A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2006. tavaszi babák

INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Katicuska, a bárányszőr igaz!
Nekünk is van, és mi a kókuszra is rátesszük. Ehhez viszont nem árt olyan bárányszőrt beszerzni, ami úgy lett kezelve, hogy a babáknak is jó legyen, azaz spéci vegyszerrel. A normál bárányszőrt olyan cuccal kezelik, ami aztán káros lehet a babának, ahogy párolog.
Ezt a speckó bárányszőrt lehet mosni, gyönyörűszép lesz utána. Egyébként Svédországban nagyon sok kórházban használják a bárányszőrt az újszülött osztályon, illetve intenzív osztályon, mert nem lehet felfekvést kapni, illetve állítólag a bárányszőrnek nagyon jó nyugtató hatása van.

Hát én ennyit tudok erről, mert én is régebben utánajártam. Egyébként nekünk is a babakocsiban lesz majd.
Vendég

Sziasztok!

11.16-kor megszületett Lilike! 3550gr és 55cm. Bővebben, majd később írok. A Gyöngyi köszöni a drukkokat mindenkinek!
Akik még nem szültek azoknak további jó pocakosodást, a babázóknak meg sok boldogságot és sok tejcsit kívánok!

Orsi

Kép

Kép
pgyöngyi

Megjöttem CTG-ről, szülésről még szó sincs. Dokim majd holnap vizsgál meg, mert most Gyöngyivel volt a szülőszobán. Még semmi hír róla.

Scullyx
40+0

KépKép
KépKép
scullyx

Orsi: Gratulálok Gyöngyinek!!!!

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Gyöngyi!
Gratuálok, jól elhúzódott...

Eszti,
van nem messze egy ilyen szőrmés, meg fogom kérdezni arról a vegyszerről, ha nem túl drága akkor kezeltetjük vele. Olyan finom puha...
katicuska

Katicuska, az a baj, hogy a nyers bőrt kell spéci vegyszerrel kezelni. Szóval, amikor még nem készítették ki. Utólag nem lehet sajna. Azért kérdezz rá.
Vendég

Gyöngyi, gratulálok! Kép
Vendég

Eszti,
köszi, megkérdezem.

Mamacka, otthonról hozzuk fel a régi ágyamat meg egy asztalt, meg a tesómék gyerekszoba bútorát, ami
kissé ócska, de vettem rá öntapadós tapétát, talán feldobja majd egy kicsit. Enni vsz. az ágyon fogunk, mivel nincs székünk. De addig még van 2-3 hét.
katicuska

GRATULÁLOK GYÖNGYINEK !!!!KépKép
Orsi: És persze a nagynéninek is!!KépKép

Mamacka: jó történet!!.)Kép

Rita: mi van olyankor, ha a szülés előbb indul meg, mint a tervezett császár és gyorsan halad? Akkor sem lehet szülni??

Ági: sok boldogságot mégegyszer a gyönyörű Petikéhez!!!KépKép Nálunk is mindig attól félek, hogy Dorina hangjára felébred a picúr, de ha egyszer elalszik, akkor nem reagál rá.

Ildi: kb. 3 hét és kezedben lesz a kis punci-munciKép
Egyébként azt olvastam és tapasztalat is, hogy a szülés közbeni kiabálás csak kiveszi az erőt, persze Patríciánál én is ordítottam, amikor kézzel könyékig benyúltak és megfordították.
A másik két szülésnél már inkább fújtattam, mint a gőzmozdony fájás közben.
Kívánok Neked (is) könnyű, gyors szülést!!Kép

Anita: az első hónapok olyanok, hogy már azt hiszi az ember, hogy beállt valami rend az életben, aztán a babák felrúgják az egészet hirtelenKép
Nálunk most hajnalban volt műsorKép, fél 4-től fél 8-ig nem bírt elaludni, már 10-szer cicire tettem, aztán büfi. Teljesen elájult, aztán amint betettem az ágyába kinyíltak a szemei és kezdődött az egész előlről.

Szelivi: még jó, hogy nem hagytad magad, kinek mi köze, hogy hova rakjátok a kiságyat??
Furcsa ismerőseitek vannak, már abból gondolom amiket írsz róluk. Még jó, hogy Te (Ti) lerendezitek őket.Kép

Annácska: CTG ok volt??

Puszi Nektek: Tünde

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Orsi!
Hatalmas gratula Gyöngyinek és persze Lili babának! Sok boldogságot!

Katicuska!
Ikeás összecsukható szék? Azt hiszem 2800 Ft körül van egy. Nekünk is van két ilyen, meg van összecsukható asztalunk 4 székkel, ami nem tudom, honnan van, mert ismerősék vették nekünk valahol, mert nekik a mi korábbi kicsi asztalunk kellett, nekünk meg olyan nagyobb. Azt hiszem kb. 26 ezer volt.

Tünde!
Nem is az a lényeg, hogy kinek mi a köze hozzá, hanem a stílus, ahogy előadja: "Ha van egy csepp eszed, akkor márpedig így teszed a kiságyat, stb..."

Most voltam bioboltban és vettem olajat alsó fertályt kenegetni. Namost az a nagy helyzet, hogy ez nem orbácfűolaj, hanem orbácvirág olaj. Ilyenkor mi van? Vagy ez ugyanaz?

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Sziasztok!

Gyöngyinek és családjának hatalmas gratula!:-)

Én ma voltam a második ctg. Szabályos időközönként voltak 60-as fájásaim, de legalább nem 100-asok. Éreztem is őket és most keményedés mellé enyhe fájdalom is társult. A derekam viszont majd le szakad. A dokim most nem vizsgált meg, nem kell mindig nyúlkálni, de azt mondta a ctg alapján már eléggé startban van a baba és a 40. hétig tuti nem marad a pocakban. Tünde, a másik életem is 38+2 született, ezért akaródzik már annyira a szülés és tudom, hogy már nincs 2 hetem:-)

Katica, veletek mi a helyzet? Mi egy napra vagyunk kiírva, hogy vagy?

Nyúlanyó 37+6

Nyúlanyó+Tamás Botond (2006.03.14.)+Viktória (2003.04.21.)

[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/3ud.png[/img:5b8b07f275]
[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/4qv.png[/img:5b8b07f275]
nyúlanyó

Sziasztok!

Gyöngyinek óriási gratula!!!

Nyúlanyó, legalább neked mondott valamitKép Nekme még ennyit se, csa kazt hogy nyílogatunkKép KöszKép

Timi megszült a szegedi topicról, neki is az az orvosa mint nekem, de neki csaszi lett, mert megfordult a babaKép Õ ma 38+1 azt hiszem. Nézz be a szegedi fórumraKép

Jah és nem tudom mennyire általános ez a befektetősdi dolog a klinikán, eddig az ismerőseimnek bezony mind be kellett feküdniKép és nekem is be kellett volna Bencével. De holnap okosabb leszek, holnap megye kctg-re, majdmgkérdem a Sikót.

ZSu
39+0

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok!

Gyöngyinek óriási gratula!!!

Nyúlanyó, legalább neked mondott valamitKép Nekme még ennyit se, csa kazt hogy nyílogatunkKép KöszKép

Timi megszült a szegedi topicról, neki is az az orvosa mint nekem, de neki csaszi lett, mert megfordult a babaKép Õ ma 38+1 azt hiszem. Nézz be a szegedi fórumraKép

Jah és nem tudom mennyire általános ez a befektetősdi dolog a klinikán, eddig az ismerőseimnek bezony mind be kellett feküdniKép és nekem is be kellett volna Bencével. De holnap okosabb leszek, holnap megye kctg-re, majdmgkérdem a Sikót.

ZSu
39+0

www.mamami.hu
zsuzsófi

Bocsi a dupláért....megyek rendetrakni, meg takarítaniKép HáthaKép

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Gyöngyi: Szívből gratulálok a családnak Lilikéhez! Sok boldogságot és tejcsikétKép

Rita: Bízom benne, hogy sikerül megtanítani nekiKép És köszönöm a múltkori válaszodat (3.császár)! Tényleg, ha beindulnak a dolgok, akkor is vágnak, ugye, mert rizikós lehet?

Tünde: Hát, akár csak én írtam volna le. Ugyanígy szokott történni. Azt hiszem a cickón, hogy alszik, mint a bunda, a kiságyba téve meg kipattan a szeme, és rázendít a visításra. De ez csak éjszaka van, napközben olyan szépen elnézelődik. És igen, azt hittem, már kezdünk beállni...KépKépKép De ma, mintha a fejlődés útjára léptünk volna (KOPP-KOPP-KOPP!!!Kép)

Mamacka: történetKép

Nyúlanyó Anita, Kata, Scullyx: drukk Nektek! Anita azért már a 60-ok sem olyan rosszakKép

Livi: én ezekhez a gyógynövényekhez nem értek, de majd Ildi vagy Vikó jól megmondják Neked! Asszem nem ugyanaz a kettő, mert a virág-olajat a virágzatoból nyerik, a fű-olajat meg szerintem magából a növényből, vagy terméséből, ha van neki...de általában ugyanazokra a dolgokra jók...asszem...de nem is okoskodok tovább, mert úgysem vágomKép

Anita

Anita
Kép
Kép
_anita_

Lylynek, Zsandinak, Gyöngyinek gratulálok!
fél kézzel pötyögök, mert Szófi itt alszik a kezembe.
Az éjjelt végig sírta, délelött nyugi volt, de akkor a háztartással voltam elfoglalva, most némi dizsi(Mini manó gyermekdalokkal) után a karomban aludt el.
Megpróbálok pár képet küldeni Róla.
Puszi: Csema + a két hetes Szófi baba
Kép

Kép

KépKép
csema

Kép
mégegy, de felébredt így megyünk kajcsizni!

KépKép
csema

Anita
Tényleg... akartam írni, hogy nekem egyik ismerősöm 5 gyereket szült császárral! Kép

Csema
Gyönyörű! Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok!

Gyöngyinek gartula!!! Sok Tejcsit! Kép
Orsi! Köszi az infókat. Kép

Hajrá lányok!!! Kitartás!!!!! Kép

Scully! Próbálj beszélni a törpével, hátha bejön. Kép És ő meg kijön. Kép És persze rendesen. KépKép

Mamacka! Tök jó, hogy találtatok megfelelő lakást! Kép Megy a drukk, hogy megkapjátok a hitelt, aztán jól beszólhatsz apóséknak. Kép Én is ezért várom a költözésünket (csak épp nálunk még csak kilátásban sincsan Kép) Írtam iwiwre, de nem válszoltál... Kép

Csema! Gyönyörű a lányod! Kép

Most ennyi jutott az eszembe!

További kellemes napot midnenkinek!

Eszter
34+1

Eszter
Kép
Kép
vok

MamackaKép
VokKép
Köszönöm!
Igen elfogult mami vagyok...Szerintem is Kép Kép
ÁgiKép
Peti is tünemény!
Különben is mindegyik baba nagyon szép, ha szépet akarok látni, gyönyörködök a topik babáibanKép Kép
Bocsi, hogy ritkán jövök, de amíg nem áll be a napunk addíg csak néha tudok jönni, ráadásul vissza kell nekem is állni a régi kerékvágásba!
Puszi mindenkinek!
Csema + Szófi

KépKép
csema

Minden finiselőnek hajrá!!!
Drukk mindenkinek!!!
Babás anyuciknak sok tejcsit, mosolygós babucikat!
(magamnak is Kép Kép )
Pusz,holnap talán több időm lesz....vagy nem

KépKép
csema

<font color="119911"> Sziasztok,

Gyöngyi,
hatalmas nagy gratula a Picúrhoz!
Tünde, Anita,
nálunk is ez a műsor, de nappal. Szóval bealvás a cicin, aztán úgy csinál mintha aludna az ágyában, erre 5 perc és sír. Most is volt egy maratoni kaja és anyum vállán szunyókál éppen. Csak tudnám mit csinálok vele jövő héten, mert akkor már kettesben leszünk. Kép
Ági,
nagyon helyes ez a Petike!
Cory, Kata, Kinga,
nagyon drukkolok Nektek és pesrze a többi finiselőnek is!!!!
Csema,
édes a lánykád. Látom szépen növöget. Kép Nagyon csajos a fülbevalóval.Puszi Nektek.
Mariann,
azért ha lesz időd írj majd egy-két tapasztalatot a mellgyusziról. Örülök, hogy jobban vagy már!
Eszti,
hogy van Bencus? És Te? Sokat gondolok Rátok is!

Pussz.
A és L (3+4)</font>
angi79

Sziasztok!

Gyöngyi!
Gratulálok! Jó egészséget és sok tejcsit kívánok!

Csema!
Szófi baba nagyon aranyos!

Tünde! Anita!
Ha bármilyen módon beindulna a szülés, azonnal kórház, nem várhatnék itthon és akkor is császároznának. A dokim azt mondta sokkal veszélyesebb lenn simán szülnöm 2 csaszi után, mint császárral. Õ is csinált már 4 császárt is egy anyukának.
Nagyon várom a jövő hetet, addig megpróbálok a nagyobbakkal több időt tölteni.

Lassan egyformán leszünk a mama és a baba táblábanKép

Anita!
Voltatok már levegőn?

Nyúlanyó!
Ezek szerint Ti beelőztök minket! Kép

Mindenkinek üdv:

Rita
38+1

Rita
Kép
Dorka 10, Dani 12,5 éves
ritaa

Vagyok, olvasok, de annyira kómás vagyok az éjszakáktól, hogy ihaj. Mostanság úgy érzem, ehhez képest egy újszülöttel kifejezetten pihentető éjszakáim lesznek Kép

Foriát meg Babettát nem irigylem most vagy már babáznak, csak nem tudunk róluk? Foria még 2-án írt, hogy szivárog a magzatvize, Babetta dettó. Mi lehet velük?

cory
Budapest

Gyöngyi gratula!Kép

Tünde köszi a tippet, működik, igaz a párom először csak nevetett rajta, hogy mit tudhat ő amit a porszívó nem.........aztán csak csodálkoztunkKép

Becsi
becsi
Iklad

Nyúlanyó, hetek óta nem voltam ilyen jól, nem fáj a derekam és a jóslók is elmúltak.

Amikor azt írjátok, a CTGn/NSTn hányas fájások voltak, akkor az egész görbe felemelkedik addig, vagy csak 1-1 csúcs megy fel? Mert nekem vannak 60-100 közti csúcsok, de a görbe alapja 30 körül van és csak 1-1 vonal nyúlik fel addig. Akkor az nem fájás?
katicuska

Szia Mindenki!
Nem nagyon tudtam még visszaolvasni, de örömmel értesítelek Titeket, hogy március elsején 11 óra 58 perckor megérkezett Marci nevű kisbabánk. Tegnap óta vagyunk itthon, és eddig úgy tűnik, hogy minden úgy megy, mint az álom. Ha érdekel valakit egy vákuumos szüléstörténet a Szt. Imre kórházban, szóljatok, megpróbálok összehozni egyet.
És annyit azért láttam, hogy születtek itt mások is távollétünk alatt, Nekik pedig óriási gratula.
Üdv, Móni és Marci.
kmoni

Húúú lányok, rendbetettem a szobát, meg mostam egy adagot, de én úgy elfáradtamKép eldőlnék, szvsz abban a pillanatban elaludnékKép Igaz már 7 előtt keltem, pedig nem szoktam korán kelni.

Persze egy deka fájásom se lett a sok pakolástól, hajlongástól, csak a háta msajog kegyetlenülKépKépKépKép De legalább rend vanKép

Zsu
39+0

www.mamami.hu
zsuzsófi

Kmoni!

Óriási gratula, kívánok jó egészséget és sok tejcit nektekKép

Engem érdekel a szüléstörténetKép
Mekkora méretekkel született a kicsi?

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Zsuzsófi,
Marci 54 centivel, 34-es buksival és 3400 grammal született.
Ha küldesz egy üres mailt, arra szívesen elküldöm a még el nem készült fogalmazványomat.
kmoni

Gyöngyi!
Nagyon sok boldogságot kívánok Lilihez! Kép

Csema!
Gyönyörű a kislányod! Kép

Eszti!
Anna és Dóra szintén ilyen iramban híztak. Úgy néz ki, most már a picik is belehúznak: tegnap fürdés előtt 3410 ill. 3190 grammnak mértük őket.

Tünde!
Eszter nem hasfájós, csak egyszerűen sír. Az okára sajnos nem jöttünk rá. Nem akarom elkiabálni, de már pár percre lerakható a kiságyba, s közben gügyörészik a színes állatkáknak.

Rakok fel friss képeket, csak még le kell kicsinyítenem.

Bori

Bori

Kép
borkadorka

Becsi: örülök, hogy nálatok is bevált!Kép

Csema: nagyon édes a pici Szofi!!! Egyébként a nagyok hogy fogadták a helyzetet, főleg Krisz??

Anita, Angi: most azt csináltam, hogy befektettem az ágyunkba és úgy szopizott oldalt fekve, közben én is szundítottam, így még büfizett is, nem kellett mozgatnom, aztán szépen belealudt a cumizásba. Mondjuk otthagytam a paplannal kitámasztva, édesen alszik már jóidejeKép

Katica: De! az fájás! A fájás alatt a vonal csúcsosodik, aztán visszamegy az aljára.

Cory: drukkolok, hogy az újszülötted mellett tudjál jó sokat alukálni!!!KépKép

T.

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Móni: gratulálok nektek Kép

Bori: nagyon kiváncsi vagyok már a lányokra Kép

Táblák javítva.

cory
Budapest

lányok ti az infacolt minden étkezés elött adjátok?

KépKép
csema

majd fürcsi után jövök és reagálok

KépKép
csema

Kmoni: GRATULÁLOK! Engem is érdekel a történet, de szerintem mndenkit!!

Bori: várom a képeket!! Majd elmúlik Eszterkénél ez a sírós iőszak, biztos ahogy nő egyre jobban leköti majd a körülötte lévő világ. Akkor Luca baba nem okoz nagy problémátKép

Zsu: én is tettem-vettem az utolsó pillanatig, aztán hajnalban alvás után folyt el a magzatvíz.
Úgy látszik Kata baba élvezi ahogy mozogsz, ő jókat szundít bent és eszébe sincs kijönni. De azért drukkolok!

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Csema: én nem mindig adom, de egyébként nyugodtan adhatod, mert a leírás szerint nem szívódik fel, hanem teljesen kiürül a szervezetből. Nálunk van úgy, hogy Infacol nélkül sem fáj a hasa, meg olyan is, hogy azzal együtt vonaglik evés után.

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Tünde,
köszönöm Neked is a gratulát, meg persze Corynak is, és küldjetek üres mailt, küldöm a sztorit.
M
kmoni

Az öt grácia - középen az unokatesó:
Kép
Már nagyon szűkös a hely Kép
Kép
A puszik még most is mennek:
Kép
Luca:
Kép
Eszter:
Kép

Bori

Kép
borkadorka

Sziasztok!
Gratulálok az új babákhoz mindenkinek!
Nálunk minden változatlan, kivéve a fogfájást, mert szerencsére az elmúlt. Lehet megilyedt a fogorvosól..Kép Kép
Ma végre befejeztem a babaruhák vasalását, így Maszatka cuccai végre tökéletes rendben vannak. Ez sajnos a szobájáról nem mondható el, mert azt még egyszer át kell festeni, meg az ajtófélfát is, ígymég nekem is van beszélgetni valóm a picivel, nehogy addig megjöjjön. Szeretnék már túl lenni a felújításon, mert már nem is tudom hanyadik hisztériás rohamom volt, hogy nem lesz kész minden. A férjem nyugtat, de már ö is minden pillanatban azt hiszi megyünk szülni.
Csak azzal vígasztalom magam, hogy már csak az utolsó simítások vannak...
Nagyon hamar elfáradok mindenbe, és a derekam is majd leszakad. Legszívesebben ki se másznék az ágyból. Na megint jól kipanaszkodtam magam..
Csötörtökön megyünk dokihoz, nagyon kíváncsi vagyok mit fog mondani.
Szurkolok mindenkinek, és sok türelmet az új mamiknak!
Petra és Angéla (38+3)

Petra, és Angi (2006/03/20)
vpetra

Borkadorka: halálosan édes a puszis kép, már sikerült is felvidítanod!!! Kép Kép Kép
Petra

Petra, és Angi (2006/03/20)
vpetra

Bori: nagyon édesek. A puszison a pasim is teljesen elérzékenyült Kép

Petra: nálunk sincs kész még minden. Ez van Kép Majdcsak lesz valahogy Kép

cory
Budapest

BoriKép
tüneményesek a lánykáid! mind a négy!
de a puszis képbe beleszerettem, cimlapfotó lehetne!
TündiKép
Krisz. ha Szófi megmukkan, mindjárt rohan simogatja, napjában ezerszer elmondja milyen édes, nevet a dolgain.
Ugyanakkor vannak dolgai amit azért csinál, hogy Õ kerüljön a központba.
persze amennyire tudok maximálisan foglalkozom Vele is.
A lányokat meg folyton figyelmeztettni kell, hogy nem játékbaba Szófi, mert állandóan kikapkodnák a kiságyból.
persze megértik, csak a vágy hogy pici, édes szeretgetni való...
AngiKép
pusszancs Nektek is ! Kép
KmóniKép
Gratulálok Marcihoz! sok tejcit kívánok!
Én még mindíg a büfire várok, nem nagyon akar büfizni, sokszor csuklik szopi után.
rengeteget szopizik, 100-110gr amit mindíg, így tele a bugyi mindíg.
mára a súlya 3180gr

KépKép
csema

Sziasztok!

Gyöngyi, Móni: gratulálok. Isten hozta a kisbabákat a világon. Kép Sok boldogságot, jó egészséget és jó sok tejcit nekik.

Borka: csodásak ezek a puszis képek. Kép

Láttam, hogy többen arról írtok, hogy nyugtalanok a babák. Istvánka is nyugtalan mostanában. Eddig nem volt gond a hasfájással, de most úgy tűnik, hogy nem stimmel minden. Az orvos gripp watert javasolt, most azzal próbálkozunk. Remélem, hogy segíteni fog. Megvolt a komplex babaUH is, minden rendben (agy, csípő, epe, máj, stb.), de továbbra is megvannak a vesemedence tágulatok. 5 hónap múlva vissza kell menni és ha nem romlik vagy javul, akkor semmi gond, ha viszont rosszabb lesz, arra nem is gondolunk.

Hát röviden ennyi.

Mariann

Mariann & Istvánka 2006.01.31.

KépKép
mariannka

Sziasztok Kép
Most értem haza, később visszaolvasok.

Babettával beszéltem Kép Hajnali fél 3 óta 7 perces fájásai vannak Kép Délután 4-kor 3 ujjnyira nyitva volt Kép
Drukkoljatok neki
Babetta szorítunk neked! KépKépKép Hajrá Levike

Ha van valami azonnal jelentkezem Kép

Annácska 36+0

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

De jó megint ilyen sok szép babát látniKépKépKép

indianyo

Babetta: nagyon-nagyon drukkolok!!!!!!!

cory
Budapest

[color=#ff0000]
[color=#ff0000]
[color=#ff0000]

[color=#ff0000]

Kép
[color=#ff0000]Annácska 36+0

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
annácska

Gyöngyi Kép
Gratula nektek is Lilikéhez Kép
Nagyon sok boldogságot és sok-sok tejcsit Kép

Kmoni Kép
Gratulálok nektek is Kép Sok boldogságot és sok-sok tejcsit Kép

Csema Kép
Gyönyörűséges a kicsi Szófi Kép

Ági Kép
Örülök, hogy otthon vagytok Kép Gondolom egyátalán nem könnyű most, egyik kicsi, a másik meg pici Kép Petike igazán rendes baba Kép

Annácska 36+0

annácska

Bori Kép
Nagyon édesek a lányok Kép
Szépen gyarapodnak Kép Ez a puszi KépKépKép
A családban ezekszerint csupa lány van? Olyan szépek együtt a kanapén Kép

Annácska 36+0

annácska

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?