Ráadásul a legújabb, h éjjel eszik 100-120-at, nappal meg alig 50-60-at. Ki érti ezt?
Ja és csak a hordozóban hajlandó elaludni, ha ringatom. Máshol nem. Asszem azért mert akkor itt vagyok én is. Rajta szoktam kapni, h kinyitja a szemét körbe néz, s vissza alszik. Szerintem megnézi itt vagyok-e.
A hordozóban lehet baja a gerincének?
Séta: már kétszer mentünk ki sétálni, nemhogy elaludt volna, de még jobban sírt. már attól tartottam kihívják a zsarukat
nálunk szerencsére nincs gond azzal, h ki hogy nyúl hozzá, mert még amikor terhes voltam, akkor mondtam mindenkinek, h készüljenek fel, h nem fogom engedni.
Bár múltkor apósomék jöttek hozzánk, s a kapunk bejöttek szó nélkül, majd az ajtón meg kopogtak, de rögtön nyitották az ajtót is. Én meg épp etettem a szobába. (nálunk egy légtér a szoba, konyha, előszoba) Ki is fakadtam
Miért nem csöngetnek, telefonálnak, stb. A párom persze mellém állt, úgyhogy remélem többet nem jönnek szó nélkül. Bár nálunk régen is volt ebből gond, mikor a nagynénje állított be egyik nyáron. Õ frankón bejött a lakásba, miközben még aludtunk. S ha mást csinálunk
Akkor is hatalmas hepaj vágtam ki. De tudnék mesélni
Annyira irigyellek benneteket, h alszanak a csöppségek. Szerencsére azért éjjel nincs gond.
Vicces, h inkább elviseli a mosogatógép, tv, számítógép zaját, csak a közelembe legyen.
Na jó asszem most marha sokat írtam.
MERT ALSZIK
pussz
4+5