A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Tidet! nekem a nögyógyászom adott, mert már 2 éve nem estem teherbe és én kértem nézzenek meg minket genetikailag is. Ingyenes volt. Nekem is kellett a férjem eredményére 1 hónapot várni, az enyémre másfelet.

Puszi: Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

LányokKép
Szép jó reggelt mindenkinekKép
GombocmenKép
Rendes vagy, hogy így vigyázól a PárocskádraKép Pusziljuk és drukkolunk Neki, hogy minden rendben legyenKép Légyszi írj majd a vérvétele eredményérõl is!Kép
MonkaKép
Válaszolok ám csak még nem volt idõm, bocsiKép
EdiKép
Jelentkezz esetleg, ha idõd engediKép
VandaKép
Merre vagy? Nem válaszolsz egyetlen levelemre sem... Remélem minden rendben vanKép

Puszi: Doris
doris

Jó reggelt Lányok!

GombócmanKép
Köszi az infókat,nagyon kedves vagy.Kép
Gombócnak és Pici Gombóckának pedig nagyon drukkolunk.Kép

MonkaKép
Mindjárt megyek elolvasni a leveled és írok, amint tudok.

Puszi: Zsuzsu
zsuzsu

SZiasztok, jó reggeltKép
Karmen!Kép
Köszi, akkor legközelebb én is megkérem az orvosomat, hogy nekünk is csináltasson. Mitõl függ vajon, hogy ingyenes-e vagy fizetni kell érte? Katáéknak 2x20000,- Ft volt.

Tidet
tiddet

Gombocman és Gombocka,
Kitartás, pihenés és alvás ez a receptKép Minden ok lesz. Nagyon drukkolunk.

Tiddet,
Szerintem elöször érdemes a Schöpf Méreibe elmenni vizsgálatra, mert 1-2 nap alatt megvan az eredmény. Ha gond van a matyikkal utána megint el lehet menni egy bakterológiai szürésre, ami 1 hét, ahogy mondtad, de szerintem azt is megcsinálják a Schöpf Méreiben hamar.

Szóval lányok tényleg a Schöpf Méreibe (Bakáts tér), kell menni, reggel 7-re odamentek az andrológiai osztályra, és Keresztes Zsuzsát kell keresni. Zsuzsunak és még sok lánynak ajánlottam már mert nagyon aranyosak és mi fö GYORSAK!!!! Nem kell idöpontot kérni, várni 1 hónapot rá és az eredmény is megvan hamar.

Andy,
Hát megvallva az igazat, szerintem a 7mm-es nyálkahártya nem nagyon jó a beágyazódáshoz, de persze elképzelhetö. De emiatt már ne aggódj. Meg fog jönni mostmár hamarosan és a dokinál jó kezekben leszel. Tényleg még semmi elöjele a menzidnek?

Most megyek közgázt tanulni, majd jövök, ha lesz idöm.

Mindenkinek nagyon drukkolok.

Vanda!!! Ugye nem vesztél el a sok munka között???? KépKépKépKép
Hiányzik a gyönyörü táblicskud.

Pussza,
Moni
mj

AndyKép
Mit mondott az orvos, írj le mindentKépKaptál gyógyszer a menzidre?

doris

Sziasztok lányok Kép

Megtudjátok mondani, hogy az mitõl lehet, hogy a hõm, (most már nem elõször) nem a menzi idején esik le, hanem kb egy héttel elõtte. Tegnapelõtt 37,2 volt, tegnap 37,1 de kb egy órával korábban keltem, ma pedig a szokásos idõben 36,8 Kép. Pedig még jó egy hetem van a menzeszig. Ez normális, vagy utalhat vmilyen problémára?

Köszi, Judit
judit
Heves

Sziasztok lányok!

Én sem akarok ünneprontó lenni, de a méhnyálkahártyáról szeretnmé elmondani, hogy az a hónapban fokozatosan épül fel, egyre vastagabb és ha nem termékenyül meg a pete akkor ugyebár menstruáció formájában eltávozik. Úgy tudom az idális peteéréskor 10A mm. De már biztos 9mm is jó, de ismételm hogy ez a peteérés idõpontjára vonatkozik. Ahogy én uh-ra jártam úgy vastagodott napról napra 1-1 mm-t. A 10 napon 6mm volt aztán már 8 mm, és remélem még utána is nõtt az inszemre, és nem ezért volt sikertelen. Azt viszont nem tudom hogy a ciklus második felében milyen vastagság az ideális akkor sose voltam uh-on. Én is fogok ebben a hónapban szurit kapni méhnyálkahártyára, ha jól emlékszem Gonalt.

Marcsi
Marcsi

Judit!
Februárban nekem is volt így. Mivel Clostit szedek, a dokinéni szerint akkor lehetett akár peteérés is. Tehát egy hónapban 2x. Ha visszamegy a hõd, akkor lehet, hogy késõbb is ért 1 petéd. De ezeket ne vedd kp-nek. Csak egy ötlet.

Puszi
Nyuszat
nyuszat

Sziasztok lányok!

Hát nincsenek jó híreim, mert ugyanis 2 hónapig nem fog velem történni semmi. A doki Norcolutot írt fel és ezt 10 napig kell szednem kb. június 27-én fog megjönni. Képzeljétek megkérdezte, hogy "Arra nem gondolt hogy talán terhes?" Mondtam hogy meg sem fordult a fejemben. Megkérdeztem tõle hogy lehetnék terhes az injekció hatása alatt és azt mondta, hogy a szuri hatása már kiment a szervezetembõl. Megvizsgált jól összenyomkodta a hasamat, de nem vagyok terhes. Azt mondta hogy még nem állt vissza a szervezetemben a hormonmûködés, de majd a Norcoluttól meg jön. Most meg kell várni 1-2 spontán vérzést és valamikor augusztusban kell visszamennem. Szóval teljesen ki vagyok borulva, mert csak az idõ telik és nem fog történni semmi csak várom a jó szerencsét. Nem tudom mitévõ legyek, reggel már jól kisírtam magam. Hol van még az augusztus? Azt mondta a doki hogy akkor foglalkozunk újra a babával és kezdjük el a kezelést. Nekem ez sok idõnek tûnik. Azt se fogom tudni júliusban lesz-e érett tüszõm, meg se UH. Úgy érzem feleslegesen várunk csak az endom újul majd ki.
Valahogy nem erre számítottam. Az ellenõrzõ lapart nem is említette most. A múltkor még UH-ról beszélt szóval teljesen összezavart már. Sosem lesz már kisbabám.Kép

Doris!
Te hogy tudod a Norcolut után várni kell még egy vérzést, hogy helyre álljon a szervezet hormonháztartása?

Puszi

Andy
Andy

AndyKép
Ne keseredj el!! Biztos, hogy lesz kisbabád, csak jól megvárakoztat Titeket. Az augusztus pikk-pakk itt lesz majd meglátod!! Lehet, hogy még jót is fog tenni ez a kis szünet
lelkileg.

mjKép
Köszi az infót, de matyivizsgálaton már voltunk. Kata mesélte, hogy Nekik csináltak kromoszómavizsgálatot, és aziránt érdeklõdtem, hogy azt kérni kell vagy egy idõ után azt is automatikusan megcsinálják, ha sokáig nem akar jönni a babó.

Tidet
tiddet

AndyKép
Semmi okod az elkeseredésreKép A Norcolutot Nekem is szednem kellett de valamilyen másik gyógyszert is el kellett kezdenem ha jól emlékszem a 10. nap után. Annó még írtam is E.-nek errõl csak már régen volt... Szóval a gyógyszerek beszedése után kb. 2 héttel jött meg a menzim és nekem is kellett várnom 2 ciklust utána. Biztos emlékszel 3 sikertelen ciklus után hívott vissza az orvosom és ez pont ebben a hónapban történt (ekkor csinált hsg-t). Ezt csak azért írom, hogy megnyugtassalak, így van rendjén. Ráadásul a ciklusaim is kb. a 3.hónapra rendezõdtek tehát türelem babát teremKép Nem szabad szomorkodniKép Augusztus már mindjárt itt van! Velem sem történt a világon semmi csak egy UH ez alatt a 3 hónap alatt. Most volt a hsg-m meg a 24. napi UH is és hormonokat is csak tegnap néztek elõször. Hidd el megéri várakozni, mert a szervezetednek idõre van szüksége ahhoz, hogy normalizálódjon mindenKép
JuditKép
3 hónappal ezelött Nekem is a menzim megjövetele elött már 5 nappal zuhanni kezdett a hõm. Az utóbbi két hónapban már a menzim napján esett csak le....

doris

Andy

Nagyon sajnálom, hogy várnotok kell augusztusig. Tudom, a várakozás a legrosszabb, amikor nem történik semmi. De hidd el, gyorsan el fog telni ez az 1-2 hónap, hiszen nyáron valahogy gyorsabban szalad az idõ (szabadság, nyaralás), aztán pedig már ott az augusztus és kipihenten kezdheted a kezelést.

Az augusztusi kezelésig spontán nem próbálkozhattok? Ezt nem értettem jól.

Judit
Amit Nyuszat írt, az tényleg így van. Orsoly is Clostit szedett és két peteérése volt és a másodikból lett a kis pocaklakó. Szóval nem elkeseredni, hanem akciózni!

zsuzsu

AndyKép
A lényeget elfelejtettem! Mindenképpen próbálkozni kell meg akciózgatni, mert most az a cél, hogy mielöbb "becsússzon" a babuka az endo miattKép

doris

Nyuszat, Zsuzsu Kép

Köszi, ez nagyon jól hangzik, akkor ma akciózunk Kép Kép

Judit
judit
Heves

Doris, Tiddet, Zsuzsu!

Köszi hogy próbáltok vígasztalni, de most még el kell telnie egy pár napnak hogy túltegyem ezen magam. Azaz igazság már 7 hónap csak várok, csak várok. Azt hittem hogy most folytatódik a kezelésem tovább. Ne tudjátok meg milyen rossz volt mikor kiderült az endom és fél évig nem is próbálkozhattunk. Most végre letelt a hormonkezelés és még mindig várni kell. Én ettõl készültem ki most teljesen.
Zsuzsu! Próbálkozni lehet de túl kicsi az esélyem, hogy pont a jobb oldalon érjen meg a tüszõm, meg a nyálkahártyám is vastag legyen. Ezért gondoltam hogy kezdjük már az inszemet júliusban. Sajnos nekem orvosi segítség kell a teherbeeséshez.
Valószinû veszek MACA Vibet és gyerek Aspirint és neki látok kezelni saját magam. Úgy érzem nem ülhetek tétlenül.

Na jól rátok zúdítottam a problémámat.
De ti olyan aranyosak vagytok és csak nektek tudom kiönteni a szívemet.

Puszi

Andy
Andy

AndyKép
A bajunk nagyon "hasonló" és nekem el sem múlt az endom... Neked is csak a jobb petevezetõd átjárható? Mert akkor még ez is stimmel. Én azt javaslom, hogy a gyermek Aspirint semmiképp se kezd el orvosi javaslat nélkül... Edelweissnek is az orvos írta felKép Egyébként az orvosom engem is türelemre int és van azért igazság a szavaiban... nem szabad elkapkodni és ha van remény a természetes fogantatásra, akkor meg kell adni önmagunknak az esélytKép

doris

Tidet! Szerintem azért volt ingyenes mert beutaloval mentünk nem magunktól kértük a vizsgálatot. Az orvosunk meg jogosnak tartotta, mert több mint 2 év alatt nem lettem terhes és lehet hogy genetikai oka van, ugy gondoltam. Én kértem meg, de rögtön adta a beutalót. Arra jó volt hogy tudom nincs genetikai oka, ill. hogy nekem a 21. kromoszóma aktivitás csökkenést mutat, igy már a terhesség elött 3 hónappal szedni kell multivitamint terheseknek. Illetve
a terhesség 12. hetéig. Igy már el is kezdtem Kép

Andy! Irtam magánban, remélem ha elolvasod elgondolkodsz rajta és meglátod igazam van. Aug. lehet hogy egyszerre sikerül nekünk???

Kép

Kép

Karmen
karmen

Andy!

Dorissal egyetértek. Nekem is mondta az orvos az Aspirint, de felhivta a figyelmemet még nem szabad szednem, majd szolni fog amikor elkezdhetem.

karmen

A tegnapi vervetelem eredmenye (Beta HCG): 1000
Mult szerdan 5000 folott volt. Azt hiszem, eldolt minden.....KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
Azt mondtak a telefonban, hogy holnap reggel UH, es elmondjak, mi kovetkezik ezutan. KépKépKépKépKépKép
Gombóc
gombóc

Gombóc!
Ne szomizz! Amíg nem mondott a doki valami biztosat, addig felesleges hergelni magad. Szomorúságra semmi ok, hiszen valószínû, hogy a természet akarta így. Gyógypedagógus vagyok, így jól tudom mit érezhet az akinek sérült gyermeke születik. Onnan már nincs visszaút. Neked viszont újra itt van a REMÉNY!!!
Legközelebb biztosan sikerülni fog. Én is minden mensi alkalmával a padlón vagyok, de össze kell szednem magam, hisz a baba csak nyugodt körülmények között akar jönni. Nekem sem hiányzott volna akkor egy depis mama. Fel a fejjel, ha valami bánatod van nekünk kisírhatod magad.

Puszi
Nyuszat
nyuszat

GombócKépKépKépNagyon sajnálom...KépKépKép Nem tudok mit írni, csak azt, hogy sok-sok erõt kívánok Nektek... Légyszi holnap írd meg, hogy mit mondtak a korházban...Nagyon drukkolok, hogy minden simán menjenKép

doris

Doris, Karmen!

Igen tudom hogy igazatok van, de nem könnyû higyjétek el.
A gyerek Aspirinrõl akkor inkább lemondok egy idõre és megpróbálok türelmesebb lenni.
Doris!Igen elég hasonlít a bajunk, nekem is a bal oldal a rossz sajna.

Gombóc!
Sajnálom és légy erõs. Tudom könnyû ezt mondani, hiszen én sem vagyok az.

Puszi

Andy
Andy

Gombóc
Nagyon sajnálom, fel a fejjel. Nagyon nehéz, tudom.Sok erõt és energiát küldök ++++++++++++++++++

Andy
Ez a várakozás a legrosszabb, de biztos, hogy szükséges. Olyan gyorsan repülnek a hetek, hónapok, hogy már csak azt veszed észre, hogy vége a nyárnak, vége a várakozásnak, minden rendben és már ott is csücsül a pocidban egy babóca Kép
Lujza
lujza

Gombóc!
Én is nagyon sajnálom, szerintem mind nagyon szoritottunk neked.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok Lányok!

Megérkeztem a nyaralásból, ezt a 12 napot mindenkinek felírhatná az orvos receptre.KépKép
Csodálatos volt minden, nagyon jól éreztem magam..A szinem a csokoládétól is feketébbKép

A táblicskuban majd javítsatok légyszike 3c 9cn

Mi történt amióta nem voltam? Kinek lehet gratulálni?

Kicsit késõbb leszek, de most el, mert milliónyi a munkaKép

Mindenkinek sok puszi: Ildi
hercegné

Gombóc!

Rettenetesen sajnálomKépKépKépSok-sok erõt kívánok az elkövetkezõ napokhoz!

Andy!
Sajnálom!Kép Engem is az készít ki a legjobban, hogy állandóan várni kell valamire. De nyáron tényleg gyorsabban telik az idõ. Próbáljatok pihenni egy kicsit és augusztusban lelkileg is megerõsödve vághattok neki a továbbiaknak.Kép

Doris!Kép
Egymásra szabadítottam a fiúkat, bocs, hogy tegnap már nem voltam.

Edi
edi

Drága Gombóc!

Nagyon sajnálom és együttérzek Veled, Veletek.KépKépKép
Nem is tudom, mit mondhatnék még, talán azt, hogy nagyon sok erõt kívánok a következõ napokhoz.
Mi itt mind Veled vagyunk lélekben.

zsuzsu

EdiKép
Köszi, már szól a Párom, hogy sikerült egyeztetni a dolgotKép
IldiKép
De jó NekedKép Most kipihenve futhaszt neki a következõ heteknekKép Fel a fejjel! Csak az elsõ nap ilyen borzasztó...Kép

doris

B#&@#ak meg! KépKép

Parom nem birta tovabb, bevitt a korhazba. Elso utam a vervetel eredmenyeert vezetett, a csaj a kezembe nyomta a papirt, az volt rajta, hogy Beta-HCG >1000. Kerdezem tole, hogy ide nem pontos szamot latok irva, erre azt mondja, hogy higyjem mar el, ez itt pontosan azt elenti, hogy 1000!!! Megint boges, ketsegbeeses, stb.

Gondoltam, most mar pofatlan leszek, ugyan holnap reggelre van UH beutalom, de hatha talalok valakit, aki most megnez. A nover azt mondta, kopogtassak be az UH rendelobe, ha ott azt mondjak, hogy OK, akkor menjek be. Na szoval, az ott levo holgy nagyon kedves volt, mondta, hogy menjek, igy aztan az UH szerinti leletem:
Petezsak 20 mm, szikholyag 3mm, eletjelensegek jok!!!!!!Kép

Nem tudott valaszolni, hogy akkor most a vervetel kapcsan mi is van, ugyhogy a folyoson odahivott egy masik dokit (az enyem ugye kulfoldon), o azt mondta, egyenlore vegyuk ugy, hogy az UH eredmeny az a jo. Csutortokon delutan ujra megyek UH-ra.

Az idegeim rendesen kivannak, de most megint remenykedhetek. Kép Az igazat megvallva, lassan megorulunk mindketten a parommal ezen. KépKépKép

Most eldugulok, olyan onzonek erzem magam, hogy csak magammal foglalkozom. Remelem, megbocsatotok! KépKépKépKép

Gombóc
gombóc

GombócKépKép Most már tényleg nem tudok mit mondani... nagyon-nagyon drukkolokKépKépKép

doris

Edi, Lujza!

Nagyon aranyosak vagytok. Köszönöm a bíztató szavakat és én is remélem hogy augusztusban eldöl végre hogyan tovább.
Addig is ígérem várakozok türelmesen mint eddig és persze azért már az is valami, hogy jövõ hónapban lehet akciózni.Kép
Látjátok már jobb is a kedvem és ígérem nem nyafogok tovább.
De kinek mondjam el ha nem nektek!Kép

Doris!
Ha neked is így volt már sokkal nyugodtabb vagyok. Csak azt hittem hogy a doki húzni akarja itt az idõt én meg persze sietnék már elõre. Remélem neked is hamarosan összejön már egy babus igazán megérdemled te is.Kép

Szia Ildi!

Remélem sikerült kipihenned magad. Látom közben mensi is volt. Veled most mi van?

Puszi

Andy
Andy

Gombóc!
Ezerrel szorítunk Nektek! Tudom, hogy csütörtökig baromi nehéz lesz kibírni, de addig is próbáld lefoglalni magad valamivel.
Jelentkezz hamar a pozitív hírekkel!!!
Puszi
Nyuszat
nyuszat

Istenem Gombóc, szörnyû perceitek lehetnek. Kitartás! Fel a fejjel! Minden lehetséges.Kép Pihenj otthon!

Lányok amióta kezelnek azóta óramû pontosságú a mensim. 28. nap (ma) pecsételés, 29 nap (holnap) megjön.Már megintKépKépKépKépKép

Marcsi
Marcsi

Gombóc!

Elhiszem hogy lassan megörültök ebbe a bizonytalanságba. Ezt én sem bírnám idegekkel, hogy most van baba vagy nincs baba.
Szerintem az UH csak nem téved és életjelenségek is vannak.
Most már megnyugodhatsz azért mert van a pocidban valaki.Kép
Várjuk a csütörtöki UH erdményt és nagyon szorítunk neked!

Andy
Andy

Szia Gombóc!
Azért ez jó hír, nõtt a petezsák. Életjelenség alatt a szívmûködést kell érteni? Nagyon szorítok Nektek! Ez a kisember nem adja fel!
Juci (azaz Dg az Indexrõl)
juci

AndyKép
Hidd el teljesen jól döntött az orvosodKép Idõre van szüksége a szervezetednek és nem idõhúzás ez a dologKépEgyébként meg panaszkodj csak nyugodtan, azért vagyunk, hogy segítsünk egymásnakKép
MarcsikaKép
Tudom, hogy most nagyon-nagyon rossz, mert "megint" nem sikerült viszont ebben az új ciklusban inszemed lesz és ezúttal meglátod sikerülni is fogKépKépKép!!! Ne szomizz! Bárcsak már én is ott tartanék ahol TEKép

doris

GombócKép
Csak csatlakozni tudok az elõttem szólókhoz. Szörnyû lehet ez a bizonytalanság. Azért remélem még nem adtad fel a reményt. Szívós kis babócád lehet és biztos minden rendben lesz!!Kép Nagyon szorítok én is Nektek (mind a hármotoknak)Kép

Lujza!Kép
Mi a helyzet? Bocsi, lehet, hogy írtad csak teljesen elhavazódtam. Szóval mikor is mész a doktor bácsihoz?
Azt tudom, hogy már teszteltél, de ugyebár az nem jelent semmit.

AndyKép
Igen igen, vároakozzatok türelmesen, de azért ne tétlenülKépKép

KarmenKép
A beutalót kitõl kértétek? A háziorvostól vagy a nõdokitól. (bocsi, ha hülyeséget kérdeztem)
tiddet

Andy
Nyafogj nyugodtan! Azért vagyunk itt, hogy egymásnak elnyafoghassuk a bajainkat, érzéseinket és bíztassuk egymást, öntsük egymásba a lelket, meg a sok-sok +++++ energiát. Mindenki babás lesz egyszer! Kép Lehet, hogy olyan hamar itt lesz, hogy csak pislogsz KépKép
Gombóc
Nagyon-nagyon szorítok!!!
Lányok
Az elõbb hívtam a doktor bácsit. Kérdezte, hogy mennyi a hõm és hanyadik napon járok. Mondtam, hogy 37,3 és a 28.nap. Azt mondta, hogy nagyszerû és nagyon szép magas a hõm, méregessem tovább és csütörtökön jelentkezzem. Arra, hogy görcsöl a hasam annyit mondott, hogy ha nem vérezgetek, akkor nem probléma, vegyek be nyugodtan Algopyrint és ne idegesítsem magam emiatt. Az elkövetkezendõ néhány nap sokminden eldõl.Arra, hogy mikor lesz a köv. vérvétel csak annyit mondott, hogy várjuk még meg a csütörtököt.
Lujza
lujza

Kedves AndyKép

Igen sokat pihentem, ez tény. Hol állunk? Sehol...Dokim szabin, kétnaponta akció, párom mindennap akarnáKép
Õ volt már matyivizsgálaton.Korához képest szép eredménye lett. (30 millió 75%-os aktív mozgással)..Most jön az én kivizsgálásom..
Én most azon az állásponton vagyok, hogy nem görcsölök a babán...Nem gondolok rá állandóan, mert akkor legalább nem koppanok mikor megjön.

Tényleg lányok, hogy sikerült a tali?????? MESÉLJETEK!!!!!!

Ildi
hercegné

Sziasztok!

Doris
Koszi erdeklodesed. Jol vagyunk. Csak 2 napot kellett a korhazban tolteni. Kb. Mostanra tudok mar annyit ulni a gep elott, hogy az olvasas mellett irjak is nektek.

Egyebkent tegnap meglatogattam Pucurt. Mindenkit udvozol es mindenkinek drukkol. Toxemia miatt kellett elobb befekudnie. De a babanak is nem sokara jonnie kell. A 39. hetet betoltotte.

Sziasztok
Klari
Klari

Az elobb elfelejtettem!

Gomboc, te melyik korhazba jarsz? Mert ez nem semmi, aminek ki vagy teve. Ha nem ragaszkodsz nagyon hozzajuk, vagy az orvosodhoz , en a helyedben valtanek. Azert ilyeneket szerintem mashol nem csinalnak meg.

Klari
Klari

KláriKépKépKép Szia-sziaKép Nagyon Vigyázz Magatokra és puszilunk ám Titeket isKép Hányadik héten jársz?
Pucurnak is nagyon drukkolunk és mielöbbi babázást kívánunkKép
LujzaKép
Júúúúúúúúúj de szép magas a hõdKépKép Hétfõn szerintem tesztelned kéneKép Nagyon drukkolok ámKép
IldiKép
DE ügyi vagy, hogy nem görcsölgetsz a baba témán... irigykedem de talán hamarosan már én is eljutok erre a szintreKép A tali nagyon jól sikerültKép Ediék csodaszép helyen, gyönyörû házban laknak és persze annyi kajcsi volt, hogy még most is a zsírpárnáimat gyûrögetem...KépKép

doris

Gombóc
Már nem is tudjuk, hogy mit szóljunk. Csak kapkodjuk a fejünket. Nem semmi, amit átéltek. Mi SZORÍTUNK KépKépKép és DRUKKOLUNK KépKépKép értetek...

puszil
Nina és Bogár
Névtelen

Doris Kép
Tegnap toltottem be a 20.-at. Alig hiszem el.

Ugy sajnalom, hogy a talira nem tudtam elmenni. Pedig eddig mindegyiken ott voltam.
Klari
Klari

Hello Lanyok,
Gomboc,
Nagyon drukkolok neked! En is sok erot kivanok es pihenj sokat, ne idegeskedj!
Andy,
Pontosan tudom, hogy mit erzel, de nem szabad elkeseredni! Nekem is varnom kell most, mert a dokim szabin lesz a kovetkezo ciklusban. Igy ha most sem sikerul (azert meg remenykedek!), akkor egy ciklus kimarad, nem lesz stimulacio, raadasul szerintem nem is lesz peteeresem, mert ahogy tegnap irtam valoszinu, hogy csak az egyik petefeszek mukodik. Masik orvoshoz pedig nem akarok menni. Szoval nekem is csak augusztusban indul be ismet a dolog. En is utalok varni, kiraz tole a hideg, ha meghallom ezt a jo tanacsot, de nem tehetunk mast. A nyar gyorsan elropul majd, megprobalom en is lefoglalni magam es aztan mar itt is lesz az augusztus. Ugyhogy fel a fejjel!
Egyetertek Dorissal a gyogyszerezest illetoen. En meg a teazast is abbahagytam, nem akarom, hogy tulstimulalt legyek es valami baj tortenjen, csak vitamint szedek. Igy is ugy erzem magam, mint egy tulmeretezett leggomb, annyira feszul a petefeszkem. Mindent ugy csinalok, ahogy a doki mondja. Elvegre o a szaki! Kép
Szonja,
Ha olvasol minket, kerlek, ird meg, mi van veled! (inszem?)
Puszi
Bella
Bella

BellaKép
Kitartás, ez az érzés ismerõs... Õsszel biztosan rengetegen bebabásodnak közülünk isKép

doris

Gombóc és mindenki,
Én visszatértem a normál kerékvágásba így 4 napja internet közelben sem voltam, de leírom, mi történt a barátnõmmel, hátha erõt ad.
Pont 4 héttel járt mögöttem. Pont a 6. hét betöltésekor elkezdett barnásozni, azonnal elzavartam este a kóréházba, ahol azt mondták 1cm a petezsák, olyan, mint egy korai terhesség, elküldték vérvételre és egy hét múlvára visszarendelték. Vérvételem minden OK. DE múlt csütörtökön a diagnózis az volt, hogy elhalt, továbbra is csak egy cm nincsenek életjele, ráadásul idétlenül elnyúlt a petezsák. Gondolhatjátok. Mára visszarendelték azzal, hogy holnap mûszeres befejezés. Gondolhatjátok... egy hetet végigbõgött szerencsétlen. Rettegett stb. Ma elment, mire a doki azt mondja, hogy minden OK, szívhang hallható és szerinte a ciklus 28. napján esett a barátnõm teherbe ??? Õ abban teljesen biztos, hogy annál korábban, szóval most 8 hetesen olyan, mint egy teljesen normális 6 hetese terhesség. Hozzá kell tennem, hogy a barátnõm is hõmérõzött és a görbéje alapján az elsõ alkalommal azt mondta az orvos, hogy a 16. napon volt péja - akkor akció is volt. Na ki érti ezt?
Mindenesetre most nagyon bizakodunk, hogy hátha jövõ ilyenkor mégis együtt tologathatunk babakocsit.
Zsuzsó
zsuzsó

Klári!

Mit hagytál ki (tali)! Engem!KépKép Nagyon-nagy pocival!Kép
Pihenjél sokat!KépKép

Gombóc!

Nagy drukk!KépKépKép

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Gombóc!Kép

Ezt nem hiszem el. Ennyi barbárt egyrakáson... Csodálom, hogy még bírjátok ép ésszel.Kép

Drukkolok nektek nagyon!!!KépKépKép

És persze, hogy most csak magaddal foglalkozol. Ez teljesen természetes. Én örülök, hogy megosztod velünk a fejleményeket.

Klári!Kép
De jó, hogy jelentkeztél! Örülök, hogy minden rendben. Pihengess sokat, de ha már szabad felkelned, néha írj.
Pucúrt is puszilom és gyors és könnyû szülést kívánok neki, hogy mielõbb a kezében tarthassa Kispucúrt.

Lujza!Kép
Jól alakulnak a dolgok!Kép Ne okozz csalódást, tudod kell nekem a példakép!!!Kép Drokkolok neked is nagyon!

Marcsi!Kép
Sajnálom!Kép Elhúzhatnánk már innen végre mi is.
De az inszem sikerülni fog, megbeszéltük!!!KépKépKép
Mikor utaztok? Elõtte lesz még inszemed?

Lányok!
Hol lehet Vanda? Aggódom miatta.

Vanda! Légyszi valami életjelet!!!

Edelweiss!Kép
A tegnapira akartam írni, csak elfelejtettem. Azért kérdeztem a szurikat, mert kíváncsi vagyok a lombiknál mennyit többet adnak, összehasonlítva az inszemmel. Én kaptam Gonalt is, meg Merionalt is, de csak naponta egyet. Kicsit csíp, de nem vészes. Persze te sokkal többet fogsz kapni, az biztos más érzés, de szorítok, hogy az se legyen nagyon rossz.
Engem érdekel a stimulációs programod - kicsit még mindig lombikra számítok - küldheted magánban is.

Edi
edi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?