A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » BABAPROJECT ELÖTT ÁLLÓK, IDE!

Évi, Dóri, Attila! Kép
Gratulálok Dórihoz! Nagyon sok boldogságot, tejcsit kívánok nektek!Kép Nagyon szép kislányotok van. Kép

Nicol + Vivien
a babaprojekt előtt állok ide babásaiból

Kép
nicol

Kivi
Szorítok a jövő hétfőhöz. ++++++++++++++++++++++ Pöttyödnek üzenem, hogy kapaszkodjon és nőjön. Kép
Nem egészen két hét múlva kell megjönnie a mensimnek és utána ismét szabad a pálya. Kép Így most nagyon türelmetlenül várom, hogy megjöjjön.
Különben az álomkór oka az is lehet, hogy most frontok jönnek, mennek. Tegnap körülöttem mindenki el akart aludni, többek között a férjem is, ő meg tuti nem terhes. Kép

Dido
Csak nem veseköved van? Jobbulást kívánok.

Majcsi
majcsi

Kivi
Köszönöm kérdésed, nem vagyok jobban. Iszonyú hisztis vagyok egész héten, de annyira, hogy toporzékolni, törni zúzni tudnék. Valszeg teljesen ki vagyok már merülve Kép Jövő héten biztos elmegyek 1 napot szabira, valszeg a péntekkel kicsit meghosszabbítom a hétvégét. Na ja, és ez az idő sem éppen segít a helyzetemen, mai fejfájáscsillapítózást már elkezdtem... hóeséstől tiszta depressziós leszek.
Megint olyan rohadt szép az élet.... kikészít ez a céltalanság, várakozás, semmihez sincs kedvem és energiám. Azt sem tudom, mitől érezném magam jobban. Borzasztó Kép
Ráadásul beszarás sok a melóm is Kép Melóhely kérdésben még semmi nincs, nem is lesz, mert nem is érdekel... ez sem.
Na, nem rontom itt tovább a levegőt, ti csak örmöködjetek! Kép

Tündi
Vendég

Tündi!

Nem rontod a levegőt. Tudom (legalább is sejtem) mit érzel. És a sok öröm között ami mostanában jellemző a topikra- hál istennek - keresem soraidat hogy mi van veled. És persze mindazokét, akiknek most nem annyira megy a szekér.
Én sem szívesen írok, most mert hát most mit írjak? Ugyanakkor azért követem az eseményeket,és természetesen Kivi neked is gratulálok, már nagyon megérdelemted.

junko
Vendég

Sziasztok!
Húúú, de le vagyok maradva. Ezt már nehéz lesz bepótolni! Kép

Tündérke!
Elhiszem, hogy kivagy. Ilyen időszak mindig van az ember életében, mikor céltalanná válik, begubózik, semmi sem jó. De idővel jönnek majd szembe a célok, az események, a napsütés meglátsd!!! Sokat gondolok Rád nagyon! Kép

Unique!
Tényleg elírtam. Dórika születési súlya 2960 g.

KÉpzeljétek!
Ma írtam Évi77-nek egy SMS-t, hogy ott vagyok vérvételen és rájuk gondolok, mire ő: menjek fel! Egy emelettel feljebb ott voltak Dórikával és még másik 4 babával és mamával egy szobában.
Élőben talán még szebb és ezt nem udvariasságból mondom, hanem tényleg. Főleg, mikor kinyitotta a kicsiny mandula szemeit! Kép
Évi is jól van, elkezdtek már a szopizással is ismerkedni, szóval minden a legnagyobb rendben.
Évi külön-külön egyesével mindenkit személyesen puszil és Kivinek nagyon-nagyon drukkol!

Majcsi!
Jó, hogy benéztél! Kép És hamarosan újra startolhattok! Szuper!! Kép Annak a múltkori vizsgálatnak (azt hiszem genetikai) lett valami használható eredménye?

Dido!
Húú, egy kő legördült: nincs ciszta!
Ez a vesegörcs viszont szörnyű lehet. Házidoki mit mondott? Bár ha pihensz, megbocsátom, hogy nem válaszolsz! Kép Mindenesetre múljon el nagyon-nagyon gyorsan, hiszen ennyi tüsszenccsel sokkal fontosabb dolgotok is van!! Kép
Napok óta akarok neked e-mail-t küldeni, de még nem sikerült. Esténként egyszerűen kidőlök. De nem adom fel... Kép

Mátra!
Minden drukkom a Tiétek!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Remélem, hamar jelentkezel a hírekkel!

Niki!
Ne pánikolj! Az biztosan nem tesz jót!
Nem tudod valami más ürüggyel megkérdezni? Legrosszabb esetben kiderül a jó hír, gondolom, akkor sincs vége a világnak! Kép

Brill!
Végre nőnek a tüszőcskék! Éljen-éljen! Egyébként teljesen érthető volt, amit írtál!
Holnap gyere a hírekkel!
Képzeld mióta mondtad, hogy Párod séf, azóta minden séfet úgy sajnálok, hogy sok gondjuk lehet...

Adri!
De jó, hogy benéztél a sok aktívkodás közepette! Valamivel el kell tölteni ezt a pár hetet, igaz?
Remélem, rendeződtek a dolgaitok, annyit gondoltam Rád és Tomira. Kép

Juca!
Érdekes: én már most ugrok minden hülyeségre. Pedig korábban azért rugalmasabb voltam.. Kép
Gyógyulgass gyorsan! Kép

Timika!
Hamarosan rajtad a sor! Majd küldj híreket Tündin, vagy bárkin keresztül mindenképpen! Kép

Angie!
Nem szentírás, hogy sokat kell várni a babára, mutatsd meg, hogy van, akinek előbb sikerül!
A lényeg, hogy nem szabad görcsölni! Kép
...mondom én, aki most is azon parázik, hogy milyen dumával mehetne előbb a dokihoz megnézni, hogy minden rendben van-e... Kép

Évi79, Sosi!
Köszönöm a gratulációkat! Kép

Évi79!
Hogy vagy? Jó, hogy benéztél!

Sosi!
A görbéd szerintem is szépen alakul, de ennek akkor is így kell lennie, ha meg fog jönni. Én a helyedben biztosan várnék még a teszteléssel, de te tudod.

Kivi!
Hát én is csak szép csendben, de nagggyon-nagggyon gratulálok. Kép

Ági!
Nem felejtettelek el, megkaptam a mail-ed, de egyszerűen nem jutottam még oda, hogy válaszoljak.

Norwell!
Milyen érdekes név a Kende! De vajon hogy lehet becézni? Mondjuk: kisfiam, igaz? Kép
Hát persze, hogy rendben volt a cukrod! Csak így tovább! Kép

Dina!
Igen átjavítottalak, nem is értettem, hogy hogy lehet 1 hét eltérés, de lehet, hogy én néztem el, amit írtál. Bocsi.

Rolly!
Üdv. újra a csapatban!

No mostmár muszáj befejeznem, mert van dolgom dögivel. Aztán pedig délután lelépek, mert megyünk a nagymamámhoz. Ma lesz a nagy bejelentés.. Kép

Puszi mindenkinek:
réka
Vendég

Kép
Kép
Kép
Vendég

Duddu!
Próbálok nem aggódni, jó hogy kiírhatom magamból.
Az a gáz, hogy nagyon úgy emlékszem, hogy a nagypapám trombózisos volt.
Amúgy a kék babóhoz még annyit, hogy a párom is és én is fiút éreztünk meg legbelül először, pedig inkább lányosak lennénk, de szeretni fogjuk akármi lesz.

kancellárka

Duddu Kép
Hogy vannak az ikrek? Kép Kép
Amúgy te valamit keversz. Én nem voltam genetikai vizsgálaton. Vagy a szövettanra gondolsz? Mert abból semmi nem derül ki, illetve annyit bizonyít, hogy tényleg terhesség volt.
Különben a tüdőgondozóba lettem törzsvendég. Igazából attól függ minden, hogy azt a gyógyszert abbahagyhatom-e. (Valószínűleg igen, meg, ha indokolt terhesség alatt is lehet szedni, de azért jobb lenne nélküle.)

Majcsi
majcsi

Sziasztok!

Kanci!!!
Örülök, hogy minden rendben van! A Kardiban voltál? NE PÁNIKOLJ!!! Minden rendben lesz, ne aggódj!Kép

Duddu!
Igazából abban voltunk csak először biztosak, hogy a régi magyar nevek közül fogunk választani (a vezetéknévhez ezek illenek, meg a tetszési indexük is a legmagasabbKép). A Kálmán pedig onnan jött, hogy apukámat, apósomat, sőt, mindegyikük édesapját is így hívták (sajnos egyikük sem él már...Kép). Ha meg mégis kislány lenne, akkor Csenge Boglárka lesz (majd kb. egy hónap múlva megyünk csak uh-ra, addig izgi...Kép), bár azt mondják, hogy a fiút biztosabban meg tudják mondani.

Tündi!
Pozitív energiát küldök Neked: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
KépKépKépKépKépKép

Dido!
Részvétem a vesegörcs miatt, páromnak van veseköve, és szó szerint se élő, se holt, amikor begörcsöl...Kép Remélem, jobban vagy már! Doktor bácsi mit mondott?

Sosika!
Mikor tesztelsz????????

Mátra!!!!
Nagyon szorítok!+++++++++++++++++++++++++++++++++

Képzeljétek, ma voltam EKG-n, minden oké. Viszont megmérte a vérnyomimat (digigéppel), és 148/81 lett! Persze hozzá kell tennem, hogy előtte másztam le az ágyról, meg azért egy kicsit izgultam is, úgyhogy majd itthon is megmérem nyugisabb körülmények között, akkor bizti jó lesz... Meg a védőnéninél is mindig rendben van.

Pusszantás

Norwell+Mazsola (MÁR 24+0!!!)

Kép
Kép
norwell

Szia Norwell!
Nem nem kardiban voltam, vagyis voltam ott is de szemészeten, de az más téma.
Magándokinál voltam.
Amúgy nálunk is régi magyar neveka nyerők: Napsugár vagy Zalán

kancellárka

Majcsi!
Ne haragudj, már nem emlékszem pontosan, csak arra, hogy valamit akartak vagy akartatok vizsgálódni a műtéted után.
De lehet, hogy ez is - ahogy Évi77 mondaná - a terhesagyam gyogyiságai miatt van, hogy nem emlékszem pontosan.
(Képzeljétek, ma odamentem vérvételre beutaló nélkül. Még szerencse, hogy levették a vérem még zárás előtt, aztán párom utánam hozta a papírokat.. Kép Kép)

Köszönöm jól vagyunk, de mindig aggódom. Bár azt hiszem, ez egy bizonyos szintig normális. Azon kívül, hogy pufi a hasam, semmi extra nincs. Kép Ha viszont jön egy tünet (pl. icipici émelygés) rögtön a halálomon vagyok.
Remélem, hamar leteheted a gyógyszert! Egyébként segített?

Niki!
Akkor egyenlőre maradhat a kékrucis? Vagy cseréljek?
Jó-jó, de ha nagypapádról ki is derül, nálad akkor is csak az esély lenne meg és ha időben kapsz gyógyszert, nem lesz baj! Kép

Norwell!
Nagyon szép nevek. A Csenge manapság nagyon divatos, de nekem is nagyon tetszik.

réka (7+0)
Vendég

Duddu! Maradhat, pont azért mondtam, hoy a megérzésed ezek szerint neke is a kékfele húz! Kép
Azzal nyugtatom magam, hogy végülis időben kiderült.

kancellárka

Niki, ne aggódj, minden rendben lesz! A megérzésről annyit, hogy a barátnőm tegnapelőtt tudta meg, hogy fia lesz, pedig végig lányt érzett, sőt, azt mondja, hogy egyetlen egyszer sem fordult meg a fejében, hogy fiú. Egy napig tartott, amig végre megszokta a gondolatot, hogy nem lány. Így is nagyon boldogok. Találtál magadnak kismamatorna helyet?

Tündi!
Nagyon nehéz most neked, úgy szeretnék segíteni, de hogy?! Legalább kisütne a napocska, és az sugározna egy kis energiát, reményt beléd. Biztos ez a szürkeség is hatással van rád, a sok minden egyébb mellett. Vigyázz magadra, és próbálj meg a sötétségben fényt keresni, mert biztos te is tele vagy pozitív élményekkel, csak most nagyon elnyomja a jelen rossz. Próbálj meg visszatekinteni a veled történt jó dolgokra, és hátha az ad egy kis reményt. Fel a fejjel, higgyél benne, hogy minden jóra fordul.

Duddu!
Köszi, hogy javítottál a táblában. Igyekszem-igyekszem, hogy mielőbb összejöjjön. Szerencsére a férjem is partner ebben, csak mosolyog, és mondja, hogy ő nem lesz ennek a projektnek a hátráltatója. Nagyon édi! Ettől még jobban szeretem őt.

Mátra!
Vajon mi van veled?! Izgulok érted! Jelentkezz, ha netközelbe kerülsz. Annyira örülök, hogy nem kellett végül egyedül menned. A párod kisért el?

Brill!
neked hol végzik a stimulációt?
Vendég

Angie!
Eddig egy kismamajógáról szereztem tudomást, de még korai elkezdenem, pláne így, de majd két hét múlva jól kifaggatom a dokit.

Na már megint mennyit írok...

kancellárka

Sziasztok!

Kancellárka Kép Klassz, hogy a babóval minden rendben volt az UH-n Kép A Napsugár és Zalán szerintem is nagyon szép nevek! Kép

Norwell Kép Ugyanazt tudom írni, mint Kancellárkának, a Csenge és a Boglárka nálunk is esélyes lett volna, ha kislányunk lesz Kép

Dido Kép Jobbulást neked!

Mátra Kép Nagyon szorítok!

Duddu Kép Te mázlista Kép Én is úgy szeretek újszülötteket nézegetni Kép Úgy terveztem, hogy Tündi fog majd feltenni infot rólunk, ha eljön az idő Kép Egyébként be is mehettél a szobába Évihez? Képzeld, én olyan családbarát helyen fogok szülni, ahol még a gyermekágyas osztály folyosójára sem engedik a rokonságot (apát is beleértve) KépKépKép Jó, mi? Az egy szerencsém az lesz, hogy ha nem lesz épp foglalt, akkor fizetős szobában leszek, és oda be lehet jönni látogatni. De gyereket az egész klinikai épületbe nem lehet bevinni. KépKépKép

Nemrég jöttem meg CTG-ről és voltak már jóslófájásaim, jól éreztem én tegnap és ma Kép Úgy látszik, kezd beindulni a "dolog" KépKépKép

KépKép

KépKép
timika

Duddu!
Most olvastam egy másik topikban, hogy Wishnek nem sikerült a lombikKép (A "ma megint megjött-ben")

Kép
Kép
sosi

Évi!

Ígéretemmel ellentétben sajnos nem tudok bemenni meglátogatni titeketKép Viszont Duddut az ég küldte!Kép

Ezer bocs, és pusza:

Juca

tjuca

Lányok!

Minden babára várónak, vagy már a küszöbön kopogtató babásoknak a következő képet szeretném ajánlani, nem szemtelenségből, hanem csak hogy egy picit biztosabb legyen a dolog. Kép

Kép

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

Olyan aranyos nem? Nekem nagyon tetszik! Kép Remélem, hogy nektek is!

Dina

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

Azért nem szeretnék vele sötétben találkozni...

kancellárka

Timika!
Tyűű, ez nem semmi. De úgyis csak néhány napot töltötök a kórházban. Azt talán így is ki lehet majd bírni, nem?

Angie!
Aranyos a férjed! Tartsa meg jó szokását! Kép

Sosi!
Igen, sajnos nem sikerült nekik megint Kép
Ezért vettem ki a "lombik folyamatban" feliratot, csak még nem került a tábla aljára mensi miatt.

Dina!
Aranyos a kis ravaszdi! Remélem, engem messziről elkerül... Tegnap-tegnapelőtt émelyegtem kicsit, de ma nyoma sincs.
Lehet, hogy függ attól, hogy mit eszem... ki tudja...
Vendég

Réka!
Türelmes vagyok, ráérsz.

ÁgiKép

Kép
Kép
Ági279

Duddu Kép Remélem, hogy szabad lesz az egyik fizetős szoba és akkor ott meg tudnak majd látogatni meg a baba is végig velem lehet, ha minden oké lesz Kép Csak sokan nem engedhetik ezt meg maguknak - ahogy valószínűleg én sem fizetős szobában lennék ha mondjuk az Istvánban vagy vmelyik másik bababarát kórházban szülnék.
Évi hogy érzi magát egyébként? Mesélt a szülésről?

KépKép

KépKép
timika

Mátra!
Remélem azért nem jelentkezel, mert a jóhírektől nem jutsz szóhoz.. Ugye, ugye, ugye....? Kép

Ja és Lányok!
Évi azt kérte, hogy drukkoljunk, hogy holnap hazaengedjék őket!! Kép
Vendég

Megvagyok, túl vagyok. Eredményre várni kell, de Duddut megbolondítom, mert nem kezdődött el az új ciklus, majd kiszámolom, hogy hanyadik nap. Sőt ma van peteérésem is...
Tiszta őrület volt, majd később jövök és részletesen elmondok mindent.
Köszi a drukkokat, nagyon jól estek és odaértek.
mátra

Mátra! Hát ha ma van peteérésed akkor hajrá továbbra is és még mindig mennek a drukkok.

kancellárka

Egy új élet naplója - 2. rész
2006.03.02. UH-n
Tegnap valami fura helyen voltunk. A fehér köpenyes emberre anya azt mondta ő a doki, az az érzésem sokat fogjuk még látni. Valami érdekes izé közelített felém, de azt hiszem ez ahhoz kellett, hogy anya láthasson és megtudja, hogy már 8 miliméteresre nőtt az ő kis zsákocskája. A szivem még nem dobog, de anyué nagyon kalimpált mikor a doki felfedezte azt a díszítést ami itt van a szobám körül, azt mondta rá, hogy viszér és nem lehet túl jó dolog, mert anya azóta folyamatosan aggódik. Szegényt sajnálom, pedig én jól vagyok, csak még nem tudom a tudtára adni.

kancellárka

MátraKép
Akkor gondolom, hogy a ma du-i esti és éjszakai programottok már megvan, ugye? Kép Hát reméllem hgoy meg is fogja hozni a hatását. Eredmények mikorra várhatóak, a doki mit mondott még?

Én lassan megyek, és így holnap reggelig izgulhatok. De sebaj! Egyébként azt a kis aranyos sötétben elkerülős állatkát neked is küldöm!!! Kép Reméelm hogy minél hamarabb megtalál!!! Kép

Egyébként Manyoka is szorított neked, mondtam neki, hogy ma mentetek a dokihoz.

KanciKép
Nagyon jó az újabb naplórészlet, lesz még folytatása?

Pusza mindenkinekKép

Dina

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

Dina!
Én azt tervezem, hogy lesz.

Mára én is búcsúzom. szép estét mindenkinek, aki peteérés közelében van annak mégszebbet.

Pusszantás: Niki Kép

kancellárka

Sziasztok!

Mostanában nem tudtam jelentkezni, mert meghalt egy kedves rokonomKép és leutaztunk Szegedre.

Évi77,
Gratulálok DóráhozKép, nagyon szép kislányKép

Réka,
Bocsánta, hogy ilyen gyorsan lebuktattalak, de rögtön feltünt a két babó a táblázatban, örülök, hogy már szívhangot is hallottatok.Kép

Mátra, Kivi,
Nagyon drukkolok nektekKép

Nekem sajnos ma megjött, úgyhogy már 100%, hogy nem sikerült. A dokim ragaszkodik a 6. inszemhez, így lehet, hogy azt megcsináljuk, mert az még belefér a költségvetésbe, bár őszintén már nem nagyon tudok hinni benneKép

Bocsi, de azt a rengeteg mindent nem tudtam visszaolvasni, amit írtatok, így nem biztos, hogy mindenre reagáltam.

Móni

Kép
móni23

Na most bővebben el tudom mesélni mi történt.
Rengeteget kellett várni, ami ugye -ismerve a magyar eü-t- nem meglepő.
Aztán végre bejutottam és rögtön méhen kívüli terhességre gyanakodott. Pisi, ultrahang, hála Istennek semmi baj. Az UH kimutatta a peteérést de letiltotta a babát erre a hónapra. Levette a kenetet és sürgősre elküldte, tehát a jövőhéten lesz eredmény.
Viszont nem tetszett a hozzállása a dologhoz. Úgyhogy most megy a telefon a Szent István kórházba és kerem az időpontot.
A doki egyáltalán nem foglalkozott a fájdalmaimmal, még kisérletet sem tett arra, hogy gyógyszert adjon.
Mindeközben az én édes párom morgott, hogy sokat kell várni, hogy szaladgálni kell az UH-ra, meg még inni is vettem, mert hát előtte pisiltem...
Aztán hazafelé az autómban nem egészen az édes mátkapár szituáció állt elő, sőt.
Úgyhogy most aztán tényleg nem tudom, hogy mi a csuda van. Én nyeltem nagyokat, ami nem volt nehéz, mert a könnyeimet is nyeltem.
Szóval most nem lettem okosabb az állapotomat illetően. Lehet, hogy csak rossz passzát fogtam ki a dr-nak, de nekem csak egy életem van és azt nem a másik ember hangulata alapján akarom élni vagy befejezni.
Na dióhéjban ennyi.
Még egyszer köszönöm a drukkokat, az sms-eket és mindet.
Most megyek visszaolvasni és utána jövök

Ja! Pancsi ezerrel írja a szakdolgozatát és gyakorlatra jár, azért nincs ideje közénk jönni.
mátra

Lányok, én mára elbúcsúzom. Nagyon jó köztetek!

Mátra, sajnos tényleg ez van a magyar eü-ben. Lehet, hogy el kell fogadnod, és akkor könnyebb lesz, mert sajnos a rendszer sosem fog hozzád alakulni. Én is folyton kiakadok, mert én már az amerikai nagynénémmel kint végigcsináltam egy mellrák műtétet, kemót, és látom a különbséget. Ezért 10szeresen fel tudok háborodni az itteni állapotok miatt. Az öcsém doki, és azt mondja, hogy azért a mi szakembereink is nagyon felkészültek, és a gyógyulási arány a statisztikák szerint itt sem rosszabb, mint kint. Tehát a hozzáállás ellenére mégis csak végzik a feladatukat az orvosok. Azért bíztató dolgokat írtál, reméljük, az eredmények is jók lesznek.

Szép estét mindenkinek, főleg a peteéréses társaimnak, jó hancúrozást. Ne hagyjátok ki a mai estét!
Vendég

Mátra
Tudod a baba project nagyon fontos, de a mi egészségünk és az életünk is. Lehet, hogy a párod is nagyon fél, hogy mi lesz az eredmény csak leplezni próbálja ezzel az ideges hozzáállással. Légy most kicsit magatokkal türelmes és meglátod, ha megjön a jó eredmény ő is megnyugszik. Én képzeletben fogom a kezed és szorítok érted. A doktort és az intézményt bármikor letudod cserélni, de sajna az állami szféra ilyen, sőt a magán rendelésen is ráhúznak 1-2 órát akár fogászatra, akár nőgyogyihoz megy az ember és még jópofával fizetrünk is érte.

Móni23
Nagyon sajnálom és át tudom érezni amit most érzel. Nekem a 4. insem jön, de én már most nem hiszek benne. Tartsál ki lelkileg mert nagyon fontos!!! Próbálj pozitívan gondolni rá és mutasd meg, hogy igen is mindíg van lehetőség egy kétcsíkos tesztet összehozni. Folytatjátok azonnal a gyógyszerekkel, vagy most pihizned kell?
Kivi2
Ilyenkor semmilyen gyógyszert nem kell szednem, hagyni kell, hogy ürüljön kifelé a szervezetemből. Azt mondta a háziorvos melletti két asszisztens nő (nem fiatalok, de tapasztaltak), hogy szedjek E vitamint, mert az erősíti a méhet és adassak be Gynevac injectiot mert nagyon jó tapasztalataik vannak vele. Elgondolkodtató.
Kancellárka
Tetszik a meséd és kérjük a folytatást is! Jó ilyeneket olvasni.
cinca

<!--attachment: Miert2-372714.ppt*mime_msppt.gif*application/vnd.ms-powerpoint*164.9**Miert2%2epps --><center><pre>
Kép
Miert2.pps (164.9 k)</pre></center><!--/attachment-->
remélem meg tudom osztani veletek...
mátra

Saaaajnálom, hogy a másik kettő nem sikerült...
Azok sokkal jobbak Kép
mátra

Szia Lányok! Ma reggelre leesett hőm, pont annyira, mint az előző ciklusban. Már nem reménykedemKép
Kép

Kép
Kép
sosi

Ja, volt valakinek esetleg olyan, hogy a leesés ellenére babás lett?

Kép
Kép
sosi

Sosi!!!
Vegyél egy tesztet légyszi - légyszi - légyszi...
mátra

Mátra!
Ma megyek be Békéscsabára a munkahelyemre "besegíteni" kb 13 h-ig, ha azalatt nem jön meg, akkor bemegyek a DM-be tesztért.

Kép
Kép
sosi

Remélem NEM JÖN MEG.
siess!
mátra

Kedves Évi!

Hát engedd meg, hogy egy pár nap késéssel, de én is csatlakozzak a gratulálok táborához!!! Nagyon sok boldogságot és egészséget kívánok mindannyiótoknak!!!! Kép Csodaszép a kis hercegnő, éppolyan szép, amilyen szép nevet választottatok neki! Kép
Még egyszer sok boldogságot!

Zsu

Zsu
valér

Sosi, én is el kezdtem méregetni a reggeli hőmet, minden nap reggel 6-kor, igaz, csak a ciklusom 8-ik napjától. Ma vagyok a 16-ik napon, de a 8 napból eddig nekem kétszer volt 36.4, a többi minden nap fixen 36.5. Semerre sem mozdul erről a pontról. Pedig tegnap az OPK teszt pozitív lett. Hát kíváncsi vagyok, mert eddig még sosem méregettem és figyelgettem a peteérésemet. Ez az első hónap. Ha ma is + lesz az OPK és holnap a hőm marad alacsony, akkor szerintem valamit nem jól csinálok.
Egyébként, igen, én hallottam, sőt olvastam valamelyik orvosnak a lapján, hogy nem lehet a hőben sem 100%-ra megbízni, és volt már rá példa, hogy a hője leesett, és mégis terhes volt. Azért még lehet reménykedni. Ha nem jön meg, akkor mindenképpen vegyél tesztet. Én tuti nem bírnám ki, ahogy ismerem magamat.

Mátra, hogy vagy lelkileg? Légy pozitív, és bár én nem ismerem a párodat, nem tudok hiteles tanácsot adni, de az tény és való, hogy neki sem lehet könnyű most. Kölcsönösen tűrni kell a másik miatt. Sokszor van úgy, hogy betegen pont neked kell több erődnek lennie, mert a párod nem tud mit kezdeni a szituval. A mellrákos nagynéném esetében ugyanígy volt. Nagybátyám az elején teljesen elveszítette a fonalat, és sokszor kiabált is szegény, halálán álló nagynénémmel. Aztán eltelt egy kis idő, megszokta a helyzetet, elfogadta, és utána már minden másképp ment. Nagynéném pedig csak türelemesen tűrt, és lám, meglett az eredménye.
Vendég

Jó reggelt lányok!

Otthonb sikerült beszkennelni az UH-s képet, de itt nem engedi feltölteni, mert túl nagy lett a mérete. De sajnos nem tudom, hogy hol és hogyan tudnám lekicsinyíteni. Pedig olyan édes rajta a kis Pöttöm. Kép Tudna valaki segíteni?

SosiKép
Ha ma tényleg nem jönne meg, akkor én is azt mondom, hogy vegyél tesztet. Bízzunk az eredményében ...

Mátra Kép
Miért állította le a doki az akciót?

Dina

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

Sosi, az én hőgörbém most így néz ki:

<!--attachment: FF1-372976.unk*attachment_icon.gif*image/bmp*147.0**FF1%2ebmp --><center><pre>
Kép
FF1.bmp (147.0 k)</pre></center><!--/attachment-->
Vendég

Lányok, hogy lehet ide képet bámásolni, hogy a szövegben megjelenjen, és ne file-ként jelenjen meg?
Vendég

Angie

Melléklet feltöltés, tallózás, és akkor ott megkeresheted, hogy honnan akarsz képet feltölteni.

Dina Kép

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

Szia Dina!
Úgy csináltam, és csak a file nevét töltötte fel, a képet nem tette ide ki.
Vendég

Dina!
Ha átküldöd a kancellar@citromail.hu -ra akkor lekicsinítem neked és visszaküldöm.

kancellárka

Sziasztok!

Mátra,
Nagyon sajnálom és teljesen át tudom érezni a helyzetedet. Az én párom is elég nehezen tűri a dolgokat és ő el sem jön velem a dokihoz. Próbáld egy kicsit őt is megérteni.
Különben miért kellett leállnotok ebben a hónapban?

Cinca,
Úgy néz ki, hogy most rögtön folytatjuk. Holnap kapom az első szurit és egy hét múlva megyek uh-ra. Próbálok én pozitívan gondolkodni, de ennyi csalódás után már elég nehézKép

Sosi,
A hőleesés tényleg nem jó, de tényleg van olyan akinél ez semmit nem jelent. Mindenképpen vegyél egy tesztet!

Angie,
Elég érdekes ez a hőgörbe, néztek nálad már hormon képet?

Dina,
Pedig már olyan kíváncsi vagyok a kis PöttömreKép

Móni

Kép
móni23

KanciKép
Köszi szépen, már is küldöm.

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

Vissza: Fogamzás