Gomboc!
En igy is agyon izgulom magam miattad, tehat el tudom kepzelni mit elhettek at.
Szerintem az UH azert eleg megbizhato, foleg ha azt mondjak, hogy azon mindent rendben talaltak.
Barcsak kicsit felporgethetnenk az idot, szerintem ennek itt most eleg sokan orulnenek.
Andy!
Nekem is varnom kell augusztusig, persze ez nem konnyiti meg a Te helyzetedet. Orvoshoz csak augusztusban jutok, addig persze probalkozunk es majd meglatjuk az en osszezavarodott szervezetem mire kepes orvosi segitseg nelkul. Az eszemmel en is felfogom hogy lazabbnak, turelmesebbnek kellene lennunk, de a szivem es az osztoneim azt sugjak, hogy most lenne itt az ideje anyanak lennem.
A termeszet persze ugyis eldonti mikor jon el az igazi ido egy babahoz.
Itt is szeretnem megkoszonni Zsuzsunak hogy segit nekem augusztusban orvoshoz juttatni!
Lujza!
Rajtad a "ma megint megjott" topik olvasoinak szeme.
Mikor tervezel egy ujabb tesztet csinalni? Nem mintha sietned kellene vele, de most mar en is izgulok.
Vanda!
Koszonjuk hogy azert a rengeteg munkad mellett is foglalkozol a mi kis tablazatunkkal, amikor eppen idod engedi.
Lanyok!
Hormonproblemat mennyi ido alatt lehet rendbehozni?
Egyi kicsit mas:
Hetvegen setalni voltunk a parommal a High Parkban. Irnom sem kell gondolom, hogy mennyi gyereket, babakocsit tologato anyukat, apukat es kismamat lattunk.
Az egyik tobbgyerekes no osszefutott egy ismerosevol, akinek mar igen domborodott a pocija, persze mar 2 gyerek ott rohangalt korulotte. A no pedig vigyorogva odakialltotta a pocakos kismamanak, hogy "Te mar megint terhes vagy?" Nem gondoltam volna meg par evvel ezelott, hogy ezek a szavak ugy mellbe tudnak vagni mint akkor az a mondat. Azert nem tartott sokaig az "irigysegem"

, de meg mindig azon gondolkozom, hogy hogy van az hogy masra csak raneznek es teherbeesik, ja es foleg Kanadaban, ahol ugye mar irtam, hogy hogy allnak a 12 hetnel fiatalabb kismamakhoz.
Mar a sogornom is csak azt tudja mondani, hogy ne aggodjak annyira, majd osszejon(egyebkent nem aggodok, egyenlore), o sem tervezte a ket gyereket megis megszulettek, sot a masodik szoptatas alatt. Hat gondoltam jo neki, oruljon hogy igy alakult a sorsa es nem kell ugy megkuzdenie a piciert, mint sok mas nonek. Meg az orvosrol is le akart beszelni, ne menjek oda terhesseg elott, nincs nekem semmi bajom csak bebeszelem magamnak, es el akarta magyarazni, hogy a veteles teljesen termeszetes dolog, nem kell tragedianak felfogni.Ha masodszorra sem marad meg a baba, majd megmarad harmadjara. Mondja ezt nekem valaki, akinek ezt meg soha nem kellett atelnie. Szerencsejere a sogornom, kulonben nem uralkodtam volna magamon...
Na ez csak egy kis kitero volt, bar kicsit hosszu, de en esetleg napi 1 hozzaszolast tudok tenni, mert Titeket mindig lekeslek.
Udv.
Monka