Mail ment
O

2006.02.27 17:12
És képzeljétek, megismerte a doktornéni, akinél voltunk a múltkor. És megint elfelejtettem megnézni a nevét. Õ egy igazi gyermekorvos. Ahogy beszélt a gyerekekhez!!! Persze Beni mosolygott ezerrel, majdhogynem össze-vissza puszilgatta. Nagyon szimpi volt! 

, de ezen kívül nekem nem volt így gondom. 

Ha egyszer nagyobb lakásba költözünk, az első befektetésünk azt hiszem egy mosogatógép lesz. Úúúúúúúúúúúúúútálom!!!!! 

2006.02.27 17:20
Viszont mindig elolvasom, amiket írtok, és a jótanácsokat elraktározom magamnak későbbre.
Lehet, hogy hülyeságet kérdezek, de itt ugye az számít, hogy a baba fogantatásakor hány éves voltam? Mert akkor lány lesz, de ha a szüléskori életkorom számít, akkor eszerint is fiú
Mindenestre holnap megkérdezem a dokinénit, hogy Dórinak nem nőtt-e időközben fütyije
Elvileg péntekre vagyok kiírva
2006.02.27 17:58

2006.02.27 18:38

2006.02.27 18:55
A lényeg, hogy gyere, ha időd, kedved van. Jövő hét péntek? Hűűűűű!!!
2006.02.27 19:11
2006.02.27 19:43

2006.02.27 21:37
A héten megint megyek fagyasztatni....

2006.02.27 22:02

Mondom neki, hogy apa, apa, keresi a szemével és mikor meglátja vigyorog veszettül. Férjem meg olvadozik gondolhatjátok! Az anyát szerintem még egy darabig nem fogja tudni, mert azt senki nem mondja neki. Én ugyebár nem ismételgetem neki magamra mutogatva, férjem meg nem szokta tanítgatni ilyesmire.
adtam neki. Tök örültem, hogy nédd má, milyen szépen eszik, semmi balhé, meg hagggyábékén, aztán félúton kiküldte. Mondanom sem kell, ruha, pihenőszék annyi. Pedig rá volt terítve pelenka is.
Livicsek legyártásának az idejét, 9 nappal született korábban a kiírtnál, mert már annyira akarta látni a cicát, aki esténként dorombol neki anya hasán keresztül.

2006.02.27 22:30
",Domi étvágya ma már egy fokkal jobb volt de még nem az igazi.
Ezt szeretné Beni csinálni?Itt Domi 7 hónapos.
és 2004.december 8.án született meg.Deeee 15.re voltam kiírva tehát pontosan 1 héttel jött előbb.A + - 1 héttel a dokik is számolnak mindig.Amúgy én azt szerettem volna ha a Mikulás hozza mert az utolsó hetekben már nagyon türelmetlen voltam.Apa 13.át jósolt/én azt nagyon nem szerettem volna/.Sok kalkulátort kipróbáltam mindegyik más-más időpontot adott.De így utólag már tudom,hogy a házipatikás írta ki a 8.át,neki lett igaza.

Ha minden jól megy talán a jövőhéten már tényleg tudunk talizni. Hmmm??Timi ez rád is vonatkozik!
Mondjuk hétfő fél 10 ???????

2006.02.28 09:05
2006.02.28 09:46
Nem túl gyakori név.
)feljárni az Istibe? főleg a végén, mikor sűrűn kell járni ctg-re?2006.02.28 10:22
2006.02.28 10:30

2006.02.28 10:39
azokon az alvós képeken ahogy nézem, lassan titeket is túlnő. Gergő szerintem nemhogy 3, de 6-7 hónaposan sem lesz ekkora. ő csak széltében nő
pedig a szőnyeg amortizálása a cél 
2006.02.28 11:00

2006.02.28 11:34
Nem is tudtam,hogy Livike refluxos.Nagyon szörnyű lehet.Legalább is engem mindig nagyon megvisel lelkileg amikor Domi hány.Taliért irigy.
Csoda szép idő van.Lehet,hogy délután én is kimerészkedek Domival egy kicsit mert szegénykém mindig mutogat az ajtó felé,hogy ki akar menni.
Na és azok a szemek,gyönyörűek!
Ami azt illeti ha tehetné egész nap a konyhában játszana az én lábasaimmal.
Amikor főzök akkor is ott ül és figyel,természetesen mindig el kell magyaráznom,hogy éppen mit csinálok.
Lehet,hogy séf lesz belőle,pedig én nőgyógyásznak szánom.
Aranyos a kisfiad.
2006.02.28 12:08
Nagyon édes a kis Tomi, igazi huncutka lehet. Várja már a tesót?
Én is próbáltam már alátenni valamit, de öt perc múlva úgy nézett ki, mint egy kis bebábozódott hernyó.
Szívesen beszélek az exről. Jó a kapcsolat, főleg a lányok miatt. Nem beszélek kínaiul, sajnos a lányok sem, ezt azért nagyon bánjuk. Egerben ismerkedtünk meg, ő '89-ben jött ide, pingpongedző. Voltunk náluk otthon többször is, tényleg rettentő érdekes kultúra, igazi élmény volt, bár nagyon különbözik a mienktől. A kínai kaja azért hiányzik, istenien főzött.

Nekünk az ülőgarnitúra van ezerszer lehányva, nem győzöm súrolni. Szőnyegünk nem nagyon van, a parkettának meg a járólapnak nem árt. Amikor placcsan szoktam szólni, hogy törlést kérek. Evés után kisebb korában rendszerint ordított kínjában, gondolom a kaja liftezés miatt, de ez még mostanában is előfordul.
Boginak kisfiúnak kellett volna lennie.
2006.02.28 13:05

Viszont semmiképp sem kövér, vagy széles!!!

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|