A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2006. tavaszi babák

INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Mamacka: nagyon szorítok, hogy végre összejöjjön Nektek egy külön lakás!!!!!!!
Utána már minden sokkal könnyebb, mégha a hitelt kell is fizetni.
Egyébként milyen lakást néztetek ki és hol?

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Apával visszalapoztunk és megnéztük az összes babát!
Gyönyörűségesek, teljesen elolvadtunk mindketten! Kép

puszi nektek és jó éjszakát!

Kép
Kép
Kép
mamacka

Tünde
Köszi
Budán... ott laknak anyuék is Kép 56 nm 12.6 millió körül... ebből még jó lenne alkudni... de nagyon megszerettük Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamacka: nem is drága, gondolom használt lakás. A bankok arra is adnak jó feltétellel hitelt?

Ha valakit érdekel üdülési csekkre pályázat:

http://www.mnua.hu/pdf/egyuttpihenacsalad.pdf

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

<font color="aa00aa">Hát csak nem sikerült megint 2 óránál többet aludnom egyhuzambanKép éjféltől fél 2-ig és fél háromtól fél 5-ig tartott az éjszaka... Azért a gyerekek trükkösek ám: szülés előtt nem tudunk aludni, mert mindenhol fáj meg pisilni kell, utána meg ők nem hagynak Kép

TündeKép Megasztár jó volt, nekem Anikó most nagyon tetszett (múltkor gyengus volt, az igaz) viszont van egy újabb Torres Danink - akit majd a kiscajok nem hagynak kiesniKép De a Szabolcs fiú megérdemelten esett ki. Somától mondjuk időnként tépem a hajam, annyira nyerni akar, csak sose jön neki összeKép Igaz, a múltkor meg Zita volt nagyon kínos - nem is értem, miért engedik, hgoy kinyissa a szép kis szájátKép

Szóval azért nekem tetszett a dolog, nagyon isKép

MamackaKép Akkor most van konkrét dolog is, amiért gondolunk rád, apóst még szavak szintjén se vedd bele a gondolatokba, csak baba és lakásügyekre koncentráljKép +++++++++ Kép</font>

indianyo

Sziasztok!
Csak egy kérdés hátha valakinek ismerős a probléma, én még nem találkoztam vele hiába 3.babaKép
Iszonyúan szörcsög az orra a tejtől, szerencsére tüsszög tőle, így néha ki-ki jön egy emberes adag, de így is nagyon zavarja , minket pedig idegesít.Próbáltuk szívni mikor már elviselhetetlen de még a porszívó sem segít.....ilyenkor várjuk a megmentő tüsszentést.
Van erre valami trükk?Meddig tart ez?UTÁLOM!

Becsi

Egyébként még visszaolvasni sincs időmKép, de a szülés majd íródik, nem hosszúKép
becsi
Iklad

Sziasztok!

Ma jól rámijesztett Katica. Úgy kezdődött, hogy este mozgott, mint akit nyúznak, rettenetesen fájdalmas volt nekem. Kb egy fél óráig csinálta, aztán lenyugodott. De tényleg nagyon-nagyon fájt. MOndtam is Tamásnak, hogy remélem nincs vele semmi gáz. Ezután éjjel két rémálmom is volt, az egyik, hogy anyuék meghaltak vmi szerencsétlenségben, a másik, hogy ctg-n voltam, és nem találták meg a szívhangot. Na felkeltem reggel, vártam Katicát, mert általában együtt ébredünk. Eltelt fél óra, semmi. Elkezdtem simizni, semmi. Ráztam a hasam, semmi. Na itt már beparáztam rendesen. Szóltam Tamásnak hogy jöjjön, beszéljen már hozzá, meg símogassa, hátha neki visszajelez. Hát jó 10 percig megint semmi. Mikor már ott tartottam hgoy mindjárt felkeltem apát hogy vigyen be a klinikára, na akkor kegyeskedett kettőt rugni a kisasszonyKép De én nagyon beparáztamKép De azóta már felébredt.
Szóval nem kezdődött túl jól a reggel. Fájásom továbbra sincs, csak a hasam alja fáj nagyon, úgy mint mensikor, meg a hátam akar leszakadni. No meg nem bírok aludni, éjjel is 20 percenként ébredtem, hajnalban már sírva fakadtam, hogy nemigaz hogy ne mtudok aludni egy kicsit. Erre ébredt Tamás-szerencséjére- mert nem állított magának ébresztőt, amúgy elkésett volna a melóból...

Mamacka, drukk a lakáshoz, mi is nézegetjük a neten, mert nyárra nekünk is ez a programKép Anyóssal is beszélgettünk, mondta hogy 3 millát ad nekünk a Tamás lakásrészéért, így lesz önerőnk isKép Plusz még a fél szocpolKép Szóval csak lakást kéne találniKép

Lelépek, mert itt ülve nagyon fáj a hátamKép Annyira szülnék már, mert ez így már sehogy se jóKép

Tünde, sajnos a klinikán hierarchia van, a dokim nem dönthet csa kaz osztályvezető főorvos. Inkább azt próbálom vele majd megbeszélni hogy ne fektessen be. Met ha befeküdtem, akkor tuti indítanak. De a legjobb lenne nem túlhordani, és akkor nincs problémaKép

Zsu
38+6

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Becsi: trükköt sajnos nem tudok, de tök normális, amiről írsz. Nekik még sokkal erősebb az összeköttetés az orrüreg és a szájüreg között. Zsomának volt, hogy szopi közben az orrán jött ki a tej.
cory 38+3

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Sziasztok Lányok!

Már rég ébren vagyok, mert a párom és a kollégája elvitték a két fotelt itthonról, hogy legyen helye a kiságynak. Szóval órákon belül lesz helye a babának!

Mamacka!
Szerintem nagyon jó áron néztetek lakást!

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Sziasztok!

Gyöngyi ma éjjel kezdett görcsölni, így bementek a kórházba, most vizsgálják, még nem tudok új fejleményeket.

Nálam még semmi. Holnaptól naponta kell járnom CTG-re.

Scullyx
39+6

KépKép
KépKép
scullyx

Babettáról és Foriáról semmi hír? Már 2 napja elkezdett folyni a vizük.

cory
Budapest

MIért nincs itt sneki??? Mindenki apázikKép Enyim apa dolgozikKépKépKépKépKép

Én itt vagyok, figyelek!

Kép

Zsu
38+6

www.mamami.hu
zsuzsófi

Tegnapra jósolták nekem a babát. Nem bújt ki. MA meg havazik, egész hétre ilyen időt mondanak, úgyhogy remélem, vár még legalább 1 hetet a csjszi, mert én tavasszal akarok szülni, nem télen Kép

cory
Budapest

Babetta nem válaszol órák óta az sms-reKép
becsi
Iklad

Én is írtam Babettának, nekem sem válaszol. Remélem, azért, mert babázik. Kép
Vendég

Akkor Babettának drukkolok nagyon Kép

cory
Budapest

most nézem, hogy Ha Pgyöngyi, Babetta és Foria bent vannak a kórházban, és netán már meg is szültek, akkor dobogón vagyok a táblázatbanKép Olyan hihetetlen, hogy így rohan az időKép

Babett szvsz már babázik. Ha mégsem, drukkok mennek, ha igen, akkor gratulálok!

Kép

Zsu
38+6

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok!

Zsuzsófi!
Ismerősök az utólsó hetes problémáid. Az én lányom is pörgött tegnap, ma meg nagy néha rúg egyet-kettőt.

Nálunk óriási a hóKép A családom többi tagja ma már 3x vant kint havat lapátolni. Remélem reggelre eláll, sőt jó lenne, ha el is olvadna, hogy zavartalnul eljussunk a kórházba, nst-re, u.h-ra, és hátha végre megtudjuk mikorra programozza a doki bácsi a császárunkat.
Én is szoktam "programozottan " beszélgetni Dalmával, de fogalmam sincs mit sugaljak neki, induljon be magától a szülés, hisz akkor is császároznának, és nem biztos, hogy a doki időben előkerül. Vagy maradjon még bent? Azt sem szeretném, nehogy valami baj legyen odabent. Szóval elég tanácstalan vagyok.
Kaptam kölcsön egy medela mellszívót, ilyet:
Kép
Szerintetek ez jó lesz?
Én a nagyobbakkal is csak az eljén fejtem, utána beállt a kereslet-kínálat.
Van valakinek ilyen mellszívóval tapasztalata?

Rita
38+0!

Rita
Kép
Dorka 10, Dani 12,5 éves
ritaa

Sziasztok!

Rita, nekem is ilyen mellszívóm van és nekem nagyon bejött.

Zsuzsó, jól megijesztett a kisasszony. Nem is tudtam, hogy a klinikán ez a "törvény", hogy be kell feküdni és indítják a szülést. Nem nagyon tetszik.....

Én lassan minden nap azt hiszem, hogy szülök. Ha jól érzem magam azért, ha rosszul azért. 3 napja elmúlt a gyomor égésem, gondolom Prüntyi leszállt, meg lejjebb is érzem, hogy rugdosna, nem a torkomon akarja kinyomni a lábát. Tegnap folyamatosan keményedett a hasam, ahogy Cory olyan jól megfogalmazta, úgy rendesen rácuppant a babára a hasam. Na és persze pont a Bába válaszolt olvastam a szülés fejezetet és abban jelként írták, a hasmenést, haskeményedést, magzatvíz szivárgást. Egyértelműen rögtön elkezdtem érezni, hogy wc-re kell menni, jah és hogy kifolyik belőlem valami.:-) Persze aztán nem lett semmi....
A frontok jól elvannak, délelőtt majdnem felgyulladtunk a játszótéren, most meg szakad az eső és lehült vagy 10 fokot. Remélem itt már hó nem fog esni.

Nyúlanyó 37+5

Nyúlanyó+Tamás Botond (2006.03.14.)+Viktória (2003.04.21.)

[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/3ud.png[/img:5b8b07f275]
[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/4qv.png[/img:5b8b07f275]
nyúlanyó

Rita! Én párszor használtam ilyet Luca születése után - ha ezzel kell fenntartani a tejtermelést, akkor kényelmetlen, hogy húzgálni kell, de arra, hogy egy-egy alkalommal kis mennyiséget fejj, megfelelő.

Zsandi! Óriási gratula a két pöttömhöz KépKépKép Sok boldogságot és tejecskét! KépKépKép

Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts

Nyúlanyó! Köszi az infót a mellszívóról.
Én is szinte minden nap szülni készülök, ha érzek egy kis görcsöt, azonnal nézem az órát, hogy vajon rendszeres lesz-e? Kép

Kérdés, lányok:
A tejgyűjtő mellkagylót külön lehet kapni? A neten csak olyanokat találtam, ami bimbóvédő vagy kiemelővel együtt van, vagy ugyanzt használják két dologra?

Rita
38

Rita
Kép
Dorka 10, Dani 12,5 éves
ritaa

Most írt Babetta, még nem szült....csak körülötte mindenki.Szerinte már nincs sok hátra, alig tud mozogni.
becsi
Iklad

Sziasztok!

Szisznek, Lylynek és Zsandinak gratulálok, sok-sok boldogságot kívánok, és Isten hozta a kisbabákat a világon. Kép Jó sok tejcsit kívánok Nektek.

Jó sokáig nem jelentkeztem, mert eléggé megkínlódtunk a mellgyulladással Kép, nem kívánom senkinek. Sikerült úgy kikerekedni Kép belőle, hogy nem lett sebészet a vége és a szoptatás is normalizálódott. Szóval ha ilyen tanács/tapasztalat kell valakinek, szóljatok. Kép

Próbálok majd többször benézni, de a Baba mellett tanulgatnom és olvasnom is kellene az egyetem miatt.

Kellemes estét mindenkinek.

Mariann

Mariann & Istvánka 2006.01.31.

KépKép
mariannka

Mariannka: remélem, most már túl vagytok rajta teljesen!

Ma kivasaltuk a textilpelusokat is, meg meglátva a havat, a téli overált is kimostuk, biztos, ami tuti. Még a babakocsit kell kimosni (mármint a huzatát), de az még ráér, meg a matrac nincs még elöl, de ezt megoldják a fiúk, míg nem vagyok itthon Kép Kezd egyre izgibb lenni Kép

cory

cory
Budapest

Becsi: nálunk is sokat szörcsög és a porszívó nem szedi ki, VISZONT: én bedugom az orrába az orrszívó csövét és apa szájjal megszívja (ott ahol a porszívó csatlakozna), olyan vákumot csinál, hogy még az odaszáradt dolgok is kijönnekKép

Babettának nagyon drukkolok! Akkor mégsem magzatvíz volt, mert akkor már rég szülni kellett volna, nem???

Zsu: hú, neked már minden bajod van, szegénykém!!! kitartás!!!

Mariann: örülök, hogy végre jelentkeztél és elmúlt a gyulladás!!

Nyúlanyó: azért még van 2 hetedKép

Gyöngyinek is mennek a DRUKKOK!!!!

Nálunk ma vendégeskedés volt, Peti öccséék voltak nálunk, nekik 6 nappal később született meg a babájuk, mint Bettina. A picik az ebéd alatt aludtak, úgyhogy tudtunk enni, racletteztünk.

Jó Éjt Mindenkinek!!

Tünde

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Sziasztok Kép
Adri Kép
Nagyon boldog szülinapot Kép
Mi volt a meglepi?

Zsandi Kép
Gratula Marcihoz és Flórázoz Kép Nem semmi,hogy simán sikerült megszülni őket Kép
Nagyon sok boldogságot és sok-sok tejecskét Kép

Zsuzsófi Kép
Szegénykém Kép Remélem jobban vagy már és apával is sikerült kibékülni Kép
Drukklok, hogy Katica a jövő héten kibújjon Kép

Gyöngyi Kép
Kitartás! Ahogy Cory mondja, beszélgess a babával, hátha az hat rá Kép

Tünde Kép
Hát igaz ami igaz, a lányom nem mocorgott ennyit az utolsó időben és tényleg nyugodt baba volt. Hát majd meglátjuk, hogy a kicsifiam milyen lesz Kép
Dorina beszólásait nem lehet megunni Kép
Babetta nem tudta megmondani mi volt ami folyt belőle, minden esetre már nagyon szülni akar, amit nem is csodálok Kép

Szisz Kép
Örülök, hogy gyors szülésed volt és hogy van sok tejcsi Kép
Képet ha tudsz tegyél fel Katáról Kép

Mamacka Kép
Drukk a lakáshoz Kép Azért egy sajátban biztos nyugodtabb lenne az élet Kép Apóssal meg ne törődj Kép

Becsi Kép
Sajna nem tudom mit lehetne tenni az orrában lévő tejecskével, ezzel még nem találkoztam.

Mariann Kép
Örülök, hogy most már jobban vagy Kép

Velünk minden rendben, picifiam még mindig nagyon aktív Kép Szerintem már nincs sok helye a nyújtózásra, de azért próbálkozik Kép
Reggel megyek ctg-re, meglátjuk mit produkálunk Kép

Annácska 35+6

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Sziasztok lányokKép

Köszönjük szépen a gratulációkat, nagyon jól estek.
Pénteken hazaengedtek minket hála, de időm szinte semmi sincs, folyton van valami amit meg kell "oldani". A picur nagyon rendes gyerek, mintha olvasta volna a nagykönyvet a pocimban, 4 óránként eszik, két etetés között alszik, márha az okos nagy bátyusa hagyja aludni és nem visitja fel valami igen fontos és aktuális hisztijével... De legalább igy marad valamennyi időm két szopi között vele is foglalkozni, hogy szokja az új helyzetet. Nagyon kell rá figyelni, mert még nem tud különbséget tenni a finom és durva mozdulatok között, de majd csak belejövünk.

Minden új babót istenke hozta köztünk, családjuknak nagyon sok örömet, boldogságot és egészséget, nekik meg sok sok fini tejcsit.

Apa most itthon van velünk két hétig, igy nem igérem hogy tul sürün jövök, de azért probálom követni ha sikerül az eseményeket.

Kép

sok puszi

Ági & Peti

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Sziasztok!

Én a Gyöngyi nővére vagyok. A Gyöngyinek reggel hétkor már 5 perces fájásai voltak,hajnal óta a szülőszobán van.Azóta nem beszéltem vele.Nagyon izgulok, hogy minden rendben menjen. Szegény nagyon fáradt, mert már szombat hajnal óta görcsölget és nem nagyon tudott aludni. Ha valamit megtudok jelentkezek.
Tündi köszönöm a drukkokat a Gyöngyi nevében is.

Orsi

Kép

Kép
pgyöngyi

Orsi: Nagyon drukkolok Gyöngyiéknek!!!!!

Ági: Peti még mindig tündéri Kép

cory
Budapest

Szia OrsiKép Szerintem miandannyiunk nevében kívánhatok Gyöngyinek sok erőt és türelmet és boldogságos szüléstKépKépKép

indianyo

Sziasztok Lányok!

Sikerült ma reggel is kimásznom az ágyikóból.

Orsi!
Kitartást és sok erőt Gyöngyinek!

Ágiboszi!
Tündéri ez a kölök!

Rólunk:
Tegnap meghoztuk a kiságyat, persze a baldachint alig lehet rátenni, mert mintásra van csinálva a széle és a baldachin szorítója pont minta közé esik. Aztán elvitatkozgattunk, hogy pontosan hol legyen, mert azt persze senki nem nézi, hogy én majd nem tudok az ágyról felkelni, ha mellé van tolva. Meg ismerősök szerint - akik segítettek elhozni - nyugodtan mehet a monitor! mellé, mert az a gyerek már úgyis kapott annyi sugárzást, hogy csak na! Szóval tegnap volt egy kis harcom, de azért csak úgy lett minden, ahogy én (és mellesleg a férjem) akartam!

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Sziasztok!!!

Zsandi: Gratula Marcihoz és Flórázoz! Nagyon ügyes voltál! Sok-sok boldogságot, örömöt, tejecskétKép

Ági: Nagyon szép kisfiú Petike! Mégegyszer gratulálok hozzáKép

Gyöngyi: Kitartás! Sok-sok erőt küldünk, hamarosan már a te kezedben is ott lesz a gyermeked! Drukkolunk!
Orsi: Köszi a tájékoztatást!

Adri: Nagyon boldog szülinapot utólag isKép Hogy sikerült Apának a meglepi?

Zsuzsófi: Drukk a hétre!

Szisz: Jó, hogy otthon vagytok, és hogy ilyen simán ment a szülésKép Várjuk ám a képeket!

Mamacka: Én is nagyon drukkolok Nektek a lakáshoz Kép

Becsi: Nálunk is van benne tejecske! Mi kiszívtuk. Meg olvastam, hogy kamillás, vagy napraforgó olajos vattával (nem fültisztítóval) egy picit ki lehet törölni a váladékot, meg a darabkákat. Az amúgy is általában tüsszentésre készteti őket, így a makacsabbak is távoznak... Hátha...

Mariann: Jó, hogy jelentkeztél! Örülök, hogy most már jobban vagy biztos borzasztóan fájhatott! Reméljük, nem lesz szükségünk segítségre...Istvánka? Jól alakultok?

Tünde: Még Dorina-beszólásokat!!! Kép Hihetetlen a kiscsajKépNekünk Botond még az utolsó éjszakán is szétrúgta a bordámat, leboxolta a hólyagomat...Kép Most sem túl nyugodtKépKépKép

Babetta: Továbbra is nagy drukk! Sok türelmet kívánok, bár ez lehet a legnehezebb része! Akkor mi folyt???

Én hétvégén kicsit kivoltam, mert a Picinyem már múlt héten elkezdte felcserélni a napszakokat. Éjszaka nem aludtunk, délelőtt sem, csak délután! De akkor meg a fáradtságtól hiszti volt. Nem tudom, lehet "csak" a frontok viccelődtek, vagy most kezd már hatni igazán az Infacol, vagy most kezd már igazán megszokni mindent, vagy nem is tudomKép...de ma este ismét egy tündér volt. Éjfélkor, 4-kor kajolt, aztán szunya. Utána ébren volt olyan 6-tól, de elmagyarázott magának a kiságyban, és csak 6,50-kor kért enni. Azóta még alszikKép Le is kopogom gyorsan, de olyan jó lenne, ha így maradna! Napközben persze lehet fenn, játszunk, ilyesmi, csak éjszaka aludjon!!!Kép

Megyek is, mert szerintem lassan ébred!

Többi kismama, Anyuci merre??? Angi, Eszti, Titati??? Hogy vagytok? Bébik?

Anita

Anita
Kép
Kép
_anita_

Orsi,
szurkoluk Gyöngyinek, kitartás! Kép Biztosan rendben lesz minden! Kép

Ágiboszi,
nagyon szép Babóca Peti, gratulálok én is még egyszer! Kép

Nadine és Dorka 33+4 Kép

nadine81

Sziasztok!

Mi még egyben. Kata tegnap este is rendetlenkedett, de legalább éjjl is és reggel is jelzett hogy jól van. De nem hittem ovlna hogy ilyen fájdalmasan is tud mozogniKép

Pusz

Zsu
39+0

www.mamami.hu
zsuzsófi

Gyöngyinek megy a drukkKép
Mi van Babettával, Szandrával???????Kép

Zsandinak gratulaKép

És jöjjenek a tündéri kisbabócák:annyira cuki mindegyik, hogy nem is igazKépKépKépKép
Olyan kis helyes bébis cuki pofikák, én is szeretném már a kis punci-muncit itthon ölelgetniKép

Vikó, köszi mégegyszer a rengteg e-mailt, aztán az is megjött, amit nem vettem észre, de ez a fuc.... gép a töröltek közé tette rögtön, viszont a képeket(Csemáét )meg folymataosan kitörli.
Mindegy, köszi a sok próbálkozást.Kép

Rólunk csak annyit, hogy tegnap volt az első nst bennt a kórházban(egy szülőszobában!!!!!), minden tutkó,szülésznő még mindig nagyon jó fej, aranyos Kép
Viszont a mellettem lévő szülőszobában éppen szültek!!!!
Képzelhetetitek mit éltem át 2 perc alatt,ott kiabált a nő, hogy nem bírja, meg ordított.
Mintha csak magamat hallottam volna, (ráadásul abban volt, amiben 2 éve Olivért szültem)
Kicsit sokkolt a tudat, hogy 3-4 hét múlva én is ott lehetek, aztán ordíthatok, mint állat Kép
Pénteken kell legközelebb mennem,de akkor a rendelőbe, és akkor nem hallok hangokatKép
De minden rendben van velünk, az a lényeg.
Vérképem is tökéletes lettKép

Mariann, nem semmi ez a mellgyulladás, de most már szerencsére túl vagy rajtaKép

Rita, első mellszívóm Leventével nekem is ilyen volt, kiszedett mindent, de nekem nagyon fájt vele, olyan vákumot képzett, hogy az egész mellem bennt volt a csőbenKépKép, és nem volt egyszerű a pumpálás sem.(nekem)
Most is Medelát vettem, csak az elektromosat.

További szép havas márciusi napotKép

Ildikó 36+3
vas

Gyöngyinek megy a drukkKép
Mi van Babettával, Szandrával???????Kép

Zsandinak gratulaKép

És jöjjenek a tündéri kisbabócák:annyira cuki mindegyik, hogy nem is igazKépKépKépKép
Olyan kis helyes bébis cuki pofikák, én is szeretném már a kis punci-muncit itthon ölelgetniKép

Vikó, köszi mégegyszer a rengteg e-mailt, aztán az is megjött, amit nem vettem észre, de ez a fuc.... gép a töröltek közé tette rögtön, viszont a képeket(Csemáét )meg folymataosan kitörli.
Mindegy, köszi a sok próbálkozást.Kép

Rólunk csak annyit, hogy tegnap volt az első nst bennt a kórházban(egy szülőszobában!!!!!), minden tutkó,szülésznő még mindig nagyon jó fej, aranyos Kép
Viszont a mellettem lévő szülőszobában éppen szültek!!!!
Képzelhetetitek mit éltem át 2 perc alatt,ott kiabált a nő, hogy nem bírja, meg ordított.
Mintha csak magamat hallottam volna, (ráadásul abban volt, amiben 2 éve Olivért szültem)
Kicsit sokkolt a tudat, hogy 3-4 hét múlva én is ott lehetek, aztán ordíthatok, mint állat Kép
Pénteken kell legközelebb mennem,de akkor a rendelőbe, és akkor nem hallok hangokatKép
De minden rendben van velünk, az a lényeg.
Vérképem is tökéletes lettKép

Mariann, nem semmi ez a mellgyulladás, de most már szerencsére túl vagy rajtaKép

Rita, első mellszívóm Leventével nekem is ilyen volt, kiszedett mindent, de nekem nagyon fájt vele, olyan vákumot képzett, hogy az egész mellem bennt volt a csőbenKépKép, és nem volt egyszerű a pumpálás sem.(nekem)
Most is Medelát vettem, csak az elektromosat.

További szép havas márciusi napotKép

Ildikó 36+3
vas

Bocsi, kétszer ment elKép

Cory, Vikó, zsugaparty???????
Én nem is tudok zsugázni!!!!!KépKépKépKépKépKép
vas

<font color="aa00aa">VasKép Hát itt két tanáremberrel állsz szemben, úgyhogy megoldjuk a zsugatanítást is Kép- ráadásul Cory matekszakos Kép

Csütin megyek a kórházba, akkor biztos engem is berángatnak CTG-re, pedig de kihagynám... új labort nem kértek tőled? Én ma akartam menni, de lefagyott az út és senki nem tudott elvinni, úgyhogy holnap pótolom - ne kelljen ezért is visszamenni... </font>

indianyo

Csajok, tegnap mértük először a minimanót.
Kedden este fürcsi előtt, kaja előtt 3100 volt, és tegnap este ugyanígy 3370.

Lehet ez???

Egyébként nagyon kitokásodott, nade ennyire? Amúgy nem is csodálkoznék, mert a napi 8 kakis-pisis pelus az átlag.

Tapasztalt anyucik?
Vendég

Sziasztok!

Ági!
Nagyon cuki a kis Peti!

Gyöngyinek megy a drukk, reméljük ma megszül.

Ildi!
Nem semmi lehetett az nst-d a szülőszobán.
De megszoktuk, hogy veled mindig különös dolgok történnek Kép

Mamacka!
Milyen lakást néztetek ki?

Anita!
Reméljük a kis Boti, hamarosan megtanulja melyik az éjszaka, és melyik a nappal, addig is kitartás!

Mi voltunk ma nst-n, u.h-n. A BPD:92 mm. A lepény II. fokban érett.

A doki megvizsgált, azt mondta a baba feje fent van, a méhszáj teljesen zárt.
Csütörtökön újra nst. A szülést (a császárt)a jövő hétre tűzte ki, a pontos nap még nincs meg.

Rita
38+1

Rita
Kép
Dorka 10, Dani 12,5 éves
ritaa

Köszönjük a drukkokat a lakáshoz! Kép
Ha minden igaz ma megyünk előfoglalózni.... egy kicsit aggódom de nagyon várom is... kiszámoltuk, hogy pont koppanóra jövünk ki havonta... semmit nem fogunk tudni félrerakni. (ráadásul a konyhát fürdőt fel kell újítani) Nekem is kell keresnem valami munkát a gyerek mellett... És persze a kajálás is elég szűkösen lesz megoldva... már a mosható peluson is erősen gondolkodom, mert a havi 10000 az eldobhatóra lehet luxus. (kb annyi nem?)

Ági
Olyan gyönyörű ez a Peti fiú! Kép

Minden újszülöttet Isten hozott. Kép

Mariannka
Nem irigyellek a mellgyulladás miatt Kép jó, hogy megúsztátok kés nélkül! Kép

Babettának továbbra is minden jót!

Kép
Kép
Kép
mamacka

Rita
Használt lakást néztünk... néztünk újépítésűt is de az 47nm volt 16 millióért akciósan! Kép ráadásul a falatnyi kis udvara közvetlen közelében volt az egész tömb szemeteskonténere! Kép

Reméljük minden rendben lesz vele.. Kép és még fizetni is tudjuk! Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamacka!
A fő, hogy külön lesztek és a sajátotok lesz!
Másfél szobás, vagy több? Mikor költöznétek?

Rita
38+1

Rita
Kép
Dorka 10, Dani 12,5 éves
ritaa

1.5 szoba... Én csak ősszel látom reálisnak, hogy rendesen elkészüljünk vele. A fürdőt meg a konyhát teljesen ki kell pakolni és újra rakni...
Férjem már előbb szeretne... majd meglátjuk... a pénztől is függ.

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamacka,
nekünk tök új a lakás, így felújításra nem kell költeni, de mivel eddig albiban laktunk nics egy deka bútorunk se, csak egy mosógépünk van.
Még egy szék sincs...
És mi is pont nullára jövünk majd ki, ha meglesz a baba 1 éves el kell mennem dolgozni. Így van ez, nehéz az indulás.
katicuska

Azt hallottam a babák nagyon szeretnek bárányszőrön aludni. Nekünk van, egy barátnőmék ezzel foglalkoznak. Szerintetek alárakjam a babakocsiba? Mert ugye abban fog lakni néhány napig.
A kiságyban kókuszmatrac lesz, szóval oda nem kell.
Szerintetek kell sterilizálni? Vagy lehet egyáltalán? Még nem használtuk.
katicuska

Katicuska
Hááát igen nekünk is kell még egyre másra költeni... pl edényekkel is elég szűkösen vagyok, mosógépünk sincs, tűzhelyünk.... Kép
Ha minden igaz egyéves kora körül felvesznek egy suliba tanítani, de addig is kellene valami otthoni munka... sajnos a babamagazin ugrott... bár annyira nem is bánom nagyobb teher volt már mint amennyi pénz...

Azért valahol izgalmas is a kezdet olyan jó belegondolni, hogy belevágunk és majdcsak lesz valahogy... nem is értékelnénk amink van ha minden csak az ölünkbe hullana.
Bt-n gondolkodom, de egy kicsit félek mi lesz ha belebukunk... lesz-e aki kihúzzon a kakiból! Kép

Min alszotok, min esztek ha semmi bútor nincs?
Nem mintha nekünk lenne étkezőnk! Kép
Van egy pici asztalkánk amit a férjem barkácsolt Singerlábra... meg két összecsukható ikea székünk! Kép

Bárányszőrünk nekünk is van, de eddig az ágy mellé volt terítve... én is azon gondolkodom, hogy lehetne kitisztítani...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Ez tetszik.... Kép

Megtörtént eset ... Teletömött 56-os villamos Budapesten, két, egymással szemben lév&otilde; szék. Az egyiken egy jóarcú, kedves öreg néni kuporog, a másikon egy n&otilde; a gyerekével az ölében. A kissrác himbálja a lábát és állandóan belerúg a néni térdébe. Az öregasszony egyre hátrébb húzódik, várva, hogy az anya mikor szól rá a kölyökre.
De mivel ez nem történik meg, udvariasan megszólítja az anyát:
- Elnézést, hogy zavarom, de a kisfia folyamatosan rugdossa a lábamat és ez már az én koromban nem tréfa, eltalál egy csontot vagy egy eret, akkor az újságosig, meg a patikáig se tudok lemenni. Legyen szíves, szóljon rá!
- Mit akar? - reccsen rá az anya. - Én nem fogom egy ilyen vénasszony miatt korlátozni a gyerekemet testi szabadságában!
Foglalkozzon a saját dolgával, ne az én gyerekemmel!
A villamoson mindenki megdöbbenéssel nézi végig a jelenetet, míg egy tipikus rocker (acélbetétes, tar frizura, feszül&otilde;s gatya, b&otilde;r kabát, fülében üvölt a Tankcsapda) kiveszi a szájából a rágót, és a paraszt n&otilde; hajába gyönyör&ucirc;en beledolgozza, majd lágyan így szól:
- Engem se korlátoztak gyerekkoromban ...!

Kép
Kép
Kép
mamacka

Ez tetszik.... Kép

Megtörtént eset ... Teletömött 56-os villamos Budapesten, két, egymással szemben lévő szék. Az egyiken egy jóarcú, kedves öreg néni kuporog, a másikon egy nő a gyerekével az ölében. A kissrác himbálja a lábát és állandóan belerúg a néni térdébe. Az öregasszony egyre hátrébb húzódik, várva, hogy az anya mikor szól rá a kölyökre.
De mivel ez nem történik meg, udvariasan megszólítja az anyát:
- Elnézést, hogy zavarom, de a kisfia folyamatosan rugdossa a lábamat és ez már az én koromban nem tréfa, eltalál egy csontot vagy egy eret, akkor az újságosig, meg a patikáig se tudok lemenni. Legyen szíves, szóljon rá!
- Mit akar? - reccsen rá az anya. - Én nem fogom egy ilyen vénasszony miatt korlátozni a gyerekemet testi szabadságában!
Foglalkozzon a saját dolgával, ne az én gyerekemmel!
A villamoson mindenki megdöbbenéssel nézi végig a jelenetet, míg egy tipikus rocker (acélbetétes, tar frizura, feszülő gatya, bőr kabát, fülében üvölt a Tankcsapda) kiveszi a szájából a rágót, és a paraszt nő hajába gyönyörűen beledolgozza, majd lágyan így szól:
- Engem se korlátoztak gyerekkoromban ...!

Kép
Kép
Kép
mamacka

MAMACKAKépKépKép

indianyo

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?