2006.03.03 14:18
de nem merem kiprobalni, szoval lehet, hogy megis anyamekhoz koltoztetem, mert a tobbi disznosagat meg elnezem (van am neki egy csomo), de tok para vagyok, hogy ejjel rafekszik a gyerekre...2006.03.03 14:39
Nem tudom, mi van ebben a lében, ami annyira kellett nekem akkor, de úgy voltam vele, hogy ami kell, azt meg kell adni a szervezetnek. Szerencsére túl sok csoki nem kellett...

2006.03.03 14:45
Kaptam szép mosolyokat Donitól, és persze Bogárkától is, Petrát csak "futólag" láttam
,Vincsenzó kapott sok-sok puszit Gigi Bálintjától (azért emelem így ki, mert Bálint túltengés volt
), Pocak is meglepett minket, Balu hatalmas és mosolygós, Marci pedig még mindig napsugár tekintetű. 2006.03.03 14:56
2006.03.03 15:01
Most meg megyek es szkenneltetem a kisnyulam 
2006.03.03 15:15
ennyi emberrel baba nelkul sem lehetne nagyon beszelgetesbe melyulni, es nehany szot igy is lehetett valtani. persze tenyleg jobb, ha a gyerekek is elvezik, meg a mamak sem szakadnak meg, ugyhogy a jatszohazas megoldas biztos meg jobb lenne
a Bogarka-parkrol nem is beszelve...

2006.03.03 15:26

2006.03.03 15:36
órákig tudtam volna nézegetni őket.
. 2006.03.03 15:48
) Szóval ilyen "nagy" Nyuszira már nem fog ráfeküdni szerintem, én úgy hallottam, hogy régen, falun, akkor fordult elő sokszor ilyen probléma, amikor az ÚJszülöttet tette ki anyja aludni az udvarra... De ha Téged megnyugtat a macska elköltözése, akkor tedd ezt, és semmiféleképpen ne izgulj főleg amikor majd már Picinyuszit fogod szoptatni, kell a nyugalom... 
2006.03.03 15:52
2006.03.03 15:56
benne a gyerek) na de majd jol kiprobaljatok oket

2006.03.03 16:07
A mostani Graco akcioval majdnem 20ezer a kulonbseg.
Tok sokan voltatok!
2006.03.03 16:08
. viszont azert hazaig el birok jutni vele(a kicsivel), pedig gusztustalanul nagy a sar, sok a hepehupa, es meg mindig el-elakadunk a hoban. szoval nem t'om, hol akarod hasznalni, de lehet, h konnyut ES nagykerekut (ES teljesen hatradonthetot
) nem talalsz nagyon
. a kerdes az, mi a legfontosabb? 
2006.03.03 17:09
vagy kiállnak és így ruha nem gömbölyödő pocakomra hanem naaaagy melleimre feszül
küldj már nekem egy rövidhajas képet, mert a végén még megnő, mire újra találkozunk
de anyukája (vagy bébisintére) ott állt melletük, és nem is figyelmeztette a kislányt, hogy vigyázz, kisbaba, óvatosan. Pl. Dóci odament egy játékhoz (falban görgethető gomb), erre kislány arrajárt, Dócit odébblökte, hogy menj innen, ez az enyém... anyuka meg semmi...
), döglünk a napon, úszunk a tengerben... mindez természetesen a mobil Taigetoszról való lehajításának fontos rituális körítése

szerintem semmi baja nem lesz tőle
, állítanom kell valamit esetleg???? 2006.03.03 17:53
2006.03.03 18:01
Bizti én csesztem el vmit...
(Votiv-hiányom van, úgyhogy gondoltam egy kis bulvár nem árt..)2006.03.03 18:12
az összes feltöltött képem eltűnt!!!! nem tudom mi történt

Ezt megdumáltuk!!
Irány Görögo. Szerintem a sok ouzo és retsina is szerves része a rituálénak

2006.03.03 19:42
És nem állt eddig össze a kép, pedig Bálint-Bálint, stb.
pedig elolvastam tüzetesen...
És szegény Jennifer Aniston meg világfájdalmában elcseszi a filmeket...

2006.03.03 20:14
, de én is úgy éreztem, hogy senkivel sem tudtam igazán dumálni, leülni nem tudtam, mert Doni rögtön feszítette magát, és ment volna le a földre, így állva rázogattam a sejhaját, a forrócsokimat is röptében hörpintettem fel, így ki se tudtam élvezni gazán
....
Beet, Nektek ez nagyon nem jó???
... és ha most figyelsz, lehet,hogy a további erdmények jók lesznek...
Megkérdezhetem, hogy mennyi volt? 

2006.03.03 20:21
és jó hogy mondod, alkohol fontos része a rítusnak, ahogy az már spártai forrásokból is kiderül
és a mai 180-as határba bőven belefért néhány szelet hagymás kenyér is, örvendezett pici lelkem
De lehet, hogy majd kérdezgetlek, 2006.03.03 20:33
Te hol cseréltél Rékát Bálintra:?
Gratula a lakáshoz és addig is játsszál sokat a Mazsolával, mert ő azt nagyon igényli, különben majd itt fog nekem morogni meg borsot törni az orrom alá
Láttam, regisztráltál a wiw-en, milyen szép neved van
Erről eszembe jut egy régi vonatos utazásom, amikor a horvát határon az őr mindenáron LJUBÁT követelt rajtam, én meg csak néztem nagyot, hogy miféle csempészárúra gyanakszik vajon.. Aztán kiderült, hogy a ljuba az a dolog, amiért ő fizetett volna nekem
Végiggyönyörködtem a Fülecskés képeket, mi tagadás, én is kedvet kapnék tőle egy kisbabához, ha nem lenne éppen mindjárt egy itt
Hogy sikerült a kásztingod?
Igaz, legalább könnyebben pótolható a dolog.
Ezen a képen a macs nagyobb, mint Benke? 
2006.03.03 20:41
...ha meg ma minden rendben volt, az tök jóóóó!!! De azért kérdezz nyugodtan! Bár ebben a témában tényleg Jucus a legokosabb

2006.03.03 20:58
Köszi, nagyon érdekes képek, vajon az a néni, aki ketten van, de neki kilóg a cicije, no ő kicsoda? És hát volt egy másik néni is, aki olyan kis utcaleányos fekete-fehér öltözékben virít... szóval őt se nem ismerem... 
2006.03.03 21:07
Élveztem a dolog újdonságát,de a társaság viselkedése valahogy nem hasonlított a lányregényekben leírt báli etiketthez.. 

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|