Sajnos annyira rég jártam itt hogy nem tudok visszaolvasni ennyit!De Zsebi táblája mindig kihúz a bajból!
Amióta nem jártam itt két zebra is beficcent!
Gratulálok!
Wish!
Sajnálom!
Velünk még nem történik semmi,de nemsokára fog.
Voltunk a Kaáliban és megbeszéltük a kezdést,ami március 16-án lesz.Már alig várom.
Egyenlőre még szedem a fogigátlót 11-ig,de mivel nem lett tőle cisztám(valószínű mert már nem fért el több a hasamban
),ezért kezdhetünk. A szurik első adagjai kiváltva figyelnek a hűtőben(Suprefact,Merional)Velem együtt várják a 16-át.
Most hátravan addig némi szurkálódás,és EKG,de ezt már fakírként viselem a jó ügy érdekében.
Az örökbefogadást jelenleg is futtatjuk párhuzamban,de most arra nem koncentrálunk.Szép türelmesen várjuk a papírjainkat a hatóságoktól.
Sünike!
Láttam hogy kaptam tőled levelet,de sajnos elszállt minden levelem a gépből anélkül,hogy lett volna időm elolvasni!De végre amint lesz időm írok neked,mert odáig sosem jutok el.Jelentkezni fogok amint tudok.
Addig is minden jót mindenkinek!
Puszi!
Zsuzsa

De nagyon rendes! 

!

KEzdek egyre jobban belejönni a dologba, csak az a baj, hogy most egy kicsit leállt a fogyás. Okosabbak szerint most jönnek majd a mélyebben fekvő "tartalékok". Remélem, mert mégegyszer enyit jó lenne ledobni!
) De ha valóban csak 2000 Ft. körül van, és lehet is kapni, akkor megvesszük. HA nem, akkor jelentkezem érte!Köszi