A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

most csak annyit, h
BOLDOG SZULETESNAPOT annak a draga ma 1 eves Igi bebinek!!!Kép

(majd valamikor talan visszaolvasnom is sikerulKép)

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Sziasztok,
Juc,
tök jó a cipő!!!!! Nagyon szép!!!
De miért van forditva az S betű rajta????KépKép

Minden Kedves Igit felköszöntőnek köszönjük a köszöntést!!!!!!Kép

jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj, anyós pótlék rosszabb, mint 3 igazi anyós!!!!!!!!!!!!!Kép

és képzeljétek, Igi elaludt még azelőtt, h megehettük volna a tortát...Kép
igy majd holnap tortázunk!!!!

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Sziasztok!
Tudna nekem valaki segíteni? Remélem. Teljesen kétségbe vagyok esve. Azt szeretném kérdezni, hogy a Szent Imre Kórház honlapján írt (vízben vajúdás, dúlák, szülés megkönnyítés…) ténylegesen igaz? Milyen véleményetek van a kórházról? Tud valaki valamilyen információt Fülöp Tamás doktorról? Megbízható?
Az az igazság, hogy régóta jártam már egy dokihoz, de a nővérem most szült nála fél éve (János kórházban), és nem igazán volt megfelelő a hozzáállása a dolgokhoz. A nővéremnek ikrei vannak, és hál' Istennek, hogy vannak, de sajnos nem az orvoson múlott, ugyanis az egyik manó visszafejlődött a méhében és elkezdett elsorvadni. Az orvos nem mondott erről semmit, sőt a szülés után sem, csak amikor a nővéremékhez elment a gyerekdoki hívta fel a figyelmüket erre. Azóta a babát tornáztatni kell, és rettegünk, hogy nehogy legyen valami maradandó baja. Én nem szeretnék így járni! Tud valaki segíteni? Előre is köszi!

Kriszti
miskeyné

Szia Kriszti!
Hogy konkrétan és gyakorlatban minden igaz-e ami a honlapon van, azt nem tudom, de az biztos, hogy mi itt a fórumon mindannyian szeretjük ezt a kórházat, többnyire jó élményeink vannak a szüléseinkről és az orvosainkról!!! Kép Fülöp Tamásról nekem nincs infóm, de talán majd valakinek lesz, de az biztos, hogy egy dokit kivéve (nem a Fülöp) itt én még csak jókat hallottam mindenkiről Kép
De egyébként ahhoz, hogy egy szülés gyönyörű és feledhetetlen élmény legyen nem kell feltétlenül a kád, a dúla meg az egyebek...én teljesen hagyományos körülmények között adtam életet mindkét gyerkőcömnek - a dokim inkább olyan kevésbé alternatívkodó fajta - és mindkét szülés maga volt a csoda!!! Kép
Sajnálom, ami a nővéreddel történt, remélem nem lesz semmi baja a babának!!!

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Juc!
Örülök, hogy sikerült cipőt venni!! Kép..na meg, hogy kedvesek voltak, pedig én ott nem is ismerek senkit Kép...egyébként a múltkori cipőbiznisz is innen volt Kép

Votiv!
Kíváncsian várom az élménybeszámolódat!!!! Kép

Milyen pangós nap volt ma!!! Az oké, hogy Zsan Igizett, Votiv meg készült a bálra, de a többiek???
Nekünk a kikás farsang ugrott, mert Apa is kidőlt, ráadásul ő lázas is, Doni is elég rekedtke még...Kép Egyébként meg tiszta nyomik voltunk ma minda4-en ettől a hülye időtől....Fic! Olyan jó, hogy Te poénnak tudtad felfogni Kép

Jóéjt!
B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

picit visszaolvasgattamKép

Pocak, en megyek a varos masik vegebe is. sot nekunk a mom is k. sz*r helyen van: nincs tul messze, es megis egy ora odaerniKép. ugyhogy legyen tali eszakon is, es le se tudtok vakarni minketKép (mi ruzhoz is elmentunkKép es nem bantam megKép)

Ancsi, a kepek kiralysagosakKép kosziKép

Rylie, sziaKép. de edes a leanykadKép. orulok, h jol vagytok! a cicire meg vigyazni, nem kinozni kalitkaba-zarassal!

Dora, felevesed nagyon tunciKép boldog felediket nekiKép

Norka, labad gyogyuljon meg hamar!Kép lanyod baromi helyesKép

Votiv, milyen volt a bal? kepet ne felejts el felrakni!Kép

Juc, nagyon klassz kiscipotok van! de aranybol van, hogy ennyibe kerul?Kép

Zsanci, tortadobalas holnap? de izgiKép

Coolio
recca

es hogy miert nem voltam 2 napig?

tegnap mom utan nagyiztunk, ahol B kadban furdese a program elmaradhatatlan reszeKép
Kép

ma meg kirandultunkKépKép
Kép

Coolio
recca

Recca!

Siesta a lelkem.

Bogárka!

Mi színházban voltunk Somával,ezért a pangás.

Drága Zsan!

Az egy 2-sKép

MEgasztárról valaki valami infot,plíz!
20170114224602

Sziasztok!

Kriszti- Baratnom Fulop dokinal szult. Maximalisan meg volt vele elegedve.Ha erdekelm megadom a mail cimet, kerdezhetsz tole batran.

Juc- B. Luuf hatra kenos cucc igen. Eddig Pankanal mindig segitett ha taknyos volt, slajmosan kohogott. Cipo kiraly!!!!!

Apropo- lattatok valahol 17-es cipocsket aminek normalis talpa van? Panka mar ugyesen meg butorok mellet ( es kezenfogva) de jatszon nem tehetem le kocsicipoben...

Denisza - Kepek Kép

Votiv- Jo bulit! KépSosem birnek ilyen balokon viritani!!! Kép
A posc repedt meg es valoszinu le is valt.Ez akad be a 2 csont koze ami a terdnel talalkozik, ezert nem tudom behajlitani. Ezt a cuccot fogjak eltavolitani. Brrrrr, egyelore nem nagyon gondolok ra.

Ramaty ido. Ma egesz np birtam volna aludni! Du. atjott egy baratnom. Elhagyta a ferje...ottmaradt egy majd' 2 evessel, pasi le se bagozza oket anyagilag sem egyelore).kisse nyomott hangulatom lett...BOCSI! Kép

Norka
norkini

Jaaa Juc- Panna is annyira edi a kepen!!!!!! Kép
N
norkini

Norka!

Holnap nézek neked 17-s cipőt,de lehet,hogy csak 18-tól van normális talpú.

ÉS én se nem tudom elképzelni magam kinyalva bálilagKépNem az én világom,bár nem is vagyok újságíró mint Votiv!Kép

Juc
20170114224602

SZiasztok!

Köszönöm a válaszokat, így már bizonyos vagyok benne, hogy őt fogom választani az alternatív lehetőség közül.

Kriszti
miskeyné

Sziasztok!
Előkerülök én is, tegnap anyóskáéknál voltunk, jöttek még mások is, hogy lássák végre Vincsenzót, aki egészen jól bírta a sokadalmat. Ott - Bia rulez - mindig nagyon jól és hosszan alszik, most is ez történt a nagy hóesésben. Kép Volt nagy eszem-iszom, úgyhogy most nagyon várom a keddi tornát. Lehet, hogy megint egyedül megyek, ha még mindig itthon lesz apafej! Kép

Bogárka!
Én ezért nem voltam. Drukkolok, hogy Doni és apája is jobban legyenek végre! Bevetetted a kakukkfüvet és a BL-ot?

Den!
Örülök, hogy sikerült a plázázás! Vettél magadnak valamit? Klassz, hogy tettél fel magatokról képet, most már van "arcod" is! Kép Hasonlít Rád Bálint, nagyon szépek vagytok mindketten! Tényleg ő is milyen vasgyúró! És Vincsenzó is imádja a madzagokat rágni, szopogatni, csak mióta egy lecsúszott a torkán, és úgy öklendte-köhögte vissza, hogy majdnem infarktust kaptunk az apjával, igyekszem megvonni tőle ezt az élvezetet.

Votiv!
Milyen volt a bál? Mesélj!!!!!!!

Panna ennivaló, huncut kis csajszi!

Mennem kell, hív a kisfiam, pedig még annyi mindent akartam írni!
cupp,
fic
ficánka

Sziasztok!

Tényleg nagy a pangás!
Azt hittem, hogy több oldalnyit kell majd visszaolvasnom, mert osztálytalin és színházalás miatt kimaradtam.Kép

Macs, köszi.

Bogárka, nagyon sajnálom, hogy nem tudtatok menni, Petrát nem viselte meg, hogy nem voltatok a farsangon?

Den, nagyon szépek vagytok!

Recca, ezt a hátulkötős formációt megmutatod majd nekem kedden?

Nem sokára megyünk bababuliba.Kép

Legyetek jók!
zanza

Sziasztok!

Rec!
Beni (ha hívhatom így) nagyon édes! Kép A hordozózsák nagyon szupi, házigyártmány vagy így vettétek?

Norka!
Bár ez a műtét-dolog tényleg nagyon brrrr, de hátha jobb lesz utána a térded! Kép Tudni már, h mikor lesz a nagy nap? Jázi hogy van?

Zanza! Köszi Kép

Fic!
Köszi a bókot Kép Egyébként a fiú inkább tiszta apja. Amikor legutóbb nálunk volt anyósom, nézte-csodálta az unokáját és nem győzött áradozni róla: "milyen szép a feje, tiszta apja, milyen szép a haja, tiszta apja, milyen..." Kb. a negyedik (vagy ötödik?)"tiszta apja"-nál már nem bírtam ki mosolygás nélkül, mire gyorsan hozzátette, hogy azért rám is hasonlít, ö..ö.. a szeme formája. Ezen már nagyon jót mulattam, és megnyugtattam, hogy sztem is "tiszta apja". És még azt is hozzátettem, hogy legalább nem kell bizonygatnom, hogy tőle van a gyerek. Anyósom ekkor olyan arcot vágott, hogy azt nem tudom leírni, és kitört belőlem a nevetés. (Néha szörnyűek ezek a kisördögök odabent...) Kép
A plázázás tényleg jó volt, de nem vettem magamnak semmit Kép , az én "ajándékom" a családi kimozdulás volt Kép Tulajdonképpen Bálintnak kerestük Halász J.: Válogatás CD-jét, ami pont sehol sem volt, így jövő hétvégén megint mehetünk vhova (szerencsére) Kép Kép És végre kaptam B-nak mandulaolajat!

Kép
Kép
denizsa

Iginek naggggyon sok bollllldog szuletesnapot!!!!

Indi, koszi.
moose

Sziasztok,

Denizsa: rád tippeltem de nem voltam biztos a dolgoban. Jaj, de jó látni a picurkádat pocakon kívül is. mert mindig csak pocakosan találkoztunk. Én is benne vagyok a sétiben, ha jobb lesz az idő. Tök jók a képek és igen is hasonlít rád a gyerkőc, bármit is mond anyóspajti. Halászjudit válogatás alatt mit értesz? nekem van egy válogatásom, azt meghallgathatod, eddig többeknek tetszett innen. . Persze nem akarom elrontani a plázázásodt, de ha gondolod átmásolom neked majdan.

Fic: Bián jó lehetett. mi is megyünk majd oda (sóskútra) sokat gyerkőccel, mert anyósék ott töltik a nyarat. Ott termelik a sok fincsi zöldséget és gyümit. :-)

Recca: Benke nagyon ari a kádban és ahogy viszed a hátadon az is nagoyn tetszik.

Szép hétvégét mindenkinek

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Sziasztok

Den,
tetszenek a képek Kép Egy kisördög idebentről azt súgja, hogy tényleg apájára hasonlít a BálintKép (Azért egy kicsit rád is ) Kép

Bogárka!!!!
Sajnálom, hogy nem voltatok kikábanKép Mi elmentünk körülnézni(Orsi itthol maradt a nanyiékkal) és épp a "riszálom úgy is úgy is"-ra táncikáltak a gyerekekKép Édesek voltakKép
AKKOR MIKOR IS LESZ SAGOJA????Kép

Mása.

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Másám!
emlékszel még erre a kis szmájlira: https://www.babanet.hu/ujgep/discus4/messages/39890/368008.gif

ezt még jó régen egy sima hajatlan jobbra-balra táncoló szmájliból készítette egy fickó nekem a Netboardon (akkor még szőke voltam), szóval ez volt az én személyes szmájlim. kíváncsi lennék,hogy honnan van Kép. (hogy merre járta már körbe a netet)

Megjöttünk vidékről, frankó volt. Lencse elég jól viselte.

Igit Isten éltesse.

Dorka! Katinkának boldog félévest!

Indi!
én is imádom a belsőépítészetet. Indiából nem csempésznél be nekem pár frankó keleti bútort? Kép

Recca!
ez a kép nem Péterhegyről való?
nálatok nincs kád? mert nálunk nincs, és mi most fürdettük először nagy kádban anyuéknál.

Bogárka!
az IKEA-ban van lift? Kép vagy csak lépcső?

ancsipancsi

Mása, Zsanci, gondolok rátok!
betettem az Etűdök gépzongorára c. filmet (Csehov), és most azt nézem mindjárt po russzki.

ancsipancsi

Ancsi,
csak nem ebből a szmájliból lett?Kép

Van ilyen isKép Kép,Kép

de a piros pozsgás sokkal jobb Kép
a férjem valami antennás fórumjáról loptam, de majd pontosan megírom honnanKép

Mása

Mása
Kép
Kép
szmagdi

ANCSIIIIIIIKép

persze, a netboard!!!!!!
Ide sokott irogatni a zuramKép a lap alján vannak a szmájlik
http://www.netboard.hu/viewtopic.php?topic=10325

Tök jó, van Ancsi-szmájlimKép

Mása

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Sziasztok!

No megjottunk a hetvegi kiruccanasbol, itt jartunk: http://www.kep.tar.hu/zdora/50233452?o=0#2
Kati nagyon elvezte a nagy tarsasagot, mindenki dicserte, hogy milyen nyugis baba. Valoban az volt, meglepoen jol birta a nyuzsit.

Koszonjuk a feleves koszonteseket!Kép

Votiv, nemtom a tobbiek irtak-e mar, a Kismama mostani szamaban az "Egyutt irjuk" rovatban olvasoi leveleket varnak "Gyermekkorhaz" jeligere. Tapasztalatokat varnak gyermekkorhazakkal kapcsolatban. Nincs kedved irni??? Lenne mit... kismama@sanomabp.hu
Milyen volt a bal?

Edesek a kocok!Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Szép jó estétKép

AncsiKép A bőröndömben gondoltad a csempészést?Kép
Vannak egyébként jó kis helyeim kint, ahol lehet vásárolni olcsón szép bútorokat, többnyire antik gyönyörűségeket -c sak a szállítás drágítja meg adolgot, de persze még így is minimum fele- harmada annyiba kerülne, mint egy itteni boltban. sőt.

MooseKép
Sajnos nem jártam sikerrel, mert akkor kupleráj volt a Mega bababoltban, hogy nem lehetett hozzáférni a kemény pelenkázóalátéthez, de a puha nem volt olcsóbb, mint amit a Tescoban láttam.

ReccaKép Engem is érdekel ez a hátulkötős dolog, kerestem is a hordozókendős lapon, de nem igazán értem még. Viszont Benkéd szemmel láthatólag jól érzi magát benneKép Nem nehéz ekkora babát hordozni?

indianyo

Hali Lányok!

Ancsi!
Ikejában van lift, de ha a holnapi főzés miatt kérdezed, mi most kihagyjuk, Doni sem százas még - bár nem tudom, hogy a nyügijét a rekedtsége, vagy a két felső egyes áttörés előtt álló hatalmas lapátfogai okozzák - ráadásul ebben a trutyis-havas időben nincs nagy kedvem elindulni Kép

Den!
Szépek vagytok a képen, és akárki akármit mond szerintem belőled is van Bálintban...pedig én ismerem a párodat is Kép....egyébként meg abban igaza van anyósodnak, hogy a szem tényleg a tiéd Kép....de ez annyit változik, Petrának is mindig időszakai voltak, volt, hogy Gergőt lehetett jobban látni benne, volt, hogy engem...de egyébként meg mindkét gyerek amolyan "kacsintós pénztárca" ... ha innen nézed rá, ha onnan rám hasonlít Kép

És most akkor nem tudom, hogy mikor legyen szagoja...vagy akkor nem játszóház a TEMI-ben???...ott talán jobban tudnánk dumcsizni...na meg Juc is jönne Kép..Péntek??????

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

És, bár a kikás farsang elmaradt Petra azért magára kapta a cicajelmezt Kép:

Kép

...sőt, Doni is felpróbálta Kép:

Kép

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Juc- koszi, hogy megnezed. Kép

Recca- Ez egy sima hordozokendo nem? Vagy snugli?

Denisza- Marc. 9-en nyisszantanak. Jázi kohog meg ezerrel. Holnap viszem dokihoz.
Anyos Kép

Votiv! Milyen volt??? Fotoook?

Moos- Hogy vaaagy?

Norka
norkini

Bogarka
Vaaaaaa de jok a kepek!!!!!! Kép Kép
N
norkini

Bogárka!

Nagyon édesek a kiscicáid!Kép

Juc
20170114224602

Sziasztok!

Zsn: Iginek még nagyon sok boldog szülinapot!

Bogárka: Naháááááááááááááát Kép Gyönyörűek ezek a cicák Kép

Norka: Együttérzésem... Vágnak, vagy csak scopia lesz? Ha nem vágnak, akkor hamar szaladni fogsz ám, én már csak tudom Kép

Votiv: Mi van már avval az élménybeszámolóval??? Mindenki oldala lyukas már...

Vikinek kint van az első nagylapátja!!! Kép

KépKép
oxigen
Györköny

Másenykám!
látod milyen málenkij a világ? Netboard ocseny hárásó! a rövid hajú fekete meg az a fickó, aki csinálta Kép

Bogárka!
ezért kérdeztem, de az idő, meg a BKV engem is elriaszt.
Cicáid édesek!

Dorka!
ezej a bútorok.......a családi kastélyotok így van berendezve?
Kati tök úgy néz ki, mint a trónörökös kiskirálylány, amit egy eb őriz Kép

Indi!
megőrülök a keleti bútorokért. iszomyat áruk van Kép

ancsipancsi

Norka!

Rossz hírem van,csak 18-tól láttam rendes talpú cipőcskét.
Viszont a babaneten hírdettek egy 17-s NIKE-t ami ugyan már elkelt,de ezekszerint létezik ekkorában is.

Juc
20170114224602

Den!
A tekintete, az orrnyerge és a mosolya TISZTA ANYJA! Kép Nekünk van Halász Judit több is mp3 formátumban. Érdekel?

Recca!
Füriző boldog Benke édes! Kép Otthon zuhany van? Ez a hátulkötés királyos, gondolom, így könnyebb kicsit hordozni a nagyfiút!

Johi!
Olyan jó volt találkozni Veletek végre! Kép Kiscsajszid nagyon cukorfalat, és én nem hiszek el semmi olyan állítást róla, hogy ezt v. azt rosszalkodik! Kép Sóskút nagyon szépségetes település, mondjuk én Biatorbágyot is kedvelem, mert elég sok a zöld, és barátságosak az utcák. Nyáron mi is sokat leszünk ott, kimenekülünk majd a hőség elől.

Norka!
Jobbulást Jázinak! Nálunk Stodal, kakukkfüves fürdővel és teával valamint Babyluffal kiegészítve bevált. Ezeket próbáltad már? Műtétet sajnálom, de majd drukkolunk, és biztosan minden rendben lesz!

Bogárka!
Petra igazi aranyos kiscica! Kép Doninak is jól áll, ő olyan, mint egy kis ördög, vagy borz Kép

Votiv!
Várjuk a képeket és az élménybeszámolót!!!!!!!!!!!!!

fic
ficánka

Norka!

Na, pl. a Brendonban is lehet kapni ilyen cipellőket, amik 17-től vannak: pl. ezen a lapon:
http://www.brendon.hu/katalogus_2005_2_divat.html
és 87. oldal.

ancsipancsi

mivel Votiv még a tegnapi Operabál viszontagságait heveri ki, én fogok hireket mondani!!!
Kép FARKASHÁZY RÉKA OTTHAGYTA NÉMETH KRISTÓFOT!!!!!

Torta zabbantás megvolt, majd nyomatok egy képet!!!Kép
Köszönjük még egyszer a köszöntéseket!!! Igi nagyon meg volt hatva!!!
Kép

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Bog! Kép
Egyik cicus édesebb, mint a másik! Kép Petra nem volt csalódott, hogy nem mentetek a farsangra? Remélem már mindenki gyógyulgat Nálatok Kép
Hadd kérdezzem meg, ez az Ikeás főzés micsoda?

Dora! Kép
Jók lettek a képek! Nagyon édes a pici lány abban a nagy fotelban Kép

Norka! Kép
Akkor majd 9-én drukkolok Neked! Nem várnak sokat ezzel a műtéttel. Jázinak meg bulást!!! Kép (Mi is megyünk holnap dokihoz, de szerencsére csak egészséges rendelésre.)

Johi! Kép
Örülök, h sikerült a "beazonosítás", a sétát is várom már Kép , de az időjárás nem akar a mi pártunkra állni. (Legalábbis ami a ma esti időjárásjelentést illeti.)
Előre is köszi a CD-t! Egyébként Halász J.-nak a "Válogatás" című CD-jére vadásztunk, azt hiszem 1994-es. De bmilyen másnak is nagyon örülnék, úgyhogy ha tényleg nem gond, akkor viszek üreset ha végre sikerül talizni és megköszönöm a segítséged. Kép

Mása! Kép
Köszi Kép Látom, Te igazi szmájlirajongó vagy! Kapsz egy igazán rémisztőt (made by Den):
Kép

Kép
Kép
denizsa

Fic! Kép
Köszi Kép H.J. minden formátumban érdekel! Cupp Kép

Zsan!
Igi nagyon édes! Kép
A Rékás hír kacsa vagy igaz? Legutóbb még lángolt a szerelem ezerrel. Már megint le vagyok maradva...

Kép
Kép
denizsa

ZSanci!

Igi nagyon komolyna eszi azt a tortát,nem hiába,aki 1 éves az 1éves!

ÉS most nem tudok majd aludni!Honnan és mikor és Te hol?(F.R. N.K.)

Juc
20170114224602

Köszönöm a bókokat a cicuskákra...Kép...és Doni tényleg olyan inkább benne, mint egy kis borz Kép

Den!
Főzés bárhol (ikeja, maja stb.)=jót kajálunk az étteremben Kép
Petra pedig nem igazán volt csalódott, aznap reggel már tudtam, hogy nem megyünk így nem is emlegettem....

Zsan!
Keretes fotó ment a nagyfiúról Kép

Oxi!
Most láttam csak, hogy kerestél msn-en...nem voltam a gép előtt...Kép

Kidőltem...
Jóéjt!
B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

sziasztok
Recca
Benke édes és még mindíg milyen hajkoronája van.

Bogárka

Gyerekeid igazi dorombolókKép Eldobom magam, annyira édesek

LÁNYOK!
Adjatok ötleteket hogy hol kapok támlás kis székeket, lehet szófa is és hozzá kis asztalt az összes gyerekemnek, ja és emeletes ágy is érdekel de amiket eddig láttam azok mind gagyik.Na és persze mindezt jó occsón.Kép szeretném.

Pusza
Kókusz
kókuszdió

Zsan
Iginek nagyon Boldog Szülinapot kivánunkKép

Kókusz és a Mókusok
kókuszdió

Jó reggelt!

Igiboy nagyon komoly kiskrapek már, hát igen, benne van a korban. Kép

Dorka!
Most megnéztem a fotókat, nagyon szépségetes helyen voltatok! Katababa tényleg olyan, mint egy királyleányka, nagyon jó a fotó! Kép Torkod hogy van?

Kókusz!
Már nagyon régen voltam bútorboltban, mostanában csak itt a környéken kavarunk, úgyhogy nincs tippem, de a csajszik biztosan mondanak majd valamit! Már úgy szeretném látni a Mókusaidat Kép, ha megnyit a Bogárkapark, ugye Ti is eljöttök?

cupp,
fic
ficánka

Jó reggelt mindenkinek!

Dorka,
lányod kis hercegnőKép

Zsan,
Igi KépKépKép a torta jól néz kiKép

Norka,
Megy a drukk 9-én Kép

Kókusz,
itt többen is a Flexa ágyba szerettek bele Kép

Ancsi,
tényleg nagyon málenykij Kép A férjem is ezt mondtaKép

Bogárka,
Gyönyörüséges házi "állatkáid" vannak Kép Tényleg kiscica és egy borz! Kép
Legyen már most pénteken sagoja, lécciiiiiKép Oda már lezsíroztam az apóssal, hogy vigyen Kép Gigi is azt írta, hogy a sagojába eljutna, csak írjuk meg mikor lesz tali Kép
És azután héten meg TEMI( az a müv ház, ugye?)

Jó lenne majázni is a sagojábaKép Ki tudna jönni?

Mása

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Mása!
Nekem szagoja Kép bkvvel piszok messze van, nem vállalom be. Ha valakihez be tudunk pofátlankodni autóba, akkor okés, csak elég gáz, mert a nagyobbik formátumú autósülést inkább nem szedném ki az autónkból, mert nem volt egyszerű beépíteni, a hordozó meg már elég szűkös a téli ruciban főként a kis vasgyúrónak. Szóval nálunk nagyon sok a "ha", de azért hát"ha" Kép Meg egyébként nélkülünk is TALI a tali. Igazából fel kéne már kötnöm végre a bugyit, és vezetni az autókát, mert akkor még Dorkát és Katababát is tundám szállítani. De péntekig ezt nem ígérhetem. Pedig jó lenne nagyon végre Téged is személyesen megismerni! Kép
fic
ficánka

Fic,
Kép Látom egy cipőben járunkKép Én nem vezettem mióta megvan Orsi.Sőt már nagy pocakkal sem.
Személyes söfőröm vanKép ( persze amikor szabad) De most már jön nem kell O. mellet ülni, úgy hogy én is felkötöm a gatyót és autókázni fogok végreeeeeKép meg nyári gumi van a kocsinkonKép de nemsokára pont aktuális leszKép

Mása

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Bogárka: Petra és Doni is nagoyn aranyos macska.

Den: ma egész jónak lácccccccccik az idő. Mehetnénk egyet délután.

Fic: Fanni tényleg tud huncutkodni, de akkor a legaranyosabb. Szinte látszik, ahogy kattognak a gondolatok a fejében, hogy milyen huncutságot csináljon éppen.

Zsan: Igi helyes a tortával. Gyümölcstortája volt? Te sütötted? biztos irtad már, csak átsiklottam felette. Köszi a pletyka infót, én azt sem tudtam hogy együtt voltak. Szal én ennyire értek ezekhez a dolgokhoz.

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Bogarka, Petra es Doni edes a cicas jelmezben!Kép

Magdi, nalunk is uez a helyzet. A vizsgavezetes elott harom nappal derult ki, hogy terhes vagyok. Utana meg ot-hat alkalommal vezettem, aztan mar nem. Azota sem... Ill. egyszer anyoseknal falun, a leghatso utcaban vezettem, de kb. ugy ereztem magam, mint elso alkalommal a rutinpalyan.KépKép
Azert szeretnek ujra belejonni, foleg ha kapok valami kisebb autot, mert a mostani tul nagy es tul hosszu nekem.

Pocak, holnap mentek tornara?

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Johi!
Látod, milyen jó a topic, így újra jólinformált leszel. Szóval F.R. elhagyta férjecskéjét, kicsiny gyermekének apját a mindent elsöprő nagy szerelemért, aminek nem lehetett gátat szabni, annyira, de annyira ... háááááááááát, ennyire. Kép

Mása!
Akkor bíztassuk egymást, okés? Kép

Juc!
Mindig elfelejtem, milyen infó kéne a Megasztárról? Mit nem tudsz? Én "kielégítelek"! Kép

fic
ficánka

Szia Mindenkinek Kép

Bogárka,
Nagyon édesek a macskakölkek Kép Kép

Zsanci,
Igiboynak nagyon jól áll a torta Kép

Mása,
Én még nagy pocakkal is vezettem, meg a mai napig megy a "harc", hogy ki vezeti a kocsit. Mert mindig mindketten szeretnénk vezetni Kép Kép Én naaagyon szeretem a vezetést Kép Kép Kép

Én meg nem tudom megállni,úgyhogy felteszem a kedvenc képem Mosoly Fülecskémről:

Kép
macskanyu

BKriszta!
Ákosnak nagyon boldogságos névnapot!!! Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X