itt vagyok, csak még mindig kicsit másnaposan, mert tegnap is alig aludtam, aztán egész nap 2 vendégeskedésben is voltunk és utána kinyaltam a lakást, meg elmentem Biáról a Keletiben meg vissza a barátnőmért, és hajnalig dumáltunk (és némi alkoholt is fogyasztottunk), aztán reggel korán keltett Isti, és 11-ig megjártm megint a keletit....
na gyorsan mondom, mi volt a Viperabálon:
Győzikével és Beja asszonnyal találkoztam én is, Győzi nagyon fess volt, és feltűnően sudár! és szép frakkja volt, biztos rá készítették. Beja asszony fekete, abroncsos estélyiben volt, amin kocsikerék nagyságú vörös rózsák voltak, elegáns is lett volna, ha a haját nem műanyag csipeszekkel tűzi össze-vissza...
de a lényeg, hogy találkoztam Tüncikével is!!! és nyálasképű lovagjával, aki úgy sziszeg, mint egy lukas strandlabda

a történetükhöz még hozzátartozik, hogy bár nem hívták, Tünci elment az Ornella Muti sajtótájékoztatójára, és persze megint volt furakodás autogrammért meg közös fényképért és a legdurvább az volt, hogy direkte túlöltözte az Ornellát...

aztán láttam még Ernyei Bélát is, aki max már csak nagyanyák szívét tudná megdobbantani, mert baromi ráncos
és ott volt afél Jóban rosszban meg a Barátok közt, és nagyon pozitívan csalódtam a Csomor Csillában (aliasz Zsuzsa, BK), mert kb 20 évvel fiatalabbnak nézett ki, mint Zsuzsa-fejjel

tök mosolygós volt, és nagyon ropta
aztán ott volt Warnuss Xavér a mamájával, X kékszínű frakkban, piros nadrágban, anyukája pedig ugyanebből az anyagból készült estélyiben

kicsit vicces volt
Szenes Andreával beszélgettek, aki vagy terhes, vagy húsz kiló plsuz van rajta, és narancspiros buggyos ruhában volt, és szőrme bekecsben, és kiérdemelte a worst-dressed címet
Csisztu is ott grasszált a fiatal palijával, vörös cici-alá érő ruhában
és a leggusztustalanabb dekoltás a hajtolvaj (fodrászüzletekből fizetés nélkül távozó) Kelemen Annuska playmate-é volt, kb a derekáig ért, és épphogy a bimbóját takarta. akkora palival volt, mint a kutya ülve, és egyikük se tudta, hogy bál előtt max2 nappal lehet szolizni
és meghívták Lakatos Márkot, a megasztár stylistját is, aki egy féloldalra csapott piros lakk-bőr kalapban, és kék-zöld-vörös ruhában az új Boy George volt
találkoztam a Nagy Õ-vel, azaz Noszály Sándorral is, aki magasabb, mint a tv-ben
volt ott még sok politikus is, de ők aztán végképp nem érdekelnek senkit

és volt egy csomó szőrmés banya, olyat is láttam, amin az állatka lába, de még a farka is rajta volt

kinn a rendőrök jól körbezárták a bejáratot, mert odamentek a zöldek piros festékkel, hogy leöntsék az ilyeneket. őszintén szólva, nem ártott volna
egyelőre ennyi, majd még számolok befelé, csak most Isti nagyon óbégat! és képet is teszek majd