A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » BABAPROJECT ELÖTT ÁLLÓK, IDE!

Mátra, én valamit nagyon félreérthettem veled kapcsolatban. Ezért elnézést kérek. Azt hittem, hogy a párod nem partner a problémáidban. Visszaolvasgattam, de nem teljesen áll össze a kép. Azért a biztatásom aktuális, hogy akármilyen problémád is legyen, sose add fel.
Vendég

Mátra, én valamit nagyon félreérthettem veled kapcsolatban. Ezért elnézést kérek. Azt hittem, hogy a párod nem partner a problémáidban. Visszaolvasgattam, de nem teljesen áll össze a kép. Azért a biztatásom aktuális, hogy akármilyen problémád is legyen, sose add fel.
Vendég

Sziasztok.
Angie nem értettél félre.
Eddig mellettem állt és biztatott. Mostanában valahogy azt érzem elege van az egészből. Voltak már elég komoly beszólásai. Nem véletlen volt az esküvő lemondás sem.
Ma már többet sírtam, mint ettem, de nagyon megbántott. Másik orvoshoz akartam menni, de azt mondta, hogy nekem senki nem jó, mert aki nem azt mondja, amit én akarok azt hülyének nézem.
És ez az ő élete is.
Szóval már nem tudom mit akar. Morog, ha várni kell az orvosra, morog mindenért. Morog a 9000 Ft vizsgálati díjért, de a digitális kamera kell. Morog a gyógynövényekért, de nyo,mtatót azonnal venni kellett.
Nem bántom, mert szeretem még, de valami kezd közöttünk nagyon elromlani.
Kész káosz lett az életem. Ma úgy összeomlott minden.
mátra

Sziasztok!

Mátra!
Köszi, írtam választ.

Évi!
Ez nagyon izgalmas. Nem sokára a kezedben lesz DóriKép, jajjjjjj, nagyon várom a híreketKép!!!

Dudu!
Az egyik barátnőmnek iker fiai vannak. Az anyukája minden nap megy hozzájuk, mintha műszakba járna. Õk a 3.-on laknak, és azt mondta, hogy magába nem tudja levinni az ikreket sétálni. Úgyhogy tényleg feladták a Picúrok a leckét, de biztos boldogulni fogtokKép.

Köszönöm a tanácsokat, aranyosak vagytok. Nem jött ez egyáltalán hirtelen, hiszen Pest nekünk mindig csak átmeneti volt, ami folyamatosan húzódott. Hirtelen csak az jött, hogy végre nem húzzuk tovább, most, hogy ellopták a kocsinkat, már tényleg nincs miért maradnunk... Azért Eger, mert félúton van Gyöngyös (a férjem családja) és Ózd (az én családom) között. Ráadásul, úgy gondoljuk, hogy mind Ózdtól, mind Gyöngyöstől nagyobb eséllyel tudunk Egerben elhelyezkedi. Persze majd meglátjuk, mindenesetre én nagyon szeretném, ha összejönne, és végre saját családi házban lakhatnánk, igaz adóssággal terhelve, dehát ez van, pontosabban lenne jó.

dido

dido
dido

Ja, beszéltem a dokival, csütörtökön 9-re vár. Azért csináltam egy tesztet, mert a reggeli kampányszeű vérzés óta nem jelenkezik, de 1 csíkos lett.
Éviről semmi hír?
mátra

Ja, beszéltem a dokival, csütörtökön 9-re vár. Azért csináltam egy tesztet, mert a reggeli kampányszeű vérzés óta nem jelenkezik, de 1 csíkos lett.
Éviről semmi hír?
mátra

Mátra!
Szerintem a párod téged félt. Azért a végletekig nem lehet játszani a betegséggel és nem lehet, hogy inkább kellesz neki egészségesen baba nélkül, mint nagy betegen babával? Azért a rákesély nem vicc.

kancellárka

Jaj, Mátra, annyira sajnálom. Igen, a férfiak egy külön világ, és hiába a legjobb akarat, egy idő után nem értik meg a bajainkat, vágyainkat. Pedig mi ösztönszerűen működünk, és ha jön a vágy, akkor azt csak visszafolytani lehet egy időre. Nem is tudom, mi ilyenkor a legbölcsebb döntés. De te érzed, hogy van-e még vele remény. Az is igaz, hogy ilyenkor a nehéz időkben mutatkozik meg, hogy mennyire van mellettünk a párunk. Nem tudom az előzményeit (nincs időm visszaolvasgatni a nagyon régi leveleket) a te ügyednek, hogy mióta próbálkoztok, és milyen vizsgálatokon voltál már, de még az is lehet, hogy vele van gond. Én nagyon drukkolok neked, hogy jó döntést hozzál!!!
Vendég

Dudduka,
ne beszélj butákat, persze hogy mindkét Minimanó veletek marad, hiszen ilyen jó kis pocakban nem is dönthetnek másképpen. Biztasd őket!!

Brill,
Annyira sajnálom és kiderült hogy mitől nem reagálsz a szurikra megfelelően? A másik szuri az mennyivel jobb??! Nem ismerem.

Mátra,
kérlek ne legyél nagyon magad alatt, lehet hogy a párod csak morog, de szívemélyén biztos ő is azt szeretné hogy már ott legyen a pocidban a babóca. Ami az orvos váltást illeti magyarázd meg neki hogy neked fontos az hogy megértsen egy orvos, foglalkozzon veled és amíg nem találod meg azt a dokit akiben maximálisan megbízhatsz addig sajnos ez fog menni. A nyugi hullámokat változatlanul sugárzom feléd remélem hamarosan elér, és nem itatod olyan sűrűn az egérkéket. puszó!!

ÉVI!!
szorítok ezerrel!! Lehet hogy Dórika már meg is született.:o))

Angie,
te kis kivi szemű, akkor bizti szép zöld szemed van.

Mindenkinek köszönöm a drukkokat!!de egy picit még kérhetek :o))

Telhetetlen Kivi
kivi2

Kedves Dido,
Eger nagyon szépséges, a költözés majd biztos jót tesz a babaprojektnek a babrátnőméknél bejött!! :o))
Remélem a köv ciklusoddal minden rendben lesz és 9 hónapig tart :o))

Kivi
kivi2

Sziasztok!

Mátra!!!
Próbálj meg egy kicsit belegondolni a párod helyzetébe: valószínűleg tényleg úgy gondolja, hogy inkább ne legyen gyerek, de Téged nagyon-nagyon-nagyon szeret és félt! Lehet, hogy lemondana azért a babáról, hogy Téged biztonságban tudjon! Nagyon nehéz lehet most Nektek, kívánom, hogy az egymás iránti szerelmetek adjon erőt a következő hetekhez, hónapokhoz!!!! Egy kis plusz energia megy Neked!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++

ÉVIIIIIII!!!!!!
EZ BAROMI IZGALMAS!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jobban izgulok, mint Te!!!! KépKépKép Éviapu pedig jön, ha meglesz Dóri, ugye???

Kivi!
Üsse kavics, drukk megy! Kép++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++

Lányok!
Egy kicsit én is kérhetek "szurk"-okat? Holnap megyünk cukorterhelésre...Kép

Pusszantás

Norwell+Mazsola (23+5)

Kép
Kép
norwell

Dido,
Eger nagyon szép. Én is laknék ott. A levegője is tiszta, és talán még munkát is lehet ott találni. Nekem is nagyon nehéz megszokni Pestet, pedig mér több mint 10 ével lakom itt. Év végére, ha elkészül a házunk, mi is Vác környékén fogunk lakni.

Kivi, a zöld szemem a férjecskémnek nagyon tetszik. Ti hogy álltok a babaprojekttel?
Vendég

Szia Mátra!
Visszakeresgéltem, hogy tulajdonképp mi az alagebasz. Jól sejtettem.
Anyumnak is volt, elbliccelte, rá is ment.
És nem volt rövid menet.

Én csak mint családtag ismerem ezt a kórságot, így a párod oldaláról tudom jobban beleélni magam. természetesen sok a különbség és még a nemünk sem stimmel, de hátha....
Ha valakit nagyon szeretsz akkor azt nem akarod elveszíteni. ez gondolom nem újdonság. ha valakit nagyon szeretsz, akkor azt tudod a legjobban megbántani, sokszor úgy, hogy észre sem veszed. És ez sajnos fokozottabb, ha még sűrű fellegek is vannak az égen. Õ csak a túloldalt látja, hogy küzdesz és akarsz, ugyanakkor lehet, hogy azt kevésbé érzi, hogy ő is ott van valahol a sorban. Ráadásul sokat beszéltek a jelenről és jövőről, amit mivel úgy látom most elég sötétnek látsz, neki sem festhet sokkal derűsebben. Így ő is a betegség árnyékában él veled együtt.

Az egyértelmű és talán a legszemetebb dolog mind közül, hogy a betegségeddel és érzéseiddel csak te vagy, senki nem fogja átérezni, mert a fájdalmával minden eber egyedül van. Ezt akkor tapasztaltam meg leginkább, amikor Anyut vittem sugárkezelésre. Kiszállt az autóból és elindult a kórház felé. Akármennyire is ott vagyok vele, akkor is azt az utat egyedül teszi meg és ezen senki nem vátoztathat.

Egyikőtök sincs könnyű helyzetben. Az, hogy a vásárlások és költségek tekintetében kinek mi a fontos, vagy fontosabb... ok lehet arra, hogy legyen min mérgelődnöd, de a fő problémát tekintve talán mégsem annyira kiemelkedő.

Ti vagytok a fontosak és az, hogy tudd, veletek mi a helyzet.

Másrészt...

Érthető az asszonyi ösztön, gyereket akarok, de azt is meg kell érteni, hogy nagyon sok férfi azért akar gyereket, hogy az asszonya boldog legyen. Ma már nem kell feltétlen örököst nemzenie a férfiaknak, hiszen szabadon dönthetünk kit szeretünk és kivel éljük életünk. Õk egy asszonyért élnek, az asszony a gyerekért, a gyerek a jövőért. Mint a hagyma héjja, úgy borul egymásra a család minden tagja, hogy középről a hajtás feltörjön a felszínre.

Ám senki ne felejtse el, hogy a gyermekek elmennek és a szülők magukra , maradnak. Akkor is tudni kell továb élni és azzal az emberrel, akit 20 éve választottál, különben mit ér az egész?
Te és az Embered az alapja a családnak, így talán érthető, hogy fél attól, hogy mi lesz, ha nem leszel!
Félre ne érts, semmiképp ne akarok sem beleszólni az életedbe, sem okoskodni a világ nagy dolgairól, de hátha eszedbe jut valami, ami könnyebbé teszi a napokat, vagy más megvilágításba kerül egy két apróság, ami fel sem tűnt.

Szeretettel

eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Sziasztok Lányok!Kép

Én minden nap olvaslak titeket de általában nem tudok írni,mert mint most is fájdogál a pocim.Valószínűleg az időjárás az oka meg persze a bébi.Kép

Évi77!Kép

Te most nem olvasol bennünket,de én ezerrel szorítok Nektek hogy minden rendben legyen veletek(lehet hogy már meg is született Dóri)Kép
Jujj nagyon izgulok értetek!Kép

Unique!Kép

Te hogy vagy? Bírod ezt az időváltozást?
Neked is sokat fájdogál a hasad?

Mátra!Kép

Együttérzek veled! Kitartás!

Dido!Kép

Szorítok hogy sikerüljön a költözés,és persze a projekt is!Kép

Az újakat üdvözlöm,és mindenkinek mielőbbi babásodást kívánok!Kép

Éviről várom a híreket,ha tudtok valamit légyszí írjátok meg!Kép

Puszi!Kép

Sysy
sysy77

Adriana!Kép

Veled mi újság?

Sysy
sysy77

Évi!
Nagyon nagyon szoritok!Már lehet hogy tul is vagy mindenen!
Niki!
Gratulálok az uj autotokhoz!
Nagyon szép lehet!
Dido!
Remélem felöled is jo hireket fogok hallani nemsokára!Gondolok a kocsira, házra,és az állásra!Nem is tudtam hogy ozdi vagy!Nekem nagyon közel áll a szivemhez Ózd!Apukám ott élt és nagyon sok időt töltöttem ott!De szegény két éve meghalt!Ott van eltemetve igy még mindig sűrűn járok oda!
Mátra!
Nagyon sajnálom ami veled van!
A párodrol csak annyit hogy hasonlo kaliberű az én férjemmel a leirtak alapján!És nekem is nagyon rosszul esett amikor igy nyilvánult dolgokhoz!De én ugy taktikázom hogy bizonyos dolgokat nem mondok el neki mert ha mindenről tud akkor csak morog sokszor!Lehet hogy másoknak ez etikátlan de szerintem sok kellemetlenségtől ovod meg magad meg persze őt is!Velem például soha nem jött el a Kaáliba!Én voltam az egyetlen nő akinek senki nem szorongatta a kezét a vároba!Szar volt nagyon de megértem azt is hogy egy izzig vérig férfinek ez milyen érzés mintha a homlokára irnák,hogy IMPOTENS VAGYOK!
A másik amit szerettem volna leirni neked,hogy mielött bármilyen operácioba belevágnál van egy dolog amit meg kellene probálnod!
Van egy nő akihez külföldről nagyon sokan járnak ide,Egerbe és Győrben rendel!A talprol állit fel diagnozist és a dolog pikantériája az hogy a nő vak!De félelmetes amiket mond és amiket csinál!Az egyik barátnőmnek méhnyakrákja volt megakarták operálni és elment hozzá!Elmondott neki mindent,mit tegyen és az ota kettő gyereke is született!Lehet hogy ez a részéről egy csoda.De csodák igen is vannak!Semmi esetre se add föl és addig menj másik orvoshoz amig meg nem találod a megfelelőt!
Puszi Aniko

KépKépKépKép
aniko24

NorwellKép
Drukkolunk, ez természetes! Dehát úgysem lesz semmi baj, ne aggódj! Kép

Mátra Kép Nem is tudok mit írni, annyira sajnálom... De egyetértek Esztivel abban, hogy a férjed biztosan melletted áll, és most neki is nagyon nehéz. Együtt viszont sokkal könnyebb.

SysyKép
De jó, hogy írtál. Már kíváncsi voltam, mi van Veletek! Szegénykém, még mindig nem múlt el a poci fájdogálás? Nem irgyellek miatta. Nekem mostanában kezdődött, de ezek már jóslófájások. Esténként már a derekam masszírozása az állandó esti programunk a férjemmel. Jó erősen megmasszírozza, máskor tuti, hogy a csillagokat látnám a fájdalomtól, de mostanság jól esik Kép
Már csak pár hét... Olyan furcsa...
Pihenj sokat és néha azért írj magatokról, mert nagyon érdekel, mi van Veled!

Puszi

Unique

KépKép
unique

DUDDU!!!!!!!!!!!
Tudsz már valamit Éviről??????

KépKép
unique

Duddu!Kép

Először is nagy gratula a két pirinyóhoz. Nagyon megleptél vele!Kép

Éviről tudsz valamit? Bármit, csak írj, mert izgulunk!
Vendég

Sziasztok lányok!
Sokminden történt Úgy látom. Évi drukk a szüléshez++++.

Kivi2
Szorítok érted és sok pozitív energiát++++++++++++++++++++++++++++++++++!

Brill
Mi történt, hogy nem reagált a szervezeted? Van-e valami magyarázat és miben más ez a szuri? Szorítok ,hogy jobb híreket kapjál legközelebb.

Ági 279
Dupla szurinál is 36 órát mondanak. Nem a szuri mennyiségén múlik a hatás idő.Insemnél azt szeretik, ha már elovuláltál mire az asztalra fekszel mert, így nagyobb az esély. Ha szurkál a pocid az jó, de ha nagyon fáj az nem.

Anikó 24.
II. klinikára jártam elötte,de a probálkozáson túl nem sok lehetőség van bármi féle beavatkozásra. A doktorom a Forgács intézetet javasolta, de nem tudom megfizetni. Sajna végig kell járnom az insemeket mert a TB. csak úgy finanszírozza a lombikot ha le van igazolva a 6 insem. Már régóta szeretnénk babát (sok-sok éve). Bízom benne, hogy nem kell végig szenvednünk. Eddig dogoztam 3-4 nap után, de a párom azt mondta, hogy nem engedi a következő insem után otthon kell maradnom a vérvételig.

Dido
Hevesmegyei újságban szokott a cégün hírdetni. Ha nem bp-i állásra, hanem vidékire adnak ki hírdetést mindíg megyei újságban hírdetnek. Másik ötletem a Profession. hu és ott megadod a térséget és milyenfajta álláshírdetések érdekelnek és küldi folyamatosan. Az egyik legjobb szerintem.

Dudu
Gratula szivecske hangokhoz!!!!!!Mikor kell megint menned?

Bocsi a sok szövegé, de jó köztetek lenni. Nekem most pihis ciklusom van, de már alig várom, hogy újra neki veselkedjünk az insemnek.
cinca

Végre volt időm és megnéztem a találkás képeket. Jó volt látni az arcokat. Remélem, egyszer én is találkozhatok veletek személyesen is. Majd töltök fel pár képet az albumba, ha esetleg valaki kíváncsi lenne rám.
Nekem nagyon aranyos férjem van, mellettem áll, de félek túl sok mindent megosztani vele a babatervezés alatti lelkiállapotomról, nehogy elrontsam a jó hangulatot. Most még nagyon pozitívan áll hozzá, bár kellett másfél év, hogy rászánja magát a gyerekre (a munkám miatt amúgy sem lett volna eddig aktuális, de ha az lett volna, sem megy még bele a gyerekvállalásba). Azért gondoltam, hogy csatlakozom hozzátok, mert csak jól esik olyanokkal megosztani a gondolataimat, akik hasonló cipőben jártok.

Duddu, ezért is döntöttem úgy, hogy megkérlek, hogy tedd fel az adataimat a táblába:
Kor: 34
szülinap: júni 20
Lakhely: BP
Babagyártás kezdete: 2006. jan
ch: 30-32
cn: 13

Köszönöm!
Vendég

Megszületett Hegedűs Dóra 2960 grammal és 57 cm-el!
Az Édesanyja szerint csodaszép! Kép
Többet sajnos nem tudok egyenlőre!

Lányok!
Most ennyire futotta, később még jelentkezem!

Puszi:
réka
Vendég

Évi77-nek sok gratula!! Bár nem vagyok régi topikos, az új életnek mindig örülök. Láttalak a talis képeken, nagy pocival. Sok egészséget kívánok Dórikának és gyors felépülés a mamájának!
Vendég

Cinca!
Én is A II Sotéra járok én ott találtam meg azt az orvost akiről irtam nektek!
Õ hormonokban nagyon specko!
A Forgácsrol én is azt hallottam hogy nagyon jo!
Az áraikrol nem tudok semmit de ha váltottam volna intézetet akkor odamentem volna!
Igaza van a párodnak hogy nem enged dolgozni!Megprobáltad ugy hogy dolgoztál most meg kell nézni,hogy pihensz!

Brill!
Nagyon meglepődtem amikor olvastam hogy nem reagálsz a gyogyszerekre!
De vigasztaljon az hogy annyiféle van hogy egy biztos van köztük ami neked jo!
Nekem is volt egy amire nem reagáltam semmit sőt brutál fejgörcsöm is volt tőle!
De a doktornőm addig keresgélt amig meg nem találta a megfelelőt!És ezt mindenkiről elmondhatom ott!
Nem sokára a punkciorol fogunk már beszélni!
Mikor kell visszamenned?
És ezt a képet küldöm neked mert ez a neked is benne van a pakliba elég erősen!
Aniko Kép

KépKépKépKép
aniko24

Nagyon nagyon gratulálok Évinek!Sok boldogságot a kis Dorihoz!
Köszi Réka a hireket!

KépKépKépKép
aniko24

Lányok!

Nagyon-nagyon szépen köszönöm. Olyan jól esett olvasni a szavaitokat, mindegyikőtökét.
Eszter!
Sajnálom édesanyádat. Félelmetes milyen erő sugárzik felém abból, amit leírtál. Érzem, hogy egy kicsit ő is fogta a kezed, a vele-mellette átélt érzéseid is előjöttek. Köszönöm neked és Édesanyádnak, aki a saját szenvedésével tanított meg téged ezekre a gondolatokra.
Más aspektusból láttam általad egy kicsit a dolgot, talán sikerült is eltávolodni saját nyavajámtól.
Tudom, hogy most kicsit elhagytam magam
- megint - és háttérbe szorítottam mindent. Napok óta csak magammal foglalkozom. Nem mentem dolgozni, azzal, hogy írom a szakdolgozatomat. Nem sok kerekedett ki belőle...

Mindenkinek köszönöm mégegyszer. Az Istenbe vetett hitem még soha nem hagyott el. Ma megmérettettem és könnyűnek találtattam.
Az erőm végére értem és nem találtam tartalékot. De TI adtatok nekem. Számtalan utat mutatva. Köszönöm lányok még egyszer, mindenkinek.
Szívemből.
mátra

Duddu!Kép

Légyszíves mondd meg Évinek hogy nagyon sok szeretettel gratulálok Dórihoz és minden szépet és jót kívánok nekik!Kép
Még mindig annyira borzongok,olyan csodálatos érzés lehet hogy születik egy élet!Kép
Könnybe lábadt a szemem!KépKépKép

Unique!Kép

Köszönöm a kedves szavakat,olyan aranyos vagy!Kép
Egyébként nem tudom miért de valahogy téged közel érezlek magamhoz(nehogy félre értsd),olyan mintha mindig ismertelek volna és sokat eszembe jutsz!Kép
Mostanában nagyon sokat fájdogál a derekam is valószínűleg ott is alakulok,a kisfiam csinálja a helyet magának!

Sysy
sysy77

Évi77!

Kép

Nagyon sok boldogságot kívánok az új családnak!
mátra

Évi77ésDóri Apu!!!!!!!!

FÉNYKÉPEKET KÉRÜNK!

Olyat is, amin még nagyon új - már ha lehet -

Köszönjük!
És persze neked is gratulálunk és osztozunk veled felhőtlen boldogságodban.

Kép Kép

Kép
mátra

Évi!!!!!!!

Kép

Egész délután Ti jártatok a fejemben!!!! NAGYON-NAGYON-NAGYON SOK GRATULA ÉS NAGY PUSSZANCS+ÖLELÉS!!!! Biztos nagyon ügyes voltál!!!!KépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Képeket és beszámolót is kérünk, amint lehet!!!!

Norwell+Mazsola

Kép
Kép
norwell

Ezt pedig az Új ÉDESANYÁNAK!!!

Kép
mátra

Évi77 és Dóri!
Gratulálok!!!!
ÁgiKép

Kép
Kép
Ági279

Sziasztok Lányok!

Évi férje vagyok, az lenne most a dolgom, hogy tegyek fel képeket a kis tündérünkről, de benthagytam a fényképezőgépet a feleségemnél a nagy izgalomban.

Holnap pótolom! Duddu már leírta az adatokat, megerősítem, valóban csodaszép Kép

Üdv:
Attila

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok!

Unique, Timi!
Aranyosak vagytok. De igen, szóba került a kertesház, csak még kellene hozzá 1-2 évnyi gyűjtögetés. Így azért most nagyon benne van a gondolatainkban, de még babonából csak érintgetjük a témát.
Hamarosan Ti jöttök lányok, és újra lesz kék sáv a táblában! Jippíííííííííííííí.......

Angie!
Már be is írtalak a táblába! Jól tetted, hogy küldted az adatokat magad!
Igen, van orvosom, már 1-szer voltam nála Kép(most váltottam). U.az, aki Évi77-nek. Remélem, csak jót fogok róla hallani.
Bár most az ikrek miatt kicsit gondolkodnunk kell...

Dina!
Az első vérvételre mész? Engem már most elküldött a dokinéni. Ez fura.

Junko!
A bosziságom kicsit foglalkoztatva van mostanság, de azért megpróbálom feléd is küldeni a pozitív energiákat!! Kép

Dido!
Kicsit szomorkásnak tűnsz még nekem. REmélem, hamar visszatér a vidámság hozzád, mert úgy vagy az igazi Dido! Hidd el a változások biztosan jót hoznak majd! Kép

Kivi!
Édes vagy! Kép
Hát hogy ne drukkolnánk tovább!! Kép

Norwell!
Neked is drukk holnapra! De úgyis minden rendben lesz!

Kati!
Köszönöm.

Kis türelmetlenek! Gondoljátok, hogy nem írtam meg azonnal a híreket, amit kaptam? Ne sértegessetek!! Kép Kép Kép

Sysy!
Sajnálom a pocifájást! Az orvosod szerint teljesen normális?

Adriana!
Mizújs Veled?

Móni!
Te nagy visszatérő! Itt vagy még?

Mátra!
Elhiszem, hogy most nehéz helyzetben vagy. És ilyenkor mindenféle végletet megél az ember. De az biztos, hogy többféle aspektusból lehet nézni a dolgokat. És mikor ennyire összezavarodik minden, jó, ha kicsi időt adsz magadnak, mert akkor talán könyebben kitisztul. Kép Veled vagyok!

Puszi:
réka
Vendég

Évi77 / DóriApu / Attila!

Ezer puszit küldök a kislánynak, de legfőképp az édesanyának! Minél előbb írd majd le nekünk, hogy is volt, mint is volt. Könnyen megszületett Dóri?
És persze holnap várjuk a képeket is!

HATALMAS GRATULA!!!!

Puszi

Unique

KépKép
unique

SysyKép

Azért lehet, hogy ilyen "közel" érezzük egymást egymáshoz (hogy is van ez? Kép) mert elég régen itt vagyunk már mind a ketten. És már sokmindent átéltünk együtt. És szinte egy időben lettünk babásak. Még emlékszem Szisszka levelére, amikor visszjöttünk a férjemmel a nyaralásból és írta (összefoglalva nekem a topicban történteket), hogy zebrás lettél! Úgy örültem! Kép
Mennyit szoktál pihizni napközben, Te Lány? Kép
Eszed a MagneB6-ot rendesen?

DudduKép
Ahol a szükség, ott a segítség, tudod. Kép Szülők nem tudnának valamit hozzátenni / esetleg hitellel kiegészíteni, hogy összejöjjön, mire a lurkók megszületnek? Annyira már lenne kertes házban nevelni őket, ezt most érzem csak igazán. Jön a jóidő és már azon ábrándozom, hogy a teraszon hova teszem majd Laurát hogy melyik részét lássa a kertnek Kép

Puszi

Unique

KépKép
unique

Évi77, Attila!

Én is tiszta szívből gratulálok nektek a kis Dórihoz! KépKépKép Mikor született meg pontosan? Évi nagyon megszenvedett vele, vagy "könnyű" szülés volt? Minden jót és sok tejcit kívánok! Kép

Duddu Kép Ha még maradt egy kis kapacitásod, elővennéd "boszorkányos" képességeidet és megtippelnéd, hogy szerinted Kristóf mikor akar majd kibújni? KépKépKép

Pusza: Timi+Kristóf

KépKép

KépKép
timika

Sziasztok!

A menetrend a következő volt:
reggel 6:15-kor elfolyt a magzatvíz (egy kis része Kép)
8 körül értünk be a kórházba, ekkor 3 cm-es tágulása volt a nejemnek
9 körül kezdődtek a fájások, mindjárt 4 percenként, aztán 2 percenként
13 óra tájékán indultak a tolófájások
14:32 mexületett a kis gyönyörűm, most jutott eszembe, hogy a telefonommal csináltam egy képet, azt fel tudom tenni:

Kép

Üdv:
Attila alias DóriApu Kép

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Álom szép! Tündéri kislány!!

Jaj lányok, de szeretnék én is egyszer ilyen 8 órás "műszakot" Még túlóráznék is Kép
mátra

DóriApu alias Attila!
Nagyon köszönjük, hogy bejelentkeztél!
És hogy leírtad, hogy is mentek a dolgok!
És a képet is! Olyan kis érett arca van, mintha nem is néhány órás lenne, hanem idősebb!! Kép
Azért kellett vele dolgozni ezek szerint, de a lényeg a végeredmény, ez a kis gyönyörűség!! Kép
Gratulálok még egyszer! És várjuk a további híreket!

Kép
Kép
Kép
Vendég

<font color="ff0000">ÉVI77! DÓRIAPU!
Nagyon-nagyon sok szeretettel kívánok nektek boldogságot és tejcsiben gazdag örömet a gyönyörűséges kis Dorkához! ÉVI! Hihetetlenül szorítottam értetek! Most már tényleg igazi kis család lettetek!

Sok puszi:
Seszi</font>
seszi

Na végre sikerült. Reggel óta próbálkozom feljutni.
Nem győzöm csodálkozni és gyönyörködni a kis manócskában.
mátra

sziasztok.

Evi gratulalok DorihozKépsok sok boldogsagot kivanok mindanyiotoknakKép

Kép
monyoka

ÉVI ÉS ATTILA!

Sok-sok boldogságot kívánok a kis családnak!
Gyönyörű a kislányotok.

Eszter!
Bár nem nekem szóltak soraid, mégis egy-két mondatod ideér. Szépen írsz.

Mátra!
Látom jobban vagy, így van ez jó. Kép

Szia Sysy!
Azért jó hogy néha bekukkantasz.

Dido!
Mindenképpen jó döntés, hogy vidéki városba mentek. AZt gondolom Pestről ki kell menni, ha az ember megteheti.

j.
Vendég

Valami baj volt a szerverrel, mert nekem sem sikerült feljuti idáig.

Jaj de szép Dórika!! Nekem is kell egy ilyen manócska, mégpedig nagyon hamar! Kép

Dudu, köszönöm, hogy beírtál. Bár én még a 2006.01-emmel nagyon fiatal próbálkozó vagyok, de azért örülnék, ha mielőbb felkerülnék a narancssárga részbe. Apával rajta vagyunk a dolgon.

Valaki csinált már közületek LH ovulációs tesztet? Én most vettem egyet, és azt írja rajta, hogy el kell kezdeni mérni korábban, minta ciklus közepe. Elég közel vagyok a ciklusom közepéhez, és negatívot mutat. A teszt utasításán azt írja, hogy 40-24 órával az ovuláció előtt mutat pozitívat. A reggeli hőm még mindig alacsony. Csak kíváncsi voltam, hogy hogyan működik egy ilyen. Ettől függetlenül mi összebújunk amilyen sűrűn csak lehet.

Drága Márta! Megnéztelek a képeken, és most már jobban tudlak "azonosítani". Annyira örülök, hogy erőt tudtunk neked adni. Ezért is érztem fontosnak, hogy bekapcsolódjak közétek.
Vendég

Junko!

Köszönöm! Kép Igyekszem. De a holnapi naptól azért rettenetesen félek Kép
mátra

Évi, DóriApu!

Nagyon gratulálok a kis Jövevényhez Kép !!! Nagyon sok boldogságot kívánok, és köszönjük a fényképet, és várjuk a további képeket.

ditta

dido
dido

Dóri és újdonszült családja!

Nagyon sok boldogságot kívánok a kis tündérkisasszonyhoz! Tényleg csodaszép!

Piehnjetek sokat, mert bizti olyan fejlett a kis tüdeje, mint az orcája:-)

Ez a remek kezdés nagy bátorítást ad nekem, és gondolom a többi kismaminak isKép

Timi minden nap gondolok rátok, biztosan hamarosan már te is babázol!

Juca

tjuca

Évi77 és Attila!Kép

Nagyon sok szeretettel gratulálok nektek!
Vigyázzatok nagyon egymásra!
Pusziljátok meg helyettem Dórit!Kép(Egyébként gyönyörű kislányKép)

Unique!Kép

Szerintem is azért "érezzük így egymást",mert hasonló időben lettünk babások és figyelemmel kísérjük egymás életét.Kép
Sajnos sokat fájdogál a hasam és a derekam(most is),de gondolom ez normális.Próbálok pihenni amennyit lehet de nem szeretnék teljesen ellustulni.
Magnerot vitamint szedek az orvos javaslatára 3X2-t.
Egyre fáradékonyabbnak érzem magam de hát ez is gondolom természetes.
Sokszor eszembe jutsz hogy Te vajon hogy viseled?
A jóslófájások milyenek eltudod mondani és mióta vannak neked?

Junko!Kép

Köszi hogy üdvözölsz,aranyos vagy!Kép
Mindennap itt vagyok csak nem nagyon van energiám írni,az az igazság!Kép

Sysy
sysy77

Angie!
Én rendszeresen csinálok LH tesztet (bár nem sok sikerrel) Nem baj, ha az első -, mert a következő nepon, amikor újra megnézed, már lehet +. Ne ess emiatt kétségbe.
Figyelj rá, hogy ne a reggeli első vizeletből vegyél mintát.
Milyet vettél, mennyiért és hol? Ezek klasszikus kérdések itt Kép

Sosi? Merre jársz?
Pancsiról sem tudunk semmit már jó ideje...
mátra

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?