!!! Tudom, hogy furcsán hangzik de egész egyszerûen Téged leráztak kivétel a második SZTK-s nõgyógyászt akirõl viszont nem tudok véleményt írni, mert Nekem még sosem írtak fel semmilyen gyogyit. A többiek talán tudnak errõl bõvebben írni. Keressetek egy tisztességes orvost ill. intézményt ahol hajlandóak foglalkozni Veletek. Az én Nõgyõgyászom (csak viszonyítás képp írom) már az elsõ alkalommal amikor elmentünk Hozzá (igaz ez a fog.gátló elhagyása után 5-6 hónapra volt) azonnal csinált rákszûrést, belsõ UH-ot és meg is vizsgált tehát eszébe sem jutott "elhajtani", hogy "Ej, ráérünk erre még egy évig"... Tehát tessék a sarkatokra állni és határozottan kivizsgálást kérniKép Hidd el, megéri és nem érdemes tovább vesztegetnetek a drága idõtKép A hõdet méred?

doris

JutkaKép

Együttérzek Veled, hogy el vagy keseredve, ugynakkor hidd el, Te tudsz a legtöbbet tenni a dolog érdekében. Ebben a mai világban sajnos ha valamit el akarunk érni, akkor kitartóan menni kell és intézni a saját ügyünket, különben úgy jár az ember mint Te, hogy eltelt egy év és nem sok minden történt.

Mi januárban kezdtünk el próbálkozni és április végén már a 3. dokinál tartottam, ugyanis az elsõ kettõ az az "Ej, ráérünk arra még!" tipus volt. Én azt gondolom, hogy ne õk döntsék el helyettem, hogy mire érek rá. (Fõleg akkor, ha már volt életemben 1-2 nõgyógyászati problémám és már nem 20 éves vagyok)
Szóval a 3. doki nagyon rendes, teljesen egy hullámhosszon vagyunk. Egy szóval se mondta, hogy várjunk még, hanem rögtön elkezdte a vizsgálatokat. (két hormonvizsgálat, ultrahang is 2-szer, férjem vizsgálata) és sajnos ki is derült, hogy nincs minden rendben a hormonjaimmal. De már szedem a Clostit, remélem az segíteni fog. (Ha most arra gondolok, hogy az elõzõ két doki egy évig hagyott volna esélytelenül próbálkozni... inkább nem mondok semmit.)

Bocs a hosszú litániáért, de mindezzel csak azt akartam mondani, hogy addig kell menni, amíg egy normális orvost nem találsz. Hidd el, a több hónapos várakozás az idõpontra nem elfogadható dolog.

Szívbõl kívánom Neked, hogy minél hamarabb elkezdõdjenek a vizsgálatok Nálad, hiszen a bizonytalanságnál nincs rosszabb. Egyébként melyik városban laksz?

DorisKép RitaKép
Érdekesek ezek az álmok, bár ha jól belegondolunk, nem meglepõ, hiszen akár tudatosan akár észrevétlenül, de mindig ott van valahol a fejünkben ez a dolog, ez a vágy, és az álmokban elõjönnek.
Nekem az volt a különös ebben a tegnapi álomban, hogy teljesen láttam a kisbabát,és ahogy megöleltem, átjárt egy óriási boldogság érzés. Nagyon jó volt.
Remélem, mihamarabb valóság lesz az álmainkból.Kép

zsuzsu

Szmonka
Semmi egyéb érzés a magas hõn kívül. Nekem menzeszkor sem szokott sem feszülni, sem fájni a mellem. Ami más, hogy eddig minden hónapban a 20-21. naptól a 23. napig görcsölgetett a hasam, olyan menzesz görcs szerûen naponta úgy 3X-4X, még éjszaka is. Most semmi. Már három napja kortyolgatok napi egy liter Cickafarkfû-Palástfû-Málnalevél teát is.
Lujza
lujza

ZsuzsuKép
Úgy legyenKép

doris

Sziasztok!

Lanyok, en ugy meg vagyok hatva, hogy igy foglalkoztok velem es a problemammal, es hogy ennyire drukkoltok es szoritotok. Nem tudom hogy lehet meghatottsag smile-t irni, de most ide az kivankozna...Kép

Beszeltem az orvosommal, elmondtam neki a hirt, azt mondta, ez ad nemi remenyt tenyleg, de meg mindig keteselyes a dolog. Kép
Most 3 orara megyek be hozza, es akkor megbeszelunk mindent.

Kamilla, kertem tole az altalad ajanlott hormongyogyszert (Duphaston?), azt mondta, majd delutan azt is felir.Kép

Judit, nem tudom merre laksz, melyik SZTK-ban jartal, de szerintem a Margitos orvosok ilyen szempontbol elegge hatarozottak, es eleg gyorsan elinditjak KERESRE a kivizsgalast. Legalabb olyan dokihoz kene jarnod, akinek a rendelojeben helyben van UH. Mar az is sokat segit!

Az alom temahoz. En az elmult napokban nem igazan almodtam semmit, mivelhogy alig birtam aludni. HA aludtam is, egesz vegig dobaltam magam az agyban, es hanykolodtam. Nem kivanom senkinek ezeket a napokat, az biztos. Kép Nektek ennel sokkal konnyebb teherbeesest es masallapotot kivanok! KépKépKépKép

Bogar, en is PG53-aztam, aztan amikor 4 nappal a pafranyosodas utan kiderult, hogy csak 8mm-es a tuszom, akkor a doki elmondta, hogy ez nem a biztos peteerest, hanem a valamelyik hormon szintjet mutatja csak, aminek a hatasara peteeres kovetkezHET be (ha minden egyeb korulmeny, pl. pete nagysaga, stb. is idealis). Ughyogy ne aggodj, van akinel bejon, van, akinel nem.

Doris, drukkolok, hogy az a nyalkahartya rendes mereture novessze magat! Kép

Szmonka, ha hazajottok, szerintem is gyorsan keress fel egy olyan orvost, akivel meg tudod mindezeket beszelni, es elkuldd gyorsan kivizsgalasra.

Zsuzsu, most mar ugye jol vagy a Closti szedese mellett? En is megneztem a Hasznalati utmutatojat, eleg erdekes mellekhatasokat produkalhat. De csak hozzaszokik gyorsan a szervezeted. :-))

Pusszantas,
Gombóc
gombóc

JuditKép

Én is hasonlóan jártam a nõgyógyászommal mint Te . Mindenféle vizsgálat nélkül felírt Serophent. Én meg be is szedtem. Mondjuk ártani biztos nem ártott. Ráadásul hónapokig nem történt semmi. Aztán elmentünk egy meddõségi központba, márciusban, és azóta nagyon felgyorsultak az események.
Szóval én is csak azt tudom javasolni amit Doris és Zsuzsu. Keress másik dokit, vagy menjetek el egy meddõségi központba.

GombócKép
Ez nagyon jó hír (HCG eredmény)Kép. Még mindig nem szabad hivatalosan örülni?Kép

Tidet
tiddet

Doris
Megoldódott a rejtély. Visszakúszott a hõm a normális értékre. Kép

Gombóc
Már amennyire én tudom, ez az eredmény jót jelent. Szerintem csak az orvosok lököttek néha egy kicsit. És REMÉNY, az mindig van…KépKépKép

Monka Kép
Én csak csatlakozni tudok az elõttem szólókhoz. Amikor hazajössz, vizsgáltasd ki magad alaposan és tényleg vidd el apucit is. A hormonvizsgálat eredménye nálam 3 hét volt. A mensi 3. napján vett vért az orvos (úgyhogy úgy készülj), de lehet, hogy orvosa válogatja. A férjrõl pedig aznap mond eredményt, akár úgy is, ha beviszed az anyagot.

Lányok
Tegnap megtudtam egy barátnõmrõl, hogy 8 hetes terhes (jön a második baba). Nagyon örültem nekiKépKépKép. Kiderült, hogy tavaly augusztus óta próbálkoztak, de sikertelenül. Elkezdte szedni a Clostit, 3 hónapig napi 1-et és sikerült. Õ javasolta a Clostit, azt mondta, hogy ez csak egy rásegítés.

Andy
Nálam sem mindig a 14. napon van a pém, ezért megsúgom, hogy már elkezdtük KépKépKépHmmm…

Zsuzsu
Én is hiszek abban, hogy megérezzük, akár meg is álmodjuk a jövõtKép. Egyszer megálmodtam a vizsgaereményem (és bejött)Kép.

KnéRita, Doris
A ciklus napjaiba beleszámít a mensi 1 napja (jól tudjátokKép), de amit én említettem az az, hogy hogyan tudod kiszámolni a pédet a mensidhez képest visszafelé (ez persze akkor használható, ha már egy pár havi adat a rendelkezésedre áll). Tehát, ha pl. a 30. napon jön meg, akkor visszaszámolva 12-16 napot, valamikor a 14 és 18. napon volt a péd. (Pfú, lehet, hogy egy kicsit elbonyolítottamKép, de remélem azért mégis érthetõ voltamKép.)

Cuppp
Bogár
bogár

Hali, az alábbi üzit már vagy egy félórája megirtam, de valami gixer volt, csak most tudom elküldeni.

Sziasztok!

LUJZA,
a málnalevél-teát szerintem azonnal hagyd abba! Annak méhösszehúzó (lehet, hogy nem pontosan ez) hatása van, és csak szülés elõtt néhány héttel szokták javasolni, hogy inni kell! A cickafark-palástfû oké, az jót tesz, a málnalevél viszont ilyenkor nem kell, sõt! Ki ajánlotta, hogy ezt idd? Mindjárt megpróbálok utánanézni, hogy mit irnak róla, de szerintem ez Neked most - hogy ilyen szépen araszol felfelé a hõd - nem használ. Bocsika a felszólitó módért, csak a jószándék beszél belõlem, nem akarlak megbántani. Megyek, szétnézek, ha találok valamit, jelentkezem.

ZSUZSU,
bennem is valami hasonló maradt meg az álmomból Kép

Pusszancs,

KnéRita
knérita

Judit!
Félig-meddig mindha a saját dokimat hallanám 2 éve. Én is így jártam. Azt mondták, semmi gond, nem probléma, hogy 3 havonta menstruálok, majd csak beáll magától!!! Én kis naív vártam így fél évet... Utána is erõszakosan kellett kérni, hogy egyálltalán foglalkozzanak velem. Elküldtek vérvételre, aminek az eredményére kellett várni 3 hetet. Akkor közölték, sajnos még nincs meg az eredmény, várjak újjabb 3 hetet. 3 hét után azt mondták, talán a jövõ héten... Itt telt be a pohár, kiderült nincs pénze a kórháznak a tesztre, majd csak jövõre lesz kész az eredmény, ha tundak tesztet venni!!! Ez volt májusban. Elképesztõ, nem?!
Ezért mondom, keress valami jó dokit, aki fog veled foglalkozni. A baba érdekében pedig nyugodtan mond, hogy már lejárt az 1 év! Nem érdemes várni!!!

Üdv:
Gitta
gitta

Lányok Kép
Aranyosak vagytok, hogy válaszoltok Kép

Doris Kép
Nem hõmérõzöm rendszeresen, de néha ötletszerûen megmérem. Tudom, hogy ez nem sokat ér, de reggel mikor kelek, még nem vagyok teljesen magamnál, és mire eszembe jut, hogy hõmérõ, már megittam a kávém, pisiltem, és kb fél óra eltelt. Nagyon nehezen kelek reggelente Kép Bár ma reggel pont mértem 37,2, úgyhogy a tüszõrepin már túl vagyok. Egyébként pont alattad vagyok a táblában. Nekem úgy hétfõ tájékán volt a pé-m, és akcióztunk is sokat Kép Kép

Zsuzsu Kép
Budapesten lakom, Kispesten és a kispesti SZTK-ban jártam. Az álommal kapcsolatban: pár hete én azt álmodtam, hogy terhes vagyok, már a vége felé, nagy pocival. Régen ébredtem olyan boldogan, mint aznap reggel, és több napig tartott. Olyan jó érzés volt..... Kép

Tidet Kép
Én a SOTE I meddõségi osztályára mentem (ill. asszisztált reprodukciós osztály - így hívják hivatalosan), azt hittem, ez a legkonpetensebb hely. Lehet, hogy tévedtem.... Te hova jársz? Jó ötletnek örülnék, és szeretnék szakemberekhez menni.

Judit
judit
Heves

Tudjátok, most, hogy megírtam a bajomat, már jobban is érzem magam. Azt hiszem igazatok van. Itt azért meg fogom várni, hogy a hormoneredményeimet még megtudjam, hogy egy új helyen ne kelljen mégegyszer ezt a tortúrát végigjárni, aztán irány egy új doki, vagy a megfelelõ intézmény... Kép
Csak még meg kell találni... Kép Tudnátok esetleg ötleteket adni?
Az a helyzet, hogy egész jó kedvem lett. Végülis még csak 14 hónap, anyám két évig próbálkozott, mire én sikerültem Kép
És még ez a hónap is tartogathat meglepiket... Kép

Judit
judit
Heves

Sziasztok!

Zsuzsu

Nekem is vannak babás álmaim. Sokszor álmodom egy szép kisfiúval , otthon vagyunk , az egyik szobánk be van rendezve gyerekszobának és én etetem, pelenkázom, büfiztetem a picit. Olyan jó érzés viszont rossz felébredni. Tuti, hogy ha sikerül a baba projekt akkar fiam lesz. Én hiszek az álmokban.

Képzeljétek még nem jött meg. Hétfõn a doki azt mondta, hogy hamarosan menstruálni fogok , ez már 4 napja volt.

Szoritsatok hétfõn , megyünk a Papával vizsgálatra. Már kezdek ideges lenni, de biztosan nem olyan nagy a baj hiszen egyszer már teherbe ejtett nem?
Ha nem stimmel nála valami az anyaggal akkor meddig tart a gyógyszeres kezelés?

Üdv Nina
Nina

Gombóc!

El is felejtettem írni, hogy mennyire örülök, hogy ilyen szépen emelkedik a HCG-d. Ez jó hír.Kép

Marcsi
Marcsi

Judit.

Az én elsõ orvosom ( akivel nagyon megjártam) azt mondta mikor kiderült, hogy nem sikerült elsõ hónapban a baba bár a tüneteket produkáltam, hogy két év sikertelenség után kezdhetek aggódni és visszamenni hozzá. Kicsit ideges voltam.

A jó kedv a lényeg. Nem kell aggódni. Én is pédát veszek anyuról 3 évre próbálkozás után sikerültem . Anyu szerint csak egyszer kell beindulnia a dolognak mert az öcsém rögtön sikerült.
A férjem nõvére 4 vetélés után sikerült az anyósomnak. Nem semmi!

Üdv: Nina
Nina

JuditKép
Én a Nyírõ Gyula kórház meddõségi központjába járok. Megvagyok elégedve, mert a két és fél hónap alatt több minden történt velünk mint az elmúlt 1 évben összesen. Jó szívvel tudom ajánlani. A lányok közül többen is (ha jól tudom) a Kaáliba járnak. Az is nagyon-nagyon jó, bár kicsivel drágább a többinél. Ha érdekel a Nyírõnek a telcsiszáma szóljál nyugodtan, és elküldöm magánban. De a Kaális telcsiszámot is biztosan megadják a lányok, ha az szimpatikusabb. Egyébként az interneten is keresgélhetsz medd.központok után.
Remélem a legmegfelelõbbet találod meg, és minél hamarabb becsíkozódsz Te is.

DorisKép
Örülök, hogy elmúltak a tüneteid. Akkor most sok-sok pihi, és akciók ezerrel? Kép

Tidet
tiddet

Hello Lanyok,
Nem tudtam mindent elolvasni, de atnezegettem, kivel mi tortent ebben a par napban.
Gomboc, Lujza,
Nagyon drukkolok nektek!
Judit,
A lanyok mar minden okosat leirtak. Keress egy normalis orvost es vizsgaltatsd ki magad. Sajnos en is hallgattam a dokimra regebben es vartam, bar ennek mas oka is volt (maganugyek). Szoval, a lenyeg az, hogy menj es ne hagyd magad!
Eva,
Orulok, hogy jelentkeztel es drukkolok neked! Jol emlekszem, hogy nyiregyhazi vagy?

Ami az orvosokat illeti, nekem is vannak rossz es jo tapasztalataim. Viszont en elvarom, hogy a doki emlekezzen ram es tudja, miert vagyok ott. A mostanival nagyon meg vagyok elegedve, turelmes, kedves, mindent meg tudok beszelni vele. Ma meg szamon is kertem egy dolog miatt, ami raadasul az o maganugye, es o teljesen normalisan reagalt, elkezdett magyarazkodni. Tiszta hulye vagyok, nem tudom, mi utott belem! Majd hetfon elnezest kerek tole, a hormonokra fogom Kép
Velem annyi tortent, hogy harom tuszot lattunk a bal oldalon tegnap, hetfon meg egy UH, meglatjuk melyikbol mi lesz Kép Viszont lelkileg teljesen kikeszultem a sok injekcio, gyogyszer, tapasz hatasara. Allandoan sirhatnekom van, el vagyok keseredve es olyan szerencsetlennek erzem magam. Etvagyam sincs hetek ota, ami nagyon aggaszt, mert a taplaltsag is borzasztoan fontos. Mar igy is minden nadragom bo, a csalad pedig meltatlankodik, hogy sovany vagyok, holott szerintem csak egy-ket kilot fogytam.
Bocs, a negativ sugallatert, csak jo panaszkodni egy kicsit.
Puszi mindenkinek,
Bella
Bella

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?