A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » BABAPROJECT ELÖTT ÁLLÓK, IDE!

Móni, nem még soha! Mivel a baba eddig egyáltalán nem volt aktuális, sosem foglalkoztam a működésemmel. Minden hónapban rendesen megjött, sosem maradt ki vagy jött hamarabb, és ez nekem elég volt, hogy egészségesnek tartsam magam. Annyi volt, hogy decemberben a babát váró barátnőm mondta, hogy kíváncsiságból mérjem meg a hőmet pár napig. Pont ciklusom közepén voltam, és akkor volt 36.8 is. 36.5 és 36.8 között mozgott. Miért, mit mutat szerinted?
Vendég

Sosi
36,5-nél nem sok reményt látok babára sajnos. Kicsit visszaeshet, de ennyire nem hinném.

Móni
De kár Kép Azért a hatodikban még lehet bízni, jó hogy azt meg tudjátok csinálni! És hátha nem lesz szükség utána szünetre meg lombikra Kép

Mátra
Olyan kuszák a dolgok körülötted, úgy érzem. Kívánom, hogy te is mielőbb összeszedd magad, és egyenesbe jöjjön az életed! Doiknál én párom is utál várni, ez tipikus pasi dolog sajnos Kép

Tündi
Vendég

Sziasztok!

Duddu, még nem is gratuláltam az ikreidhez!!!! Csodálatos dolog lehet! Nem tudom ismered-e, de van egy ikresek.hu oldal, ott nagyon sok pocakos és már babázó anyukával tudsz találkozni. Innen a fórumról is nagyon sokan írogatnak oda. Mindenképpen ajánlom, mert szerintem nagyon sok hasznos információt kaphatsz!
Mikor lesz a következő UH? Kép?

Tündi, látom nagyon rossz passzban vagy mostanság, nagyon sajnálom! Emlékszem még a boldog Tündire, remélem egyszer (és már a közeljövőben) visszatér!!!

Sosi, sajnos nagyon leesett a hőd, nem akarlak elkeseríteni, de szerintem meg fog jönni. Én nem költenék tesztre a helyedben. Sajnálom.

Angie, azt hiszem akkor van gond, ha bmp file-t akarsz feltöltetni. Előbb mentsd el a gépeden jpg formában, és úgy töltsd fel, akkor megjelenik a kép.

Kép
szdorka

Átkonvertáltam jpg-be. Akkor most kipróbálom:
Kép
Vendég

Sziasztok,

SosiKép
Tudod, szerdán írtam Neked, hogy a görbéd alapján pénteken nem kellene megjönnie Neked. De a hőgörbéd pont az ellenkezőjét mutatja... Egyetértek Dorkával Kép
Én sem vennék most tesztet Kép

DorkaKép
Én már annak is tudok örülni, hogy néha látom Tündit írni... legalább látom, hogy lélekben velünk van.

Pussz mindenkinek!

A derékfájós Unique
36+1

KépKép
unique

Niki segítségével sikerülhet megmutatnom nektek a kisbabámat! Kép Egy tünöményes, szinte mindene látszik neki. Kép

DinaKép

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

De örülök neked, Dina! Édes a picikéd, bár én nem látom mindenét, ahogy a doki és te. A barátnőméhez is útmutatást kellett kérnem. Szeretném már látni én is az én kicsikémet.
Te értesz a görbékhez? Vajon miért kérdezte tőlem Móni, hogy csináltak-e már hormonképet?
Vendég

Dina
Édes! Kép

Druszám Kép
Köszönöm szépen!

Dorka
Biztos visszatér a boldog énem is, csak kicsit várat magára. Veled mizujs?

Tündi
Vendég

Sziasztok!

Tündi, igen én is így érzem. Sajnos vannak dolgok amik maguktól is bonyolódnak, hátha még mi is rásegítünk akkor kész a káosz. Most jót fog tenni, hogy elmegyek a hétvégén Pestre és bár suli lesz, de tudok közben gondolkodni.
Remélem rendeződnek a dolgokl a lelkemben és a testemben egyaránt.
Egyébként Te is nagyon szomorúnak tűsz...

Dina, Móni
Azért állította le,mert nem látta normálisnak, hogy a 26. napon van még egy peteérés, és szerintem más módon akarja tovább folytani a kezelést. Azt mondta, hogy a méhszáj állapota szemre sokat romlott az utóbbi vizsgálat óta.

Angie!
Köszönöm, nagyon-nagyon kedves vagy. Próbálok uralkodni magamon és tűrni, ameddig lehet. Cak sajnos én hamar elveszítem a fejem. A gyerekek mindig azt mondják, hogy ha tanárnéni kiabál, akkor minden ok, mert pár perc és minden rendben lesz és újra normális lesz, de ha kiabálhatna és csendben van,és elvékonyodik a szája akkor szaladjunk. Kép Szóval most inkább csenben vagyok...
Te pedig türelmes legyél. Figyelgesd magad szépen és rájösz, hogyan is működsz. Kép Nincs két egyforma szervezet és szerintem két egyforma hónap sincs. Néha idegesebb vagy, néha boldogabb, néha több kevésbé egészségeset eszel (mint én most Kép) Szóval nyugi és próbálkozzatok.

Dina csak azt tudom mondani, amit mail-ben is
írtam aranyos és meglepően jól látszik.

Uniqe!
pihenj, hátha a hátfájásod is elmúlik. Már nem sok van és babázhatsz.

Én elindulok a nagyfaluba, mindeniknek jó hétvégét, akivel már csak hétfőn találkozom.
mátra

Dudu, ezt neked!!

Kép

Nagyon nagy szeretettel kívánom, hogy ilyen gyönyörűséges babáitok legyenek nektek is.
Vendég

Sziasztok!

Évi és Attila!
Fogadjátok gratulációmat a kis Dórihoz!!Nagyon szép!!!!!Kép

Brill!
Ez jó hír!!!
Szorítok!!!!

Kivi!
Gratulálok!!!!Kép

Mátra!
Sok erőt és puszit küldök neked!!!!!

Timi!
Hogy vagytok??

Csibe

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Csibe Kép Köszi jól vagyunk, tegnap már mutatott jóslófájásokat a CTG, úgyhogy kiváncsi vagyok, meddig leszünk még 2in1 Kép
Nálatok mi újság?

Timi

KépKép

KépKép
timika

Tündi, remélem is hogy visszatér, és remélem hogy minél hamarabb!

Köszi kérdésed, nálunk "csak" annyi van, hogy kb. 1 órája tudtam meg párom ereményét, ami várakozáson felüli 25 mió lett Kép
Ha még emlékszel (bár azért már régen volt), neki volt már két 13-14 miós eredménye, illetve a tervezett inszem napján 1-2 db volt látókörönként. Azóta eltelt 3 hónap, és most ment újra.
Szóval most éppen úszom a boldogságban, hogy akkor kezdhetjük az inszemet újra Kép
ennyi...

Kép
szdorka

Angie,
Csak azért kérdeztem, mert a ciklushosszodhoz viszonyítva furcsa, hogy a 16. napon még nem ment fel a hőd, de persze nem vagyunk egyformák, lehet,hogy neked később van peteérésed, nem akartalak megijeszteniKép

Tündi,
Köszönöm, remélem tényleg sikeres leszKép

Dina,
Nagyon aranyos a kis PöttömKép

Unique,
Kitartás, már nincs sok hátraKép

Csibe,
Veled mi a helyzet?

Timi,
Kezd izgalmas lenniKép

Lányok,
Egy hete elkezdtem a norbi update diétát, de most hogy úgy döntöttünk, hogy mégis lesz inszem szerintetek folytathatom? Végülis eszek rendesen, csak kenyeret, tésztát, krumplit és a napi fél tábla csokimatKép hagytam el. Szerintetek?

Móni

Kép
móni23

Dorka,
Ezek igazán jó eredményekKép
Különben fura, mert nálunk is ez a helyzet. A nyári inszemekkor alig volt kiskatona és azoknak is csak 15-20%-a mozgott rendesen. Tavaly télen és most télen is pedig tökéletesek lettek az eredményei. Fura, mintha az évszakokon múlna az eredményKép

Kép
móni23

Dorka!

Nagyon sok sikert nektek! Nagyon szuper hogy így javultak az eredmények.

Timika!
És mi hogy fogunk értesülni a jó hírről?
Izgalomhegyek vannak nálatok. Kép

Mátra!
Nem is tudom mit mondhatnék, nem könnyű az élet, kitartás.

CSibe!
Te hogy vagy?

Én rájöttem, hogy engem legjobban a séta kapcsol ki, ráadásul leginkább úgy, ha egyedül gyalogolok. A héten már megtettem vagy 15 km-et, hóban szélben. És jó. Ajánlom mindekinek, ainek most nem fenékig tejfel.

Semmi jó nem történik felénk. Hogy most rontsam egy kicsit a babanet bűnyügyi statisztikáját, (Didó féle autólopás után) képzeljétek tesómhoz betörtek. Ékszereket vittek el otthonról, míg ő nálunk volt.

Vigyázzatok ékszereitekre, emlékeitekre.

j.
Vendég

Junko, átérzem a tesod fájdalmát. Már hozzánk is törtek be, és vittek el pár cuccot, sőt egyszer anyuékhoz is, és onnan is vittek el pár olyan dolgot, amihez kötődtem. Azért ne vedd magadra, nem tehetsz róla, hogy pont nálatok voltak. Bárhol is lehettek volna.
Vendég

Mátra
Nem igazán tudlak vígasztalni sajnos, mert a vak vezet világtalant történet nem hatékony Kép Közhelyekkel meg minek untassalak, amúgy is tudod. Az én szomorúságomra az idő lesz a megoldás, úgy érzem, valahoyg ez utolsó mencsvár tud lenni Kép

Dorka
25 milla tyű ha! Kép Az szép! És normál %-ban mozgékonyak meg ilyesmik? Hátha spontán is összejöhet a téma Kép

Móni
Nem durva a diétád, szerintem nyugodtan folytathatod az inszem mellett Kép

Csibemama Kép
Hogy vagytok?

Tündi
Vendég

Angie
Normál esetben már kellett volna hőingadozásodnak lennie. Nem normál esetben 2 lehetőség van: 1. később van peteérésed, nem a ciklus közepén, ez esetben még semmi sincs veszve, mérjél tovább szorgalmasan. 2. bizonyára tudod, hoyg nem minden hónapban van peteérés, évente 1-2 alkalommal ez elmaradhat, ez esetben ez a hónap már esélytelen. De mindenképpen mérjél tovább, mert abból lehet megtudni a tutit, és jó lenne jövő hónapban is, hogy legyen mit összehasonlítani. Valamint majd próbáld meg menzi utáni naptól mérni, hogy még pontosabb lehessen a görbéd. Kitartást hozzá és NEM STRESSZELNI! Okés? Kép

Tündi
Vendég

Tündi, köszi a bíztatást. Nem csüggedtem el, csak nincs még tapasztalatom, és nincs viszonyítási alapom. A teszt második napja is pozitív, és ha azt veszem, hogy ciklusaim is 29-31 naposak, akkor az normális, hogy a 16-ik napon van peteérés. Majd nézem a hőmet a hétvégén is.
Nálad hogy vették észre az endometrózist? Nem sokat tudok róla, de ebből gyógyultak ki, és szültek utána gyereket gond nélkül? Azt tudom, hogy elég ismeretlen még az orvostudomány számára.
Vendég

Sziasztok!

Tündi!
Junkó saját tapasztalattal megelőzött. Mivel magam is azt akartam tanácsolni, hogy menj el valamit mozogni. Tudom említettem annak idején a jógát, de most az az érzésem, hogy valami csihipuhis verzió jobb lenne. Na nem box, meg ilyesmi, bár ha kedved van, de valami istenesen megugráltatós, "tökig"izzasztós.... hm?
teszem hozzá, tudományosan biztonyított módszer! ENDORFIN!!! és még cél is lehet, hogy megtaláld, mit is csinálj....

Évi77 és kis családod minden tagja!

NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT! MIELÕBBI ÖSSZERENDEZÕDÉST ÉS SOK_SOK TEJET!!!!

Duddu!
Aluszékonyság az első harmadban jellemző, második harmadban a sarkaiból a világot is kifordítod, harmadik harmadban, főleg két babával mint a Gyalogkakukkban a farkas akire ráejtették a sziklát. Csak a kezed lábad lóg ki.
Sajnos ez a kép túlontúl intenzíven szokot megjelenni előttem, amikor édes Emberem kedvekedni próbál nekem. Így ilyenkor vagy szünet, kiröhögi magát, vagy jól van kedves, semmi baj, majd máskor... na ezt nevezem én édes-savanyúnak!

Unique!
A fentebbiek ismerősek?Kép
Jól sejtem, hogy lassan te is alig várod, hogy fájjon, de most mán' rendesen?Kép
Tudod már sokat ecseteltem, de még mindig azt mondom, azok voltak az egész 40 hét legszebb pillanatai. Csak a baba, én és a méhem, aki útjára engedi a babám! Azt hiszem ez az egyetlen olyan fájdalom, ami édesebb a méz, mégsem kell hozzá mazochistának lenni!

Mátra!
Nem tudnád valahol levezetni a feszültséget? Akár úgy, hogy fogsz egy fejszét és fátvágsz, vagy bármi. Akár egy készlet tányér földhözcsapkodása! Komolyn nem vicc!
Innen úgy néz ki, lassan megfojt a feszültség, úgy meg nemhogy a párodra, de saját magadra sem tudsz figyelni!
Sose gondoltam volna, de egyszer egy óriásbögre földhözvágása mentett meg naggggyon csúnya lehetőségtől. Ha nagyon nincs "kedved" ilyesmihez, akkor próbáld ki. TUDSZ ÜVÖLTENI???? Nem valakivel, csak magadból kifelé.
Ha igen, felejtsd el amit eddig írtam. Tökéletes.

Olyan sokat írtatok amióta nem jártam erre, hogy most ennyi, de igyekszem újra átfutni, és még írni annak, akinek most nem!

Sziasztok!

Eszter 31+3

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Angie
Majd rakjál görbét jó 1 hét múlva, megnézzük, mit változik. Endót laparoszkópiával lehet csak diagnosztizálni, nálam a meddőségi vizsgálatok kapcsán került sor a műtétre november 11-én. Kigyógyulni? Jó a kérdés. Van rá esély, de lehet hoyg ha végre szülök és utána szeretnénk másodikat, addigra megint kiújul. És ha nem szülök újra, akkor talán életem végéig küzdök vele. Jól tudod, az orvostudomány még ott sem tart vele mint a rákkal, mert azt legalább az elején jó eséllyel gyógyítani lehet. De egészséges babák fogannak és jönnek világra az endósok körében, csak épp mondjuk 2 "klimax" kezelés között. DE VAN ESÉLY! És ez számít csak! Nincsenek statisztikák, felmérések, leírt tapasztalatok, szinte semmi, amire támaszkodni lehetne. Mindenkinek saját statisztikája van a fejében az endós fórumon. És nincs olyan hét, hoyg ne jeletnkezne egy újabb, súlyos endós Kép Borzasztó. És van aki 21 éves, és javasolják neki a babát. Hát könyörgöm, hogyan? Mikor még az ember sincs meg hozzá többnyire ilyen fiatalon. A többiről nem is beszélve. Hát ez van.

Eszti
Ja olyan ugrálós, vízfolyikabugyimbólis dolog kellene, csak ehhez meg lusta vagyok Kép Pedig hülyére röhögném magam utána 3 napig az izomlázból eredő hikomat mozgásom miatt Kép

Jó 7végét!

Tündi
Vendég

Kellemes hétvégét mindenkinek! Csak hétfőn tudok jönni, max vasárnap a szüleimtől.
Vendég

Sziasztok!
Még NEM JÖTT MEG!Pedig aerobikon is voltam. Ma délután vettem egy tesztet, ha reggelig nem jön meg, akkor megcsinálom reggel. Utánaolvastam ennek a hőnek. Ma reggel nem a szokásos 6:20 h-kor mértem, mert mentem dolgozni, hanem korábban 5:55 h-kor. De azért ez olyan sokat nem változtathat, nem? Ja és este ittam 1 dl fehérbort, ami a könyv szerint inkább emeli, de néha csökkentheti az aspirinhez hasonlóan a hőt. ma délután 37,1 C volt.

Lányok! félóránként megyek pisilni, hogy megnézhessem a bugyimat. Aerobról is kimentem. Ez kész őrület!

Kép
Kép
sosi

Sziasztok!

Dido!
A vesegörcsért nagyon sajnállak!Az borzasztóan tud fájni.Remélem, már jobban vagy és nincs nagy baj!
Azt viszont örömmel olvasom, hogy nincs szervi elváltozás, jók a hormonértékek.A tüszők is remek méretűek...Szorítok nagyon!Most már jónak is kell történnie!Kép

Niki!
Remélem nem okoznak majd gondot azok a fránya viszerek!

Timika!
Húú, hamarosan a kék sávban lesztek!KépDe izgi...Kép

Mátra!
Sajnálom, hogy leállította a doki a projektet erre a hónapra.KépPedig nagyon drukkoltam, hogy jó hírekkel gyere...,nem így lettKép

Móni!
Próbálj meg bízni a hatodik inszemben, főleg, hogy most a párod eredményei is jók!Kép

Dorka!
Neked is megy a drukk, hogy ha belevágtok sikerüljön!Kép

Sosi!
Kár, hogy leesett a hőd:Kép
Azért nem lenne rossz, ha Te a kivételek közé tartoznál!...Kép

Csibe!
Köszi Neked is!
Jól vagytok???Kép

Junko!
Én meg a kutyás sétát ajánlom kikapcsnak!Kép
Úgyis kell majd az új házikóhoz egy örző-védő eb...Kép

Nálunk:Tüszőcskék 16-20 mm-esek!Ha lehet fokozni a dolgot, még több van belőlük...Az ösztradiolom 157000 ( a maximális 11000 helyettKép), úgyhogy hyperstimura nem kicsi az esélyem...Ma már nem is kaptam Merionált.Holnap reggel ismét Kaáli, és megnézik mit művel a szervezetem szuri nélkül.Remélem, a legjobb megoldást választja!KépAztán este megkapom a repesztőt...és hétfőn punkció (Anikó!KépKépKép)

Köszönöm a sok és folytonos pozitívakat!Kép
Puszó Mindenkinek!
BrillKép

Kép
brill

Jó reggelt!
Nem bírtam aludni.Ilyen a hőm és negatív a tesztem. nem tudom mi van! Még nem jött meg.Kép

Kép
Kép
sosi

Szia Lányok!
Teljesen lemaradtam és már a visszaolvasás is képtelenségnek tűnik. Olyan rossz: ha nem tudok mindenkit elolvasni tisztára hiányérzetem van.
Pedig ma sem fog menni, mert vidékre megyek fellépni. Tiszta para vagyok, hogy nem árt-e ez az icipici tánc a kicsiknek, de minden szakember azt mondta, hogy nem gáz.
Szóval jók legyetek, később jelentkezem!

réka

Ui: Sosi! Kitartás! Ebből még bármi lehet. Próbálj meg megnyugodni, mert ez mindenképpen rossz. Milyen tesztet vettél? Még mindig lehet, hogy kicsit korai volt, azért drukkolok, bár az a hőleesés sajnos nem jó hír.
Vendég

Sziasztok!

Sosi!
Változott reggel óta valami? Drukkolok, hogy a legközelebbi teszted pozitív legyen!

Réka!
Én sem birom behozni a lemaradást, nekem is van hiány érzetem, nem vagyok teljesen képbe.

Lányok!
Remélem, hogy jól vagytok!

Ági

Kép
Kép
Ági279

Még semmi!

Kép
Kép
sosi

Lányok! 1.cn.KépKépKép

Kép
Kép
sosi

Sosi!

SajnálomKépKépKép

Kép
Kép
Ági279

Összefoglalva: A hőgörbének mindig igaza van! Megspórolhattam volna egy tesztet. Köszi a drukkokat, nagyon jól estek.

Kép
Kép
sosi

Brill!

Nagyon-nagyon szurkolok hétfőre!

j.
Vendég

Sosi!
Nagyon sajnálom!
De abban igazad volt hogy a reggeli hőt megközelitően ugyan abban az időpontban kell mérni!Mert jelentősen változik orárol orára!Én nagyon reménykedtem csöndesen hogy csak az lehetett a bibi!De nem!Kép

Brill!

Juj de közel is van már az a hétfő!
A tüszőiddel tuti minden rendben lesz!
És tudnak azok maguktol is szépen növögetni igy a végefelé!
Ne felejtsd!Sok hus és inkább vöröshus!
Tessék betartani mert bevált modszer!És nem lesz semmi gond!Nagyon nagyon szoritok!
Irj ha megkaptad a repesztőt!
Puszi AnikoKép
Ezt kivánom neked hogy hamarosan ilyen édes kis zebrád legyen!

KépKépKépKép
aniko24

Kicsi Brill!
Hát elérkezett az egyik nagy nap: a punkció! Szoritok nagyon, hogy sok petesejtet tudjanak leszívni, és hogy mind megtermékenyüljön és elkezdjen osztódni! Nagyon drukkolok!!!!!

Sosi
Sajnálom nagyon, sajnos a hődből tudni lehetett Kép Azért nem adjuk fel, oké?

Tündi, aki Timikáéknál vendégeskedik a férjével a 7végén Kép
Vendég

Sziasztok!

Sosi!
Sajnálom!Kép

Dudu!
Nem lesz semmi baj!Vigyázz azért Magatokra!Kép

Tündi,Timika + fiúk!
Legyen szupi hétvégétek!Kép

Junko,Aniko,Tündi!
Nagyon köszi, de úgy néz ki, a hétfői drukk mehet másnak...
Sajnos, még nem lesz punkció.Kép Az ösztradiolom ma elérte a 660000 (6X-os).
A repesztőt nem szabad megkapnom!
Most várunk, hogy lecsökkenjen a szint.Holnap reggel megint megyünk vérvételre, UH-ra.
Hát ez van...A babaprojekt alatt, ami gebasz jöhetett, azt mind megkaptam.Most már remélem letudva minden egy jó ideig!Kép

Szép estét.
Puszó Mindenkinek!
BrillKép

Kép
brill

Brill!
Sajnálom hogy nem megy zökkenőmentesen!
Nagyon szoritok hogy holnap jok legyen az eredményeid!
Kaptál erre valamit?Vagy magátol kell visszamennie?
Ne szomorkodj!Minden rendben lesz!
Nem lehet másképp!
Puszi Aniko

KépKépKépKép
aniko24

Sziasztok!

Már régóta olvasgatlak benneteket (is), én jelenleg a BMC-s topikban szoktam garázdálkodni Kép

Mivel hasonló problémával kűzdök, mint ti, gondoltam betársulok Kép - ha szabad.

Rólunk annyit, hogy a férjemmel immáron 11 éve vagyunk együtt, és sacc/kb. 8 éve nem védekezünk. Eleinte persze nem volt gond, hogy ezekből az együttlétekből nem lett baby, de telt-múlt az idő, és gyanússá vált a dolog. Pár éve már tudjuk, hogy nagy az esélye, hogy nem lehet ágyban, párnák közt gyermekünk, de húztok-halogattuk a dolgokat, és nem jártunk pontosan utána, hogy akkor most mit is kellene tennünk az ügy érdekében. Tavaly elmentem a nődokimhoz kivizsgálásra, ahol újra megerősítettek abban, hogy nincs peteérésem, és a párom vizsgálata sem lett kedvező, 1,4 millióan vannak csak a fiúk... úgyhogy a dokim átirányított a BMC-be. Dr. Wiegandthoz járunk január óta, jelenleg még tartanak a kivizsgálások, és ha a sors is úgy akarja, akkor hamarosan kezdődik a stimu...
Már csak a párom genetikai eredményére várunk (2 hét múlva lesz meg), nekem meg a HSG van hátra.

Mivel nincs, illetve csak nagyon ritkán van peteérésem, ezért a nődokim írt fel Norcolutot, aminek az utolsóját csütörtökön este vettem be, de sajnos piri azóta sem jelentkezett.
Szedett már valaki közületek Norcolutot? Mikor kell az utolsó gyógyi után megjönnie elvileg?

10.-re kaptam HSG-re időpontot, így, ha nem jön meg legkésőbb holnap, akkor sajna az időpont csúszni fog Kép

Ha tudtok valami okosat erről, várom hozzászólásaitokat Kép

Előre is köszi,
puszi mindenkinek!

Kép

Kép
zsókuci

Szia Zsókuci!

Amikor szedtem Norcolutot, akkor 10 napon belül kellett, hogy jöjjön Piros. Mindkétszer a 10. napon jött, szóval lehet, hogy nálad sem sieti el. Inkább kérdezz rá az orvosodnál, mert az sem mindegy, hogy mennyit kapsz...
Egy kalappal:

Juca

tjuca

Brill!

Még nem is írtam Neked!
Nagyon drukkolok, hogy sikerüljön a lombik. Attól, hogy nem jegyzem meg minden alkalommal, szorítok értetek. Nagyon kedves embernek ismertelek meg, olyan szintű optimizmus és derű áradt belőled, hogy jó volt melletted ücsörögni. Már nagyon várom a szép kis Gyémánto(ka)tKép Ne félj, ami késik nem múlik. Tudom, hogy a tortúra elbizonytalanítja az embert, de a gyümölcse nagyszerű, és igazán megérdemledKép

Puszó:

Juca

tjuca

Sosi!
Annyira sajnálom! Úgy örültem volna, ha sikerül neked. Hogy vagy? Túl vagy már rajta egy kicsit?

Brill!
Ha már minden rosszat kimerített a szervezeted, akkor valószínű nem jut már több és lesz egy gyönyörű kisbabátok. Ebben bízz, mert te is nagyon megérdemelnéd. Honnan van ennyi erőd...

Juca hogy vagy? Lábad, Manócska?

Zsókuci!

Kép

Eszter drága!
Fával fűtünk és amíg bírtam vágtam fát Kép Újabban, mióta ennyire fáj megint, már fel sem tudom hozni, nem még vágni Kép Egyébként igazad van. Van egy orvos barátom ő is azt szokta mondani, hogy ki kell adni a feszültséget rögtön, mert ha felgyülemlik, akkor sok bajt tud okozni. Sokszor szoktam csúnyán is beszélni Kép de még törni csak egyszer törtem. Lehet, hogy tényleg a földhöz kéne csapni valamit. Most, hogy mondod van valami mese is, amikor a főhős, akinek valami miatt nem szabad beszélni, ás egy nagy gödröt és abba kiabálja bele a fájdalmát...
Hogy vagytok? Odabenn hogy viselik ezt az őrült időjárást?
mátra

Jaj, lehet, hogy az elmúlt napokban lemaradtam, de Évi77 és Dóri hazamehettek már? Rendben van-e a kishercegnővel minden?
mátra

Sziasztok!

Juca,
köszönöm az infót! Ma reggelre megérkezett piri..., úgyhogy a norcolut utáni 3. napon. De szenvedek is, mert leszakad a derekam, meg a hasam is nagyon görcsöl Kép De nem baj, remélem így a pénteki HSG-re elmúlik! Kép

Mátra,
nagyon köszi, tündériek a pingvinek! KépKép

Szép Vasárnapot mindenkinek! Kép

Kép

Kép
zsókuci

Mátra!

Köszi jól vagyunk. Manó leginkább éjjel aktív, de akkor nagyon. Az anyján viszont nem tud kifogni, mert olyan fából faragták, hogy szinte minden helyzetben tud alukálniKép

Zsókuci!

Rájöttem, hogy hülyeséget írtam. Szóval a Norcolut megvonásos vérzést csinál. Tehát amíg szeded nem jön meg, amikor abbahagyod akkor szoktak mondani egy max. időt, amíg meg kell jönni, és nekem ott volt mindkétszer, hogy amikor már kellően nekikeseredtem, na akkor az uccsó pillanatban jött meg. Napot nem tudok mondani, mert arra már nem emlékszem, a tíz nap az a kúra volt bocsi.

Juca

tjuca

Sziasztok!

Brill!
Nagyon remélem, hogy most már tényleg az utolsó próbához értek... (Tudod, a legkisebb királyfinak is mindig nehezebb a dolga...Kép) Drukkolok ezerrel (nem, inkább százezerrel!!!!)!

Mátra!
Sokszor az ember nem érti, hogy ez vagy az a nehézség miért lép fel. Aztán később, amikor megkapod az első uh-képet a kicsidről, majd a kisbabát tartod a karodban, eszedbe sem jut, hogy mennyit kellett küzdenetek érte, sőt, biztos, hogy azt mondod majd, hogy akár még többször is vállalnád... Nagy pussz és ölelés!!!! Vigyázz Magadra!!!

Sosi!
KépKépKép Mindenesetre megbízható a szervezeted, ez tény... Jelezte, hogy mi újság.

Zsókuci!
Szia köztünk! Én is szedtem Norcolutot kétszer is, és nekem azt mondta a dokibácsi, hogy 3-4 napon belül meg kell jönnie a mensinek. Úgy is volt, ha jól emlékszem, a 4. napon jött meg mindkétszer. De nyilván a Te szervezeted másképp reagál. Aranyosak vagytok a képen! Meglestelek Benneteket... Kép

Képzeljétek, lányok, tegnap este olyan vircsaft volt a pocimban!!! Mazsola valamit nagyon ügyködött, mert szabályosan ki akarta rúgni a ház falát... Még apa is azt mondta, hogy hűha, kicsim, azért ez nem semmi!Kép Úgy képzelem, mintha valaki a vízben fordul egyet, és közben kapálózik a kezével-lábával. Szívesen megnéztem volna...Kép

Pusszancs mindenkinek!

Norwell+Mazsola (24+3)

Kép
Kép
norwell

Zsóka!

Most látom, hogy megjött. Ennek most örülök, jó? És akkor pénteken minden rendben lesz!

Szia

Norwell+Mazsola

Kép
Kép
norwell

Sziasztok!

Nagyon aranyosak vagytok, köszönöm! Kép

Juca,
igen, valószínűleg a kúra idejével keverted, az a 10 nap. Amúgy nekem a gyógyiszedés 4.napjának környékén meg olyan érzésem volt, mintha egy gonosz kis manó, egy hosszú, éles karddal bökdösne alulról...- de gondolom a hormonális hatások egyike volt ez.

Norwel,
Köszi! Kép
Látom te már túl vagy a félidőn! Kép Utólag is gratulálok! Te is lombikos vagy? - sokat visszaolvastam már, de őszinte leszek, annyi az infó, hogy már semmire nem emlékszem Kép
Hányadikra sikeredett Mazsola?

Szia:
Zsókuci

Kép

Kép
zsókuci

Úgy esik a hó megint, mintha december lenne. Nem lesz már soha tavasz?
Felétek is ilyen az idő?
mátra

Szia Mátra,

itt is szakad Kép Tényleg sose lesz már tavasz...Kép

Mindjárt mehetünk szánkózni....

Kép

Kép

Kép
zsókuci

A múltkor sem jött be, hátha most sikerül varázsolni

Kép
mátra