2006.03.01 10:54
2006.03.01 14:08
OLYAN JÓ, HOGY VAGYTOK
És nagyon hiányoztatok!
ezért kicsit gyakrabban hánytam
), de leginkább akkor alakul ki ha egy bizonyos(?) influenza vírus támad meg egy kruppra hajlamos gyermeket, akkor jönnek a rohamok
de megnyugtattak, hogy kinövi
és van egy nagyon hatékony megelőző kúra, amit ha meggyógyul azonnal elkezdünk
Tehát, nagyon jó az, hogy tele a mélyhűtőd
Én is elkezdek bespájzolni
Ha kell itthon leszünk karanténban
Derekad javulgat? Tudok egy jó csontkovácsot
érdekel? A környezetemben esküsznek rá
(derekasok...)
Mehetnénk együtt
Jobbulást Neki!
Nálam is ez szokott lenni a baj...
, próbálom folytatni...
Szeretem is azt a blézeremet
, amit azután egy pár nap odafigyeléssel le lehet adni....Nem?
Elméletgyártásból annyira jó vagyok......
Láthatunk képet a cuki pofijáról, jó kis husi lehet
)és igyad a teát, mert lehet, hogy több is lesz a csajszika, mint 4 kg.

Kár, hogy nem tudtunk találkozni. Küldöm Neked is a képeket
2006.03.01 18:20
, de jólesett.

2006.03.02 08:28
)
2006.03.02 08:32

Köszike!! 

2006.03.02 08:43
2006.03.02 08:54

(jó is-rossz is), de ha azt vesszük, hogy ha 4 kilós lesz a bébi,akkor kb. 6-7 leugrik a szüléssel, és ugye még hízok az utólsó hónap alatt egy kicsit, 5-6 kiló azért marad rajtam

2006.03.02 09:57
) a kölök, most tettem be neki tápipit, és írni fogok
Az a kedvencem különben, hogy "Ki öntötte ki a Tubbies-pudingoooot???"
. 
És jó kis súlya is van, hallod
Meg neked is, a 2 kg az igen jó. Nem lesz nagy durr szülés után leadni, hidd el.
Ez az ének-zenei?
Este a fiúk sült krumplit kaptak hozzá. Még azt elmesélem, hogy Miksa először levesnek nézte a főzit. Halkan mondtam, hogy az a főzelék, erre közölte, hogy "nem jó, zossz". Basszus, mondom, akkor legyen leves, nem mindegy, hogy hívjuk?
Rábólintottam, hogy leves, aztán úgy megetette, mint a sicc.
Még sosem voltam, de tudom, hogy sokan járnak. Mit csinál egy csontkovács úgy pontosan? Nem tud bajt okozni? A derekam különben jobb, de még nem tökéletes, még azért fájdogál, de már mindent tudok csinálni. Már kaptam egy dokinevet az ORFI-ban, hát nemtom. Lehet, hogy azért érdemes lenne megtudni, mi a bajom
Talán egy röntgen elég is lenne. 2006.03.02 09:58
éppen miközben a romokat próbáltam a konyhában takarítani, ezért hagytam csapot-papot, ápolgattam, szerencsére ő éjjel tudott aludni
a két kicsit felváltva volt fent, de elég gyorsan vissza tudtam őket altatni
Reggel 6-Dorina ébresztett tele volt szegénynek a gatyója...sírt, Barnabás is felébredt, erre, mindegy elindult a nap... Elfoglaltuk a nappalit, Niki még aludt, elkezdtem újra a romeltakarítást... Egyszer csak Dorina elkezdett sírni, látom áll a szőnyegen és fogja a pelust... szegénykém össze-vissza fostizta magát, láttam, ahogy csöpög a szőnyegre... abban a pillanatban Niki érkezett,szája előtt a keze hogy "Mama, nagyon kell hányni..." gyorsan körbenéztem merre van Barnabás, hogy ott tudom-e hagyni, amíg elvonulak a kettővel, látom, hogy fekszik hason és a rengeteg zöld fikuszt éppen bőszen törli a kis szemébe.....

De mostanra már minden oké
csak azért írtam le, mert MOST MÁR tényleg csak nevetni tudok rajta, ahogy visszagondolok a patt helyzetre

úgy örülök, most tényleg megpróbálom végigcsinálni!! 
A kg.-ok meg nagyon szuperek, nem is biztos, hogy marad rajtad +kg.... Kár, hogy a sportos suli nem jött be, igaz, mondtad, hogy Levi nem annyira rajong a sportért, akkor lehet jobb is
Melyik lett 
De annak a lármásnak azért megmondhattad volna, hogy közrejátszott abban, hogy elköltöztök...
2006.03.02 10:17
Végülis Barnabás nem kapta el? És te hogy vagy? És az urad?
meg így, hogy tervezek, talán nem kanászodom el azzal az indokkal, hogy nincs itthon alapanyag.2006.03.02 10:20
De talán, tényleg jobb ha van egy diagnózisod és azt össze tudnád vetni azzal, amit a csontkovács mond
és azután eldöntöd, hogy a keze-közé adod-e magad
Pl. az uh.-nál a terhesség alatt, volt hogy ott fetrengtem 1-2 percig mire valahogy sikerült lekecmeregnem az ágyról... olyankor nem tudom felhúzni a lábamat
Én is kaptam vmi csipődokis számot, még régen.... Akkor lehet, hogy előbb orvossal kéne megnézetnünk magunkat?
Ezentúl próbálkozhatsz több mindennél is, hogy EZ BIZONY LEVES
hátha bejön
2006.03.02 10:26
én is ebben bízom...

És fincsik is, amiket írtál
Csatlakoztál a fogyókúrázókhoz a növényes fórumon? Hajrá Neked is!!!
én is megpróbálok vmi. menüt kiagyalni,mmár elkezdtelek visszaolvasni Titeket
2006.03.02 14:07
.
Adélnak elég kemény természete van, jól megkaptuk így harmadikra..
Hát igen, 8 év házasság ezt teszi. Már önálló gondolataim sincsenek...
este elkottyantottam neki, hogy ma megyek fodrászhoz (pedig nem is akartam, csak soha semmit nem bírok ki...) Erre felsóhajtott: "Na, megint nyolcezer forint!" Azt hittem rosszul hallok! Mondtam neki, hogy múlt nyáron voltam utoljára fodrásznál, ez tényleg horror...
Meg nem is nyolcezer, bakker! (hanem 5...
) Na, szóval szerinte ennyit érdemlek..
Meg a fürdő különböző pontjain úgy mér, ahogy akar, iszonyú. Na szóval el vele!
)

2006.03.02 15:03
2006.03.02 16:18
Jól vagyunk, bár tegnap a férjemnek is és nekem is "mélypont-napunk" volt
Valahogy elkapott engem egy kis depi, olyan magányosnak éreztem magam, egész nap Zsoltikázok, a férjem hol kórházban, hol felújít, hol Szentesre megy dokihoz... Már alig látjuk egymást. Zsoltika kisördög volt tegnap, nyafis és hisztis, azt hittem megőrülök... Na de este megbeszéltünk mindent Zsoltival, és jó is volt egy kicsit beszélgetni, mára teljesen kialudtam a rosszkedvemet
Hajrá!!!
Elég sokat vágattam a hajamból, de már megbántam
Így nem tudom összekötni, pedig itthon mindig copfban járok
Meg olyan béna hullámok vannak a hajamban, és ha nem szárítom be az új frizurát, akkor nagoyn idétlenül néz ki
Na mindegy, a Te frizud nagyon szívesen megnézném, tegyél fel egy képet
A 10 kiló egyáltalán nem rossz!!! Én 14-et híztam, és semmi nem maradt rajtam, szülés után 1 héttel pont ugyanannyi voltam, mint előtte (sőt, kevesebb, mert a terhesség első heteiben fogytam). Mondjuk én a végén keményen vizesedtem... Szóval csak azt akarom mondani, hogy szerintem nem lesz itt egy deka fölösleg sem, hidd el 

Ti is ritkán találkoztok a férjeddel ezek szerint... A menükészítés tényleg nagyon jó ötlet! Konyhás oldalt nézted már? 90 naposhoz kitartást és sok sikert!!!
Nagyon belendültünk
Hadd essen le a felső szomszéd álla! Kitartást a maradék 3 hétre, elrepül hamar! Anyóssal ne törődj! Mondjon, amit akar, Ti fogtok abban a lakásban élni és nem ő. Vigyázzon szépen Ábelre
A többit hagyja rátok. Ne hagyd magad, és főleg ne idegesítsd magad! Egyik füleden be, másikon ki
De az nagyon jó, hogy nem híztál! Hajrá 90 napos!!!
Jó kis topictag vagyok
De azt már nem írom le Nektek, hogy miket eszek, megbotránkoznátok
Na jó, annyit elárulok, hogy ma isteni finom epret ettem egy csomó kristálycukorral... Kicsit furdal is a lélek, mert itt mindenki ügyes, és kitartó... De eddig én is csak csináltam és csináltam, most lazítok.
2006.03.02 16:42
2006.03.02 17:11

)

2006.03.02 22:24
Mi eddig elég ritkán főztünk levest, bár nálunk is és a pároméknál is mindennap volt gyerekkorunkban. De most, hogy a kölök levesrajongó lett...
Irigyellek, az én bőröm mostanában semmilyet se bír, tudod, meséltem, amióta kijött a rozácea. Néha jó, néha nem, de ha rákenek valamit, akkor általában kijön másnap reggelre. Azért mostanában kísérleteztem egy Clinique-kel, az nem mindig gáz. Viszont most az arclemosómra gyanakszom, az mondjuk gyanús is, mert tényleg elég mezei.
Este meg Findus zöldséget, valamelyik mediterránt. A kölöknek meg zöldséglevest főztem csigatésztával.
vasalnom kellett volna. 2006.03.03 08:27
2006.03.03 08:42
2006.03.03 08:44
Úgy volt, hogy csak délután, de nem, most jön haza, igaz, csak rövid időre. Azért ez olyan jó
Illetve hát napok megjelölése nélkül esetleg, úgy, hogy összeírsz 7-féle kaját, amihez van cucc a hűtőben, és mindig kiválasztod, melyik lenne ma jó
. Én dumálok, aki azért kényszerültem tervezésre, mert totál káosz volt már a fejemben főzésileg
2006.03.03 09:25
).
, nem fogok malmozni...
) Holnap áthozom megint a mamámét, majd közlöm az elmúlt hét eredményét!

2006.03.03 13:32
Tegnap is legalább fél óráig dumálgatott este. Ki gondolta volna, hogy visszalépés lesz, 2 hónapig olyan flottul ment minden.
Szóval majdnem egy kiló. Csak hát nem kellett volna kb. 4-et fölszedni december óta, de most már mindegy. Most elég jó lendületben vagyok.
Este pizza a fiúknak, nekem süti
2006.03.03 13:46
) hogy vigyük vissza. Erre kicsit nyögött, hogy akkor miért nem vittük rögtön, mert három napig szó nélkül visszaveszik, most meg magyarázkodni kell majd. Mondtam neki, hogy ezt elintézem, na majd meglátjuk. Kicsit sajnálom, nagy tett volt tőle, hogy meglepett vele, én meg ócsárolom, de ezt hosszú távra vesszük, legyen jó, nem? Megnézem, van-e Korona!
Az király lenne, hahahahahahaha.

2006.03.03 14:15
2006.03.03 14:27
,az ablakon kinézve nem láttam, hogy iszonyú hideg szél van nálunk
De végre levezettem (letologattam)a feszültségemet egy kicsit
Nem igazán javulunk sajnos, de mondta a doki, hogy ez hosszú folyamat lesz és a száraz meleg tenne jót, de az meg csak nem akar jönni...
lehet, hogy nem is olyan rossz a kis gagyi mérlegem
kiváncsi vagyok, hogy intézik a reklamációt az ügyfélszolgálaton... Elég rosszakat hallotam, hody úgy állnak hozzá, hogy tuti a vásárló tette tönkre és az is biztos, hogy direkt
remélem kivételt képeznek majd
Készül sztárfotó nekünk
?
kivagyok, éjjel sem alszik... asszem holnap jövök többet, mert egész késő estig egyedül leszek, csak be tudok nézni, remélem... 2006.03.03 14:27
2006.03.03 14:32
2006.03.03 22:53
Aztán arra értünk haza, hogy rosszul lett a szomszéd bácsi, elesett szegény, és lebénult a fél oldala. Pedig délelőtt még mókázott Miksával
Elvitte a mentő szegényt, nem sokkal azután, hogy hazaértünk
2006.03.04 19:08
Asszem marad, mert az uram kidobta a blokkot...
De ma áthoztam megint a mamámét, holnap reggel Nagy Mérés
Majd mondom ezt is.
). 

2006.03.04 22:13
Répatorta, nyamiiii!
És szeretnék meggyes sütit is sütni
Van hír róla?
Én imádom a vichy normaderm-jét, de az is olyan pumpás, és a vége sehogy sem akar kijönni. Miért gyártanak ilyen dobozokat??? Sima tégely sokkal jobb
És abból - legalábbis nekem - lassabban fogy a krém

Jó fáradtak vagyunk már... Megyek is vacsit adni neki. Hozott megint egy kis epret... Hmmm...
2006.03.06 16:09