Ági! Óriás gartula mégegyszer! Borcsa
2006.02.25 18:35
"</font></font>
2006.02.25 18:43

2006.02.25 19:03

2006.02.25 19:04

2006.02.25 19:45
De komolyan mondtam a páros lábat, nekem muszáj is volt megtanulni,, hogy nem veszélyeztessem a babát a le-fel mászkálással, de jó is, mert így a hasizom tudja irányítani a lábakat és nem terhelődnek sem a belső izmok, sem a méhszáj.
- igaz, így csak 99 ft volt, ellentétben az összes többi "normális" sapival, ami 1900 és 3900 ft között kóstált...
Fantasztikus a félredolgozott pocakképed
Nagyon sokat gondolok rád. Most már csak kicsi van hátra
gyönyörűek a lányok együtt! Látszik, milyen nagy a felelősség Dorinán, biztos nagyon büszkék rá a szülei és ezt ő tudja is
Szép estét!</font>2006.02.25 21:14
Vagesz lesz.
Hát valahogy így.
Aranyosak a kiscsajok nagyon!
2006.02.25 21:17
De csak szerda után
Nem elég mega a Mega???

De ahogy nőnek a kölkök, egyre több időtök lesz (remélem) babanetezni

Jól el is fáradtam, de ideje volt már
Kíváncsi vagyok, mennyi ideig marad ilyen
(hogy úgy mondjam nem vagyunk egy rendes népség
) Jó, szvsz az is közrejátszik, hogy 3, lassan 4 ember él egy szobában, az összes cuccával együtt. Iszonyatosan kevés a helyünk....és sok a cucc
Meg a játék.. 2006.02.25 21:23
2006.02.25 21:52
Nem nyitottam ki, igazából annyi ilyen bazi nagy szekrény volt a bejáratnál, hogy alig tudtunk bejutni
szerintem úgy érettségiig belefér az összes gyrekruha egy ilyenbe, de lehet, hgoy különm szoba kell neki
De jó, hogy ilyen csodaklassz nektek ott
Innen már könnyű lesz minden, akkor pluszt kaptok a sok segítő embertől
), de nagyon boldog is
Igen, ma megaélvezet van nálunk
Be is nyomtam egy zacskó vaníliás nápolyit, mert annyira elfáradtam, hogy már melegíteni se tudtam egy kicsi vacsit. Jó kis ürügy a nassolásra 

</font>2006.02.25 22:28
Teljesen igazad van: újszülötteknek nélkülözhetetlen az akasztós szekrény
2006.02.25 22:53
2006.02.25 22:59
Néztem a gálát, de csak fél szemmel, mert pont akkor volt nagy hajtás a munkában. Általában egyébként nem értek egyet a bírói testülettel a műkorcsolyában. A nőknél például rendre botrányos a részrehajlás.
</font>2006.02.25 23:14
Mondtam már, hogy szeretem a babanetet????
Vagy legalábbis én így vagyok vele.
Nemsokára a kezedben lehet a fiad.
Már olyan sok időt kibírtál, ezt már féllábon is megcsinálod!
Fel kell akasztani mindent és akkor már van értelme az akasztós szekrénynek. Nem érted te a szegény tervezőket, akik tuti átgondolták a dolgot és legalább 5 gyereket nevelek fel eddig szörnyű polcos rendszerrel és úgy gondtolták, hogy az akasztós módszer sokkal hatékonyabb, mert hamarabb megvan a ruha, amit rá akarsz adni a gyerekre, ezen kívül még vasalni sem kell, mert a vállfán kirúgja magát. De ha igazán jó szülő akarsz lenni, akkor mini vállfát kell ám venni a szekrényhez, amit persze a forgalmazó barátja gyárt, nem kevesebb sikerrel. 

2006.02.25 23:26
Most rakhatom ki a fürdőszobába, mert ott van egyedül..... 

2006.02.26 09:47
Kitartás a "szolihoz" Bencének!
Kívánok Nektek minden szépet és jót!
2006.02.26 11:01
, pedig nagyon szeretnénk. Drukkoljatok, hogy a lányom bírja még egy pár napot a pocimban, amíg a férjem felépűl.

, pedig nagyon szeretnénk. Drukkoljatok, hogy a lányom bírja még egy pár napot a pocimban, amíg a férjem felépűl.

2006.02.26 11:11
Akasztós szekrényünk van. Egy. Bőven elég is az összes akasztós ruhánknak. Amin én kiakadtam, hogy anno kerestem a fiúknak ruhás szekrényt, és volt olyan 3 ajtós szekrény, amiben mindhárom akasztós volt, de hogy kettő az az tuti. Na, ez szerintem felesleges pazarlás. Illetve úgy vagyok vele, hogy a nagy piacgazdaságban hadd találjak már én is olyat, ami jó nekem. Aki akasztósat akar, az vehessen olyat, de aki meg nem, annak ne kelljen otthon buherálnia a szekrényt. Mert persze mikor rákérdeztem, hogy én akár plusz pénzért polcosat szeretnék, úgy néztek rám, mintha a marsról jöttem volna. De lehet, hogy bennem van a hiba, hogy a pénzemért (ráadásul ezek nem két fillérbe kerülnek) olyat kapjak, amilyet akarok
Akasztós szekrényünk van. Egy. Bőven elég is az összes akasztós ruhánknak. Amin én kiakadtam, hogy anno kerestem a fiúknak ruhás szekrényt, és volt olyan 3 ajtós szekrény, amiben mindhárom akasztós volt, de hogy kettő az az tuti. Na, ez szerintem felesleges pazarlás. Illetve úgy vagyok vele, hogy a nagy piacgazdaságban hadd találjak már én is olyat, ami jó nekem. Aki akasztósat akar, az vehessen olyat, de aki meg nem, annak ne kelljen otthon buherálnia a szekrényt. Mert persze mikor rákérdeztem, hogy én akár plusz pénzért polcosat szeretnék, úgy néztek rám, mintha a marsról jöttem volna. De lehet, hogy bennem van a hiba, hogy a pénzemért (ráadásul ezek nem két fillérbe kerülnek) olyat kapjak, amilyet akarok
2006.02.26 11:38
Mostanában meg nincs időm arra, hogy ilyenkor újra nekilássak
Megpróbálom megint!
Nem semmi, milyen ügyes Anyuci leszel, majd záporoznak a kérdések! Jó lenne ezt a hasmasszázst megtanulni, mert szegény pici fiam úgy tud szenvedni... Azt olvastam, hogy csak 5 hetes kortól lehet napi szinten maszírozni.
Mikor nyugodtabb, akkor szoktam próbálni. Illetve, ha ideges is, és már pár korty után kezd nyugodni és a bimbót is eléggé kiemelte, akkor leveszem a védőt és úgy szopizik tovább! Sokkal jobb lenne mindig a védő nélkül szoptatni, mert összehasonlíthatatlan érzés... igyekszünk
Nagyon klassz
Jó vásárt csaptál a sapival, ügyi vagy! Megára kibuliztátok magatokat?
Még itt van Szisz, Babetta, Lyly, Vikó...és szép súlyú gyermekeik
)
Épp tegnap előtt néztük meg Apával a videot, amit a pocakosságom ideje alatt készített. Végig bőgtem, olyan szép poci m volt
Megpróbálom megint!
Nem semmi, milyen ügyes Anyuci leszel, majd záporoznak a kérdések! Jó lenne ezt a hasmasszázst megtanulni, mert szegény pici fiam úgy tud szenvedni... Azt olvastam, hogy csak 5 hetes kortól lehet napi szinten maszírozni.
Mikor nyugodtabb, akkor szoktam próbálni. Illetve, ha ideges is, és már pár korty után kezd nyugodni és a bimbót is eléggé kiemelte, akkor leveszem a védőt és úgy szopizik tovább! Sokkal jobb lenne mindig a védő nélkül szoptatni, mert összehasonlíthatatlan érzés... igyekszünk
Nagyon klassz
)
Épp tegnap előtt néztük meg Apával a videot, amit a pocakosságom ideje alatt készített. Végig bőgtem, olyan szép poci m volt
Megpróbálom megint!
Nagyon klassz
)
2006.02.26 11:48
És hogy gyúrnak benne! 
És hogy gyúrnak benne! 
És hogy gyúrnak benne! 
2006.02.26 11:55
Majd lefotózom hogy lásd milyenek
Csa kaz a furi hogy bementünk a csecsemősökhöz, és ne mmondták volna hogy lehet rosszul van mellretéve a baba v. vmi. Pedig egy LLL tanácsadónál is jártunk ő is csa kannyit mondott, mint a csecsemősök: kenegessem Garmastannal, és egy napig ne szoptassak belőle csak fejjek
Nem utasítom vissza

Csa kaz a furi hogy bementünk a csecsemősökhöz, és ne mmondták volna hogy lehet rosszul van mellretéve a baba v. vmi. Pedig egy LLL tanácsadónál is jártunk ő is csa kannyit mondott, mint a csecsemősök: kenegessem Garmastannal, és egy napig ne szoptassak belőle csak fejjek
Nem utasítom vissza

Nem utasítom vissza

2006.02.26 12:05

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|