nagyon szépek vagytok!!!!

Bogi már egyedül ül?
2006.02.28 14:43
), és ők evangélikusok, mi meg katolikusok vagyunk, nem tudjuk eldönteni. Megkérdezzük az evangélikust, hogy oda mi kell (a katolikust már tudjuk hála Timinek
- meg persze Mártikámnak
) és amelyik az ecccerűbb.2006.02.28 14:57

2006.02.28 15:23
Hááát én még jó darabig „lány” maradok… mert a párommal egyelőre nem nagyon érezzük úgy, hogy össze kéne házasodni.(Majd ha már nagyobbak a csimoták, hogy ők is tudjanak bulizni ;) )
Én meg pont hogy a Jóskönyvet nem olvastam még eddig.
Valahogy mindig elkerültük egymást… vagyis amikor láttam, akkor mindig másra kellett a pénz, amikor meg lett volna rá keretem akkor nem volt. A könyvtárban meg nem tudom miért, de az ilyen jellegű könyveit soha nem lehet megtalálni.
azt megmondom!! Mármint hogy Tomi nagy kópé!! Állandóan jön, megy, intézkedik, mint egy kicsi felnőtt. Rengeteget dumál. És néha olyan véleménnyel van a világról, hogy csak na, még szerencsére ennek csak néha ad hangot , de az arcán látszik.
Egyenlőre, iszonyatra egy húron vannak, mert amikor Tomi eleven akkor ált. Adél is ficánkább, meg ha Tomi sír onnan lehet tutira tudni, hogy most tényleg gáz van , hogy Adél nyomban akcióba lendül oda benn. De pl. volt olyan is már, hogy Tomi belebújt az ölembe, és Adél is oda húzódott ahol Tomi hozzám bújt. És persze rúgkapált. Tomi meg azt hitte n böködöm. Aztán mondtam, hogy neeem az Adél. Akkor hatalmas puszikat dobált neki. Meg simizte a hasamat.
2006.02.28 15:38
Bár nekünk nem kell hozzá új kégli, "csak" a konyhát kell egybenyitni a mostani lépcsőházzal, külső lépcsőt+teraszt csinálni, és a lépcsőházból meg a konyhából lesz egy szép nyitott étkezős konyha. Oda van betervezve a mosogatógép
Már alig várom, bár az ezzel járó felfordulást kevésbé
Addig is gyűjtögetünk rá
Nutella?
Tegnap még nem, de ma reggel ettem belőle 

2 kiflit juhtúrós-újhagymás körözöttel (imádom, én csináltam), 1-et pedig Nutellával Nyamííííí!
Tök jó a táblázat, egyre nagyobb és nagyobb lesz
van
Mintha nem a lányaid, hanem a húgaid lennének! Ha van időd, pár kínai kaja receptet megoszthatnál velünk
Odavagyok érte, de itthon csak a "sablon" kajákat lehet kapni, és csinálni is. Bár az sem utolsó!

Erre az 5 hétre meg nem akarok venni egy 2-3 számmal nagyobb kabit, amit lehet, hogy soha nem fogok újra felvenni. Szeretnénk majd még egy babát, de ki tudja mikor jön, olyan kövér meg nem akarok lenni, hogy egy extraméretű kabátot kelljen hordanom
2006.02.28 16:14

), és nem lelem sehol. Azért még nem adtam fel, ha meglesz, áturgom velük. 

2006.02.28 16:31

2006.02.28 16:35
ismerős téma, nekem hátulról a vállamon keresztül támad, meg a placcsok is
jó akkor megpróbálok rá lelkileg megerősödni 
2006.02.28 16:52

2006.02.28 16:56
. Petra is próbálkozik elég rendesen, de ő még nagyon hamar elfárad. Egyébként mindenhogy szeret aludni. Éjszaka általában hasra (esetleg oldalra) teszem le, mert nem szeret büfizni, utána meg bukik egy kicsit mindig. 2006.02.28 18:35
Elszállt a mérgem azonnal...
Na ezért próbálom leszoktatni az ölbentartásról...
Nem értem, hogy miért ismét tetszünk Szilvikének? VAjon időközben kiestünk a kegyeiből, csak nem tudtunk róla?
Csak sajna mostanában nincs időm olvasni...
Ami kis időm marad, azt itt töltöm...

2006.02.28 19:35
Csak szappanos vízzel elmosom.
Én is pakolgattam, pont a lényeg maradt le, a portörlés és porszívózás. Talán holnap.
Még 3 hét.

És nagyon ügyes!
Mondjuk Te biztosan nem 20 kilót híztál.
2006.02.28 20:00
2006.02.28 20:15
2006.02.28 20:19

2006.02.28 20:19

2006.02.28 21:03
Ugye milyen jó?
Remélem,hogy hétfőre meggyógyulunk,de vasárnap mindenképpen írok,hogy mizus.Jó?
Pláne Domihoz képest aki mindjárt 15 hós és 10560g.

Édes az ásító kép.
Unokaöccs.

Minden hónapból kapsz 1 képet.
Csak most,csak neked,csak itt!

Mindenkinek szép álmokat!Dia2006.02.28 21:47

2006.03.01 10:35
Neked is!!

2006.03.01 10:40

Valószínűleg orvost fogunk váltani... A védőnő meg elintézi, hogy a másik dokinéni kijöjjön. 2006.03.01 11:54
Dominak az volt a tünete,hogy az első 2 nap lázas volt de nagyon/39,4 volt a csúcs.
/Aztán a harmadik napra a láz elmúlt és elkezdett köhögni,taknyosodni.Azóta nem volt láz kop-kop!Az éjszaka már nem köhögöt de még taknyos.Ma már evett is szépen.Dominak influenzája volt van az nem vírus fertőzés.Vírus fertőzése akkor volt amikor kórházba kerültünk"Rota vírust"kapta el.Az magas lázzal,hányással,hasmenéssel járt.A hasmenés szinte vizes volt"nagyon híg"és rettentő büdös.A hányás olyan volt,hogy szinte egy korty víz is azonnal kijött belőle.

Az jutott még ezzel kapcsolatban eszembe,hogy azért is jó ez és az,hogy magyarázok Neki mert így könnyebben tanul meg beszélni.Ezt a neten olvastam!Halja a szavakat,nézi,hogyan formálom a számat stb...Pont a napokban bővült a szókincse a kuka és a cica szavakkal.

De lehet,hogy Te már ezt tudtad csak én okoskodok itt.

2006.03.01 12:15
A Nemzeti Múzeumhoz közel lakom, oda ment ma és állandóan köröznek a helikopterek - hallom. A férjem meg mesélte, hogy tele van a környék feketébe öltözött biztonsági emberekkel.

2006.03.01 12:16
, de olyan jófiú Bencusom, hogy na. Sokat eszik, alszik, nyekereg és imád fürcsizni. A köldökápolást utálja nagyon....
2006.03.01 14:21

2006.03.01 15:20
2006.03.01 15:21
Nem nyomja le a száján azt akis fogkefeszerűséget? Nálunk Beno a saját ujját is néha olyan mélyen lenyomja, hogy öklendezik utána. Jó, mi? A végén kitaccsol nekem...

2006.03.01 15:52
Csak nem Te csináltad?

Majd megtanítja neki Livi!

Guszta! Na, Tücsökmami tempójában 

toltam el onnan Benit.2006.03.01 17:13

) Csocsó annyira jól és szívesen csinálta ráadásul percek alatt, hogy én inkább nem kontárkodtam bele. Amit megfigyeltem, hogy a foghagyma, gyömbér és a szójaszósz alapfűszer, sokat használnak húspuhítót és keményítőt is. Mindent csak pirítanak, kevés olajban, amit főznek, azt is rövid ideig. És szinte mindent felhasználnak, a borsó héját, a zeller szárát, a reteklevelet. A zöldségesek meg voltak győződve, hogy komoly nyúltenyészetünk van.

Annyira jó látni, ahogy pici babából partiképes fiatalember lett. Én is szoktam merengeni, milyen lesz Bogi vajon egy évesen.
Reméljük hamar túl lesztek rajta. Az nem lehet valami jó, hogy a dokibácsi nincs a helyzet magaslatán és még csak számítani sem lehet rá, hogy kijön, ha kell. Bár nekem is több rossz tapasztalatom van a dokikkal, mint jó.

És azok a kék szemek, meg az a hajzat....
A pihenőszékben magától ült föl?

2006.03.01 18:57
Nagyon szép nagylány lett Zsófi!
És hátizsákkal járok, kistehén van rálógatva, mindez terhesen jól nézhetett ki. 
2006.03.01 20:24
Kitartás!
Jók a fotók.
Csak így tovább!
Hát igen az első szülinapkor hajlamos az ember túlzásokba esni.
Na de komolyan.Volt egy buli a családnak ahol 2 tortája volt.Ezt láttad.Aztán volt egy a barátokkal/értsd Dévaisok
/ahol egy tortája volt.Íme!

2006.03.01 20:42

2006.03.01 20:50

2006.03.01 21:06

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|