A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Pécsiek jelentkezzetek!

Sziasztok!

Mige: sajna Dorka nagyon-nagyon minimálisat mond el arról, hogy mi történt az oviban. De majd szeptembertől mesél nekem Martin!Kép

Hódocska: köszi az invitálást! Lehet, hogy már holnap bekukkantok hozzátok. Jobbulást nátha ügyben! És igen, lehet, hogy a szalagok húzódását érzed.

Dandy

Monee: nálunk a jelmez kérdés több rétű kérdés. Egyrészt nem vagyok túl kreatív,és nem tudok varrni. Másrészt Dorka döntött, hogy kutya szeretne lenni. Nem láttam a ruháink között ötletet a megoldásra. Korábban bohócról volt szó, azt megtudtuk volna itthon oldani. Tavaly nyuszi volt, azt is itthoni rucikból oldottuk meg.
dandy

bocsi elcsúszott az aláírás!
dandy

Sziasztok!

Diadora!
Köszi, hogy azért tájékoztatsz Tuncimaciról (és családjáról)Kép. Jobbulást kívánok Csengének.

Dandy!
Úgy tűnik, a héten, legalábbis pár napig itthon leszek. Nagyon kitört rajtam a nátha és mikor terhes lettem elhatároztam, ha ilyen történik (vagy bármi más) most NEM fogom lábon kihordani, különösen az utazás miatt. Az elmúlt 5 évben 1x, max. 2x voltam táppénzen, most pénteken elrendeztem magam körül mindent és azt hiszem ez a hét a gyógyulásé lesz, főleg így, hogy a hasam is húzódik, meg a közérzetem is rossz. Most is hajnal óta fent vagyok, eddig néztem a plafont, de majd napközben biztos tudnék bóbiskolni kicsit, remélem lesz rá alkalom.
Így a héten biztos többször zavargok majd erreKép.

Sziasztok: Timi

Kép
hódocska

Hódocska:
Jobbulást!!
Úgy tűnik én se ma jutok el a boltotokba, változott a program.

Dandy
dandy

sziasztok!

Minket is elért a betegség, az egész éjszakát ébren töltöttükKép!(Hányás, hasmenés!)
Gira!
A holnapi napot kihagyjuk!
DóriKép
diadora

Sziasztok!

Diadora!
Hát akkor nektek is jobbulást kívánok. Az egész család beteg? Épp ma összefutottam egy régi kolléganőmmel és ő mondta, hogy a múlt héten az influenzán kívül hányás, hasmenés, az egész családon végigment, apa, anya, két gyerkőc. Remélem nálam a hasi panaszok szünetelnek, bár ma már lepihentem, mert hányingerem volt.

KÍVÁNOM, HOGY SENKI NE LEGYEN BETEG!KépKép

Kép
hódocska

Jobbulást mindenkinek!!! Judit
mige

Köszönjük a jókívánságokat,szerencsére már jobban van a lánykámKép!
Lekopogom, más még, nem beteg a családból!KépKépKép
Dóri
diadora

Sziasztok!
Azért jövök ám néha, nem szabadultok meg tőlem ilyen könnyen. Csengének ma már csak hőemelkedése volt, én viszont elkaptam tőle. Fáj a torkom, és ömlik az orrom. Remélem a többi gyerek megússza, mert a párom jövő hétfőn elutazik egy hétre, és nem szeretnék egyedül gyerekhadat ápolni!
Dóri!
Ti is gyógyuljatok!
A zeneovi addig kényszerszünetel.
ÉvaKép
tuncimami

Sziasztok!

Kismamik!

A szülésznő ismerősöm azt mondta, hogy feltétlenül jó a választott szülésznő, de úgy ,hogy megkérdezitek az orvosotokat,hogy ő kivel szeret dolgozni és azt a szülésznőt kéritek fel.Így a jól összeszokott team fog dolgozni együtt és a hangulat is jó lesz.KépKép
Kép
Azért, még lehet ,hogy személyesen is ellátogat ide és akkor kérdezhettek tőle is.
diadora

Sziasztok!

Diadora!
Köszi az infót, bár én még a dokimat sem kértem fel konkrétan. Örülök, hogy kislányod jobban van.

Tuncimaci!
Neked is és Csengének is jobbulást, sajnos most úgy néz ki ez az időszak vanKép.

Tündi!
Mi újság veled? Régen voltál erre. Nagyon szomorú vagy még? Gyere majd, hogy tudjuk minden okéKép.

Én részemről még mindig nagyon rosszul érzem magam, de már tart a visszaszámlálás, holnapra vagy azutánra egyre jobb leszKép.

Kép
hódocska

Sziasztok!

Bocsi, hogy régen jelentkeztem, de szórakozik a net. Tegnapelőtt írtam nektek egy termetes szöveget, mire odajutottam, hogy elküldjem, elment a net és elszállt az egész írásom. Igazából nem tudnám elismételni Kép

Jobbulást mindenkinek!

Mi jól vagyunk, sokat sétálunk ebben a jó időben. Egészen telítődtem boldogsághormonokkal... de lehet, hogy ehhez a picúrnak is köze van Kép Azt vettem észre, hogy azzal hogy elmúltak a hányingerek, elöntött az a tenniakarás, az a jókedv, ami Rékával volt. Előtte punnyadtam, néha csak ültem tétlenül... Na ennek vége! Remélem a közelgő rosszidő sem töri ezt le!

A másik: akinek 1-nél több gyereke van azoktól kérdem, hogy természetes az, hogy akkora hasam van 15 hetesen, mint Rékával 6 hónaposan? Kezdek begyulladni, mi lesz ezután... :|

Gira
Vendég

Sziasztok!

Igen, kicsit én is eltűntem, lassacskán magamhoz térek a múlt heti sokkból.
Igazság szerint tele van a hócipőm a babaprojecttel. Nem érdekel, nem akarok vele foglalkozni, nem látom a célt magam előtt, olyan semmilyen az egész. Azt hiszem ez most az a helyzet az életemben, amikor sodródnom kell az árral, rábíznom az időre, ami megoldja a problémáimat minden téren. Valamikor kicsit fel kell adni, hogy normális életet élhessünk. Nem akarom, hogy megint ez határozza meg az életemet, a mindennapokat, nem hagyom, hogy begörcsöljek rajta. Elfogadom újra, hogy a várakozáson és próbálkozáson kívül nem tehetek mást, a többit intézi a sors...... remélhetőleg.
Azért benézek ám időnként, olvasgatlak benneteket, de ne haragudjatok, ha nem vagyok képes aktiv lenni.

KJ
Láttam a képeteket, hát a kiscsaj szemei...... Kép tőled örökölte, az tuti Kép Megkaptad a húsvéti sablonokat? Remélem átmentek!

Tündi
Vendég

Sziasztok!

Csak bejelentkezem, hogy nem vesztem ám el! Kép

Peti megkapta tegnap az 5 hós oltást (újat) semmi baja nem volt tőle, még csak nem is sírt!Kép

Méretek: 22 hét+4 naposan 7460 g és 68,5 cm! Kép

Mindenkinek jobbulást, aki beteg, aki nem, annak meg drukk, hogy ne is kapja el!!! Kép

Viki+Peti 22 hét+ 5 nap

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!

Viki!
Tök poén, hogy Petike akkor született, mikor az én babám kb. megfogantKép, én is a 22. hétben járok. Ja, bocsi, ha jobban belegondolok, még csak most kezdtem, de mindegy. Ügyes volt a picikéd, hogy nem sírt. Jaj, ha az enyémbe tűt szúrnak én biztos jobban fogok majd sírniKépKép.

Tündi!
Jól teszed, ha kicsit másra koncentrálod az erőidet, remélem sikerül is a dolog. Biztos végiggondoltad már mik azok a dologk, amik elterelik a figyelmed a görcsölésről. Én részemről megértem, hogy most kevésbé lelkesítenek az itteni dolgok, de azért jó volt, hogy benéztél és írtál kicsit.Kép.

Gira!
Sajnálom, hogy elszálltak az írásaid, sajnos én is jártam már így.Kép. Örülök, hogy boldognak, tettre késznek érzed magad. Én az első hónapokban szintén elég roszzul voltam, de a munkahelyemen pont akkor volt a legnagyobb karácsony előtti hajtás, így csak sodródtam, a napok teltek egymás után, viszonylag korán lefeküdtem, a hangulatom nem volt valami rossz, de el tudtam látni a teendőimet.
Nagyon vártam(várom) hogy a középső harmadban hasonló tettrekészség, energiaáradat vegyen rajtam erőt, de én ezt sajnos nem érzem. Nem mondom, hogy rosszabb, mint az elején volt, de néha még az is elgondolkodtat, hogy kb. 5-6 hét múlva, mikor már itthon leszek el tudom-e úgy rendezni magam körül a dologkat (alapos takarítás, vásárolgatás a bébinek, foglalkozás magammal), amiket eredetileg elterveztem. Kezd a hasam sokszor útban lenni, fáj a derekam, hamar elfáradok. Lehet, hogy most a betegség miatti letargia is szól belőlem, de picit másabbnak képzeltem ezt az időszakot. Azért ötülök, hogy neked összejött.Kép
A hasmérethez sajnos nem tudok hozzászólniKép.

Kép
hódocska

Timi!

Én is sírtam Rékával az első (2hós) oltásánál Kép
Ez a tettrekészség, jókedv nálam tuti hormonálisan van, mert alapra egy punnyadt, szinte már lusta egyén vagyok (szégyen, nem szégyen, ez van Kép ) De ilyenkor olyan, mintha teljesen kicserélődnék, nem bírok leállni. Van ennek hátránya is: Réka megszokta az állandó mozgást, ringást, így amikor megszületett, ugyanezt várta el. Akkor viszont már nem nagy kedvem volt állandóan lótni futni ... ugye érted Kép

Gira
Vendég

Hódocska
Köszönöm szépen, igazán jól esik most a megértés! Nagyon kedves vagy Kép

Tündi
Vendég

Gira:
a 2. terhességemnél, már az elejétől fogva kb. 2 hónappal nagyobb volt folyamatosan a pocim, mint az elsőnél. Ez sok ismerős kismamánál is így volt.

Dandy
dandy

Sziasztok!

Én is csak kicsit ugrottam be.
Nekem sem a legjobbak mostanában a napjaim, hétfő reggel óta szinte folyamatosan fáj a fejem. Nem hatja meg semmilyen gyógyszer, így nem is veszek inkább be semmit. Nincs értelme hogy mérgezzem magam, ha nem használ. Kép Néha meg még meg is van spékelve egy kis hányingerrel, utyhogy teljesen boldog vagyok. Kép Kép

A napokban voltam nőgyógyásznál mert fájt a pocim, de most végérvényesen kiábrándultam a nőgyogyó dokikból. Akár fizetsz nekik, akár nem, úgy kezelnek, mint egy nemistudom, vágó állatot. A doki majdnem szószerint meg volt sértődve hogy mi a fenének mentem oda, biztosan azért mert zsenánt dolgozni. Közölte hogy terhességre ott a gyorsteszt ha fennáll a gyanú, azt azzal otthon is meg lehet állapítani, egyébként meg nincs bajom, húzzak el. (Dehamégis esetleg baba van, akkor jöjjek vissza jövő hónapban, ha kimarad a menzeszem.) Hát köszi! Az ember ezt várja el egy orvostól... KépKépKép Annyira mérges voltam utána hogy fel tudtam volna robbanni... Nem a világ legjobb helye a nőgyógyászat és én sem szeretek különösen járni, de nem félek tőle. Nah ez volt eddig. Most elhatároztam, hogy legközelebb csak akkor dugom oda az orrom, ha akkora a pocakom, hogy előttem kanyarodik ba az ajtón, vagy ha valami bizonytalan eredetű dolog folydogál.

Bocsi, hogy pont itt dühöngtem ki magam... Kép Kép

Tündi!

Pihizz, legyél megint a régi Tündi, szeresd a Férjecskédet, aztán egyszer majdcsak becsúszik az a baba. KépKép Kívánok Neked szép napokat!

A ház ügyünk megoldódni látszik, már csak hetek kérdése hogy mikor lesz belőle valami. Már nagyon mennénk mindketten, szeretnénk már valahol igazán otthon lenni!

Anna!

Jársz erre felénk? A kis prücsök mellett, azért szusszanhatnál egyet mondjuk a gép előtt. Szerintem mindenki nagyon kíváncsi rátok! Kép

Szép napot!
Monee

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Monee!

Hát igen, ezt én is tapasztaltam, és én is a második gyerkőccel már csak 9 heteses mentem nőgyógyászhoz. Rékával volt olyan élményem, hogy a 13. hétig 3 hetente hívott vissza a doki, aztán a 13. héten azt mondta, hogy akkor menjek csak, ha panaszom van. Magamban elhűltem, hogy ha szülésig nincs panaszom, akkor többet nem vizsgál meg doki??? Hát 3 hét múlva újra elmentem (egy másikhoz) mondtam, hogy ellenőrzésre. Erre az kérdi irtó paraszt módon: "és ugyan biza mit ellenőrizzek?" És ült tovább a székében pöffeszkedve... Ne mondjam, hogy kiszaladt a vér a fejemből, és többet nem vizsgált orvos a terhességem végéig. Ezt Szegeden simán meg is lehetett tenni, még a pecséteket is megszereztem, de úgy látom itt szigorúbb a rendszer... nem lehet sumákolni Kép

Gira
Vendég

Sziasztok
Csak bejelentkezem, hogy vagyok. De sajnos nagyon kevés időm van, s nem tudok írni. De ha jön a jó idő, betegségeknek, vizsgáknak vége JÖVÖK. Legalábbis remélem.
Diadóra: azt hiszem te írtad, hogy a FEEK-re jársz. Szívesen segítek bármiben, email-re írhatsz nyugodtan.
Monika
monazsu

sziasztok!

Jó kis női téma van ,látom!
Nekem is vannak élményeim a tb-s rendelésekről.
Sajnos a nemtörődömség mellett a legalapvetőbb emberi jogokat és intimitást is mellőzik, ezek a helyek.Többször előfordult,hogy bentfelejtette magát a másik asszisztens is, a vizsgálatomon, aki épp trécselni ment át ,egy másik rendelőből.Aztán azt is utálom,hogy minimum kettő vetkőző van és a másik páciens lát, mindent és hall is.Senkinek semmi köze nem lenne, az orvoson kívül, hogy miért mentem oda.Nem?
Tényleg, a nők többsége miért törődik ebbe bele?
Miért, nem tiltakozunk!A magánrendelő a megoldás?Lehet,hogy azért csinálják az orvosok,hogy inkább oda menjünk?

Gira!
Nekem az első terhességhez képest óriási hasam volt.Igaz, a babó is majdnem 4 kiló volt.
A végén alig tudtam menni!

Tündi!
Ne, bánkódj!Egy babó, biztos kinézett már téged anyukának,csak még nem jött el az ideje.KépKép

KépEzt a tündért,NEKED küldöm.Vigyázz rá és szerencsét,hoz!
Diadora
diadora

Monazsu!

Köszönöm,majd lehet,hogy élek vele!Jövő kedden kezdődik a 2. félévi konzultáció.Addig,pihizek!Kép

Dóri
diadora

Diadora!

Hát igen, ezért írtam hogy olyan az egész mint egy vágóhíd. Mikor lemásztam a székből "hozzám" is bejött egy másik asszisztens nő, épp slattyogtam vissza az öltözőbe. Nem vagyok szégyenlős, de nagyon kircsi lett volna ha a nyitott ajtókor állok fel éppen egy szál punciban. :/

Voltam egy korábbi eset miatt egy magán dokinál is. Háááátt... talán szebb volt a csomagolás, de a lényeg ugyanez volt. Mi a panasz, miből gondolja, miből mer ilyet gondolni, vetkőzzön, vizsgálat, pisi (ez azért különbség), teszt, nincs semmi baja, ennyi lóvé, viszlát. Tulajdonképpen kapsz egy fajta szolgáltatást, mert TVn nézheted hogy éppen bent mit mutat-matat a kamera, kijön a doki eléd, köszön, bemutatkozik, kikísér. Tiszta, barátságos a rendelő, a doki feje nagyon megértő (bár nagyon felszínes). Nem áll neki vadul nyomkodni a hasad, ha azzal mész oda hogy valszeg terhes vagy és hogy biztos legyen a dolog csinál terhességi tesztet is. Én annyira nem voltam azért elborulva tőle...

Az egyik féri kollégám 10 évet élt kint Németországban és sokat mesélt a kinti ilyen dolgokról. Nekik mindkét kisfiuk kint született. Ott nincs ilyen, hogy nekiugranak a pocakodnak, ha azt mondod hogy lehet hogy terhes vagy. A lehető legnagyobb körültekintéssel járnak el minden páciensnél, az ultrahang szinte minden vizsgálat alapfeltétele. Nem vagyok szakember, de a terhesség legkorábbi stádiumát, nem hiszem hogy van az az orvos, aki kézrátétellel kitapintja, nem is szólva arról, hogy minden terhességnek megvan az az esélye, hogy méhen kívülre kerül. Az meg ugye a nőre nézve egy életveszélyes állapot... És hát ugye nem két olyan eset van, amikor pont a vad nyomkodás miatt megy el a baba.

Nagyon kíváncsi lennék, hogy a doki asszisztense mit vésett be a betegnaplómba a vizsgálat eredménye alapján. Illetve ez most nem is érdekes, akkor lenne koppanás, ha két hét múlva kiderülne, hogyhát itten mégiscsak van valami...

Tudjátok mit mondott még?! Csináljak terhességi tesztet, azok elég megbízhatóak (írtam már feljebb). Jah, mondtam neki, hogy tényleg... novemberben azért állt meg a szívverésem átlag 2 percre, mert a rossz terhességi teszt pozitívat jelzett, pedig nem volt baba. Erre aszongya a doki, hogy az még mindig jobb, hogyha pozitívat jelez amikor nincs semmi, mintha ellenkező esetben negatívat. Hát tényleg... Azért nem kívánom neki annak a két napnak a fejtörését és érzelmi kiborulását, amit az alatt átéltünk még kiderült, hogy csak vaklárma volt.

Huh, megint jó sokat írtam...
Bocsi! Kép

Monee

Monee

monee85

Sziasztok!

Monee, Gira, Diadora!
Hát sajnálattal olvasom, hogy időnként milyen kellemetlen élményben volt nektek is részetek. Mondjuk ilyet én is tapasztaltam sajnos. Magándokinál sem volt jobb a helyzet, mikor 2. mentem csak receptért már csak az asszisztensnőjével beszéltem az ajtóban, kiadta a receptet, bevette a pénzt. Akkor már nem volt 1 perce sem. Ja, és lepukkant állami rendelőben volt a magánrendelés is.
Magándokiknál nekem eddig csak a fogorvosnál vannak "jó" tapasztalataim, igaz őt ismerem, tegeződünk, hülyéskedünk, a tarifája is magas, de legalább nem rettegve megyek oda és mivel egy darabig dolgoztam fogászati szaküzletben is, jól tudom, hogy a használt anyag és anyag között óriási különbségek lehetnek, ő jókat használ.

Néha csodálkozom, hogy a Vészhelyzetben a betegek hogy szemtelenkednek, pimaszkodnak az orvosokkal, azok meg úúúúgy akarnak segíteni. Igaz, az is csak egy film.

Na, még du. benézek. Sziasztok: Timi

Kép
hódocska

Monee
Nem tudok pihizni, mert 3-4 óránál többet egyhuzamban nem alszom. Kezdek kimerülni, az az igazság. Erre rájön még, hogy éjjel belázasodtam, 38,1 volt reggel. Egész éjjel dideregtem, vacogtam, közben a fejem is szét akart robbanni a front miatt valszeg. Még a hőhullámaim ellenére is takaró alatt rázott a hideg. De nem voltam képes felkelni. Ezer éve nem voltam lázas, még amikor hőt mértem is a ciklusom második felébe alig ment fel a hőm. Most meg 38,1! Nem tom mitől van, mert nem fáj semmim, stb. Reggel aztán rubofen, ami le is vitte, de most megint 37, kezd fölmeni, és fullon megy a hősugárzó a lábamra, mégsincs melegem. Ráadásul délelőtt még egy saridont is benyomtam, hogy létezni tudjak, de este megint kell, mert nem szűnt meg egészen a fejfájásom, és ez csak rosszabb lesz. Pláne ha éjjel megint lázas leszek....

Dia
Köszi a Tündért, aranyos vagy! Kép

Tündi
Vendég

Sziasztok!

Tündi!
lehet, hogy benned is bújkál valami, jobbulást kívánok.Kép

Lenne egy olyan kérdésem, hogy nem tudtok valakit, aki tud baldachint varrni? Kinéztem egy nagyon jópofa anyagot (olyan áttetszős), de nem tudom mennyire nehéz megcsinálni, mondjuk nekem nincs varrógépem és elég béna is vagyok ilyesmihez. Ha tudtok valakit, kérlek szóljatok.

Kép
hódocska

Hódocska!

A házunkba lakik egy szuper varrónéni, ő biztos meg tudná varrni.Megkérdezzem?
diadora

Tündi!

Én nem vagyok orvos párti, de szerintem menj el és nézesd meg magad. Ez olyan gyanúsan influenza tünet. Olvashattad feljebb anyunál is ez volt... Meg aztán bármi gyulladás is csinálhat ilyet. Ne játsz ezzel, nem érdemes szenvedni amikor van orvosság.

Timi!

A baldachin az kiságyra lesz? Milyen anyagot találtál? Én nem hiszem, hogy olyan nagyon nehéz lenne megvarrni, de ha nem mersz nekiállni, inkább bízd varrónőre. Azért ne feledd, a Picidnek sokkal jobb lenne azt nézegetni amit az anyukája sok-sok szeretettel csinált neki. Kép

Többiek, hol vagytok?
Eddig annyira ment a fórum, hogyha kihagytam egy napot győztem visszaolvasni, mostmeg...

Tanulok a gyermekkel. Hááát... nekem nem volt még olyan régen az iskola, de a predikatív szerkezetekkel és a folyamatos melléknévi igenevekkel rendesen meg tud akasztani. Kép Okosabb lesz a gyerek nálunk, hát ez szörnyűűű.... KépKépKépKép

Najon álmocs vajok! Még egy angol lecke van, fürcsi, vacsi, aztán alvás, már alig várom.

Legyen szép estétek!
Monee

Monee

monee85

Sziasztok!

Szerintem is kicsit most eltűnt egy-két ember, biztos mindenki depis a hülye idő miattKép.

Diadora!
Köszi, ha esetleg megkérdezed a varrónő ismerősödet, bár ti Fehérhegyen laktotk, ugye?

Monee!
Az anyag, amit kinéztem olyan áttetszős típusú, kis báránykák vannak rajta. Még nem tudom, az lesz-e a befutó, mert ha jól emlékszem a barik rózsaszínek, mi meg még nem tudjuk mink lesz, egyenlőre csak tapogatózom. A baldachinnak a felső részével vagyok főleg bajban, hogy az hogy is működik, de persze alapban be kellene szegni az egészet és ez varrógép nélkül nem csak sokáig tart, de még bénuska is lehet. Ettől függetlenül nincs kizárva, hogy nekiállok.
Amúgy a babámnak már évekkel ezelőtt (kb. 4-5 éve) elkezdtem mindenfélét csinálni, ugyanis szenvedélyem a keresztszemes hímzés. Eleinte a kisöcsémnek csináltam mindenfélét, de ő már 8 éves. Aztán elkezdtem -főleg anyósomnak- csinálni dolgokat, de rájöttem, hogy a legjobban a rajzos, gyerekes mintákat, állatokat, bohócpkat szeretem, mert ott annyira jók a színek. Elég sok van már és most arra várnak, hogy bekereteztessem őket, úgyhogy lesz neki anya-csinálta díszKépKép. Még egy társasjátékot is varrtam neki, csak a dobókocka béna lett.

Nekem is nagyon fáj ma a fejem, a nátha nem hogy javulna, de minden napra új meglepetéseket tartogat, olyan, mintha már sosem gyógyulnék meg, de remélem jövő hétre rendbe jövök.

Kép
hódocska

Sziasztok!

Igen, tényleg eléggé lelassultak itt a dolgok.Pedig még,nincs jó idő sem,sajna!Kép

Hódocska!

Fehérhegyen lakunk,de még jössz dolgozni,nem?
A munkahelyed 2 megálló, csak.Megkérdezem és eldöntheted később is.Ma, úgyis megyünk próbálni a jelmezt.

Évi!

Most, döbbentem rá, hogy a kedd nem is jó nekem,ha meggyógyultok,mert nekem suli lesz 3 napig.A péntek délelőtt jó neked?

Dóri
diadora

Sziasztok!

De pocsék idő van ma Kép Meg hideg is. Tisztára nyomasztó.

Meggyógyultam! Kép Estére nagyon felment a lázam, de lázcsillapító levitte teljesen. Este 8-tól már ágyban voltam, és reggel 6-ig sokat tudtam aludni, éjjel is mértem egyszer, de semmi. ÉS reggel sem, és napközben sem. Semmi más bajom nincs, nátha meg ilyesmik sem. Ez valami 1 napos hirtelen lázat okozó baci volt. Persze nem mondanám hogy kipihent vagyok, de a hétvégén lesz időm pihenni, és ki is fogom használni Kép Házimunkázás közben, után, persze Kép

Tündi
Vendég

Sziasztok!
Nem gyógyultunk meg doki nélkül, így muszáj volt elmenni. A nagylányom is beteg lett, így most hárman tömjük magunkba az antibiotikumot.
Dóri! A péntek nem jó, akkor van úszás Csonginak.
ÉvaKép
tuncimami

Hódocska!

Megkérdeztem, megvarrja de kell neki valami ami alapján meg tudja csinálni!

Évi!
Gyógyuljatok akkor!

Többiek merre vagytok?
Kép
diadora

Sziasztok!

Réka épp a flopykat rendezi, tán nem tesz bennük kárt, úgyhogy van egy kis időm.
Hiába a szép pelyhes hó, nagyon elszomorít, hogy már mgint itt tartunk. ANNYIRA VÁROM A JÓIDÕT!
Képzeljétek, most már határozottan érzem a picúr mocorgását, rugdosását... hiányzott ez az érzés Kép
Rékával voltunk tanácsadáson. 9,5 kg 10 hósan. Azt mondta a doki, hogy az 1 éves kontrollon se kell mérni, mert már az 1 éves súlya is megvan.
Anyukák! Adhatok a gyereknek annyi kaját, amennyi jólesik neki, vagy szabályozzam? Most egy kicsit elbizonytalanodtam. A védőnő azt mondta, hogy tízóraira 1/2 banán+1/2alma. Na Rékus 2-2-t simán megeszik. Vissza kellene fognom???

Gira
Vendég

Gira!

Nehogy, szegény gyereket fogyókúráztasd!
Annyit egyen amennyi jólesik neki se többet, se kevesebbet!Õk, még tudják szabályozniKép!
A gyerekeimnél az evés periódikus.Néha, "zabálnak" néha kevesebbet esznek és így kiegyenlítődik!Szerintem, minden gyereknél így van.A fiam is 1 évesen több volt 10kg-nál.De,ma már "normális" (tankönyvi) a súlya.KépNe törődj vele, mit mondtak!
Dóri
diadora

Gira!

Az én kislányom 1 évesen 7,5 kg volt, kivizsgálás, ijedelem stb.
Pedig sokat eszik.
Szóval csak adj neki enni szerintem, amennyit kér, és örülj, hogy szépen hízik.
Ilyenkor még olyan gyorsan felhasznál mindent a szervezete. Judit
mige

Sziasztok!

Nah, örülök hogy hétvégére megszaporodott a fórum. Kép

Tündi!

Örülök neki hogy jobban vagy! Remélem a hétvégéd jól sikerült és a sok házimunka mellett tudtál pihenni. Nekem sincs más már mint a vasalás, de annak nem vagyok képes nekiállni. ÚÚÚgy úúútálom! Kép

Gira!

Én is borzalmasan várom már hogy melegebb legyen végre. Én szinte akkor kezdek el élni, amikor tavaszodik. Ez a havas idő csak decemberbe tud felcsigázni, egy párnap jó idő után olyan lehangoló. Kép Kép
Tök jó lehet érezni ahogy a Picikéd mocorog a pocidban!

Hódocska!

Nem is tudtam hogy ilyen ügyi vagy! Hát ha a keresztszemes ennyire megy, akkor a baldachinnal csak meggyűrkőzől. Kép
Náthád hogy van? Remélem a Pici ebből semmit sem érez meg.

Anna!

Téged még mindig várunk! Szusszanj egyet velünk is amég Hanna alszik. Kép

Monee

Monee

monee85

Sziasztok!

Mindenkinek mielőbbi gyógyulást kívánok!Kép
Na meg persze jó volna már a TAVASZ is! Kép

Peti mai Napja:
KépKép
KépKép
KépKép

Viki+Peti 23+2

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!

Na már megint jó sokáig nem jöttem.Ez az idő engem is tisztára lehangolKép Jó lenne egy kis napsütésKépLátom mindenki beteg,kívánok az összes mamának és babának jobbulást.Bori is még mindig taknyos és már köhög is.Valószínű ma elviszem orvoshoz.Kép
Látom jó kis nőgyógyis téma volt.Nekem szerencsére nincsenek ilyen rossz tapasztalatai.Velem a Panka mindig nagyon kedves volt.
Viki Te szültél nála,ugye?Veled is rendes volt?Én nem tudom róla elképzelni,hogy ilyen brutál módon viselkedjen a beteggel.
Teszek fel képet a kistigrisemről.Hódocska kicsi fia/lánya fogja örökölni a rucit!
Kertvárosi csajok!
Gömböccel szemben nyílt egy nagyon jó angol turkáló,király cuccok vannak nagyon olcsón.A tigrisest én 490,-ért vettemKép
Na itt vannak a képek:KépKépKépKép
Judit
kájé

Na sikerült jó nagy helyet elfoglanom megint!ne haragudjatok!
kájé

Kájé: nagyon klassz ez a ruci! Én is jártam ott a nyitás napján, de nekem sajna nem volt szerencsém szép rucit kifogni.

Dandy
dandy

Sziasztok!

Kájé!
Igen én szültem a Pankánál, és velem is mindig nagyon rendes volt, éppen ezért fogom majd a következőt is nála szülni! (vagyis szeretném Kép )
A tigris nagyon szupi, csini a kiscsajod benne! Kép

Viki+Peti 23+3

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Kép
Úgy látszik már mindenki alszik!

kájé!
Nagyon édi a tigrised!Holnap lesz a farsang a lányomnál,majd én is rakok fel képet!Kép
Addig is sziasztok!
diadora

Dóri!

Akkor ma megint nem lesz zenebölcsi?

Gira
Vendég

Sziasztok!

Én is vagyok,csak mostanában ugy összejött minden!
Kájé!
Azt hiszem te panaszkodtál,hogy nem lehet birni a lányoddal mostanában.Nem vagy egyedül,az enyémek is olyan rosszak lettek mostanában,hogy a hajamat tudnám tépni tölükKép

Bocsi,most nem név szerint írok,mert ennyi hozzászolás visszaolvasása után már nem tudom,hogy ki mit írt!
Hodocska!Azt hiszem te írtad,hogy fáj nagyon a hasad mindkét oldalon.Szerintem tuti,hogy a szalagok huzodnak,nekem annyira fájt és nyilalt a terhesség alatt,hogy néha azt hittem hogy be.....!

Abban tényleg lehet valami,hogy az elsö terhességnél kisebb a has,mint a második,harmadik terhességnél.Ez nálam is így volt:D:D:D

Betegséget szerencsére mi eddig megusztuk,de tegnap voltunk varratot szedetni a Brigi lányommal.Összeakadt a radiátorral.

A farsang nálunk is megvolt.Mi itthon készítettük a jelmezeket,nagyon jo ötletek vannak a neten,pl www.gyereksziget.hu -n az ötletládában.Olcso,egyszerüen elkészíthetök.Azért nálam nem mindegy,hogy kölcsönzök jelmezt 6000-9000 ft-ért 1 napra,vagy megcsinálom 2000ft-bol.

Nögyogyászat!Engem 5 hetes terhesen megvizsgált a doki és rögtön az uh-t is megcsinálta a rendelöintézetben.Engem inkább az aszisztens akasztott ki,akinek az volt az elsö kérdése,hogy megtartom-e!!!Kép

A betegeknek gyogyulást!
Bea

Kép
beatrix2

Kép

Kép
beatrix2

Sziasztok!

Na, még nem gyógyultam meg, de már tegnap óta dolgozom, látszik is, hogy győzöm olvasni az itt történteket.

Diadora!
Köszönöm, hogy megkérdezted a dolgot, igazán még nem döntöttem, hogy azt vagy valamelyik másik anyagot veszem-e meg és még 1 hónapig járok arrafelé. Közben konzultáltam férjem tesójával is. Az anyukájuknak volt/van egy régi varrógépe és elkezdtünk, vagyis inkább ő kontárkodni rajta (én egyenlőre még a cérnát sem tudom befűzni)Kép. Lehet, hogy a vége az lesz, hogy valahogy megcsináljuk és legalább 20 év múlva jót röhög rajtam a gyermekem, mennyire igyekeztemKép.

Tündi!
Remélem azért olvasgatsz bennünket és azóta sem lettél beteg. Hogy vagy lelkileg? Kezdenek lecsillapodni a dologok? Mondjuk ez a hülye idő nem nagyon segít.

Monee!
Én is remélem, hogy a bébinek nem esett semmi baja a betegség miatt. A hó meg ilyenek engem is csak az év végén tud lázba hozni, utána már a tavaszt várom, ami remélem el is jön hamarosan, bár a jelek szerint még várnunk kell rá.Kép

Viki!
Tényleg nagyon ügyes már Petike! Látom, kúszik mászik a játszószőnyegen. Én is szeretnék majd ilyen polifoam-ot, mert könnyű tisztítani, puha, meg később rakosgatja is (vagy már most is próbálkozik)?

Kájé!
Jó, hogy a csajokat is megörvendeztetted ezzel a rucival, mert haláli jó. A buszról már láttam a turit, de még nem jutottam el, na majd valamikor....

Beatrix!
Jaj Brigikém, hát randizott a radiátorral? Szegény... Igen, én írtam a hasfájóst, de most már jobb. 1-2 napra megijedtem, mert rossz volt menni, felállni, lábamat felhúzni nem is tudtam, de most szünetel a fájdalom, lehet, hogy még lesz benne részem. Nagyon aranyosak a lánykáidKép.

Nem tudom, a terhesség velejárója-e, de mostanában rendszeresen felcserélem a betűket, ezért elnézést kérekKép.

Kép
hódocska

Sziasztok!

Gira!
Ne,haragunj nem szóltam,de ma suliban voltam meg még holnap is.De Éváék még mindíg nem gyógyultak meg, sajnos.Most írni sem tud mert a férje elutazott és elvitte a laptopot.Jövő héten remélem mindent bepótolhatunk!

Hódocska!
Csak ügyeskedj!Tényleg a saját készítés a legjobb!Kép

Üdv mindenkinek!Kép
diadora

Dóri!

Az előzményekből sejtettem Kép

Timi!

Nekünk is van ilyen polifoamunk. Addig nagyon jó is volt, amíg nem jött ki Réka 4 foga. Na akkor kiszedett egy darabot és apró fogacskáival kicsi miszlikeket tépett (rágott/metszett) ki belőle. Még időben kiszedtem a szájából, hogy ne az emésztésének kelljen megküzdenie vele, és eltettem jobb napokra. Egyébként rá van írva, hogy 3 éves kor felett. Csak hát tényleg mindenkinek van... Más gyerek nem eszi, csak az én éhenkórászom? Kép

Gira
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?