Cory: pont ezért találták ki a párom, mert ő olyan bútort csinál, amilyet a megrendelő akar, akár akasztósnélküli 100 polcost is

Katicuska: nálunk ezeket a nyomtatványokat a munkáltató tölti ki, ha neked nincs munkahelyed, akkor telefonon kérdezd meg az OEP-től.
Nicika: az elején a babák elég gyakran esznek, mert az anyatej hamar kiürül a gyomorból. Később, ha már egyszerre többet tud enni, akkor már nem lesz ilyen sűrű a szopi!
Ilyenkor azzal teszel a legjobbat, amit most is csinálsz, mármint igény szerint...
Anita: ügyes vagy! a bimbóvédőt idővel biztos tudjátok majd nélkülözni, ha a baba ügyesebb lesz! Még mi nem használtuk az Infacolt, én is várok vele, hátha jobb lesz a helyzet. Egyébként érdekes, hogy nem minden etetés után fáj a pocija. Most két ciciből szoptatok, mert úgy vettem észre, hogy egy cici után még éhes és a második után jobban megnyugszik. Persze a másodikat nem szívja ki teljesen, úgyhogy a köv. szopit azzal a cicivel kezdjük.
Angi: 10 nap alatt kb. 40dgk-ot hízott, most 3,5 fél kiló. 3 kilóval jöttünk haza. amennyit eszik nem is csoda, hogy gyarapodik

Lidi súlya??
Vikó: kinek drukkolsz a Megasztárból??
Babetta: nagyon jó a kép a pocidról. Petinek mindig szólnom kell ha új képeket raktok fel, vagy baba született, a pocid nagyon tetszett neki

Gyöngyi: párodnak gyógymanók!!! Remélem sikerül együtt szülni, ha még beteg, akkor vegyen fel szájmaszkot, úgy lehet együtt szülni azt hiszem!
Zsuzsófi: jó vásárlást!!
egyébként szerintem az, hogy kifér-e egy gyerek feje nagyban függ az anya tágulási képességétől. Néha kis fejű gyerek sem fér ki, máskor meg a nagyfejű is simán kicsúszik
Mindenkinek további szép hétvégét!
Tünde
Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.