Már ma megyek uh-ra!!!!!!!!!!!
Képzeljétek Márton két éjjelt átaludt mindenféle ébredések nélkül!!!!!!!!!!!! Erre Janka lázasodott be hajnalra, tehát aludni 4óra óta megint nem tudtam, de legalább Márton igen. December2-án kezdtek "megkergülni" a gyerekek, ekkor volt az első húzós rosszullétem is és még rajtunk kívül senki nem tudta, hogy terhes vagyok, de ők már a maguk módján lereagálták. Hihetetlen!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Úgy szeretném ha helyrejönnénk, mert amilyen kimerültségi szintre jutottam az utóbbi hónapokban azt nem is tudom elmondani. Persze minden reggel mosolyogva felkelek, de egyre nehezebb volt.
A lábam fáslizom, talán ma kapok rá valami használható krémet is, mert ami itthon van az most nem alkalmas. Az előző terhességnél is így jártam, akkor ráléptem az építőkockákra és a bokám bánta, de a táguló szalagok miatt sokkal lassabban gyógyult. Sajna az ember nem csak ott változik ahol a gyerek miatt szükséges, erre nem is gondoltam míg nem jártam pórul
. Jankával lázasan fogok odaállítani a kórházba, mert ez időpontos vizsgálat, nem halasztható, nem tudom mit művel majd
Manda
Mili
+++!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wish
++++++++++++++++++++++++++++++++!!!! Szilcsi
++++++++++++++!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sackó
+++++++++++++!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!