A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

erotikusan duzzadt !!! ?? KépKépKép
hihih
ez tetszik !!!
saci

NyuszifülKép
Amint meg van a doki neve irom ám,csak még a z ismerősömnek is utána kell kérdeznie!
Pozitivat teszteltél?Mikor?

Többieknek is pussszKépKép
Engem teljesen kikészit ez hideg időKép
Vendég

Sziasztok!
Lenne egy kérdésem. 1 hónapos vagyok Kép és kétszer leszivtak túl stimu miatt amivel még mindig kezelnek. Sajna hétfőn és ma reggel is eléggé begörcsöltem. Volt valakinek valami hasonló érzése? Pánikoljak vagy sem?
(Én a BMC-s topicba szoktam irni)

chesti

Kép
Kép
gtünde

Sziasztok Soványok és erotikusan duzzadtak!
Milli
Gratulálok a két tökmaghoz! Kép
Wish
Azért még megy a drukk a holnapi UH-hoz!
Saci
Neked pedig babatapasztókat küldök ezerrel!!!
Tiza
Sajnálom, hogy taliztál Pirivel. De tök jó, hogy olyan sokat síeltek...biztos csudaklassz lehet...én még sose próbáltam.

Én is kezdek megéhezni...és valóban nekem is a szénhidrát hiányzik....vagy nem is az, hanem a cukor. Hisz kenyeret (nem búza) ehetek pirítva, illetve tésztát is. Asszem tornázok egy kicsit, aztán csinálok kajcsit. Mióta spec diétán vagyunk, majdnem mindennap főzök. Kép Mert amúgy az anyósjelöltem szokott. Most is főz, de mi azt most nem esszük. Kép

Mindenkinek fel a fejjel és gyertek jó hírekkel!!!

Kép
vizkriszisback

VKriszKép
Jó főzőcskézést és kajálást! Hogy állsz a kezeléssel? Esküvői előkészületek?

ChestiKép
Sajna, ebben én nem tudok segíteni. Mintha Stella a Dévais topikba írna, és ha jól emlékszem, őt is túlstimulálták. Próbálkozz ott!
gtünde

Tündértől kaptam e-mailt, bemásolom a lényeget:

<font color="ff0000">Gyors hírek és nyomás vissza az ágyba...
Gyöngy baba 3.7 cm, szívfrekvenciája 162-es, keze-lába kalimpál, az ultrahangon odafordította a kis fejét és ránk nevetett Kép
Az uh előtt már áreztem a simogatását, azóta viszont napról napra erősebben és a papája is tegnap este kapott Gyöngytől egy simogatást a fülére :D
Hányinger csillapszik.
Hasmenés van. (Ld. bundás kenyér fél szelet, másnap rántott husi és harmadnap 10 dkg pogácsa - kísérletezés felfüggesztve.)

Vizsgáim 4-5-re sikerültek, legbüszkébb a bészámfejtés ötösömre vagyok.</font>
gtünde

Gratula TündérKép
Vigyázzatok továbbra is nagyon magatokra!!!

TüncsiKép
Láttam a táblában a kérdőjelet, hát szerintem júl.körül, mert már szervezem a nyaralást jún. elejére.Kép

manda

Sziasztok!

Köszönöm szépen a gratulációkat! Kép Kép Cserébe egy kis saját fényképezésű virágot tettem volna fel, de éppen nem működik a feltöltés. Kép Holnap bepótolom.

WishKép én azért drukkolok....

Mary Kép és a többiek, akik megalkottátok az "idomdúsulásban szenvedők körét". Kép Szerintem megint kezdődik a "Toka-túra", pedig egyikőtök sem kövér -sem túlsúlyos- szerintem. Különben is az a szép akin van mit .......... nézni. Kép
karcsi

Manda Kép annyira sajnálom, hogy most nem sikerült! Remélem a nyári kikapcsolódás meghozza a gyümölcsét! Még mindig nagyon drukkolok, és nem vagy dundi!

Wish Kép remélem az UH-on mégis látnak nálatok valakit! Olyan jó lenne! Azért még ne add fel!
Küldök még energiasugikat neked!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Mili Kép szívből gratulálok a picúrokhoz! Vigyázzatok magatokra, pihenj sokat, szép pocakosodást kívánok neked! Hip-hip hurrá! KépKépKépKépKépKép A gyereknevelés fórumban van ikres topik, oda írj, van két nagy szakértő ott, Cateye és Icsilya (Orsi). Õk más ikres fórumba is írnak. Feltétlenül említsd meg, hogy ebből a fórumból jössz, mert ők is innen indultak!
A babás fórumban is találkozhatsz velük, én is szoktam oda írogatni. Ott van Stella is, neki is lombikos ikerfiúi lesznek.

Mary Kép nagyon drukkolok nektek erre a hónapra, hogy minden időben legyen!

Fruzsi Kép küldök neked töszőnövelőket!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Sakcólány Kép jól látom, hogy neked még lehet drukkolni? Küldök sok-sok babatapasztó energiát!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Barbi Kép szerintem is 2. cn.on menj, akkor nem késhetsz le semmiről. Továbbra is drukk!

Karcsi Kép Boldog Szülinapot! Én is halak Kép.

Amica Kép gratulálok a kislányotokhoz! Remélem a kisfiatokkal minden rendben, sajnos nem tudtam csak 2 oldalt visszaolvasni, egyre kevesebbet netezem mostanság. MA összetéveszthetetlenül megmoccant a kisfiunk, bár már kb. 2 hete érzek valamit időnként. Nagy kő esett le a szívemről. Holnap megyünk dokihoz megint. Kép Nyári topik helyett benézek a kórházunk topikjába, ott találtam sok velem egykorú kismamit. Esetleg nézz be te is oda néha ahol szülni fogsz.

Tündér Kép gratulálok a majdnem 4 centishez! Ez már csodás kor Kép. Hihetletlenül gyorsan nőnek ám mostantól! Nekünk a 12. és a 16. heti UH között pontosan megduplázta az ülőmagasságát a babóca 6 cm-ről 12 cm-re. A hasad is mindjárt Kép hirtelen megnő Kép.

Tündi Kép remélem lassan enyhülnek a rosszulléteid, bár én a 16. héten is hánytam még Kép. Nagyon szép a tábla!
Nemsokára mész 12. heti UH-ra, az lesz aztán a gyönyörű látvány! Készülj papirzsepivel, én azt hittem ott elsírom magam, és benn volt a párom is, bár az még hüvelyi UH, de kit érdekel ez már ilyenkor?! Kép
Ja, kijavítanál kérlek 28 évre? A hétvégén egy évet öregedtem Kép.

Szilva Kép remélem segít nektek most ez az új dolog! Ahogy Mili sorait olvastam, ott láttam a tiédet is, talán nem is olyan sokára... KépKépKépKépKépKépKépKépKépKép, hogy mennyire megérte várakozni! Kép. Kitartás!

Tizom Kép te mikor tesztelsz? Nagyon gyanús vagy Kép.

Puszik mindenkinek!

Noémi és Dani baba
17+5 Kép
Vendég

Tuncsi Kép gratulalok

Noi Kép hianyzol innen, irjal gyakrabban, Kép
es koszi

Mot Kép neked is

Iza Kép orulok, hogy a doki ilyen jokat mondott, Az Utrot majd csak a pe tol szeded? vagy mar most az 1 cn tol?

Wish Kép drukk, drukk, +++++
sosem lehet tudni...
irjal a doki utan...
saci

SziasztokKép
NoémiKép
Neked is akkor nagyon boldog szülinapot kívánok így utólag és hozzon Domi baba rengeteg sok örömet nektek!!!!!!
Köszi! Majd újabb próba talán júl-ban.

Puszi!

manda

Csajok, itt a tavasz!!Kép

Én azt szeretném mondani hogy ma reggel POZITÍVAT teszteltem!

Cn.27. Hő : 37 ,hüvelyben mérve...Tiza, értékelés?

Saci! Tessék tesztelni!

Egyszerüen nem tudom leírni mit érzek. Legszívesebben körbetáncolnám az irodát!
Vendég

Noémi Kép
Puszi nektek, további jó babásodást Kép

Mary Kép
Jól emléxem, hogy hétfőn mégy ügynökünkhöz? Asszem én is inkább hétfőn megyek, mert eldöntöttem úgysem lesz most transzfer, és akkor inkább 14 cn-on nézzen meg, akkor többet fogunk látni a pé-ből is, meg a mnyh-ból is. Találkozhatnánk akkor a BMC-ben. Mikor fogsz menni?

Mot
Szia neked is, szép napot.

Képzeljétek tegnap megpróbáltak betörni hozzánk. Átvágták a kerítés felett a szögesdrótot és bemásztak. Valószínűleg nem tudták, hogy vannak kutyák, és a kutyák is csak később vehették észre a betörőt/ket. Szerintem az egyik kutyánk rendesen helyben hagyhatta azt a rohadékot, mert volt dulakodás, szegény blökit is rengeteg helyen megszúrták. Nagyon sajnáltam Igor kutyát, de tök jó, hogy megvédte a házat.

Kép
Kép
szilva069

SzilcsiKép
Úristen! Micsoda rémtörténet, de most aztán jutalmazzátok meg a kutyusokat valami jó falattal.! Örülök, hogy nem történet semmi baj.

TűzmanóKép
Gratulálok Neked, most biztos nagyon boldog lehetsz. Szép és kellemes, problémamentes terhességet kívánok. Jó, hogy nem sokáig maradtál hű a topic címhez.

Kép
Kép
tiza

Jó reggelt!

WishKép
Mennek a drukkok!! Várjuk a híreket!!

NoéKép
Már pénteken megyek UH-ra. Engem a 11. hétre rendelt vissza a doki. Baromira be vagyok tojva, de csak nem lesz semmi gond. Tök jó lehet érezni, hogy már mozog a picurKép
gtünde

Szilva Kép

Nálatok aztán zajlik az élet....Kép, Mikor mész BMC-be????

Kutyusoknak dupla kaja....
mot

Végre működika a Babanet.

NoémiKép
Nem kellett tesztelnem, mert délután megjött rendesen, de már annyira alacsony volt a hőm hétfőn is, hogy nem volt remény. De már örültem, mert a dokimat felhívtam délután és mondta, hogy ne hagyjuk ki ezt a hónapot sem és menjek vissza hozzá. Este felírta a stimu gyógyszereket. Ugyanazt kapom, mint legutóbb csak megtoldva egy kis Utrogestan-nal. Azt mondta, hogy pedig olyan szép ciklusom volt és a tüszőim is nagyon gyönyörűek voltak, méhnyálkahártya is rendben volt, de ne csüggedjek, mert normál esetben sem sikerül csak kb. 20%-ban.
Remélem Te (Ti) jól vagytok. Kellemes babásodást.

TüncsiKép
Ma már 2. ciklusnapon vagyok. Tök jó, hogy csak 27 napos lett a ciklusom 28 helyett, mert ezzel az egy nappal kaptam arra esélyt, hogy ne kelljen kihagyni ezt a hónapot.

Kép
Kép
tiza

Jó reggelt Mindenkinek!!!! Kép
mot

Tuzmano Kép Gratulalok !! de irigyellek !!! KépKép
en meg csak a 26. ik napon vagyok, es meg nem tesztelek. majd legkorabb szombaton. Tul sok mindent ateltem mar a 3,7 ev alatt Kép

Szilcsi Kép jezusom ! jo, hogy nem lett bajotok !! es hos ez az Igor kutya ! milyen jo neve van...!!! Minjart itt a pentek

LAnyok: MARCIUS VAN MAR !!! :Kép:KépKépKépKépKépKépKép

Noi Kép isten eltessen ! elfelejtettem irni az elobb...
saci

SackóKép
Az Utro-t csak pé után kell majd, de azt még nem tudom hogyan. Azt mondták, hogy kérdezzem meg, amikor megyek a 11. napi UH-ra.
Amúgy nagyon meg vagyok elégedve ezzel a dokival. Most is nagyon rendes volt, még ki is kísért a rendelőből, én nagyon megbízom benne és úgy tűnik érti a dolgát, örülök, hogy rátaláltam.

Kép
Kép
tiza

TűzmanóKép
Gratulálok!

SzilvaKép
Nem semmi a sztori, de remélem nincsenek komolyabb sérülései Igornak.

Igen, én hétfőn megyek, én kb. 7 óra körül már ott leszek, hogy minél előbb tudjunk visszajönni. Mondjuk így is 9 körül szoktunk végezni. Jó lenne, ha találkoznánkKép Mikor jönnél?
mary78

Tűzmanó Kép
Én is gratulálok a babóhoz Kép

Sackó Kép
Szerintem se tesztelj még! Drukk!!!!

Wish Kép
Neked is ezerrel drukkolok +++

Mary Kép
Húúúúú most gondoltam bele, hogy a hétfő nem biztos, hogy a legszerencsésebb nap lenne, mert biztos nagyon sokan lesznek. Így, meg hogy érdektelenül megyek, nem szeretnék annyit várni, meg ügynököt se akarom szivatni. Akkor lehet, hogy inkább kedden megyek. Bocs. Azért szívesen találkoztam volna veled ismét. Na majd legközelebb.
Ja, és Igor túléli a sérüléseket szerencsére Kép

Kép
Kép
szilva069

Kedves Mindenki!

Olyan kedvesek vagytok köszönöm a gratulákat! Igazából elkéstem ezzel de azt akartam kérni, hogy senki ne gratuláljon előre majd csak ha a doki is megerősítette...de nem bírtam ki hogy ne közöljemKép Veletek, még nem is tudja más. ill. a drágaságom sejti hogy akár baba is lehet hiszen akcióztunk egész hónapban. Olyan érdekes bennem egyszerüen soha nem merül-merült, fel hogy ne sikerüljön, én komolyan hiszem azt hogy a tudat/alatti nagyon sokat befolyásolja a történéseket. Ezt csak azért írom le Nektek mert nagyon drukkolok mindannyiunknak hogy minél előbb sikerüljön, és ne is gondoljatok arra hogy na már megint nem jön össze, mert a pozityv hozzáállás nagyon sokat segít. Engem pl .olyan jó érzés töltött el , amikor januárban egyszercsak úgy döntöttünk hogy na akkor mostantól élesben. Eddig nem írtam de a drágaságom még urológushoz is ment 1 hete mert szentül meg volt győződve hogy herevisszere van...bennem ez fel sem merült! Holnap lesz a szülinapja már vettem egy kis egér marcipánt úgy szerettem volna reggel hozzárohanni de azt szeretném ha igazi szülinapi ajándéka lenne...
puszi mindenkinek!
Tűzmanó
Vendég

SzilvaKép
Kááár, de hétfőn tényleg nagyon sokan vannak. Meg én azt figyeltem meg, hogy ügynökünk hétfőnként olyan kis zizi. Olyan morcos.

MandaKép
Akkor mától dolgozol? Szóval akkor Görögország lesz az uticél? Tök jó!
Figyusz ha OEP bejelentő program kiépítéssel juttok valamire, írd már meg, mert én azóta se csináltam ezügyben semmit sem.
mary78

Sziasztok Csajok!

Most beszéltem a BMC-vel most még nem lesz lombik, túl korainak tartják, min. 3 hó. kell várni vetélés után, minden vizsgálatott újra kell csinálni( sperma, vérkép,nőgyógyászati vizsgálat),olyan kettős érzés van bennem, szeretném nagyon a lelkem mélyen de az eszem tudja hogy még korai lenne. Így hát valamikor ápr. megyünk vissza addig pihi.

Minden halácskának így utólag is Boldog Születésnapot kívánok!

SzilvaKép nem semmi hogy ez fényes nappal történt, nagyon megdicsérni a kutyust!

Tűzmanó, így ismeretlenül is szívből gratulálok neked!

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Barbi Kép ez a varakozas....embert probalo, en megertem. de a cel erdekeben megeri !! Kép

Tuzmano Kép orulok, hogy neked bejott a pozitiv gondolkodas, en kb 3,7 honapja gyakorlom, de meg nincs eredemenye, de nem adom fel. Kép
Az evek alatt parszor volt, hogy tenyleg nem hittem benne, de a legtobbszor "ereztem", hogy sikerult. Es lass csodat, sosem lettem terhes. Kép szoval ilyen is van. - sajnos
saci

Saci nagyon nagyon drukkolok Neked ezerrel! Olyan jó lenne együtt babásodni. Délután rendel a doki úgyhogy fel is hívom időpontért..állítólag 2 héttel azelőtt kell, hogy mennél, hogy kapj időpontot.
Tudjátok mi a furcsa? Lehet hogy ez a legelső terhességi jel? Kb. 10 napja olyan jól alszom éjjelente, mint utoljára gyerekkoromban.Kép

Szegény kis Igor kuty, valóban megérdemel egy hatalmas csontotKép
Vendég

Barbi Kép
Tudom, hogy nagyon szeretted volna már elkezdeni a lombikot, de higyj nekik, érdemes várni az ideálisabb körülményekre. Én ezt magamon is tapasztalom. Úgy érzem számomra is szerencsésebb lesz a következő ciklus, bár a szívem szakad meg, hogy még 1 hónapot kell várnom.
Ezek szerint a vizsgálatokat is csak áprilisban fogjátok kezdeni?
Kutyusokat folyamatosan dícsérjük, bár szerintem csak az egyik volt aktív, a másikon semmi sérülés nincs, úgyhogy Õ talán még el is bújt Kép

Kép
Kép
szilva069

szilvaKép
Igen sajnos csak ápr. mert egy hónap alatt nagyon változhat a hormonom, párom spermája stb...
Igazad van csak nehéz ez a várakozás,hiszek nekik legalább addig is erősődik a nyálkahártya stb...
csak nehéz ,mert eddig ez tartott bennem az életett. De legalább addig is nincs programozva a sexuális életünkKép

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Tuzm Kép koszi es erdekes ez az alvas...miket nem produkal a terhesseg...
saci

Barbi Kép
Tudom, tudom.... Nekem is csak azért voltak mostanában jobb napjaim, mert már lelkileg kéeszültem a transzferre, dehát én is inkább halasztok, nehogy ezen múljon a várt siker.

Kép
Kép
szilva069

Szilcsi -irtam a masikra
saci

Szilva Kép
Igor milyen tipusú kutyus??
mot

SziasztokKép

Csak bepofátlankodok közétek Kép ,mert lenne egy kérdésem...
Szerintetek az lehet egyfajta terhességi előjel, hogy a 21.cn-tól barnázgatok? Néha-néha, és nem folyékony, hanem pici darabok, de néha alig észrevehető, a betéten nemis látszik. Az első nap nagyon sötét volt, azóta világosabb, néha rózsaszínes világosbarna.A hasam néha néha görcsöl, meg feszít... Ma a 25.cn vagyok. Hm?

Üdv, további szép napsütéses napot mindenkinekKép
haga_28

SziasztokKép

SzilvaKép
Sajnálom a betörés dolgot, de ügyes volt a kutyusotok!!!

MaryKép
Igen már dolgozom és valszeg kevesebbet jövök majd! Igen találtam elég olcsó utat, igaz előszezon máj.30. vagy jún.06.-ai héten 7 éjszaka Nei Poriban.
Hétvégén még megbeszéljük az egyik rokon párral, mert őket is érdekli és lehet, hogy jövő héten le is előlegezem.
OEP - nem történt azóta előre lépés, mi floppy-n küldtük be a bejelentőket és kijelentőket, de ha van valami majd szólok.

TűzmanóKép
Gratulálok és nagyon szép babás hónapokat kívánok nektek!

Mindenkinek puszi!!!

manda

TűzmanóKép
Gratula!! Ez gyorsan mentKép

SzilcsikeKép
Puszi a nagyon okos, ügyes kutyusod bibijére!

SaciKép
Már nagyon várom a Te pozitív tesztedet is!!Kép

NoéKép
Bocsi, az előbb én sem írtam: BOLDOG SZÜLINAPOT!!

TizaKép
Mit szólsz a mai találkozóhoz? Igaz, ma is rendetlenkedik a gyomrom, de holnap nem érek rá.
gtünde

HagaKép
Hát az ilyen barnázás nem szokott jót jelenteni. Nekem is volt egy időben és általában a 21-22. nap körül kezdődött. Pont úgy, ahogy írtad, néha rózsaszín, néha barna és a menzi előtt közvetlen sötétbarna. Ez progeszteron hiányra utalhat, de nekem pl. rendben volt a progi értékem, mégis barnáztam pont abban a hónapban is, amikor nézték. A dokim szerint a nem megfelelő peteérés is okozhatja. (Megjegyzem utána nézték UH-val a peteérésemet és azzal sem volt semmi gond, de mostanában ez a barnázás is megszűnt magától.)
Szerintem mindenkép konzultálj orovossal,de nem hiszem, hogy a baba miatt lenne, de már sok furcsaság történt itt.

Kép
Kép
tiza

Szia Haga, én is azt olvastam itt a neten hogy ez a barnázgatás a nem megfelelő peteérést jelent(het)i. Szerintem is mindenképp beszélj a nőgyógyászoddal is mert jobb az ilyet még a tervezett terhesség előtt kikezelni.

Mindenkinek köszönöm a gratulát és a drukkokat.
Vendég

Szia TizaKép

Nekem is rendben volt a progi értékem. A szeptemberi kaparás óta most jelentkezett először ez a barnaság. Csak pont az az érdekes, hogy mikor régebben volt ilyen gondom, akkor először volt világos, és mielőtt rendesen megjött volna, akkor lett sötétebb. Most meg pont fordítva, sötétből világos. Vagy csak a januári vetélésem óta most állhat vissza a szervezetem, nem tudom. Majd megyek dokihoz, ha elmúlik, hátha ő mond valami bíztatót, vagy aggasztótKép Új doki lesz, kiváncsi vagyok rá...
haga_28

TüncsiKép
Találkozhatunk ma, de ha nincs kedved ne erőltesd, akár áttehetjük a jövő hétre is, szerdától már itthon leszek. Rád bízom a döntést és ne legyen lelkiismeretfurid, ha inkább nem. Most az a lényeg, hogy Te jól legyél.

Kép
Kép
tiza

TizaKép
Akkor szerintem halasszuk jövő hétre. Azt hittem, ma jól leszek, erre rosszabbul vagyok, mint tegnap. De nem kell ám semmi komoly rosszullétre gondolni, csak mintha valaki nyomná a gyomromat. Köszi, hogy megérteszKép Elutaztok valahova?
gtünde

TüncsiKép
Igen. A változatosság kedvéért síelni. Most nehogy azt gondoljátok, hogy akkora burzsujok vagyunk, de véletlenül így jött ki. Általában kétszer megyünk 3-4 napra és hát az idei szezonban nem sikerült előbb elmenni. Szombaton indulunk és kedden jövünk haza.
Ne viccelj, persze, hogy megértelek. Bár nekem is már ilyen gondjaim lennének. Azt hiszem a jövő hét egyébként is jobb lesz, elég sok dolgom van és még anyukámat is meg szeretném látogatni, mert már 3 hete nem láttam.

Kép
Kép
tiza

WishKép
Merre jártok? Gyere ám ide is, bár benézek a másik két topicba is, hátha oda már írtál?!

manda

Mot Kép
Igor Amerikai staffordshire terrier, amolyan Pitbull féle, de annál sokkal szebb.

Lányok Kép
Én láttam Tizát, olyan burzsúj féle Kép
Talán, még az operabálon is ott volt Kép

Kép
Kép
szilva069

SzilvaKép
Fotót kérek!!!!!

Kutyamánisok vagyunk.

Hétvégente állatotthonba járunk kutyukat sétáltatni.
mot

Köszi SzilcsiKépKépKép
Az operabálon nem voltam, mert a fodrászravalót elköltöttem a gyógyszertárban hormonokra.

Kép
Kép
tiza

Sziasztok Lányok Kép!

Végre sikerült feltöltenem a képet.
Kép

Noémi Kép Neked is köszönöm és (nekem nem derült ki hogy volt vagy lesz mostanában, de ) neked is Boldog Szülinapot!
Barbi Kép és neked is köszi!

Szilva Kép Ügyes kutyátok van, meg kell becsülni! Lehet hogy ki kellene rakni egy táblát a kerítéshez az alábbi szöveggel:
Eredmények :
Betörő : I
Macska : IIII
Szomszéd : II
Kép
Wishről Kép még semmi ?????
karcsi

KarcsiKép
Nekem pont ilyen virágom van otthonKép
Wishről még semmi. Már tűkön ülünk.
gtünde

Mot Kép
Nagyon csodállak a kutyasétáltatásért! Biztos nagyon hálásak azok a kutyuskák. Én is szívesen csinálnám, de sajnos eddig még nem volt rá időm.
Itt van a fotó róluk Kép
Kép

Karcsi Kép
Ez jó! És tényleg igaz a macska is, de csak félig, mert felgyógyult a cicánk a támadásukból Kép
Köszi a virágcsokrot. Micsoda illata lehet?

Kép
Kép
szilva069

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?