A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Kecskeméti babavárók

Dóra,
köszi a kendőt, itt van benne Lili a hasamonKép

Syg,
valószínű még béna vagyok, de nem sikerült úgy megkötni, hogy ne nekem kelljen fogni Lili fejét, meg kicsit szerintem laza is lett, de maj belejövünkKép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Köszönjük a dícséreteket! Kép Mióta Zsófi megszületett, szeretek fényképezkedni, előtte nem szerettem... Kép
És szerintem is a nyelvkidugós az szenzációs. Kép

Lina, most még fognod kell a kicsi fejét! Nem tudod úgy megkötni, h. ne kellejen....vagyis de, csak azt Zsófi nem szerette, meg úgy tudom, h. Leona sem.

Beáék, remélem finit ettetek! Kép Kép nem vettem észre, h. írtatok, bocsi! Majd legközelebb. Kép

Bepa, ne aggódj már ezen a "mit csinál a babó"... Kép Kép Majd mindent szépen fog csinálni....forogni, mászni, ülni...tudod, ha boldog, kiegyensúlyozott.... Kép

Cukker, nektek miért nem lesz keresztelőtök? Vagy ez titkos? Akkor nem kell leírnod. Kép
Ja, és a fürdéshez: van un. fürdőmaci, amiben Zsófi is fürdik. Úgy fekszik benne a babó, mint Lináék kádjában, csak ez maga a tartó. nem kád. :
Kép
Zsófi nagyon szereti. És nem is kell tartanod a babát. Csak a két szemednek kell rajta lennie. Kép

Roz, hogy vagytok? Gyerekek? Te?

Ser, hát igen, Zsófi ebből az egész ceremóniából most nem sokat értett.....csak azt, hogy fáradt de nagyon... Kép
A torták tényleg nagyon szépek lettek...kapott még Zsófi egy gyönyörű kis virágkosarat is. Kép

Mi tegnap kezdtük Norbi Updatejét apával.... kérdezzek csak bátran. Kép Kép Már profik vagyunk, h. mit mikor szabad enni....Kép Az 1-eket (egész nap lehet enni) nagyon vágjuk.... Kép Remélem használni fog.

Na, jó éjt mindenkinek! Kép
birolili

Jó estét,

nálunk csodák-csodájára (vagy pihenik ki a betegséget a lányok) 7 óta alszik mindkettő!

Születés-halál: tényleg lehet benne valami, Kamilla születése előtt 2 hónappal, Emese születése előtt 4 hónappal haltak meg Lackó nagymamái Kép Kép

Oltás: én nem mertem/mernék kísérletezni vele, hogy később adassam be.Bár nem is tudom.
A szopival kapcsolatban: szerintem érdemes 6 hósan megpróbálni megkínálni, babája is válogatja, hogy hogy sikerül. Kamilla szinte semmit nem evett mást 1 éves koráig, Emese meg falja a főzeléket, mostmár vacsorára is megeszi az ebéd maradékát. Állítólag a vasraktárak is kimerülnek ilyenkorra. Meg gondolom még más is.

Cukker,
mi is 2 hós kora óta a nagykádban fürdünk (vagy 3?): csúszűsgátló, kis víz, nem is kellett fogni, csak vigyázni, nehogy belefordljon a feje.

Bepa,
Emese is korán felhúzta magát félig ülő helyzetből ülésbe, most is nagyon stabilan ül. És csak 5,5 hós kora óta forog.

Lili,
nagyon édesek a keresztelős képek, Zsófi cica szép gömbölyű baba! És Te is nagyon csini vagy!

A Torkosoknak remélem ízlett az ebéd/vacsi!

Seriff,
mikor indultok síelni? Mindig ilyen bololndokháza van nálatok is indulás előtt? Nálunk is, nyugi... Az egyetemen az évközi feladatsorokat kezdtem el megoldani, hogy ne tornyosuljon fel annyira. Bár a szorgalmi időszakból sincs már sok hátra, na jó, nem is olyan régen kezdődött!
Hanna olyan, mint egy kis mókus!

Bea,
tényleg csak a tojásfehérje allergizálhat, a sárgáját nem próbáltad még Lillánál?

No, hátha marad még a nagy csend, tanulok!

Kép

Kép
kobudo

Ez volt az első kendős próbálkozásom. Így kell??????

Kép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina, sztem nem jól kötötted meg. A hátsót, amit a válladon dobtál át, át kell dugni a derekadnál lévő kendőn. És akkor nem esik a nyakadba... remélem érted.... Kép

De jó a kép! Kép
birolili

Dora, elfelejtettem válaszolni, bocs! A keresztelői beszélgetés a ref. templommal szembeni udvarban van. Ahol régen Bölcsföldi lakott. Tudod az hol van?
birolili

Lili!

Át volt dugva, csak rossz helyre jött ki a csomó. Azóta nem kötöm meg előre, úgy jobban sikerül. Most is szoktatom Lilit hozzá, sétálok vele, de van, amikor elkezd sírni.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!
Hát végül is nem a Tanyacsárdába mentünk,hanem Nagykőrösre a Cifra Csárdába.Mondtam Zsoltinak,ha nem muszály mégegyszer nem mennék oda.Nem vmi jó hely.Ráadásul elég későn hozták ki a kaját,így nem értünk haza időben.Kaptunk is Lillától érte.KépSírt a drágám hazafelé,mert már álmos volt.

Kob még nem próbáltam a sárgáját,de majd lassan el kezdem adagolni.

Lili jó ez a fürdőmaci.Kép

Lina szépek vagytok!Kép

Cukker Rubint R. csak annak él,hogy így nézzen ki.Egyszer egy reggeli műsorban támadták is,hogy hogyan tud szoptatni a mellében a szilikontól.

Bepa sztem Benőke is engedi már nemsoká,hogy majd néha-néha elmenjetek vacsizni.Kép

KépKép
KépKép
sbea

Sziasztok!

Nem is tudom hol kezdjem...Kép

Mrege, utolag is boldog szulinapot!
Roz, Akinak boldog nevnapot! Ezzel is elcsusztam...
Kép

Cukker, Borbelyekat en szemelyesen nem ismerem, de anyuek igen, par honapja lettek garazsszomszedok. Nagyon kedvelik egymast. Mi a masik lepcsohazban lakunk.

Lili, nagyon szepek voltatok! A tortat nem lett volna szivem megenni, annyira szep!Kép
Kozben megtalaltam a papirt, amire fel volt irva a beszelgetes helye. Nekem is nagyon tetszett, mi meg maradtunk egy orat, igy nem kell meg egy alkalomra elmennunk. Jo volt Krisztivel ujra beszelgetni.

Lina, remelem tetszik Lilinek a kendo.Kép

Seriff, Hanci csuda edes!Kép

Most ennyi fert az idombe, de meg probalok jonni!

D.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Sziasztok!

Hanci nagyon drága! Micsoda szép meleg sötét szempár, és milyen huncut4 Kép

Tegnapot túléltük..

MA beszéltem Erszényessel. Úgy néz ki, hogy holnap mehetnek haza MiniJanikával. Már alig várja, hogy személyesen is beszámoljon nektek!
Képzeljétek! Ugye már írtam, hogy tegnapelőtt vittem be Neki a kórházba Ricinus communist+Urtica-t, ma reggel reggelre úgy berobbant a cicije, és annyi teje van, hogy hihetetlen! Janika próbálja a szopizást, már reggel rá is kapott a cicire, de még nagyon aluszékony a Drága. Szopi után 70-100ml tejet tud még lefejni Erszényke! KépKépKép NA erre varrjatok gombot! KépKép
Úgy látszik, hogy még a kórházban érdemes (lett volna) elkezdeni a tejszaporító homeókat szopogatni!!
De szépen süt a nap! Remélem mostmár jön az enyhülés. Imádom, amikor minden reggel madárcsicsergésre ébredünk, és símogatja az arcunkat a napocska, a kerti tó tükröződése ringatózik a gerendákon a nappaliban..KépKép Amikor kinézek, minden zöldellik...Páracseppek a gyepen.. Remélem max pár hét, és... KépKépKép
Dora
Bakony isteni! Zirc környékét mi is imádjuk, no meg a Zempléni középhg-t! Átruccanni Szlovákiába..KépKép
sy: Balcsin már pár éve nem voltam, előtte meg minden évben akár többször is! A Badacsonyt mindig körbemásztuk! Kép Aztán cipelhettem a hátamon Papuszt lefele.. KépKépKép

KépKép
mino

Kecsone,
Koszi a linket.

Roz,
Akinak utolag boldog nevnapt,

Lina,
Hat latom a furdozes nagy kedvenc.

Mrege,
Hova jartok uszni szerdankent?

Bea,
En mar csak azert szolok rajuk ami vreszelyes, igy is annnyi dolog van amit nem szabadKép konnektor,viragok, barszekreny. A ruhast szabad pakolni es a konyhaszekreny also traktusaba is veszalytalen dolgokat pakolok. POl tegnap labASOKBOL EPITeTTUNK PIRAMIST. jO JATEK AM!!Kép bOCS A caps lock-ert.

Gezaval tegnap tancolni voltunk a Trendoban. Most egy hetre megint feltoltodtemKép
mvirag

Először is köszönöm mindenkinek a jókívánságokat,és a sok hozzászólást.KépKépKép

Lina!Nekünk másutt szokott lenni a csomó(hátul,vagy oldalt),de kb.így áll.KépKép

Mvirag,
Ballószög:Aranykor Idősek Otthona és Termálfürdő.9 órakor kezdődik szerdán és vasárnap.Kadafalvát elhagyva balra kell lekanyarodni.Ki van táblázva,h.hol.Nagyon gyönyörü hely,majd meglátod!!KépKépTele van orchideákkal és pálmákkal,fikuszokkal az egész uszoda.Nagyon hangulatos.Kép
mrege

Csináltam ma néhány képet,h.Petit kicsit feldobjam a munkahelyén.KépEzek azok:KépKépKép
mrege

Mino Papuszcipelés KépKép hi-hi
Jó volt Erszényesről hallani.KépÖrülök,hogy ilyen jól megy a szopi és,hogy van sok-sok finom tejecske Minijanikának.Kép

Mvirág táncolni?De jó!imádok táncolni,de ez az az egy dolog,amire Zsoltit csak szökőévben 1* ha rá tudom venni.Kép
Hát Lilla még ennyire intenzíven nem pakol,bár nálad helyett kis kéz végzi a munkát.Kép

Mrege ez a leányzó a mosolyával hozzánk meghozta a tavaszt!Kép

KépKép
KépKép
sbea

Sbea,Mino,
Nagyon remélem én is,h.tényleg jön a tavasz.Olyan jó volt olvasni ezeket a tavaszváró gondolatokat,Mino!KépKépTényleg!Olyan jól ki van találva ez a természet!KépKépKépKépKépMegyek kenyeret sütni,mert szülinapomra kaptam egy gépet.Nagyon kíváncsi vagyok!További verőfényes szép napot nektek!KépKép
mrege

Sziasztok, mi ma még csak rohangáltunk ide-oda, beszereztük az utolsó dolgokat a síeléshez....

Mrege, ez egy hóvirág?Nálunk is kibújtak a tulipánok, krókuszok a kertbenKép.Édes kis mosolygósod van Kép!

Szóval kaptunk kölcsön egy olyan bébinapszemüveget, hát....khmm...Necces. 1. olyan kis keskeny feje van Hancinak, h nagy rá-mondjuk nekem is gyerekkeretem van, ill. légy napszemüvegem 2. elég játéknak néz ki 3. letépi a fejéről. Azért próbáloztunk, itt ültünk napszemüvegben az apjával-Õ meg gondolta,ezek meg mit akarnak? Nagyon fura lehet, h más fények, stb.. De majd meglátjuk.

Mino, remélem,mire hazajövünk olyan idő lesz,amit írtálKép!Ez a dolgotok, h elintézzétek.Kép kaptok rá egy hetet!Kép Nem kellett volna a Kisfaludy túrát mindig végigcsinálni hegymászás címén Badacsonyban...Kép(nyugi én Anyukám oldalán kezdtem 197...-ben, és azóta is visszajártunk évente, kivéve 2005-ben)

Kob, nagyjából igen....És a java még most jön.
Holnap indulunk, reggel 8-kor, és jövő szombaton d.u jövünk haza!

Bea,Cukker vhol az interneten van egy kép Rubint R-ről pár (3 ?) héttel a szülés utánról, egy kaszinóban készült, nemhogy szilikon, de nem is egyforma...Nehezen hihető a szoptatás.

Fürdetés: mi kb 2 hónaposan tettük át a nagykádba, és nem tartottuk, csak annyi víz volt, h ne érjen bele a füle nagyon. Most meg már, feláll, négykézláb mászik, "ugrik" a kacsa után...

Most ennyi, nem tudom, h még tudok-e ma jönni!
HA nem,legyetek jók, írjatok sokat!
puszi mindenkinek!

Kép
seriff

Ser, jó utat! Kép

Dora, örülök, h. iulyen jól sikerült a beszélgetés. Kép Vittétek Katit is?

Nana merre vagy????

Mrege, nagyon szépek a képek! Kép

Mvirág: tánc...Kép Kép én is imádok táncolni!
birolili

Mino, előző életedben költő voltál? Kép Kép Kép

Egyébként nekem homeobogyók nélkül volt ennyi tejem a kórházban, mint Erszényesnek... és még itthon is 2hétig. Kép
birolili

Sziasztok!

Ha nem bánjátok szeretnék csatlakozni hozzátok.Próbálgattam visszaolvasni,hogy egy kicsit képbe kerüljek,megmondom őszintén még nem sikerült teljesen megjegyezni,hogy ki kicsoda és melyik picur kihez tartozik,mindenesetre tök jó,hogy ennyi képet raktok fel,nagyon édesek a kicsik!
Én még csak nemrég költöztem Kecskemétre,a férjem kecskeméti,úgyhogy nemigen van ismerősöm itt,ezért is szeretném,ha befogadnátok.Jaj és persze a lényeg,hogy most várjuk az első babánkat,a 33.hetet taposom és ugyan a legtöbben már babáztok,de annál jobb,mert jó sok tapasztalatotok van már és gondolom tudnátok segíteni majd,persze csak ha akartok,mint kezdőnekKép
Bocs,ha sok lettem így elsőre!

Kép Kép

Kép
dettus

Szia Dettus!
Részemről üdv köztünkKép..lassan már mi se tudjuk követni ki kihez tartozikKép (vicc volt, majd belejössz)

Ser! Jó utat és vigyázzatok (Bocsi hogy kajásra nem válaszoltam..de majdnem mindet kipróbáltam amit írtatokKép

Lili! OKs, nem aggódom de télleg csak kíváncsi voltam Kép

Tavasz? hát itt szélvihar vanKép

Nana télleg merre jársz? Remélem semmi baj

Lina! Jól néztek ki a csajszival!

Rege: édi a mosolya a lányodnak! És milyen szépen alszikKép

KépKép
KépKép
bepa77

Szia Dettus! (A sógornőmet hívja így a férjem. Kép )

Légy üdvözölve itt nálunk. Kép Kisfiú lesz vagy kislány? Mi lesz a neve? Kinél fogsz szülni? Szeretsz kismama lenni? Bocsi a sok kérdésért... Kép
Honnan költöztetek ide? Itt majdnem mindenki bevándorló.... Kép Én is, mi Soltról jöttünk.
És persze, h. segítünk! Nekem is rengeteget segítettek azok, akiknek már volt babájuk... Kép Ez egy nagyon jó csapat! Kép
birolili

elfelejtettem az előbb: letöröltem a msn-t
bejött valami vírus rajta így nem is rakom vissza
bocsi

KépKép
KépKép
bepa77

Sziasztok!

Szia Dettus! KépAkkor már neked sincs sok hátra babázásig.

Mrege! Boldog szülinapot kívánok utólag is. Édes mosolya van a kislányodnak.

Sefiff! Jó utat Nektek, érezzétek nagyon jól magatokat.

Mino! Köszi a híreket Erszényesékről. Jó nekik, hogy már jöhetnek haza.

Lili, Hanna, Zsófi csudapofák!Kép

Birolili! Nagyon jól áll neked az anyaság. Kép Nagyon csini vagy, Zsófi meg Kép

Bocsánat, hogy nem írok mindenkinek, de valahogy nagyon ramatyul vagyok. Éjféltől kezdve hajnali 5-ig 10 perces fájásaim voltak, gondoltam besűrösödik reggelre és mehetünk a kórházba. De azóta teljesen rendszertelenek lettek. Van, hogy fél óráig semmi, aztán 5 percenként jönnek. Remélem nem marad így napokig. Holnaptól nincs a dokim egy hétig, ha jönni szeretne Orsi, jó lenne, ha még ma megtenné.

Ígértem képeket a gyerekszobai dekorációról:
KépKép

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

Szia Dettus!Persze,h.nem bánjuk!Szívesen látunk minden érdeklődőt köztünk!KépKépA Lili által feltett kérdések engem is érdekelnének,de nem teszem fel újra!KépKép
Én november óta vagyok a csapatban,de sokszor nekem is nehéz beazonosítani a korokat.A nevek már mennek,de h.melyik baba mennyi idős...Majd te is fokozatosan megtanulod!Én törzsgyökeres kecskeméti vagyok,csak kint lakom a világ végén,ahol csak a madarak járnak napközben,ezért kerestem fel ezt a fórumot!Nagyon jó!Kihúztak a rossz hangulatból!Tényleg jó csapat!Mégegyszer üdvözlet!
mrege

húúúúúúúúúú Pille!
Nagyon szorítok Értetek! (Tesóm ebben a stádiumban ült bele a kádba....2 óra múlva már babázott!ezt csak mellékesen)
Mennyire jó lenne, ha már azt hallanánk, hogy itt van Orsi isKép

KépKép
KépKép
bepa77

Sziasztok!

Velem minden ok! Kedvesek vagytok hogy hiányoltatok. A férjem viszont nagyon beteg volt. Garatgyulladás, majd mandulagyulladás, 5 napig szinte le sem ment a láza. Kép Dani is még mindig beteg. Kép Én és remélem Botond is jól vagyunk.
ma voltunk vércukorvizsgálaton, most ment a férjem az eredményért.

Dettus,
Üdv és én nagyon örülök neked. Ha Pille pici Orsija is megszületik - ami már úgy látom csak napok kérdése Kép- egyedül maradtam volna pocakos. Én a 27. hétben járok és kisfiam lesz. Így másodjára is. Kép

Seriff,
gondoltam rátok, hogy mostanában indultok síelni...Nagyon jó utat, szép időt, sok havat!Kép
Hanna még mindig kis zabálnivaló. Kép

Lili,
Megnéztem a képeket...gyönyörűek vagytok!!! Kép

Erszényest már nagyon várom!

Kob,
jó tanulást! És szorítok neked! Kép Kamilla csajos képe...Hát ezért szeretnék én végre kislányt is. Imádnivaló! Kép

Bepa,
Bocs csak felületesen tudtam visszaolvasni, de jól értem hogy akkor nem kell a kengyel?? Az szuper lenne

Cukker,
Bence eszik már? Régen is voltak az evéssel ilyen problémák vagy csak Adri születése óta?
Ahogy olvasom Adri nagyon ügyes kis baba! Kép Jártok már sétálni?

Pille,
Szorítok neked!!! Remélem a férjed ír majd nekünk rögtön.

Késöbb probálok jönni...

KépKép
KépKép
nana09

nana:igen jól láttad, nem kell

KépKép
KépKép
bepa77

Nana, sajnálom, h. betegek voltatok! köszönjük. Kép

Zsófit ez a szuri nagyon megviselte. Már 3. napja nyáűglődik, és az éjszakánk is rossz volt... de majdcsak elmúlik...

Pille, köszönöm! Kép Jól esett. És imádok anya lenni. Kép Nagyon szépek amiket készítettél! Nagyon ügyes vagy! Nekem is be kellene kereteztetnem. Egyébként mennyi van hátra még? Hanyadik héten jársz? Ez komoly lányok? Pillének elindult Orsi????? Kép Kép Jó lenne nagyon! Kép

Bepa, nem leszel msn-en?????? Kép nemá!!!!!!! Tedd vissza légysziiiiiiiiiii!!!!!!!
birolili

Lili! ne haragudj, de 2 x rakta újra a gépet apája a héten ( és egy okos azt mondta a msn-miatt lassulunk)

KépKép
KépKép
bepa77

Mindenkinek köszi a kedves fogadtatást,tényleg nagyon jól esik,mert néha már nagyon elárvultnak érzem magam,az olvasottakból látszik,hogy ez tényleg egy jó csapat.Én Nógrád megyéből,egy kis faluból kerültem ide,a neve Szátok,ez gondolom nem mond túl sokatKépNehéz kicsit átállnom,mert ott hegyek vannak meg persze a családom,akik mindig őrülten hiányoznak,pláne így érzékeny kismama állapotomban.Kislányt várunk,a neve Lenke,amin ált. elcsodálkoznak,mert nem túl gyakori,de nekünk tetszik,sőt a nagymamiját is így hívják.A dokim Pusztai Zoltán,előtte nekem is Temesváry volt,csak nekem sem jött be,pláne mikor begörcsölt a vesém(nem tudom ki írta már,hogy szintén vannak kövei)ő meg nem mutatott túl nagy érdeklődést,így lett csere.Szeretem a kismamaságot nagyon,élvezem mikor mozog és nyújtózik,szoktam mesélni neki,csak már egyre nehezebb cipelni a pocakot meg aludni vagy bármit csinálniKépJaj még azt akartam így hirtelen elmesélni,hogy a nővérem is babát vár,ők kisfiút és csak két és fél hét van közöttünk(javukra)!Na azt hiszem ennyi bőven sok is rólunkKép

Kép Kép

Kép
dettus

kob balim...Titeket nemérdekel a háti ülés használtan?mert most találtam egyet véletlen
http://gportal.hu/picview.php?prt=185547&gid=719648&index=3bocs ha nemKép

KépKép
KépKép
bepa77

Szisztok Kedves Anyukák!

Köszönöm szépen, hogy segítettetek rajtam, de anyukám még egy hónapig szeretne anyatejjel etetni, mert az jó nekem. Számírok rátok!KépKép
Dávid 5hó.

Kép
Kép
Ági279

ági ez aranyosKép
nekem sajnos még mindig nics fölösKép

Nana.most nétem egy régi képet daniról-Tiszta te

KépKép
KépKép
bepa77

SYGNUM
Bocsi, hogy így leírtam a neved...De gáz!! KépKépKép
Esküszöm, nem irígylem Tőletek az 5 óra alvást.. Így egyben... Áááááááááááááá, nem irígylem..KépKép
Lilke
Tudod, néha ihletem van, és akkor...KépKépKép Vagy csak Ti vagytok túl vízuálisakKépKépKépKép
(na de nálunk tényleg így indul a reggel!)
ja, és tényleg nagyon jól néztetek ki a keresztelőn! Kép
Ági
Köszi, hogy bemutattad Dávidodt!
Éppen reggel említettelek Erszényesnek, hogy hátha beondul annyira a tejcije, és lesz energiája fejni..

Nana
Jó, hogy végre jelentkeztél! Tényleg hiányoznak az írásaid! Hozzászoktam, hogy napi néhányat Tőled is vissza kell olvasnom, de mostanában nem vagy sehol!! Tessék gyakrabban bejelentkezni, mert mindenkit megijesztessz, hogy talán csak nem bajotok van!Kép
Bepa
msn télleg szemét! A napokban látom hogy kezd megomlani a (3 hetes) gépem, gyorsan vírust irtottam! Hát igaza volt az okos embernek, nekem is az msn-en jött be egy kis trójai! A piszok..

Rege
Nem tudom, hogy molyolnék-e a kenyér sütéssel, de az biztos, hogy összeszaladt a nyál a számban a házi kenyérre..KépKép Annó beszélgettem ICQ-n egy magyar-erdélyi fiúval, aki favágó volt Svédországban, ő állandóan kenyereket sütött a gépében! MAgosat, barnát, minden félét. A társai imádták is! Õ mondta, hogy ki kell kisérletezni a jó kenyér anyagát, mert nem mindegy miből, és hogyan rakja össze az ember..Sok sikert! És nem is a világ végén laksz! Csak közel ahhotz! KépKép
Serfi
HAncúrnak bekészítettétek a szánkót? Gondolom az lesz az Õ közlekedési eszköze! Kíváncsi vagyok, hogy miként reagál majd a hóra, a sok eltakart szemű emberre, a 6 végtaggal rendelkező (sielők esetében) színes ruhás, sikló manusokra! KépKép
Jó utat, sok nevetést, élvezkedést! Aztán vigyázzatok magatokra! Várunk haza benneteket! Kép
Szia Dettus!
én bizony Kecskemét szülötte vagyok. Szerintem itt nem csak jó társaságot, hanem barátokat is találhatsz! Sokan mondták már, hogy ez egy ritka nyílt topic! Üdv köztünk! Kép
Bocs, megint egy őrültség:
Dettus írta: "Én Nógrád megyéből,egy kis faluból kerültem ide,a neve Szátok,ez gondolom nem mond túl sokat"
Én erre: Nógrád.. Szátok.. nem mond semmit...???
Hát mi szánk, az dehogynem, még sokat is! Kép
Na most mondjátok, hogy lefáradt-e valaki tőlem! Kép
Kinek nem válaszoltam?
Bea:
NEm csak te röhögtél ki bennüket! KépKép

Virág
Bálcsi is elkezdte apakolást! NA de Õ csak egyből van, neked meg 2 kis Bitorló bitorolja a tápkészítő helysiget! KépKép
Pille
NE irígykedj már! Tudom, gáz, hogy nem lesz Kacsa.. De holnap szedi ki Erszényke varratait, addig még van időtök! Lépcsőztesd meg Orsit, és télleg jó a meleg kádvíz, vagy zuhany! (én a nagy császáéros, csak a kórházi kismamák tapasztalataiból súgom ezeket! Kép
Nem kéne szólni a Kacsának az összehúzódások miatt??

KépKép
mino

Hijj, de rútul elborult! Tán még havazni is fog??? KépKép

KépKép
mino

Mino,
pl. engem hagytál ki, de nem baj ámKép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Hát nem tudom lányok... Annyira össze-vissza vannak a fájások. 8-9-8-8-10 stb. percenként. Tegnap voltam NST-n, meg is vizsgált, mindent rendben talált. Teljesen zárt voltam. Persze tudom, ez gyorsan változhat. Most a derekam is le akar szakadni, egy-egy fájás alatt, de annyira ritkán jönnek. Hányingerem is van.
Köszi Mino! Kép még várok egy kicsit...

Milyen komoly nagy fiú Dávid! Kép

Nana, jó, hogy itt vagy! Sajnálom a fiúkat, gyors gyógyulást nekik.

38+4

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

Mrege,
Ilkyen kepek lattan apa biztos felvidultKép
Es ez Balloszogon direkt babauszas? Tiszta a medence? Be kell elore jelentkezni? Menniyibe kerul? Bocs a sok kerdesert!

Seriff,
Hova mentek sielni? Mi addig addig vakaroztunk, mig most mar nem lesz belole semmiKép

Pille,
Szoritok ezerrel!!

Dettus,
En sem regne vagyok a topicban, nagyon jo hely!
A szuleim BalassagyarmatiakKép

Lanyok,
(Nemcsak) Az uj tagok kedveert , szervezni kene egy talit, en szivesen megismernelek benneteket szemelyesen is...
mvirag

Hú Pille!!! Ez már az lesz!!! (Szerintem)

Nst nekem sem mutatott semmi különöset és én is még elöző nap is teljesen zárt voltam, pedig már jöttek a 8-10 perces fájások.

Kép Kép Kép

KépKép
KépKép
nana09

Bocs Lina!
Hjaj Édesem! Mit szeretnél, mit írjak Neked? KépKép Egyébként mindig olyan klassz képeket teszel fel! Most a kendős is olyan jó! Bálcsit 2 hónapos korától hordtam kb. kendőben, és mindig aludt benne! abban házimunkáztam sokszor, és abban sétáltunk a kertben is. Sót, még Andris is felvette, bár a kengurút jobban szerette.
MRege
Szólni fogok, ha szükségünk lesz a kendőre, lehet, hogy hamarosan, mert Bálcsi már elérte a kengurú súlyhatárát! Abba már nem merem beletenni.

KépKép
mino

Mvirag
Persze, kéne egy újabb KEBAT, de annyira felszaporodtunk, hogy ki tud ennyi emberkét bevállalni? Ha jó idő van, a szabadban egyszerűbb! Vagy talán van ötleted?? KépKép

KépKép
mino

Mvirag,
Van egy termál medence,kb.31-32 fokos vízzel,amibe 9-10-ig nem engednek senki mást,csak a babákat és minden babaával max.2 felnőttet.A víz forgatós módszerrel folyamatosan tisztul.Ezért van reggel 9-kor a babaprogram,mert akkor nyit az uszi,és előtte éjszaka a víz teljesen kicserélődik.Ilyenkor a legtisztább.Most a nyugdíjasokkal együtt fürödtünk,mert nem tudta az uszi személyzete,h.márc.1-től szerdán is jövünk,nem csak vasárnap.KépEgyébként csak a babások vannak benne.
Nem kell előre bejelentkezni,csak szerezni kell a gyerekdokitoktól egy igazolást,h.egészségesek a lurkók,és mehetnek uszizni.Ezt magaddal hozod és ennyi.1500 ft a felnőttjegy 3 órára,és nem kell ezen felül mást fizetni.Ebben benne van a szauna,meg minden.A napi jegy 2500.
Remélem mindent leírtam!Ti is jönnétek?
mrege

Ági!Nekünk sincs fölös tejcinkKép,mert nem fejtem egyáltalán.Így csak annyi van amennyi kell a Picurkának.
mrege

KEBATOT A SPORTCSARNOKBA !!!!!!!!!!!!!!!
KépKépKépKépKépKépKépKépKép

KépKép
KépKép
sbea

Üdv köztünk Dettus Kép

KépKép
KépKép
sbea

Sziasztok!

Én szívesen bevállalom a KEBAT-ot, 65 m2-es a nappalinkKép
Csak mondjátok mikor akartok jönni!!!!

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina,
Húúúúúúúúúúú!Oda aztán jöhetnek Lilinek a kistesók!KépKépKépKépKép
mrege

Pille!Egyben vagy még?Nálam is ilyen volt-egész nap keményedett a hasam,meg fájt a derekam,de nem volt erős a fájdalom-,és éjszakára erősödött fel annyira,h.elinduljunk a kórházba.A kórházban a szülésznő azt mondta,h. a méhszájamat el sem éri,tágulásról nem beszélhetünk.12 óra múlva megvolt Rege.KépDe ez mindenkinél máshogy van.Ha már görnyeszt a fájdalom,szerintem mindenképp induljatok!Kép
mrege

Lina,
Nekünk az egész lakásunk összesen akkora! Kép Kép

KépKép
KépKép
nana09

Bepa,
minket nagyon érdekelne a hátihordozó,de hogyan lehet hozzájutni?
mrege

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?