Na, voltam ma cukorterhelésen, kiinduló cukrom jó, többi holnapra lesz meg. Most még jobb volt, mint múltkor, mert miután rájöttem, hogy szőlőcukor a cukor, vígan rágcsáltam a fel nem oldódott golyócskákat, ugyani IMÁDOM a szőlőcukrot

Meg voltam monalisán is, és most naaaaaaaagyon lazaaaaaa vagyok
Pemo,
üdv köztünk!!!! Mik az igények doki téren?
Macs,
Taigetoszon röhögök azóta is

és drukk, hogy a telefon túlélje a természetes kiválasztódás kegyetlenségét

párom telefonja pl. nem élte túl Dóci nyálának kegyetlenségét, de az enyém pl. igen
Ancsi,
jövő szerdán én alapból momok (doki), szóval ha lesz tali, akkor benézek hozzátok. De szerintem Juc ötlete lenne az igazi, a Művházas játszó, mert ott el lehetne engedni a gyerkőcöket, mi meg lazáznánk-pletyiznénk stb.
hallod JUC,
nyomom a művházas talit, mert szerintem az jóóóóóóó lenne

mert egy irányba futni épületes dolog, meg jó edzés, de inkább beszélgetnék veled
Neet,
babakocsi rulez, dóci is szok tologatni
Beet,
Lillus nagyon ügyes!!! Dóci is néhány hete pisilt először bilibe, miután már két éjszaka is száraz volt a pelusa, tehát kezdi visszatartani a pisit. Úgy gondoltuk, hogy akkor lassan lehet próbálkozni, és egy este pelenka nélkül rohangált, előtte mondtuk neki, hogy ha pisilni támadna kedve, akkor itt a bili, és miután elhullajtott 2 cseppet, rohant a bilihez, és belepisilt, olyan büszke volt magára

Azóta nem volt ilyen, de nem is akarjuk erőltetni, majd szépen fokozatosan szokja
Motor nálunk is megy, szobában-kint, de hosszabb távokat nem szeret rajta megtenni, még nem jött rá a száguldás élvezetére
Volt ma doki dócinál, kis influenza-nyavaja, szerencsére nem komoly, kapott hurutoldót meg orrcseppet, de több nem kell

Pénteki Savoyát mindenképp kihagyjuk, hacsak nem kér valaki egy kis instant vírust, mert akkor küld fénypost.
vera aki ma cukormeghajtással működik