A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

MártaKép
Mit mondtak, miért zavarna be a pvezető a lombikba? Nagyon érdekelne! Méhenkívüli terhesség miatt?

Tudjátok én nem értek valamit! Ha beültetik az embriókat a méhünkbe, akkor azok ott vándorolgatnak? Mert Sz. ügynök azt mondta, hogy ugye azért nem kell félni, hogy beültetés után kiesnek, mert hogy annyira berakják a méhnyálkahártyába, ami úgy fogja, mintha egy fésű fogai között lenne. Akkor meg nem ott tapad meg, ahova berakják? Hát én ezt nem értemKép
Nehogymár akkor nekem mindkét petevezetőmet ki kéne venni???!!!

A másik topikban pont most jöttek rá, hogy valószínűleg az egyik lánynak a lombik miatti túlstimutól újból átjárhatóak lettek. (Pont amiatt lombikoztak).
mary78

Mary Kép
Nekem is pont ez jutott az eszembe, hogy nekünk ráadásul mindkét pvez. el van záródva. Ilyenkor mi van? Az embriók meg szerintem vándorolhatnak, ezért is több a méhenkívüli terhesség a lombiknál.

Kép
Kép
szilva069

SzilvaKép
Biztos vándorolnak, mert különben miért néznék az első UH-n, hogy jó helyen tapadt-e meg?
Hát én kezdek ám belehülyülni abba, hogy ilyen kiműveltek vagyunkKép Jobb lenne egy kicsit tudatlanabbnak lenni!

Én tiszta hülye vagyok, a múlt héten meg azon kezdtem el parázni, hogy olvastam a bőrrákról terhesség alatt, és mivel nekem van egy csomó anyajegy a hasamon, már ilyeneken parázok...Kép Azért én se vagyok normális.
mary78

Saci ment a mail!
Vendég

Szia MaryKép
Engem is foglalkoztat ez a téma, főleg, hogy az egyik topicban az egyik lánynak lehet, hogy méhen kivüli terhessége lesz. Szegény úgy sajnálom, de még reménykedem, hogy nem.
Amúgy Sz.ügynök az első lombikomnál, ami biokémiai volt, említettem a méhen kivülit, erős vérzés, és erős fájás, mintha kést szurnának az ember hasába. Én is mindig azon gondolkodtam, hogy a lombiknál miért lehet méhen kivüli, amikor be teszik a méhbe őket. Most már értem.

manda

Szia MandaKép

Mindegy, ne gondolkodjunk ilyeneken, Te meg főleg arra gondolj, hogy a Te babócáid már ott csücsülnek a méhed legeslegjobb szegletébenKép

Én pár napja azt beszélem be magamnak, hogy igenis egészséges vagyok, anyának való, alkalmas vagyok a terhességre, szülésre, és próbálok elhessegetni minden rossz gondolatot.
Igazából egy hete kezdem azt hinni, hogy végülis nekem is sikerülhet, lehet, hogy akár a mostani. Valahogy eddig mindig az volt bennem, még a lombik alatt is, hogy nem sikerül. És szinte csak azért csináltam végig, hogy ne tegyek magamnak szemrehányást, hogy nem tettem érte semmit. Pedig tudtam, hogy nem fog sikerülni. Most változtatok a hozzáállásomon. Bárcsak ezen múlnaKép
mary78

Mary Kép
Nem vagy hülye, de szerintem az anyajegyek miatt ne aggódj!
Én is ismerek egy csajszit, akinek a 2. lombikja Sz. ügynöknél sikerült, de aztán kiderült pár nap múlva, hogy méhen kívüli terhesség.

Kép
Kép
szilva069

MaryKép - én csak azt szeretném mondani hogy nekem is sok anyajegyem van ..illetve nem is annyira sok, csak atípusosak magyarán különböző alakúak, nagységúak színűek. Szóval én emiatt 6 havonta járok a város talán legnevesebb bőrgyogyászához. Igazából csak évente kéne de én önszorgalomból 5 éve 6 havonta járok. Szóval kérdeztem tőle, hogy mi várható terhesség alatt mert szeretnék babát. Azt mondta nekem, hogy újabbak esetleg várhatók, esetleg májfoltok is, de a régiek sem biztos hogy változnak, de ha változnak is, akkor sem biztos hogy rossz irányba. Egyébként nekem legalább 5 olyan anyajegyem volt, ami szó szerint egyszerüen eltűnt, felszívódott az elmúlt évek során. Semmi nem maradt a helyén csak egy picit világosabb ott a bőr. Az azért mindenképp javasolt hogy bőrgyógyász (jó, hozzáértő bőrgyógyász) évente legalább egyszer átnézzen egyébként is terhességtől függetlenül!Kép
Vendég

Mary Kép
Én is egyre szebbnek látom a világot a közelgő esetleges transzfer lehetősége miatt. Csak aztán nehogy megint pofára essek.

Kép
Kép
szilva069

MaryKép
Nekem is el kellene jutnom odáig, mint neked! Ügyes vagy, csak így tovább és a pozitivitásod biztos meghozza a gyümölcsét!
Én is sokszor vagyok, voltam úgy, ahogy te írtad!
Az a baj, én másoknak mindig tudok tanácsot adni és jól, csak magamnak nem!Kép

manda

TűzmanóKép

Hát igen, tudom hogy elkéne mennem, mindig el is határozom, de aztán rendre el is marad. Mert vhol azt olvasom, hogy mindenképpen le kéne szedetni, vhol meg azt, hogy nem kell hozzányúlni, csak ne napozzak, szolizzak sokat. Igazából jó lenne eltüntetni őket. Már régen meg kellett volna tennem.

Egyszer egy dokitól (igaz sebész) kérdeztem, hogy mivel a hasamon is vannak, (laposak, de 1 cm átmérőjűek), hogyha majd nő a pocakom, a bőr nyúlásakor nem sérülnek-e. Õ azt mondta, hogy nem. De mondjuk nem nyugtatott meg.

Neked is a törzseden vannak? Mert nekem szinte csak a hasamon meg a hátamon. És a legtöbb lapos, de kb. 1 cm-esek. És nekem is eltűnt kettő vagy három. A fene se értiKép

De köszi megnyugtattál, és tényleg el fogok menni dokihoz.
mary78

MAry Kép igen, a hozzaallas ennyit segit, !!! csak igy tovabb

Szilcsi Kép bocsiii, szoval akkor a fonok fog "megpan...ni" Kép
ertem,,

Tuzmano Kép koszi es valaszoltam,,,majd meg kerdeznek vmit..

Manda Kép mar csak a hetveget kell kivarni !! nagyon drukkolok, probalj meg vidam, es lazitos filmeket nezni,,es finomakat enni, inni,,szoval kenyeztetes a jelszo ! Kép

MArti Kép nekem egyszerre volt a lapar es a hisztero, es bar nem volt kellemes, de tuleltem...szoval fel a fejjel. A lombikkal meg eleg nagy az esely hogy sikeruljon a bebi, szoval ne add fol,,es ne allj meg...Csak igy nyerhetunk ! kitartas.
saci

CsajokKép
És most befaltam kedvenc csokimat (amit a Mary is tudom szeret) 3 BIT-etKép
Kell egy kis boldogsághormon!Kép

manda

SzilvaKép

Emlékszel, milyen távolinak tűnt évvége felé még a február? Most meg hipp-hopp, már az is elment. Én bízom abban, hogy jobb passzban leszünk, erősebb lesz az immunrendszerünk, a tavasz miatt jobbkedvűek leszünk, és hátha ez szerencsét hoz mindannyiunknak. Én amúgy is nagyon tavaszfüggő vagyok. Akkor vagyok a legjobb formámban. (Már nem alakilagKép)
mary78

Manda - KépKép
saci

Manda Kép
Egészségedre Kép
Én meg a mnyh-ra gyúrok már. Most ittam meg fél liter tejet, és 1 joghurtot.

Sackólány Kép
Igen, remélem ügyes lesz a főnököm Kép
Már alig várom!

Kép
Kép
szilva069

Mary Kép
Igen emlékszem milyen távolinak tűnt, de nekem minden egyes napot kínszenvedés volt megélni Kép
Remélem igazad lesz a tavasszal kapcsolatosan, és tényleg szerencsét fog hozni nekünk.
Március 17-én lesz 1 éve, hogy a BMC-be járunk Kép

Kép
Kép
szilva069

lanyok, Kép meg mindig (sajnos) en vezetem a listat a leghosszabb ideje probalkozokkal...
es ameddig en nem adom fel, addig mas sem teheti !! KépKép ++ KépKép
saci

Sackólány Kép
Na jó, de nekem már nincs sok időm a menopausa előtt Kép

Kép
Kép
szilva069

MandaKép
Egészségedre! Én meg ugye a héten tök lightos kajákat ettem (Szilárdom csinálja a 2 hetes diétát), erre ma délben hazamentem és egy hatalmas adag sült krumplit vágtam be, csakúgy, reszelt sajttal, ketchuppal, uborkával. Most oda is vagyokKép

SackólányKép
Sosem adjuk fel. Csak utánadKép De attól meg nem félekKép Te mikor is tesztelsz?

SzilvaKép
Tudom, hogy neked volt a legnehezebb (meg Barbinak) közülünk megélni az elmúlt heteket, hónapokat, de mostmár tényleg csak jó dolgok történhetnek veled/veletek.
Hát igen, márc. 30.-án nekünk is egy éve lesz, és én még csak 1 lombikon vagyok túl!
mary78

SzilvaKép
Mi ápr.07-én lesz, hogy először jártunk a BMC-ben!
Ok, de akkor is még legalább 4 lombik lehetőséged van + a fagyibabások! Jó nem kell őket kihasználni!
És nem hiszem el, hogy egyszer nem jön össze a babó nektek!

manda

Ja és az utsó mondat mindenkire vonatkozik!!!!!!!!!!!!!

manda

Tényleg SzilvaKép, mindig akartam kérdezni, hogy Te már nem is jársz soha Fehérváron? Vannak itt rokonaid?
mary78

Mary Kép Manda Kép
Nagyon szépen kéne ünnepelnünk az 1 éves évfordulónkat Kép
Én azért nem vagyok abban olyan biztos, hogy számomra vége a "nehéz időknek" Kép
Na de el is dugulok, nem akarom lehangolni a társaságot. Végre itt a hétvége Kép
Mary Kép Neked mi tartott ilyen sokáig?

Kép
Kép
szilva069

Mary Kép
Sajna már semmi nem köt Fehérvárhoz, mert mindenki elköltözött. A Bátyámnak 3 éve még volt egy háza, ott szoktuk ünnepelni a családi karácsonyokat, de már Õ is eladta a kérót Kép

Kép
Kép
szilva069

SzilvaKép
Asszem először pont menses után mentem, akkor azért kellett egy hónapot várni, hogy a köv. mensestől induljanak a vérvételek. Májusban lett meg minden vizsgálatunk, aztán jött, hogy lapar. Az volt júniusban, aztán 2 hónap spontán próbák, utána meg az államvizsga, és hipp-hopp december lettKép
mary78

Szilva, MAry Kép - hahahaha, (menopausa),,majd 3-an tesztelek, amikor Szilcsi is megy a jancsiba.

Szilcsi, a masik, hogy azert le a kalappal elotted, hogy ilyen jol vagy, mert atmentel egy s mason. Nekem "csak" hosszu eveket kellett varnom, de legalabb - elmeny nem volt. Szoval ugyes vagy, es sikerulni fog. Ezt nem csak ugy mondom, hanem a tapasztalat az, hogy aki jar rendesen lombikozni, annak osszejon
saci

Mary Kép
Hát igen, el lehet "cseszni" az időt mindenfélével. Miért próbálkoztatok még spontán? Akkor nem tudtátok az elzáródott p.vezetéket?
Ha belegondolok, nekem fél éve indult a lombik, és azóta jó sok minden történt velem.

Kép
Kép
szilva069

Igen lányok, az a tuti, hogy aki részt vesz meddőségi kezeléseken, 99%, hogy előbb-utóbb összejön a bébi! És hát mi meg szorgalmasak és kitartóak vagyunkKép

SzilcsikeKép
Egyébként Te miért dolgozol még? Ilyenkor már le szoktál lépni, nem? Na nem akarlak ám elzavarniKép
Különben egyszer majd összehozunk egy randit itt Fváron, ok? Nosztalgiázhatsz kicsitKép
mary78

Sackólány Kép
Megmondom őszintén, hogy az öribaba gondolatával is barátkozunk a férjemmel. Már utána is néztem a lehetőségeknek. Így egy kicsit könnyebb továbbmenni, hogy tudjuk van még más lehetőség is számunkra.

Kép
Kép
szilva069

SzilvaKép
Mert hát a lapar után azt mondták, hogy próbálkozzunk, mert sikerült átjárhatóvá tenni őket. Ami persze nem tudni meddig tart/tartott.
mary78

Szilcs - en vegigmegyek 5 lombikon, de ha nem jon ossze, akkor mi is orokbefogadunk...vannak forrasaim nekem is, mar kutakodtam, beszeltem egy nagyon jo fej lannyal, o 3 at fogadott orokbe es 2 nel a szulesen is ott volt,,,ha akarod priviben megadom a telszamat,
saci

Mary Kép
Gondoltam, hogy ezért, de már beszéltünk erről, hogy ez az átjárhatóság múlékony dolog Kép

Kép
Kép
szilva069

Sackólány Kép
Én is szívesen végigmennék az összes lombikon, csak attól félek, hogy nem lesz rá elég időm.
Köszi, és érdekelne a telcsiszám.
szilvia.strausz@fitoland.hu

Kép
Kép
szilva069

hali... kb. dél óta nem engedett vissza a rendszer.

Sackó, Szilcsi, Mary Kép meg a többiek, akik érdeklődtetek Kép
nem azért zavar be a pvezető, mert el van záródva, hanem azért, mert a folyadék hatására egy helyen "postakürtszerűen" kitágul és ott marad benne a folyadék és nem megy tovább, a diagnózis hydrosaphinx volt. Olvasgattam róla angol-francia fórumokon is, ott is gyakran eltávolítják emiatt, mert a pvez tágulatában esetleg megrekedő folyadék toxikus lehet, meg a fene tudja. Először nagyon szomorú voltam, most már próbálom azt mondogatni magamnak, hogy ha úgysincs ott semmi haszna annak a pveznek, akkor mindegy, hogy bent van-e vagy kint. Próbálom gyorsan túltenni magam ezeken a hónapokon, aztán sietek utánatok Kép

Kellemes hétvégét mindenkinek, próbálok én is végre elszakadni a monitortól és az irodától Kép
gmarta

Sziasztok Csajok, szép szombat reggelt mindnkinek Kép

Sackó : tegnap elküldtem Neked este még 2 mailt!

TizaKép egy gyors helyzetjelentés: 36,9-en állok hónaljban ébredéskor, és a 23. napon vagyok...

Néztem egyébként a hőmérős topikot, ott sorra ilyen hők vannak hogy 36,5-36,8. na mindegy, a lényeg, hogy azért még reménykedek hő ide vagy oda....

olyan szépen esik a hóKép
Kívánok mindenkinek nagyon jó babásodást a hétvégére és extra peteéréseket!
Vendég

Sziasztok!
Ritkán írok, de mindennep olvaslak titeket.
Saci, Szilva és a többek! Itt senki sem adja fel idő előtt! Kép

Mi belekeztünk egy diétába a párommal. Amolyan gombaölő, lugosító. Sok zöldség kell,teljes kiőrlésű gabonák, fehérliszt kizárva, kenyér csak pirítva, hús lehet, tejtermék, cukor, élesztő nuku. Bár meglehetősen édesszájúak vagyunk, kibírható, úgy néz ki...csak ki kell találni jó recepteket, na meg van édesítőszer is, ami nem tartalmaz aszpartant. Ez kipucolja majd a bélrendszert és ha megrendeljük majd hozzá a táplálékkiegészítőt (Regenor) is, akkor pedig még hatásosabb és az immunrendszert is erősíti. /De én a táplálékkiegészítő előtt tanácskoznék egy természetgyógyásszal, hogy nekem lehet-e ezt most. / Ez nem az a lugosító diéta, amiről már írtam, hogy vki küldte nekem. Ez inkább a kandidadiéta...de nem engedi a tejtermékeket sem. A lugosító diétát igértem (talán Sacinak)...leírnád mégegyszer az e-mail címed...és akkor átküldöm. Bocsi.
Jó hétvégét mindenkinek!!!

Kép
vizkriszisback

Jó hétvégét mindenkinek!

Kép
Kép
gtünde

Sziasztok!
Szép vasárnapot! Nálunk megint tél lettKép

Manda++++++++++++++++++++++++++++++++Kép

Wish++++++++++++++++++++++++++++++++Kép

Kép
Kép
Kép
amica

KriszKép
Kitartást a diétához. A tejtermék lehet benne a legnehezebb, a cukrot kibírnám.

MandaKép
HolnapKép
Nagyon drukkolok.++++++++++++++++++++++++++++

Nekem meg még plusz két nap. Nem merek tesztelni, csak szerdán fogok Kép

wish

Manda, WishKép
Sokszor gondolok Rátok, nagyon-nagyon szorítok Nektek!!! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++
gtünde

AmicaKép
Én azért szeretem a havat is. Mondjuk nem nagyon marad meg, mert szerintem plusz fokok röpködnek kint. De nemsokára úgyis tavasz!!
Remélem, jól vagytok!!
gtünde

AmicaKép TüncsiKép
Köszi a drukkokat! Nálunk is csak alig maradt meg, az utakon nincs semmi hó.

WishKép
Köszi neked is!
Én is küldöm a babatapikat és drukkolok nagyon ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Biztos sikerül, mert hát neked rendszeres a Pirid és gondolom azóta nem jelentkezett!!!
Várd meg a szerdát és nyugi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

manda

Tüncsi,
megvagyunk. Megrántottam a lábam, nagyon fáj már 4-5napja, persze egész nap rohangálok rajta és estére már menni se tudok. Holnap kell uh-ra mennem, már izgulok kicsit.Az afp-m miatt nem kaptam értesítést, hogy Győrbe kellene mennem mivel a komolyabb gép ott van, ennek örültem. Márton talán egy árnyalattal szelídebb, az oviban is mondták, hogy már játszik, csak néha kell figyelmezetetniKép
Janka dackorszakos, de annyira, hatalmas sebek a száján, akkorát esett ma a székről. Hihetetlen dolgokra képesek pár centire is az embertől.
Én már jól érzem magam, hányinger elvétve ha nem eszem rendesen...
Talán a hízás is lassult kissé, mert az elején nagyon belehúztam, bár nagyobb a hasam mint a nagyokkal volt.
Remélem te is jól vagy, szorgalmasan gyártod a táblikat én meg nem győzöm csodálkozni, hogy már a harmadik helyre kerültemKép

Manda, nagyon drukkolok holnapra!Kép
Wish, neked meg még plussz két nappal jobbanKép!

Kép
Kép
Kép
amica

Sziasztok!
Én még új vagyok, de lennének kérdéseim. Mi babát szeretnénk a férjemmel. Már 13 napja késik, de tüneteket nem észlelek magamon, talán annyit, hogy bővebb a hüvely váladékom, meg pár nappal ezelött viszketett a hasam(egyik ismerősöm mondta, hogy neki is viszketett terhesen). Csináltam tesztet, de negatív lett, szerintetek akkor nem lehetek terhes? Két héttel ezelött voltam dokinál, de még nem látott semmit, kedden megyek vissza. A leletemen annyi volt, hogy rendes nagy puhább uterus:úgy tudom, hogyha valaki babát vár akkor felpuhul a méhe. Mellfeszülésem sincs, lehetséges azért, hogy terhes vagyok?
ui.: 37,1 a hőm ha ez jelent valamit

Nst
vikike_

Vikike,
valszeg ilyenkor már jelzett volna a teszt, ha tényleg terhes vagy. De csodák azért történhetnek. Kép

Wish, Manda,
szorít-szorít!
potter_76

köszi azért a szorítást, bár most már kezdem magam hozzászoktatni, hogy nem vagyok terhes így legalább nem lesz akkora csalódás, ha meg mégis az vagyok akkor annál nagyobb lesz az öröm:-)

Nst
vikike_

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
indigo

sziasztok
ajanlom a www.lombikbaba.com vagy hu oldalakat, sok info van rajta
bernie

Szép jó reggelt!!

MandaKép
Mindenem keresztben!!!!!! Annyira kívánom, hogy nagyon jó hírekkel gyere vissza!!!

MiliKép
Kérünk beszámolót a mai UH eredményről!

TizaKép
Remélem, jól kisíelted magad.

AmicaKép
Drukk a holnapi UH-hoz. A lábad meg pihentesd, nehogy komolyabb baj legyen belőle.
gtünde

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?