A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Jó reggeltKépmindenkinek!

RoxiKép Mikor kapjátok vissza őket??? Nagyon szorítok!!

Kagyló!Kép Nincs, csak mailem. A Dévaitól egyszerűen leléptünk. Nem mentünk vissza többet. Minden eredményt lemásoltam már korábban A maradékot a Kaáliban újra megcsinálták.

RékaKépKépszuper hírek!!! egy lány, egy fiúra tippelek!!!Kép Hogy vagy, mit érzel?

InariKépKépXXXXXXXXXXXXXXXXXX

WishKépKép Neked i: XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

GigiKépStramm gyerkőc a fiad!!A télnek meg mindjárt végeKépKépmár csak pár nap!!
puszi, anna

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Drága lányok,
Köszönöm a sok aggódást. Hétvégén a lelki nyomorunkat leszámítva minden rendben volt, semmi vérzés, barnázás, görcsölés. Rettenetesen félek a mai naptól 1-2 körül kell visszamennem Dévaihoz, addig meglesz a vérvétel eredménye. Azért még bizakodunk, nem lehet, hogy ilyen erős tesztcsíkokkal ennyire problémamentes legyek és méhen kivüli legyen. Mindegy már úgysem tudunk változtatni semmin, ahova befurta magát a kis pocok, ott van. Nagyon szar ez az egész, kívánom, hogy soha ne kelljen átélnetek!

Kata, kutyi gyönyörű. Vigyázzatok rá nagyon, ilyenkor még minden vacal betegséget összeszedhet az utcán. amig nincsenek meg az oltásai.

Roxál,
Gratula, nagyon ügyesek vagytok. Szóval heten, mint a gonoszokKép

Wish,
Ha eddig még nem jött meg, akkor azért még van remény. Korai volt az a tesztKép

Gigi,
jó, hogy végre meggyógyultatok. Remélem Dia Domija is jobban van és már vidáman tud lakmározni.Enigma, remélem ti is kifelé lábaltok.

Nikosz,
Babák gyönyörűek, úgyszeretném, ha 8 hónap múlva én is ilyen édes, mosolygó babfotókat rakhatnék fel.

Póci,
veled mi van. Menstri?

Réka,
téged hagytalak utoljára. Remélem a kicsi is felzárkózik. Hatalmas gratula az ikrekhezKépKép. Nagyon megvigasztaltált vele, hogy neked se látta, és Gigi története is. Azért, ha kertesházatok lesz gondolkodjatok el a komondoron. Nekem sok kutya tetszik és szívesen tartanottam volna régen más fajtákat. De mióta Vanta megvan, tudom, hogy most már életem végéig komondoros maradokKép

Na, majd este jövök. Re,élem nem rossz hírekkel.
Puszi,
Erika

KépKép
inari

Inari!
Ezer drukk!!!!!!!!!!

Anna!
Nem tudom, mikor kapom vissza a drágáimat.Reggeli telefon után négy szépen beindult, azt mondta, még ma négyet meg tudnak szúrni, de ahhoz ne sok reményt fűzzünk. A maradék három meg az esti szúrásból vannak, nekik még van idejük beindulni estig. Holnap fél 9-kor telefon, addig döntsük el, hogy mit szeretnénk. Dévai szerint kettőt, hármat, vagy négyet kérhetünk, s ha így maradnak, lehet, hogy lesz továbbtenyésztés is.

Nikosz!
Enigma és a te párosaitokra hajtok, de már egytől is nagyon boldog lennék. Gyönyörűek a picik. Kép Ilyen inspirálás kell.

Eszter
Kép
roxal

Inari!!!!

Nagyon várom a JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ híreket Felőletek!!

Réka!

Nekem az a gyanúm, hogy beteljesedik az az álmod...
lkt

Wish!
A tökösök jól bírták a fronthatást,csak Stella volt egy kicsit nyügös.
Már nehezen bírja a fiúk folyamatos kick-box edzését.
A gyerekszoba már készen áll,a képeket hamarosan feltesszük.

Duddu!
Volt olyan időszak az elején,hogy Stella olyan eredményt produkált,ami a dokinak komoly fejfájást jelentett,mert nem tudta megmondani,hogy mennyi maradt meg a négy beültetett embrióból.
Aztán mikor kiderült,hogy "csak" kettő,nagyon megdícsérte Stellát,és csak annyit mondott neki:Mától ön a kedvenc páciensem!

Puszi Nektek és Mindenkinek!
stellapa

Duddu igen elég furcs, de lehet, hogy vacilál a szervezetem, hogy minél hamarabb megjöjjön,és mehessek a dokibácsihoz. De azért remélem jövő hétvégéig kibírja!!

Ági28

Erika!
Akkor lehet, hogy találkozunk!
Én délre megyek, most indulok.
réka
Vendég

Csajok, nekem nincsenek jó híreim.
Éjszaka elkezdtem vérezni, úgyhogy reggel mivel be voltam fosva rendesen csináltam egy tesztet, ami annak rendje és módja szerint negatív lett.

wish

Roxal,
Ha jól gondolom az olvasattakból, nektek ICSI-tek volt.
Gratula az eredményekhez!
Vszinű mi is arra készülünk, ezért kérlek világosíts fel egy kicsit, hogy is zajlik ez.
Most a leletek beszerzésénél tartunk...ha minden negatív, akkor nekikezdhetünk! De pontosan minek is????
Hogyhogy nem egyszerre szúrják meg őket?
(bocsi ha nagyon butaságokat kérdeznék)

Ha bárki tud válaszolni, nagyon köszi!

KÖSZI
Zizzy
zizzy

WishKépKép Itt is:KépKépKép Nem tudok mit mondani... ez szörnyűKépKépKép Kérlek, ne engedd, hogy eluralkodjon a depiKép Olyan derűs csaj vagy mindigKépKép -most gondolom, baromira megvigasztaltalak....

InariKép Továbbra is szorítok nagyon!!!!Most lehetsz a dokinál...

madaran

ZizzyKép
Olvasd el ezt: http://www.oviklub.hu/betegeknek/medd_assz.htm
Itt részletesen le van írva minden.

RoxalKép
Nem vészes a progiszuri. Két dologra kell odafigyelni, az egyik, hogy szuri után alaposan masszírozzátok meg a helyét, és ezt lehet ismételni napközben, ha érzed, hogy göb van a helyén. Ha fáj a helye, akkor érdemes hideg vizes borogatással borogatni. Ne túl hideggel, nehogy megfázzon a veséd.
Nekem most hétvégén volt először gázos, nagyon bedurrant valahogy minden gondoskodás ellenére, de borogattuk és a szurikat addig combba nyomtuk és így rendbe is jött elég hamar.

MadaranKép
Tudod milyen ez (sajnos). Jól esik minden vigasztaló szó, de igazi vigasztalást csak az idő múlása hoz majd.
Majd csak lesz valahogy. Most elmegyek én is majd histerora, hátha ott kiderül valami.

wish

Wish

Nem tudom mit mondhatnék neked, nem is olyan régen voltam én is így mint te. Egy világ omlott össze bennem. De tudod mit, azért is lesz majd pocak lakonk. Pihenjél egy kicsit, és mire én is indulok, majd jössz velem a Dévaihoz. Fel a fejjel!!

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Wish drága!
szeretném levenni a fájdalom egy részét a válladról! Ez azért tényleg nem igazság!!!
De tarts ki, nagyon drukkolunk értetek!!!

ZizzyKép
Az ICSI a "szülőket" érintő beavatkozás szempontjából teljesen olyan, mint egy sima lombik!
Kivéve, ha az apukának annyira rosszak az eredményei, hogy biopsziával kell spermát nyerni!

A plussz csak annyi, hogy a hímivarsejteket nem egyszerüen ráengedik a petesejtekre, hogy maguktól találjanak egymásra, hanem egy biológus kiválaszt egy spermiumot és azt közvetlenül befecskendezi a petesejtbe.
Így azért tutibb a "randi", ha kevés a kiskatona. Ezt a módszert direkt erre fejlesztették ki.

Azért nem egyszerre szúrják őket, mert a biológusoknak is csak két kezük van Kép! Szépen egymás után választja ki a spermákat és a petesejteket! De minimális az eltérés két petesejt megtermékenyítésének ideje között.

Legalábbis nálunk így csinálták!
Drukkolok a mielőbbi kezdéshez!
Ne félj, a dokik tudják és értik a dolgukat, vigyázni fognak rátok és a Picikre!!!
Pusza
Stella

Kép
stella9

Wish

Nekem is kellene menni ilyesmire legalábbis ahol lálhatják a méh részeit. Ha van hely ahol érdeklödsz, vagy sikerül elintézni, légyszíves írd meg, elmennék veled.

kagyló

KagylóKép
Azt tudom, hogy Dévai a Jánosba utal be histerora. Pontosabbat még nem tudok.Azt tudom, hogy a Nyírőben is csinálnak, de nem tudom, hogy még hol. Nem mindenütt az biztos.

StellaKép
Te csak növeszd szépen a fiukat. Lehet, hogy ki kell bújniuk ahhoz, hogy a távtesóknak jusson egy pocakhely Kép

wish

Wish

Én még nem jelentkeztem be a dévaihoz, és még nem kezdtem el semmit sem. Hiszen Augusztusban szeretnénk jelentkezni és Októberben lombikolni. Honnan szerezzek én beutalót? Jó lenne előtte nekem is megcsináltatni.

kagyló

KagylóKép
A régi dokidtól nem akarsz kérni? Ha nem akarsz, azt is lehetne csinálni, hogy most bejelentkezel Dévaihoz, elmondod, hogy mi a helyzet, és hogy te majd csak októberben akarsz lombikozni, de szeretnéd elötte ezt a vizsgálatot, utaljon be.
Szerintem ez nem lehet gond.

wish

KagylóKép Nem feltétlenül kell beutaló, elég, ha telefonon bejelentkeztek!

a progi szuriktól már én is hülyét kapok. Hiába borogatom, jegelem, tök be van állva, csomósodva. kétszer be is vérzett, de szép lassan felszívódottKép
Ti honnan rendelitek? mert nekem éppen fogyóban van, és pénteken adtam fel a receptet meg az 50 eurót a Pharmafutárnak... Remélem,megérkezik péntekre... addig futja.

Inari???KépKép

madaran

AnnaKép
Csináljátok esetleg ti is azt, hogy egy pár napig a combodba adjátok a feneked helyett, az sokat segít. Illetve Zsebinek mondták annak idején, hogy ha nagyon fáj kenje be phenylbutazollal. Én is be szoktam kenni, nem tudom, mennyit használ, ártani biztos nem árt.
Mi is a pharmafutértól rendeljük. A múltkor szerencsénk volt és két nap alatt itt volt, nem tudom máskor mennyi idő.

wish

KagylóKép
Miért nem jelentkezel be Dévaihoz? Az még nem kötelez semmire és szép kényelmesen mindent meg lehet októberig csinálni.

Wish!
A francba! Kép Ahogy már írtam korábban is! Kép
Ez tényleg nem igazságos! Pedig olyan sok energiát küldtem felétek...
Most mit csinálsz? Szeded még a gyogyikat-szurikat tovább? Tényleg, még otthon vagy? Vagy már dolgozol?

Anna!
Meddig kell szuriznod magad? Mikor is mész dokihoz? Pénteken?

Lányok!
Elég komoly a csúszás Dévainál (több mint 2 órát vártam), szóval Erikáék híreire még egy kicsit várnunk kell, bár már nekem is a szívem kiugrik, úgy izgulok!!
Nagyon aggódtak, ezért nem is zavartam őket tovább az örömködésemmel, inkább eljöttem.
Nálunk minden rendben, mindkét csöppségnek volt szívhangja! 8,2 és 7.4 mm-esek és 6+4 és 6+3 naposak.
Rákérdeztem a 80%-ra, mire Dévai elég ideges lett és azt mondta, hogy ez a terhesgondozástól függ. Így jól elbizonytalanított, hogy most kihez lenne jó járni, de azt hiszem egyenlőre kitartok a csupa nyugalom doktornénim mellett, mert erre nagy szükségem van.

Puszi mindenkinek:
réka
Vendég

Wish! Na Neeee Kép(( Akkor mégsem jól szorítottunk.
Ezek a pofonok igazságtalanok, de biztosan meg van az oka. Lehet, hogy azért kellett hogy így legyen, hogy a következő próbálkozás "szuperbiztostutisiker"legyen és egy sirdogáló minicsoda!
(Köszi a webcímet)

Stella, köszi az infókat! Remélem mihamarabb a nyomodba eredhetünk!!! Még nem is gratuláltam a fantasztikus férjedhez Kép Olyan imádnivalóan óv Téged és büszke Rád! hát nem véletlenül!!!!!

Lányok, mi az a histero?
Köszi

Kagyló!
Én is csak júli-aug-ban szeretnénk lombikra menni, mégis tök jó hogy már megvolt az első konzultációnk. Nagyon egnyugtatott és meggyőződtem, hogy jó kezekben vagyunk végreeeeeee
zizzy

Duddu gratula a méretekhez!! Kép
Remélem pár hónapon belül én is ilyen hírekkel jelentkezem, de legalábbis az idén szeretnék!!

Ági28

Na, végre hazaértünk!

Drága kicsi Wish,
Rettenetesen sajnálom ami veletek történik. Olyan igazsáágtalanság ez. Gondolom, mennyire ki lehetsz borulva, de remélem, hogy nemsokára újra mosolygós leszel. Addj egy kis időt magatoknak. Meglátod minden rendben lesz.Kép

Timikém,
drága vagy köszi a buksisimitKép

Réka, örülök, hogy találkoztunk, édes vagy, hogy ennyire izgultál. Azért kezd kisértetiesen hasonlitani a sorsunkKép

Inditottunk a reggeli vérvétel eredményével, HCG szint nagyobb mint 1000. Csajok én el sem tudom hinni, tényleg csoda, de méhen belül van a petezsák 8*6*3-as, sőt Dévaink látott még egy petezsákot, de az még kisebb, úgyhogy kicsit bizonytalan. Március 8-án kell visszamennünk, addigra remélem lesz szivhangjuk isKép Dévaink nagyon-nagyon édes volt. Annyira örült Õ is és látszott, hogy őszintén megkönnyebbült, hogy nem méhen kivüli. Megbeszéltük, hogy maradok nála, ami pláne jó, ha ikrekKép Minden babavárónak azt kivánom, hogy átélje ezt a boldogságot, pláne mikor ilyen mélyről kell felállni.

Köszönöm a sok-sk drukkot és remélem Rékával és Annával tényleg elinditottuk az idei bébi-bummot. Remélem az év második felében már átalakulunk babás topikkáKép

KépKép
inari

<table>

Kép InariKép
Úúúúúúúúúúúúúgy meg könnyebbültem én is Kép Azért remélem jól leszídtad a kis büdösöket, hogy ekkora riadalmat okoztak. Hű, nem irigyellek, igazi kis ördögfiókákra van ezek szerint kilátásotok Kép
</pre>

wish

Kép
Kép

wish

INARI!!!
Veletek örül a szivem! Annyira, de annyira boldog vagyok! A sors kárpótolt az izgalmakért, egy sem látszott, most meg párban vannak! Hihetetlen!
Szívből örülök nektek!

Kép
szkatácska

Wish, drága!
El sem tudom képzelni, mit éreztek most. Bizonyára nagyon csalódottak vagytok, teljes szivemből megértem. Csak erőt tudok kívánni nektek, hogy legyen erőtök tovább küzdeni a babáért.
Szeretettel puszillak, Kata

Kép
szkatácska

Duddu, együtt fogjátok Inarival sétáltatni az ikreket? Neked is mégegyszer szívből gratulálok!

Ui. nem hülye vagyok hogy tagonként írok, nek akar átmenni ez a vacak.

Kép
szkatácska

Sziasztok!
Hajni!Kép
Ha Te vagy a Máté Hajnalka akkor köszi a videót.KépVégig fülig ért a szám.Kép

Inari!Kép
Gratulálok ez fantasztikus!KépKépKépKépKép

Andi!Kép
Szívből sajnálom.Kép

Puszi Mindenkinek!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Wishikém!!!

Judit féle lézeshown nem gondolkozol??? Amennyire utálom Vereckeyt, annyira meggyőző nekem ez a Kabdebó dr.

Inari!

Hááát, régen volt ennyire izgulós napom, főleg miután felhívtam Rékát, és elmesélte, hogy mennyire kivagytok láthatóan. DEEEE én ezt valahol éreztem, főleg miután a Réka féle kistesó bújócska megtörtént. Csak összejött a négyes fogat, csak Réka lett a másik fogathajtó helyettem...Nagggyon örülök Nektek!!!!!!
lkt

Wish
Arra én is gondoltam, hogy bejelentkezek. De nem lenne még korai? És papírok nélkül nem hiszem, hogy tudna valamit mondani. Viszont ha a mostani dokimtól kérnél, lehet, hogy azt mondaná, hogy felesleges. Te tudod, hogy ilyenkor kell-e bent maradni a Kórházban, vagy haza engednek? Ha bent kell maradni akkor hány napig kell pihenni utána?
Duddu
Én nem hiszem, hogy mint Wishnek is írtam üres kézel menni, nem lenne-e gond?! De talán anélkül is fogadna... Minden képpen be fogok hozzá jelentkezni.
Zizzy
Nem lehetne prívátba?
Inari
GRATULÁLOK!!!!

kagyló

InariKép
Látod én megmondtamKép Halgass mindig rám! Ma én is többször benéztem miattad, már izgultam. Örülök nektek nagyon!!!

WishKép
Nagyon sajnálom............

Puszi

KépKép
gigi28

Inari!
ÉLJEN-ÉLJEN ÉS MÉG EGYSZER ÉLJEN!
Annyira izgultam értetek! Először eldöntöttem, hogy eljövök, hogyha mégis rossz hírt kaptok, akkor ne kelljen ott velem szerencsétlenkednetek, aztán meg kiballagtam és azt gondoltam, hogy úgyis jó hírek lesznek és akkor nem ugorhatok a nyakatokba, ha már nem leszek ott.
Aztán iszonyat lassan (kb. 15 perc alatt) elnyammogtam a szendvicsemet és még nem jöttetek, úgyhogy elindultam. Kép Kép
De a lényeg persze a jó hír! Gondolom még nem hiszitek el egészen, de majd leér szép lassan! Kép
És mostmár legálisan vehető a kismami nadrág! Kép
Ja, szerintem biztos lesz szívhang, már ha követjük a kísérteties hasonlóságot, mert ha jól számolom, most előrébb jársz, mint én legutóbb és 10 nap múlva hívott engem is vissza. Kép Kép Olyan két kis dobogó gombocskát kívánok Nektek is, amilyet én láttam máma! Kép

Wish!
Annyira szeretném, de nem merem megkérdezni, hogy hogy vagy.. Kép
Köszönjük a táblát! Nagggyon jó érzés látni! Kép

Kata!
Hát igen, nekem is eszembe jutott, hogy mennyire egykorúak lesznek. Kép Micsoda 1 éves szülinapi party lehetne... Kép Kép ..upsz, assz'em kicsit előre szaladtam!

Ági!
Akkor hajrá az idén foganó ikrekért!! Kép

Timi!
Hiába azt hiszem, hogy felfogtam már a dolgokat, a kistesó szó mégis olyan új..... Kép, de jó olvasni!
Aztán hamarosan követsz minket, addig mg jól kifaggatsz a részletekről.. Kép

Enigma!
Ugye gyógyulgattok?

Puszi:
réka
Vendég

TimiKép
Az a baj, hogy nálunk Apával van a baj. Ha az én peteveztőim lennének a ludasak, ami miatt lombikozni kell, már rég bejelentkeztem volna Kabdebóhoz. Bár még az is lehet hogy azok is el vannak záródva, mert nem volt átjárhatóságim. Mindensetre Lacnak kb annyi ép spermucija van állandó jelleggel, mint Fantomasnak volt legutóbb, ami nem túl fényes. Már én is mindenen gondolkozom, ami segíthet, de szerintem ez sajnos pont nem az a kategória.

KataKép
Kutyu hogy van? Mi lett a neve?

KagylóKép
Szerintem nem gond, ha üres kézzel mész. Utólag is kikérheted a papírjaidat a dokidtól.

wish

RékaKép
Megvagyok. Sőőőőőőőt egész nap egyáltalán nem bőgtem egy könnycsepnyit sem (az éjszakait leszámítva). Ezt nem is értem. Azt hiszem egyszerűen képtelen vagyok egyelőre elfogadni, hogy nem sikerült. Kép
Ma rémesen fájta fejem, úgyhogy délután aludtam egyet és azt álmodtam, hogy mégis sikerült, de aztán Laci levert valamit, úgyhogy a legjobb rész közepén felébredtem. Szegényt jól le is sziídtam, mire azt mondta, hogy ha tudja, hogy ezt álmodom, soha nem ébreszt fel Kép

wish

Wish

Telefonon kérjek időpontot a recepción? Vagy a Dévait kérjem személyesen? Egyedül menjek vagy a férjemmel?

kagyló

Wish!
Nem baj az, sőőőt, lehet, hogy most így kell lennie!
És az az álom csak jelentett valamit.
(hiszen nekem is volt fontos álmom, bár jó régen.. Kép)
Ez a Laci! Nagyon édi!
Kitartás! Kép

Kagyló!
Általában Dévai veszi fel a telefont, kivéve, ha elfoglalt. Kérdezd meg Dévait, hogy vigyed a férjed!
Engem elkísért és nagyon jót tett, mert én a nagy érzelmi feldúltságomban egy-két dolgot azért félreértelmeztem volna magamtól.. Kép

Jó éjt:
réka
Vendég

Nahát!!!!!!!!!!
ÚÚÚÚÚÚgy éreztem!!!KépKépKép Tudtam, tudtamKépKép

INARIKép!!!! Fantasztikus!!! Olyan érdekes, mert mikor rákérdeztem, hogy hány tüszi volt esélyes és mondtad, hogy 3 akkor már éreztem! A dögerős pozitív tesztnél meg már nem vettem be a kemény burkú petesejt dumátKép (mindenesetre ebben a hónapban nem így voltKép) Most már tudjuk, hogy az inszemes babák bújkálnak és hát pont azt akartam írni amit Wish, hogy készülhetsz a kis ördögfiókákraKépKép!!! Szívből örülök és gratulálok. D kőkemény lesz, de megériKép (de hát már ismered) Én nagyon szerettem hozzá járni. Vigyázz magatokra!

RékámKép Óriás gratula a 2 szívhanghoz, jó ugye???Kép Köszi kérdésed, gyógyulgatunk. Nehéz, nyűgösek én sem vagyok még 100as és most ráadásul egyedül vagyok velük. Szegény Zuxx külföldön van, ráadásul ma van a szülinapja, elég hülyén jött kiKép Hi, hi, neked is lesz két kisbabád!!! Nagyjából egy év lesz köztük.
KataKép Tündéri a kiskutyátok!!!
RoxikámKép Nagyon izgulok értetek, hogy mikor és hány babót kaptok vissza!!! Jaj, nagyon remélem nem kaptál el tőlem semmitKép Kezem, lábam x-ben!!
Dia, GigiKép Puszi a fiúknak, remélem most már minden OK velük!
HajnikámKép Köszi a mailt!
ÁgiKép Váljon valóra a kívánságod hamarosan!!
NikoszKép Annyira gyönyörűek a babáid. És annyira kispasis és kiscsajos vonásaik vannak. Csakúgy mint nálunkKép
FarkasokKép, mi a pálya??? Ki se jöttök a hálóból?Kép
TimiKép Nem írsz magadról??? Hogy vagy? Mikor kezdtek??

Drága WishKép!!!, sok puszi neked, most egyelőre csak így, de ha meggyógyulunk majd személyesen is.

puszi
enigma

Wish!

Nagyon nagyon sajnalom, pedig ugy drukkoltam a hatterbol...Sok erot es kitartast kivanok neked, es tudod, hogy egyszer sikerulni fog, nem szabad feladni, ki kell varni!!!!!!!

Madaran-Anna!

Igen en is azon gondolkodtam melyik topicban tudnank beszelgetni, de en jelenleg eleg ritkan irok, akkor is csak a 2005/2006 teli babasok topicjaba a Gyermekek magzatok kor szerint-ben van!!!!
Azert kuldok most egy kepet ide, tobbet pedig a kovetkezo helyen talalsz, ha akarsz meg nezni, mert van egy par. Ezt a hosszut egy sorba kellene beirni:

http://fototar.t-online.hu/media/medialista.jsp?album=1306765

Nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen veletek! Azert majd neha probalok ide is benezni!

dodo

Kép

Kép

KépKép
Kép
dodo32

Gigi, Dia!

Már jól vagytok, ugye??!!

Enigma!
Hát, el sem tudom képzelni, hogy mennyire nehéz lehet 2 nyűgös bébivel, ha az ember maga is nyűgös. Ollllyan nagyon ügyes vagy!!
Képek??? Már nagyon hiányoznak!!

Wish!
Persze, világos, hogy Nálad úgy tűnik, minden rendben. De azért láttuk, hogy Juditnál sem csak a petevezeték kinyitásáról szólt a dolog, kiderült ugye a pco, illetve a méhen belül minden ok találtak. Vagy gondolok Annára, akinek az egy kis bekukucsból azonnal kiderült, hogy merre tovább.
Jól emlékszem, hogy a Szent Imrében van valamilyen orvos rokonotok?

Enigma!
Iagazd van, hogy nem írok magunkról. Ennek az az oka, hogy állóvíz van. Márc.9-én megy Csibike dr Kromoszómához. Gondolom, az majd ad beutalót vérvételre, azt leveszik, és 2-3 hétig várunk. Ha ennek megvan az eredménye(immáron ápr.elejét írunk), irány vissza dr.Andrológia, aki is gyógyszeres kezelést tervez kezdeni, aminek 2 hónap a lefolyása. Szóval telnek-múlnak a hónapok. Ráadásul az sem világos számomra, hogy mivel folytatjuk. Az is lehet, hogy ez az egész gyógyszeresdi arra megy ki, hogy inszemmel folytassuk. Ez is még a jövő zenéje. Ha a kromószóma eredménnyle visszamegy a párom az andrológushoz, ezt le fogom tisztáztatni vele. Csak hogy világosan lássunk.

Dodo!
Nagyon édes, mosolygós a kislányod!!
lkt

Inari! HURRRRRÁÁÁÁ! Kép

Duddu és Enigma!! Hát remélem bejön!! Már olyan jó lenne! De én mindent megteszek, hogy sikerűljön.

Ági28

InariKépKép szupi vagy!! Tudtam, hgoy nem lehet másképpen!!KépKépKép Gratulálok...

én meg megőrülök jövő péntekig!

a

madaran

DodoKépKépKépKép húú, de gyönyörű kislányod van!!!!
Nagyon édes! én is valami ilyesmire gondoltam.
a

madaran

Timikém,
ez az az andorógus akit a Dévai ajánlott? Lehet, hogy beszélnetek kellene vele, hogy nem nagyon akartok várni, és Dévai is a lombikot javasolta. Elég vacak, amikor igy húzzák az ember idejét.

Enigma,
köszi, ez aztán a szuper boszorkány-megérzésKép Remélem marad időd most a többiekre koncentrálni. Öntsd a viaszbábukat Roxál, Wish, Timi stb. formájúra és dugj a hasukba egy babszemet.Kép Csajok postán mindenki küldje Enigmáknak a hajszálátKép Egyébként örülök, hogy egy kicsit jobban vagytok. Most már menthetetlenül ikres példakép leszel/vagy. Olyan ügyesen csinálodKép
Dévait én is imádom, 100%-ban megbizom benne. Hát a szigorúságról annyit, hogy megtiltotta, hogy sajtot egyek, meg felvágottat. Előirta a heti kétszeri lazac-pisztráng fogyasztást. És azt mondta, hogy halon, zöldségen, gyümölcsön kivül nem ehetek semmit, de ezeket is csak omega3-as olajjal, hogy okosak legyenekKép Azért azt hiszem néha át fogom hágni ezt a szigorú diétát. A sajtról nem mondok le teljesen.Kép

Drága Wish,
Nagyon-nagyon erős vagy. Ráadásul most dupla erősnek kell lenned, mert ilyenkor aztán a pasik nagyon le tudnak törni, és még őt is neked kell vigasztalni. Nem is tudom, mit lehetne még csinálni, de ha megtermékenyülnek a petesejtek, akkor nem mégis a megtapadással van a gond? Annával kellene konzultálnod ebben a tapasz ügyben. Annyira szoritok nektek, biztos vagyok benne, hogy sikerülni fogKép

Rékám,
édes vagy, hogy titokban még ott vártál ránk. Hát tényleg elég nehéz felfogni, hogy van Moha és Páfrányunk. Egyébként nekem DI azt mondta, hogy mivel hátrahajló a méhem, ezért is volt nagyon nehéz észrevenni őket. Dévai is azt mondta, hogy azért lelki okai is voltak, mert most annyira félvállról vettem az egészet, hogy ezért sikerült.KépAzért mondtam neki, hogy nem olyan könnyű nem rágörcsölni a témára. Pluszba azért szerintem a méhpempő is segitett, úgyhogy csajok irány a patika.

KépKép
inari

Szia Lányok!
Van egy kis hírem a babaprojektes topikból. Vannak itt egy páran, akik valaha oda is járogattak, gondoltam érdekelhet Benneteket:
Szóval Évi77 reggel 06:24-kor küldött egy SMS-t, hogy elindultak szülni. HAJRÁÁ! Kép

Erika!
Nekem is mondta ezt a diétát Dévai, azóta, ha nagy ritkán főzök, csak Omega3-as olajjal. A sajtok közül, ha jól tudom a penészes sajtokat kell szigorúan kizárni, a többi nem akkora vétek.

Most rohannom kell, mert vesszük át az új kocsit!
Jipppppííííííííííííííí......

Puszi:
réka
Vendég

Erika!

Pisztráng-lazac??Nyaminyami. De miért nem lehet sajtot enni?? A felvágottat értem, mert az egy csomó konzerváló-meg sűrűsítőanyag keveréke néhány százalék hússal. Sima husut miért nem, amit a stimu alatt kötelezővé tesz?
Persze aztán valszeg Te sem fogod tudni a választ.
Méhpempő: tehát kapszulát mondtál ugye? Bemegyek a gyógyszertárba, és azt mondom, hogy csókolom, méhpempő kapszulát kérnék? Erre nem fognak hülyének nézni, ugye?
Szóval Neked is hátrahajló a méhed? Ebben is stimmelünk.

Roxal!
Mi van a lurkókkal?? Én annak úúúgy örülnék, ha sikerülne továbbtenyészteni őket, mert az még egy óriási lépés a siker felé.
lkt

Sziasztok csajok!
Az egyik szemem sír, a másik nevet.Mindenesetre jól megkönnyeztem akit kellett.

Wish, Póci! Nagyon-nagyon sajnálom, hogy nem sikerült. Ez van, ilyen igazságtalan az élet, egyesek a konyhakőre potyogtatják a gyerkőcöket, mindezt, úgy mintha egy pohár lenne, mások meg szenvednek helyettük is. Együttérzek. Kép Kép

Inari! Ugye-ugye kettős csoda vagy. Mostmár pedig duplán kettős csoda. Hááááát, nem semmi gyerekeid lesznek, az már biztos. Annyira szurkoltunk neked Seca is és én is, és olyan jó ezt mondani. Gratulálunk, és kívánunk neked is nagyon-nagyon boldog babavárást. Kép
Amúgy miért nem lehet sajtot enni? És az omega3-tól tényleg okosabb lesz?

Réka! Drágám te minden héten jössz valami jó hírrel, hihetetlen vagy. Mi lesz a jövő héten, el sem tudom képzelni. Új gyerek - új kocsi - mégegy új gyerek - ??????? Kép

Gigi! Örülök, hogy jobban vagytok, gyorsan átmenetetek ezen a tüdőgyuszin is. Szuper, hogy veled bármi történik nem tudod elveszíteni a stílusod, és mindig magad maradsz!

Enigma! Tényleg rossz lehet, hogy nincs itthon szülinapján a férjed, és még a kicsik is nyűgik. De majd bepótoljátok. Ügyes légy.

Timi! Ez elég hosszú útnak tűnik még, nem is gondoltam, hogy így megy. Azt hittem, hogy elmentek az andrológushoz, ad egy papírkát, és kész. Vagyis így lenne a normális.

Kata! A kutyus tényleg tündéri, gondolom jól elvagytok együtt. Mi a neve?

Én nem tűntem ám el, csak a tesómék költözködnek, és ez teljesen lefoglal. Kb. 50-szer mászok fel a harmadikra pár óra alatt, néha tényleg csak mászok. De nem baj, úgyis fogyni kell. Az izomláz meg plussz ráadás. Most épp sárgaborsó főzit főzök, már azon gondolkodom, hogy kellene valami magától keverőt készíteni, mert a karom be van durranva, magyarul majd be sz.... Kép Kép
vanda978

InariKép Az almát nem mondta???Kép És most mi van a hússal? Vagy az az alap???Kép A sajtot nekem is mondta, tele van sóval és zsíros. Hú, nekem még nem mondta az omega3-at. Most kicsit izgulok is gyermekeim IQ-ja miattKépKép

Kismamik, a lényeg: no nyers hús, hal, sushi, lágy sajtok (listeriosis veszély). No nyers tojás/sos kaja - ettől jó kis szalmonellát lehet
kapni, főleg nyáron. Mindent nagyon alaposan megmosni és lehetőleg ne nagyon fogdossatok nyers husit, de legalábbis alapos kézmosás utána.
Én önszorgalomból voltam toxoplazma szűrésen isKép

Persze ezek azért ritkán fordulnak elő, de fő az óvatosság.
Eldugultam.
enigma

Enigma,
Toxoplazma szűrésen hol voltál? Beutalós. én is szeretném megcsináltatni, mivel 4 macskánk is van. Főleg a kerttben tartózkodnak, de azért nem árt az óvatosság. Bár én tuti rég immunis vagyok, mert gyerekkorom óta szinte mindig volt macskánk-Kutyánk.Kép
Gondolom az almát beleszámolta a gyümölcsbeKép Külön nem mondta a húst, mivel tudja, hogy csak szárnyast és halat eszek. De mindig megvigasztal, hogy a hal a legjobbKép
Az omega3-ról: amerikaiak kimutatták, hogy az inuitok (eszkimók) azért tudnak megkülönböztetni 50 féle fehéret, mert sok halat, fókát esznek, amiben sok az omega3 zsirsav. (Kicsit túlzás, mert szerintem ez nem feltétlenül IQ, hanem ők szinte csak fehéret látnakKép A pirossal biztos nehezebben boldogulnának). Talán megelégszetek azzal, ha Panna és Zsombor csak 4-5 féle fehéret tud megkülönböztetniKép A sajtnak már utána néztem, a penészes roqufort és brie tipusok kerülendők, kemény sajtott (trappista, eddámi, parmezán) lehet enni.Kép

Ne dugulj el, minde jótanácsra nagy-nagy szükségünk van. És köszönöm.

Vanda,
Azért óvatosan a cipeléssel!Hédikénkkel mi van? Használt az a hormon, amit a doki ajánlott?

KépKép
inari

Ja,lányok,
Megmaradt 1 db merional injekcióm. Ha valakinek szüksége van rá (ajcsi!Kép, akkor nagyon szivesen odaadom.

KépKép
inari

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?