A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

http://kep.tar.hu/szatti2 Egyiptom mappában vannak a nyaralásról készült fotók.

A vízalatti képek is felkerülnek majd valamelyik nap. Kép

Kép
lara26

Bocsi, elfelejtettem rendezni a táblátKép

Kép
Kép

Köszi Lara!Kép
Mindjárt jól megnézem a képeiteket!
gtünde

Húú Lara!
Jó sok képet csináltatok! Jól láttam, hogy delfinek is voltak?! imádom őket!! Jó az a kis kék ruci; nem vettél egyet magadnak?Kép
gtünde

Az a fejdísz nagyon jól állt!Kép
gtünde

TüncsiKép
Megy a drukk ezerrel a holnapi UH-hoz+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Ha kapsz képet, kérjük ám feltenni!

manda

Tuncsi Kép koszi a tablat es varjuk a holnapi jelentest !! de jo lesz !! KépKép sok sok sikert neked
saci

Jó reggelt Mindenkinek! Kép
mot

SziasztokKép
ma vagyok a 31.napon szerintetek mikor teszteljek????1 hete kb hányigerem van szerintetek lehettséges hogy terhes vagyok de egy kicsit néha fáj a hasam de nem mindig
Szerinetek mitcsináljak???
Ildikó
ildikoo5

IldikóKép
Sztem nyugodtan tesztelhetsz egyet holnap reggel egy érzékenyebb teszttel. Elég bíztatóak a jeleid. Még a végén megúszod a lombikot. Most egyébként is ez a sikk. Igaz Tüncsi?

Kép
Kép
tiza

Szép jó reggelt!KépKép

IldiKép
Tesztelj! Én biztos nem bírnám ki.

MotKép
Szia!

TüncsiKép
Várjuk a híreket (képeket)!Kép

Wish,Manda,Tiza,Saci Kép

LaraKép
Megnéztem a képeket! Egyiptom az egyik titkos vágyam...

AmicaKép
Jobbulást. "Függetlenül" sem kellemes betegnek lenni, nem még "albérlővel".

Voltam reggel tüszőnézőben. Hát... a dokinéni felkiáltott, hogy azonnal hívjuk ide a páromat: az egyik oldalon 30mm, a másikon 29mm méretű óriás, érett tüsző!!!! Bármelyik pillanatban repedhetnek. Fel is hívtam apát gyorsan, hogy készüljön estére!Kép Rajtunk nem múlik. Lehet, hogy négykézláb megyek hétfőn dolgozni?Kép
Vendég

GyugyiKép
Akkor hajrá, siessetek haza. Majd gondolunk rátok. (Ez viccKép)

Kép
Kép
tiza

Sziasztok LányokKép

már elvonási tüneteium voltak, hogy nem tudtam jönni!!

kicsit visszaolvastalak benneteket, nagyon rossz hírek fogadtakKép
Wish-MandaKép
Nagyon nagyon sajnálom, hogy nem sikerült, nagyon ügyesek vagytok, nem szabad feladni!!! Egyszer mindenkinek sikerülni fog TUTI!!!!

NálamKép
Voltam síelni 2 napot, és hltfőn megvolt az inszemKép, de én olyan balek vagyok, mert sikerült úgy megfáznom, hogy 3 napig ki se bírtam kelni az ágyból....gyógyszert nem mertem bevenni, mert nem tudom az milyen hatással lett volna.
Kicsit benne van hogy hamarabb csináljak teszteet, de nem merek( beszari vagyok) szerintetek mikor lenne érdemes csinálni? Meg kell várni a 14 napot? Ilyen kor inszem után 5 nappal lehet érezni valamit már?
pbj12

IldiKép
Ez nagyon bíztató. Pont tegnap néztem én is a táblában, hogy még nem jött meg. Szerintem holnap tesztelj. Én sem bírnám kiKép

Csajok!
Megjöttem az UH-ról. Nem kaptam képet. Azt mondta a doki(nem az enyém, hanem aki az UH-t csinálta), azért nem ad, mert még kicsi a baba és nem látni jól. Tök mérges voltam. Én nagyon jól láttam mindent. A fejét, a kis kezeit, ahogy kalimpált velük. A Gábor még a lábait is látta. Azt mondta, focista lesz belőleKép A másik, amin kiakadtam, hogy az ülőhossza (CRL) 43 mm, erre azt mondja nekem, ez nincs 11 hetes, csak 10 hetes. Hát én több helyen utánanéztem, simán 11 hetes a baba. Tök jó, hogy ennyire ért hozzá. De boldog vagyok, mert láttam és most már végre el is tudom hinni, hogy itt van és jól van.Kép 2 hét múlva megyek megint, gondolom akkor lesz a tarkóredő-mérés. Kaptam a dokimtól beutalót a genetikai tanácsadóba (a korom miatt). Oda majd jövő héten megyek. Na, ennyi. Bocsi, hogy hosszú voltamKép
gtünde

JuditKép
Szerintem várd meg a 14 napot. Én is teszteltem egyszer előbb, lett is egy halvány második csíkom, de 2 nap múlva csináltam egy egy csíkos tesztet. Szóval, nem érdemes előbb tesztelni, mert csalódhatsz.
gtünde

Itt van egy tök jó táblázat, ami mutatja a hetekhez, napokhoz tartozó méreteket. Eszerint pl. teljesen normális 11 hetes méretű a babám.

http://www.mamanet.hu/modules.php?name=Text&tid=8
gtünde

TüncsibeKép
De jó, hogy láttátok a drágátokatKépMost már hidd el, hogy nemsokára édesanya leszelKép Ez olyan fantasztikus érzés lehet!

Hát csajok én odavagyok rendesen!

Sz. ügynök hétfőtől nem lesz 2 hétig! Pont amikor nekem szükségem lenne rá!

Az nem baj, hogy más csinálja a transzfert, csak nehogy azt mondják, hogy várjak még egy hónapot, mert abba most perpillanat belebetegednék.
mary78

MaryKép
Csak megcsinálja más is. Azért elég durva lenne, ha emiatt ki kellene hagynotok egy hónapot. Nem tudnál rákérdezni ügynöködre?
gtünde

Tündi,
gratula a 43 mm-eshez. Kép
Úgy látszik a magyar standard "magasabb" az ausztrálnál.
Magyar adatok:
10. hét 34-43mm CRL
11. hét 44-55mm CRL
12.hét 56-69mm CRL
Az ultrahangot végzőknek többlépcsős vizsgát kell tenniük, így valszeg értenek hozzá.
Az én babám 62mm volt 12 hetesen.
De 18 hetesen már lehet, hogy "túlkorosnak" fog számítani a babád. Kép
potter_76

Jó ötlet TündeKép

Ma felhívom, és megkérdezem, hogy akkor most Velem mi lesz? - és akkor legalább hátha szól vmelyik kollégának, hogy engem csináljon meg. Na ezt jól megaszontamKép

Csak tudjam elérni telefonon!
mary78

PotterKép
Köszi az infot.Kép Végül is ma töltöttem a 11. hetet, és a te adataid szerint is annyi vagyok; majdnem. Na jó, 10 hét 6 naposKép Ok, biztos ért hozzá. Lehet, hogy azért is mérgelődtem, mert eléggé unszimpi ez a doki. Már voltam nála máskor is UH-n és akkor sem lopta be magát a szívembeKép Na mindegy. A lényeg, hogy jól van a babám.Kép
gtünde

csináltam egy tesztet de sajna csak egy csik van rajta a neve Direct azt irja a nap bármely szakában meglehett csinálni de úgy látszik elhamarkodtam most már tutti megjönn na majd jelentkezem ha mejött
ildikoo5

IldiKép
Még nem szabad feladni. Várjál pár napot, és ha még mindig nem jött meg, akkor érdemes újra tesztelni!! Én kb. 3 nappal az elmaradt menzi után teszteltem először.
gtünde

Tuncsi Kép GRATULALOK a kis focistahoz !!
ne aggodj, hogy 10 v 11 het, a lenyeg, hogy jol van a baba es te is !

MAry Kép mar tegnap irta a Szilcsi, hogy Sz. ugynok szabin van. remelem massal is el tudod intezni, amit kell. Nehez a varakozas, megertem .

Jutka Kép csak amikor normalisan megjonne --> akkor tesztelj, drukkolok, hogy sikeruljon !! +++
saci

Sziasztok!
Kicsit jobban vagyok, Janka is lassan gyógyul, ma már nincs segítségem se. Mindjárt az oviba kell készülnöm.
Megyek, majd pótolok, szép napot mindenkinek!

Tüncsi, az enyém 12-13. hetesen már 67mm volt, de egy hónappal később visszasoroltákKép
Ez olyan változó és ne is figyeld a táblázatokat, hiszem minden baba más, nem születnek egyforma újszülöttekKép
Még a három gyerekem uh méretei között is olyan jó kis különbségek vannakKép

Szia Potter Ági, rég láttalak. Nem írok már a nyáriba, nincs erőm annyit figyelni. Üdv, már hatalmas lehet a babádKép

Kép
Kép
Kép
amica

Sziasztok lanyok,
Nagyon sok infot begyüjtöttem mar titeket olvasgatva. Mi 10 honapja probalkozunk, eddig semmi. Azt mondta az orvos, hogy egy evet kell varni. Csakhogy ebbe a varakozasba bele lehet örülni! Ha ez a honap is sikertelen, kerni fogom, hogy vizsgaljanak ki. Bar kicsit felek is.
üdv. mindenkinek ès szoritok nektek!
Juci

Kép
Kép
jucmuc

Lányok Kép
Végülis mégiscsak bementem ma ügynökünkhöz, mert kíváncsi voltam mi van velem. Hát nem fogjátok elhinni, de most meg egy cisztát talált. Kaptam gyogyit, amit 3 hétig kell szedni. 3 hét múlva kontroll, ha felszívódott, akkor akár még transzfer is lehet. Hát ez van. Ennek a sorozatnak már soha nem lesz vége?

Mary Kép
Beszéltél ügynökünkkel?

Kép
Kép
szilva069

Szia JucmucKép
Üdv itt nálunk! Szerintem is kérd, hogy vizsgáljanak ki; már csak a korod miatt is. Ne hagyd magad lerázni! De a legjobb lenne, ha ez a hónap sikeres lenne, nem?Kép

SzilcsikeKép
Ne márKép Olyan igazságtalan az élet! Remélem, a gyógyszer segít, és eltűnik az a bunkó ciszta. A miómádról nem mondott semmit?

AmicaKép
Örülök, hogy jobban vagyKép Sajnos nem tudom megállni, hogy ne nézzek mindennek utánaKép De már megnyugodtam.

SackóKép
Köszi, és remélem, Te is (és mindenki a topikban) részesül majd ebben az élményben!
gtünde

Tüncsibe Kép
De megint megmutatta a monitoron, ugyanakkora Kép

Kép
Kép
szilva069

SzilvaKép
Milyen jó, hogy bementél, mert így legalább lehet akkor transzfer, amikorra tervezted. De hát nem örülök a híreknek.

Én 10 percenként hívom a BMC-t délelőtt 11 óta, nem veszik fel. Azért ez nagyon idegesít. És ha történetesen valami nagy bajom lenne?

Szted ilyenkor még bent vannak?
mary78

Mary Kép
Szerintem már nincsenek bent, illetve nem fogják tuti felvenni a telefont. Ma őrültek háza volt, szegény Márta ki is fakadt nekem, hogy már egy másik osztályon lenne a helye.
De semmi esetre se aggódj, megcsinálják. Most jut eszembe, hogy nekem is volt egy olyan inszemem, amikor már a stimunál sem volt ott Sz., és a beavatkozást is más csinálta. Ez nem probléma.
Azért a transzferre ezúttal ne csizmában menj be, mert ehhez még csak Sz. ügynök van hozzászokva Kép
Minden OK lesz, ne parázz!

Kép
Kép
szilva069

SzilvaKép
Márta drága mindig hisztizik, főleg ha egyedül van. De gondoltam, hogy tömeg van, azért nem veszik fel.

Ne viccelj, voltam én már Zekénél is csizmábanKép

Na jó, most leveszemKép Most vmi tuti combfixet fogok felvenniKép

Húúú, már nagyon várom a hétfőt. Remélem bejönnek a számításaim.
mary78

Mary Kép
Már a Zeke is látott úgy Kép

Akkor harcra fel, sok sikert hétfőre, és
NE AGGÓDJ, MERT MINDEN RENDBEN LESZ!

Sziasztok lányok, léptem.

Kép
Kép
szilva069

Hello, kedves mindenki!!!Kép

Na végre ma már szép idő van!

Mindenkinek ezúton is küldök sok sok drukkot , kívánok sok sok extra petesejtet és babásodós hétvégét!Kép

Tündi! Ismét köszi a táblát..tök édi a kis zebrácska! Én azt szeretném kérdezni Tőled, hogy most akkor kell-e szedni Elevitet vagy sem? Én most egy pár napja szedem, de valahol azt hallottam hogy nem ajánlják mert 4 kilós babák lesznek tőle...szerinted?
A másik, Neked szokott fájdogálni a pocid? Nekem olyan mintha meg akarna jönni, de mégis más mint amilyen szokott lenni, mert most inkább az egész feszül is egyben, nem görcsöl. Tegnap reggel is csináltam egy terhességit (Gábriel) egyre erősebb a csíkom. Remélem nem kell aggódnom...
Hétfőn megpróbálok időpontot szerezni 14-re a nődokitól (akinél majdan szeretnék szülni)..még nem ismerem úgyhogy nagyon kíváncsi vagyok!!

IldkooKép nekem már a 26. napon mutatott egy nagyon halványat. Szerintem úgy vegyél tesztet hogy nézd az érzékenységét is. Pl. van a Pregimax plusz ami 10 ml-es, a Gravi HCG 25-ös, és a Gábriel 20-as (nekem egyébként ez utóbbi 2 bejött, mensi előtt)

Sacika Kép mi van Veled hogy érzed most magad?

Nagyon szép délutánt kívánok!
Vendég

SziaKép
TűzmanóKépgratula a babóhozKép
nemtudom hogy az enyém mennyire volt érzékeny mert nem találtam rajta de gondolom mutatot volna valamit vagy nem??fáj a hasam olyan mint ha megakarna jönni de lehett hogy meg is fog csak most egy kicsit szórakozik és késik de ha hétvégén nem lesz semmi csinálok még egyet mert az elmúlt hónapokban 27-28 napra jött meg de most vagyok a 31.napra hát nemtudom sajna viccelt már meg igy Képaz az érdekes hogy nem fáj a cicim
ildikoo5

TűzmanóKép
Ilyen 4 kilós babákról én is hallottam, de nem kell végig szedni az Elevitet, hanem csak az első 3 hónapban, amíg kialakulnak a szervek stb. Szerintem nyugodtan szedd. Én csak minden 3. nap szedem, de a másik 2 nap vas+folsavat szedek. A folsav ilyenkor nagyon fontos! Szerintem a görcs miatt ne aggódj, esetleg szedj be magne b6-ot. Nekem azért volt anno gyanús, hogy terhes lehetek, mert nem görcsölt úgy a hasam, mint menzikor. Azóta sem volt görcsöm. De szerintem ezt egyéne válogatja. Nem mindenkinek egyforma a dolog. Hányingered van? Cicid fáj?
gtünde

Tűzmanó,
nekem voltak hetekig görcseim, magneb6 vagy nospa ha ...
Elevitről, én is szedem mert nekem zsinórban kizsigerelték a gyerekek a szervezetem. Most is kell vasat is szednem, na mindegy a lényeg, hogy eddig 3250 és 2750g-os gyerekeket szültem! Nem voltak óriásbébikKép

Kép
Kép
Kép
amica

TűzmanóKép
Én Maternát szedtem annak idején. 3690,3870 a gyerekek súlya. Én viszont elbálnásodtam mindkettővel, de ez nem biztos, hogy a vitamin miatt volt Kép
Vendég

Tegnap visszarendelt a doki, most van képemKép
Már csak a feje és a törzse fér bele, megnőtt...

Kép

Kép
Kép
Kép
amica

Szia GyugyiKép
Szerintem sem csak a vitamintól függ a méret, na meg a hízás mértéke semKép

Kép
Kép
Kép
amica

Jaj, ha abból a sok milkából most tennél nekem ideKépKépKép
Jó is lenne...

Kitartó vagy a fogyókúrával, a múltkor már szupi voltál!?
Szép estét! Ja és kapjátok el azokat a szép tüszőket!

Kép
Kép
Kép
amica

AmicaKép
Éééééééééédes!!!!!
gtünde

Kép
Kép
gtünde

Amica
Milyen nagy már a babód!!! Kép
Tűzmanó
Gratula!!! Kép

Kép
vizkriszisback

AmicaKép
A nózija is látszik!!! Remélem legalább az egyik tüszömből sikeredik egy hasonló!
Ma bementem órára és az egyik padon 2 apró műanyag zebra csodálkozott rám! Ez jelent valamit?Kép Ja, és kutyaszarba is léptem.Kép
Vendég

Tündi,
rendi vagy, köszi a biztatast.Nem is irtam a koromat, honnan tudod,hogy öreg vagyok?Kép
Most nezegettem a tablazatot s latom sok 30-as is van. En 34 eves vagyok,es tavaly majus ota probaljuk összehozni a tronörököst.Majd a marcius!
Gratula minden kismamanak! De jo nektek! KépKépKép

Kép
Kép
jucmuc

National Geographic
21.00
Élet az anyaméhben
Vendég

Szia JucmucKép
Olaszországban élsz?
Vendég

TuncsiKép ha egyszer babasodom, akkor en csak hetente 1 x fogom szedni az elevitet. az is eleg szerintem,,de a Te megoldasod is tetszik. Es hat bejott neked, mert jott a bebi !!!

Jucmuc Kép udv itt.

Amica Kép gratulalok a kislanyhoz !! en ettol a keptol mar majdnem bogok Kép azt hiszem megis kivagyok, pedig azt hittem, hogy ez a mensi nem visel meg..

Koszi Tuzmano Kép megvagyok, de kicsit erzelgosen...Kép ez van ! oregszem ,es nem tudom, hogy mikor lesz gyerekem valaha is.

Manda !!!!!!!!! Kép Kép Karcsi Kép hogy vagytok ??????

Wish Kép most mit csinalsz?

Szilcsike Kép jo ejt ! akkor varsz 2 hetet, mig visszajon az ugynokod?
saci

Szia Gyugyi Kép
de Olaszorszagban elek. Mibol gondoltad? Csak nem te is? De jo lenne! Ezert sem könnyü nekem itt dokit keresni stb..ajanlottak mar egy dokinöt Padovaban rendel,marc.vegen apr.elejen elmegyek hozza.
Saci,
köszi az üdvözlest soraitokban.Jo itt lenni,rendes csajszik vagytok, es (gondolom ezzel mas is igy van) itt batrabban elpanaszkodhatja magat az ember lanya, mindenki megerti.
Jo hetveget mindenkinek!
Juci

Kép
Kép
jucmuc

JucmucKép
Hát a profilodból tudjuk, hogy hány éves vagy és hol vagyKép Ha rákattintasz a nevemre, megnézheted az én profilomkat is. Mi is azért járunk ide, mert a többiek lelket öntenek belénk, és sok minden olyan dolgot is megtudhatsz, amiről eddig fogalmad sem volt. Én is 34 évesen kezdtem el próbálkozni, és majd 3 év múlva sikerült csak. Remélem, Neked azért nem kell ennyit várnod.
gtünde

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?