Sziasztok!
Még a kórházból, sajnos.
Először is Áginak nagy gratula!
Szisz, úristen, hogy bírod még??? Ez nagyon durva.
Babetta, és minden finiselő, nagy kitartást kívánok nektek!!

Minden nap gondolok rátok!
PiciBencusom sajnos besárgult, úgyhogy még egy napot itt töltünk...DE! Kaptunk olyan hordozható kékfényes ágyikót, ami itt van velünk a szobában, így nem kellett inkubátorba tenni. Én forgatom rajta 3 óránként. Szegénykének muszáj 3 órát végig rajta lenni, pedig nem mindig alszik szopi után annyit. Szóval most apával kettesben nyugtatgatjuk, ha már nagyon unja rajta.

De egy kis hős, és bírja jól.
Valami hihetetlenül jók a csecsemősök itt a kórházban, annyi segítséget kapunk tőlük, hogy az megfizethetetlen. Nagyon sokat szopizik Bencus, utána pedig fejek, hogy minél hamarabb beinduljon a tejcsi, és szerencsére még jól bírják a cickóim. Nem sebesek, bár érzékenyek. Nekem eddig nagyon bejött a tej rászárítása. Nagyon profi segítséget kapok, így azért nagy könnyebbség minden. Injekciós tűvel kapja meg Bencuskám a lefejt tejcsit.
Tegnap éjjel iszonyatosan fájt a pocija, annyira szenvedett, persze én is pityorogtam, olyan rossz volt látni.
Átvittem hajnalban a csecsemősöknek, akiktől megintcsak tanultam: a hasát frankón kimasszírozták, és felhúzott lábakkal segítettek neki kakilni, ami sikerült is. Jó volt látni a megkönnyebbülést az arcán, utána kb. fél perc múlva már aludt is. Én nem tudtam volna így segíteni, de most már ezt is tudom!
Mindezt csak azért írtam le, hogy aki még kórház előtt van, és lehetősége van rá, hogy profi segítséget kérjen, az tegye meg, mert ez alatt a pár nap alatt én annyit tanultam, mint soha azelőtt!! És kérni kell a segítséget!!
Már várom, hogy bedurranjanak a cickóim, iszom a tejserkentőt, és persze szopi, szopi, szopi, fejés, fejés, fejés.
Hogy csinálják az ikres anyukák???? Minden elismerésem az övék!!!
Barti, láttam felkeltette az érdeklődésedet a csudaszép kanülöm!

Ahogy a lányok írták. Ja, itt kb. 10 perce született meg a fiam, szóval ez még nagyon friss kép. Utána egyébként amikor felkeltem a szülőágyról, rögtön ki is vették.
Nicika, neked akartam még mondani, hogy ne fojtsd magadba az érzéseid a szüléseddel kapcsolatban, szerintem neked is jót tesz, ha kiírhatod magadból, mi pedig tudjuk, hogy nemcsak sikerszülések vannak, sőt! Szóval én a részemről nagyon kíváncsi vagyok rá!
Végezetül egy képecske a picifiamról, itt már komoly egy napos!!!
Sokat gondolok rátok lányok, és legyetek nagyon ügyesek! Mindenkinek a legjobbakat!
Puszi
Eszti és Bence