A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Kecskeméti babavárók

Hú de klassz. Micsoda meglepetés. Hatalmas gratula Minijanikához! Nagyon várunk. Szégyenlem magam, h nem írok és nem olvasok mostanában. Szoptatok, pihenek + háztartás.

Puszi

Kép

Kép
cukkermáz

Úgy látom másnak is szórakozik az internete.Azt hittem az én gépemben van a hiba.
mrege

Cukker,
szerintem ne szégyeld magad,mert mindannyian tudjuk,h.milyenek az első hetek egy új csöppséggel.KépFigyeljetek csak egymásra minél többet a pici lánnyal.Most ez a legfontosabb!KépKép
mrege

Lányok: Ti adtok most pipihusit a babáknak?
én nem merek venni(pedig nem kéne parázni azt hiszem)

KépKép
KépKép
bepa77

Holnap reggel val.leg megyünk babaúszásra kettecskén a lánnyal,hátha kevesebben lesznek,mint vasárnap.Valaki?Nincs kedve jönni vkinek?Ballószögbe megyünk 9 órára.
mrege

Erszényes ez aztán tényleg nagy meglepetés!KépSzívből gratulálunk!Kép

Balim nyáron ha minden igaz elkezdjük a gyártási folyamatot.KépÍgy kb. meglesz a 2 év a gyerkőcök között.

Lina akkor gondolom ez melyik.Nem valami Zsóka tartja?Ti voltatok?MEnnyibe kerül?

Bepa az az igazság,hogy azt nem tudom,hogy császi után hová viszik az anyukákaqt.

KépKép
KépKép
sbea

Gratulálok én is Erszényeséknek! Kép Kép Kép

Bea, én egyre jobben irigy vagyok a pocakosokra! Én nem tudom mi van velem is, mert akár hányszor a kórház felé megyünk, mindig olyan jó érzés tölt el....annyira jó volt..... Kép Kép És sztem nem tudom, h. kibirom-e ezt az évet...., h. ne próbálkozzunk....olyan jó, h. van Zsófi. Imádjuk apával. Apa is minden nap úgy jön haza, h. annyira jó, h. van Zsófi.... és szétdögönyözzük... Kép

Nana, nekem is a babakocsi vált be. zsófi is abban alszik nagyokat, és nálunk is az van, ha nem kapom el azt a pillanatot....akkor .... Kép de ha kiviszem, sétálunk, és kész, alszik. Kép Vissza is tudom én is tologatni benne, ha felébred. Jó találmány a babakocsi sztem. Kép
birolili

Mrege hogy tetszik a leányzónak?Hányszor voltatok már?

KépKép
KépKép
sbea

Mino!Mi elfogadjuk a pelust,és adok cserébe DM-es Babylove-ot,ha jó.Próbáltátok már?Nekünk nagyon bevált,és az ára is elfogadható.A 7-18 kilósat használjuk,abból 88 db 3900ft körül van.

Bepa,
mi sem nagyon eszünk azóta,bár azt mondják,h.nem könnyű megfertőződni,és Törökországban,ahol többen meghaltak, együtt éltek az állatokkal a házban,aztán amikor megbetegedtek,akkor gyorsan levágták és megették őketmvégül pedig a gyerekek még játszadoztak is pipik fejévelKép(Bocsi a horrorért!Kép)Tehát elkerülhetetlen volt a fertőzés.Meg aztán ha 60 fokon fél óráig főzöd,kimegy belőle minden baci,ha volt egyáltalán benne.Ezeket a Kossuth Rádióban hallottam.Talán hiteles.Na most sokat segítettem!?!?Kép
mrege

Jesszus!
Nyugodtan olvasgatok vissza, és látom a nagy HÍRT! Kép
Nagy gratula nektek Erszényes!! Én meg a csütörtöki találkozóra készültem veled. Kép Akkor megyek egyedül ctg-re.

Folytatom a visszaolvasást...

Ja, sziasztok! Kép

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

Sziasztok!Én még új vagyok,itt is meg babavárásból is.láttam h volt szó terhes tornáról.Eddig úgy gondoltam kihagyom mert nem hittem hogy nagyon befolyásolná a szülés menetét.Érdemes lenne kipróbálnom?és a páromnak is ott kell vagy lehet lenni?
moncsivagyok

Cukker,ne butáskodj már!
nem kell visszaolvasni, csak írkj magatokról! Az is jó, örülünk neki! Kép

Balim, lesznek majd képek! Az előző oldalakon írtam is.... csak a mi gépünkkel nem fényképeztünk.
birolili

Sbea,
2-szer voltunk,a két alkalom között 2 hét volt.Mindkétszer nagyon sírt,mert megijedt a síró gyerekektől az öltözőben.Amúgy is érzékeny az új helyekre,emberekre,hangokra,és ez itt mind együtt...szóval ezért próbálkozunk most szerdán.Hátha jobb lesz.A vízben jól elvan,bár néha ott is elsírja magát.Ha a szerdain is sír,akkor nem erőltetem tovább.
mrege

szia moncsi!

terhestornán csak Te kellesz (és a poci).
Érdemes kipróbálni , sőt járni is: légzéstechnika, keringésjavítás stb. miatt!

KépKép
KépKép
bepa77

Sziasztok!

Nagyon szépek a babák a képeken.

Gratulálok Erszényeséknek a babához! Kép

Alvás: mi nagyon szerencsések vagyunk, mert nem volt gond a lányoknál az alvással, de mi is jó alvók vagyunk. De az biztosan rémes lehet, ha valaki hosszú időn át kialvatlanul ébred reggelenként.
Egyébként osztom a véleményt, hogy a babáknak meg kell tanulni az egyes fázisok között visszaaludni.

Bea: Réka 2004 nyarán született itt Kméten, akkor én is élveztem a folyosó klímáját több, mint két órán keresztül, mert nem ért rá a beteghordó. Jó hír, hogy már ez is megváltozott, mert nem éppen volt emberséges dolog szerintem.

Bepa: Brassóit főztem, csuda jól néz ki Kép

Így készültünk a farsangra, nagyon élvezték a lányok. Réka orra feketére volt festve és amikor festettem nézte a szemceruza hegyét Kép

Kép

Tudtok nekem segíteni, családbarát üdülőhely témában? Tavaly Kolpingban voltunk, az nagyon klassz, de most máshová szeretnénk menni.
moni77

Moncsi,
én nem jártam,de a kórházban a terhes jógát istenítette a szobatársam.
mrege

Moni,
nagyon édesek a lányok!KépKép
mrege

Szerintetek mennyit lehet levegőn a babóca. Délelőtt 3,5 órát aludt kint, délután is akarok vele sétálni. Vagyis fogalmazzunk úgy, hogy muszáj.

Bea,
800 Ft egy alkalom.

Na megyek, etetek tovább, túl csendben van a lányom a hordozójában.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Erszényes
Gratulálok Janikához és jo egészséget , és sok -sok tejcsit kivánok. Ha lesz egy kis időd akkor szülés beszámolot szeretnénk olvasni.Ha bármi kérdésed van akkor keress nyugodtan, szivesen segitek bármiben ha tudok.

Sygnum
Gratula Leo fogacskájához, és nagyon klasz az etetőszéketek.Ebbe a székbe csak a teljesen biztonságban ülő babákat lehet beleültetni? Árát megkérdezhetem?

Bea
Hát nem semmi méretei vannak Lillácskának .Enikőnek a 3 éves paraméterei 11,6kg és 88cm volt , hát felhuzhatjuk a nadrág szárat.

Moni
Nagyon aranyosak a lányok, jelmezeket Te készitetted?

Dora
gratula a fél évetekhez.Nagyon édes Kati a széken a villogo kis fogacskáival.

Nálunk beindult most már Katácskának a forgolodás. Eddig nem birtuk hason lerakni , és miota átfordult az első 2 nap folyamatos sirás volt ha hasra került , most meg mintha direkt csinálná hogy hason legyen , javarészt csak hason alszik el , de akkor is ugy hogy az egyik keze maga alatt van, ha kihuzzuk akkor nem tetszik neki.

Veseköves válaszokat köszönöm , talán ugy néz ki hogy ezen a körön tul vagyok, csak vissza kéne jutni valahogy valamikor az orvoshoz , de hogy ez mikor lesz?

Kata tegnap töltötte be a 6 honapot, el se hiszem hogy szalad az idő .

KépKép
Kép

Kép
Kép
Kép
kecsone

Erszényes, gratulálunk!Kép

Bepa, krumplileves, túróscsusza vagy aranygaluska? Igen adunk csirke-pulykahúst, és mi is eszünk, sőt csak szárnyas húst eszünk szinte. És császár után is van lehetőség a roomingra, "csak" kérni kell....

Bea, már akartam kérdezni a túrórudit, h kap-e Lilla. Na ez nálunk is nagyon-nagyon menő, ez a jutalom orrszívás után. Hova növesztitek Lillácskát?Séta megy még? Már májusban sem volt beöntés, és igaz, azt hiszem csak 2-n szültünk akkor, de minket sem toltak ki a folyosóraKép.

Cukker, ne bolondozz, most Adri a legfontosabb! Bence meggyógyult?

Moni, csajok nagyon drágákKép!

Moncsi, sztem érdemes járni, légzéstechnikailag is jó, de ha előtte aktívabban mozogtál, akkor lehet, h kevés lesz, de sztem ne hagyd ki! Ja és szokott lenni apás foglalkozás is, ill. vmelyik torna végére jöhetnek az Apák, és megtanulhatják a keresztcsonttáji maszírozást és a légzést. A légzés meg olyan, h vagy használod a szülés alatt vagy nem, én használtam, jó volt. Amúgy szia, üdv itt köztünk!

Kép
seriff

Sziasztok! Ötödször fogok hozzá írni, Leona mindig vagy a gépet kapcsolta ki vagy az üzit tüntette el.

Erszényes,
gratulálok Minijanikához, jó egészséget és sok tejcsit kívánok!

etetőszék: többen kérdeztétek, ezért így írom. az alfödben vettük, 6800 ft, karfás, tálcás, könnyű, kicsi, székre rögzíthető. csak stabilan ülő gyereket lehet beletenni.

seriff,
uv szűrős, ausztrál szemüveg.
ápr környékén költözünk.

lina,
kendő tartja a fejét.
légyszi' álmodj máskor is ilyet, hátha manó akkor is jobban alszik.

mino,
sztem nincs semmi baja bálintnak, csak túl sokmindent kell feldolgoznia (terh alatti aggódás, születése körüli időszak...). vmelyik homeós szernél pont ezt olvastam, h sír, rémálma van, de nem lehet felébreszteni, megnyugtatni.

nana,
sztem sem alvászavar.

mrege,
biztos, h befolyásolja a szülők temperamentuma is az alvást. de amerikai kutatók megtalálták már az alvásért felelős gént is, úgyhogy valamennyire öröklődik is. na meg sztem máshogy neveljük a gyerekeinket, mint pl. minket. mi (én legalábbis) mindig csakis azt nézem, h neki mi a jó. 30-40-50 éve nem hallottak a hordozókendőről, az együttalvásról, az igény szerinti szoptatásról, az éjszakai szoptatásról, a 6 hóig csak szoptatásról és sorolhatnám. ezáltal a mai babák jobban "kihasználják" az anyukájukat. a februári kismamában úgy fogalmaztak, h a baba a tanult tehetetlenség állapotába kerül, ha sírni hagyják. hát vmi ilyesmi történhetett velünk, amikor babák voltunk. nem mi voltunk a gyereknevelés központjában.

bea,
ezek nagyon jó hírek a kórházról. úgy látszik mégiscsak fejlődnek. nem tudom, miért nem évekkel ezelőtt tették meg ezeket a lépéseket, sztem is embertelen, h a folyosóra tolnak/tak ki egy bazi keskeny beteghordó ágyon.
lilla méretei nem semmik! lassan utólér tégedKép

balim,
ma éjjel 5 órát hagyott aludni a kis zsarnokom és de. is aludt 1,5 órát.

roz,
jobbulást kívánok nektek!

cukker,
csak pihenj és szopiztass. ne foglalkozz velünk.

móni, kati,
lányok nagyon aranyosak!

no, csak a végére értem. majd jövök még.

Kép
sygnum

Na jó!Nem nézem többször,h.reagáltatok-e.Úgy látszik nem vagyok ma elég érdekes.KépVagy olyanokat írok,h.nem tudtok rá mit írni?!Nem tudom eldönteni.Valami baj van velem?Folyton azt érzem,h.nem kedveltek.Ezt azért írom most le,hátha elmúlik,ha kidumáljuk.KépTalán máskor jobb lesz!Sziasztok!
mrege

Köszi Syg!KépEgyszerre írtunk.
mrege

Mrege, en kedvellek!Kép De szerintem a tobbiek is!
Alvas: mi a parommal nagy alvok vagyunk, nyugisak, kiegyensulyozottak, a lany megsem akar aludni.Kép Sajnos.Kép

Erszenyes csalad! Gratulalok Minijanikahoz! Sok oromet, jo egeszseget, boseges tejcsit!
Kép

Katanak is boldog felevest!Kép

Moni edesek a farsangolo lanyok!

Rozka, es ti nem is beszeltek Tiborral? A gyerekek mit szolnak?

Syg, nagyon jo az ulesmagasito! Latom Leonanak is tetszik!Kép Az ot ora egyben ertendo?

Bepa, paprikas krumplit ettem, bar nem en foztem.Kép

Bea, Lilla tenyleg jo husban van!Kép Vissza tudod nekem nezni, hogy fel evesen mekkora volt a sulya? Koszi!Kép

Lina, reggel necces.Kép 9-re be kell ernie a paromnak a ceghez, jo koran indulunk, visszafele meg keson megyunk, mert hosszabbitott kereszteloi beszelgetesen leszunk, de akkor inkabb megoldhato. Megbeszelem a ferjemmel. Ok?

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Kecsoné! Gyönyörű szeme van Katának Kép Remélem tényleg távozott a veseköved, de ezt tényleg csak doki tudja megmondani.

Sygnum, tényleg jó ez a szék és édes kismanó benne Leona Kép Lehet, hogy én is ilyenbe fogok benevezni, mert Flóráéban nincs biztonsági öv, és örök küzdelem volt benne tartani. Egy egyszerű székké, asztallá alakítható fa etetőszékünk van.

Roz, remélem gyorsan túl lesznek a betegségen a gyerkőcök! Rossz, hogy alig lábalnak ki az egyikből, már esnek is a másikba. Kép

Moni, édesek a csajszik. Kép Saját készítésű a jelmez? Családbarát üdülőt nem tudok ajánlani, még nem voltunk. Kétszer voltunk magán háznál Balatonföldváron, lehet, hogy idén is oda megyünk.

Bea, micsoda súly és magasság adatok. Flóra másfél évesen volt ekkora súlyú. István csak Sportgilisztának becézi.
Nagyon jó, hogy írtál a kórházi állapotokról. Kíváncsi vagyok, hogy tényleg igénybe lehet-e majd venni azt a külön szobát szülés után. Jó lenne együtt lenni a babával, apával a megfigyelés alatt.

Szerintem is jó pocakosnak lenni. Kicsit sajnálom is, hogy még két hét és vége. Ez miatt meg lelkiismeret furdalásom van. Kép Hogy-hogy nem ülök tűkön, hogy már a kezemben lehessen Orsi? De most pont jó így, nem tehetek róla. Érzett valaki így rajtam kívül? Ez normális szerintetek?

Mrege, ne bolondozz! Biztosan nincs senkinek gondja veled!
Halkan jegyzem meg, hogy én is szoktam így érezni, de arra vezetem vissza, hogy aránylag keveset jelentkezem, nem ismertek eléggé stb.

pillle

Hahó,hát én írtam, az hova lett?

Mrege, ne viccelj, hogyne lennél érdekes,és miért ne kedvelnénk!?Kép
A lecsódtól elállt a szavam, lerohantama pincébe, hátha, de sajna nem,már elfogyott az üvegesünk....
Az alvásról is írtam, majd ha nem jelenik meg az előzőm, beírom, de most elalszom....

Kép
seriff

MRege,
vagy néha más dolgunk is van? Kép Bocsi, de énis írtam korábban az etetőszékes kérdésedre, és most megint előjön.

Erszényes,
nagy gratula Janikához! Reggel úgy ébredtem, hogy olyan régen írtál, lehet, hogy szülsz... És tessék! De én nem vagyok boszorka.

Bepa,
eszünk csirke és pulykahúst, jól átsütve nem lesz semmi bajotok.

Kecsone, Moni,
nagyon aranyosak a lányok.
Kata akkor elkezd már szilárdat enni? Vagy még vársz?

Emese ma megkóstolta a céklalevet, az eredmény:
Kép

Kép

Kép
kobudo

hihi ez a MesiKépKob előke honnan van? olyan szép.
Kata is csodaszép(Boldog félévet!!!)
Rege! csatlakozom előpttem szólókhoz, senkivel nincs nekem bajom csak szita az agyamKép
Ser! tanultam én is a mostaniakból és lehet legközelebb megpróbálom a roomingot (én a másikra gondoltam amit Bea írt)bár nekem 2 napig menni se volt kedvem (azt se akartam hogy akatétert kivegyék,mert féltem nem bírok elmenni pisilni (bocs)és 1 napig szédültem is és hányingerem is volt az érzéstelenítés miatt
Dora! Kata egész éjjel melletted alszik?
Moni! nagyon jók a jelmezek (Te voltál ilyen ügyi)?

KépKép
KépKép
bepa77

Szóval,azt írtam az alvásról, h sztem az is baj,h kicsit túlképzettek vagyunk, és nem igazán tudom megfogalmazni, de szóval azt gondoljuk,h ahogy az élet más terén is eltervezünk dolgokat és úgy történnek, éppenúgy ez az alvás, evés,stb is úgy fog.És közben egy édes csöppésg-vagy kettőKép-fenekestől felforgatja az egészet,és mi nem vagyunk erre felkészülve.Azt gondolom, h régen is voltak rosszulavó babák, engem sem hagyott sírni Anyukám sosem, sőt rosszevő is voltam(de akkor én mit is várokKép), csak vhogy nem volt ennyi információjuk, máshogyan éltek, az Apák 4 körül hazaértek(ja lehet, h közületek is sokaké hazaér, az enyém soha, de legalább délben itthon ebédelKép),és onnantól közösen "neveltek", legalábbis vhogy ezt beszéltük Anyukámmal a múltkorjában.

Pille, úgy látom Flóra és Hanna nagyon sokban hasonlítanak (evés, etetőszékben nem maradás...)Kép! Én a vége felé vártam is meg nem is,h vége legyen a terhességnek. Sztem a nemvárásban a félelem is benne volt, h mi lesz, hogy leszKép, meg az is,h jól éreztem magam, semmi bajom nem volt.

Ja, igen, az előbb kimaradt,mert mire felkerült az írásom Kecsóné is írt! Szóval gyönyörű Kata,és hihetetlen, h már féléves!

Dora, lehet,h a te Katidat sem dícsértem meg tegnap? Szóval nagyon hercegnős abban a fotelbanKép!NőcisKép!

Syg,amíg pakolásztok áprilisban, majd mi szórakoztatjuk a kék szemű Kópét!KépIgen, elolvastama napszemüveget, csak este már nem volt hozzá erőmKép. Még dilemmázok, hívtam egy szegedi barátnőmet, Õk anno rendeltek a kisfiának uilyet, de nem veszi fel...

Kép
seriff

Mesi, hát felvesszük a Kópék közé!KépSzuperaranyosKép!

Bepa, én már tavasszal is írtam,h császár után is lehet roomingolni, csak nem az első pillanattól, hanem másnaptól,nyilván,amikor már el tudod látni a babátKép! Sztem mindenképp próbáld meg, sokkal gyorsaban regenerálódsz!KépAha, visszanéztem, értem mire gondoltál, a szülés utáni 2órára. Jól van,kicsikét lassú vagyok.Kép

Roz, gyógyuljatok meg! Lécci!Kép

Kép
seriff

Mesi edes a felrecsuszott ruzsaval!Kép

Nalatok sem latszik a feltett kepem?Kép

Seriff, szerintem megdicserted.Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Dora, nem látszik.

Kép
seriff

Seriff, igen már én is vontam képzeletben párhuzamot kettőjük között Kép Kis vékonykák, de egy lépéssel a korcsoportjuk előtt járnak. (ez most dicsekvésnek hangzik, de nem akar az lenni!)

Lehet, hogy tudat alatt félek attól, hogy mi lesz itthon két gyerkőccel. Flóra nagyon várja már a kistesót, de megdől az egyeduralma ha megérkezik és nem hiszem hogy szó nélkül fogja tűrni.
Na igen, más lenne akkor is, ha már mindenem fájna és és sehogy sem lenne jó, de most még nincs különösebb panaszom (kop-kop)

Képzeljétek, tegnap István levágta az ujjamról a jeggyűrűmet. Én lüke nem vettem le időben, most meg annyira megdagadt a kezem, hogy nem tudtam leszedni és fájt, elszorította. Õszintén szólva nem sajnálom túlságosan, mert nem olyan volt amilyet én szerettem volna. (anyós ragaszkodott hozzá, hogy ő intézze anno)

Holnap megyünk uh-ra, remélem még megmutatja utoljár bentről az arcát Orsi-manó. Utána a
céghez is beugrok a lányokhoz.

Kob, céklaevészet Kép

pillle

Köszi a reaciókat!
Kob,
előfordul h.nekem is van más dolgom,és nem tudok mindent elolvasni és reagálni,de én nem erre gondoltam,hanem,ha fent vagyok több órán át,és nem kapok reakciót a gondolataimra.Ezért van,h.az etetőszékest sem tudtam elolvasni.Meg nekünk ez a lassú netünk van,és percdíjas,így ha néhány napig nem jövök,akkor képtelenség visszaolvasni.De meg fogom keresni,már nekem is eszembe jutott.Én arra gondoltam,amikor órákig fent vagyok,írok,és a reakciók nem nekem szólnak,hanem mindig másnak.Érted?

Pillle,Seriff,
köszi,ez jól esett!Kép
mrege

Dora,
Neked is köszi a biztatást!KépNálunk sem látszik a képed!Kép
mrege

Mrege, ne hülyéskedj már!

Syg, akkor dőzsöltél! 5 óra alvás, az igen, gondolom jólesett! Lassan majd csak kialakul.

Pille, én is attól tartottam egy kicsit a végén, hogy hogyan fogom bírni itthon hárommal. Meg aztán az is bennem volt, hogy többé nem leszek terhes. Bár a végén nem bántam, hogy hamarabb született Eszter, mert aggódtam a kevés magzatvíz miatt. Szóval nálam a végén mindenféle pro és kontra gondolatok jártak a fejemben Kép. Tényleg mennyi van még vissza?

Pille után ki következik lányok?

Bea, akkor szurkolok, hogy nyáron összejöjjön a kistesó!

Kob, cékla Kép, tündéri

Képzeljétek Eszter két és fél órája alszik. El sem hiszem.

Kati, a kis Kata nagyon szép, és jól látom, hogy már ül? Ez igen! Gratula a félévhez. Mennyi most a súlya? Elkezditek a hozzátáplálást?

Hát én sem tudtam, hogy csaszi után lehet rooming, bár az öt nap katéter mellett nehéz is lett volna Kép.

Móni, szépek a lánykák Kép. Milánnak csütörtökön lesz a farsang Kép.
balim

Lányok!
Azt hiszem, mindannyian éppen csak időt tudunk szakítani arra, h gyorsan átfussuk az írásokat és esetleg még írjunk is (én pl. alvás helyett teszem ezt általában, vagy játék helyett; egyik sem túl jó, de máshogy nem megy), úgyhogy ne sértődjön már meg senki, ha nem kap azonnal választ! Ez nem azért van, mert akárkit is nem szeretünk.

Dóra,
nekem sem jelenik meg a kép.
Az 5 óra egyben, ébredés nélkül értendő. fél 12-fél5-ig.

Pille,
és nem lehet egy babakocsiból vagy vmiből átrakni a biztonsági övet?

Kob,
kis vigyori nagyon cukiKép

Seriff,
oké, szórakoztathatjátok őtKép De nem 1 nap alatt fogunk odaköltözni, majd szép lassan. Úgy egyszerűbb.

Fel is ébredt a kis drágám, sikongatva hívKép

Kép
sygnum

Kob,
Jogos a 2 pont!Megnéztem a választ és a képet is!
mrege

Már múlóban a rossza érzés!KépCsak jó,h.megemlítettem!Kép
Most viszont megyek és zörgök valamit az udvaron,mert Rege 4,5 órája alszik kint,és mennünk kellene a városba.Előtte meg etetés,szóval minden jót Nektek!
mrege

Eszter is felébredt, de azért még beszúrok két képet róla, vasárnap készültek:

Kép Kép
balim

Sziasztok,

MRege,
ok, értem én, dehát honnan tudjuk, hogy most éppen órákig ráérsz, és csak ránk vársz? Kép Kép

Bepa,
az előke IKEÁs. Kajcsira meg: rakott krumpli, rakott kel, túrógombóc. Nálunk ezek voltak most.

Pille,
biztosan észre fogja venni Flóra, hogy változnak a viszonyok, és egy kis pátyolgatásra szorul Õ is. Visztek Orsi nevében Neki ajándékot? Nálunk nagyon bevált, Kamilla nevezte el Emesének a saját babáját is Kép

Kép

Kép
kobudo

Cukker te csak pihizz és babázz!És örülünk annak az 1-2 mondatnak is amit írsz.Kép

Mrege ne viccelj.igenis kíváncsiak vagyunk rád is.KépMi az Sztk alagsorába járunk úszni,de ott csak ritkán hallottam babát sírni.Ha az öltözőben sírnak az nem gond,de ha a vízben sír akkor igen.Ha látod rajta,hogy nem érzi jól magát a vízben,akkor sztem szüneteltesd a dolgot.Vársz egy kicsit,aztán megpróbálod később.Ha akkor sem tetszik,akkor ne erőltesd.

Szia Moncsi!Én terhestornára nem jártam,de a légzéstechnikát én könyvből sajátítottam el,és nekem is nagyon bejött.

Móni édesek a csajok.KépHogy sikerült a farsang?Mi most nyárra kinéztük a Hotel Cikláment.Egyszerű hely,olcsóbb fajta.Zalakaros mellett.

Kecsoné édes ez a Kata nagyon.Valami ünnepség volt talán,hogy ilyen elegáns a kisasszony?Kép

Lina lehet egyszer erőt veszek magamon és kirobbantom magam a lakásból,egy torna erejéig.KépCsak várnám már a jobb időt.Úgy utálok ilyenkor babakocsival menni messzebbre.Nagyon fázós vagyok.Kép

Ser a túró rudit csak úgy tömi a szájába.KépMindíg odatartom és akkor harap belőle.Annyira falja,hogy néha le sem nyeli és már tátja a száját a másik adagért.A kis mohó.Kép

Syg én is örültem a változásoknak.És ezek mind olyan dolgok amik nem kerültek pénzbe.Mert ezt a megfigyelő szobát is az egyik szülőszoba helyén alakították ki.Csináltak egy kis tereprendezést,de nem lett kevesebb szülőágy.
Hát Lilla az óriási méreteivel majd viszi anyát sétálni.Olyan hamar a fejemre fog nőni,hogy majd engem néznek mellette gyereknek.Kép

Dora fél évesen voltunk 8605 gr és 74 cm.Kép

Pille azt a szobát olyannyira igénybe veheted,hogy mindenkit oda tolnak megfigyelésre a szülés után.Ne gondolj nagy valamire,de nekem a folyosón töltött 2 óra után a babám nélkül,ez maga volt az elnöki lakosztály.KépRáadásul Zsolti is mondta,hogy őt is zavarta,hogy a folyosón ott volt velem végig,és még le sem tudott ülni.(pedig a nagy izgalmak után bizti remegett a lába szára Kép)

Kob megy a rúzs a rucijához.KépCsókálló?Kipróbáltad?Kép

Balim köszi a szurkolást.KépEszter nagyon ügyi ám.Szépen alszik.És milyen csinos kis pofikája van.Kép

Bepa mi is szinte csak pipihusit eszünk.És Lilla is.

KépKép
KépKép
sbea

Mrege,ez nem az a társaság.....próbál mindenki mindenkire figyelni....de képtelenség....én sem tudok mindenkire reagálni. Sztem senki sem tud. Én sem sértődtem meg, h. a keresztelői beszámolómra nem ragáltak, tudom, pont átcsúszott a másik oldalra. Majd ha lesznek képek....

Balim, Kati, Syg, Kob nagyon jók a képek! Kép

Lina, én mennék veledtornázni, mentem volna már 3hete, csak nem jött még eddig össze, csak holnap meg pont megyünk oltásra. Kép de legközelebb szívesen megyünk veletek, jó?

Dora, gyönyörű helyen voltatok! Nekem nagyon tetszik ez a stílus. Tudom, h. nagyon díszes, de gyönyörű. Kép Kép
és a többi kép is nagyon jó volt, megnéztem! Kép

Kati, Boldog fél évet kis Katinak! Kép

Bea, óriási Lilla! Kép Szurkolok tesóhoz! Kép Én is akarok!!!!! Olyan jó anyának lenni. Nincs szebb ennél! Kép

Bepa, jó, h. nem kell kengyel! Örülök!

Pille, 2,5hét???? Juj de jó lesz nektek! Kép

Syg, gratulálok a maratoni alváshoz! Végre! Kép Kép

Ser, teljesen egyet értek Veled alvási dologban. Anyuval is mindig ezt szoktuk beszélni. Kép Õ is azt mondta, h. hozzánk is vagy 15* kelt egy éjszaka alatt, csak nem gondolt sosem arra, h. vmi probléma lenne. Õ kelt, természetes volt neki, nem problémázott rajta. Hát, én is azt akarom elérni, h. ne problémázzak mindenen.... Kép

Cukker, eszik már Bence? Sztem is testvérféltékenység, csak nála így jön ki. Õ már nagyobb....

Nana, Te ma pihensz?
birolili

Móni, szépek a lányok! Te készítetted a jelmezt?
birolili

Csak jelzem, hogy meg elek, de csak visszaolvasnom sikerult, mire irni kezdtem volna ebredt a leanyKép
mvirag

Erszenyesnek gratulalok. Varjuk a reszleteketKép
mvirag

Botor modon meg Leo fogacskajahoz sem gratulaltam!

Lili, en reagaltam!Kép
Kerdesem lenne a Vendioval kapcs., irok mailt. Fontos!Kép

Balim, Eszter nagyon szep karakteres arcu kislany!

Bea, nem semmi!Kép Sulyban kozelitunk, cm-ben meg nem...Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Balim, ma vagyok 38+0000!! KépSzóval két hét, bár Erszényesnek is volt még 8 napja... Kép
Utánunk van pár hónap szünet és jön Nanáék Botondja!
De helyes Eszter!! Mennyire különbözőek a gyerkőcök arcra, de abban egyformák, hogy mind gyönyörű!

Kobudo, az első két hétben István és Flóra is itthon lesz. Nem visszük oviba, csak ha ő akarja. Ajándékba kisvakondot kap Orsitól.

Bea, akkor jó, ha biztos, hogy oda kerülünk szülés után. Jó lenne rögtön megszoptatni a babát.

Syg, nem hiszem, hogy rá bírnám tenni az etetőszékre a bizt.övet. Középiskolába jár a leányzó, akié eredetileg volt. Szóval nem mai konstrukció.

pillle

Pille,
mindenkit már abba a hátsó szobába tolnak, velem ott volt apa is, meg Lili is, olyanok, mint egy kis naposcsibék, lámpa világít közvetlenül a kis tologatható ágyuk felett, hogy ne fázzanak, és így nem is viszik el két percenként, velem 1,5 órán át ott volt.
Mi voltunk hároman, meg egy csajszi, akin csak az nst gép volt rajta, épp szülni készült.

Bea,
holnap majd telcsizek, ha indulunk, hogy jöttök-e. Ha esik éjszaka hó, akkor nem indulok el, mert csak nyári gumi van az autón.

Lili,
akkor majd jövő hétre összeszervezünk egy tornát, jó?

Moncsi,
nekünk a szülésfelkészítőn azt mondták, hogy nem baj, ha nem tanuljuk meg előre a légzést, mert sok kismama azon stresszeli be magát, hogy otthon ment, itt meg miért nem. Ideges, másra figyel...
Nekem végig mondták, hogy mikor mit csináljak, és tökéletes volt, pedig egy db terhestornán sem voltamKép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Ja, Dóra,
csütörtökön itthon lesz a párom, és megyünk be valamikor Kecskemétre is, ott is találkozhatunk, ha gondolod.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?