A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Ági28
A páromnak van sperma eredménye, párszor csináltak. Gondolom akkor csak a vérvétel van hátra neki. Meg az andrologustól retteg, az lesz nehéz ügy. Nekem van átjárhatóság, vér vízsgálatok. Belgyógyász, amik az altatáshoz kellettek.
Te hol tartasz?

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Drága Inari,
Ilyen nincs és nem is lesz! Tessék beszélgetni a legújabb földlakóval és mondani neki, hogy húzzon bele és mutassa meg magát, hogy jól érzi magát és jó helyen csücsül! Én ezt nem hiszem el! Próbálj egy kicsit relaxálni és továbbítani energiákat, hogy ha mégsem jó helyen ül akkor legyen kedves lemászni ha meg jó helyen csücsül akkor húzzon bele a növésbe, mert nem lesz jó vége. Én bízom benne, hogy megtudod csinálni! Nem feladni még!!!!

Vanda,
Remélem Hédi már magának adja be a gyógyszert, megtaníthatnád! Övé lesz a legújabb tavaszi trend!
Ami a diétámat illeti, az nem más mind a 90 napos diéta ( 4 nap körforgás: fehérje-keményítő-szénhidrát-gyümölcs, illetve minden nap délig csak gyümi van). megtalálod a www.mindmegette.hu oldalon. Nekem eddig bejött , mert ma reggel már csak 66,1kg voltam, ami nagyon régóta nem fordult velem elő, még van belőle 40 nap, remélem még leugrik további 6 kg, és akkor nagyon meg leszek elégedve magammal. Akaraterőt is jól fejleszti, arról nem beszélve, hogy sikerélményt ad. Bár be kell valljam, hogy nagyon nehezen váltzott most 66-68 kg között, ebbe rendesen bezavart a műtétem, meg a ciklus is. Legalább 2-3 hét kell mire elindul a fogyás, de addig is üdítő hatását érzi az ember annak, hogy nincs tele pocak, hanem megemészt mindent, és teljes mértékben érezhető, hogy megújul a test, és megkönnyebbül a fogyástól, persze megy a tisztítás is. Szóval csak ajánlani tudom! Az egész folyamat agyban indul el, ha nem tudod ott megértetni magaddal akkor nagyon nehéz lehet, persze nem mondom, hogy nincsenek nehéz napok, abszolúte befolyásolja a női ciklus ( hangulat, vízmegtartás), illetve mennyire stresszes az ember. Azt már most tudom, hogy nem lesz gond betartani majd a 90 napot követően a 6 hónap délig csak gyümölcs fejezetet sem.
A kecskerutafüvet Snori ajánlotta a lévő vagy nem-lévő PCO-ra. Vettem is a bioboltban (90Ft/tasak), egy kávéskanálnyi kell 2,5dl vízhez, az íze nekem teljesen bejött, bár én szeretem az összes fűízű teát is. Elkezdtem szedni a Premens tablettát is, amit a ciklust megelőző kellemetlen tünetek kezelésére találtak ki ( barátcserje-növényke), de mindemellett az agyalapi mirigy női hormonbeállítását is segíti, tehát most ez megy, majd március 6-án meglátjuk, hogy is növesztem a tüszőimet magamtól.

Ui.Tegnap meg volt terheléses cukor és inzulin vérvétel, kb 10 nap múlva lesz eredmény, majd jövő héten kell időpontot kérnem a professzortól, hogy az azt követő héten mikor elemezzük ki az eredményt, bár remélem nem lesz mit, mert nem lesz probléma se cukorkával se inzulinkával.

Hajnesz-Fantomlány,
Kósa felvett már, tessék bemenni és beszélni vele!!!

Foxikám,
Ez aztán a szép eredmény, nem értem én ezt a gyogyi mizériát, remélem sikerült mind megszereznetek, és szurkáltok vadul! Mikor lesz action?

Millió puszi Farkasok J

Ui.: Inari –kitartás!

Kép
farkasok

Kagyló!
Nálunk a páromanak csak spermavizsgálat kellett, mert tavaly áprilisban volt andrológusnál. Nekem csak az Aids és a hepatitisz tesztet kell elvinni a Dévainak, egyébként már minden megvan amit kért. Átjárhatóságim nyáron volt, hormonvizsgálat novemberben és decemberben, rákszűrés novemberben, szóval igazából csak az Ekg-t a tüdőszűrést, a vérvételt és a vizeletvizsgálatot kellett megcsináltatni. Ja és nekem kellett egy penicilintesztet csináltatni, mert elvileg penicilinérzékeny vagyok, de azt hozta ki a vizsgálat, hogy mégsem! Kép Szóval elvileg nekem minden eredményem megvan. Most várom, hogy megjöjjön, hogy mehessek a Dévaihoz.

Lilypie Kids Birthday tickers
Ági28

Sziaaztok lányokKép

Inari drága annyira sajnálom teljes szivemböl,annál is inkább mert sajnos tudom mekkora lelki fájdalommal jár,volt részem nekem is egy méhenkivüli terhességben.De van még egy kis remény hátha csak pindurka és nem látszott még,én nagyon szurkolok hogy igy legyen.

GigiKép,DiaKépcsalád tessék most már elküldeni ezt a virusokat,küldök gyogypuszit.

Lányok ne haragudjatok hogy mostanában nem irogattam aranyosak vagytok hogy hiányoltatok, elolvasgadtam hogy mi van veletek,de nincs eröm irni bedepisztem sajnos ugy tünik nekünk sem jött össze már megint.Két napja barnázom és a menszi összes tünetét érzem nagyon kinlodik szerintem az utrotol nem tud rendesen megjönni.
Majd reggel csinálok egy tesztet.

Puszillok mindenkit és üdvözlöm az ujakat!

AnnaKépneked szivből gratulálok a két csikoshoz!

Kép
póci

Farkasok!
A 90 napos tényleg jó, elvileg én is csinálom, bár nem tartom a gyüminapot, de jan 9-óta így is sikerűlt 5 kg-t leadnom! De volt már, mikor a 90 nap alatt 14 kg-tól szabadultam meg. Szóval én is csak ajánlani tudom!!

Ági28

SziasztokKép

InariKép
Minden drukkom a tiétek, remélem csak bújócskázik a kiskrapek és nem tévedt el.

JuditomKép
Büszke vagyok rád jól nyomod a diétát. És a többieknek mondom, hogy látszik is ám rajtad! Kép

ZizzyKép
A punkció a petesejtleszívást, a transzfer meg az embriók visszhelyezét a méhbe jelenti. A táblába kerüléshez írd meg hány éves vagy, hol laktok.

wish

Inari!
Annyira, de annyira sajnálom!! Kitartás és relaxálj picit hétfőig!
Naggyon-nagggyon drukkolok, hogy csak bújócskázzon a Kicsi!! Kép

Póci!
Sajnálom, hogy te sem túl jó hírekkel jöttél..., azért fel a fejjel!! Kép

Wish
Mensi még nincs, ugye?

Lányok!
Sokat gondolok Rátok, de ma már nem tudok jelentkezni. Holnap jövök!

Puszi: réka
Vendég

Wish a táblázatot egyébként meg lehet csak úgy tekinteni valahol?? Egyébként én is Budapesti vagyok, és 28 éves.

Ági28

Na ne már, Inari!!!KépKép Ezt nem akarom elhinni! Nem lenne alhasi fájdalmad, nyilallás stb. Remélem, csak a Dévai szeme a hibás!! Hétfőre megy a drukkkk ezerrel!!++++++++++++++KépKépKép Nem feladni, beszélj hozzá!!!

Mi ma is pozitívoltunk, huh... Ez a két hét az uh-ig őrület lesz!

RoxiKépKép Jó volt talizni...Kép

Ági28 tavaly én is csináltam a 90 naposat, 8kg lement, pedig nem csináltam végig, csak egy hónapig, azóta tartom a 60 alattot.A sok szteroid (Prednisolon) volt az oka a hízásnak, volt rajtam vagy 15 kg!!az inszemek óta szépen felszedtem...
de most már jöhetnek!!!! Állok elejbe!!
anna

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

KagylóKépKép mail ment!

madaran

Ja, RoxiKép a győri gyógyszertár, amit mondtam:
Révfalui Gyógyszertár
9026 Rónay J. u. 5-7.
Tel: 96/ 518-975
sok sikert, a

madaran

Inari Kép
Annyira drukkolok, hogy jól végződjön és végre fellélegezhessetek!!! Olyan szemétség ez. Kép Ha annyi csoda megtörtént már, nagyon szorítok, hogy ti se legyetek kivételek!!!

Köszönöm a Kósa-drukkokat, ahha, szóval ezért vette fel végre tegnap!? Kép Jövő héten konzultálunk. Kép
Kagyló Kép Szóval ahogy írtam a levélben is, maradok doktoromnál, mert lombik-közi terveim vannak vele. Kép

Gigiék, Diáék, jobban vagytok már?
hajnesz

DuduKép
Nincs mensi, bár néha görcsöl a hasam. Pl most is. Majd meglátjuk mi van, már csak pár nap.

ÁgiKép
A táblát csak az én gépemen lehet megtekinteni, meg amikor felteszem ide.

HajniKép
Szuper, hogy beszéltél KósávalKép Remélem hamar jöhet a műtét és a spontán babó Kép

wish

Inari!
Én is nagyon remélem, ahogy a többiek, hogy csak azért nem látta Dévai, mert picike!
Szerintem ha méhenkívüli lenne, azt is kellett volna látnia, nem?
Kitartás, nem feladni!!!!!

WishKép
+++++++++++++++++++++++++++++

EnigmaKép
Köszi-köszi-köszi!!!
Stella

Kép
stella9

Inari! Elmondani nem tudom, hogy mennyire sajnálom. Remélem továbbra is csoda babád lesz, most már kétszeres is. És mégjobban remélem, hogy most az egyszer Dévai hibázott, nem látott rendesen, vagy csak figyelmetlen volt.

Póci! Tudod ha depis vagy, a legjobb helyen jársz. Ennyi depis, és alkalmanként szomorú nőt sehol máshol nem találsz. Gondoltam rád sokat, és nagyon drukkolok a holnapi teszthez, legyen már zebrás! Bár a tüneteidet te ismered és úgyis te érzed, azért bízz még, volt már ilyen mensises tünetes-babás a történelemben.

Judit! Pont tegnap nyomatattam ki megint a 90 napos diétát, gondoltam rá, hogy megint elkezdem. Ez a Norbis már egyáltalán nem használ, szerintem ezt is tökre megszokta a szervezetem, és úgy van vele, hogy azért is elraktározza a zsírt. Szóval lehet, hogy meg kellene szakítanom. A 90 napossal csak az a bajom, hogy a reggeli gyümievést ki nem állhatom, állandóan savam volt, meg éhes voltam. És ha éhes vagyok, akkor ideges is. Ennek pedig apa nem igazán örül. Kép Meg nem nagyon lehet összeegyezteteni Dévai húsevésével. Da majd még meggondolom, lehet belevágok. Mindenesetre neked jár egy pontoslabda, amiért már 5 kilót le tudtál faragni.
Azt a kecskerutafüvet megérdeklődöm a drogériába, ha lesz, akkor kipróbálom. Ártani biztos nem árt.

Egyébként nekem is egész héten olyan szar kedvem van, leginkább világgá mennék, olyan rossz minden. Felesleges energiáim vannak, amelyek nincsenek lekötve egyáltalán. Valami iskolába kellene járni. Mondjuk ma beiratkoztam egy jelnyelvi tanfolyamba, az érdekel. Van valami ötletetek, hogy mit kezdjek magammal?
vanda978

Drága Inari!
Én nem értek az egészből semmit, csak azt hogy volt egy kedves lány a sárga mezőben, boldogan gratulált Neki mindenki...és most mégsm lát a doktorbácsi petezsákot??? Valami itt nem stimmel. Biztosan csak bújócskázik veletek a pici, de te tudd, hogy minden rendben van!!!! Egészen biztosan lakik valaki a pocakodban és tuttti biztos jó helyen! Mi Veled vagyunk és szorítunk Nektek!
(Inszemen hogyan történhetne méhen kívüli?)

Sok sok puszi! Zizzy
Kitartás, minden rendben lesz! Kép))
zizzy

Kagyló, Nem lesz herebiopszia (ha erre gondoltál) mert szerencsére nagyon sok a katonák száma, csak a baj hogy ebből kevesen mozognak. 8% teljesen ép, egészséges és gyors is Kép Igaz ez nem elég a spontán megtermékenyüléshez, de lombikra (ICSI már igen!)Ha minden jól megy és pár hónap alatt fel tudjuk tuningolni őket, akkor lehet, hogy Inszem is menni fog :o)
zizzy

MADARAN, ANNA!!!!!!!!!!

Remelem emlekszel ram a megint megjottbol, es most olvasom, hogy sikerult neked vegre a lombikod!!!!!!!!!!!

ÕÕÕÕRÜLETESEN, ISZONYATOSAN GRATULALOK, ES ITT HÜPPÖGÖK AM, ANNYIRA NAGYON ORULOK!!!!!!!!!!!!

Jaj, nagyon nagyon nagy boldogsagot es szep terhesseget kivanok neked es hogy minden rendben legyen, es 8 honap mulva szorongathasd a kis szuszogodat te is!!!!!

Nekunk vegul spontan sikerult 5 sikertelen inszem utan, illetve clostival, es most mar itt szuszog mellettem a kis 3.5 honapos Anna lanyunk!!!!!

Vigyazz magatokra es puszillak!!!!!

Wish, Hajnesz, Kagylo nektek is nagyon nagyon drukkolok innen a hatterbol, meg persze a tobbieknek is!!!!!!!!!!!!

dodo

KépKép
Kép
dodo32

Kedves lányok,
olyan édesek vagytok. Köszönöm!!!!!!!

A nem létező tököm tele van! Mi itt a poklok poklát járjuk meg a babákért, és a mai hiradóban már megint egy hülye picsa van, aki állva megszült a konyhában, s mivel a baba a kőre esett meghaltKép Olyan igazságtalan ez.

Hát Dévai nem volt figyelmetlen, ő is eléggé megijedt mikor nem látott semmit. Össze-vissza nyomkodta a hasam, még fájt is. A terhességek 1%-a méhekivüli. Jó esetben ugyanennyi esélyünk van arr, hogy csak bujocskázik. És hát lássuk be ez negyon kevés. Már jól kibőgtük magunkat, felkészültünk az egészre, most már jöjjön aminek jönnie kell. Úgyis megcsináljuk!

Zizzy,
inszemnél van csak esély igazán a méhen kivülire, mivel nem olyan kontrolált, mint a lombik. Ott meghatározott helyre teszik vissza az embriót és ált. ott meg is tapad. Bár szegény Póci épp arról irt, hogy neki az 1. lombiknál volt u.ez. Szóval normálisan a petevezetékben megtermékenyült petesejt a 4-5 nap alatt vándorol le a méhbe.Méhen kivőlinél, vagy ott marad a petevezetékbe, vagy rossz irányba indul és nem a méhbe, hanem a hasüredbe jut. Vagy spontán vetéléssel, vagy mútéti úton fejezik be.Kép

Póci drága,
nagyon nagyon sajnálom, hogy nem sikerült. Kirartást és nagyon sok erőt kivánok, hogy fel tudjatok állni a padlóról.

Wish
neked továbbra is ezerrel drukkolok. Ügyesel
k legyetekKép

Vanda,
a jelbeszéd szuper, mellé valami gyógymasszöri tanfolyam?

KépKép
inari

Póci,Hajni!Kép
Aranyosak vagytok köszi.KépMa már Domi jobban van nincs láz egy pici köhécselés még van.Küldök pár képet a nagyfiúról.KépPuszi.Dia
KépKépKép
KépKép

Kép
Kép
lldicsi

Inari, őrületesen jó a felfogásod! Nagyon tetszik ez a hozzáállás amit Te, Wish és persze a többi lány produkál Kép
Anna Drága, neked még nem is gratuláltam!
Juhéééééééééé! Leszel az új példakép? :o)

Nagyon szép hétvégét mindenkinek!
Zizzy
zizzy

Sziasztok!

Bocsi, hogy csak úgy rátok török Kép, Rékának szeretném üzenni, mint az István kórházi élmények topik egyik Gajdos páciense, hogy ha szimpatikus volt végül a doktornő és döntöttetek, akkor sok szeretettel várunk odaát!!! Kép

Minden pocakosnak további csodaszép áldott állapotot kívánok, a többieknek meg nagyon drukkolok!!!

Erika

Kép
Kép
Kép
ilba

DodoKépKépKép
KösziKép
Tudtam, hgoy sikerült Nektek, de Így rohanna az idő, hogy már meg is szültél!!! És hogy Anna lett! Hát, gratulálok!!!!!
Hol szoktál irogatni? Jó lenne dumcsizni, mint régen!
puszi, anna
Képek vannak??? HOl lehet Titeket megnézni?

madaran

Madaran (Anna)

E-mail ment!!!!

kagyló

Madaran (Anna)

Van MSN-ed?????

kagyló

Sziasztok!

Póci!
Teszteltél ma reggel? Ugye nem depizel már annyira?!! Kép

Anna!
Az biztos, hogy nehéz lesz kivárni a két hetet. Ezek szerint lombiknál később kell menni UH-ra? (nekem inszem után 3 héttel kellett) Vagy csak rosszul számolok? Türelem, türelem....
Megjegyzem én is teszteltem még egyet, amit már be sem mertem ismerni nektek. Kép

Hajni!
Jövő héten már mész is Kósához? Ez szupi, beindulnak a dolgok újra! Kép

Wish!
Így van, csak pár nap! +++++++++++

Stella!
A méhenkívüli ilyen korán sajnos még nem látható, engem is ezért hívott vissza Dévai 10 nappal később, azaz hétfőn.

Vanda!
Feles energiáidból szívesen elfogadnék egy kicsit.
Ez a jelnyelv-tanfolyam nagyon jó ötlet! Lesz ott még a tarsolyban egy-kettő.. Kép De a gyógymasszőrség sem rossz! Kép

Domi!
Hogy te már kardozni is tudsz a kifliddel! Nagyon bátornak tűnsz! Mond meg Anyának, hogy akár érte is megküzdesz és hogy már nem leszel többet beteg, nem kell aggódnia! Kép

Ilba!
Köszönöm a meghívást, élni fogok vele, mert Gajdos doktornő nagyon szimpatikus volt! Ilyen megnyugtató orvossal még nem találkoztam. És mindehhez kb. 30-35 éves csupán. Kép

Erika!
Én azért tényleg bízom benne, hogy kivételesen Dévai nézte el a dolgot. Hétfőn hányra mentek?

Annyit gondolkodtam, hogy megírjam-e a híreimet. Nagyon féltem, hogy a babára várókat rosszul érintené, hogy én újabb meglepetéssel jövök. De talán Erikának is egy kis vígaszt jelenthet, hogy nálunk is vétett Pityesz egy aprócska hibát: nem vette észre, hogy kettő az a petezsák és nem egy! Kép
Persze olyan kicsi volt még, hogy lehet, hogy egyszerűen nem látszott. Azaz egyszerre csak egy látszott a képernyőn. Persze rögtön óvaintett a dokinéni, hogy nem szabad teljesen beleélni magunkat, mert az esetek 80%-ában (!!) elmegy az egyik iker, csak sokszor észre sem vesszük és mire dokihoz megyünk, már nyoma sincs, csak egy egészségesnek.
Azért én nagyon remélem, hogy ez a szám nem teljesen igaz.
Enigma!
Neked erről mit mondtak?

Lányok!
Remélem, nem bántottam meg senkit a híremmel, de nem bírtam tovább magamban tartani! Kép

Puszi:
réka
Vendég

Réka!Kép
Gratula!KépKép

Kép
Kép
lldicsi

SziasztokKép

Réka hatalmas gratulaKépNe aggodjál és bizzál bennük minden rendben lesz,én nagyon szurkolok értetek.

Én sajnos akkora negativat teszteltem reggelKépnagyon fáj és szomoru vagyok de tudom hogy idövel jobb lesz...és egyszer nekünk is lesz kisbabánk.

DiaKép
DomitKépimádom

Kép
póci

Póci!Kép
Nagyon,nagyon sajnálom!!!Szívből mondom!Kérlek ne add fel!!!Nagyon szeretünk!KépPuszi

Kép
Kép
lldicsi

Póci!
Sajnálom! Kép
Most a legrosszabb, aztán később tényleg jobb lesz!
Az a rossz ebben, hogy az ember szeretne már a kérdőjelek helyére az ember felkiáltójelet kapni!
De megkapjátok, ne add fel! Kép
réka
Vendég

Madaran (Anna)

Miket adott ki a Dévai mikor elmentél tőle? Ha gondolod mehet E-mailen is.

kagyló

Sziasztok!
Sajnos rossz hírrel jövök.KépOlikát csütörtökön be kellett vinni a kórházba mert tüdőgyulladást kapott.Már otthon vannak de még fel van véve a kórházba is.Megjárták a hadak utját,majd Gigi mesél róla.De egyenlőre nem tud belépni a bnetre.Puszi

Kép
Kép
lldicsi

Gigi, Oli!
Ez szörnyűűű! Kép
Legyen már vége ennek a hülye télnek!
Remélem, a nehezén már túlvagytok! Kép
réka
Vendég

Sziasztok Lányok! Kép

Duddu! Kép
Kép Kép Kép
Ide is még egy ÕÕÕÕRÜLETESEN NAGY GRATULA! Kép
Képzeljétek, Réka kb fél éve ikrekkel álmodott. Azóta is fejtegettük, hogy Ikrek jegyű lesz a kicsi, vagy ikrek lesznek... Na, boszi vagy nem boszi? Kép
Réka, velem nem akarsz álmodni egyszer? Mondjuk egy hasonlót, ha tiszta véletlenül befolyásolhatlak? Kép

Olika!!! Kép
Gyógyulj, gyógyulj drága kismanó!
Gigi! Kép Te meg lehet, hogy mégiscsak jobban tennéd, ha orvoshoz fordulnál, mert ha Olika meggyógyul, visszaragasztod rá a bacikat.

Drága Póci!
Nem tudok mit mondani. Csak egy szörnyűségesen mélyet sóhajtottam, mikor olvastam a reggeli tesztedet. Már hiányoltalak a héten, de megvallom, teljesen más hírekre számítottam. Azért az jó, hogy jöttél. Kép

Kagyló! Kép
Ki a dokid, és miért ingott meg a bizalmad?

Seszi
seszi

RékaKépKép
Én is úgy tudom, ahogy a dokid mondta, hinnék nekiKépKép...
Szerintem Dévai elég jó UH-os, kizárt, hogy ne vette volna észre a másodikat (bár lehet, a méreteket kellene tudni(??)) Szerintem vagy később ágyazódott be, vagy kisebb elejétől fogva. Mindenesetre ez csodálatos, de azért én is várnék pár hetet és akkor biztosat lehet mondaniKép Biztasd a kis picúrt, nem lesz semmi baj! Én ezen a babaneten már olyan sokmindent láttam!!
Az én esetem tök más, mert egyértelműen látszott a 2 petezsák, szinte ugyanolyan mérettel. De nekem is azt mondta, várjak még a köv UH-ig, az 10 napra rá volt. Akkor azt mondta, hogy ők már biztosan megmaradnakKépKép Ugyanakkor a Pancit sokszor sokkal kisebbnek mérték, aztán meg grammra egyformák lettekKép
Na szóval, szupi hírek ezek!!! Asszem Nikosz is vágyott nagyon, nagyon ikrekreKép
Stellus, te mit gondolsz???

Drága InariKép
Úgy sajnálom, de még nagyon bízom a hétfőben, hogy megtalálja őt a doki!!! Kérlek ne add fel!!

Póci, szia!!! Úgy sajnálom. Meríts erőt a csajokból, meg a sok képbőlKép, neked is lesz nemsokára ilyen gézengúzodKép Lassan én is rakok fel képet, csak most nincsenek újak.

RoxalKép Nagyon drukkolok!!!! Nagyon jó volt találkozniKép!!!

DiámKép Képzeld én is sms-eztem azonnal a Szaninak Anna kapcsánKép Millió gyógypuszi a fiúknak, kitartás, mindjárt itt a tavasz!!!

Wish, drágaKép Mizu? Hogy vagy? Jössz felénk valamikor?
Megerősíthetem, hogy Juditkánk tényleg egyre dögösebb (ha még lehet ezt fokozni!!), Zuxx-ot alig tudom visszatartaniKép (gondolom Bakacsi asszonyság is így van ezzelKép)

nálunk mindenki dögrováson, kivéve apa.

jó éjt mindenkinek
enigma

SziasztokKép

Póci drága,
Nem is tudom az utro mellett hogyan kezdhettél el ilyen korán barnázni. Meg progiszurit is nyomtok, nem? Sajnálom a negatív tesztet, de simán lehetett korai. Azóta is barnázol? Dévai mondott valamit?
Most én mondom azt neked, amit a te a múltkor nekem. Bizakodjunk együtt, még akármi lehet belőle.
Én gyáva vagyok megint tesztelni, megvárom a szerdát, aztán meglátjuk. Addig bizakodom, hátha vannak csodák. Én azóta nem barnáztam semennyit.

RékaKép
Visszakerestem, hogy a D. által látott petezsák 4x2x3 mm volt. Ha tesó 2-3 mmrel kisebb, akkor még simán bujkálhatott az ultrahangon Kép
Kiváncsi vagyok D. mit fog szólni Kép
Örülök, hogy szimpinek találtad a dokinőt. A két petezsák meg egyszerűen órási KépKépKép Reméljük a 20%-ba estek bele és te is megszakadhatsz majd kilenc hónap múlva Kép

InariKép
Látod, hogy vannak bujkálós gyerekek. Kép Azon gondolkoztam, hogy méhenkívülinél a hcg is lassabban megy fel, talán az, hogy viszonylag hamar mutatta a teszt jót jelent. Nagyon drukkolok hétfőre.

RoxalKép
Téged meg ott fogott Dévai, hogy nem jelentkezel? Remélem szépen nőnek a tüszők.
Itt jártál felénk is nem is szóltál, na megállj csak Kép
Most eszembe jutott, amikor a Várva várt babákat akartad megvenni és Enigma és én is felajánlottuk a sajátunkat, aztán végül itt vettétek meg a Dplazaban Kép Ha már akkor is tudtuk volna, hogy ez mind egy kupacban van Kép

DiaKép
Köszi Oliról a híreket, örülök, hogy Domi legalább jobban van. Nagyon csini a fiú továbbra is.

GigiKép
Küldöm a gyógysugarat Olikának, remélem hamar meggyógyultok. Te már jobban vagy? Elég ramatyul jött ki ez sok betegségKép

KataKép
Hol vannak a kutyusos képek? Remélem a számvitel mellett azért lesz időd feltenni néhányat.

Stella és Stellapa Kép
Kibírták a fiúk a frontot ugye? Üzenem, hogy várják meg a szépen az igazi tavaszt, mert nagyon vacak idő van megint. Babaszobával hogy álltok?

AnnaKép
Szerintem nem ez volt az utolsó teszted Kép De teljesen érthető Kép Azért ne izgulj, biztos minden rendben lesz Kép

VandaKép
Jelbeszéd, az szuper. Olvastam cikket róla, hogy a pici babáknak is lehet mutogatni már jeleket, agy hamarabb kezdenek kommunikálni. Vannak is babajeles könyvek (keresztfiamnál működik). Bár a cikk azt írta, hogy jobb eleve a stenderd jeleket tanítani és nem babajelezni, mert akkor késöbb a gyerkőc előnyben van jelbeszédtanulásnál, már ha akar majd olyat tanulni. Szóval szerintem jól teszed, hogy elkezdted tanulni Kép

SesziKép
Mindjárt március, remélem már több dokihoz nem lesztek elküldve és lassan kezdhettek ti is.

Enigma Kép
Gondoltam, majd hívsz megint sétálni, de hát várhatok én... Kép Azért nem hívtalak, mert elég nyűgös voltam az elmúlt napokban, úgyhogy nem mentem fel, hogy legyen még egy harmadik gyereked is. Majd jövő héten kereslek.

TimiKép
Látom a tévében, hogy LKT nyilatkozza a Szulák showban, hogy donatellácskának kistesója lesz. Most akkor szivatsz minket tovább fantomférjjel és fantomgyerekekkel, vagy bevallod végre? Kép
És most még egy fantomlány is jött a rokonságba (állítólag valami Hajni).

FantomlányKép
Dokiddal mikor randizol? Csak határozottan ám! Mondd meg, hogy te a Kabdebo haverját is akarod mostmár, mert egy dokival nem éred be.

Fúú, remélem nem magyon hagytam ki senkit, de persze, hogy tudom, hogy hagytam ki. Szóval, "most te jössz a sorban, kinek tudnia kelle, hogy rád is vár még egy dal". Nektek is minde jót, de lassan ráalszom a billentyűzetre.
Megyek rábeszélem Lacit, hogy engedje el a PS2 kontrollert, hagyja aludni egy kicsit a játékot is és menjünk aludni.

Jó éjt, remélem már mindenki alszik Kép

wish

Madaran ANNÁCSKA!

Wish-t jöttem megkuksolni, mert nagyon későn/korán Kép írt ma, hátha valami tesztecske volt Kép. És mit látok?

Emlékszel még rám? A megint megjöttből Kép.

ÓRIÁSI GRATULA NEKTEK! NAGYON SZÉP POCAKOSODÁST KÍVÁNOK NEKTEK!

Remélem Cat Kép rólad beszélt a babás topikban. Gyere oda is, nagyon kíváncsi (kacsaKép) már mindenki! Kép

Wish Kép drukkolok a teszthez! Nem tesztelsz előbb egy kicsit?

Puszi
Noémi és Danibaba Kép
17+3
Vendég

Sziasztok!
Andi!Kép
Köszi.KépDe sajnos Domi is betaknyosodott reggelre és be is rekedt a torka.Ráadásul nem hajlandó enni sem.KépAnnnnyira unom már!Mikor lesz már nyár??Remélem ő nem kapja el a tüdőgyuszit!

Enigma!Kép
Háát ilyenek ezek a Diák egyből telefon után nyúlnak.KépTi jól vagytok?Remélem a picurkák nem betegek!

Puszpusz!Dia

Kép
Kép
lldicsi

DiámKép
Képzeld, mi is rohadt betegek lettünk. Semmit nem aludtam, mert én vagyok a legrosszabbulKép. A picik köhögnek, tüsszögnek, tele az orruk, sokat voltak fent éjszaka. A Zsombi annyira sírt, hogy csak a babakocsiban tologatva tudtam megnyugtatni (hajnal 2.kor)..., szóval most ramatyul vagyunk.Kép Én is várom a nyarat!!!! Sok puszi Dominak!

AndikámKép Látod invitállak, aztán meg lebetegszünk. El ne kapjál valamit. Sétálni nem mertelek hívni, nehogy megint nagy túra legyen belőle, pihizzél csak. Szupi, hogy azóta semmi jel!!!

RékaKép Még nem késő nagyobb kocsit venni!!KépKép (bár Zuxx szerint elfértek majd! Nekem Puntom van és a kocsi is beleférKép) Amit Wish ír, az simán lehetséges. Még nem látszódott a picúrka. Most előkerestem, amikor én mentem a transzfer után a 22. napon akkor voltak: 11x4x7mm, 12x4x8mm-esek. Napok alatt óriásit nőnek! Legközelebb már szívhang is lesz!

NoémiKép Puszi a Danipocakra!!!
enigma

Enigma!Kép
Jaj ráéresztem,hogy nálatok is megjött a takonykór.KépNagyon sajnálom,hogy mindannyian betegek vagytok,de főleg a picurkák!Sok-sok-sok gyógypuszit küldök Nektek!KépGyógyuljatok meg minél előbb!

Kép
Domi végre hajlandó volt ebédelni.Szegénykém olyan jóízűen ette a rakott kelt,aztán rájött a köhögés és sugárba visszajött az egész.KépAztán már nem is volt hajlandó enni többet"gondolom fél,hogy az is visszajön".Áááááááááá,inkább megyek a dolgomra,manócskám alszik.Puszi

Kép
Kép
lldicsi

PóciKép
nagyon sajnálom a negatív tesztet. De csatlakozom Wish-hez! sosem szabad feladni, mert igenis van értelme küzdeni!!!!
Drukkolok és jobbulást kívánok fizikailag és lelkileg is!!!

Gigi, OliKép
Nektek is jobbulást! Vigyázzatok nagyon magatokra. Reméljük egyszer vége lesz ennek a betegeskedésnek!

RékaKépKép
Micsoda hírek!!!!
Nekem a 4. héten látszott a két kis tökös, de akkor még nem lehetett tudni, hogy nem-e lappang valaki még a közelben.
De az 5. héttől már egyértelmü volt. Méretekre nem emlékszem, mert annyira feldobott a tripla jó hír (az ikrek mellett az volt a harmadik, hogy végre hazamehettem a kórházból)!!

Bíztatsd azt a kis bújkálót, hogy nőljön nagyra!!!
Úgy örülök nektek, remélem minden rendben lesz!

Nekem egyszer sem mondta a doki, hogy az ikrek x%-a nem marad meg! De azért én is bíztattam őket, ahogy a csövök kifért!!

InariKép
NekeD is mennek még a drukkok!!!
Amióta a Babanetre járok csodapárti vagyok és elhiheted, hogy nem véletlenül!!!!!!
StellaKépKép
33+3

Kép
stella9

Jó estét!
Örömmel tudatom, hogy hazahoztuk az új, négylábú családtagot!
Még alig sikerült lencsevégre kapni, szegény, bizonyára kimerítette a hosszú út (250 km-ről hoztuk), úgyhogy csak egy fotócskát teszek fel egyenlőre.
Megyek most kutyizni, de addig is mindenkit puszilok!
KataKép

Kép
szkatácska

Sziasztok! Látom itt még hétvégén is igen aktív mindenki!! Kép Képzeljétek nekem meg tegnap napközben jött ki egy csepp vércske, pedíg csak a jövő hétre várható, hogy megjön, meg fájt is a hasam, de nem tudom mitől, szerencsére ma már nem volt semmi. De szerintem időben meg fog jönni, úgyhogy vszínű jövő hétvége után megyek aDévaihoz, és felkészülünk az inszemre!! Hát úgy néz ki csak nem úszom meg. De sebaj, ha így akar jöni majd a baba, akkor én mindent megteszek, hogy jöjjön.
Na további jó hétvégét mindenkinek!!

Ági28

Ja Szkatácska nagyon édes a kutyus!!

Ági28

Kata Kép
Tündér mackótok van!!! Légyszi adj egy puszit a nevemben a ráncos kis homlokára!!! Kép
hajnesz

Hello lányok!

Épp két húsadag közt szántam rá magam az írásra. Pénteken írtam mindenkinek egy hosszút, de úgy elszállt, mint a győzelmi lobogó. Én meg annyira dühös voltam, hogy nem írtam be még egyszer a kisregényt. Pénteken Dévai úgy ítélte meg, hogy nagyok a tüsszencsek, úgyhogy este ment az éjféli, ma meg volt a punkció. Persze a történelem ismétli önmagát, 11 petéből 2 kuka lett, 3-at tudtak megszúrni a többi éretlen. Úgy látszik, ez az én sorsom. Szegény Dévait megdolgoztattuk, este még bementek a biológussal, most hívott, hogy még 4-et tudtak megszúrni. Így most hét "gonoszkánk" van.
Bocsi, de nagyon erőtlen vagyok, csak már így is lelkiismeret furdalásom van, hogy nem írtam nektek.

Réka!
Hatalmas gratula az ikrekhez Kép

Wish!
Szurkolok, az jó jel, ha nincs jel. Mindjárt itt a szerda. Jut eszembe a progiszurit túl lehet élni? Előre rettegek tőle! De ugye a cél érdekében mindent. Andi drága, hidd el, hogy be akartam köszönni, meg Farkasoknak is, de annyira elhúztuk az időt, hogy alig maradt idő vacsizni. Műtét előtt tudod, azok a fránya határok. Legközelebb bepótoljuk, ígérem.

Enigma!
Biztos Atti tehet róla, hogy Zsombi nem aludt. kellett neki idejekorán elringatni. gyógyuljatok meg mielőbb, s köszönöm a sok pozitív energiát, emit tőletek kaptunk.

Kata!
Zabálnivaló ez a kutyli Kép

Dia, Gigi!
Nagyon nagy gyógypuszi a kiskrapekoknak, remélem, már mindenki kilábalt a kórból.

Anna!
Köszi a gyógyszertáras infót, jó volt megismerni titeket. Igyekszem követni a példádat, harmadik lombikot sikeres szériára venni.

Eszter
Kép
roxal

SziasztokKép

Annyit írtatok, hogy nem tudtam visszaolvasni.
Mi sajnos csütörtökön kórházba kerültünk. Olikámnak tüdőgyulladása volt. Szerencsére csak egy éjszakát voltunk bent mert nagyon jól reagált a gyógyszerre. Ma már ugyanolyan rosszcsont mint volt.

EszterKép
Szurkolunk. Le a kalappal a Dévai elött, hogy még vasárnap is bemegy. Nem lennék a feleségeKép

InariKép
Remélem tényleg csak az van, hogy még pici és nem látja a Dévai. Nagyon szorítok! Barátnőmnek sem látták az iker fiait!!! Már méhenkívülivel riogatták mert a teszt és a vérvétel is mutatta őket. Aztán vártak pár napot és már látszottak.

RÉkaKép
Na aztán ti tényleg belehúztatok!!!KépKép

KataKép
Ez egy tünemény!!!!! Mi a neve???? Agyon dögönyzönem ha lehetne.!!

Ja közben én is meggyógyúltam, talán azért mert nem volt időm a wc-n ülniKép

Jók legyetek

KépKép
gigi28

Gigi!
De jó, hogy jobban vagytok! Épp érdeklődni akartam felőletek!
Igen, azt hiszem elég jól sikerült az eligazítás. Remélem a továbbiakban is segítenek az Istenek (vagy a Sors, vagy az Akárki)! Kép

Dia!
Szegééény Domi! Nem csodálom, hogy nem akar enni, ha ez lesz vele. Jobbulást és jó étvágyat Neki! Kép

SesziDrága!
Rendelésre még nem álmodtam, de nagyon szívesen megpróbálom! Kép Szóval akkor ikrek, milyen nemi elosztásban óhajta a Hölgy?

Enigma!
Ennyi beteg egyrakáson! Szörnyűű Kép Jobbulást Nektek is! Kép
Hát azért csak elég lesz ez a kocsi, bár nem kettővel számuoltunk, de már benne vagyunk a hitel sűrűjében, így nem igazán mondható vissza.. Kép De Sanyi kocsija nagyobb. Abba tutti beférünk! Kép
Köszi az adatokat, igazából már nem aggódom annyira. Ha velünk akar lenni az a Kicsi, akkor velünk lesz! És mi igazán megnyerő, szeretnivaló és szerető szülők leszünk, így nincs más választásuk, mint maradni! Kép Kép De azért már nagyon várom a szívhangot.

Juci!
Azért el ne fogyja a végén. Néhány kiló plusz azért nem árt a teherbeeséshez. Legalábbbis sokan ezt mondják. Nekem is sikerült kb. 3 kg plusszal indulnom, de kit érdekel? Kép

Wish!
Köszi, holnap kiderül, Pityesz mit szól! Azért megnyugtató, hogy ő is megnéz. Bízom a tudásában és a tanácsaiban. Kár, hogy ennyire messze van és ilyen sokat kell várni mindig, különben még lehet, hogy maradtam volna nála terhesgondozáson...
Jól beindult a levelezőkéd, de én ezt egyáltalán nem bánom! Kép És ügyesen megy a türelmesség is! Kép
Jár érte buksimi! Kép Kép

Stella!
Mármint, hogy egy harmadik???!? Húú azért az nehéz kérdéseket vetett volna fel, igaz?
Vigyázz Magatokra! Kép

Kata!
A vizsla a legszebb és legokosabb kutya a világon (a többi kutyás fogja be a szemét egy pillanatra)!!
Nagyon édes, és mi lesz a neve? Ha egyszer nekünk is lesz kutyink, elég nagy eséllyel vizsla lesz. Hacsak nem a menhelyről hozzuk el a legédesebb keveréket.. Kép Kép

Ági!
Ez a vérzésféle elég furi, de jó, hogy elmúlt.
Így is van, hagyni kell a Sorsnak is egy kicsi beleszólást a dologba! Kép

Roxal!
Köszönöm! Kép
Holnap telefonáltok, vagy tutti mentek? Én délre megyek. Nem találkozunk esetleg? Kép

Erika!
És Veled? Jaj, annyira, de annyira drukkolok! Kép

Jó éjt mindenkinek:
réka
Vendég

Réka, Anna!! GRATULÁLOK! KépKép
Nagyon örülök hogy végre ti is növelitek a kismamik számát! Örömteli pocakosodást, sok rogdalózást kívánok!
Réka! az én petezsákocskáim 5 hetesen 11x5x5mm, és 8x6x6mm-esek voltak, valószínűleg neked még nem látszódhatott a másik, nem beszélve arról, hogy például nálam nem is tudott sokáig hüvelyi UH-ot csinálni, mert ugy nem látszódott Tamáska, mert Nikol takarta, úgyhogy nálam már elég korán hasi UH-ozás volt a takarás miatt! Lehet hogy nálad is ilyen helyzetben (az egyik fennt, a másik lent) kapaszkodtak meg a picurkák!? bizony nekem is minden vágyam volt hogy ikreim legyenek, talán ezért is sikerültek ilyen csodálatosra, mert nagyon bíztam bennük!!! Csodálatos érzés ikres anyukának lenni a maga összes nehézségével együtt! Ugye Enigma?
És csodálatos volt kismaminak is, nemde Stella? hogy vagy, hogy viseled így a ége felé? Én 34hetesen kezdtem el vizesedni, olyan volt a bokám mint egy elefánté, szinte éreztem, ahogy lötyög benne a víz! az ágyban megfordulni az egyik oldalamról a másikra külön mutatvány volt, és képzeld a köldököm még mindíg kifelé áll!Kép Te hogy éled meg ezeket? Gondolom már alig várod, hogy elteljen már ez a kis idő, éd végre találkozhass a picurkákkal! Drukolok nektek is!

Wish!Kép
Érted külön szorítok, úgy szeretném ha már jóhírekkel jelentkeznél, hiszen menszi még sehol, nemde?!

Roxal!Kép
Szupi hírek! 7 picurka! ez fantasztikus! Akkor most kéritek a továbbtenyésztést? Nagyon szurkolok érted, minimum ikreket kívánok nektek is!

Inari!Kép
Itt tényleg sok "csoda" történt már, gyerünk legyél te a következő!!! Szurkolok!

Enigma!KépKép
Puszilom az ikreket, és gyógyuljatok meg gyorsan!
Képzeld Tamáskám nekem is lázas volt, de hál istennek nem betegségtől, "csak" a 3 hónapos oltástól!

Farkasok!KépKép
Már mi is úgy meglátogatnán a kisfarkast!!! Drukolok értetek nagyon! Mostanában nem jártok erre? Bár ha így haladsz a fogyással, talán meg sem ismerlek már!?Kép Tessék inkább mostmár szép lassan inkább hízni, POCAKRA!Kép

Puszika mindenkinek!!!
Nikosz és a gyerekek!
nikosz

inspiráció:

Kép

Kép

Ja, és Enigma! nekünk is Puntonk van, és a mi babakocsink nem fér bele!Kép
nikosz

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?