A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Kép Fülű
Szép Jó reggelt Mindenkinek!
Szerintetek egy bika erős megfázás, gyulladás befolyásolhatja a terhességi teszt eredményét? Nagyon beteg voltam, és mielőtt bevettem volna azt a rakás gyógyszert csináltam egy tesztet, ami negatív volt, és még mégis semmi nincs lassan második hete. Két napja úgy fáj a hasam hogy majd meg őrülök. Nem bírom ezt már. Most vagy legyen vagy sem. Vagy görcsöljek, vagy sem. Egyébként sokat szokott fájni a hasam is, akkorát szúr néha, majd lefordulok a székről. Na majd lesz valam.
Legyen szép napotok!!!!
nyuszifülû

Kép Fülű
Na! Gyakorolni kell még ezt!!! Az előbb még nem láttam semmit, azt hittem nem sikerült. Na jó!
Akkor megintcsak

SZÉP NAPOT!!!!!
Babázzunk sokat! Ki fizikálisan, ki lelkileg!!!

KépElla2 Megköszönném ha megnéznéd annak az orvosnak a nevét akit említettél!!!!! Köszi előre is!
nyuszifülû

Jó reggelt Mindenkinek!

Nyuszi Kép
Csak ismételni tudom magam. Tessék elmenni dokihoz. Másfél év már elrepült.

Kellemes napot! Kép
mot

Mili Kép
Nagyon örülök a dupla boldogságodnak Kép Kép Hát igen ez a magas HCG erre utalt! Jó pocakosodást, és nagyon vigyázz magatokra!

Amica Kép
Gratula a fűalatti kiscsajszihoz Kép Nagy már a pocid?

Manda Kép
Szeretnék neked valami vígasztalót írni, de csak azt tudom, hogy nincs mese tovább kell lépni! Foglald el magad a munkával, még jó, hogy most neked abból jó sok lesz! Csodállak, hogy tele volt nevető arcocskákkal az üzid Kép

Mot Kép
Szia, mikor is mégy BMC-be?

BarbiKA Kép
Végre van hír rólad! Örülök, hogy jó kedved van. Így sokkal gyorsabban telik az idő.
Szerintem attól függ, hogy melyik nap menj, hogy mikoriak a vizsgálati eredményeid. Ha fél évnél régebbiek, akkor a lombikhoz mindent újra meg kell ismételniük. Labor, kenet, és sperma vizsgálat. Gondolom a 6 inszem miatt régebbiek már a leletek. Én azt javasolnám, hogy inkább a 2. cn-on menj be. Az a biztos, akkor nem csúszhatsz le semmiről!

Tüncsibe Kép
Tök jó a tábla. Ügyi vagy. Szépek Milinél az ikrek Kép Kép

Kép
Kép
szilva069

Szilva Kép
Te hogy vagy???
Most pirit várok és kúp+kenőcs játék van, hogy tuti legyen HSG a köv ciklus elején aztán irány W. doki!

Manda
Millió puszit küldök! Kép

Milli
Gratula, vigyázzatok Magatokra!!!!!
mot

Milli,
Garatulálok a két kis pocaklakóhoz!!!!! Kép Kép

Manda, Wish...csak azt tudom mondani hogy tovább kell menni és nem szabad feladni, egyszer nekünk is össze fog jönni. Kép

Én csütörtökön megyek UH-ra az lesz a 10. napom. Most két szurit is kaptam a gyógyszerek mellé stimunak, hátha nagyobb igy az esély. Tegnap kellett beadnom az első szurit magamnak, mivel nem találtam rá jelentkezőt. Nekem soha senki nem mutatta meg hogy kell ilyet csinálni, sőt oda se szoktam nézni ha szurit kapok. Nem is volt vészes egy gyantázás sokkal rosszabb.
Le a kalappal a lombikosok előtt, tudom hogy rengeteg szurival jár.

puszi.

Fruzsi

fruzsina32

Fruzsi Kép ugyes vagy a szurival ! sok sok sikert !!! ++++++
saci

MotKép
Köszi jól vagyok. Várom a pénteket, hogy mit fog mondani Sz. ügynök. Bár, egyre inkább azon győzködöm magam, hogy várni kéne még egy hónapot a fagyibabákkal, hogy ideálisabbak legyenek a körülmények a babócák számára.
Remélem már nem félsz a HSG-től? Nem látlak a táblában, nem vagy benne, vagy csak vaksi vagyok?

Kép
Kép
szilva069

SzilvaKép

Már több mint egy évesek, ezt nem is tudtam hogy minden vizsgálatott előről kell kezdeni,párom örülni fog neki nagyonKép
Valamelyik nap felhívom a dokit hogy akkor hogyan legyen!

Én alig tudok feljeletkezni, mindig kiírja hogy karbantartás, nálatok nincs ilyen?

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Barbi Kép
Akkor biztos, hogy meg kell ismételni néhány vizsgálatot a lombik előtt. Nekünk is így volt, pedig "csak" 3 inszemem volt. Az lesz tényleg a legjobb, ha felhívod. Mi lesz? K. ügynököt fogod keresni?
Néha nehezen műxik a b.net, de azért általában fel tudok jelentkezni, csak nehezn küldi az üziket. Puszi Nem hargudtál a megszólításért? Vagy nem is vetted észre?

Kép
Kép
szilva069

SziasztokKép

SzilvaKép
Nem akartam, Kép arcokat beletenni, bár tudod, most nem vagyok vidám.

Most értem haza a Nővédelmiből, holnaptól kiírattam magam, úgyhogy ma még itthon vagyok, aztán holnaptól munkahegyek!
(Még igazán nem tudtam sírni, szerintem magamba fojtom, csak néha pityeregek. Kép )

Voltam pár utazási irodában, beindultam, hogy lefoglaljam magam, mindenféleképpen szeretnék valahová menni júniusban, majd kibőjtőljük az árát. Begyüjtöttem egy csomó katalógust, belföld és persze Görögország!Kép
Valószinüleg majd utána megyek vissza a BMC-be.
Ja, és nekünk kell újra vizsgálat, vagyis nekem h.váladék vizsgálat, a Karcsinak meg kiskatona vizsg. még mielőtt el kezdjük a stimut.

Kép

manda

SzilcsikeKép
Köszi a dícséretet, de még elbízom magamKép Sajna, nem találtam jó ikres rajzot, ezért raktam be így. Miért lenne egy hónap múlva jobb a beültetés, mint most?
Mot még nem kéretőzött be a táblába, azért nincs benne.

FruzsiKép
Ügyes vagy!! Megy a drukk csütörtökre!!

Sackó, BarbiKép
Sziasztok!
gtünde

Manda Kép de jo lesz Gorogoroszag ! OTt majd minden banat elszall..
de egy jo siras biztos jot fog tenni, fel kell dolgozni a tortenteket, mert kulonben "bent" fel fogsz robbbanni.
Manda, megint kicsit kacifantosan irtam, de erted, ugye?

szilcsi Kép mindjart itt van nekunk a pentek,,bar csak lassan docognek a napok..

Wish Kép vmi hir???????? abbamaradt a verzes?
saci

Manda drágaKép
Szerintem nagyon jó ötlet a nyaralás! Kikapcsolódtok, pihentek és utána újult erővel vethetitek magatokat a bébiprojektbe. A sírást meg ne fojtsd magadba, az sokkal rosszabb, mintha kiadod magadból a bánatot. Puszi és ölelés!!
gtünde

SaciKép
Értem ám!Kép

Köszi Csajok mindenkinek!

Ja, és nyaralásig fogynom is kellene!Kép
Már a múltkor mondta ügynökünk, de hát a projekt miatt nem lehetett, most jövő héttől muszáj lesz.
A hétvégén még szülinapozunk, akkor tartjuk a családban a Karcsi szülinapját.
Ma lett a drága 34.éves! Imádom, olyan sokat segít és segített nekem!!! (mondjuk ő nem szívesen nézi, ha sírok)

manda

Sziasztok!

SacikámKép tudod,hogy most rajtad a világ szeme? Már úgy izgulok! Ugye mensinek semmi jele?

MandaKép
Akkor vesd bele magad az utazási irodák ajánlataiba, aztán irány valami tuti kis hely!
Akkor az tuti, hogy ebben a ciklusban nem fogod elkezdeni a stimut?

SzilvaKép
Várd meg mit mond ügynökünk, aztán utána is ráérsz azon gondolkodni, hogy halassz vagy ne. Én nagyon bízom benne, hogy lesz transzfered. Jó lenne, ha a főnököd eltűntetné azt a miómát. Egyébként az én főnökasszonyom (tudjátok az az idióta) egy kolléganőmnek, aki epeműtét előtt állt, agykontroll segítségével eltüntette az epekövét, és a műtét előtt az orvosok is csak néztek, hogy hova lett a kő. Ez komoly, ennek tanúja is voltam.

WishKép
Nagyon izgulok érted! Ugye nincs semmi?

TüncsibeKép
Tudom, hogy már írtam, de sztem Neked tuti lányod lesz. Kezdetektől úgy gondolok rád, mint lányos anyukáraKép Nevek vannak már?

Olvastátok, hogy a Dévais topikban két inszemes-ikres kismami is van? Tök jóKép

Én most dolgozok nagyon, remélem jövö hét péntektől nem jövök egy darabigKép

Képzeljétek most szervezik a 10 éves érettségi találkozónkat. Most kaptam egy mail-t, hogy nekem a május vagy a szept. a jobb? Mert mindenki szül, vagy esküvő, megy a variálás. Hát nem akartam visszaírni a csajnak, hogy engem sajna ez a veszély nem fenyegetKép
mary78

MandaKép
Ha gondolod próbáld ki azt a kéthetes diétát, rólam tutira lemegy a 4 kilo azzal. Ha nem sikerül nekem sem a fagyis, én is megcsinálom, mert már az 5 éves érettségi találkozón is azt mondták, hogy "hogy megasszonyosodtam"Kép Ha meg terhes leszek addig, majd arra fogomKép
De nagyon jó a 90 napos is, sőt a tesómék most a Norbisat csinálják, csak Update1-es kajákat esznek, és tök jól kibírható.

KarcsiKép
Isten éltessen sokáig!
mary78

MaryKép
Most nem kezdem a stimut. Ápr.12-én jön a könyvvizsgáló, meg hát a nyaralás valószínüleg máj. vagy jún. lenne. Csak ezek után fogom kezdeni, majd fönökömnek elmondom, hogy szeretnék szabira menni, remélem megérik majd ezt is. Köszi az ötleteket a fogyással kapcsolatban. És nyugi, neked sikerülni fog a fagyis!!!

manda

KARCSI Kép BOldog szuletesnapot kivanok ! Jo mulatozast ! hasznald ki,mert jovore ilyenkor mar pelenkazni fogtok ! Kép

Mary Kép koszi, de sajnos mar erzem a mensi elojelet, bar remenykedem meg, mert az Amicanak is ilyen tunetei voltak. Par nap, es kiderul...
Te hol asszonyosodtal meg? lattam a fotokat, tok vekony es csinos vagy ! nem rajtad volt a karcsi-fele sokszinu pulcsi? ha igen,,akkor mirol beszelsz???? de a tisztitokurak jot tesznek,,az biztos (vagy te fogyirol irtal?)
Az Update tal mennyit fogyott a tesod? erdekelne..es sportolnak is mellette?
saci

Sziasztok!

Mary,
Melyik az a kéthetes diéta?, mert röpke idő alatt rámkerült 15 kg+ az első stimu óta, amiből már ugyan 5 eltűnt, de az a 10kg egy csöppet zavar. Te ettől fogytál?
Írd meg nekem légyszi privibe.
viki.13@freemail.hu

Köszi
Viki

Viki
nviki
Budapest III. kerület

NViki, Lanyok Kép a stimutol ennyire lehet hizni?
vagy "csak" a stressztol zabal tobbet mindenki?
a hormon injekciok hizlalnak?
saci

Sziasztok!

MilliKép bár igaz láttatlanban, de én is szeretnék csatlakozni a gratulálók népes táborához. Sok gratula a két kis pocaklakódhoz!!Kép olyan jó ilyenekről hallani!

Saci ...kitartás szombatig...akkor együtt tesztelünk? én úgyse bírom ki addigKép

Tiza:: ismét egy gyors helyzetjelentés. 26.cn, 37.0 hüvelyben mérve (végre rászántam magam, mert úgy gyorsabb)

Szép napot mindenkinek!

Tűzmanó..aki nagyon reméli, hogy az elmúlt hetekben megduplázódott...
Vendég

Mary Kép
Pont ezért gondolkodom, hogy halasztok egy hónapot a transzferrel, hogy addig még belefér jópár kezelés, mert azt azért nem hiszem, hogy 6 kezeléstől eltűnne a myoma. A Pránanadisok is azt javasolták, hogy várjak még egy picit. Asszem megfogadom a tanácsukat, ezen az egy hónapon már nem fog múlni semmi. Éppen tegnap javasolták, úgyhogy este nagyon el voltam még keseredve, hogy ebben a ciklusban se lesz semmi, de lassan kezdek ráhangolódni, hogy biztos jobb lesz, ha még türelemmel leszek egy kicsit.
Aztán meg majd pénteken úgyis kiderül, hogy egyáltalán milyen lesz a mnyh, mert az nekem mindig nagyon vékonyka szokott lenni.

Karcsi Kép
Boldog születésnapot!
Kép

Kép
Kép
szilva069

Sackólány Kép
Hát a Mary tényleg nem asszonyos, nagyon csinos teremtés Kép
Zavard el magadtól azt a riherongyot, ne kerülgessen!

Kép
Kép
szilva069

KépKoszi Szilcsike,,es drukkolok, hogy a piheno honap meghozza a hatasat. annyire tudunk mi minden szalmaszalba kapaszkodni,,de hat ez igy is van jol..
a stimunal ennyir elehet hizni? amit a NViki irt?

Tuzmano Kép en tuti, hogy nem fogok tesztelni addig, nem birom az 1 csikot latni Kép, de sajnos nekem mar nagyon feszul a hasam,,remelem neked semmi elojel..
saci

KarcsiKép
NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT!!!

MaryKép
Én sem értem, milyen megasszonyosodásról beszélsz. Szerintem pont jó vagy úgy, ahogy vagy.
Nevek vannak. Fiú még nem fix, de a lánynév-terv már több éves múltra tekint vissza: Réka Panna lenne.Kép És sikerülni fog a fagyis, csak így szabad nekiindulni!

SackóKép
Ne már előre eldöntöd, hogy nem sikerült! Várjuk meg csak a hétvégét!!
gtünde

Tuncsike Kép ez nem igaz, de leszakad a hasam,,ugyhogy eleg nehez bizakodni, de az Amicara gondolok, hogy neki is fajt a hasa, mint mensikor es megis benne volt a kislany Kép
Olyan jo, hogy neked sikerult,,komolyan ,,jo lenne, ha mar tobben babasodnank...
szoval,igerem nem adom meg fol, koszi
s
saci

MAry Kép megszavaztuk, hogy nagyon csinos vagy !!! csak azert irtad az asszonyodast, hogy a bokokat halld tolunk.. ( ? )KépKép
saci

Saci,
Háááát, lehet, hogy én vagyok az egyetlen aki így meghízott. Nekem valószínű, hogy azok a 2 hét otthon levős, pihenős időszakok tettek be ennyire, de szerintem a hormonok is rendesen benne vannak a dologban.

Hali

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Nviki Kép koszi a valaszt. lombik utan ugye tilos a sport?
de setalni csak szabad,,nem,?
saci

VikiKép
Én is okt-ben (a 2.transzfernél) szedtem vissza a febr.-ápr.-ban leadott 10 kg-omat. Úgyhogy nem vagy egyedül!
Most jó lenne leadni 10-13-15 kg-ot, de legalább 10-et!
Én sose voltam vékony, nem is leszek, mert ahhoz akkor 20 kg-ot kellene leadnom. Bár a férjem nem is szeretne vékonyan!Kép
De most sajna elég dundi vagyok!Kép Igaz csajok?!

manda

Na látom a fogyás téma mindenkit felpörgetKép

Szóval:
Az osztálytársak azért mondták, hogy megasszonyosodtam, mert gimi alatt tök vékony voltam, és hát ahhoz képest 5 év múlva már nem.
Rám az elmúlt 5-6 évben 10 kg rakódott, de ebből csak 4-5 zavar. Az is csak azért, mert minden plusz a csípőmön meg a fenekemen van. A hasamat nem mondom, mert azt még mindig egész nap behúzva tudom tartaniKép

SaciKép
Te csak deréktól felfelé láttál, azzal nincs is gondomKép

Na jó nem nyavajgok tovább.

VikiKép
Mindjárt átküldöm neked a diétát.

SzilvaKép
Akkor viszont csináld végig a Pránanadit, hátha tényleg segít. De remélem, hogy Sz. ügynök is azt mondja, hogy minden rendben, mehet a fagyis, aztán jól meglepődik, ha mondod, hogy várnál még egy hónapot.

TüncsibeKép
A Réka Panna szuper név. Én imádom a Rékát, de a tesómék lenyúlták, az már nem lehet az enyém.
Ha fiunk lesz, ő Szilárd lesz. A vezetéknevünkhöz kevés név passzol.
mary78

Lányok, nekem a szülések után mindig etiópra sikerült visszafogyni, azt hiszem egyszerűen a sok munkától és hogy igazán zsinórban jöttek a fogyasztókKép

Sackó, velem tényleg így volt, már késett amikor visszatettem a tesztet a polcra a boltban, mert nem akartam elhinni, hogy lehet...
Úgy drukkolok neked!!!!!!!!!!Kép

Tűzmanó, neked is!Kép

Nálunk én választottam a gyerekek nevét, a férjemet a kádban szoktam sarokba szorítani, hogy akkor most mondom és figyeljen mi tetszik és mi nem. Most sem lesz ez másképpKép
Bár amióta kiderült egyetlen egy név jár a fejemben, az is lány, de nem tudom...

Kép
Kép
Kép
amica

Üdv mindenkinek!
Szerinetek ha a szervezet gyulladásban van, tüdőgyuszi, torokgyuszi..stb.. a terhességi teszt akkor is valós eredményt mutat???????????????
nyuszifülû

TüncsiKép
Jó a mai nap? Hogy érzed magad? Én elég szarul, de mindjárt beveszem az Algoflexemet, most hozattam a férjemmel. Azt hiszem ma lesz az első ciklus nap, de még mindig nem jött meg teljesen, de már több vér van és igen csak görcsölök.
A Réka és a Panna is egyik kedvenc nevem. Még tetszik a Lara is, kár hogy update Norbi lenyúlta.

TűzmanóKép
Drukkolok, hogy maradjon a hőd ilyen jó. Én is nehezen szántam rá magam a hüvelyire, de az tényleg lényegesen gyorsabb, így nem kell vele reggel sok időt tölteni.

SzilcsiKép
Jó, hogy így meg tudtad magad nyugtatni. Azon az egy cikluson már semmi nem múlik, de én értem a türelmetlenségedet. Én is úgy vagyok, hogy most ebben a hónapban nem tudom mi lesz, mert szabira megy a dokim, de még nem mertem felhívni, mert nem tudom megmondani mikor jön meg igazán.

MaryKép
Szerintem sem vagy kövér egyáltalán, de ezt már egy régi képed közlése után is írtam. Nekem is idén lesz érettségi találkozóm, de már a 15 éves. Hát mit mondjak, jobban érezném magam, ha már pocakosan mennék, nem kellene a többiekre irigykednem.
Egyébként egy időben én is csináltam egy pár hétig az update-et, de én nem fogyni, hanem kicsit szálkásodni akartam. Nem sokáig bírtam, pedig csak este nem ehettem szénhidrátot. Onnantól fogva mindig édességet v. valami szénhidrát tartalmú kaját kívántam. Végül feladtam és elfogadtam, hogy én képtelen vagyok bármiféle diétát (nem a fogyókúrára gondolok) betartani.

MandaKép
Jól teszitek, hogy elmentek kikapcsolódni. Lehet, hogy majd pont az segít.
Karcsinak boldog szülinapot! A férjemnek is nem rég volt, csak neki már a 35.

Kép
Kép
tiza

SziasztokKép

SaciKép
Igen, abbamaradt a vérzés, de nagyon sokat görcsöl a hasam. Szóval szerintem csak az utro meg a progiszuri tartja vissza a mensit.
Remélem a te hasad nem a mensi miatt akar leszakadni.

SzilvaKép
Nagyon büszke leszek rád, ha tudsz várni még egy hónapot. Tényleg nem számít, de azért szeretne az ember minél hamarabb mindent, nem?

AmicaKép
Még nem is gratuláltam a kislányhozKép

NyuszifülüKép
Mindenkképpen valós eredményt mutat a teszt, a gyulladás nem befolyásolja.

wish

Tiza, Saci, Amica...köszönöm a drukkokatKép

Saci Kép attól hogy feszül a hasad, az még semmit nem jelent. Ha terhes vagy akkor is olyan érzés mintha meg akarna jönni..szóval akkor eddig mindig ok. Nagyon drukkolok!
Én inkább nézegetem az 1 csíkokat, minthogy ne teszteljek, a biztos-bizonytalanság még jobban kiborít.

Tündi :szerintem is nagyon szuper név a Réka nekem mindig nagyon tetszett!
Vendég

IzaKép
Akkor utólag is nagyon boldog szülinapot a férjednek! Akkor gondolom ő is Halak? Vagy 20-a előtti, mert akkor Vízöntő?
Én imádom a Halakat!!!!Kép Nagyon jó jegy!
De Iza, neked aztán főleg nem kell a fogyókúrán gondolkoznod!!!!

MaryKép
Neked sem kell! Jó, ha leadod, amit úgy érzel, hogy kell, meggyőztél!Kép

manda

Mary Kép akkor derektol felfele nagyon csinos vagy Kép

Amica Kép koszii es mi az a titkos nev?
bizot sjo lesz, mert a masik ketto is aranyos

Manda Kép ertem,,szoval akkor "hizlal" ez a fene transzfer. Amugy nagyon helyes vagy a kepek alapjan, es le fog menni az a par kg. es a lenyeg, hogy a Karcsi ugy szeret, ahogy !!

Nusziful Kép szerintem akkor is kimutatna a teszt, ha tudogyullasod van,,de a negativ teszt mindig jelenthet + at, de forditva nem !
saci

hello csajokKép
hát ez az érettségi találkozó rázós ügy... nekem tavaly volt a 10., akkor még csak 6-7 helyen volt bébi, a többieknél nem. Feltették persze a kérdést, hogy mikor szeretnénk, én megmondtam, hogy a lehető leghamarabb. Nagyon remélem, hogy a 15.re valami nagy-nagy változás lesz! Akár két babaKép
Nekem most vége a gyógyszerezésnek, hajtom a dokimat, mert elkezdődött az első normál ciklus, de nem védekezünk, ő meg, mondta, hogy ki kellene hagyni. De én már azt sem tudom, milyen védekezni, hoszen 3 éve nem csináljuk!! Kép

Kép
Kép
emma1976

Koszonom a sok gratulát. Továbbra is szorítok mindenkinek és mihamarabbi babásodást kívánok nektek. Egyszer mindanyijunk sorrakerul....
Nagy orom amikor másnak gratulálhatunk a topikbol, de nagyon jo érzés az is amikor végre "neked" gratulálnak.
Hihetetlen érzés hogy ikrek lesznek, utánna fog kelleni járni a dolgoknak... tudtok valami topikrol ahol az ikres beszélgetnek? Nekem még jelenleg fogalmam sincs hogy kell kezelni az ikreket.... Ha valaki tudna ilyen topikrol, akkor kérem írja meg. Elore is koszi.
mili

Mili Kép sok ikres topic van, de kerdezd a megint megjott babasaibol CAteye-t, o nagy szakerto es nagyon aranyos..

Emma Kép drukkolok !

Wish Kép annyira sajnalom, hogy NAGYON !!! KépKép
koszi, en is remelem, hogy hatha a bebitol feszit a pocak

Tuzmano Kép igen, ebben remenykedem en is..Tuncsinek megigertem Kép . te szombaton tesztelsz? en is !! Kép
saci

Mili Kép sok ikres topic van, de kerdezd a megint megjott babasaibol CAteye-t, o nagy szakerto es nagyon aranyos..

Emma Kép drukkolok !

Wish Kép annyira sajnalom, hogy NAGYON !!! KépKép
koszi, en is remelem, hogy hatha a bebitol feszit a pocak

Tuzmano Kép igen, ebben remenykedem en is..Tuncsinek megigertem Kép . te szombaton tesztelsz? en is !! Kép
saci

Wish
Holnap mész dokihoz? Szorítok neked, hogy sikeruljon nektek is.
mili

MiliKép
Nem emlékszem gratuláltam-e, de ha nem, akkor most megteszem. Biztosan nagyon boldog vagy, én is az lennék a helyedben. Végülis mi, akik már nem spontán (én még félig úgy) próbálkozunk esélyesek vagyunk az ikrekre. Én még valahogy számítok is rá, és örülnék is neki, habár egy kicsit biztos megijednék a dupla felelősségtől. De hát dupla öröm is, nem igaz? Kívánom, hogy legyen nagyon boldog és felhőtlen terhességed!

Úgy érzem megjött rendesen, habár még nem önötött el annyira. Most beszéltem a dokimmal és azt mondta, hogy ma menjek vissza hozzá a magánrendelésére és ne hagyjuk veszni ezt a hónapot sem, mert csak 11-én megy síelni, így egy 11. napi UH-t meg tud csinálni még 10-én. Úgy örülök.

Kép
Kép
tiza

Wish Kép
Nem volt könnyű meghozni ezt a döntést, tegnap bizony sírdogáltam is emiatt, akkor még dühös voltam a főnökömre, hogy ellenzi a beültetést, de aludtam rá egyet, és mára kicsit másként látom a dolgot. Ha nem sikerülne, vagy megint vetéléssel végződne a lombik nem bocsájtanám meg magamnak, hogy ilyen önző voltam. Úgyhogy inkább adok magamnak még 1 hónapot a gyógyulásra, illetve a felkészülésre.

Viki Kép
Igazad van, tényleg sokat lehet hízni ezektől a hormonszuriktól Kép

Kép
Kép
szilva069

TizaKép
Én inkább kihagynám a mai napot, mert most épp nem vagyok túl jól. Látod, rossz idő - rosszullét jó idő - jó lét.Kép De még van két nap lehetőségünkKép Szóval, Te is inkább pihengess ma.

Csajok!
Köszi a névválasztási dícséretet. Az lesz a poén, ha fiú leszKép Amúgy én találtam a neten egy táblázatot, egy fiú- és egy lánynév listával. Volt Apa és volt Anya oszlop, ahova beírtuk, melyik név hányas osztályzatot kapjon (1-től 5-ig), és a harmadik oszlopban megkaptuk az összeget. Szóval szűrővel szépen meg lehet nézni, mely nevek tetszenek nekünk a legjobban. Persze az összes nevet nem pontoztuk, csak ami szóba jöhetett, mint elfogadható. Na, ezt jó értelmesen leírtam.Kép Ha valakinek majd kell a tábla, akkor átküldöm szívesen.

Most ennyi, megyek haza!

Puszi
gtünde

TüncsiKép
Én sem bánom, ha nem ma találkozunk. Eléggé görcsölök, még mindig elfelejtettem gyógyit bevenni, mert ma kivételesen sokat kellett dolgoznom. Nem is tudtalak annyira olvasni benneteket. Meg úgyis dokihoz megyek este.

Kép
Kép
tiza

Szia Mili!

Nézbe a WWW.ikrek.lap.hu-ra és ott keresd az Ikres anyukáforumot.Szivesen fognak jótanácsokat adni.
haji

A hízásról meg annyit, hogy
NEM VAGYUNK MI KÖVÉREK CSAK EROTIKUSAN DUZZADTAK!
Ugye???????!!!!!!!!!!!

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?