A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Kecskeméti babavárók

Bepa,
jól tettétek, h megnézettétek mással is.

Kob,
a mostani Kismama 10. oldalán vannak még LITAF termékek, lehet,h van a háti hordozó is. Csak még azt nem tudom, hol lehet őket kapni, mert a Corában nincsen, nézte nővérem.

Nana,
uezen az oldalon van a függesztett bölcső is, igaz, nem pont függesztve, hanem ágyként van lefényképezve. De ez az, amitről a múltkor írtam.

Kép
sygnum

Syg,
gondolom a citromsavtól olyan savanyúak a bolti narancsok, valamivel csak kell tartósítani!
Láttam a Kismamában a Litafokat, még a jövő héten megnézzük Szegeden, aztán talán megvesszük.
Gratula Leonak,Emese meg ebédfőzés közben feltérdelt, raktam is le az ágyát egy fokkal, gyorsan!

Bepa,
megértem az elkeseredésedet, a kengyel elég szar...

Kép

Kép
kobudo

Syg,
"Mostani Kismama" már a márciusit jelenti??

Bepa,
Én is ezt tudom nagyon javasolni, hogy nézesd meg mihamarabb másik ortopédorvossal is. Mi ugyanahoz járunk akihez Minoék is. Csak ajánlani tudom! Nekem az egyik ismerősőm kislányának adtak kengyelt...sírt baba is mama is...egyre kevesebbet volt a gyereken a kengyel. Õk vártak 3 hetet és csak akkor mentek orvoshoz...másik orvos mondta nem kell. A kislány azóta 4,5 éves és tökéletes. Kép

KépKép
KépKép
nana09

Nana,
igen, a márciusi.

Most (ill. tegnap, a mai ismétlés volt) volt egy műsor a ktv-n a homeopátiáról. Látta valaki?
Seriff,
a "nemevő gyerekeket" is lehet "kezelni" vele, alkati probléma, alkati szerrel kell kezelni.

Kép
sygnum

Sziasztok!

Nana, tetszik a babakocsitok, persze, bocs elfelejtettem tegnap megírniKép! Száraz köhögés lehet, h épp Botondtól van, h a rekeszedet "bizergálja"Kép.

Mino, Bálcsi is így beindult, annyira édes lesz meglátod, majd jön haza Apa Õ meg mászik Elé, mint egy gépKép! Kábelek szabadon vannak, ha nem szólok Rá, meg nem húzom el rögtön, akkor 1-2 perc és megunja, nem érdekli tovább. Persze addig is figyelek, h ne egye megKép!

Syg, köszi , mailt megkaptam, persze nem vettünk tegnap se és ma se kölesgolyótKép.A szeparációs szorongásnak 3 szakasza van, a közeledő, távolodó és újraközeledő, tegnapelőtt hallottam. LépcsőKép.

Bepa, mindig uaz nézte a Rtg-eket? Bár, tényleg lényegtelen már így utólag....A lényeg, h sztem a most felrakott kengyel már nem sokat érne, de ezt beszéltük is telefonon.

Lina, Lili csudapofa ezzel a fülhallgatóvalKép!

Kob, dióstészta, brassói? Bár azt hiszem már túl vagy a bevásárláson is.Kép

Bocs, most mennem kell.

Jó éjt mindenkinek!

Kép
seriff

Syg,
már elkezdtük átállítani Lilit, hogy mire megyünk a kórházba, úgy jöjjön ki, hogy aludjon éjféltől négyig. A baj az, hogy ő mindig fél 2-2 körül ébred fel. Áttettük este 9-re a fürdést, ezt már 3 napja tudjuk is tartani. Ez több szempontból is jó, egyrészt bárhol is vagyunk, még akár nyáron is, addigra biztosan itthon vagyunk, és nem sérül az időpont, másrészt az első, hosszabb alvása tolódik addigra, mikor már valószínű én is megyek aludni, így több jut az alvásból nekem is. Amúgy vizet ihat majd bármennyit, remélem átvészeli vele.
Én attól félek, hogy hogyan lesz ő este 8-másnap 12-ig el egy ágyikóban, és hogy fog abban aludni és nem anyán.
Amúgy nálunk az oltástól épphogy alszik, nagyon sokat, ma délután is négy órát, délben kettőt, sajnos az éjszakát nem alussza át tőle, de hát így jártamKép

Lizbeth,
szülésfelkészítőre a kórház szülészetén lehet érdeklődni, általában minden hónap első hétfőjén fél 3-kor kezdődik, de jobb megérdeklődni, és ne halaszd túl sokáig, mert nagyon sokan vannak, nagyon kis helyen, én vagy háromszor lettem rosszul alatta, de nagyon hasznos volt. Az előadást a M. Márta tartotta.

Erszényes,
a legjobb a gátsebre a baba-mama szobaKép Nem érsz rá foglalkozni veleKép Ha sír Minijanika, vagy bekakilt, akkor úgyis felkelsz hozzá, seb ide vagy oda, állítom hamarabb gyógyulnak azok, akik ott vannak.

Képzeljétek, tegnap volt a hugom 19. szülinapja, felkértük keresztanyunak, nagyon örültKép
Viszont aminek én örültem nagyon, hogy azalatt a 2,5 óra alatt, amíg ott voltunk apu egy szál cigit sem szívott el. Mikor terhes voltam nem nagyon volt rám tekintettel, tegnap meg telefonáltam a feleségének, hogy szerinte megsértődne-e apu, hogy ha mondanám neki, hogy legalább az unokájára legyen tekintettel. Most nem tudom, hogy szólt-e neki, vagy magától, de akkor is nagy szó nála, hogy kibírt ennyit és még az udvarra sem ment ki rágyújtani. Nagyon büszke vagyok ráKép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Táncsak nem szánkózik ma mindenki...? Kép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

nem...itt nincs hóKép

seriff:1 rtg volt amit pénteken csináltak...honnan lehet kikérni?kartonozóba viszik vagy az orton marad?

nana!még oda is elvisszük, csak nem tom a számát a doktornakKép

KépKép
KépKép
bepa77

Ági,
Dávidról képet tudnál feltenni vagy emailben küldeni (cím a profilomban)?

Kép
Kép
melissza

Sziasztok,

Seriff,
köszi az ötletet, tényleg már túl voltunk a bevásárláson, Jókai bableves lett gyümölcsrizzsel... Tesztelem Mesit Kép

Itt van hó, de sajna Kamilla is lebetegedett... Szerencsére csak egy kicsit pilledt, majd látom, hogy mi lesz holnap.

Kép

Kép
kobudo

Sziasztok!

Mi is vagyunk, csak nem nagyon érek rá. Egy kép:

Kép

Kép
sygnum

Sziasztok

Syg

Talán besütött a nap a szobába? Kép
Mi ahhoz a dokihoz mentünk el, aki volt a ktv-én szerintem. Reklámozták a Gongban, hogy pénteken lesz a műsor, de elfelejtettem megnézni.

Na szóval, éppen azt akartam itt mesélni, hogy ma kiakadtam újra, mert Bence egyre jobban nem akar enni, már sütiket sem. Ez már pszichés dolog lehet. Nem normális! 1 órán át tologatta a husikat, aztán jött a tányérral, h nem szereti, a tányért elejtette kajával a lefele a földre. Na betelt a pohár. Most fél 5 van, és evett egy kakaóscsigát, meg egy müzli szeletet, ennyi. Inni sem iszik. Olyan kiábrándult vagyok, és egyik pillanatban beleszarok, h nem eszik, aztán meg persze jön az anyai érzés és aggódok nagyon. Nem tudom, mitévő legyek.
Tegnap a mozi sem jött be. Egész úton azon parázott, h mikor múlik már el dél, mert akkor megússza az ebédet. A meciben sem akart enni. Elegem van.
Tejcsi meg szerintem nagyon kevés. Adrika már 100 milit enne és hiába a maraton szoptatás, éhes. Ha adok neki tápit, megnyugszik és jót alszik. Ha nem, akkor nyűglődik. Szopizik 10 percet, elalszik, 10 perc múlva már sír. Néha meg elég neki, amit szopizik. A mérleg pedig néha fura dolgokat mutat. Kevesebbnek méri 2. mell után, mint az első után.

Pille

Mennyi idős vagy most?

Kép

Kép
cukkermáz

Kép

Kép
cukkermáz

Sziasztok!

Megint sikerült kicsit feljönni.

Dóra köszi a tippet, ez jó lesz. Ennél egyszerűbb nekem sem jut eszembe.

Syg! Leona dögös a napszemcsiben! Szóval, hogy megy nálatok a nem alvás? Tejcsid van még?

Csajok! megint egy kérés: Zsombi állatian fel van szokva. De tényleg nagyon! Vagy alszik, vagy a kezemben van. Ha egyik sem, akkor ordít. S.O.S.
Adjatok tanácsot! Imádom, de ez már túlzás. Szerintem 15-30 percet néha, néha illene neki egyedül is eljátszani, vagy valami. Nem???

Más: a karján lévő oltás helye nagyon csúnya. Borsó nagyságú dudor, vörös, néha vérzik. Ez normális???

MÉg kb. 1,5 órát itt leszek! Írjatok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nagyon hiányoztok!
Kép
patriot

Cukker megnéztem a fotókat. Nagyon aranyosak vagytok! Nálatok mennyi a korkülömbség a gyerkőcök között?
patriot

Sziasztok!

Na, megvolt a keresztelő. Kép Zsófi nagyon ügyesen bírta. Nem sírt, csak nézett a pap bácsira nagy szemekkel, amikor öntötte rá a vizet. Kép Aztán a templomban ség volt istentisztelet. Addig is jól el volt, igaz énekeltem neki, meg mondókáztam, h. csendben maradjon. Az tetszett neki nagyon. És csak mosolygott.. Kép
Az ebéd is nagyon jó volt, rengeteg kaja volt, és maradt is, mindenkinek szétosztottuk. Kép És a sütiket is. A nagymamik kitettek magukért. Az én szüleimtől kapott Zsófi egy gyönyörű pörkölttortát. Bölcső, benne kisbaba. Persze széttörtem. Kép Imádjuk a pörkölttortár. Kép
Zsófi ma egész nap csak reggel, keresztelés előtt aludt 1,5órát. Most nagyon fáradt már, nem is bírta a tömeget....így egy kicsit érdekesen volt a dolog, mert a panzióban voltam én vele, ahol semmi baja nem volt, szopiztattam, azzal a reménnyel, hátha elalszik, a vendégek meg az étteremben. babakocsiztattuk, de nem aludt el. Bevittem még a társasághoz, de nem bírta. Én nem tudom mi van vele, ha velem volt, akkor minden rendben volt, ha sok ember vette körül, kész, hiszti roham....majd megfulladt. Senki sem tudta megvígasztalni. Csak nálam volt el. Anyósommal majdnem össze is vesztem emiatt....nem látja?...na mindegy. Zsófi csak üvöltött. Nálam rendben volt minden. Aztán a végén átvittem a panzióba, és ott szopizott, nevetgélt, nem volt baj. És akkor apa vigyázott rá, h. tudjak a vendégekkel lenni...hát ez egy kicsit érdekesre sikeredett így. nem nagyon tudtam senkivel foglalkozni, beszélgetni. De az elköszönést én rendeztem le, így mindenkinek mindent meg tudtam köszönni. Anyósoméktól Zsófi egy gyönyörű nyakláncot kapott: hit, remény, szeretet medállal. Nagyon szép. Majd jeles alkalmakra fel fogjuk rá adni. És a keresztszüleitől pedig megkapta a fülbevalót. Nagyon csini lett. Kép
SZóval végeredményben jól bírta, most is játszik, pedig nagyon álmos. De majd éjszaka jobbat alszik, reméljük. Én is jól bírtam, kicsit fáradt vagyok. Annyira eltelnek a napok....nam is tudtam magamról sem. Ide menni, oda menni....de gyönyörű volt Zsófi, és mindenki nagyon megcsodálta. Kép Kép Örülök, h. ennyien ilyen nagyon szeretik. Kép

Képek majd a héten lesznek, mert a amiénkkel nem fényképeztünk. Majd anyóséktól lesz, nagyon sok szép képet készítettek. Én is sokszor rajta vagyok Zsófival. Gyönyörűek vagyunk. Kép Kép majd fel fogom tenni őket, ha megkapom. Kép

Remélem mindenkivel minden rendben. Majd jövök holnaptól. Kép

Szép vasárnap estét! Kép
birolili

Szia Pat,

de jó, hogy itt vagy!

Az oltásról nem tudok sokat mondan, Emesének is dudoros volt sokáig, a védőnő szerint az normális volt, de nem tudom meddig.

Felszoktatás: hát, akkor Emese is el van kényeztetve Kép Féléves kora után, ameddig nem tanul meg mászni, addig szerintem ilyenek mindannyian. Én azt csinálom, hogy vagy kendőbe kötöm, úgy teregetek, főzök (ezt elég óvatosan azért), vagy viszem magammal a játszószőnyegjét (ez nálunk egy 1,5 m*1 m-es bevont szivacs), a játékosdobozásval együtt, és ott van mellettem. Legalább lát, ez ilyenkor szerintem fontos. Vagy szobahintába rakni, ez mondjuk nekünk nincs. Nem jut több eszembe.

Cukker,
Neked sajna nincs javaslatom. Ha korábban nem ilyen volt, nem lehet, hogy Adri érkezése zavarta így meg? Nem tudom, hogy az megoldás lehet-e, hogy nem erőltetitek az evést. tudom, valamit ennie kell, ezért nem tudom, hogy jó megoldás-e.

Puszi

Kép

Kép
kobudo

Kob!
Zsombi hasfájós volt kb. 4hónapos koráig, így nagyon soxor kézben volt. Mire elmúlt a pocifájós korszak, addigra felszokott. Gombóc elég rafkós, mert már kúszni profi módon tud, és egyedül ül. Ha akarna, éppen el tudna játszani, de nem. Sokat foglalkozok vele, de azért vannak olyan dolgok, amit Zsombi nélkül kell(ene) elintézni. Pl: tus, wc, néhány házimunka. MOst is a mamája fogja, egyébként sír, sír, sír. Néha kiakaszt (most is). A kedvencei is csak pár percre kötik le. Hát nem egyszerű a kis pasi. Tudja, hogy az ordítást nem birom elviselni, és ezzel vissza is él.

A kendő milyen széles, és milyen hosszú kell hogy legyen? Tarthatnátok nekem Syggel egy tanfolyamot kendőkötésből!!!
patriot

Pat,
csak gyorsan: a kendő testmagasságtól függ, az enyém 4 m*70 centi. És szívesen megmutatjuk, hogy hogy jó használni Kép

Kép

Kép
kobudo

Melissza!

Holnap csinálok róla képet, mert nem rég cseréltük le a gépet. Erre nem raktam még senkiről képet. Teljesen friss képet kapsz róla!

ÁgiKép

Kép
Kép
Ági279

ha lesz Kebat, küldjetek sms-t.

Mennem kell!
sziasztok
patriot

ha lesz Kebat, küldjetek sms-t.

Mennem kell!
sziasztok
patriot

Pat,
becsszóra küldünk!

Puszi Zsombinak, és Lacának is!

Kép

Kép
kobudo

Az újak (és a régiek) kedvéért...
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép
kobudo

Sziasztok!

Kob, Syg,
lassan aktuálissá válik, hogy beújítsak Lilinek valami hordozóeszközt, kengurú vagy kendő, még nem tudom. Most már van autóm, vagyis én használom, de nem fér igazán bele a babakocsi, szóval jobb lenne abban sétálni. A fejét is napról napra ügyesebben tartja. Viszont soha nem volt rajtam egyik sem. Melyik a jobb egy "sószsáknak"?

Lili,
Újabban Lili is inkább csak az én kezemben van el, na meg apánál, de nagyon ritkán előfordul, hogy ő sem jó. Nálunk is ma vendégek voltak, nagyi, dédi, és kézről kézre járt, na meg mindig letették az ágyába, amit mi nem igazán szoktunk, szóval volt ordítás. Aztán bevonultam vele a szobába, akkor kicsit megnyugodott, mert megint odáig hergelte magát, hogy a cici sem kellett.

Patriot,
Lili is sokat kézben van, én egy dologből nem engedek, hogy reggel azt a 20-30 percet, még rendberakom a házat meg megreggelizek, azt ki kell bírni a gyerekülésben. Ha sír, akkor sem veszem ki, hisz tudom, hogy most kelt, evett, tisztába tettem, szóval nagy gond nem lehet. Kb. fél perc után abba is hagyja már a nyügit, és nézegeti tovább az állatkáit.
Teregetni is viszem magammal az ülésben, és megbeszélünk olyan fontos kérdéseket, miszerint Lilinek pelusa van, anyának bugyija, apának alsónadrágjaKép

Syg,
nagyon aranyos ez a napszemüveges kép. Pesten a Decathlonban vannak bébi napszemüvegek, igazi, jó minőségűek, lehet, hogy nyárra majd beújítunk egyetKép

Cukker,
nagyon aranyosak a képek megnéztem.

Sajnos nekünk a képtár nem akarja az igazságot, pedig a Szláva végre rászánta magát, hogy pótolja az elmaradástKép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Jo(bb) Kép reggelt minmdenkinek!

Látom, nem volt nagy forgalom a hétvégén. Legalább egyszer nem vagyok elmaradva. Már 4 óra előtt is gondolkodtam, hogy gép elé ülök, de aztán..
Éjszakáink katasztrófák. Már néha alig mozognak a felső végtagjaim.. vagyis fájdalommal, görccsel..áh, de nem is mondom.
Mostmár úgy gondolom, hogy jó, hogy orvoshoz fordultam, hogy kivizsgálják Bálcsit. Valami tényleg nem oké a fiúnál.. Ma éjjel az Apja is már ezt mondta.
MOst azt várjuk, hogy a Barátunk utánanázzen, és javasolja, melyik helyen nézessük meg bálintot.
A 3/4 órás mély alvásból ahogy átér a REM fázisba, egyből sírva-üvöltve ébred. Vagyis nincs is igazán ébren. Csukva a szeme, alig lehet teljesen felébreszteni. Néha vannak jobb éjszakák, amikor képes másfél órát is átaludni, de mostmár nagyon ritka.
A végére kell járni a dolgoknak, mert erőink végesek, és ez így nem hiszem, hogy Bálintnak is jó..
Lilikének sem hangzik egyszerűen ez az alvás vizsgálat, de csak egy nap. Tuti jól fog sikerülni!
MOst mennem, kell..
Syg
Szokésos éjjel??

KépKép
mino

Sziasztok, Angi vagyok, 8 hetes kismama.
Kérlek segítsetek, orvost keresek, tudom hogy kicsit késő, de akihez jártam eddig, nem vagyok megelégedve vele.
Steinmetz-hez gondoltam, de nem tudom.
Megmondom őszintén, hogy császármetszéssel szeretnék szülni, nem tudom melyik orvossal lehet ezt megbeszélni.
hegang

Lina,
összehasonlítani nem tudok, én csak kendőt használtam.

Hegang,
a dokit nem ismerem, sajna, azt sem tudom, kivel lehet ezt megbeszélni. Miért szeretnél csaszival szülni?

Mino,
Kép Milyen vizsgálatok között válogattok?

Kép

Kép
kobudo

Szia Hegang!

Bocsi, de nem dolgoztál véletlenül a KIA-Hunday-szalonban??
Mert akkor ismerjük egymást! KépKép

(Noémi; az exKia-s)

Kob
Még nem tudom, hogy mik közül válogathatunk. Először szakembert keresnek nekünk, és kórházat. A Madarász u-i kórház miatt dilemmázom, mert ha alvás tanulási módszerről lesz szó, akkor ott a Dr Gál Éváék az "Aludj jól gyermekem" módszert alkalmazzák, én pedig azt nem fogom..
Egyenlőre neurológiai kivizsgálásról beszéltünk, de hogy ez mit ölel fel, még nem tudom. Mostanában várom az infókat.

KépKép
mino

Hegang
Orvost váltani soha nem késő!!!! KépKép
Kihez jártál?
e-mail cím a profilomban, ha nem akarod kiírni a nevet, vagy csak írd a kezdőbetűketm és a körülbelüli korosztályát a dokinak.

KépKép
mino

Szia Kobudo, egy ismerősünk régen meghalt szülésben, és valószínű ezért, mert azóta hallani se akarok a sima szülésről.
Persze hülyeség ez is, mert biztos nem lehet semmi gond, de azért bennem van.
Egyébként a Temesvárinál voltam eddig, csak nem egy bőbeszédű emberke.
hegang

Sziasztok!

A hetvegere elutaztunk csapatepiteni, persze en es Kati voltunk a leggyengebb lancszemek.Kép Maradtunk is a szallason, mig a tobbiek "epitettek a csapatot".Kép Kati is jol birta a nyuzsgest, tetszett neki a sok ember. Pont a hetvegen toltotte be a fel evet.Kép
Itt voltunk : http://www.kep.tar.hu/zdora/50233452?o=0#2

Lili, orulok, hogy jol sikerult a keresztelo. Gondolom nagyon elfaradt, rengeteg inger erte es tulporgott, talan ezert sem tudott a faradtsag ellenere elaludni.
A porkolttorta grillazstorta akar lenni?Kép

Nana, nagyon klassz a babakocsi!Parodnak jobbulast!

Bepa, tenyleg jobb, hogy elvittetek mashoz is. Tesomek kislanyanak is volt ortopediai problemaja (mondjuk egesz mas jellegu) es harom orvos haromfelet mondott.Kép Vegul sikerult a jo megoldast megtalalniuk.

Syg, szerintem termeszetes dolog ez a ragaszkodas, vannak olyan korszakok, amikor ez fokozottabb is. Bizz magadban, Leonaban es nem lesz semmi gond.

Virag, aranyosak az ikrek!Kép

Erszenyes, a gatsebre nagyon jo hatassal van, ha naponta tobbszor megzuhanyozod - utana kellemesebb erzes is. Esetleg vihetsz magaddal uszogumit, azon kenyelmesebb ulni.

Cukker, edes a kicsi lany!Kép
Most olvatam a kismamaban, hogy egy anyukanak akkor indult meg igazan a teje, mikor 72 orara osszefekudt a kisbabajaval, es szopi-alvas volt a napi program.
Ha jobban belegondolok, en pont ezt csinaltam a korhazban is. Ahogy felebredt a lany, kapta a szopit, amivel ujra elaludt.Kép
Nem tudom Bencevel mit kellene csinalni, hogy jobban egyen. Miert nem eszik? Mit mond ra? Egyszeruen csak annyi az indok, hogy nem ehes?

Roz, hogy vagy(tok)?

Jobbulast a betegeknek!

D.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Szia Dora!

A Sziráki kastélyban voltatok, látom! Szép hely, bár én csak nézegetni szeretem az ilyen kastélyokat, kúriákat, mint inkább megszállni benne. Mi inkább a családiasabb panziók híve vagyunk! De hogy milyen helyes Kiskirálylány a csajod, ahogy ül abban a székben?! Tuti! Nagyon tetszik! KépKépKép

KépKép
mino

Hegang, nagyon ritkan fordul elo ilyen eset, lehet, hogy erdemesebb volna a felelmedet feloldani, mint olyan orvost keresni, aki keresre csaszaroz.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Mino, mi sem ilyen helyekre jarunk am!Kép
A ferjem cege szervezte a kirandulast, ok valasztottak a helyszint, szallast. Mindenesetre erdekes volt ilyen helyen aludni. Nem tudtam eldonteni, hogy a szobank szep-e vagy inkabb giccsparade.Kép Tele volt gipszstukkokkal, fodros fuggonyokkel, latvanykandallo...inkabb giccsparade.Kép Ja es mi nem is a foepuletben voltuk elszallasolva, hanem a mellekepuletben, mert kutyat is vittunk. A kastelyban lakosztalyok vannak.Kép
Kedvenc helyem Bakony-Szepalma, vannak fent a keptaron rola kepek. Inkabb ilyen helyekre szeretunk jarni.Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

mino
köszi a telószámot, valamiért én nem tudok smst írniKép
Remélem az alvásotokra tényleg találtok valami megoldást!!!
Napközben azért alszik Bálint? Elaludni hogy sikerül?
Puszi: Gabi

KépKép
KépKép
bepa77

Cukker,
én is erre gondoltam, amikro az összebújást mondtam a múltkor. Mármint amit Dóra írt, arra.

Dóra,
szép helyen voltatok, hol van ez a kastély? Nekem nagyon tetszik. Aranyos Kati a két kis fogával. Emesének a jobb kettes, és a bal egyes jött ki. Közte ugye a lyuk Kép

Hegang,
rossz lehet ilyen tapasztalattal nekiindulni, de sokkal több normális lefolyású szülés van, amiről egyáltalán nem hallasz. Milyen régen történt ez egyébként? És én is egyetértek Minval, váltani sosem késő, ráadául nagyon az elején vagy még!

Megyek beteg Kamillát babusgatni...

Kép

Kép
kobudo

Tenyleg en is akartam Minonak irni. Sajnalom, hogy ilyen fajdalmaid vannak!Kép Szornyu lehet!Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Sziasztok!Nagyjából végigfutottam az utsó két lapot.Kicsit kivagyunk.Valószínűleg jön a fogunk.Tudom,h.korai,de már hallottam,h.volt ilyen és nyűgösen tömködi a szájába a dolgokat.Nem egész nap,de hullámokban jön,és kétségbeesetten néz rám és rág.A 3 hós oltás óta továbbra is rosszul alszunk.Kezdek mostmár én is kipurcanni.Nappal simán alszik 2-3-4 órát is akár,de éjszaka,nyűglődik.Kb 1-fél 6-ig kb.15-ször keltem fel hozzá,már nem számoltam.Reggelre sírógörcsöt kaptam.KépHa a foga,akkor napközben miért tud jókat aludni.Valahogy el kellene csúsztatni az alvókáját,mert du. fél 7-1-ig nyugi van.Felkel enni 9-10 között,de rendesen alszik.Utána meg félig felébred.Nem nyitja ki a szemét,vagy cumit adok neki és visszaalszik(van,amikor csak 10 percre),vagy felveszem,és 2 másodperc alatt újra alszik,de kis idő múlva kezdi előről.Van amikor ülök mellette egy kicsit,h.visszaébred-e,és amikor lefekszem és elhelyezkedem,akkor újra kezdi.Tiszta feszült vagyok már ettől.KépKözben meg olyan édes.Most is édesen néz rám,miközben játszogat az ágyon fekve,mintha érezné,h.sírok.Ha tudnám,h.mi miatt van,és meddig tart,akkor nem érdekelne.

Mit csináljak,h.éjszaka aludjon nyugodtan,és ne késő délután?

Hogy írjak valami pozitívat is: Majdnem ülünk.Nagyon ügyesen tartja magát.A kádban elég már csak egy kézzel fogni a karjánál,és stabil.Időnként fogja a kád szélét.Kicsit görnyed közben a háta,de folyton húzná fel magát.Árthatok neki vele,ha hagyom próbálkozni?Nem gyenge még a kis gerince ehhez?

Syg,Mvirág,Lina,
édesek a csajok.Ha tudok én is teszek majd fel frissebb képeket is.

Patriot,
próbáld mindig egy kicsit tovább nyűglődni.Először 1 perc,aztán 5,aztán 10 perc.Ez persze akkor működik,ha nem üvölt rögtön,ha lerakod.Én így csináltam regénél,és bevált.Most is van,h.próbálkozik,de akkor sem szoktam rögtön felkapni,amikor elkezd panaszkodni.Hangsúlyozom,ez nem sírvahagyás.Ha sír én is rögtön felveszem.Ha nyöszörög-mint most is,akkor nem ugrok csak néhány perc múlva.

Puszi!
mrege

Dora
A képtárban hol keressem a bakonyi képeket? (Fájdalom, hát ez van. Vannak jobb napok. MAjd ha már nem szoptatom az én nagy 8 hónapos Fiamat, újra szedni fogom a gyógyszereket, és akkor sokat javulnak a tünetek.) Ezért is voltam együttérzéssel, amikor a nyakad-vállad kikészült!Kép

Kob
Csak lebetegedett Kamikám?! Mik a tünetei? Rosszabb lett tegnap óta?

Bepa
Nagyon szívesn az infót! Bármit, ha segíthetek..Kép
Napközben alszik néhányszor (2-3 alkalommal). Van hogy 20 percet, van hogy 1,5 órát. Napközben játszás, vagy levegőzés, bevásárlás után éhezik meg, és akkor bealszik cicin, aztán beteszem az ágyába, vagy a nappaliban a kihúzott kanapéra, ott is sokat játszunk, no meg ott a konyha, és addig tudok kicsit tenni venni. De pl. most is csak odabújt hozzám, szemben beleült az ölembe, és dúdoltam neki, és elaludt. Betettem ágyába. Azóta egyszer megébredt sírva (soha nem könnyezik), majd visszaaludt spontán. Este fürcsi apával, majd Õ látja el lefekvés készre Életkét, és addigra én tálalom magam a szokott fotelban, és szopizik, majd elalszik, és föl az ágyába. Próbáltuk az ébren ágyba techmikát, de amikor beteg lett Bálcsi, az egész összeomlott. Ja és akkor is ébredt éjjel. Amikor megébred, hiába símogatom, becézem, súgok a fülébe, vagy hangosan beszélek, vagy énekelek, ki kell vennünk az ágyból, hogy megnyugodjon. Általában pár perc, vagy max negyed óra, és megnyugodva elalszik. MA éjjel fent voltam nála két ébredés között éberen figyeltem, mit csinál. Álmában sírt, hüppögött! KépKép Pont mielőtt ébredt volna, már símogattam, majd muszály volt felvennem, és 10 perc után megnyugtatva aludt tovább az ágyikójában. Hát így telnek az éjszakáin hónapok óta..Mindig valamire ráfogtuk, hogy biztosan azért van; fogzás, tele ette magát, telihold, hidegfront, koraszülöttes kórházi élmények..
Azt hiszem mostmár igazi segítség kell, hogy kiderítsük az okokat!
Bocs, h szóf....om volt..
Először és utoljára írtam így le az egészet.
De legalább az első 4 hónapunk isteni, irígylésre méltó volt! KépKép

KépKép
mino

JA még ennyit, hogy amikor látom, hogy nagyon álmos, azért előfordul, hogy az ágyáb teszem, akkor egy picit elmolyolgat, majd elalszik. Tehát tud Õ egyedül is aludni, cici, simi, ölelgetés nélkül is.

Szia Mrege!
Újra neten?! Kép
Látom, nem javul az alvókátok nektek sem. Miért vagyunk ilyen sokan?!?!KépKép
Remélem nálatok gyorsan elmúlik!

KépKép
mino

Kob
A táblázatba kiegészítésnek: 48 cm-vel született Bálcsi! Kép

KépKép
mino

Mino,
márc. 23-án már meg tudom veled osztani a Heim Pálos tapasztalatokat. Nem tudom, hogy miről fog szólni a dolog, de alvástanításról nem volt szó.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

hát, elég szörnyű lehet Rege nektek isKép
Mino nem baj a szóf...ért szívesen olvasomKépbár jobban örülnék, ha azt olvashatnám, hogy 3 óránként vagy annyi se keltekKép
Az én drágám mostanában állandóan mellépisil éjjel így hajnalban át kell teljesen öltöztetnemKép
Így mmindig mellettem köt ki az ágybanKép
A nehéz alvásról annyit, hogy nálunk az első 45 perc után felébred de utána ha cicin visszaalszika onnantól szinte minden ok(persze 2,5-3 óránként kel éjjel is kajcsizni)Vagy csak azért hogy odabújjon...
nem bírom a dokit felhívniKép
pusz

KépKép
KépKép
bepa77

Sziasztok!

El vagytok ma veszve kicsit?!3 óra alatt 5 hozzászólás.Talán mindenki a szép napsütésben sétál?!KépÉn is kiraktam Regét a babakocsiba,de nem hagyom ma addig aludni,mint tegnap,mert akkor megint nem alszunk az éjjel.Tegnap déltől negyed 5-ig aludt a hóesésében az udvaron jól becsomagolva.KépEz akkor jó volt,de éjjel...azt már tudjátok.Majd zörgök valamit az udvaron.Ellapátolom a maradék havat,vagy ilyesmi.Nagyon mosogatnom kellene,de Peti rámparancsolt,h.aludjak,ha a lány is alszik.Megpróbálok,de lehet,h.nem hagy nyugodni a konyha állapota.

Bepa,
mi is így aludtunk kb.1 hónappal ezelőtt.Óóóóóóóó,régi szép időkKép,pedig hogy nem voltam megelégedve azzal sem,mindenáron azt akartam,h.végigaludja az éjszakát,mint más rendes babák.Most meg azt szeretném,h.úgy legyen,mint régen.Kép
mrege

Ahogy így olvaslak benneteket, úgy látom, nekem egy szavam sem lehet, pedig reggel már törpegengszternek neveztem Lilit, hogy nem hagy aludni. Próbálom átállítani, hogy 12-04-ig ne egyen, a kórház miatt, de bármit csinálok, hajnal kettőkor felkel. Pedig még nagyon álmos lehet, mert kicsit szopizik, és alszik is tovább, igaz már rajtam. Ebben én is bűnös vagyok, mert lusta vagyok felkelni, visszatenni az ágyába, meg mi van ha nem sikerül. Akkor rángatja a fejét egyik oldalról a másikra, és előbb-utóbb felébred. Utána viszont fél 4, fél 5, fél 6, addig még nem csinálok tápit.
Ma kipróbálom, hogy este 8-kor csak szopi, akár két ciciből is, hátha akkor 11-12 körül felkel, akkor viszont kap egy nagy adag tápit, és hátha kibírja 4-ig. Muszáj valamit, mert ha a kórházba nem ehet, és üvölt, akkor sz*r-t sem ér az alvásvizsgálat.

Amire viszont büszke vagyok: reggel tisztába tettem, megkapta a tápit, de még nagyon álmos voltam, és vissza akartam feküdni, és mondtam Lilinek, hogy most pedig be fogom tenni az ágyába. Hát nem elnevetgélt vagy fél órát, nem erre számítottam. Hangosan sikongatott valaminek, nem tudom, mit talált olyan viccesnekKép

Na én is jó sokat írtam...

Ja, nincs kedve valamelyikőtöknek szerdán 11-kor eljönni baba-mama tornára. Ki szeretném próbálni, hogy tudunk-e már ilyen helyekre menni Lilivel. Ha kell, lehet alatta szoptatni, állítólag szoktak az anyukák...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Mrege: én is szeretném higy átaludja, de nem fogok keménykedni vele, mert tudom mi lenne a vége. Én nem is panaszkodok, mert ha fel is ébred akkor cici és visszaalszik. Én azt szeretném elérni nála, hogy tudjon egyedül elaludni...bár néha sikerül neki, de sokszor behergeli magát és akkor már csak a jól bevált szopi maradKép

KépKép
KépKép
bepa77

Bepa!

Szerintem Beni teljesen normális ahogy alszik. Bocsi tudom neked fárasztó lehet. Amig szopizik és nem tápszeret vagy pépet kap, addig fog ébredni 3 óránként, utána valószinüleg nem, mert az alvókájával szerintem semmi baj nem lehet.Kép

Mino,
Nektek bizony már elég kegyetlen lehet így minden éjszaka. Lehet hogy figyelmetlen vagyok, de Bálcsi 45 percenként mindig felsir???

Mrege,
Sajnos bizony ez már lehet a fogacska. Kép És az bizony ugye éjjel sokkal rosszabb, szegény fáradt lehet azért alszik nappal ilyen sokat.

Lina,
Ez az alvásvizsgálat, vagy minek hívják, rosszul hangzik, persze én nem értek hozzá, de akkor is...szegény kis Lili. Kép

Dora,
Megnéztem a "kedvenc" helyeteket. Nagyon szuper lehet. Számomra is ez a paradicsom.... A férjem persze drágának találja, de hátha majd megenyhül. Tavasszal, még szülés előtt szeretnék 3 napra kicsit elmenni valohová a természetbe.

KépKép
KépKép
nana09

Sziasztok!
Alvás:KépKépKépKép.....
Nálunk is hasonló a helyzet.Általában 2* kel fel mostanában éjjel,de tegnap előtt kb.5*.Előző nap pedig egyáltalán nem ébredt fel,és átaludta az egész éjjelt.Ki érti ezt?

Mino Szegeden is van egy alvásdiagnosztikai és terápiás centrum.Tel:06-62-425-642/251 és252-es mellék.Ezenkívül van a Heim Pálban és a Madarász utcaiban.

Dora szép helyen voltatok.KépTündéri a kis hercegkisasszony a palotában.Kép

Mrege lehet nyűgös a fogzás miatt,ami sokkal hamarabb elkezdődik már,mint ahogy kibújik az első fogacska.Kép
Próbáld az ágy végét egy picit megemelni.Hátha segít valamit.

Linacska jól hangzik ez a torna,de Lilla nem nagy már oda?

Kob sajnálom Kamillát.Mi lett vele?

Hegang tényleg nagyon ritkán fordul elő ilyen tragédia,komplikációmentes szülés pedig minden nap több tucat.KépPróbáld meg legyőzni a félelmeidet.Ha nem megy kérj segítséget.

KépKép
KépKép
sbea

Roz?Tudtok róla v.mit?Betegek?Van gépe?

KépKép
KépKép
sbea

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?