A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » "Friss" kismamák topicja

Kedves Lányok!

Eddig is nagyon ritkán irogattam ide, ezután sajnos még ritkábban foglak tudni olvasni benneteket Kép

Mindenkinek gratulálok, aki már babázik, és bár élvezem a terhesség minden percét (eddig, kop-kop), picit már irigylem is öket Kép

A pocakos sorstársaknak pedig kitartás, és minden jót kivának!!!

iddi (29)
iddi

Jó reggelt Kismamákok!

Martina sokszor csókol mindenkit, a héten már biztosan hazajöhetnek. Mindketten jól vannak, Kristóf gyönyörû és kajál rendületlenül. 90-100 körül nyomatja, visszaszedte a szülés utáni súlyveszteséget, sõt szépen gyarapodásnak indult. A vizsgálat kedden vagy szerdán lesz, s utána irány az édes otthon.

Mindenkinek problémamentes pocakosodást, a kis jövevényeknek és családjuknak sok boldogságot Kép
tyúkanyó

Kedves Ilke,

Gratulálok, biztos vagyok benne, hogy az esküvő remekül sikerült! Ha tudsz küldeni képet, örömmel várom!

Pucúr,

Gondoltam, hogy valami közbejött... Milyen az élet a Klinikán? Holnap korábban megyek (1 órára), mert néhány késöbb csatlakozóval együtt kapunk egy kis felzárkóztatást Kép Szóval ha 1 óra elött valamivel le tudsz jönni, akkor ott vagyok. Továbbra is a barna bárányos kishátizsákot figyeld...

Mindenkinek kitartást ehhez a gusztustalan idöhöz (és minden egyébhez):

Zita
25+3
ParaZita

Jo reggelt Lányok
a hétvégén elkeztük átrendezni a lakást és most egy kicsit "fut" bár ez inkább a nagyszobára jelemzö Kép mert mindent kikelet pakolni belöle mert át akarjuk rendezni ugy hogy lassan emberi formája lesz az egész lakásnak .egész hétvégén butorokat nézegetünk .de megérteKép mert ha lassan is de haladunk.

Lányok
Drukojatok mert holnap találkozok a dokival remélem elválal mert már nagyon elegem van a dokikeresgélésböl Kép meg a sok telefonálásbol doki ügyben Kép

Üdv mindenkinek Csics 32 hetes Kép

UI: UTÁLOM EZT AZ ESÖS IDÖT Kép
csics

Kata,
Köszi, hogy írtál. Sajnos nem tudom, hogy a kórházi csecsemõsök milyenek lesznek, viszont az biztos, hogy én abszolut kezdõ vagyok és tapasztalatlanKép. Mivel jó lenne majd a baba fél éves kora után is anyatejjel etetni, esetleg gondoltam, hogy akkor is jól jöhet a mellszívó. Csak hát legyen ugye addig is elég tejci, nagyon izgulok e miatt.

Martina, gratulálok Kristófhoz! Igen-igen ügyes babaKép.

Zita,
Sasha feltett 3 képet a pocakos oldalunkra az esküvõrõl, igaz ezek csak amolyan közbe közbe ellõtt képek. Sajna a szépen beállítottak csak papíron vannak meg. Azért a lényeg itt is látszik (a pocak és a boldogság)Kép.

Ma megyed dokihoz, de. Úgy izgulok, hogy mit fog mondani.

Pusz,
Ilke 35

KépKép
KépKép
ilke

Jó reggelt mindenkinekKép

Érzitek milyen friss a levegõ? És mennyire üdítõ ez a kis esõ?Kép ImádomKépKépKép

Lata007Kép

Úgy legyenKép Köszönöm szépen a dicséretetKép Örülök hogy jól vagytokKép

TyúkanyóKép

Köszönjük az infót Martináról, jó hallani felõleKép Illetve felõlükKép Minden jót kivánok nekikKép

<pre>
[size=-2]Ssz.[/size] [size=-2]N i c k n é v[/size] [size=-2]Hetek/napok[/size] [size=-2]Életkor/gyermek[/size] [size=-2]L a k h e l y[/size] [size=-2]Szülés v.i.[/size] [size=-2]Szülés tervezett helye[/size]
[size=-2]1.[/size] Marcsi 40 / 0 31 év/2.b. Budapest 06.09 [size=-2]Szent István Kórház[/size]
[size=-2]2.[/size] Blano 39 / 2 24 év/1.b. Mezõkövesd 06.15 [size=-2]Eger Markhot F. K./Dr. Wernigg[/size]
[size=-2]3.[/size] Kato 39 / 0 27 év/2.b. Budapest [size=-2]XIII.[/size] 06.17 [size=-2]Szent Margit K. / Dr. Szép[/size]
[size=-2]4.[/size] Pucúr 38 / 5 29 év/1.b. Budapest 06.15 [size=-2]Sote II.sz. Nõi K. / Dr. Radványi[/size]
[size=-2]5.[/size] Katesz 37 / 0 26 év/1.b. Budapest 06.30 [size=-2]Nyírõ Gyula K. / Dr. Szakonyi[/size]
[size=-2]6.[/size] Gumicukor 36 / 4 26 év/1.b. Budapest 07.05 [size=-2]Kútvölgyi K. / Dr. Mészáros[/size]
[size=-2]7.[/size] Beszti 36 / 2 27 év/2.b. Szigethalom 07.06 [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Harsányi[/size]
[size=-2]8.[/size] Dió 35 / 4 27 év/1.b. Budapest [size=-2]XIV.[/size] 07.10 [size=-2]Szent István Kórház[/size]
[size=-2]9.[/size] Conti 35 / 3 34 év/2.b. Budapest [size=-2]XVIII.[/size] 07.12 [size=-2]Szent Imre Kórház[/size]
[size=-2]10.[/size] Ilke 35 / 1 26 év/1.b. Budapest [size=-2]IV.[/size] 07.15 [size=-2]Szent Margit K. / Dr. Szigeti[/size]
[size=-2]11.[/size] Halacska 34 / 5 30 év/1.b. Kistarcsa 07.17 [size=-2]Kútvölgyi K. / Dr. Mészáros[/size]
[size=-2]12.[/size] Ágota 34 / 0 30 év/1.b. Székesfehérvár 07.17 [size=-2]Mór[/size]
[size=-2]13.[/size] Sziszike 33 / 4 29 év/1.b. Budapest [size=-2]XVIII.[/size] 07.24 [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Petõ[/size]
[size=-2]14.[/size] Kryss 34 / 2 31 év/2.b. Bécs 07.27 [size=-2]Bécs; Szent József Kórház[/size]
[size=-2]15.[/size] Nyuszi 33 / 0 32 év/1.b. Budapest [size=-2]XIV.[/size] 07.28 [size=-2]Kútvölgyi K. / Dr. Bábinszki[/size]
[size=-2]16.[/size] Zsanci 32 / 0 28 év/1.b. Budapest [size=-2]XIII.[/size] 08.05 [size=-2]MÁV Kórház/Dr. Mészáros Márta[/size]
[size=-2]17.[/size] Hetty 32 / 0 24 év/1.b. Eger 08.05 [size=-2]Péterfy Kórház[/size]
[size=-2]18.[/size] Malacka 31 / 4 36 év/2.b. Budapest 08.08 [size=-2]Szent István Kórház/ Dr. Petik[/size]
[size=-2]19.[/size] Csics 32 / 3 26 év/1.b. Budapest [size=-2]XIX.[/size] 08.08 [size=-2]Szent István Kórház[/size]
[size=-2]20.[/size] Forti 31 / 4 30 év/1.b. Budapest [size=-2]XIII.[/size] 08.09 [size=-2]Margit Kórház / Dr. Tûzkõ[/size]
[size=-2]21.[/size] Pszi 31 / 1 26 év/1.b. Budapest [size=-2]VI.[/size] 08.11 [size=-2]Péterfy Kórház / Dr. Abkarovics G.[/size]
[size=-2]22.[/size] Djeszter 31 / 0 29 év/2.b. Budapest 08.12 [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Petõ[/size]
[size=-2]23.[/size] Zsani 30 / 1 28 év/2.b. Budapest 08.15 [size=-2]?????[/size]
[size=-2]24.[/size] Bringa 29 / 6 27 év/1.b. Veszprém 08.15 [size=-2]Megyei Kórház / Dr. Pfund[/size]
[size=-2]25.[/size] Anda 28 / 4 27 év/1.b. Budapest 08.16 [size=-2]?????[/size]
[size=-2]26.[/size] Petra 30 / 4 27 év/1.b. Budapest 08.20 [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Koós-Hutás[/size]
[size=-2]27.[/size] Viktória 29 / 5 23 év/1.b. Budapest 08.23 [size=-2]Csepeli Weiss Manfréd Kórház[/size]
[size=-2]28.[/size] Iddi 28 / 6 36 év/2.b. Budapest 08.28 [size=-2]Szt. János Kórház / Dr. Zeke[/size]
[size=-2]29.[/size] Nóra 28 / 5 24 év/1.b. Miskolc 08.29 [size=-2]Miskolc Semmelweis K./Dr. Dobos[/size]
[size=-2]30.[/size] lomis 27 / 5 26 év/2.b. Érd 09.04 [size=-2]?????[/size]
[size=-2]31.[/size] Zsóka 25 / 5 24 év/1.b. Budapest 09.12 [size=-2]MÁV Kórház[/size]
[size=-2]32.[/size] Kriszti 26 / 1 30 év/3.b. Galgamácsa 09.15 [size=-2]Szent Margit K. / Dr. Fábián[/size]
[size=-2]33.[/size] Nyusza 25 / 6 26 év/1.b. Budapest 09.17 [size=-2]Sote I.sz. Nõi K. / Dr. Ádám[/size]
[size=-2]34.[/size] Dec8 26 / 0 24.év/1.b Budapest [size=-2]XXI.[/size] 09.17 [size=-2]Szent Imre Kórház[/size]
[size=-2]35.[/size] Pemeske 26 / 1 25 év/1.b. Budapest 09.17 [size=-2]Szent István Kórház[/size]
[size=-2]36.[/size] Gyöngyöske 25 / 5 30 év/2.b. Miskolc 09.19 [size=-2]Miskolc Semmelweis K./Dr. Sándor[/size]
[size=-2]37.[/size] Katka 25 / 3 30 év/2.b. Jászberény 09.20 [size=-2]Rókus Kórház / Dr. Gombos Sándor[/size]
[size=-2]38.[/size] ParaZita 25 / 3 30 év/1.b. Budapest 09.21 [size=-2]Sote II.sz. Nõi K. / Dr. Gimes[/size]
[size=-2]39.[/size] Ancsi 25 / 2 28 év/1.b. Gyöngyös 09.21 [size=-2]Bugát Pál Kórház[/size]
[size=-2]40.[/size] Lella 25 / 1 33 év/2.b. Tripoli 09.21 [size=-2]Oi Clinic[/size]
[size=-2]41.[/size] Edina 24 / 1 24 év/1.b. Portugália 09.30 [size=-2]Maternidade Daniels de Matos[/size]
[size=-2]42.[/size] Mona 24 / 1 27 év/2.b. Budapest 09.30 [size=-2]Sote I.sz. Nõi K. / Dr. Csatlós[/size]
[size=-2]43.[/size] Sasha 23 / 5 23 év/1.b. Budapest [size=-2]XIX.[/size] 10.04 [size=-2]?????[/size]
[size=-2]44.[/size] Bolegajudit 22 / 6 28 év/2.b. Szomolya 10.09 [size=-2]?????[/size]
[size=-2]45.[/size] Sch_moncsi 20 / 4 25 év/1.b. Bécs 10.12 [size=-2]Wilhelminen K./Dr. Peter Taussig[/size]
[size=-2]46.[/size] I_ancsa 22 / 1 30 év/1.b. Budapest [size=-2]VII.[/size] 10.13 [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Herczegh Sz.[/size]
[size=-2]47.[/size] Kataa 20 / 6 27 év/1.b. Budapest [size=-2]IX.[/size] 10.22 [size=-2]Nyírõ Gyula Kórház[/size]
[size=-2]48.[/size] Lora 20 / 4 25 év/1.b. Várpalota 10.27 [size=-2]Dr. Bikkes József[/size]
[size=-2]49.[/size] Krizsi 20 / 5 30 év/1.b. Ócsa 10.24 <FONT SIZE="-2">Sote II.sz. Nõi K. / Dr. Vermes G. Gy.
[size=-2]50.[/size] Szilcsike 19 / 4 26 év/1.b. Budapest [size=-2]XXI.[/size] 10.26 [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Koós-Hutás[/size]
[size=-2]51.[/size] Csipkebogyó 19 / 4 26 év/1.b. Németország [size=-2](XVII.)[/size] 11.03 [size=-2]Dr. Engelhardt[/size]
[size=-2]52.[/size] Bmaass 19 / 4 25 év/1.b. Stuttgart 11.09 [size=-2]?????[/size]
[size=-2]53.[/size] Mj (Móni) 16 / 6 29 év/1.b. Törökbálint 11.19 [size=-2]Margit Kórház / Dr. Fábián Sándor[/size]
[size=-2]54.[/size] Pilinke 16 / 5 26 év/1.b. Budapest 11.20 [size=-2]?????[/size]
[size=-2]55.[/size] Kamelia 15 / 6 23 év/1.b. Helsinki 11.23 [size=-2]Helsinki Nõgyógyászati Klinika[/size]
[size=-2]56.[/size] Kisvakond 12 / 1 32 év/2.b. Budapest 12.20 [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Petõ[/size]
[size=-2]57.[/size] Gömbölyü 12 / 3 29 év/1.b. Budapest 12.20 [size=-2]Szabolcs utcai Kórház[/size]
[size=-2]58.[/size] Orsoly 10 / 2 27 év/1.b. Budapest 01.07 <FONT SIZE="-2">SOTE II / Dr.Radványi Krisztina)
[size=-2]59.[/size] Kamilla 9 / 4 26 év/1.b. Budapest 01.10 [size=-2]Rókus Kórház / Dr. Barabás Gábor[/size]</FONT></FONT></pre>

pusssssssssssszantok mindenkit
sasha
23+5

Kép
sasha

Ilke!

Szerintem az olyan képek jók, amik nincsenek mûvien beállitva, hanem a tényleges boldogságot kapják el... Ezek olyanoknak tûnnekKép számomra. És igen szép pocija van rajta Ilkének, mindenki megnézhetiKép

cupp
sasha
23+5

Kép
sasha

Sziasztok,

Gumicukor,

Irtad, hogy még keresgélsz...ez azt jelenti, hogy még nem biztos a Kútvölgyi?

Ilke,

Nagyon szépek az esküvõi fotók...Kép...rögtön elkezdtem nosztalgiázni. Azért nem semmi lehetett pocakosan végigcsonálni. Nem fáradtál el nagyon?Ja, és nekünk nincsenek is mûtermi képeink...Kép

pusszantás
Nyuszi
34.
Nyuszi

MJ Móni!

Átnéztem a megintbe, mint általában mindig, és látom, hogy "olyan mintha mozogna" dolog áll fenn?Kép Tudod én a 20 hét után éreztem és addig nem volt semmi sem. Aztán egyszer jött az olyan volt mintha megmozdult volna. Valahogy összetéveszthetetlen a baba a bélmozgással szerintemKép egyébként van aki még korábban is érezheti a babát, nem feltétlen a félidõ után!!! Úgy örülök hogy már kezded érezni az olyan jó!!!
De ne ijedj meg ha nem érzed 1-2 napig, vagy több, mert még picike nagyonKép Nekem már ez a 2. napja, hogy csak reggel érzem hogy mozog. Biztos nem szereti az esõtKép Ettõl független lehet hogy mozog napközben is csak nem veszem észreKép

cupp
sasha
23+5

Kép
sasha

Kedves Ilke,
Sajnos nekem a tár.hu innen nem jön be, úgyhogy most nem tudlak megnézni, de majd megpróbálom máshonnan... Nagyon kíváncsi vagyok!
A hétvégén mi is voltunk lagziban, vidéken - örülök, hogy a sajátunkat még annakidején lebonyolitottuk, mert most alig táncoltam egy kicsit, máris bekeményedett a hasam (úgyhogy nem is mertem forszirozni), a mi esküv&#337;nkön viszont nagyon klasszul mulattam. Remélem, azért te jól bírtad, és kellemesen érezted magad. Ha lesz id&#337;d, ird meg, milyen volt!
Zita
25+3
ParaZita

Nyuszi
Ezt a biztonsági öv terelõt hol lehet venni? Én már keretem egy pár helyen, de csak hülyén néztek rám. Nekem nem a vezetéssel van gond, hanem azzal, hogy utazni kell sokat (általában hosszasan).

Any
Gratulálok a pici lányhoz.Kép Remélem nemsokára láthatjuk is. Sok boldogságotKép Kép Kép

Zsanci
Nekem az unokahúgom Fanni. Nagyon drága szõke, göndör kislány (2 éves) és tele van élettel. A nagyanyám Fáninak hívja (az öreglány erõsen meg van zakkanva), remélem nálatok nincsenek õrültek a családban. Nekem is nagyon tetszett ez a név, de már sajna foglalt.

A hétvégén könyveket rámoltam. Hát annyira elkezdett fájni a hasam, hogy csak na. Úgyhogy irány az ágy. Jól megilyedtem, de elmúlt, úgyhogy a könyvek szépen szétszórva hevernek a nappaliban, meg a ládákban. Na majd egyszer.

Drága Martina!
Olyan jó hallani rólatok a sok jó hírt. Remélem nemsokára otthon lesztek!!

Ilke
Nagyon aranyosak az esküvõi képek. Látszik rajtuk a természetes boldogság. Hiszen mi lehetne nagyobb öröm mint egy esküvõ egy babavárással Kép

dec8 (26)
dec8

Jó reggelt Mindenkinek!

Ma ismét volt ctg, ahol a babánk annyira mocorgós volt, hogy közel fél órát töltöttem a gépen, de minden rendben van, túléltem a vidéki kiruccanást is a 7végén nem indult el semmi.
A véreredmények is jók lettek és nincs B-streptococcusom sem! Jövõhéten kell mennem megint.

Kezdejk néha fájdogálni, de nem rendszeres még, meg olyan érzésem van gáttájékon, mint aki több km-es bringatúrán vett részt, mintha a nyereg megnyomta volna. Gondolom ez azért van, mert már kezdem érezni a súlyát, hogy jobban lent van a bébi.

Nyuszi!
Valamit félreérthettél, én nem keresgélek kórházat, a Kútvölgyi tuti biztos, már csak azért is, mert 4 éve oda járok. Valakivel keversz, talán Csics-csel, õ most mintha keresgélne új dokit.

Halacska mindenkinek üdvözletét küldi, de idézek a levelébõl:
" A babaneten több mint
egy hete nem voltam. Ott is hiányzik a társaság. Esteleg
megírhatnád ha nem gond, hogy jól vagyunk és Halacska
üdvözöl mindenkit. Írd meg nekem azt is, hogy ott ki szült
meg."

Szóval hiányzunk neki, de majd míg vagyok a melóhelyen elküldöm neki az itt írtakat mail-en, a férje meg majd hazaviszi neki, hogy ne maradjon le semmirõl sem.

Most visszamegyek dolgozni, készítem az átaadandó anyagokat, mert a héten vagyok már utoljára, utána otthonról tudlak elérni benneteket, ha minden igaz, bár csak este felé.

Üdv mindenkinek
gumicukor 36+2

KépKép
KépKép
gumicukor

dec8,

Én a Váci úti Brendonban vettem a biztiöv leszoritót. Készülj fel, hogy az ára jó húzós (ha jól emlékszem, 8.900,-vagy valahogy így), én is szívtam a fogam, de tényleg jó, ha sokat kell autózni...

Zita
25+3
ParaZita

Dec8!

Én is ott vettem, ahol Zita. Hátul a biztonsági babaüléseknél kérdeztem rá (igaz ki is vannak rakva, de azt elöre nem tudtam), hogy biztonsági övhöz keresek kismama övterelöt. Rögtön tudták, hogy mit akarok. Az ára tényleg húzós, de szerintem megéri.

Beszti
36+2

KépKép
KépKépKép
beszti

Köszi lányok az övterelõt, hát tényleg nem semmi az ára. Hát majd ráveszem kedves kispapámat, hogy finanszírozza.

Üdv

dec8

Ui: Szia Edit!
A szoliról meg a napozásról én már egy csomó mindent hallottam, jót is, rosszat is. A szoli nekem nem jön be (nem tudok hasra fordulni Kép, pedig nekem mindig az ég le hamarabb). Napozás meg most ugye nem fenyeget. Kép
dec8

Kedves Edit,

Tejtilalomról nem hallottam (legfeljebb a terhesség vége felé), napozni viszont állítólag csak mértékkel (ha jól tudom, fõleg a túlmelegedés miatt), a szolit pedig még annyira se javasolják...
Üdv a fedélzeten!

Zita
25+3
ParaZita

Sziasztok Mindenki!

A hetveget kihagytam,mert ajdnem anyosomnal voltunk.Remelem semmi toxoplazmat nem szedtem össze,az anyos ugyanis nagy macskaörült es negy cicaja is van.Asztalra,agyba mindenhova szabad a bejarasuk!
Na,szoval,remelem a legjobbakat!

Forti!
Gratulalok a jo hirekhez!Vigyazz magatokra tovabb is nagyon es pihizz eleget!En ugyan csodallak,hogy birsz annyit feküdni,en ma is 6.50-kor mar fekeltem,mert a derekam nem hagyott aludni Kép !

Nyuszi!
Akarhogy is szamolom,szüles kiszamitott idöpontja juli.27. Kép.Az utolso menstruaciom elsö napja oktober 20.

Bringa!
Köszi az infot a korhazrol,azt azert jo tudni,hogy lehet bizni bennük.Van vajon ott rooming-in?Tehat hogya pici egesz idö alatt nalam maradhat?Bar en ugy gondolom,hogy tessek csak neki akkor a vilagra jönni,ha mar itt vagyunk megint.D hogy a pöttömke ilyen szofogado-e mar,azt persze nem zudom! KépKépKép

Mindenki!
Hat en bizony ha nem is babonanak nevezem,de nem akarok elöre a "medve börere inni" KépKép,tehat inkabb mindennel addig varok,amig csak lehet.En szerintem a 36-37.-ik hetig lehet.Aaronnal is igy volt.Bar egy masodik picinel mar legalabb eleve van szinte minden,ha ki is mosok dolgokat,vasalni,agyat felhuzni meg nem fogok ket-harom hetig biztos,aztan majd meglatom Kép !

Mindekinek szep tovabbi(ha esös is Kép) napot kivanok!

Kryss(34+3)

Szep napot, jo kedvet!
Kryss
Aaron (1999.X.13.)
Rebecca (2002.VII.23.)
Lea (2008.VI.19.)
Miriam (2010.X. 8.)
kryss

Dec8

Látom már válaszoltak Neked. Én is ott vettem és annyiért, tudom nem olcsó, de szerintem is kényelmesebb, mint hagyományosan viselni az övet, nem is szólva a biztonságról.

Gumicukor,

Bocsi, úgy látszik kezdek meghülyülni....KépAdd át üdvözletemet Halacskának.Kép Lehet holnap kiderül mikor csinálják meg a császáromat és hogy birok-e összefutni vele a kórházban vagy sem. Persze még addig bármi történhet, csak nehezen tudnám elérni.
Ja, ilyen biciklista fájdogálást én is szoktam néha érezni, csak érdekes módon éjszakai ébredéskor...Kép mintha helyezkedne odabent Kisnyuszi.KépNagyon izgulok a holnapi UH miatt...

Nyuszi
34.
Nyuszi

Kryss,

Az utolsó mensink idõpontja majdnem (okt 21.)megegyezik, tehát akkor viszont egyidõsek vagyunk, vagyis én 33. hetes , Te meg 33 hetes 1 napos, nem?

Nyuszi
Nyuszi

Nyuszi!Kép

Az en szamitasaim szerint,(nem szamoltam vissza a heteket) en szombaton kezdtema 34.-ik hetet.
Amikor a korhazba mentem es nem a nögyogyszomhoz,akkor ök is megneztek a tablazatukban - abban a kör alaku tekerösben es nem mondtak,hogy nem igy van.
tehat mit tudom en.KépKépKépKépKép
Lenyeg az,hogy julius 27.-e, es a hetekkel en mar igy maradok.Különben csak minden bonyolultabb lesz.Es a dokinal sem akarok ilyen "aprosagokon" lovagolni!Kép
De amikor Aaront vartam,akkor is ugy jött ki,hogy a teljesen betöltött 40.-ik het utolso napjan született(tehat egy nappal a 41.-ik elött) es igy mondhatni teljs 40 hetet bent volt a pocakban.Remelem erted amit mondani akartam!Kép

Lehet,hogy ebben van az elteres,ahogy az otthoni es az itteni dokik szamoljak.Bar furcsa lenn,ha igy lenne...KépKépKép

Soval mittom en!KépKép

Miert kell Neked csaszarozni?

Kryss(34+3)

Szep napot, jo kedvet!
Kryss
Aaron (1999.X.13.)
Rebecca (2002.VII.23.)
Lea (2008.VI.19.)
Miriam (2010.X. 8.)
kryss

Szia Kryss,

Szerintem ugyanarról beszélünk, csak mi úgy jelöljük a Te korodat, hogy 33+1, tehát 33 betöltött hét és még plusz egy nap. Az enyém meg, mivel egy nappal "fiatalabb" vagyok Nálad Kép, 33+0. Tehát akkor a korod van elirva a táblában...
Tehát mindketten most tapossuk Kép a 34. hetet.
Császározni azért kell, mert a gyerekkori csípõproblémám miatt valószínûleg nem tudnám természetes úton megszülni Kisnyuszit és a dokik nem akarnak kockáztatni. (Valszeg amúgysem tágulnék normális ütemben és császár lenne a dolog vége, úgyhogy úgy döntöttek elõre, hogy legyen programozott császár)

puszi

Nyuszi
34.
Nyuszi

Csókolom! Pocok vagyok, alig mentem el innen, megint itt vagyok. Van egy 8 hónapos kislányom és egy 6 hetes körüli babám.
p

Sziasztok!

EditKép

Szia kismamiKép Üdv itt a babanetenKép Tejet annyit ihatsz amennyi jól esikKép A nap és szoli kérdésben járatlan vagyok, ill. nekem egyébként is vigyáznom kell az ilyenekkel, mert nagyon fehér a bõrõm és pillanatok alatt leégek... úgyhogy nemtomKép

Nyuszi, KryssKép

Akkor most hogy is van ez az elirás dolog? Szóljatok javitok, nem tart semmibõl és akkor mindenkinek jó, ill jól van irva a "kora"KépKépKép

Szió PocokKép

GratulálokKépKépKép Párom és én is azt a nézetet valljuk, hogy minél kevesebb a korkülömbség a gyerekek között annál jobbKép A párom és a testvére között is csak 17 hónap a külömbség és mindenütt ikreknek nézték õketKép No meg az sem elhanyagolandó tény hogy hamar "összenõnek" és tudnak egymással játszaniKép Olyan jó Neked, gratula mégegyszerKép

Puszi mindenkinek
sasha
23+5

Kép
sasha

Sziasztok!
Ma voltam a dokinál, és minden ok méhszáj ügyben. A keményedések miatt pihi, és magnézium.

Találtam egy egész jó kismamboltot, vettem is egy lenvászon nadrágot. Ajánlom mindenkinek. Az eladó néni kedves, az árak türhetõek és van választék. A Váci utca 57 sz.alatt van, a Vásárcsarnok felõl közelebb.A Kismsmában olvastam róla.
Szóval, dec8! Szép, alkalminak is mondható rucik is vannak. Szerintem én oda fogok menni augusztusban a lagzi miatt.

Mindenkinek köszi az alvási tippeket! Rájöttem, hogy az igazi baj, hogy nem vagyok eléggé lefárasztva.Sajnos két sikertelen terhesség miatt táppénzen vagyok, pihenek egész nap, így estére nem ugyanaz a hatás, mint munka után.

Vettem anyagot, és varrni fogok a kiscsajnak a kiságyra mindenféle szépeket.Aztán lehet, hogy nem fog sikerülni, de legalább addig is érte csinálok valamit.

Sziasztok!
Pemeske(27+1)
pemeske

Ágota!
A magnézium izomlazító hatású, és valamennyire gátolja a méhtevékenységet, szerintem ezért nem lehet végig szedni, hogy a szülés közeledtével jobban menjen a tágulás.

Ilke!
Megvettem a mellszívót. Avent isis 2 cumisüveggel együtt 14ezer volt. Nem tudom, hogy ez a legjobb-e, de modernebb mint a többi. Annyira kipurcantam ma, elmentem bevásárolni a kispapával. Elég jól haladok a kórházi csomaggal, sok mindent sikerült megvenni. Viszont ért egy csalódás is, szoptatós párna 15 ezrért lett volna. Vettem egy sima kispárnát..

Szia Edit!
Nekem is a kevés tejet javasolták, mégpedig azért, mert ez állítólag egy kisérlet, hogy kevesebb tejallergiás gyerek szülessen. Ezt marhaságnak tartom. Viszont utálom a tejet, úgyhogy nem okoz problémát, hogy egy kortyot se igyak. Egyébként ezt a tejes dolgot a körzetim mondta, nem a terhesdokim.

Conti (35+3)

Conti :) :) Barbi 22éves Betti 9 éves
conti

Sziasztok!

Övterelõ ügyben szeretnék hozzászólni. A Soroksári úti Mega Toysban 3900 Ft-ért is lehet kapni, de érdemes elõbb felhívni õket, mert gyorsan el szokott fogyni.

Na ha már itt járok, be is jelentkeznék Hozzátok, most vagyunk a 15. hétben, célidõ dec. 6., kórház Szt. István, 2. baba, és 26 éves vagyok.
Pusz mindenkinek, és szebb idõt holnapra, mert ez valami borzalom....
Zulu
14+4

Kép

Kép

Kép
zulu

Sziasztok!

Végre elkészült a szülés története, hát íme:

A szülésznõvel és az orvosommal úgy beszéltük meg, hogy május 31-én
pénteken reggel 7 órára bemegyünk a kórházba szülés indítására.
A dolog nem volt 100%, mert ahhoz hogy a szülés
megindítsák a fõorvos engedélyére volt szükség. (Tehát nem történhet
mesterséges beavatkozás csak azért, mert mondjuk az orvos nyaralni
siet.)
Esetemben a szülés indítás azért merült fel, mert már a szülés elõtt
egy héttel 3 cm-re nyitva volt a méhszáj, majd azt követõ hétvégén
element a nyákdugó (még sem indult be spontán a szülés) és a hétfõi
ultrahangon már kezdett látszani, hogy picit kezd a magzatvíz és a
lepény is már nem az igazi lenni, de szerencsére a ctg még jó volt és
a Vilike kobakja is jó helyen volt már.
Valamint Vilike becsült súlya már 4 kiló felett volt, a feje is
nagynak tûnt így - téraránytalanság miatt (a fej nagyobb, mint a
medence) nagyon kérdéses volt, hogy meg tudom-e egyáltalán szülni normál úton, azaz
császármetszés nélkül. Az orvosom és a szülésznõ is tudta, hogy én
elsõsorban szülni szeretnék, de mivel ennek 50% volt az esélye,
célszerûnek látszott megindítani a szülést, mert ez Magyarország és
hát sokkal rosszabb,
ha a mûtõt és az anasztezes dokit éjjel kell összetrombitálni egy
spontán beindulásnál. Másrészt minél tovább halogattuk volna annál
kisebb lett volna az esély a normál szülésre. (Tovább romlik a lepény,
zavaros lesz a magzatvíz, kevésbé bírja a baba szíve a vajúdást) Így
én is belementem az indításba. Persze dilemmáztam közben, hogy biztos
jó-e, így a természet rendjébe mesterségesen beavatkozni, aztán
próbáltam nem túl pszichológizálni a kérdést és meggyõzni magam, hogy
mindig kisebb beavatkozás ez, mint a császármetszés.
Bár az utolsó pillanatig abban
reménykedtem, hogy Vilike megérzi, hogy macerálni akarják és elindul
magától. Ennek tudatában feküdtem le aludni a szülés elõtti este,
ezzel a tudattal aludtam át 5 órát, aztán hajnali 3-kor, már gyanús
volt, hogy Vilike szerint attól még, hogy nyitva a kijárat neki nem
kötelezõ ott kibújni. Forgolódtam reggelig, aztán irány a kórház.
Ott megint rámjött a reménykedés, hogy hátha nem engedélyezi a fõorvos
még sem. Ezért a kocsiban hagytunk minden cuccot még, meg volt a ctg,
Vilike továbbra is jól érezte még magát. Kilenc körül megérkezett a
fõorvos úr, addig mûtött v.kit, gondoltam õ csak megvizsgál és jön a saját
orvosom, aki majd burkott repeszt. Ehhez képest felgyorsultak az
események, az összes dolgot mérlegelve, meg hogy már 5 cm-es volt a
méhszáj ás egy kicsit (bár még nem egyértelmúen) zavarosnak találta a
magzatvizet azonnal burkott repesztett. ÉS annyit megjegyzést tett,
hogy indítsuk meg "hátha kifér, majd meglátjuk". Elfolyt a magzatvíz, jött a
saját orvsom aki ovatosan leeresztette a többi vizet, nehogy elõre essen a
köldökzsínór. Ezt követõen vártuk, hogy beinduljanak a fájások.
Azok csak dél fele indultak el, 6 percesek voltak. Félõ volt, hogy ez
"kevés" lesz, vagyis nem fogja bírni a baba szívhangja a kitolásig,
így kaptam fájás erõsítõ infúziót (oxitocint), meg méhszáj lazító
injekciót. Azt tudtam, hogy érzéstelenítõt (epidurális) nem kaphatok,
a két esélyesség miatt, mert az lassítja a kitolási szakaszt és ha
mûteni kell, derúljön ki idõben, amíg Vili is bírja.
No az oxitocin megtette hatását labdán vajúdtam, ami nagyon jó.
Mindenkinek ajánlom, egyrészt mert nyilván segíti a babát is a
gravitáció, könnyebb, úgy nyomi és kisebb a fájdalom érzet mint fekve.
A férjem végig velem volt, itatott közben, adta a szõlõcukrot,
mögöttem ült egy széken és végig fogott a fájásoknál, én meg az õ
kezét szorongattam. A szülésznõ végig velünk volt, a fájások között
beszélgetett velünk, próbálta elterelni a figyelmemet, szóval nagyon
rendes volt. Aztán kb. este 6-ig vajúdgattunk, így. Idõnként megvizsgált az
orvos megnézte hol tartunk, szépen haladtunk elõre, de neki is volt
egy pont amikor csak enniyt mondott "talán kifér". Én erre nem
emlékszem, ezt a férjem mesélte el, akkor azt hiszem kicsit õ is
lesápadt. Aztán Vilikével úgy döntöttünk, hogy ha már ennyit
kûzdöttünk, akkor igenis a megfeleõ kijáraton bújik ki. Ekkor már a
szüõágyon feküdtem a férjem tartotta az egyik lábam és bíztatott és
mondták, hogy meg lesz látni már a fejét, haja van. Szóval már a
kitolási szakaszban voltunk és kb. 3 tolófájásra 18 óra 21 percre kint
volt Vilikénk. Majd egy tolófájással a lepény is kint volt. A
kitolási szakaszban is, mind a férjem, az orvosom és a szülésznõ is
nagyon sokat segített. Mindhármuknak Istennek, sorsnak is hálás
vagyok ezért.
Aztán nagyon jó érzés volt Vilike csupasz, maszatos testét a testemen
tartani.
Két hete még egyáltalán nem értettem, hogy néhányan a babanet chaten
miért mondják azt, hogy írigyelnek, és hogy legszívesebben évente
csak szülnének, mert élmény szülni. Elõtte szülést csak filmen láttam,
ahol kiabálnak, hogy "nagyon fáj, nem bírom tovább". Igazság szerint
én is kiabáltam, mert tényleg fáj, de akkor már az senkit nem
érdekel, talán mert egy egész más tudat állapot, és tényleg élmény a
szülés. ÉS én ezt az élményt a férjem és a fiam mellett egy nagyon jó
szakmai teamnek köszönhetem. Valószínûleg más kórházba ekkora babát
az én termetemhez nem is engedtek volna megszülni normál úton és ez
esetben a testvérkék is jó eséllyel császárral születnének.
A gátat természetesen át kellett vágni, de az nem fájt, és a varrás
sem, egyrészt akkor már az én édes gyermekem feküdt rajtam és
szopízott másrészt a varráshoz kaptam helyi érzéstelenítõt
(lidokaint).
Elég sokk vért ceszítettem így a szülés után kb. két napig
szédelegtem, a kórházi ellátással is voltak problémáim, de ez már
másik téma. Ez jöjjön majd a negatív oldaba.

Összegezve azt hiszem ezzel a jó csapattal egy olyan sikert értünk el
amiben az utolsó pillanatig mindenki kételkedett, boldog vagyok hogy
sikerült és boldog vagyok, hogy ilyen gyönyörû fiam van, büszke agyok
rá.

Ami még nagyon jól esett nekem, hogy a szülés után a kórházban
meglátogatott külön-külön az orvosom és a szülésznõ (nem az anyagiakért, mert azt
addigra már lerendeztük) és mindkettejüktõl kaptam két két puszit,
ami nagyon nagyon jól esett. Lehet, hogy hülyén hangzik, ha az ember
a nõgyógyászával pusziszkodik, de ott és akkor magamtól is szerettem
volna megölelni mind a kettõt. Másrészt a szülés olyan intimitás,
aminél õk jelen vannak, hogy ez valahogy nagyon is belefér.

Norci
Norci

SziasztokKép

Képzeljétek kispapa csinált nekem ágyba internetetKépKépKép Úgyhogy most az ágyikóból fekve netezek és csinálok mindent. Még nem a legkényelmesebb, de elõbb utóbbb megtalálom a módját, hogy jó legyenKép

Zuzu!

Szia! Ez a bejelnetkezés felhivás volt keringõre???Kép Vagyis irjalak be a táblicskuba? Szivesen, ezer örömmel, de sajna nagyon nehéz a felfogásomKép MIndenesetre beirlak és ha nem akkor legfeljebb...Kép

puszi
sasha
23+5

Kép
sasha

Sasha!

Nnna. Szellemi képességeim igencsak beszûkültek mostanság, mentségemre szól, hogy kemény 5 soros üzimet egy óra alatt írtam meg, mert a kölök (már amelyik kint van) hol enni kért, hol fürdeni akart, aztán mégse, aztán csakmégutoljáraanya az öregnyanyát, de hát ez már csak ilyen, ez az anyarabszolga funkciója.
Szóvan igen, LÉGYSZIVES rámolj be a táblázatba, ezt az elõbb kifelejtettem. Köszike.
Persze azt nem tudom, hogy nekem szólt é az üzi, de gondolom igen, a szövegbõl kikövetkeztettem.
Zulu 14+4

Kép

Kép

Kép
zulu

Norci!
Gratulálok a kisfiadhoz. Meg ahhoz, hogy sikerült megszülnöd úgy, ahogy szeretted volna. Megkérdezhetem, hogy kinél szültél?
Zulu

Kép

Kép

Kép
zulu

Norci!

Még egyszer gratulálok! Olyan jó volt olvasni a történeteteket! Kép

iancsa
23

Kép
Kép
iancsa

Zulu!

Bocsi elirtam a nevedet, de igen egyébként neked szóltKép

Szia EditKép

Beirlak téged is a táblázatba ezer örömmelKép Jó hogy ránktaláltál. Márminta babanetreKép
OFF.
Sajnos nem emlékszem Edit nevü lányzóra, vagyis tényleg csak hasonlitok rá Kép

NorciKépKépKép

Nagggyon jó volt olvasni a születéstörténetetKép Hát nem semmiKép De megérte!!! Gyönyörü szép nagy baba VilikeKép

puszi
sasha
23+5

Kép
sasha

Sziasztok!

Meglatogattam Pucurt a korhazban. Jol van. Meg egyben vannak Dorival. Igerte, ha megszuletik ir sms-t. Orsolynak uzeni, hogy tessek sokat pihenni es a babocara nagyon vigyazni. A tobbieket is udvozli. Egyebkent toxemia miatt kellett befekudnie. Sajnos. Bent sajnos nagyon unalmas. (Tapasztalat!! KépKép)

Sziasztok
Klari
Klari

Kedves Norci!

Még egyszer gratulálok Vilikéhez és nagyon sok boldogságot az egész családnak!! Kép

Sok puszi: Zit
zit

Jo reggelt mindenkinekKép
Norci
mégegyszer nagy nagy gratula neked és a kis villikének nagyon jo volt olvasni a születés történetedet.KépKépKép

Sasha
Nagyon kedves lehet a párod hogy csináltneked ágyba internetetKép most aztán végnélkül itt lehetsz velünkKép

puszancs mindenkinek Csics 32 hetes Kép
csics

Sziasztok!

Megint belógtam a párom munkahelyére...Kép

Ha jól követtem az eseményeket, akkor Törpinek és Vikinek lehet gratulálni. Sok-sok boldogságot a babákhoz!KépKép

Edit, Zulu, Pocok!
Sziasztok!Kép

Pocok!
Én is így szeretném a kistesót.Kép

Sasha!
Vigyázz magadra!

Norci!
Még egyszer nagyon sok gratula! Ha jól emlékszem, ugyanott szülök, mint te, remélem azért a kórházi ellátás nem volt annyira rossz...Kép

Mi jól vagyunk, ma voltunk a második CTG-n, Almamag végigszundizta az egészet, állandóan bökdösni kellett, hogy produkáljon valamit. Köszöni szépen, jól van.

Egyébként én is elkezdtem kimosni a kis cuccait, és elkezdjük lassan az ágyát is felszerelni. Szerintem ilyenkor már lehet rendezkezdni, én már nem vagyok babonás. Meg olyan sok örömet jelent, és a várakozás türelmetlenségét is enyhíti.

Mindenkinek további jó pocakosodást. Ha valakit kihagytam volna a jókívánságokból, elnézést, csak nehéz a lemaradást pótolni.

Mindenkinek jó egészséget, vigyázzatok magatokra!Kép

Dió (és Almamag 35+4)
Dió

Nyuszi!Sasha!

Akkor lehet hogy csak en ertemeztem a Ti "kor" megjelöleseteket rosszul!Kép
Szerintem igazad van Nyuszi!
En eddig azt mondtam,hogy a 34.-ik hetben töltöm a 4.-ik napot.Igy jött most ervenyesnek szamito 34+4.
DE:ha ugy nezem,hogy a betöltött hetek szama a 33 es az eltelt napok szama a 34.-ik hetböl a 4,akkor bizony a jelölesem ahogy Nyuszi mondja 33+4!KépKépKép

Ertitek amit mondani szeretnek?
Akkor en azt hiszem,lezarhatjuk ezt a temat!
Majd delkörül,ha Aaron alszik,megint benezek!
Kryss

Szep napot, jo kedvet!
Kryss
Aaron (1999.X.13.)
Rebecca (2002.VII.23.)
Lea (2008.VI.19.)
Miriam (2010.X. 8.)
kryss

Sziasztok lányzókKép

Klari!

Aranyos vagy, hogy tudositasz PucurrólKép Sajnos semmilyen kórház nem jó és mindegyik unalmas, ezzel nem lehet mit tenniKép De legalább meggyógyitják és figyelnek rájukKép Szorutok, hogy hamar elteljen az odabent eltöltött idõKép

CsicsKép

Igen aranyos tõle. Tudod birok én ülni, de a pocimat is nyomom közben, meg egyébként is megrüvidült a méhszáj, úgyhogy nincs más választásunkKép Ne aggûdj jövök, majd méga végén meg is untokKép

Dió!Kép

Vigyázok és a párom is vigyáz rám, látod émég netet is rakott az ágyikóbaKép

KryssKép

Én értem, de ez egy olyan téma számomra, hogy minél többet magyarázzák annál homályosabbKép

na cupppp
sasha
23+6( már 23+6 azaz a 24. hét jessszuska úgy robog az idõ! állitsa meg valakiKép)

Kép
sasha

Szia Edit
Kép
Ha megirod az emilcimedet, irok Neked magánban a csipõdolgaimról, nem akarom a többieket untatni vele.

Nemsoká megyünk UH-ra. Nagyon izgulok, hogy minden rendben legyen...

pusszancs
Nyuszi
34.
Nyuszi

Cinedit! Zulu!

Beirtalak a táblázatba tikteket.

Orsoly! Mona!

Képet felraktam a képtérba és küldtem jelszótKép

pusz
sasha
23+6

Kép
sasha

Nyuszi!Kép

Mibõl gondolod hogy untatnál vele? Valld be nem szeretnéd mindenki orrára kötniKépKépKép
Az uh-n bizti minden rendben leszKép

sasha

Kép
sasha

Barbara, iancsa, Edit
De jó hogy másnak is van õrült zenész párja!! Az enyém megigérte, hogy az utolsó és az elsõ hónapban nem fog zenélni menni Kép. Azt már nagyon várom, ugyanis hetente 2-3x játszik éjszaka. És akkor egész nap nem is látom. Munka után már irány a banda. Másnapra meg annyira morcos és nyûgös, hogy jobb lenne ha nem látnám.

Norci!
Nagyon jó, hogy végül úgy sikerült, ahogy akartad. És Vilike tökéletes pici baba lett. Kép

Pemeske
Egy napra vagyunk kiírva!

dec8 (26+1)
dec8

Kataa!
Köszi a faxot.
dec8

Sziasztok

Én még midig fekszem, és emiatt a fránya idõ miatt még a kedvem sem túl jó. A pocaklakó is érezheti az idõváltozást, mert nem lehet vele bírni. Kirúgja az oldalamat. De az vígasztal, hogy már csak 8 hetet kell feküdnöm.
Tegnap voltam a védõnõnél, ezentúl õ fog kijárni hozzám, hogy ne kelljen mászkálnom. (Nem mintha máshova nem rángatnának)

Ilke
Voltatok tegnap az elõkészítõn? Én voltam, most egyedül, kispapa nem ért rá. Kerestelek, de nem láttalak.

Vigyázzatok magatokra.

Ja utóiratként megemlíteném hogy a kispapám nagyon comorúúúúú Kép Kép mert a többi kispapa nem igazán aktív a kispapás topikban. Az újaknak is mondom, hogy van egy topik a Sanyarú sorsú kispapák, ahol õk is leírhatják gondolataikat a MI terhességünkkel, érzéseikkel kapcsolatban. Az én páromat nagyon foglalkoztatja ez a téma, hogy mások hogyan élik meg kedvesük terhességét. Hiszen elsõ babás! Kép Kép

No tényleg elköszönök, vigyi magatokra.
Forti (31+5)

Kép
Kép
forti

Norci,
Hatalmas gratula!!!! Érezzétek jól magatokat!

Kataa,
Köszi a faxot!

Zita
25+4
ParaZita

Sziasztok Lanyok!!!

Vegre en is benezek,mert hetvegen a szuleimnel voltunk tegnap meg dili haz volt a munkahelyemenKép

Dec8,Szilcsike,Conti,Zita,Iancsa ..es mindenki a ki kerte tolem az intezendo faxot.
Vegre lefaxoltam mindenkinek.Nem nagyon irogattam ra a neveket,mert sorba nyomattam a listamrol a szamokat.Remelem azert mindenki megkapta.

Iancsa,Sasha,

Vegre voltam az uj dokinal,ugyhogy legszike javits a tablazatban mert a korhaz SOTE I.szamu Klinika az Orvos pedig Dr.Papp Csaba.
Nagyon jok az eddigi tapasztalataim,mert mindenki kedves volt,es a doki egyenesen szuperKépKépKép
Megbeszeltuka csaszart is,ugyhogy remelem minden rendben is lesz.Megvizsgalt es a mehszaj is OK volt.
Most annyira fel vagyok dobva.

Minden Uj pocakost udvozlok.

Pocok,
De jo hogy Te is ott szulsz ahol en.Es ki az orvosod?Ha megkerdezhetem.

Cinedit,
Amint latod en eppen dokit,korhazat valtok.
Az eddigi dokim a Kemenes doktor ur volt,es o nagyon rendes,nekem inkabb inkabb akorhazzal voltka problemaim.
Inkabb megirnam maganban,nem akarom a tobbieket untatni.

Na megyek egy kicsit dolgozgatni.

Kataa
21

Kép
Kép
kataa

Drága Cinedit!

Ha megnézed az idõt ami minden hozzászolásnál van ott fenn a kék mezõben a neved mellett rá fogsz jönni, lehetetlenség, hogy benne legyetek abban a táblázatban!
A kérés a táblázat felrakása után érkezett, ergo abban nem vagytok benne. A péntekiben már szerepelni fogtok. Te az 59. sorszám alatt Zulu pedig az 56. sorszámmalKép

Forti!

Sajna az én kispapám vagy nem kiváncsi ki hogy éli meg, vagy (ez utóbbi valószinübb) nincs rá ideje. Amit tapasztalok is hiszen amint hazaért már csörögnek a telefonok és jönnek hozzá..Kép Sajnálom Hóembert!

Kataa!

Táblázatban kijavitottam a kórházat. Gratulálok az új dokidhoz. Remélem a hozzá fûzöt remények bejönnekKépKépKép
Látod én még mindig filozok, hogy hol szüljek. Tduod az a baj a kórházakkal, hogy kórházak...Kép

sasha
23+6

Kép
sasha

Cinedit,
Mail ment.

Pusz
Kataa
21

Kép
Kép
kataa

Sziasztok lányok!

Hát, a mai idõ se semmi... Ez a hülye szél kinyírta az egyik muskátlimatKép

Sasha, Forti!
Mélyen együttérzek veletek a fekvés miatt, nekem is volt benne részem, és attól tartok, lesz is még. Vígasztaljon a tudat, hogy otthon lehettek, én sajnos kórodában voltam egy ideig.
Még egy jó hír, nem kell ám végig feküdniKép, a betöltött 34. hét után már jöhet a baba. Csak vigyázzatok majd a felkeléssel, mert én úgy jártam, hogy miután feloldották a tilalmakat, lelkesen elindultam sétálni, és még aznap estére szert tettem egy jó kis gipszre. Kissé kilazultak ui. a szalagok, és mivel akkor híztam kb.4 kilót, el is szakadtak.
Képzeljétek el a doki fejét, mikor bemankóztam szülni!KépKép
Úgyhogy csak óvatosan!!!
pusz
Zulu

Kép

Kép

Kép
zulu

Szia Pocok,

Koszi az infokat,kedves vagy.
Nekem a csaszar a csipo problemam miatt kell,meg amugy is szuk a medencem,mert ilyen kis gizda vagyok nemterhesenKép
Hat igen,nem lesz egyszeru,de egyik fajta sem az,sajnos.Lenyeg a bebiKépKépKép
Bar nem ertem a nagy hasi vagast.Neked is keresztebe vagtak?
Az max 10 cm.

Egy masik baratnom a masodikat termeszetesen szulte a csaszar utan,de szerinte akkor mar inkabb a csaszar,mert o sokates sokaig szenvedett,plusz a hege is szetnyilt belul.
Jaja de borzasztoan hangzik.Ne makartam senki megilyeszeni,bocs lanyokKépKép

Kataa
21

Kép
Kép
kataa

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?