Sziasztok,
Emlékeztek még rám?

Múlt héten szombaton volt az esküvõnk és ez minden idõmet és energiámat elvitte, így ide már nem volt idõm benézni. Azért sokszor gondoltam rátok!

Hiányzott a sok dumcsi, de mostmár megfogadtam, hogy csak a babóckára fogok koncentrálni, persze ehhez hozzá tartozik az is, hogy ezt az oldalt is gyakran látogatom.
Tényleg, Sasha ha szépen megkérlek akkor teszel fel néhány képet az albumunkba, mert küldenék az esküvõi fotókból?
Szeretnék az eddig született kisbabáknak sok tejcsit a mamiknak pedig minden jót kívánni!
Az újakat pedig szeretettel üdvözlöm közöttünk!

Nem is lehet elmondani, hogy mennyit tud adni ez a kis csapat. Kismamik! Az eddigieket is köszönöm nektek, sokkal jobb volt így veletek!!!

Sajnos most nem tudom átnézni, hogy eddig mi történt, csak erre a lapra volt idõm.
Forti, örülök, hogy jobban vagy már. A magnéziummal kapcsolatban egyébként nekem is az a tapasztalatom, hogy ha 1x-2x lehajolok vagy valami hasonló, akkor magnézium ide vagy oda bekeményedek, szóval a pihi ami mindíg használ. De hát nem lehet mindíg feküdni. Épp a napokban irogattam be a naptárba, hogy mikor hova kell mennem. Most már ott tartok, hogy minden héten több helyre is kell mennem. SZTK, kórház, védõnõ, oktatás...jó ha pár óra pihi marad. Hétfõn pl. kapásból 2x kell mennem a kórházba, de. doki (mert csak akkor tud fogadni), 4-tõl pedig oktatás. Ja és a kettõ között SZTK. Viszont jó hír: már szinte minden megvan a babának és nekem is, két napja olyanom volt, hogy elmentem a Mega Toys-ba és 3 szatyorral tértem haza, valahogy éreztem, hogy minden hiányzó dolgot meg kell vennem(remélem ez nem valami megérzés féle, jó lenne még pár hétig húzni). Alakul a kórházi csomagom is.
Egyszerûen nem hiszem el, hogy a 11. vagyok a táblicskuban?! A 49-rõl indultam, és most pedig...

, tényleg rohan az idõ. Mindíg azt mondtam, hogy majd akkor fogok izgulni ha már az elsõ 10 között leszek, akkor lassan kezdhetem?
Na megyek, mert eléggé fáradok, és a baba is lázadozik az üldögélés miatt.
Pusz,
Ilke 34