A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » BABAPROJECT ELÖTT ÁLLÓK, IDE!

Húú, most nincs velem a teszt, de rozsaszín kocka dobozban van, és 5 db van benne. Az utasításon van benne egy táblázat, hogy ha 30 napos a ciklusom, akkor a 12-ik napon kell elkezdeni tesztelni. Ma csináltam meg a 3-ik tesztet, és csak egy nagyon halványka csík jelent meg, ami negatív az utasítás szerint. Egyébként dél körül csinálom, mert azt irják, hogy akkor a legjobb. Az ára 1999 volt a DM-ben. Ismersz te megbízhatóbbat?
Vendég

Dudu, visszanéztem a 2005-ös naptáramat, és nem jól tudtam a ciklus hosszt. 29-30-31 napra jött meg általában. 32-re soha. Lécci javítsd ki 29-31-re a ch-t.
Vendég

Évi77 + Attila Kép Tényleg gyönyörű baba Dóri, mégegyszer nagyon sok boldogságot kívánok kis családotoknak! Kép (Majd megyünk udvarolni Kép)

Tjuca Kép Köszi, hogy gondolsz ránk, aranyos vagy! Kép Te teljesen meggyógyultál már? Nekem is nagyon furcsa, hogy már csak napok választanak el attól, hogy én is babázzak Kép Holnap megyek CTG-re, kiváncsi leszek, fog-e már mutatni vmit, mert egyre többször érzek lightos jóslófájásokat Kép

Timi+Kristóf

KépKép

KépKép
timika

Timi!

Köszi meggyógyultam, bár a "műlábat" még jó darabig hordanom kell. Most dolgozok, mint güzü, de egyre fárasztóbbank érzem. Érdekes mert most kezdek szagokra allergiás lenni, meg ugrok minden kis hülyeségre, amire eddig max a vállam rántottam meg. Na mindegy, most kezdek bedöcögni a finisbe. Jövő hét pénteken megyünk ultrahangra, most nagyon kíváncsi vagyok, hogy van a kis ficánka odabennKép

Drukk megy, biztosan könnyne megy majd a szülés, olyan fitti vagy meg mobil, hogy egy ilyen anyja csak könnyen hozhatja világra a fiátKép

Juca

tjuca

ÉVI77 ÉS DÓRIAPA!!!!!!!!!!!!!

NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNOK NEKTEK A KISLÁNYOTOKHOZ! GRATULÁLOK TISZTA SZÍVEMBÕL!!! KépEGYSZERÛEN TÜNEMÉNYES A KISHÖLGY!!! Kép
ÉN IS ILYEN SZÉPET AKAROK!!!!!

Duddu
Igen furi ez hogy nekem még csak az első lesz, de azt mondják hogy minden doki mármilyen, és minden kórháznak meg van a maga rendje. Én is úgy tudtam hogy már az elején el kellett volna küldeni vérvételre, de nem így lett, aminek egy kicsit örülök is, mert iszonyodom a tűtől!!! De a Pöttöm érdekében bármit kibírok! Kép
Jut eszembe, a 27-i táblában jól volt a hetem kijavítva, most pedig a tegnapi táblában látom, hogy fiatalítod a kicsikém, pedig már ma (03.01.) 13+4 napos. Légyszi javítanád???? Kép Köszike.

Pusza: Dina

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

Mátra, mindenképpen számolj be a holnapi napról. Gondolok rád, hogy minden rendben menjen!! Igaz, nekem teljesen nem áll össze a kép, hogy konkrétan mi is a probléma veled egészségügyiled (ha gondolod, és van időd, röviden összefoglalhatnád, mert a munkám miatt egyáltalán nem tudok visszaolvasni). Sok erőt és hitet kivánok neked, és ahogy írtad, az Istenbe vetett hited adjon reményt.

Niki! Te mikor mész dokihoz? Izgulok érted, az biztos nagyon jó lehet, amikor a doki is visszaigazolja és látja is a babót. Tőled is várom az infókat. Be akarok kerülni mögéd a táblán Kép!!

Norwell, te hogy csináltad, hogy az első próbálkozás után olyan hamar összejött a sejtek nagy találkozása? Most tanulmányozgattam a táblát, hogy ki mikor kezdte, és a tied feltűnt, hogy milyen gyorsan ment. Gratula!
Vendég

Sziasztok Lányok!

Először is Évinek és családjának szívből gatulálokKép

Duddu! Ez igeeeen! Neked is nagy gratula! Ajánlanám a Spektrumon az Ikrek:Öröm és küzdelem című sorozat nézésétKép

Mátra! Itt lapulok. Tegnap nem voltunk itthon, ma reggel meg nem lehetett Babanetezni.Most fektettem le a lányom, úgyhogy most van egy kis nyugi.A férjedre meg ne haragudj, a fiúk máshogy működnek, mint mi.Kép

Mindenkinek üdvözlet!Kép

Én ma vagyok a 28.cn-n. Csendben reménykedem.
Megmutatom a hőgörbém.Kép

Kép
Kép
sosi

Évi77 / ApuKép
Gyönyörű kislány Dóri! Hihetetlen, hogy még "csak" pár órás a képen Kép
Gratulálok hozzá és nagyon nagy boldogságot kívánok! Kép
Van Évinek teje elég?

Duddu, DrágaKép
A táblában 2.760 g-or írtál Dórinak. Most akkor az az igaz, amit először írtál (2.960 g) vagy ez? Kép
Tudom-tudom... alig kaptál levegőt, olyan szép kislány... Kép

SysyKép
Igen, én is úgy tudom, hogy nrmálisak ezek a fájásaid, amik vannak. De azért pihizz sokat, mert sosem lehet tudni Kép
Jóslófájások: nekem kb. 2 hete kezdődtek. Ezek még olyan kis light-osak (Timi szavaival élveKép). Görcsölget a pocim (mint menzi előtt... pedig már el is felejtettem komolyan.. Kép), közben fájdogál a derekam.
Tegnap este volt olyan, hogy keményedett a pocim felül és éreztem kétoldalt nyilallásokat, és kifejezetten nem esett jól megmozdulni.
A kicsim még mindig aktív, de igazából szerintem átvette Dóritól a bioritmust, mert délelőtt aktívkodik egyet reggeli után nem sokkal, majd ebédidőben, majd este, lefekvéskor. Sokat csuklik, olyan édes! Kép
A szédelgésem elmúlt, majd előjön újra, ha beköszönt a jóidő Kép megbeszéltem a picivel, hogy mivel apjának márc 19-én lesz a névnapja, addigra meglepjük Õt Vele Kép Úgy legyen! Kép Kiegyeznék azzal a dátummal Kép

Puszi

Unique
35+6

KépKép
unique

SosiKép
A görvéd alapján holnap után kellene NEM megjönnie, ha jól látom Kép Drukkolok, hogy így legyen!!!

KépKép
unique

KösziKép

Kép
Kép
sosi

Sziasztok!

(Ez még a tegnap esti üzenetem, mivel éjféltől már nem működött a b.net)

Évi,Attila!
Nagy-nagy gratula Nektek!!!Kép
Gyönyörű baba Dórika!

Dudu!
Kép Kép

Kivi!
Drukkok természetesen továbbra is mennek!Kép

Dido!
Üdv újra itthon!(ugyan kicsit késésben vagyokKép)
Eger nagyon szép hely, remélem lesz megfelelő állás, házikó...Kép
Szerdán az orvos után, már biztos többet tudsz a miértekről!

Mátra!
Sajnálom a negatív tesztet, meg a mensit(?).
Mindent leírtak a lányok...és ahogy olvasom, kicsit erőre is kaptál már...
Csütörtökre drukk a dokihoz!
Tarts még ki!!!Kép

Niki,Junko,Kivi,Eszter,Mátra,Dudu,Aniko,Cinca...!
Köszönöm az energiákat!

Voltunk a Kaáliban.
Megindult a növekedés!Lassan, de biztosan!KépMég csak 9-10 mm-esek a tüszők.Csütörtökig továbbra is kapom a Merional szurit (ez úgy tűnik beválik) és péntek reggel ismét UH, vérvétel.
És, hogy miért nem hatott, talán soha nem derül ki...,pedig a tankönyv szerint, pont arra a szurira kellett volna jobban reagálnom, hiszen az csak FSH hormont tartalmaz, ellentétben a Merionállal, ami LH-t is.Nálam az LH érték a PCO miatt alapból magas (39,8), még most, hogy lefojtották, így is 16,8...Tehát nem hiányzott volna a szervezetemnek a plusz LH...Vagy mégis???KépKép
Na, ez most megint nem lesz túl érthető...Kép
Jó sokat foglalkoztam magammal,bocsi!

Puszó Mindenkinek!
BrillKép

Kép
brill

Sziasztok!

NAGY GRATULA ÉVINEK ÉS AZ ÚJDONSÜLT KIS CSALÁDNAK!! SOK BOLDOGSÁGOT, ÉS SOK TEJCIT KÍVÁNOK!!

Láttam, többen is hiányoltatok.Kép Itt vagyok néhanapján, csak olvsóban, mert nem tudok sokat a gép előtt ülni. Nagyon fáj a derekam, ha sokat ülök. No meg rengeteg a dolgom, belefogtam a varrásba, függönyöket, ágytakarót, stb. készítek. Szóval kevés időm marad minden másra, de ez nem baj.Kép

Levike jól van nagyokat bulizik mostanság, néha annyira, hogy fáj is.
Apuci kreált egy saját honlapot, akit érdekel, itt a link:
http://boda.gportal.hu

Sokat gondolok rátok, mindenkire, drukkolok, hogy a közelgő tavasz meghozza mindenkinek a várva-várt kisbabáját!
A tábla legtetején lévőknek, pedig kitartást az eljövendő pár hétre, kezdődik a babaeső!!Kép

Sok puszi mindenkinek!

Adri+Levike
33

Kép

Kép
adriana

Angie, nem akarom a többieket is terhelni vele, ha gondolod e-mailt szívesen küldök, ha felteszed a címed a profilodba.

Brill!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ez csuda jó hír!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A tankönyv könyv, te meg valóság vagy és hús-vér. Mindegy most már, a lényeg, hogy jó ütemben haladsz. Nézegesd Dóri képét erősen Kép

Sosi! Kép
Nem akarnál esetleg egy icike-picike tesztecskét venni ? ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚgy szorítok!!!!
mátra

Adri megnéztem a honlapot. Csuda jó!
Szép voltál menyasszonynak nagyon. A pocid is gyönyörű...
Vigyázzatok magatokra
mátra

Mátra, feltettem! Köszi, de csak ha nem megterhelő neked. Nem akarom, hogy felkavarodj.

Mára én búcsúzom!
Vendég

Kedves Brill!

Annyira örülök hogy reagálsz erre a szurira!
Nagyon sokat gondoltam rád!
Mondtam én hogy a punkcio lesz a következő témánk!
Mentek és mennek a pozitiv energiák!

Kép
Puszi Aniko

KépKépKépKép
aniko24

Évi77 , Dórika, persze Apukának is.
Nagy-Nagy Gratuláció!! Ha lesz egy csepp energiád akkor várjuk a részleteket. Puszi a csöppségnek. Tényleg nagyon kis szépséges!!!

Norwel + Mazsi
Megy a szurkolás a cukorterhelésre, várom a szép eredményeket.

Sysy,
Még mindíg fájdogál a pocak. Ez a fránya időjárás változás, nekem meg álomkort okoz.

Angie,
Én midíg zöld szemet szerettem volna, de nálunk a családban mindenki kék szemű így nehéz lett volna. Babaprojekt most úgytűnik sínen van.

Cinoca
Köszi a sok-sok pozitívat, mikor kezditek az inszemet? Küldöm viszont.

Aniko,
A SOTEn ki a dokid én is odajárok egy spec hormonos dokihoz. :o)) Lehet hogy időnként egymás mellett ücsörgünk.?

Mátra,
Örülök hogy egy kicsit jobb a hangulatod, és volt erőd rendezni a gondolataidat. A többi meg majd jön szépen lassan.

Brill,
Akkor a Merinol a tutti!! A kis tüszőcskéid most beidulnak ne félj!! Szorítok a pénteki Uhra .

most viszont suttogóra fogom:
mert nem bírom ezt a feszkót, hétfő óta sunnyogok köztetek. :o)) Volt egy olyan késztetésem hétfőn hogy lepisilek egy tesztet ami persze negatív lett, de drága kis férjecském a munkába indulás előtt még ránézett és mintha ott lenne az a bizonyos második csíkocska, de persze várjuk meg a holnapot megint pisi a halványcsíkocska egy leheletnyivel erősebb lett :o)) így irány a doki, megnézett Uhn látott egy irinyó-pirinyo sötét foltocskát és azonnal küldött vérvételre így tegnap délután megtudtuk amit remélni sem mertünk!! :o)))
De hcg-m nagyon-nagyon kevés volt 26,9 mIU/ml de volt!! Eztért jövőhét hétfőn vissza kell mennem vérvételre hogy az én kis irinyó-pirinyó kis babócám, tényleg ott van-e.
Hát most oda az a fene nagy nyugalmam. Köszönöm ez eddigi drukkokat, mind elértek hozzám.

Kivi
kivi2

Kiviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!
Hurrá!hurrá!hurrá!
Jaj de örülök! Biztos minden rendben lesz most már! Tuti ott van és ott is marad Kép Kép Kép
Micsoda jó hírek!!!!!!!!!
mátra

Drága Kivi!
Nem kiabálva csak halkan:EZ FANTASZTIKUS!
Az én orvosom a Siklosi György professzor!
Nagyon szoritok!Az alacsony szint csak attol lehet hogy korán lett a véred levéve!Ez naprol napra orárol orára emelkedik!
A következőn már az egekig fog szökni!

Puszi AnikoKép

KépKépKépKép
aniko24

Lehet, hogy nem is az időjárás okozza az álomkórt Kivi drága???? Kép Kép
mátra

Dina vagy még?
mátra

Sziasztok!

Köszönjük szépen a sok gratulációt és jókívánságot mindenkinek, nagyon aranyosak vagytok!

Tettem fel néhány képet az albumba. Itt kezdődnek:
https://www.babanet.hu/album/main.php?album=6377&page=4&image=200430

Üdv:
Attila

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Még itt...

Kivi, ez fantasztikus! Nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen.
A kék szem is gyönyörű. Kívánok egy szép kékszemű babókát!
Vendég

Kivi!Kép

Nagyon örülök nektek, és izgalommal várom a jövő heti vérvételt!Kép

Puszi, Kati
Vendég

Kivi Kép Ez fantasztikus! Kép Gratulálok az irinyó-pirinyó kis babócádhoz! KépKépKép Próbálj meg sokat pihenni, oké?

Évi77 Kép Dóri baba GYÖNYÖRÛ! KépKépKép

Tjuca Kép Örülök, hogy jobban vagy! Meddig fogsz még dolgozni?

Timi

KépKép

KépKép
timika

Évi
Nagyon édi Kép Dóri, az a méhecskés rugi meg egyszerűen fantasztikusan áll rajta. Kép Kép
Kép

Kivi
Csendben gratulálok Neked. Kép A jövőhét meg hamar eljön.
A vérvétel az inszemhez képest hanyadik napon volt?

Majcsi
majcsi

ÉviésDóriApu!

Csodálatos a kis hercegnő. Ahogy egymásra néznek, hát én elsírtam magam... Nagyon szépek, vigyázz rájuk nagyon Kép
mátra

Évi77
Gratulálok nektek én is, olyan boldog vagy a képeken, nem is csoda, ilyen szép kiscsaj mellett Kép

Kivi
Drukkolok a csíkjaidhoz! Olyan jó lenne már végre nektek is...! Kép

Brill
Ugye mondanom sem kell, hogy neked is iszonyú drukkok mennek, most előszőr tüszőnöveléshez Kép

Tündi
Vendég

dori nagyon gyonyoru,az a mehecskes ruci egyszeruen csodasan all rajatKépjaj lanyok ez olyan meghato...

kivi.halkan gratulalok es nagyon nagyon szoritok erted.Tiszta szivbol kivanom hogy vegre nekd is valora valjon az almodKép

Kép
monyoka

Sziasztok!

Lányok, ennyi jó hírre bejönni nagyon jó érzés!!!

Évi és Attila!
Dóri baba csodálatosan szép!!!! A méhecskés ruha nekem is bejön! Kép Nagyon gratulálok és sok tejecskét kívánok Neki!!!Kép

Kivi!!!!!!!!!!!
Akkor most még én is csak halkan, de gratula!!!!! Egyébként szerintem a 26 hcg-ben nem kevés annyira, ha azt veszed, hogy a tesztek általában 20-tól mutatják ki a terhességet. Pussz a kicsinek odabentre, és üzenem Neki, hogy tessék kapaszkodni!Kép

Brill!
Nagyon szorítok!!! (Már egész lila a fejem...Kép)

Angie!
Hát, azt hiszem, mi a szerencsés kevés százalékba tartozunk, akiknek hamar összejött (ráadásul úgy, hogy előtte nekem is sz*rakodott a mensim, mert volt úgy, hogy három hónapig semmi, és gyogyival kellett meghozni). Kérdezte is tőlem a doki, hogy most mit csodálkozok, hogy sikerült? Én meg mondtam, hogy mit is... Akkor azt mondta, hogy ez szerencsés hónap volt (ugyanis az sem volt biztos, hogy van peteérésem, ezt nem nézték meg)!Kép Igazából figyeltem Billings-bácsit, meg a másnap-harmadnaponkénti akciót próbáltuk ki. Bejött!Kép Nektek is hasonló eredményt kívánok!Kép

Duddukám!
Múltkor kérdezte valaki tőlem, hogy mi lesz Mazsola neve. Akkor még nem mondtam semmit, mert a dokibácsi szerint "inkább fiú", de nem 100% (sőt, inkább csak 70). Mindenesetre eldőlt a neve is már, úgyhogy megkérhetlek, hogy írd be a tábliba: Kende Kálmánnak fogják hívni a fiatalurat (a Kendét fogjuk használni). (Ha meg lány lesz, akkor szólok...KépKépKép)
Remélem, jól vagy és pihengetsz sokat!!!

Sosi!
Naggggyon ígéretes a görbéd!!!KépKépKép

Adri!
Már Nektek sem sok van hátra! Jól vagytok?

Unique!
Beszélj szépen Laurával, hátha hallgat a jó szóra!Kép

És végül: jelentem, túléltem a cukorterhelést, és még benn is maradt!Kép Olyan volt, mintha egy nagyon tömény limonádét ittam volna (tettem bele citromot...), így tényleg elviselhető volt. Elvileg hétfőn lesz eredmény, nagyon remélem, hogy minden oké lesz.

Pusszantás mindenkinek, szép estét!!!

Norwell+Mazsola (23+6Kép)

Kép
Kép
norwell

Egyre nehezebb feljutni a netre!

Évi és Dóripapa!
A jóistenke vigyázzon rátok és jó egészséget kívánok mindhármatoknak.Gyönyörű a királylány.

Kivke
Sunnyogunk-sunnyogunk aztán meg tesztelünk?Kép
Szuper++++++++++++++++++++++++++++++++++++!
Igy kell ezt csinálni. Jönnek sorba a babykKép Hanyadik insem sikerült?
Nekem most pihis hónapom van aztán március végén indul a project. Alig várom hogy nekem is legyen egy kis zebrám.

Brill
Szurkolok tovább és nagyon örülök, hogy mostmár jó szurikat kapsz. Néha a szervezetünk meghazuttol minden logikus magyarázatot, de az eredmény a fontos és az hogy jó kezekben vagy. Szóval nővekedjenek azok a fránya makacs tüszőcskék ++++++++++!

Dudduka
Hogy vagy? Nincsenek rosszulléteid? Kajával hogy állsz?

Sosi
Nagyon hallkan de erősen szorítok érted mert ebből még bármi vagy akárki esetleg valaki(k) is lehetKép
Jaj lányok olyan jó, hogy jönnek a sikerek. Jó olvasni és újra reménykedni. Sajna én csak este tudok leülni a gép elé és végig olvasom a napi eseményeket, de jó látni, hogy a nap mindíg meghozza a maga csodáját. Senki ne legyen reményvesztett mert lehet, hogy a holnap az Õ nagy napja.
cinca

Jaj, lányok... Annyira elérzékenyültem Dóri képein Kép

Évi77 / AttilaKép
Csak gratulálni tudok ehhez a kis csodához! Gyönyörű kislány! Kép Jól áll neki a fehér szín Kép Mikor jöhetnek haza a kórházból?

KiviKép
Akkor én is csak halkan, de gratulálok a kis pöttyöcskéhez! Kép Kapaszkodó energiák mennek ++++++++++++

NorwellKép
Na ugye.. Nem Te voltál az első, aki túlélte Kép
Biztos, minden rendben lesz, ne aggódj!
Szép, különleges név a Kende. Volt már a családban, vagy új találmány? Kép

AdriKép
Szépek vagytok a férjeddel nagyon, jó nézegetni! Köszi! Kép Mekkora most Levike? Mikor mentek UH-ra legközelebb?

Puszi

Unique
35+6

KépKép
unique

SziasztokKép

Most vettem csak észre a nagy hírt:

Évi
Én is nagyon-nagyon gratulálok Dóri babáhozKép Sok tejcsit és jó egészségwet nektekKép Gyönyörű kislányKép

Babus és Kristóf

Kép
babus2005

Lányok én rettenetesen félek a holnapi naptól.
Ráadásul egyedül megyek. Ilyen még soha nem volt...
mátra

Évi!

Nagyon édes Dóri, de hát mit örökölhetett volna egy ilyen szép mamától??? Nekem is a méhecskés ruci jött be leginkábbKép

Kivi!

Csak csendben csak halkan, hogy senki meg ne hallja, repül a zebrád, és hozzá, Dóri képét nézegesdKép
Kép

Timi!

Április elsejétől vagyok otthon.

Most szunya:

Juca

tjuca

Új fejlemény: Mégsem egyedül megyek. Viszont változatlanul félek.

Jó éjt mindenkinek és ha reggel már nem lenne időm jönni, akkor nagyon-nagyon-nagyon szorítsatok 9-11 között.

Puszi

Ja! Angie! Már nem volt energiám megírni a nekrológot magamról (Kép ) bocs az ízetlen tréfáért... szóval nem írtam mail-t, de holnap bepótolom ígérem.
mátra

Sziasztok!!
Már biztosan nem emlékeztek rám, nagyon-nagyon régen nem írtam Nektek.
Sokszor feljöttem a babanetre és olvastalak Titeket, de az íráshoz valahogy nem volt erőm. Nagyon kimerítő volt az elmúlt pár hét: munka, betegségek, kiborulás stb.
A sok-sok eseményt sajnos nem tudtam, nem tudom nyomon követni, de olyan jó volt látni, hogy van, ahová beköltöztek a pocaklakók!!! Sőt már Évinek meg is született a kislánya!! Tényleg úgy van, hogy ezek a jó hírek erőt adnak.
Most már én is összeszedtem magam - azt hiszem, és megpróbálok többször írni a topikba.
Valószínűleg nem jövök minden nap, de szabadidőmben mindenképp írok - mint ahogy végre most is ezt teszem. Jó éjt mindenkinek, illetve szép napot (mert most már holnap van Kép)!
Rolly
rolly

Még visszaolvastam egy kicsit, de már mennem kell aludni.
Mátra, én is nagyon drukkolok Neked!!!!!!!!!
rolly

Sziasztok!

Kivi!
Nagyon ügyesek vagytok!!!Suttogom, mint Te...g r a t u l a!KépNagyon örülök!
Hétfőig Kép

Sosi!
Nagyon jó a görbéd!KépDrukk! Kép

Évi,Attila!
Továbbra is csak ámulok, milyen szép Dórika!Kép

Mátra!
Nagyon-nagyon szorítok holnap reggelre!És holnap, kivételesen ébren is leszek már akkor...Kép Csak este tudom majd olvasni a híreket, de gondolok Rád.
Hát az ütemünk már megvan, csak egy kicsit lassú...Kép

Aniko!
Még nem köszöntem meg az angyalkás képet!Tegnap teljesen megzavart a b.net összevisszasága.De ma pótolom.Köszike!Kép
Remélem igazad lesz és tényleg a punkció lehetséges időpontjáról fogok hamarosan írni.
Addig nem lesz gyors a menet, mert a szuri mennyiségét nem meri emelni az orvos...így is rengeteg a tüszőm.

Tündi!
Köszönöm!
Mindig árad felőled a kedvesség...KépKép

Norwell!
Cukorterhelésnél ügyik voltatok!
Szép neveket választottatok Mazsolának, és nem túl gyakorit.Kép

Cinca!
Az én szervezetem gyakran megtéveszt...Sokszor olyan, mintha fordítva lennék "bekötve"...

Rolly!
Üdv újra!Kép

Dido!
Mi volt a dokinál?Ma voltál?

Puszó Mindenkinek!
BrillKép

Kép
brill

Jó reggelt!
Hát ez is eljött. Én szépen lassan elindulok majd és próbálok pozitívan gondolkodni.
Szép napot mindenkinek.
mátra

Sziasztok!

Kivi!Gratulálok!KépKép A csík, az csík és HCG sem terem magától! Meglátod!

Mátra!Ha holnap a 14.DPO-on sem jön meg, akkor szombat reggel az lesz az első dolgom. Nem lacafacázok.Kép

Mindenkinek, akinek kell szorííítoook!Kép

Kép
Kép
sosi

Sziasztok!

Kivi!
Akkor nagyon halkan, de annál jobban gratulálok Kép. Úgy örülök nektek, és nagyon drukkolok Érted Kép!!!!!!

Mátra!
Gondolok Rád, hogy úgy alakuljon ma a dolog a dokinál, ahogy szeretnéd, és a legjobb neked Kép !!!

Adri!
Jó volt olvasni újra rólatok, és örülök, hogy minden rendben veletek, és remélem, hogy a múltkori probléma is megoldódott már Kép.

Brill!
Most látom csak, hogy valami probléma volt a gyogyival? De nagyon örülök, hogy erre már jól reagálsz, tudod, a márciusi zebra a tiétek lesz...Kép, én nagyon drukkolok érte NekedKép!!!!!!!!
Köszi, hoyg érdeklődsz, jól esik Kép. Igen tegnap voltam dokinál, szerencsére nincs cisztám. A méhnyálkahártyám pedig 8,8 mm volt, amire azt mondta, hogy a 14. napon ez jó. Több tüszőm is volt mindkét oldalon, az egyiken 15 mm, a másikon 16 mm volt a legnagyobb, és volt mindkét oldalon valami elmosódott folt is, amire azt mondta, hogy ezek már valószínűleg megrepedt tüszők, úgyhogy ebben a hónapban bármi lehet. A piri problémára pedig azt mondta, hogy mivel szervi elváltozás nincs, a hormon értékeim is jók, így valószínű, hogy a clostil kezeléstől csökkent így le a piri hossza, de nem kell vele csinálni semmit. Majd ha megjön, akkor közvetlenül piri után kell még mennem egy uh-ra, hogy azt is megnézzük, hogy teljes egészében leválik-e a mnyh, mert ha nem akkor ettől lehet még a rövid piri, de ha az is rendben lesz, akkor nincs mit tenni, csak hajrá előre Kép.

Lányok!
Azt mondják ugye, hogy a baj csőstül jönKép, hát nálunk még nem ért véget...egész éjszaka fent voltam mert annyira görcsölt a vesém, úgyhogy 8-ra megyek is a háziorvoshoz. Ilyenkor mit csinálnak az emberrel, nekem még soha nem volt, de hát ugye egyszer ezt is ki kell "próbálni"...
Az a baj, hogy feküdni és ülni rosszabb, mint állni vagy járkálni, de már olyan álmos és fáradt vagyok, hogy nem bírom magam tartani. Van ilyen elektromos kispárnánk azt kötöttem az oldalamra, és ettől most egy kicsit jobb.

Na megyek, de majd még jövök.

dido

dido
dido

SzisztokKép

Évi és kis családjaKép

Sok-sok boldogságot kívánok nektek
De legfőképp sok finom tejcsit a kiscsajnak.
NAgyon ügyesek voltatok.

üdv:Edina és viktória
a babaprojekt előtt állok ide babásaibólKép

Kép

Kép
edinka

Kivi!
Most látom a táblában, hogy mi egyforma cn-n vagyunk és neked még a ciklusaid is hosszabbak. Hát akkor tényleg korai teszt volt és ha már így is poz., akkor minden rendben lesz, szerintem.
Akkor már én is csinálhatnék tesztet???Kép Te hanyadik DPO-n csináltad??? Nagyon érdekelneKép

Kép
Kép
sosi

Mátra!
Mennek a drukkok az orvosi vizsgálathoz!
Szoritok ezerrel!

Dido!
Jobbulást neked és jelentkezz mi volt ez a veséddel!

AnikoKép

KépKépKépKép
aniko24

Sziasztok!

Tegnap bocsi, hogy olyan gyorsan eltűntem, de a főnököm egy kicsit megkésve felköszöntött, és azt mondta 2 órakor hogy hazamehetek. Hát gondojátok sokat gondolkoztam rajta... Kép!

Évi77 / Dóriapu !
Manyokának is elujságoltam a nagy hírt, nem tudom, hogy emlékeszel e még rá, Õ is nagyon gratulál nektek.

Manyokáról és aprócska babájárólKép
tegnap voltak UH-n és a baba már 108gramm és 62,8mm a CRL-je.A fejkörfogata 25mm. Jövőhéten mennek 4D-s UH-ra majd arról is jelzek. Kép

KiviKép
Halkan, de nagy gratula! Szép csendben sunnyogtál, de látom, megérte! Ügyesek voltatok!

MátraKép
Szorítok ezerrel, sőt.... Kép

JucaKép
Ezek a zebrás képek, egyre jobbak. Honnan szerzed be őket, vagy ez hadititok?

SosiKép
Mikor is akarsz akkor tesztelni? Holnap, akkor még én is megtudom a hétvége előtt. Szorítok!!!! Kép

Pusza mindenkinekKép

Dina

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

Sziasztok!

Csak futtában tudtam visszaolvasni, de a lényegek megvannak!

Évi Dóri és Apuka!
Nagyon nagyon gratulálok sok egészséget és boldogságot kívánok ennek a gyönyörű kis tündérkének.

Kivi!
Hát gratulálok, akár halkan akár hangosan, de ott van, ez tuti! Sok egészséget nektek!

Brill!
Örülök, hogy jó a másik gyogyi és szurkolok továbbra is.

Rólunk:
Tegnap voltam uh-n 8 X 5 mm-es petezsák jó helyen megtapadva. VISZONT talált egy csomó viszeret a hasamban a doki, ami most még nem okozhat problémát, de a szülésnél trombózisveszély lehet, amire véralvadásgátló kell majd, és ki kell kérdeznem a családomat, hogy volt-e a családban már trombózis a hajlam miatt.
Közben a családom még nem tudja két hét múlva tudunk csak hazamenni és pont előtte kell visszamennem a dokihoz.
Kicsit bepánikoltam.

Üdv: Niki

kancellárka

Szia Dina!

www.google.com
Tudod nagy a repertoár, még jó ideig kitart, koncepció nincs, mindig az aznapi keresgélés eredménye jön!Kép

Dido!

Vesegörcs nagyon rosszul hangzik, kívánom, hogy mielőbb megszabadulj a fájdalomtól! Anyunak volt, de ő négykézláb "tudott" közlekedni, és olyan fájdalmai voltak, hogy bepisilt. Bocsi. Szóval részvétem, és kitartás!!!
Jó mély völgyet kaptál, most már majd jön a kaptató meglátod!

Mátra!

Gondolatban ott vagyok melletted. Na meg küldök egy kis vatikáni valutát is!

Juca

tjuca

Mátra,
Mi is nagyon bízunk benne hogy a hcg eszméletlen módon megemelkedni kezd. Az álomkór gondolod ilyen korán jelentkezik? Jújj akkor mi lesz később? Szoírtok neked ne félj nagyon!!

Anikó,
De jó lenne ha csak korán csapoltak meg, sajna én nem hozzá járok hanem Dr. Szendei-hez, ő hozzá az alagsoson keresztül jut el az ember és utána fel kell menni a 3. emeletre. Neked szerintem nem itt rendel a dokid. Vagy igen?

Angie,
Ha minden rendben lesz akkor, bizti kék szemű lesz meg szőke hajú mert a párom és én is így néztünk ki picinek, aztán kb. középiskolában kezdett besötétedni a hajunk.

Kati,
Mi is izgulunk, de a doki már adott progi bogyót, meg kúpot így egy kicsit nyugodtabbak vagyunk, meg persze bízunk a babuban.

Timika,
Nagyon sokat alszok mostanában, de eddig mi nem is gondoltuk hogy a baba miatt van.

Majcsi,
Nem volt inszem az majd csak lett volna, csak clostyt és bromot szedtem még tüszőrepesztőt sem kaptam, mert elfejtettük a dokival. Előszőr 02.13.án voltam UH köv. UH 02.15.én volt ott már csak 10, 12 mm valamit láttak valószínű hogy az már sárgatest volt. Te hogy vagy? Ebben a hónapban már ti is próbálkoztok nem?

Tündike,
Köszönöm, jobban vagy már? Állás ügyben van valami bíztató?

Monyoka,
Lehet hogy a fogyókúra hozta meg a sikert, én leadtam 2 kg. Te hogy állsz vele? Csinálod még?

Norwel,
Ari vagy, remélem meghalotta a pöttöm és most már kapaszkodik erősen. Ügyes voltál a cukorterhelésen akkor neked is szorítok hétfőre!!! De biztos minden rendben lesz!!

Cinca,
Mi még nem inszemeztünk, ha minden jól megy akkor remélem nem is kerül rá sor, nekünk csak beígérte a doki amitől a tüszőcskéim betojtak és most várjuk az eredményét.
Március vége hamar itt van azt mindent bele. Pihi idő alatt te nem kapsz semmi gyógyszert?

Unique,
Köszi, remélem hamarosan mi is ott tartunk ahol te Laurával. Lassan te kis leányzód is előbújik. Tiszta izgi !!!
Juca,
Köszönöm, és köv pihihez szép álmokat!

Rolly,
Szia, gyere ha tudsz.

Brill,
Szorítok a holnaphoz mint az örült, lehet hogy leghamarabb csak hétfőn tudok jönni, de majd sokat gondolok rád.

Dórika,
Nagyon szépséges vagy!!!

Sosi,
Úgy legyen, csak erősödjön a kis csíkom továbbra is. Igen én fogom a kezed mert mi most nagyon egy húron pendülünk, remélem mindenben :o)) A Majcsinál írtam az UH időpontokat, biztosan nem tudom mikor volt a tüszőrepi. Szerintem már te is tesztelhetnél! Várom az eredményt :o)

Dido,
Hát akkor nálatok is bármi lehet!! :o)) Szorítok, vese ügyben kiderült vmi, felfáztál?

Dina,
Köszi.

Ha vkit kifelejtettem akkor elnézést kérek!! Próbálok holnap net közelbe kerülni de egész nap szinte suliban vagyok. De szorítok mindenkinek akinek holnap nagy szűkség van rá!!

Kivi
kivi2

Mátra, ahogy az órát nézem, te már a dokinál ülsz. Tudd, hogy gondolok rád, és nagyon izgulok, hogy minden rendben legyen! A mail miatt pedig ne izgasd magad, sőt, csak akkor írj, ha nem okoz neked fájdalmat.

Kivi, kívánom, hogy a baba minél előbb bekússzon a táblázatba. Sosi, neked pedig a zebrácskát kívánom minél előbb.
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?