Ma már egy kicsit taknyos Marci, de ezért még mindig reménykedem, hogy a nagy részét megússza. Egy kicsit meg is nyugodtam, hogy már csak nem olyn gyenge az immunrendszere. Ha ki is jön rajta, azért elég sokáig bírta
! Én még sajnos nem iszom alkoholt a szoptatás miatt. Azért néha egy-egy nehéz nap után nem esne rosszul néhány korty bor, pedig én régen is nagyon ritkán ittam és akkor is keveset. Flames!
Sajnálom, hogy ennyire nem megértő a férjed. Hátha hamarosan jobb belátásra tér!
Nyuszko!
Milyen kis segítőkész a Fiad
! Juc, Andi!
Jobbulást Nektek! Hátha ez az utolsó hullámvölgy a gyógyulás előtt! Emlékszem, hogy Marci a rotánál a fordulópont előtti napon volt a legrosszabbul. Remélem Nálatok is így lesz és holnapra kutya bajuk sem lesz a Lurkóknak! A javulás jelei pedig igen biztatóak. Azért Kiránál az a 3 hónapos szalmonella elég nehéz lehetett! Juc, zöld színű a kakitok? Nálunk zöld színű, majd véres kakival jelentkezett a tejallergia. De ez ebben a korban még nem mutatható ki egyértelműen. Viszont ha allergia-gyanús, akkor HA tápszert sem kaphat. Marcinak azt mondták, ha tápszerre lenne szüksége, akkor csak Milupa Aptamil H.A.T.-t kaphatna. Persze biztosan van más márkájú is.
Timka!
Teli pelus: reggel felé már sokkal gyakrabban ébred Marci. Egyszer-kétszer az éjszaka közepén átpelenkáztam, ilyenkor hajnalban sem forgolódott annyit. De sajnos mostanában nem bírom magam rászánni a pelenkázásra. Elég az éjjeli 5-6 szoptatás. Lelkiismeretfurdalásom van emiatt egy kicsit, de az álmosság mindig győzedelmeskedik
. Mukika!
Nagyon csinos lett a Nagylány!
Tamesz!
Remélem letakarították az utakat és gyorsan megérkeztetek!
Remélem holnap tudok jönni! Jó éjt Nektek!
Eveka

És máris kapaszkodás nélkül csinálja, nagyon ügyi! Hamarosan el is indul akkor!!!