A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Kecskeméti babavárók

sziasztok

nem tudoma visszaolvasni mindneki beteg

adri cedaxot niki augmentit áki meg még haladékot kapott mert neki még csak az orra folyik
majd probálok jönni

probálok képet feltenni a szülinapi ajándékról később

Kép

Kép

Kép
roz23

Nem tudom miert nem mentek at a kepek, ujra probalomKép
mvirag

Kép
mvirag

Kép
mvirag

Most meg alig latszanak a kepek olyan kicsikKép
mvirag

Mvirág,
ikrek nagyon aranyosak! Olyan fura...1 éves szülinap...el sem tudom képzelni, h leonának is lesz.

Erszényes,
a sógoromnak foghúzás után adtam Belladonnát és Arnicát, egyáltalán nem fáj neki, nagyon gyorsan rendbejött utána, nem volt szükség "rendes" fájdalomcsillapítóra. Ha gondolod, próbáld ki.

Nana,
nagyon klassz ez a babakocsi!

Roz,
jobbulást a gyerekeknek! Te?

Kép
sygnum

Mvirág: édesek a képek!! Kép

Syg: Mi az a Belladonna meg Arnica mert nem hallottam még róla? Gyógyszertárban lehetvenni?
Most kezd kimenni a hatás úgyhogy lehet hogy majd megpróbálnám holnap beszerezni. Kép

Lina: nekem is volt 10.20 ra időpontom de egy fiatal csaj volt benn aki csinálta a ctg-ket és kb. 40 perc csúszásban volt. Én 11 után kerültem csak be a terembe. Kép

Nana: nagyon szuper a babakocsi!! Kép

KépKép
erszényes

sziasztok
Lina
Gyerekkardiológia - szülészetről kifelé jövet balra van a gyerekkórház épülete. (lépcsőn le kell menni). Az épületen belül jobbra a folyosó végén.
quill

Kép

Kép

Kép

KépKép
erszényes

Hát ő volna Janika utoljára a pocakból!!! Kép

KépKép
erszényes

Erszényes,
az utolsó képen Janika lába van a szája közelében? Nagyon édes!

Virág,
jó lehetett a buli! A tortából végül ettek az ikrek?

Roz,
sajnálom a gyerkőcöket, a jövő héten talán eljutunk hozzátok!

Syg,
ráérsz a cipőkkel! Kép Narancsot gyümölcscentrifugáztatok? Mennyiből jön ki egy pohár lé? Mit lehet csinálni a rosttal? Szemét?

Lina,
én nem is tudom, mikor ettem meg nyugodtan egy falatot magamban Kép Jövő pénteken du. a nagyszülőkre bízzuk a gyerekeket, elmegyünk mozizni, és vacsizni, húú, de régen csináltunk ilyet! Használd ki, hogy Lili ilyen jól kezelhető!

Kép

Kép
kobudo

Kob,
hát nem tudom, mennyire kezelhető, de próbálom kezelni. Alig birom ki, hogy ne vegyem ki a gyerekülésből, mikor nekiáll sírni, de talán hosszútávon meg lesz az eredménye. Reggelente egyre többet, akár 30-40 percet is elvan, hol a játszószőnyegén nézelődik, hogy velem a konyhában, de rendbe tudom tenni a házat, beágyazni, felöltözni...

Viszont most tiszta ideg vagyok, a szuri óta, azaz 3,5 órája alszik Lili, 6 órája nem evett, ami még annyira nem is lenne gáz, de rajta van még az összes ruha. 2 órát kint aludt, de most már behoztuk, mert nagyon hideg volt, arra sem ébredt fel, pedig szerintem már nagyon melege lehet. Van rajta body, rugi, pulcsi, meg a zsák, ok, azt kigomboltam, na meg sapka is. Csinálhatja ezt a szuri? Felkelteni meg nincs szivem.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sygnum!

Szia,agi279@freemail.hu Még nincs 1 éve, de csak 2-3 hónapja foglalkozok intenzíven a babásodással. Várom a mailt.
Ági

Kép
Kép
Ági279

Sziasztok!
nem vesztünk el,megvagyunk.Jól éreztük magunkat mamánál,bár Lillácska éjjelente sokszor ébredt.Kinőtte a lelkem az ottani ágyikóját.Ahogy forgolódott éjszaka,mindíg beleütközött az oldalába és felébredt.De amúgy nagyon jól elvolt.Szombat óta egyfolytában járni akar.Nem tud megülni a fenekén.KépFogom a kezét,és rójuk a köröket.KépMár számolni sem tudom,hánynál tartunk.Sztem nem kell sok idő neki és már járni fog.Hihetetlen hogy most néhány nap alatt mennyit fejlődött.KépMa például megtanult telefonálni.Mondom neki,hogy halló-halló és emeli a füléhez a kagylót.KépMeg kell zabálni.Kép

Még most olvastam vissza,de sajna nincs időm egyenként írni nektek.Majd holnap.
Köszi,hogy hiányoltatok minket.Kép

Roz nagyon sajnálom ami történt és természetesen rám is számíthatsz.Amiben tudok szívesen segítek.
Ráadásul szegény picurkák is lebetegedtek megint.KépGyógyuljatok.

Jó éjt mindenkinek!

KépKép
KépKép
sbea

Sziasztok,

Valamennyire javult Eszti alvókája, de még mindig nem az igazi. Viszont nem tudom mi lesz a szopival, mert harap! Rászólok egy határozott nemmel és kiveszem, erre ő elkezd sírni Kép. A fiúk a második alkalom után megértették, ő nem Kép. Hát csajsziból van a drágám. Viszont így nem tudom meddig birom, mert naggggggyon fáj! Legfeljebb fejni fogok Kép.

Roz, annyira sajnálom a kicsiket. Van valami segítséged? Légy erős, hamarosan tényleg itt a tavasz és talán nem lesz ennyi baj.

Bea, Lilla milyen kis ügyes. Kapkodhatod majd a fejed, mert minden nap produkál valami újat. Annyira helyesek ilyenkor.

Melissza, hát ez a Bálint óriási. Az én Marcim egy évesen volt 9,5 kiló.

Lina, a kéthós oltástól Eszti is aludt egész nap. Meg a három hóstól is, csak másnap kezdődtek a bajok Kép. Miért mentek kardiológiára? Biztos, hogy el kell menni erre az alvás valamire? Nem lehet, hogy a gége okozza? Egyébként meddig aludt kicsi Lili?

Lili, Lina, csajszik nagyon édesek. Lili próbáltáok már az almapépet is?

Erszényes, Pille már tényleg a finisben vagytok. Hajrá!

Virág, nagyon helyesek az ikrek. Végül milyen torta készült?

Nana, szuper a kocsi. Sok mindent kell vásárolnotok a kicsinek? Dani cuccai nincsenek meg? Nekünk szerencsére minden megvolt, csak néhány csajszis rucit vettünk, meg persze azt kértük ajándékba, ha valaki kérdezte.

Syg, hogy van a kis zsarnokod? Gondolj arra, hogy milyen jó, hogy így ragaszkodik hozzád. (Bár iszonyú fárasztó). Eszti is egyre inkább ilyenné válik. Az sem jó neki, ha mellé fekszem. Viszont ha kenguruban rajtam van, akkor hangja sincs és bármeddig elvan benne.Estére ki is purcanok rendesen. De szerencsére ő legalább hagy aludni.

Kob, mozi, vacsi, de jó lesz. Kigondoltátok már, hogy mit néztek és hol esztek?

Azt hiszem ma ki sem megyünk, olyan bolond szél fúj! Utálom!
balim

Balim,
milyen bajok kezdődtek másnap? Én azt hittem, ha eddig nem lett semmi baja, akkor már nem is lesz. Végül fél 3-tól fél 7-ig aludt, akkor már én vettem ki a hordozóból, mert már két órája volt a lakásban, sapkában, overálban, na meg dél óta nem evett. Evett egy kicsit, és még aludt 7-9-ig este. Akkor megint mi keltettük, hogy fürödjön meg, meg a lázkúpját megkapja (ja mert ugye szerdán sem fürdött), ez megvolt, és fél 10-től aludt újra fél 2-ig. Végleg 8-kor kelt csak fel.
Az alvását a gége okozza, az biztos, csak azt kell megnézni, hogy ezeknél a mikroébredéseinél van-e légzéskimaradás, okoz-e esetleg pillanatnyi oxigénhiányt, mert az később tanulási nehézségekhez meg még nem tudom mihez vezet, viszont ha időben észreveszik, tünetmentessé lehet tenni.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina,
a kéthóstól nem volt gond, de a három hósnál majdnem egy hétig rosszul aludt mind napközben, mind éjjel többször ébredt. Ugyanez volt Mregééknél is. Meg a lába is bedagadt. De mi még a régit kaptuk, ti már az újat fogjátok, ami állítólag nem okoz semmi gondot.
Így már érthető az alvás dolog. Hát akkor tényleg inkább járjatok utána. És kardiológiára miért kell mennetek?
balim

Kobudo, Balim,
Túrótorta Beninek, almatorta Pankának és igen ettek belőle, bár mindkettőnek inkább a túrótórta ízlett, benyomtak ketten egy jókora szeletet, meg másnap ebéd után is kaptak belőleKép.
tegnapelőtt voltunk a gyereksebésznél, mert Beninek búvárheréje van, és megkellett mutatni, szerencsére azt mondták, hogy az esetek többségében ez leszáll ahogy nő a gyerek, és nem kell csinálni vele semmit.
Lassan mindannyian meggyógyulunk, bár Géza most fájlalja az arcát, úgyhogy csak el kellett kezdenie szedni az antibiotikumot....

Erszényes,
jól tetted, hogy kihúzattad a fogadat, mindenféle komplikációt okozhatott volna később. Nem tudom kivenni hogyan fekszik JanikaKép

Roz,
Kitartás.... Minden tisztelet a tied. Bar nem ismerjuk egymast ha tudok segiteni valamiben jelezd.

Pankanak az uj tudományaq hogy puszit kuldKép meg kell zabalni. Beni annyira sok mindent ert hogy fel sem lehet sorolni. estenkent mikor lefekszik puszit kell adnaom az allatkajanak (Zsiginek) aki egy zsiraf. Megkerdezem tole: Adjak puszit Zsigikének? És már nyujtja is felem. Mikor fogat mos akkor is midig odanyujtja a fogkefejet, hogy en is mossam az enyemet, es mikor mosom akkor nevet rajtaKép De az egyik legedesebb dolga, hogy ha Panka sir akkor odanyujtja neki a cumijat, ilyenkor teljesen elolvadokKép
Mar kezdenek beszelni, nehány szot tudatosan hasznalnak. annyira jo ez az idoszak, minden nap valami ujdonsag, a ferjem nem is akar dolgozni jarni, hogy ne maradjon le ezekrol a dolgokrol.
mvirag

Sziasztok!

Bea, nagyon édes lehet Lilla,ahogy körbekörbe járat TiteketKép! A derekatok bírja?Kép
Hannácskának ha áll,és megfogom a kezét, kirántja és letérdelKép...

Syg, próbálkozom, szerencsére nemsokára jön egy barátnőm,aki amúgy gyógytornász,majd megkérdem, h jól csinálom-eKép! És mennyi kölesgolyót eszik meg?És szétnyomjátok vagy hogy adjátok? Lehet,h ma veszünk.

Erszényes, ne bánd a fogad, gondolj arra, h mindjárt megérkezik Minijanika,ak már ezeken az Uh képeken is nagyon aranyos!

Virág, bár csak kicsiben látszanak, de nagyon kedvesek a kis Egyévesek!Kép Bizti a tortájuk is isteni volt.Annyira édesek ilyenkor, ez a puszidobás nagyon jó lehet, nálunk még csak odateszi a kezét a szája elé,mikor mi dobunk Neki!

Most mennem kell, de még majd jövök!

Roz, remélem gyógyulgattok!

Kép
seriff

Kobudo, Balim,
Túrótorta Beninek, almatorta Pankának és igen ettek belőle, bár mindkettőnek inkább a túrótórta ízlett, benyomtak ketten egy jókora szeletet, meg másnap ebéd után is kaptak belőle.
tegnapelőtt voltunk a gyereksebésznél, mert Beninek búvárheréje van, és megkellett mutatni, szerencsére azt mondták, hogy az esetek többségében ez leszáll ahogy nő a gyerek, és nem kell csinálni vele semmit.
Lassan mindannyian meggyógyulunk, bár Géza most fájlalja az arcát, úgyhogy csak el kellett kezdenie szedni az antibiotikumot....

Erszényes,
jól tetted, hogy kihúzattad a fogadat, mindenféle komplikációt okozhatott volna később. Nem tudom kivenni hogyan fekszik JanikaKép

Roz,
Kitartás.... Minden tisztelet a tied. Bar nem ismerjuk egymast ha tudok segiteni valamiben jelezd.

Pankanak az uj tudományaq hogy puszit kuld meg kell zabalni. Beni annyira sok mindent ert hogy fel sem lehet sorolni. estenkent mikor lefekszik puszit kell adnaom az allatkajanak (Zsiginek) aki egy zsiraf. Megkerdezem tole: Adjak puszit Zsigikének? És már nyujtja is felem. Mikor fogat mos akkor is midig odanyujtja a fogkefejet, hogy en is mossam az enyemet, es mikor mosom akkor nevet rajta De az egyik legedesebb dolga, hogy ha Panka sir akkor odanyujtja neki a cumijat, ilyenkor teljesen elolvadok
Mar kezdenek beszelni, nehány szot tudatosan hasznalnak. annyira jo ez az idoszak, minden nap valami ujdonsag, a ferjem nem is akar dolgozni jarni, hogy ne maradjon le ezekrol a dolgokrol.
mvirag

Szép Napot,

Balim,
gyakorlatilag mindegy mit nézünk, és mit eszünk Kép Jó lenne megnézni a Rokonokat, vagy a Fehér tenyért, enni meg rántott sajtra vágyok, azt nem lehet félkézzel enni Kép Kép
Eszter mindig harap? Úgy értem, nem csak akkor, amikor jól lakott, és már csak cumizni, játszani akar?

Virág,
tényleg jó kis időszak ez, ahogy nyílik a kis értelmük a világra!

Emese is gépelni akar, megyek ebédeltetni...

Kép

Kép
kobudo

Balim,
kardiológiára csak azért kell menni, mert születésekor volt szívzöreje, és most két hónapos korában visszarendelték, hogy megnézzék van-e még. Amúgy már a kórházból mikor kiengedték, nem hallották, meg azóta sem.

Kaptunk időpontot az alvásvizsgálatra is, március 22, úgyhogy a következő szuri majd csúszik egy hetet. Mindent vinnünk kell, még a gépbe egy 9W-os duracell elemet is, kicsit ciki, nem? Du. 2-re kell menni, akkor van egy vérvétel, magát az alvását este 8-másnap 12-ig nézik, éjféltől hajnal négyig nem ehet, hajnal 4-kor az ujjából vesznek vért, meg nem ehet 6-8-ig, akkor itatnak vele valamit, és van egy UH. Ami legjobban idegesít, hogy végig lesz a gyomrában valami PH mérő gyomorszonda. A nőci nyugtatott, hogy higyjem el, hogy nem fogja zavarni. Csak nem tudom, hogy ez az alváshoz miért kell?

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok

Lina

Te hogy íbrod tempóval a netet? Én mindig le vagyok maradva. Olvastam, amit a gége dologról írtál. Mi is ez? Manóm is sokat alszik, és ő is mindig megijed. Ez ugyanaz lenne? Bár alvás közben még nem vettem észre, csak mondjuk szpoi közben, ha elszundít, hirtelen felijed. Este akkorát aludt. Mondtátok, h ne ébresszem, de a 8 órás evés kihagyás már zavart. Este amúgy csak szopizott és ekkorát aludt. Nem mértem, de jól lakhatott. Sajnos nem mindig termelődik a tej és muszáj pótolnom, mert akkor végeláthatatlan szopizás az eredmény, és manó sem alszik.

Nana

Persze, h szívesen látlak. Majd emailben telszámot cserélünk. Most még fáradt vagyok, de talán beáll a rend hamarosan.

Roz

Nininek boldog szülinapot kívánok! Vigyázzatok magatokra.

Syg

Szedem az urnicát, iszok őszibaracklevet meg teát. Az 1. szülinap csodálatos dolog.

Kép

Kép
cukkermáz

csak beugrok:
olvasni ma nem fogokKép
köszike roz, seriff, mino....
ma estére kaptam nemeshez időpontot: hátha nem kell a kengyelKép

puszi

KépKép
KépKép
bepa77

Lina, pH mérő gyomorszonda sztem a reflux miatt kell, a nyelőcsőbe visszacsorgó gyomortartalom savasságát nézik, mérik-jól leegyszerűsítve. Ha eddig nem is volt gyanú rá, most mindent kizárnak. Amúgy épp most olvastam a márciusi Kismamában, h ez az elalváskor jelentkező összerezzenés tök normális lehet.

Cukker, sztem nem baj, ha az elején végeláthatatlan szopizás vanKép.

Bepa, szívesen.

Virág, Panka édes lehet, ahogy puszit dob!Kép

Kob, írigyellek a mozi miatt, majd meséld el, h melyiket néztétek meg, és hogy tetszett!Kép

Balim, harapásKép.Kép

Kép
seriff

Seriff,
nem csak elalváskor rezzen össze, hanem egész végig, ha háton van, vagyis nem is összerezzen, hanem ilyen átkaroló reflex szerűen kinyúlik minden végtagja, ki is nyitja a szemét, aztán alszik tovább. Ha hason van, de még nem mélyen alszik, akkor meg egyik oldalról a másikra forgatja a fejét, egyre gyorsabban, aztán arra kel fel. Éjszaka főleg ezért alszik rajtam, mert ha magamra rakom, oldalra a kezemre kidönti a fejét, kicsit tartom neki a cumit, és elalszik, ezt az ágyban nem tudom így kivitelezni.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Köszi Cukker, aranyos vagy. Kép

Most még nem is mennék. 2 hónapos kor előtt soha nem megyek babalátogatóba. Kép De fénykép tényleg jó lenne.

Most voltam fodrásznál...ilyenkor mindig kiakadok hogy egy kisebb vagyont otthagyok és ...szóval hipp-hopp ugyahogy megcsinálják a hajam. Kép

Seriff,
Hogy vagytok? Neked tetszik a babakocsink?

Én annyira "beleszerelmesdtem" hogy álmomban már Botonddal ki is probáltuk. Kép

Mi ma megyünk a barátainkkal Back to Black koncertre. Kép Nem vagyok nagy rajongójuk, de nem ez a lényeg. Kép

...Bocsánat, még nem tudtam visszaolvasni. Kép

KépKép
KépKép
nana09

Nana

Vannak fényképek, csak még nem itt a gépen, majd megsürgetem apát. Csak szerencsétlennek alig van ideje, állandóan ugráltatják a cégnél. Tegnap ki is akadtam, mert nincs segítségem így. Ma el akartunk apával menni csavizni, de anyukám beteg lett. Fura, h annyira jönni akart és nehezen értette meg, h inkább ne jöjjön.

Mvirág

Tüneményesek a képek.

Erszényes

Meghatóak a fotók. Mindjárt itt az idő.

Ma még csak egyszer kapott manóm tápit, de kevés a tej. Nagyon hideg van, így még jövő héten sem viszem ki Adrit. Holnap, ha összejön, Bencével moziba megyünk kettesben. Lina majd szólj, ha kell a mérleg. Szeretném majd személyesen vissza vinni házhoz.

Kép

Kép
cukkermáz

Sziasztok!

Jól lemaradtam....Kép
Ma itt volt anyukám, nagyon jó volt. Kép Segített, vigyázott Zsófira is.

A fényképek nagyon szépek! Mvirág, édesek a gyerkőcök! Az az etetőszékes, kis gertyás....előttem van most is. Kép Kép

Erszényes, nagyon édes miniJanika! Kép Nemsokára találkozhatsz vele. Kép De jó is lesz az!

Nana, nagyon jó a kocsitok! Most válaszolok: mi a fekvő részét a kengurunak csak kb. 2* használtuk, mert Zsófi alapból, kézben sem szeret feküdni. Így már ültettük úgy 3,5hónapos korában is benne. Szereti. Most is, ha jó idő lenne.... Kép, már mennénk nagyokat sétálni. A kicsi jó idő alatt is mentünk kenguruval a városba. Nagyon élveztük mindketten. Kép De sztem sokáig lehet használni a fekvő részét, ha időben elkezded, nem úgy, mint én. Stabil nagyon.

Cukker, mit néztek Bencével? De jó lesz Nektek! Kép Aranyos vagy, h. Bencére is marad erőd...tudom, kell. Kép

Syg, ti hogy vagytok?

Dora?

balim, ma kapott Zsófi almapürét. 3napig csak levet kapott, és ma kapta a pürét. Mikróban készítettem el. Nagyon fini lett. Ízlett neki nagyon. Anyukám nézett csak, h. mennyire ízlett neki. Kép Kép

Vasárnap Zsófi keresztelője lesz, úgy várom. Holnap megyek fodrászhoz. Csini szeretnék lenni Zsófi tiszteletére. Kép

Bepa, mi a baj? Én lemaradtam... Kép

Puszidobás, és hasonló édes cselekedetekért irigyellek titeket!Kép Én már most megzabálom Zsófit. Mi lesz később???? Kép Kép Imádom. Annyira tündér.

Roz, Nikinek mi is Boldog születésnapot kívánunk! Kép

Lina, elég rosszul hangzik ez az alvás "megfigyelés". de ha ez kell....remélem, h. nem fog kiderülni semmi komoly.

Mindenkinek szép estét! Kép
birolili

Lili baba rap-et hallgat:

Kép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Cukker,
mérleg tényleg ráér, ha már teljes nyugalommal közlekedsz Adrival, akkor egyszer gyertek el négyesben, jó?

Lili,
a gyomorszonda kivételével nem lenne semmi bajom, a szurikra ezek szerint nem annyira érzékeny, sír fél percet, aztán semmi gond. Meg nem is tudom milyen, ki fog lógni a szájából, el sem tudom képzelni...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina, nagyon jó a kép! Kép Kép
birolili

Cukker,
nagyon ügyes vagy, hogy csak egyszer kell tápszer, meglátod, lassan azt is el tudod hagyni. Megpróbáltatok összebújni 1-2 napra Adrival? Tudom, a háztartás mellett ez elég nehezen kivitelezhető, de háth a meg tudod oldani. Állítólag célravezető Kép

Lina,
nagyon édes Lili a fülhallgatóval! Nem akarlak elkeseríteni, de lesz még pár szuri..

Nana,
miért nem mész 2 hónapos kor előtt babalátogatóba? A vírusoktól félsz?

Na, megyek, bevásárlólistát írok, meg étrendet álíltok össze a jövő hétre... Nincs valami jó tippetek?

Bepa,
erről én is lemaradtam, miért kell kengyel Beninek? A röntgennel van összefüggésben? Találtak valamit?

Kép

Kép
kobudo

Lina, nagyon édes a kicsi Lili! Szerintem az orrában lesz a szonda, de majd a lányok megmondják. Amikor Esztert műtötték, akkor volt ott egy kisfiú és neki ott volt. Esztinek is van szívzöreje, mi is voltunk kardiológián. Sajnos neki lyukas a pitvari sövény, de állítólag be fog záródni egy éves koráig. Remélem.

Cukker, nagyon fárasztó így az eleje, de jobb lesz hamarosan, dehát ezt te is tudod nagyon jól. Kitartást és sok tejcsit kívánok! Mit néztek a moziban?

Kob, az a baj, hogy lehet, hogy ezzel jelzi, hogy jóllakott, mármint a harapással. olyankor nem is adom oda neki többet, mert valószínű nem éhes már. Jó lenne, ha mással jelezné, de résen vagyok, ott az ujjam és dugom a szájába, ha össze akarja csukni. Ma nem harapott.

Bepa, mi van Benivel, mi volt röntgenen?
balim

Sziasztok!

Nagyon örülünk nektek, hogy tudtatok segíteni, millió puszi mindenkinek!Nem tudom pontosan, de ma reggel, kb 7 liter tejet kapott, ez kb szűk kéthétre elég. Továbbra is keressük a tejcit!
Nagyon jók a babás képek.

Pillle!
Egyben vagy még?

Sygnum!
Még mindig várom az e-mailt. Ma voltam UH-on a Pusztai nem volt ott, helyette Dr Nagy Károllyal bészéltem. Színpatikus doki, sose láttam még.
Õ írta fel a szurit "CHORAGON 5000 NE" remélem, hogy meghozza a várva-várt eredményt.

Ne haragudj, de nem tudom a neved, ma a PATIKÁBAN beszéltünk pár szót. Szeretnék beszélni veled. Segítenél nekem, e-mailben?
agi279@freemail.hu

Dávid és Anyukája puszil mindenkit!
Ági

Kép
Kép
Ági279

Jó reggelt Lányok!

Mielőtt a lemaradt 2 oldalt elolvasom;
képzeljétek! Bálint Gazda tegnap este holt fáradtan olyat művelt, hogy ugrándoztam örömömben! KépKépKép Késő délután bekukkantottak barátnőmék. Bálcsi a kíhúzott kanapén játszadozott velünk, és egyszercsak szokásához híven négykézlábra állt, de nem hintázni, meg tolatni, vagy oldalazni, hanem egyenesen előre olyan iramban nekilódult a mászásnak, hogy egy szemmpillantás alatt majdnem le skerázott az ágyról! KépKépKépKép
A napokban már pár "lépést" sikerült neki négykézláb ELÕRE felé tenni, na de erre nem számítottam. Még este is mászogatott hatalmas karmozdulatokkal halad néha előre, mintha úszna! Nem mindig sikerül, de egyre többet próbálja! Tegnap annyira bepörgött attól, hogy előre felé halad, hogy alig akart leállni! Kép
Igaz fogunk még mindig nem jött elő, de már mászunk!
Úgy látszik, a csípője kezd erősödni a legénynek!
Úgyhogy vigyázzatok Lányok, mert Bálcsi hamarosan négykézláb rohan a szoknyátok után! KépKép
Mindenkinek szuper jó reggelt!
Puszi

KépKép
mino

Jó reggelt!

Lina: gyönyörű Lilibaba, és milyen jól áll neki a fejhallgató!! Kép

Cukker:
jó mozizást Bencével!! KépLegalább te is kikapcsolódsz egy kicsit. Kép
Nagyon kíváncsi vagyok én is pici Adri fotókra. Kép

Pille: Mi újság veletek?? Jövő 7-en is csütörtökön kell menned ctg-re?

Én ma érzem napok óta először embernek magam. Iszonyatos 3 napom volt. Kép
Mostmár szépen gyógyul a foghúzás helye és a betegségtől is kezdek megszabadulni. Ma éjjel már kaptam levegőt. Kép

Szép napot!

KépKép
erszényes

Mino: jó téged is látni!! Kép Nagyon édes lehetett Bálcsi!! Kép Megértem az örömödet!! Ezek a pillanatok olyan szépek lehetnek!! Én is úgy várom!!

KépKép
erszényes

Köszi Erszényke!Kép Ha még aludna is éjszaka...

Seriff! Nálunk is megkezdődött a kábel imádat! Jaj... Itt van Bálcsi mellettem a földön, és a kábelhez persze, hogy elmászott. Te hogyan is akadályoztad meg a kábelrengeteg zabálását Hancinál? Barikád?? Kép

KépKép
mino

Sziasztok!

Ági, Erszényes, köszi, hogy hiányoltatok. Kép

Erszényes, igen csütörtökön megyek, megint 7:45-re. Már nálam is volt vagy 10 perc csúszás, ezért is kértem megint korai időpontot. Örülök, hogy megszűnt a fog gondod! Jó, hogy Minijanika megmutatta még az arcát az uh-n.

Mino! Édes lehet Bálint, ahogy nekiiramodik! Kép Flóra úgy kezdte, mint a kommandósok, fél kézzel húzta magát hason.

Lina, jó ez a Lilis kép! És ez az állandó mosoly...Kép

Nana, jó ez a babakocsi. Danié már nincs meg?

Én még csupa takony vagyok (bocs a szóhasználatért) de már szakadozik a köhögés. Minden praktikát bevetek, hogy ne így kelljen Orsival találkoznom.
Ma vacsira megyünk Istvánnal a Bajorba. Nem kettesben, kb. 90-en leszünk.Kép Opel megszállottak országos találkozója lesz. Addig megpróbálom összeszedni magam.

Szép hétvégét mindenkinek!

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

Sziasztok!

Hát tegnap este jól megszívattam (bocs) magam. Bár nem tudom hogy gondoltam... Szóval elmentem a koncertre (hisz "ülős" volt) aztán...
Elkezdődött de valami olyan elementáris erővel szólt, annyira hangos volt...Még a többiek is majd megsüketültek. Kép

3 számot bírtam ki, aztán már teljesen beparáztattam magam, hogy megsüketül a gyerek a pocimban. Kijöttem. Mondtam a férjemnek ő maradjon nyugodtan, de 5 perc után kijött utánam. (szegény lázas is volt. Mandulagyulladása van. Kép Kép

Aztán a füstös Rolling Rockot sem vállaltam be. Hiába én beszari kismama vagyok. félek hogy árthat a gyereknek. Pedig annyira szerettem volna kihasználni az utolsó alkalmak egyikét.

Mino,
Hihetelen ügyes a kis Bálcsi-vitéz! Kép Hajrá előre!!! Kép Bocsi, hány hónapos is?

Erszényes,
Örülök hogy jobban vagy. Tényleg pihenj sokat. Ilyenkor a 9. hónapban már minden perc számit. Tölts fel magad, hogy bírd a szülés és az első hetek megprobáltatásait. Kép

Pille,
Sajnálom hogy te is betegeskedsz. Kép én is már 3 hete köhögök, fullasztó, nagyon száraz köhögés. NÉha ugy érzem lezsakad a méhem. Szúr, fáj mindent csinál. Kép Neked 9 hónaposan még sokkal rosszabb lehet. Kép

A Danus babakocsiját eladtuk, mert utáltam. Nagy kerekű oriás volt. Amivel nagyon nehéz volt mozogni. Valamint az akkori bébihordozonkkal is melléfogtunk, így azt is szerettünk volna másikat.

KépKép
KépKép
nana09

Sziasztok!

Erszényes,
homeopátiás szerek, nem lehet minden patikában venni, de meg tudják rendelni. Bár gondolom, már túlvagy a nehezén. Az Arnica szülés után/közben is jól jöhet, vérzéscsillapító hatású.

Kob,
gyümölcscentrifugával nem csináltunk még narancslevet, de facsaróval igen. Nagyon sokból, vagy 3 kilóból lett 1 liternyi, de ez gondolom a narancs fajtájától is függ.

Ági,
mindjárt megy mail.

Bea,
ugye, néha mennyire nekiindul a fejlődés? Olyan kis drágák!
1 jó tanács: sétáltatáskor most még ne a kezét fogjátok, hanem a mellkasát a hóna alatt. Nagyon könnyű kificamítani a könyöküket eséskor. Õ esik, te meg tartod a kezét, a könyök meg ficamodik. Ez később, kicsit nagyobb korban is így van.

Balim,
zsarnokom gyakorolja a zsarnokoskodást. Mostanában reggelente kiviszem Robihoz, én meg visszafekszek. A kis bestia 1 órát bír csak nélkülem, akkor úgy csinál, mintha szopizni szeretne, apa meg hozza hozzám. Szopizik néhány kortyot és utána minden oké. Csak én legyek ott.
Persze nagyon örülök neki, h ennyire ragaszkodik hozzám, csak néha (gyakran) elbizonytalanodok, h ez azért van, mert ennyire szeret és ragaszkodik, vagy azért, mert nem bízik bennem. Ez a legnagyobb félelmem az egész gyerekneveléssel kapcsolatban, h nem fog bízni bennem és nem fogja 100%-ig tudni, érezni, h mellette állok és szeretem. Nem véletlen ez a félelem, mielőtt bolondnak nézel/tek, az anyámmal való kapcsolatomból ered.

Mvirág,
nagyon édes lehet Beni, amikor vígasztalja PankátKép Megnézném őket már élőben isKép

Lina,
Minoéknál és nálunk is volt oltás utáni 1 hétig nemalvás.
Szarul hangzik ez az alvásvizsgálatKépKépKépKépKépKép És mit csinálj vele, ha nem ehet? El nem tudom képzelni, mit kezdenék Leonával cici nélkül. Katasztrófa lenne.
Fülhallgatós kép...Kép

Cukker,
miből gondolod, h kevés a tej?
Sztem sem gond ilyen picivel még a maratoni szopizás. Nem könnyű - neked, de ez a jó - neki.

Mino,
hurrá-hurrá! Bálint is mászik! Képek?
Amúgy jól vagytok?

Kép
sygnum

Nana,
a füstöt ne is vállald be! Ill. ez nem is bevállalás kérdése, az szar mindenkinek, árt a babának és kész. Ezt ne sajnáld! Inkább keressetek más szórakozástKép

Kép
sygnum

Ági,
Kép

Kép
sygnum

Sziasztok,

Syg,
ma reggel 3 narancsból és 2 répából csináltam 3 dl levet, nagyon jó lett! Még próbálom céklából is, nagyon meglepődtem, higy a narancslé nem savanyú, mint a bolti Kép
A bizalom szerintem nagyon korán kialakul, az, hogy kötődik hozzád azt jelzi, hogy bízik benned, nyugi! Szoktad nézni a Miből lesz a cserebogár? c. sorozatot a Spektrumon? Volt régebben egy eset erről.

Mino,
jó hallani rólatok! A vezetékevésre mi kábelrendezőbe raktuk a vezetékeket, így nem annyira feltűnő Neki! Kép

Nana,
én nem vagyok annyira parázós, de a füstöt én is kerültem! Kép

Kép

Kép
kobudo

Ja, Mino,
Mesi még csak hátrafelé tolat, de már 2 foga kint van! Kép Néha megiramodik valaminek a fejlődése, addig a másik lassul, így megy ez sokáig!

Kép

Kép
kobudo

Pille: Jobbulást nektek! Kép
Én 7.15-re megyek ctg-re ugyhogy szerintem talizunk megint. Kép

Nana: én dohányoztam mikor kiderült hogy babánk lesz és azonnal abbahagytam mert az tényleg káros.
Nagyon örülök hogy leszoktam már 8 hónapja és hálás vagyok érte Minijanikának! Kép
Passzívan meg állítólag legalább annyira káros...

Syg: köszi az infót, valóban tú vagyok a nehezén de azért beszerezzük mert tényleg jó lehet. Kép

Gátsebre nem tudtok valami jót, amitől majd hamarabb gyógyul?

KépKép
erszényes

Sziasztok!
tud még nekem valaki valamit mondani M. Márta szülésznőről? én úgy hallottam, hogy aranyos és hogy nagyon normális.
még valami, szülésfelkészítőre kinél lehet jelentkezni, és hol?
köszönöm

Lilypie Second Birthday tickersLilypie Pregnancy tickers
lizbeth

Seriff,
az előbb írtam mailt, mert ide nem tudtam feljönni.

Kob,
vajon miből készül a bolti narancslé...Amit Robiék forgalmaznak egyébként nem savanyú, meg is lepődik rajta mindenki.
Nincs Spektrumunk.
Remélem is, h bízik bennem, de sztem a bizalom hiánya miatt is lehet túlzottan ragaszkodó vki, pont azért, mert nem mer eltávolodni.

Erszényes,
mindenféle metszett sebre jó a Staphisagria. CH15 hígításban napi 3*5 golyó, rögtön szülés után lehet kezdeni. Császár esetén is uez, bár akkor talán CH30-ban is lehetne. Én vmelyik nap elvágtam elég rendesen az ujjam, arra is jó volt.

Én meg nem is írtam, h Leona tegnap a mamáéknál felmászott a lépcsőn az emeletre.

Kép
sygnum

csak gyorsan elmesélem a tegnapi sztorinkat:
De. 9röntgen (1 órát vártunk a leletre)aztán ortopédia:a doki szerint biztonságból 5 hónaposan kapjon Benedek egy kengyelt...nem teljesen jó a röntgen(de én szerintem nem is volt rossz:bioszt tanultam valamennyire én is konyítok a szakszavakhoz...)Megkapta a kengyelt és majdnem bőgtem...de a kocsiban le is vettem róla.Férjemmel majdnem összevesztünk a h..e doki miatt, de megegyeztünk abban hogy felkeresünk mindenképp még min. 1 orvost nézze meg Õ is. Szerencsére még tegnap sikerült magánúton a meditressben este megnézetni, és szerencsére azokat a mondtaokat hallottam amire számítottam (őszintén már lassan ülni akar, és oldalra forog Benedek és most akarják beszorítani kengyelbe???)no comment
Valószínű még szerdán is megnézetjük (MINO!!!elfelejtettem én is telefonálni..küldd át lcci)
a csípőjét, de azt hiszem ugyanezt az infót kapjuk majd.
Röviden: most sokaltam be 100000százalékosan az egészségügyre (seriff nem neked szól!)...mert futószalagon ránéznek az emberre és 1 ember dönti el mi legyen ráadásul a doktorbácsi nem fiatal így gondolom még ahoz van szokva ami régen volt(persze ez csak feltételezés)

...még mindig idegesít

KépKép
KépKép
bepa77

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?