A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2006. tavaszi babák

INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

AdrianaKép Csak a lakóhely szerinti anyakönyvvezetőnél kérheted ki. Postán is megkapod, ha előtte letelefonálod velük. Fertőpző beteg pedig természetesen ne menjen se kismama, se szoptató anya és kisbaba közelébe.

indianyo

AdrianaKép Bocs, azt akartam írni, hogy mindig az anyakönyvvezés helyén, tehát esetedben a házasságkötés szerinti helyen lehet csak igényelni

indianyo

<font color="119911">Tünde,
nekem is ez lenne a kérdésem,mert pár napja én is kettőből adok neki. Most végre elaludt.
Még egy kérdés:
túl lehet etetni egy anyatejes babát? Az LLL oldalán azt olvastam, hogy nem, de a védőnő szerint nem szabad olyan nagyon sűrűn etetni. Akkor most nem igényszerint szoptat az ember?</font>
angi79

Angi! Szerintem ha igény szerint szoptatod akkor nem lehet túletetni a picurt! Mindenhol azt olvastam!

KépKép
nicika

Angi: egy szopis babát nem lehet túletetni! Mivel meg kell érte dolgoznia, nem hülye ő sem, hogy feleslegesen dolgozzon Kép Sajnos elterjedt nézet védőnők körében, hogy nem szabad akármilyen gyakran szoptatni..., de ez nem igaz! Amire meg hivatkozni szoktak, hogy a félig emésztetlen tej meg a friss bekavarnak, szintén nem igaz. Az más kategória, ha cumiból kapja a baba az anyatejet.

Nici: elolvastam a szülés történetedet. Nem csodálom, hogy megviselt Kép Vannak bennem erős kételyek, hogy mit miért csinált úgy a doki, ahogy, de asszem, nem lenne etikus beleszólnom, úgyhogy nem is teszem. Fiatal vagy még, ki tudja, mit hoz a jövő Kép

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Sziasztok!

Alinának nagy gratula a babához!

Lányok nagyon édesek a babáitok! A nagyobbakat is beleértve. Kép

Jöttem elbúcsúzni.

Holnap megyek a kórházba és lehet, hogy be is fektetnek. Bár még próbálok alkudni, jó lenne csak kedd reggel bemenni az indításra. A kisebbik fiamnál is reggel 6-ra kellett mennem a szülőszobára és akkor indultak az események, hátha most is lehet.
Jelentkezem, ha van valami. Ha esetleg holnap még hazajöhetnék akkor meg benézek még. Kép

Mindenkinek drukk akinek már itt az ideje.
Szilvi
41+2

Szilvi és Katababa
szisz2

Adri: mi meg Egerben Kép Én felhívtam a polg. mesteri hivatalt telefonon, aztán levélben kértem meg az anyakönyvi kivonatot - mondjuk az első levelet megette a posta, de a másodikra megküldték. Szerintem a debreceniekkel is le lehet levelezni a dolgot. Tőlünk az esküvő pontos időpontját kérték, hogy írjuk meg, és a nevünknet.

TGYAS: legjobb tudomásom szerint ezt kell még beadni:
http://www.oep.hu/pls/portal/url/ITEM/F04D8679A5C3B62BE030A8C0CB320C52
Esetleg ezt is:
http://www.oep.hu/pls/portal/url/ITEM/F861315AD7780A73E030A8C0CB322BF9
(Legalábbis mintha nekem ezeket töltötték volna, és bevették.)

Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts

Szisz: drukkolok nagyon!! Ugye értesítesz minket, ha megszületett a babód?

cory
Budapest

<font color="aa00aa">SzilviKép
Sokl türelmet, erőt és boldogságos születést kívánok nektekKépKépKép</font>

indianyo

Szilvi! Drukkok mennek! KépKépKép
Angi! Cory már elmondta Kép
Tünde! Ha elég hosszan van az első cicin, és váltáskor is büfiztek, nem lesz hasfájósabb.

Mire jó a szopipárna:
Kép
Meg erre is:
Kép
Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts

Cory: milyen volt az Elefáni?
B.

Borcsa
KépKépKép
borsts

Borcsa: a képek tündériek Kép A tandemszopis meg álom Kép Képzeld, Zsoma tegnap bepróbálkozott, de már csak csücsörített a cicihez.
Az Elefáni nem rossz. kicsit zsúfolt, de van minden.

cory
Budapest

<font color="aa00aa">BorcsaKép De gyönyörű ez a szopis képKépKépKép
A normál szülőszobában is lehet labdán meg szülősámlin vajúdni a Szent Imrében?</font>

indianyo

Köszi lányok a válaszokatKépKép

Most új kérdés jön, hú az egyiket elfelejtetem.
Szülés után milyen rostost nem lehet inni? Körtét lehet?
És sima narancsot,banánt,almát lehet enni?

Szisz
Hajrá ügyes legyél és jelentkezzKépKép

Borcsa
Én is szeretnék már törökülésben ülni, aranyosak vagytokKépKép

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Tudom mi volt

Zokniba lehet szülni?

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Babetta: zokniban lehet szülni, ez tuti (én mindkétszer úgy szültem Kép).
Mit ne: én naranccsal nem próbálkoznék semmilyen formában az elején. Az alma, banán foghat, úgyhogy erre figyelj. Neked sem lesz egyszerű a kakilás, és a babánál is bekavarhat. Szerintem a körtelé mehet, bár erre nem esküszöm meg.

cory
Budapest

Nicika, én is elolvasta ma szüléstörténetedet, még egyszer gratula a pici lányhoz!!!! És azt kell mondja mmeg fogod te még gondolni azt a "soha többé" kijelentéstKép

LÁnyok, én meghazudtolom magamKép Szülni akarokKépKépKépKépKép Nagyon-nagyonKép Igaz több mint valószínű hogy nem lesz óriásbáébim, inkább Szintia méret, de ezt egyáltalán nem bánomKép Olyan jó lenne már a karomban tartani!!!!

MIután 2,5 óra múlva betöltöm a 38. hetet, mostmár nem mondom hogy ne jöjjön ha akarKép És eme döntésem következményeképp mindjárt lelépek fürdeniKépKépKépKép Nyami, alig váromKép

HOzzátartozót szvsz tuti visznek be a mentők, legalábbis anno mikor elájultam a suliban, akkor a barátnőm, amikor meg autóbalesetem volt, akkor meg az akkori párom jött velem. Nagyon remélem hogy engedik. De legfeljebb ha nem akkor felköltöm a nagyapámat, hgoy usgyi száguldjon az uramért, meg a gyerekértKép Egyébként apa kedden megy le Constanza-ba (ne mtudom így kell írni???) utána már ha minden igaz itthon lesz az autó... Az a csütörtöki kettős front remélem hatással lesz ránkKép Jó lenneKép

NA jó, puszi mindenkinek, most nagyon jókedvem van, megyek apájához, meg fürcsizni. Jók legyetekKép

Off hogy szállt el nektek az irományotok? Nekem is bejön a hibaüzenet néha (ált. akkor mikor elfelejtem elmenteni amit írtam) De visszalépek és ott vanKép Mint most isKép

ZSu
37+6

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Tünde, Angi, Nici: Épp, ahogy mondjátok: két cicizünk újabban mi is, és nyügi is van! Akkor a front... Este adtam Botinak Infacolt megint, de legalább most jól érzi magát (eddig), lassan ébred enni! Hátha nyugisabb lesz. Mondjuk tegnap lehet érezte itthon a feszültséget, de nagyon izgultunk /izgulunk a légzésfigyelő miatt!

Szisz: Nagyon drukkolok, ügyes legyél!

Nicika: Köszönöm, hogy megosztottad a szüléstörténetedet! Nem lehetett egyszerű, vannak hasonló pontok a storyjainkban... A héten majd átküldöm Neked a miénket, én csak a jelszavas táblába szeretném berakatni asszem...

Borcsa: Fantasztikus képKép

Babetta: Lehet zokniban szülni, én is abban voltam még a szülőszobánKép Ott vettem felKépKépKép

Babetta, Cory:Én úgy tudom, a körtelé nem jó, viszont nekem a narancsot azt mondták, lehet! Sőt a kórházban vedeltem is, és nem volt baj...

Nem is tudom,ki kérdezte (bocsi): nem használtam a Germastan-t, csak az anyatejet, na meg éjszaka szellőztetemKép

Zsu: eddig nekem is mindig visszajött, ha visszaléptem, de tegnap és tegnapelőtt nemKép Drukk, hogy nappal kelljen mennetek!Kép

Babásoknak nyugis estét, finishelőknek izgalmas estétKép
Szép jó éjszakát mindenkinek!

Anita

Anita
Kép
Kép
_anita_

Anita: értem. Nálunk a narancs nagyon bekavart.

cory
Budapest

Látom itt a babáink és mi is egyforma gondokkal kűzdünk (nyűgi, gyakori szopi, két cici-egy cici stb...). Ez megnyugtató, hogy nem én csinálok valamit rosszul, mert ha nyüglődik akkor mindig azt hiszem, hogy elszúrtam valamit.
Amikor elalszik, akkor eltervezem, hogy a következő szopinál hogy fogom csinálni de a baba lehet másként gondoljaKépKép
Na a lényeg, hogy a cicizéstől tuti megnyugszikKépKép, a hasfájós, frontos időszak meg elmúlik nemsokáraKép, vagy nem??Kép

Borcsa: a nagylány rendesen szopizik vagy csak "játszik"?

Babetta: rostos helyett igyál ásványvizet abból baj nem lehet!KépKép
Én a szülőszobára egy lukas zoknit vittem véletlenülKépKép

Anita: mindenképp kívácsi vagyok, hogy az Infacol segít-e, mert szügség esetén mi is kipróbáljuk, ma este nagyon kis nyűgi volt Bettina

Cory: ha csak cumizik a cicin, akkor is jön tej, ekkor sem eszik a kelleténél többet?

Tünde

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Tünde: mit értesz a kelleténél többet alatt? Ilyenkor hátsótejet kap, szóval pocakba nem kavar be, max többet fog kakilni Kép
Én az elhízástól féltem, mert én egy életen át küzdök már a túlsúllyal, de hátha a gyerekeim megúszhatják. Valami olyasmi van, hogy az anyatej a zsírsejtek számát nem növeli, csak a méretét, és hát hosszú távon nem mindegy, hogy hány zsírsejtet tud megnöveszteni. De ebbe sem kavar be a sok szopi. De ezt Borcsa tuti tudja szakszerűbben is Kép

cory
Budapest

Cory: csak arra gondoltam, hogy esetleg a pocija attól fáj, hogy ilyen nyűgös időszakban már nem az éhségét oltja amikor hosszan szopizik. De ha csak a kaki lesz több ettől akkor nincs baj. Köszi!!

Csema: hogy alakulnak a dolgok otthon???

Szilvi: nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen!!!!

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Sziasztok Lányok!

Megjöttünk vidékről!

Ágiboszi!
Gratulálok Petikéhez! Sok tejcsit és sok boldogságot a babához!

Alina!
Gratula Márkhoz! Szép nagy babóca! Nektek is sok tejcsikét és sok boldogságot!

Cory!
Amikor mi ide költöztünk, azért nem tudtunk szabvány szekrénysort venni, mert mindegyikhez csak egy ruhásszekrény volt, és egy csomó üveges. Nekünk meg két ruhásszekrény kellett, meg egy tonna polcos meg fiókos. Persze a rengeteg fiók miatt baromi drága volt elemenként megvenni.
Egyébként ha tudom, hogy valakinek kell a vállfa, akkor nem dobom ki azt a rengeteget, amit a rugikhoz kaptam a boltban.

Nicika!
Hogy a hátralévő kismamik is okulhassanak, a dolog mindkét oldalát tudni kell, úgyhogy engem érdekel Te szüléstörténeted is!

Zsuzsófi!
És szoktam telfonon nyaggatni a férjemet, ha nincs itthon, amikorra ígéri. Szerintem ennyi nyaggatást ki kell bírni egy pasinak!

Vikó!
Te sapit vettél? De hát olyan szépet kötöttél, láttam a talin! Igaz most látom ez pamutsapi

Babetta!
Melegvíz? Mármint inni Kép. Végső esetben tamarinlax lekvár. Én csütörtökön délben voltam utoljára nagydologban, azóta semmi. De lehet, hogy csak holnapra lesz.

Eszti!
Gyógyuljatok ki hamar a sárgaságból! Örülök, hogy ilyen pozitív a véleményed a kórházról!

Angi!
Bár nekem még nincs babám, de szerintem nem lehet túletetni egy szopis babát. Anyukám pont ma mesélte, hogy a tesómmal, aki rendkívül rosszul szopott, mert a kórházban anyut nem engedték szoptatni, mert ott a cumisüveg volt a divat (77-ben), otthon három órán keresztül lógott a cicin.

Rólunk!
Én jól vagyok, minden este enyhe mensis hasfájásom van, szerdán megemlítem a dokinak. Amúgy a családról: márpedig kell a pólya, hova tesszük vidéken a kiságyat, hol lesz a keresztelő, református legyen vagy katolikus, milyen irányból akarom tolni a babakocsit (mert hiába két oldalról tolható, az a funkció nem azért van, hogy én mindkét irányból tolhassam). Ja és a lényeg: anyám fel akar költözni egy hétre hozzánk ha megszületik a baba. 27 négyzetméteres lakásba, és egyedül nem jön, csak tesómmal együtt. Kérdeztem, hogy mit akar nekem segíteni: hát mosogatni, meg főzni. Anyám nem is tud főzni. Szóval csak még őt is kerülgetném egy hétig. Csak ennyi a két nap alatt. Alig vártam, hogy visszajöjjünk pestre.

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Nicika!
Elolvastam! Van benne egy-két dolog ami nekem nem tetszett (nem a Te hozzáállásod a dolgokhoz, hanem a többi résztvevőé), de a lényeg, hogy van egy tündéri kislányod, és pár év múlva talán majd szeretnél neki testvérkét.

Kép
szelivi

<font color="aa00aa">LiviKép A születés utáni néhány hétben a babócának kell bentre is sapi - a kötött az kényelmetlen még neki - nekem meg most nincs türelmem itthon szabni-varrni, meg anyagom sincs hozzá.

Családi baromságokKép
Szerencsére én itt annyira határozott vagyok ezekben a kérdésekben, hogy nem is mernek ilyen hülyeségekkel bombázni, de előre rettegek, hogy ki mivel fog Indiában beállítani, mert ott nem kérdeznek, hanem jönnek, mondják, csináljákKép

CoryKép nem jön be az mns és tv sincs, nem is értem, hogy babanet hogy működik...</font>

indianyo

Vikó!
Közben rájöttem én is, hogy a kötött sapi azért nem igazán bőrbarát, én se viselném el magamon sokáig, kell alá vagy magában a pamut.
Az indiai családfát nem lehet azzal leszerelni, hogy "de nálunk nem így csinálják" Azt hittem, hogy mivel Te "külföldi" vagy a számukra, ezért tiszteletben tartják a Te kultúrádat is és nem csak Neked kell az övékét.

Kép
szelivi

LiviKép Én mindenkivel össze fogok veszni - már látom előre -, mert nem engedem majd, hogy beledumáljanak, de ettől még megteszik - és sajnos nem csak a család, hanem boldog-boldogtalan beledumál mindenbeKép Nemegyszer előfordult, hogy reggel 7-kor vagy éjjel 11 után csengettek látogatók - ráadásul nekem vadidegen érdektelen emberekKép Tisztelet az egy olyan szó, amit ott másként értenek. Ott csak felfelé van tisztelet: (szülők, nagyszülők, idősebbek, főnök, gazdagabb, erősebb) Utálom az egészet. Szörnyű, én annyira oldavoltam Indiáért 10 évig, aztán a hézasság és a gyerekvárás egészen másra nyitotta rá a szememet és szomorú vagyok, hogy elveszett a szerelemKép

indianyo

Vikó!
Látom, nekünk majdnem egyforma problémáink lesznek. Nekem csak azért szólnak bele a dolgaimba már most, mert úgy tartják, hogy gyerek vagyok. 26 évesen! Pl: "Mert ha van egy csepp eszed, akkor igenis már 3 hónaposan sütőtököt adsz a gyereknek!" De a prímet még mindig a csülkös bableves viszi! Azóta már meg is lett magyarázva: mert a babban olyan anyag van, amitől nő a baba csontja meg porcai. Ehhez képest a hüvelyes babban van H vitamin, meg másodlagos fehérje, a fejtett tarkababban viszont a hízlaló sikéren kívül semmi más anyag nincs, amit ezer más forrásból ne kapna meg a baba.

Kép
szelivi

Vikó!
India egyébként szép hely lehet! Mostanában reklámozza a tévé, hogy menjen oda a magyar embör nyaralni!
Én meg aludni megyek! Az előbb úgy elültem az egyik lábam, hogy alig bírtam felállni a székről. De már bejárattam. Kép Most meg majd a fekvéssel kiegyengetem.
Jó éjszakát!

Kép
szelivi

Hát jó reggelt mindenkinek!

Becsi 23.46-kor üzent, hogy elfolyt a magzatvíz indulnak!

04.05-kor üzent
Örömmel tudatom hogy 27-én 1óra 40 perckor kibújtam anya hasából 3450grammal és 55 cm-el. Puszi Becskereki SzonjaKépKépKépKépKép

Becsi és családja még egyszer gratulálok, és sok tejcit kívánok!!!!!!KépKépKépKép

Sajnos nem tudom, hogy kell nagybetűt és pirosat csinálniKép

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Hát nálam semmi de egész éjjel ficánkolt Levi és ettől olyan keményedéseim voltak hogy csak na. És persze izgultam Becsiékért, és én is menni akartam. De ha máskor nem szerdán találkozok velük, mert akkor megyek NST-re.

Babetta és Levi 39+2

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Remélem én is ilyen gyorsan fogok szülni mint Becsi, mert ez valami csodaKépKép

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Megyek, most már megpróbálok aludni, mert sokat sikerült az izgalomtólKép

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Nagyon Gratulálok Becsiéknek! Jó gyorsan lezajlott a szülése! Kép

KépKép
nicika

Mivel most már többen is írtátok, érdekelne hogy szerintetek mi nem volt oké a szülésemmel kapcsolatban! Ha lehet akkor a mailcímemre várnám a véleményeket! Köszi!
pickwicktea@freemail.hu

KépKép
nicika

Szerintem Szintinek is fáj a hasa, úgyhogy ma én is vetetek Infacolt! Néztem a neten az árát és csak lestem hogy milyen drága! (Majdnem 1700ft)
És ez használ a legtöbb babának?

KépKép
nicika

<font color="aa00aa">Jó reggeltKép

BecsiKép Hű, ilyen gyorsan még beérni a kórházba is csoda téli havas hidegben, hát még világra hozni a kisbabádat! Hiába, ez a kisasszony úgy dönött, hgoy miost volt elég és azonnal meg akarja látni ezt a világot. Boldogságos babázást kívánok az egész családnakKépKépKép

LiviKép Nagyon sajnálom, hogy ennyi hülyeséget kell hallgatnod, remélem, lesz majd erőd visszautasítani őket.... szerencsére az itthoni családom edzett már,e gyrészt mert én a saját életembe se engedtem beleszólni soha, másrészt, mert öcsém két gyerekével ugyanzet az elvet vallja, úgyhogy már mindenki edzettKép
India egyébként különleges és csdálatos, csak ott élni kisbabával nagyon nehéz... turistaként nem haboznék egy percig sem, ha menni lehetne

Szép napot mindenkinek, vigyázzatok a csúszór utakonKép</font>

indianyo

Nici, Angi:
Kitartás Nektek is! Hasfájáshoz meg pláne!

Nicika:
hasfájás: passz...nálunk ez eddig nem létező fogalom. KOPP-KOPP.

Babetta:
ez baba függő, hogy ki mit ehet, ihat a szülés után "közvetlen", nekünk pl semmi se okoz gondot, napi fél kiló narancsot is képes vagyok megenni. Napi 1-el kezdtem, és egy héten belül 4-5 db-nál tarottam. Szóval figyeld majd a babát, és akkor kiderül mit ehetsz, ihatsz.
Zokni: én is mindkétszer zokniban szültem, és senki nem akarta levenni rólam Kép

Képzeljétek a héten 35 dekát gyarapodott Kincső Kép Már kezd egész baba formája lenni Kép

Kali lányom meg tegnapra belázasodott Kép Remélem hamar túl lesz rajta...

Titati és Kincső
titati

Becsinak és Szonjának nagy gratula!!!!!!
Sok pihit és tejcsit!!!!

Eszter

Eszter
Kép
Kép
vok

Becsiéknek óriási gratula Kép
Többiek is hajrá ott az elején Kép

Nicika: mail ment.

cory
Budapest

Milyen jó ilyen hírekre ébredniKép
Nagy-nagy gratuláció Alinának, és Becsinek is!!!
Kép

Nicika, elovastam a történetedet én is, nekem is hasonló élmény volt az első, annyi különbséggel, hogy nekem vákum nem kellett, viszont szó szerint kinyomták belőlemKép
És lassan már a harmadikat szülömKépKépKépKép
Nyugi, nemsokára csak a jóra emlékszelKépKépKép

Ildi 35+3
vas

Szívből gratulálok a Becsi-családnak! Sok boldogságot Szonjához!!!Kép

Engem meg most hívott a barátnőm, hogy folyik a víz, mennek a kórházba!!! Olyan izgatott vagyokKép

Anita
Kép
Kép
_anita_

<font color="119911"> Sziasztok,
Becsi,
gratula Neked a Picúrhoz!
Nici,
nekünk bejött az Infacol. Szerencsére úgy tűnik túl vagyunk a pocifájáson. Egyébként nekünk most volt először. Remélem hamarosan nem lesz megint. Lidi a sok sírástól annyira kiütötte magát, hogy az éjjel nagyon nagyot aludt. Alig ébredt fel.
Most is alszik. Kép
Tünde,
nekem is megnyugtató, hogy mások is hasonlóan csinálják, mint én. Mert persze én is filózok egy csomót, hogy ez vagy az jó e így. Kép
Anita,
a légzésfigyelőről már írtam, hogy nálunk is állandóan jelez. Én már csak a bébiőr részét kapcsolom be.
Titati,
szépen gyarapodik Kincső! Kép Jobbulást Kalinak!</font>
angi79

Sziasztok!

Becsiéknek gratulálok! Ez igazán szuper gyors volt!
Kép

Rita
37+1

Rita
Kép
Dorka 10, Dani 12,5 éves
ritaa

Sziasztok!

Kép

Rita
37+1

Rita
Kép
Dorka 10, Dani 12,5 éves
ritaa

Sziasztok!

Kép

Rita
37+1

Rita
Kép
Dorka 10, Dani 12,5 éves
ritaa

Sziasztok!Kép
Bocsi, de nagyon zsúfolt volt a hétvége, csak most jutottam oda, hogy géphez üljek, Szófi alszik.
Nem tudtam még beleolvasni sem, így látattlanban gratulálok a friss mamiknak ha vannak, igyekszem visszaolvasni, aztán majd szüléstörténetet is írni, s ha bírjátok a kicsit véres képeket, felteszem a dupla csomós köldökzsinór képet is.
Szóval talán 2-3 napon belűl eljutok erre, de most még ki kell teregetnem, mindjárt jön a védőnő és az orvos, szóval csak bejelentkeztem, hogy nem vesztem el!
Millió puszi az összes leendő, friss maminak és leginkább azösszes babának
Csema+ Szófi 1hét+1

KépKép
csema

Szép jó reggelt Mindenkinek!

Becsi!
Gratulálok Szonjához! Igazán gyorsan ment minden! Sok boldogságot és sok-sok tejcsikét!

Kép
szelivi

Sziasztok!Kép
Bocsi, de nagyon zsúfolt volt a hétvége, csak most jutottam oda, hogy géphez üljek, Szófi alszik.
Nem tudtam még beleolvasni sem, így látattlanban gratulálok a friss mamiknak ha vannak, igyekszem visszaolvasni, aztán majd szüléstörténetet is írni, s ha bírjátok a kicsit véres képeket, felteszem a dupla csomós köldökzsinór képet is.
Szóval talán 2-3 napon belűl eljutok erre, de most még ki kell teregetnem, mindjárt jön a védőnő és az orvos, szóval csak bejelentkeztem, hogy nem vesztem el!
Millió puszi az összes leendő, friss maminak és leginkább az összes babának
Csema+ Szófi 1hét+1

KépKép
csema

Nicika!
Írtam emilt!

Nekem bedilizett a Babanet mára, úgyhogy megyek intézem a dolgaimat! (semmi extra csak csekkeket feladni, meg ilyesmik)

Kép
szelivi

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?