2006.02.24 11:23
2006.02.24 14:26
.Rengeteg nyugtatót kap és 24órás felügyeletet nem tudunk neki otthonra biztosítani. 

.
.Megnézném Míra arcát,ha visszakarmolnék de szeritem az Õ akaratossága mellett csak rontanák a helyzeten.Talán tényleg kinövi...
)de nagyon makacs.Ritkább hajmosást is ezért ajánlották,minél kevesebb "izgató"anyag érintkezzen a bőrével.
2006.02.24 17:14

Felállt a dömper platójára, kapaszkodott a sütöajtó fogantyújába, és elemeire szedte a két gázfejet, amíg szoptattam a kistesót
Csak a furcsa, eddig nem hallott hang lett gyanús, meg az, hogy nem válaszol a hol vagy és mit csinálsz kérdésekre. Károsodás sem Botiban, sem a tüzhelyben nem történt, de prímán rácsapkodtam a kezére, mire ö szokás szerint körberöhögött
2006.02.24 22:22
Hányinger remélem most már elmúlik
Máté is nagyon délceg
De jó
engem is a szívroham kerülgetne
Karmolás ütés nálunk is van,sokszor én se tudom mit kezdjek vele.mindig rászólok,van hogy a kezére legyintek,mert más nem használ,bár mostanában a szép szó segít Alváshoz gratula
küld a tündérkét hozzánk is ha már Mira megtanult aludni
Nagyi
és most akkor mit fogtok tenni?Õ abszolut nem akar ilyen helyre menni?? Mert egy ápolónőt felfogadni egész napra az rengeteg pénz
Nagyon hasonlít rád
gondolom örülsz neki
,remélem azért el tudtok menni sielni
Bandó mindenhova elsétálgat,igaz kicsit tovább tart az út de legalábba napi séta is letudva
néha cipelni kell de ez elég kevés alkalom 
2006.02.25 12:56
Nagyon klassz hogy ennyit odabenn nott.
Nalunk is rohog ezerrel, ha fenyites van. Es ha raszolok ugyanugy artikulal, mint en, es meg a kezevel is ugy hadonaszik. Persze, hogy elrohogom magam...Tegnap a vedoneninek is bemutatta, mert ott raszoltam , majd elkezdett fennhangon dirigalni szidni, mondta is vedono, hogy anyuci biztosan sokat porol veled
szoval meg eget is... 2006.02.26 20:38
2006.02.26 21:38
2006.02.26 21:39
olyan nagyok már.
Hogy bírod a melót? Milyen sűrűn is dolgozol? Jó hogy visszamentél?
És az igazi égetések majd csak akkor jönnek, ha már frankón beszélnek
, mert nincs kedvem éjszakázni, szoptatni na meg persze szülni nagyon nincs. Dehát itt max hetekről lehet szó és jöjjön aminek jönni kell
És nem is ülne már meg a kocsiban, vagy csak jobb neked így, hogy sétál?
Szóval elkönyvelhetjük, hogy ez is a normális fejlődés egyik lépcsőfoka
Mai ctg-n darab fájásom sem volt....
kérdezett, ha jár, akkor hogyhogy nem kapjátok meg??!!
és Kormi
Nagyfiúk nem akarnak cici puszit vagy cicizni, hogy a manókat látják? 2006.02.26 21:56
). Szóval mostanság 9, fél10, 10 körül bír elaludni, úgy, hogy az ágya mellett ülünk, fekszünk, mikor kit választ a kisasszony
Ja, és Lili nem mászik székre
2006.02.26 22:08
2006.02.27 00:02
Nalunk bevalt, mostanaban viszont a hajhuzogatas kezdodik amit szinten megprobalunk a visszaadassal orvosolni. A pontos napirendet mostanaban mi is probaljuk betartani ugy vettem eszre, jot tesz neki. A fogacskak bisztossan kozrejatszottak a nem alvasban a szemfogak kijottek mar? Nem ijezgetni akarlak de Elisat azok viseltek meg legjobban. Nagyiddal mi lesz?
Levente mintha nem is par napos lenne olyan kis erosnek nez ki. Kivancsi vagyok Benedek mit szol majd a kisocsihez. Eleg eros szemelyiseg lehet anyukad. En bevezettem, ahogy en mondom vagy a ferjem ugy csinaljak a nagyszulok (persze ami Elisaval kapcsolatos) es mese nincs. Neked jobbulast es sok pihenest.
Apanak meg volt mar az IHB (ha jol emlekszem igy irjak), vagy meg varnod kell a jovo szombatig a szulessel?
Elisa is a szeket tologatja ha magasabb akar lenni. Ha fozokk el nem merek mozdulni a konyhabol mert mindjart ott van ahol nem kell. Amikor szelloztetek akkor is allando felugyelet alatt kell tartani mert a kis foteljat viszi az ablakhoz csak szerencsere nem eleg magas es nem er fel rolla. Fogalmam se nincs mit csinalunk majd a nyaron, hogy fogom nyitva tartani az ablakokat. Ti hogy csinaljatok majd maszos gyerkocok anyukai?
Tortenik is kozben valami vagy csak meg probalkoztok?
Kenytelen leszek tovabbi kepekkel bebizonyitani
2006.02.27 03:16
Örülök, hogy nem csak az én Kismaccs-Lilim ilyen kaszkadörjelölt, és ebben nem az a tudat boldogít, hogy másnak sem jobb, mint nekem, hanem az, hogy az én gyerekemet sem kell hiperaktivitás gyanujával neurológushoz vinnem
De kiábrándító! Nem értem, az egészet, gondolom amikor az FHB-nál kértétek a hitelt a szerződés után közvetlenül akkor azzal együtt kértétek a sz.p-t is nem? Akkor meg ha a hitelt vissza is utasítják, attól még a szp.-t meg kellett volna adniuk, nem?? szerintem járj utána még egyszer, egy kört még megér!
Sőt, pl: a számítógép kapcsán párszor előfordult, hogy kapott kis kézrepacsit, és ha jön és rászólok, hogy "nem szabad, rácsapok a kezedre", fogja magát és ráüt saját magának - persze utána azonnal nyúl is a gép felé!
Bár sampont nem mindig használok!
Összerogyás is csúcs lehet azért..
Államkincstár
Juhu , juhu, csak arra vagyok kiváncsi mire lesz ez elég Csengének /+társainak/18 éves korában..
Ballagási bankett pénz?
Aztán majd panaszkodtok, hogy nem elég háziasak és segítőkészek, amikor mást most gyökeresen elutasítjátok a férfi házimunkákban való hozzájárulásukat!
Igaz az csak kb. 10 cm-t hagyja nyitva az ablakot, de így a káposzta is és a (gyere-)kecske is megmarad
Elisa nyilván annyira átszellemült a jellemezben, hogy felvette a nyulak szolid megszeppent modorát!
Klassz lett a jelmez!
Bár én alapban nagy antisíimádó vagyok
Nekünk is van hasonló képünk
Börsi bölcsik: 3 van, kb. ugyanaz a válasz: már vagy 50 várakozó van, talán szeptemberben lesz hely, azonnal semmikép sem, - ja hogy nem is vagyunk börsi lakosok- ja akkor még szeptemberben sincs esély, a helyieket küldik el, szerezünk protekciót, de legalább képviselő, vagy polgármester legyen...
Puszi: nálunk minden élő és élettelen tárgy kap, még a leggusztustalanabb is mostanában /kakispelus, büdöszokni/, szóval én ezt nem mindig veszem olyan nagy megtiszteltetésnek..
Inkább manipulálásnak
Mosogatógéphez.
Csajocád nagy szám lehetett a Madonnára
Akkor lassan te is csaltakozol a kiviruló kismamák táborához
Pörölő Miki
Szerintem ha a védőnő tapasztalt akkor tudja, hogy ilyenek a kölykök, ha meg nem akkor majd rájön, nem égetés ez!
Azért csúcs lehetett!
Mennénk mi mennénk, csak eddig a sors valahogy mindig közbeszóólt
.. De ne aggódj, előbb-utóbb tutti odaérünk!
Sőt ez nem ígéret, hanem fenyegetés
2006.02.27 07:50
Gondolom nem volt egyszerű megállni, hogy ne őrülj meg. 2006.02.27 11:48
Gyertek csak, gyertek!!!
2006.02.27 13:05
2006.02.27 13:24
Pl most sem láttam álmosnak, és kaja után mondtam neki, irány aludni. El is indult, és kb 5 perc alatt elaludt. Igaz a mellkasomon, de ez most részletkérdés. 2006.02.27 16:01
anyuka, azt tudom csak mondani, hogy nekünk (anya, gyerek, apa
) az égvilágon semmi anyagi-jogi hátrányunk nem következett(ik) a nemházasságból. És az apasági nyilatkozat megtétele is kb. 15 percünket vette igénybe...
. Szeretnék én vajon topikboszi lenni
? 2006.02.27 19:13
még jön a 8 is remélem pár nap és kint lesz az is. Ma levágtuka haját megint,jó kis kopasz lett
igazi kis kidobó

2006.02.27 21:36
2006.02.28 00:35
2006.02.28 07:07
2006.02.28 09:36
Főleg a kis Sandokanlányos komoly kép tetszik
Napirend borulás

2006.02.28 09:50
Szerintem nagyon jó, Nektek hogy tetszett? Köszi a dícséretet
Nekem a másik kép a kedvenc
, de ez a szekrénybe ülés azóta is nagy szám, minden nap előadja(bár többnyire fejpánt nélkül
) 2006.02.28 10:03
A kocsi mánia egy parányi bizonyítéka. Épp a téligumit cseréli rajta
És a szájával az autó berregését és a fúró hangját utánozza egyszerre

2006.02.28 13:27
.Sok puszi!!!
).Küldöm az álom tündért.kb egy hete visszatértek a nyugodt éjszakák

.Tegnap olyan kipihent voltam,hogy félév után újra tornáztam a Cindy kazira,ma meg meghalok az izomláztól
.Ápolónőre nem futja,most adtunk 20ezret a dokinak,hogy amíg nem találunk rendes otthont maradhasson a kórházba szegény...
.Lassan hagyja el Míra is a durvaságot,mindig mondom,hogy anya stb sír ha bántod,megsimiz aztán fut a dolgára
.Nagyon jó a jelmez és már régen is mondani(írni) akartam,hogy igazán csinos vagy
Szemfog még nincs,bizzunk hogy ennyire nemfogja megviselni mint ezek az őrlők.
.Lili tüneményes a képeken,gyakrabban tegyél fel róla.
.Mindkét gyerkőc nagyon édi.Kiváncsi leszek Benedek majd mit szól a tesóhoz!?
.Mint "vad"házas semmi előnyről és hátrányról nem tudok beszámolni.
.Remélem nem kínoznak úgy a kora terhesség
!
! 2006.03.01 13:46
Azóta is fáj.
Csak kocsival. De azzal sem sokáig, mert eldőlt, hogy megy bizományiba.
2006.03.01 18:17
2006.03.01 21:14
Mira baba kis cuki falat, imadom az ilyen coffos kismanokat
Latom nalatok is van tukrom, tukrom...
Ha birsz legyszi adj hirt magadrol. Sokat gondolunk rad.
Nekunk is van otthon egy ilyen ugyes nagypapank de sajnos nem tudnank elhozni egy ilyen hazikot meg ha csinalna se. Nezegettuk a chiccosakat de eleg huzos az ara, mar emlitettem a ferjemnek, hogy nem tudna-e O megcsinalni. A Tietek mibol keszult? Lilinek vagtatok mar a hajat?
No comment. (Tisztelet a kivetelnek)
Szoritunk, hogy konnyu szulesed legyen. Csatlakozom Monihoz orulnenk ha apaja ertesitene bennunket a fejlemenyekrol. Balint olyan szep kisfiu nem gyozok gyonyorkodni benne
Ugye minden ok? 2006.03.01 23:11
Látom bömbizni ő is tud
Voltam náluk ma, olyan tündéri irinkó-pirinkó kis manó!
Szép dolog a nosztalgia
)... 2006.03.01 23:17
Drukkolok, hogy gyorsan menjen minden. Bálint nagyon édes krapek, kíváncsi vagyok, hogyan fog viszonyulni a tesóhoz. Nálunk is megy az autózás ezerrel.
Jó lenne már ezen az időszakon túlleni. 2006.03.01 23:51
És Márkot is egy-kétszer elkapta,amit ő tündéri mosollyal tűrt
Az én ki s raptorom nem hazudtolta meg önmagát
Még olvasni is sok
Remélem azért Bálint nem esik vissza a náthába
Most hogy meggyógyult jöhet a tesó
Ott tényleg jóa kaja.én is én is
JÓl elhúztatok
A tündér még nem jött meg,valahol elakadt
de azért én reménykedem
2006.03.02 08:02
jobbulást nektek. Eü-ről írt soraidat átérzem és megértem. Jól tetted, hogy leírtad.
2006.03.02 13:00
2006.03.02 13:58
Nagyon izgi. Ma hajnalban szült egy barátnőm szép nagy babát(62 cm, 4,6 kg) teljesen könnyen. Kívánom, neked is ezúttal könnyű, rövid szülésed legyen. UH alapján mekkorára saccolják a trónkövetőt?
Jobbulást a gyerekekenk!
Teljesen igazad van, úgy szar a rendszer ahogy van. Egyszer valamely kormányak fel kell vállalnia egy gyökeres reformot, de az sajnos nagyon fájdalmas lesz. Erre meg ki vállalkozik?!
Szuper a házikó. Nagyon ügyes és lelkes nagypapátok van
Nagyon jó lett a jelmez, ügyesek vagytok
Mi újság veletek? Remélem róka koma nem nálatok házal! Írjatok please.
Kidugtátok már az orrotokat vagy még tart a szobafogság? Egyáltalán milyen két gyerekkel? 2006.03.02 14:54
2006.03.02 15:58

Gondolom, már be vagytok sózva rendesen, hogy a dolgok miként fognak alakulni

Dehát, mit csináljunk, nőből vannak

Õ az, aki hisztizni is tud??
Aranyosak vagytok, hogy kerestetek
Csak a nagyfokú álmosság, ami mostanában tünetként jelentkezik, ez Esztinél is így volt
Se hányás, se semmi
Bár néha picit émelygek, de egyáltalán nem vészes. Reggel meg időnként ég a gyomrom. Pénteken voltunk uh-on. Akkor volt 18mm-es a babzsákunk!
Legközelebb április elején kell menni. Fúúú, de messze van...
Szerintem engem jobban megvisel. A lányka nagyon kis ügyi, simán elalszik cicizés nélkül is, persze már ő is csak rutinból kereste a cicit, amikor kedve tartotta
Szóval, most ez van.
2006.03.02 19:06
Meg most is forog a gyomrom. Ket het mulva gen. uh. Ugy varom, hatha kiderul hogy Miki ocsiket, vagy hugocat kap
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|