A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Greenolive,
ne mondd, húgod mikor nyáron? Én júli eleje Kép És jól vagyok, holnap terhelnek cukorral Kép

Macs,
telefon Kép

v
kisün

Kisün ! Örülök hogy jól vagy ! Cukorhoz kitartást _! +++
Aug. 2 elvileg .
Nemét tudjátok már ? Vagyis akarjátok tudni ?

Kép
Kép
greenolive

Green,
ha minden igaz, akkor Dócinak öccse lesz Kép

v
kisün

Macs,
telefonKépKép

POCAK!!!
Mivel ebben a hónapban nincs 29, ezért ma kívánok boldog félévest a kicsi fiadnak!!!! Kép

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Macs, eddig a nokiát szerettem, most elgondolkodtattál.
Mókusok foglaltak, sofőröket?Kép

Recca, fiad lázad a főztöd ellen?Kép
zanza

Sziasztok!

Manóka!
Nagyon bolog 7 és felediket Neked!!! Kép

Vildi!
Baloghot én is nagyon ajánlom, én nála szültem kétszer, és minden nagyon szép meg jó volt...telefonszám: 209-6838, viszont én úgy tudom, hogy nem nagyon vállal el új kismamákat, de azért próba szerencse Kép

Látom nagyon sokaknak jó a péntek 10, örülök nagyon, hogy ennyien leszünk!!! Kép És Juc, meg Zuzmo, meg Manóka...akkor köv. héten TEMI, ahol mászkálhatnak a kőcök Kép

Ja, és ha minden igaz jön elveszettAda is Kép, legalábbis reggel még ezt mondta telefonban, de most látom msn-en, hogy fáj a torka Kép

Gigike!!!
Nem megmondtam mélben, hogy ne agyaljál előre!!?? Irgum-burgum!!! Kép Kép Kép Átmenjek Csernusdokiba??? Kép
És számomra ez a felköltés téma teljesen lényegtelen, mert engem maguktól ébresztenek a kőcök fél7 mgasságában, tehát ha Petra elkezdi az ovit szeptembertől, akkor nem lesz kérdés, hogy Donit hogy fogom felébrszteni....persze ehhez hozzátartozik, hogy ők fél8-8-kor bevágják már este a szunyát...talán ez lehet majd a megoldás...

Zanza!
De jó, akkor nekünk is lesz Malackánk meg Tádénk??? Kép
És akkor mennyi is az annyi???

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Macs,
a férjem barátjának a nokiája úszott egyett a Balatonban. Kikötőben kiesett a zsebéből. hajóztak, aztán rájött, hogy nincs telcsi, mert elmerűlt. Kihalászta, kiszárította és a mai napig működikKép Nemtom hogy csináltaKép

Mása

Mása
Kép
Kép
szmagdi

...vagyis Mazsolánk meg Tádénk Kép
B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Zanza,
a M+T-vel tele lesz a táskád Kép

Bogárka,
az egyik talin tök jó felfedezésed volt Kép Emléxel mire jó a bevásárlókocsi?Kép

Mása

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Nem tudjátok hogy vannak Ildiék???

Mása

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Magdi!
Hát persze, hogy emlékszem Kép ...és de jó, hogy mondod, mert a múltkor nem mentettem le azokat a képeket...Át tudnád nekem küldeni mélben a linket, vagy egy olyan bevásárlókocsis fotót???
Köszi!

Tényleg, vajon mi van Ildiékkel???

És ha már wanted van: Zsebiről ki hallott mostanság????

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Zanza, sztem inkabb a pepesites ellen lazadozikKép, hisz o mar olyan nagyKép. tenyleg, nekunk Tade?Kép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Zanza,
hihi. Kép Arra asszociáltam, h összeállunk, mint a máksotészta, vagy hogy van az a mondás.

Macs,
húha, most lebuktam... Kép

Ancsi,
Lágymányosi híd nagyon-nagyon antirulez, csúnyábbat nem írok, mert ez egy babás topik, elvégre is...

Holnap azért bepróbálkozom azokkal a lépcsőkkel oda-vissza, suli, .... Kép úgyhogy ne is kérdezzetek, sztem csak csüt.ön leszek, azt ki tudja? Kép

Kívánjatok erőt és kitartást. Kép Köszi.
neet
neet

Juc,
megvettük Eszternek a babakocsit. IMÁDJA! Kép Kép Kép
(Cora, 1600, fémvázas, több színben van, mi rózsaszínt vettünk, míly meglepő...)
neet
neet

Neet!

Ez tök jó,ugye milyen édesen tologatja?

ZSebi dolgozik és nincs ereje jönni.

Juc
20170114224602

Bogárka,
holnap átkűldöm mindetKép Csak most már lépek aludni, mert apa reklamálKépKép

JócakátKép

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Gigi,
mit agyalsz már megint?Kép A fél hetes kelés sztem sem gáz, én Bálintom is akkor kel, pedig 9 utan alszik csak el... Viszont engem kiscsoportba menet 5-kor keltettek, hogy fél hatra oviba érjünk, mert szülök melozni jártak korán (jomunkasemberekKép) Na, erre mondj valamit... nem véletlen lettem kissé alvászavaros, ahogy a kineziologus jol megfejtette a miértjét.

KépKép
fibi

Ja, és büszke vagyok magunkra, mert az autosülés, amit vateran vettünk a Kismama ujsagban 44-ert van hirdetve, mi 30-ért licitáltuk, és vettük megKép És hiper-szuper jo, mert B egy nyikkanás nélkül elaludt benne, miután békésen szemlélte a város fényeitKépKép
Amugy jogara lehet hogy nem megyünk többet, mert ma kicsit besokalltunk mindketten. Van ott egy rámenös kiscsaj, és rámászik a gyerekemre, elveszi az autojat, beleiszik az itokajaba, két marokkal turja ki a kölesgolyot a dobozabol, és az anyja meg nem szol rá...

KépKép
fibi

Fibi!

Rámenős gyerekek mindenhol vannak,jogán,játszótéren,óviban...stb.
Nem ez a megoldás,hogy nem mentek.tessék szépen rászólni ha már az anyja nem teszi.Ez nagyon ciki,de nehogy már magatokat büntesd miatta.És az anyukának is lehet szólni nyugodtan.Én sem bírom ezt a típust de sajnos nagyon sok ilyen van.Saját gyerekének mindent lehet de az a csúcs amikor másik gyerekre minden apróságért rászól!Juj,de nem szeretem!Kép

Juc
20170114224602

:P

KépKép
fibi

KépHol kapok guszta ,jó kis bőrkabátot magamnak?MOndjuk az ára ne a Holdban legyen!Kép
Egyszerű ,zakó fazont szeretnék.
Köszi a tippeket.
Juc
20170114224602

Juc,
annyira tudtam, hogy ilyesmit fogsz irniKép Különben igazad van, muszaj lesz raszolnom, mert vettünk multkor joga-bérletet, és nem mehet kárbaKép Aztán majd meglátjuk, mi lesz, más dolgok sem tetszenek... De az tuti, hogy kiscsaj nem fogja piszkálni B-otKép
Fu, az ikejás hotdögtol kicsit kevereg a gyomromKép, véletlenül a csilis kecsapot nyomtam ráKép

KépKép
fibi

Juc,
én régen a Blahán vettem egy tuti jot, Lotto (volt) az aruhaz neve, nemtom, hogy létezik e még. Nem volt vészesen draga (30-40 között), és 6-7 éve kiszolgálKép
Hugom meg asszem a Jeans Clubban talált nagyon olcson (20 körül) egy szuper zako fazonut. Épp leárazás volt (már nemtom, melyik évszakbanKép)

KépKép
fibi

Fibi! Kép
Van egy jó mondás a problémádra:
Ne feledd: ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz,
hogy kinyújtsd a kezed, és pofánvágd. Kép
Na azt hiszem jobb lesz, ha elmegyek aludni. Jó éjt mindenkinek!

Kép
Kép
denizsa

Zsan, állati jo volt az a link, kösziKép
Na, ha mindenki horpaszt, akkor megyek én is...Kép

KépKép
fibi

Deni,
exférjemtöl hallottam ezt a hires mondást, királyKép
én is joccakatKép

KépKép
fibi

Fibi, ha igazi csilis kecsap lenne, akkor azt jóga előtt kellene enned.Kép Nemcsak a kiscsajnak nem lenne haja, de még a kedves mamájának sem.Kép

Lesz T+M, M: 1200 Ft, T: 1000Ft

Egyetlen rossz hírem van, eggyel kevesebb Tádét sikerült beszereznemKép Jövő héten megint megyek Egerbe, tudok hozni.Kép
zanza

Fibi!

Lotto?lehet,hogy nincs is már talán de nem tudom biztosan.
Jeans Club?Na majd benézek.

Kösz és DEn jó tanácsa sem kutya!Kép
20170114224602

Neet, gondoltam, hogy szólás lesz a dologban, csak nem sikerült rá elmésen válaszolnom.Kép
zanza

Juc!
Én is a Jeans Clubot mondtam volna Kép...vagyis mondom is! Kép

Na, ha mindenki alszik megyek én is...

Jóéjt!
B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Juc!
Én két éve vettem bőrkabátot (zakó fazonút)a Jeans Club-ban 24 ezerért, tavasszal valami leértékelésen. És nagyon jók voltak még ezen kívül is!

Jóccakát!

Kép
Kép
zuzmo1

AKkor Jeans Club lesz a kiszemelt áldozat.
Köszi lányok!

Juc
20170114224602

sziasztok!

Macs
nalunk meg ezer evel ezelott egy Siemens A35os mosodott ki;megszaradt es semmi baja nem volt utana sot Kép pedig az aztan nem egy massziv tipus Kép

Zanza
mi szeretnenk Mazsolat meg Tadet is ha mesz Egerbe;nemtom merre laksz de en torpevel is meg torpe nelkul is furge mozgasu vagyok ha meg autoba ultunk akkor aztan plane Kép ugyh el tudok majd erte ugrani

Lotto meg megvan.legalabbis par honapja meg megvolt Kép
brekuc

Fibi, orulok, hogy bevalt az ules!Kép Tenyleg jo aron vettetek!

Szerintem tegnap nem koszonottem meg Manokat es Akost! Sok boldogsagot!
Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Kép
csak úgy
20170114224602

recca,
azért érek rá mert kicsit visszavettünk mert mondtam apának hogy még egy nap és felbukok mint a büdösbogárKépés most pihi és örülök neki nagyon meg jól esik és gondolkodomKépKépKép

bog,
ok,pénteken kielemzelKépKépKép

juc,
bőrkabit én is akarok ha találtál ott jót szólsz nekem is??????

OVI:nálunk b 9 elött ritkán ébred fel úgyhogy 2 órával korábban kéne keltenem,brühühü
és nekem mindig rosszul esik az ilyesmi gondolata,még soha nem keltettem őt fel,max egy délutáni alvásból ami dél óta tartott fél 5ig,na akkor jött az ajtócsapkodásKépmeg ilyenekKép
de b állati nyügi volt utána úgyhogy többet nem is próbálkoztam vele......
úgyhogy egyetéretek juccal hogy gyerekkínzás az oviKép(((((

juc,
még vmi,mint szakemberKép :azt megtehetem hogy beíratom és mondjuk nem viszem őt????????mert ugye csak a nagycsoport kötelező.......

mindenregondolóésmindenértelőreparázógigi
Vendég

Gigi!

Megteheted!
Én is utálom a felkeltést pedig csak háromnegyed 8-kor kell csinálnom.És Soma is utálja ,ma reggel egy dráma volt pl.

Juc
20170114224602

fibi,
te hátrányos helyzetű gyerek voltálKépengem soha nem keltettek hajnalba,igaz anyám az oviban dolgozott akkoribanKépenyim kölök meg elkapatottKépKépKépKépKépKépKép
Vendég

juc,
és van annak vmi következménye?????????????mit tom én hogy mondjuk kiszúrásból azt mondják nem iskolaérett vagy ilyenek?ovifüggő,mi???????????
Vendég

Lindiek hazaertek mar?

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Minek,hogy nem viszed a gyereket?Kiszúrás?Ezt most komolyan kérdezed?Meg sem hallottam.5 évesen mennie kell,és onnan majd kiderül,hogy iskolaérett-e vagy sem.ÉS azt egyébként is ha kérdéses akkor óvitól független szakember is(Nevelési tanácsadó)fogja véleményezni.

Juc
20170114224602

Gigi!

Miért nem, vagy MSN?
20170114224602

Juc,
szivesen, tökjo hogy a Jeans Clubot a többiek is javasoltákKép

Zanza,
birom a humorod, mondtam már?KépKép
Milyen az a Tádé, hogy ennyire népszerü? van rola fotod?Kép

Gigi,
tényleg az voltam, bezzeg a hugomnak már aranyélete volt, a nagyi vitte a szomszéd ovodaba. Sztem sem lesz semmi baja B-nak, ha csak 5évesen viszed oviba... Vagy vidd Montessori oviba, ott nem baj, ha elkésikKép

Dora,
igen, kösziKép

Ancsi,
okés, védem mint egy anyatigrisKép

Sagoya lesz pénteken? Uuuuugy elmennék én is... valaki esetleg nem vállal el egy fuvarra?KépKép vagy esetleg apjukkal bemegyünk reggel Bp-re...

KépKép
fibi

Macs!
TelóKép De a szárítás tényleg beválik, csak pár naopig ne kapcsolgasd ki-be.

Fibi!
Nehogymár ne menjetek jógára egy erőszakos anya+csemetéje miatt! Finoman, de határozottan szóljál rá. Én sem bírom a gyereküknek-mindent-megengedő szülőket, főleg, ha az más gyerek / ember kárára történik.

Kép
Kép
manoka11

Zanza!!!!!!!!!!!!!
én Savoyába nem tudok menni, hacsak nem vki visz Kép((. megőrzöd nekem rózsaszín nózis tádét? mennyi pénz? utaljam esetleg? és ha jövőhéten tartanánk egy MOM-ot mondjuk szerdán? Kép

Macs!
anyu is kimosta apu mobilját. 3-4 napig száradt és utána működött. vizesen indítani nyélzjá! Kép

én Sagojába nem merek bkv-zni Kép

Fibi!
védd meg a fiadat, meg a kölesgolyókat! Kép ha ilyen lesz Lencsi, megnevelem, az fix. nem bírom az erőszakos kőcöket Kép

ancsipancsi

Juc, Gigi,
most mi is a korkülönbség átgondolásán vagyunk rajta... Nektek bevált Jucus a 3 év (ha jol tudom, annyi)? Mikor kezdett Soma oviba menni, Panna mennyi idös volt akkor, jol viselték?

KépKép
fibi

Manoka,
nemcsak amiatt, más dolgok sem tetszenek ott...
de igazad van, rá fogok szólni szépenKép
Akkor ma lenne elvileg a szülinapod?Kép Isten éltessen még sokáig!!! KépKépKép

KépKép
fibi

Sziasztok!

Új vagyok itt, és nőgyógyászt keresek a XI. kerületben, a Tétényiben szeretnék szülni,8 hetes terhes vagyok. Tudnátok ajánlani nekem valaki jó Dokit?
Móni
pemo

Fibi!
Nálunk a 3 év tökéletesen bevált.SOma már önálló volt amikor Panna megszületett ez nagy könnyebbség volt nekem(WC használat,evés,ivás pl.)

Óviba majdnem 4 évesen ment.Én még tartogattam volna itthon,de aztán valahogy mégis meggyőztem magam. Panna akkor volt 7 hónapos.
Elöször mindig ebéd után jött haza SOma,de most hogy van 2x foci a héten,ott alszik.DE kizárólag csak akkor!Utána itthon vagyunk együtt!

Juc
20170114224602

Zanza, enKép kibirom meg egy ideig T nelkulKép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?